Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Март, 2022 08:42 3 157 31

От ИТН разкриха какъв военен министър искат

  • николай радулов-
  • българия-
  • украйна-
  • руска агресия-
  • военен министър

Никой не иска война

От ИТН разкриха какъв военен министър искат  - 1
Снимка: бТВ

Службите не са реформирани. Очевидно трябват промени. Мисля, че премиерът е наясно с това, защото преди две, три седмици той каза, че вярва на шефа на ДАНС, но не вярва на нищо под него, защото според него “надолу всичко е изгнило”. Това заяви проф. Николай Радулов, депутат от “Има такъв народ”, в студиото на сутрешния блок "Здравей, България" по "Нова телевизия".

Той припомни, че американското разузнаване е имало информация за руското нахлуване в Украйна, докато българските служби са отричали такава възможност. Радулов разглежда това като нова тактика на щатските служби като опит за превенция на действията на Путин.

Още новини от Украйна

“Информацията, която се подава от службите, не е достатъчна за взимане на управленски решения”, категоричен беше той.

“Противодействието на престъпността и корупцията е много затлачено. Имаме едни служби, поради това, че не са реформирани, няма как да се работи по корупцията” обясни депутатът.

По думите му правителството “се държи на нивото на ситуацията”. Той коментира неизбирането на Тодор Тагарев за министър на отбраната: “Беше подбран подходящ човек. На нас ни е необходим дипломат, а не човек, който пропагандира военни действия”.

По темата за войната с Украйна коментира: “На срещата в Турция ще бъдат уточнени някои позиции. От двете страни има жертви и никой не е щастлив от това. НАТО взе решение на небето над Украйна - ако искат да се блокира всичко там, това би довело до военни действия между Русия и НАТО. Никой не иска война”. Според него се върви към двуполюсен модел.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенсиониран

    25 7 Отговор
    милиционер от соца вероятно !

    Коментиран от #27

  • 2 САТЪРА НА ХАНА

    34 4 Отговор
    А НАРКОМАНЧЕТО СЛАВЧО ИСКА САМО КАЧЕСТВЕНА ДРОГА
    .....
    СКРИЛ СЕ Е КАТО МИШКА.. ЖИВ ЛИ Е ?
  • 3 БОРУНА ЛОМ

    17 2 Отговор
    АЛО, ЕКСПЕРТА А ЗА РАЗЛИКАТА НА ГРАНАТИТЕ НЕЩО ДА КАЖЕШ?
  • 4 Бичето

    4 12 Отговор
    Поздрави от Лондон. Най-накрая Слави, показа защо ви го гласувахме Българи
  • 5 ГТдр

    16 19 Отговор
    Радулов заедно с Рашков връщат кварталните милиционери, ДС и Шесто управление, за да издевателстват над обикновените хора. Гаврата и тормозът над хората са любимо занимание на милиционерите. Върнаха мракобесните времена на сталинизма.

    Коментиран от #18

  • 6 ТаУмВзе

    21 5 Отговор
    Чалгарчетата от последния ден, какво министърче военно халюцкат пак? Каквото заповяда мустафата на кирето, те това ще да е за колонията!

    Коментиран от #12

  • 7 Мемфис

    22 5 Отговор
    Жалко! България загива като една градина, превзета от бурени, които никой не смее да окопае! Все повече хора я напускат от невъзможност да се справят с “ червените бурени”!

    Коментиран от #14

  • 8 Българка

    19 10 Отговор
    Във всички силови министерства и най-вече прокуратурата трябва до корен да се изчистят всички руски агенти, които действат в България. Не случайно нашите служби дни преди войната подадоха данни на правителство и НС, че няма данни за започване на война от Русия, че Русия няма да напада, че няма да има бежанска вълна. Въпросът ми е защо хрантутим некомпетентни или умишлено работещи срещу държавата ни десетки хиляди с тлъсти заплати разузнавачи, чантаджии, следователи и т.н.
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    25 5 Отговор
    НАТО е отбранителна организация😉😉😉 Отбраняваха се в Югославия, в Сирия, в Либия, в Ирак .....

    Коментиран от #28

  • 10 Зззз

    24 1 Отговор
    Който и експерт да поканят ,нищо ново не казва,повтарят си спуснати опорки и това е .Какъв е смисълът да задръстват ефира с мнения едно към едно.
  • 11 питам

    10 17 Отговор
    Крайно време е в ЕС, ЕП, Хага, Страсбург да узнаят какви издевателства се вършат от проруските органи ведно с охранителите над обикновените хора в Бг. Пълно погазване на всички човешки права. Докога социализъм, сталинизъм и съветски терор?

    Коментиран от #21

  • 12 Незнаещ

    5 11 Отговор

    До коментар #6 от "ТаУмВзе":

    А Митрофанката ли трябва да казва какво да правим?

    Коментиран от #17, #19

  • 13 ГТдр

    7 8 Отговор
    Реформите им са връщане на старото, просъветското, сталинисткото. Реформи със стари кадри, обучени по стар модел.
  • 14 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мемфис":

    Чудя се плюс ли да ти сложа , заради точното и образно описание ‼️ Или минус, заради проблема с цветовото усещане ‼️ Червените бурени Б. Борисов, Л. Павлова, М. Стоянова .... превзеха градината под синия цвят ...

    Коментиран от #30

  • 15 САТЪРА НА ХАНА

    10 2 Отговор
    ПРЕДСТАВЯМ СИ НАРКОМАНЧЕТО СЛАВЧО
    ... ТРЪГВА НА ВОЙНА ....
    ... " ТОШКО ДОКАРАЙ ФЕРАРИТО, ОТИВАМЕ НА ВОЙНА"
  • 16 LONG

    10 1 Отговор
    Др. Радулов бовш офицер от ДС , пенсионер, специалист по всичко и русофоб пак се изказва неподготвен.Ави българските служби са отдавна едва дишащи под влиянието на новите господари.Първите съкращение и ликвидацията на научно техническото разузнаване по времето на Луканов започна по настояване на същите и не е спрело да сега.Колко офицери бяха освободени затова, че са почнали работа по времето на ДС.
  • 17 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Незнаещ":

    Ами нито едната М. нито другата М. ‼️ Как виждаш наш посланик в Русия или САЩ да определя дневния ред там ❓❓❓
  • 18 ГТдр

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГТдр":

    Който цъка минуси, да напише възраженията си, пък аз да му разкажа докъде стигат издевателствата и гаврите над хората. които се вършат в провинцията. Безконтролни гаври стигащи до садизъм от лица с безгранична власт.
  • 19 ТаУмВзе

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Незнаещ":

    Показателно коментарче, защо сме Приключили отдавна! Дори не се сещаш, че може Българи да ни управляват. Добре е!
  • 20 Анонимен

    5 1 Отговор
    Трябва си сериозен чегърт на “доносниците”...тия дето са “по - надолу” и са най - долни!
  • 21 Зззз

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "питам":

    Това го сънува или халюцинира нали?

    Коментиран от #31

  • 22 Никола Гешев

    4 1 Отговор
    Простият милиционер от политическата милиция, която вкарваше в затвор за виц против комунизЪма и СССР, станал професор. Иначе още носи белите чорапи на тъмен панталон. Само ЛУСТРАЦИЯ!!!
  • 23 Още

    6 0 Отговор
    Един акгивиран слугинчо
  • 24 Калъчев

    6 1 Отговор
    Нашите папагалски телевизии повтарят американсикте лъжи. Виктор Николаев в НОВА ТВ, до теб има една предателка, която много вдъхновено подклажда украинската "правда"! Цялостното й поведение е подчинено на търсене под вола теле.
    И всяко мнение на активни обективни читатели и наблюдатели, противоречащо на НАТОвската линия и на козяците вече се подава за преглед от ДАНС и други малоумници. Въвежда се цензура срещу инакомислие. Кафявата чума освен че се е разпространила в окраина, настъпва неусетно и у нас с опростачването на мозъците на консуматорското ни общество, бруталните лъжи във всичките ни американски медии и БНТ, контролирана от козак. Парламентът и омбудсманът да се заемат с това действие на сегашните служби. Те кого обслужват, за какво харчат народна пара, ресурси?! Демократичният кирливак, или задкулисния му шеф лорер, вие за какво дойдохте в България, бе гниди? Какво става в България??!
    ДАНС и ДАР не трябва да се реформират, трябва да се закрият и да се започне отначало, но със стари кадри, отпреди негодяите от ГРОБарската банда, настанила се в службите, нищо че са пенсии. Нова изчестена и намалена структура в ДАНС. Чиста от главата до средно ниво. Иска се сериозен филтър на трезвомислещи българи, неподчинени на ЦРУ и запада. Деидеологизиране и прагматичен обучителен процес на нови кадри, който протича минимум за 5 години.

    Коментиран от #25

  • 25 ШАПИ

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Калъчев":

    Може би ако върнат на работа бившите служители на ДАНС и ДАР макар и на половин щат ще има по голем ефект от работата им вслючително и тези освободени преди 10-15 г. по различни причини и интриги.
  • 26 дядото

    5 0 Отговор
    не само военния.всички министри вкл.премиера да са българи,провеждащи национално отговорна политика,да не са подлоги на западни или источни империи,дори да са финансово заинтересовани.или да си обират крушите кой от където е дошъл.стига алчни и покорни управляващи.
  • 27 Този мечтае

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пенсиониран":

    Да се върне старите корумпирани милиционери Още не разбрал къде живее Завършилите ДС потривит ръце и се наряват да се в върнат по старите места

    Коментиран от #29

  • 28 Баба п****

    0 4 Отговор

    До коментар #9 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Прочети за сирия либия и за др страни под ботуша на руснаци България гледа да се освободи
  • 29 ОЛИН

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "Този мечтае":

    Предишните били корумпирани , а сегашните какви са ? преборикх корупцията ли, спекулата ли, освен руски шпиони други хванали ли са? При предишните " корумпираните" в държавата имаше ред който сега го няма и е разграден дрор от всекъде.
  • 30 Селянин

    0 3 Отговор

    До коментар #14 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    За вас некъдърните може би е виновен хан крум От една година борисов не е на власт Как-то Путин промина мозъците на руснаците така и радев ви ги промива Борисов обикаля страната свободно Ако имаше малко съмнение в нещо поне щеха да го кажат
  • 31 ГТдр

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Зззз":

    Милиционерите не обичат истината. Намират начин да я прикрият, уж било сън или халюцинация. Крайно време е гражданите да могат да подават сигнали до европейските институции за издевателствата, извършвани от правоохранителните органи, които в Бг са безконтролни. Хората са оставени без всякаква защита. Така, както могат да се подават сигнали директно до Кьовеши, да могат да се подават сигнали и до Страсбург. В Бг структурите прикриват терора, упражняван над хората. ИТН са агресивни по подобие на Слави. Виждали сме по ТВ как се държеше Слави към подчинените си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове