Last news in Fakti

13 Март, 2022 06:18 6 743 48

"Черен марш" мина през столицата

  • черен марш-
  • коронавирус-
  • починали-
  • протест-
  • болници

Това е първата от поредица инициативи, които целят да изкарат наяве истинските причини за високата смъртност в COVID отделенията

"Черен марш" в памет на всички жертви "на неадекватното управление на COVID кризата" се проведе вчера в София.

Шествието започна в 11 часа от НДК с послания на организаторите му. Обръщение към присъстващите направиха адв. Иван Денев, трагично загубил 19 годишния си син в търновската болница и Мария Райчева – създателка на фейсбук групата „Истина и справедливост в COVID отделенията“, повод за която става преждевременната смърт на нейния дядо.

Болката си споделиха и други близки и приятели на трагично загинали хора от всички възрасти в COVID отделеният на страната, както и починали след ваксинация. Участниците в Черния марш преминаха през централните софийски улици, спряха за кратко пред Министерство на здравеопазването и пред Министерски съвет, отново споделиха личните си трагедии и болката от загубата на близки, роднини и приятели.

Шествието завърши пред храм-паметника „Свети Александър Невски“, но както отбелязаха организаторите, то не беше благословено и подкрепено от Българската православна църква, което "на практика я дискредитира като човеколюбива и човекозащитна институция в тежки времена като тези, в които живеем".

„Нашите близки продължават да живеят в нашата памет и ние сме длъжни да ги защитим, да направим това, което не сме успели да направим приживе, и да потърсим справедливост и възмездие за техните ненавреме приключени по най-унизителния начин интубирани и обезправени техни жизнени пътища“ сподели адвокат Иван Денев и допълни: „Искаме моментално да бъде отменен този протокол за лечение, който е сведен още от 2020 година, искаме да бъде реорганизиран, променен. Доколкото ми е известно има поне два, три други разработени протоколи от професор Николай Младенов, професор Георги Момеков, които отлежават на бюрото на министъра“.

Организаторите на Черния марш обявиха, че това е първата от поредица инициативи, които целят да изкарат наяве истинските причини за високата смъртност в COVID отделенията и призоваха близки и роднини на починалите в тези отделения да изискват цялата налична документация за провежданото лечения, да искат отговори и да задават въпроси на онези, които лекувайки близките им, са причинили смъртта им.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗИ

    129 5 Отговор
    На първа линия се усвояваха парите !
  • 2 българина

    124 29 Отговор
    липсва надписа Благодарим на украйна и сащ за лабораториийте и биоетническия вирус!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Неваксиниран

    103 9 Отговор
    Подкрепям хората, нямам фейсбук и не знаех за събитието, иначе щях да съм там и аз...Искам да обърна внимание, че всички пострадали от инжекционните ГМО препарати имат право да заведат съдебни искове вече, след като изтекоха документите на Пфайзер, в кръвта ито има 9 страници , описани подробно, научно и учудващо професионално всичките странични реакции от тези ГМО препарати, за който реакции нашите престъпници като кукунчев, муфтаджийску, крантаджиев, христова, Аргирова,Симидчиев, Александрова, ботокса и останалите подобни на тях престъпници твърдяха две години, че НЯМАЛО ДОКАЗАТЕЛСТВА, че тези ужасяващи странични реакции били, моля ви се, свързани с недомислените , а може би съвсем целенасочено опасни гмо инжекции...Така че делата могат спокойно да бъдат заведени от пострадалите след "ваксинацията", тъй като от тях е била скрита умишлено тая информация и бяха заблуждавани че инжекциите са " напълно безопасни"

    Коментиран от #40

  • 5 Гръч

    44 4 Отговор
    Много малко хора,къде са всички загубили своите близки лесно и елементарно?
  • 6 Врачките Витанов Л Томов и други подобни

    102 4 Отговор
    Да бъдат Съдени заради постоянното нагнетяване на страх в обществото, довело до смъртта на много хора!! Престъпниците Врачки и Бялата мафия на Съд!! Няма прошка за тоя Геноцид!!!
  • 7 Само питам

    78 2 Отговор
    Къде изчезна д-р Паро от Швейцария ???
  • 8 Не знаехме за този Протестен марш!!

    125 4 Отговор
    Нито една медия не написа нищо, нито каза нещо!! Затъмнение от Медиите!!!
  • 9 Нали им ръкопляскахме

    92 5 Отговор
    на лекарите,а тя каква била!
  • 10 хаберих

    37 4 Отговор
    Мили кифли, преди да наречете един мъж “грозен”, спомнете си, че той не носи грим.
  • 11 Българин

    111 15 Отговор
    Ако не беше Русия още десетки хиляди българи и стотици хиляди западно европейци и американци щяха да бъдат убити от бялата мафия само и само да се лансира пландемията! Но се появи Путин и изкорени "страшния" вирус само за ден!
  • 12 Лаборанта от Швейцария и подобни

    79 6 Отговор
    "КАПАЦИТЕТИ" ЩЕ БЪДАТ ИЗДИРЕНИ И НА СЪД!! ОПСИХЯСВАХА ЗА ПАРИ НАРОДА И В ОСЛУГА НА Борисовото Правителство, също за пари,!! Време е да отговарят, за това, което Причиниха!!!
  • 13 Джок Съдбата

    9 57 Отговор
    Заработиха си копейките за вчера :D
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Селяк

    84 6 Отговор
    Имам бая познати работещи в различни болници в София, и истината е, че здравната мафия е една от най-големите не само тук но и в цял свят! Няма друга като нея! Парите които се излизат от там са бездънни! Грешката на България както винаги беше неадекватното лечение, процедури и организация - пионери сме в това! Това доведе до многото смърт! Не може в чужбина при първи симптоми да ти кажат да се изолираш и да пиеш течности, да вземеш сироп за кашлица и в случаи на усложнение тогава да се обадиш на доктор, а в България ти изписват една торба лекарства (антибиотици, и пр.) и те оставят да се оправяш сам! Всичски са наясно, че антибиотик не помага при вирусни възпаления - дори отслабва имунитета и го прави още по податлив на вирусна инфекция. Да не говорим за организацията и начин на лечение в болниците! Да споменем и % починали от други заболявания но вписани като починали от ковид! И всичко заради парите от ЕС! Отчайваща е картината! Когато превърнеш болниците, клиниките и лекарите в бизнес и ги третираш като бизнес, то няма начин тези бизнеси да не третират пациентите като клиенти!
  • 16 ОСТАВКА !

    43 20 Отговор
    ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНОТО ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО!
    ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА !
    ОСТАВКА НА ИЗМАМНИКА!
    ОСТАВКА!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 На лъжата краката са къси

    26 78 Отговор
    Носихте ли си маските? Не?
    Събирахте ли се на тумби? Да?
    Ваксинирахте ли се? Не?
    Слушахте ли фейсбук-експерти? Да?

    Е що ревете?

    Превърнахте пандемията в предизборна платформа с всичките последствия от това!

    Коментиран от #21, #24, #27, #32, #39

  • 19 Митрополит Кирил

    6 38 Отговор
    Какво е това погребение бре ?

    Коментиран от #20

  • 20 Питай кил геноцидис

    20 2 Отговор

    До коментар #19 от "Митрополит Кирил":

    К@путино
  • 21 А пръскахте ли вирОса системно

    47 9 Отговор

    До коментар #18 от "На лъжата краката са къси":

    От самолетите ви!?!? Къде изчезнаха тия пръскачки сега!?що ги няма да затъмняват небето !?!?

    Коментиран от #30

  • 22 САЩ и Украйна

    54 7 Отговор
    В Хага за престъпления срещу човечеството. Спрете ги преди да са ни изтребили всички.
  • 23 поръчково убийство

    59 2 Отговор
    Не търсете последствията а причините за този Ковид 19 ! Аз няма да описвам моите предположение , повечето хора следят международните събития и също на "трезв" ум могат да достигнат до вероятния заинтересован от тази пандемия . Последиците не можем да ги излекуваме за съжаление , почти всяко семейство е потърпевшо от тая зараза но можем да продължим да живеем по спокойно ако открием причинителя или по точно ПОРЪЧИТЕЛЯ . И честно на прилепи , змии и гущери не кълвем (изкуствено създаден вирус ) !!!
  • 24 Хихи

    3 22 Отговор

    До коментар #18 от "На лъжата краката са къси":

    Зомби на квадрат
  • 25 Пенсионер

    32 0 Отговор
    Намалиха малко нашата чета че нямало пари
  • 26 Добри

    42 3 Отговор
    Сега война и след края му нова вълна вирус и те така докато измрем

    Коментиран от #28

  • 27 де юре

    33 2 Отговор

    До коментар #18 от "На лъжата краката са къси":

    Може да си прав но и ти искаш да лекуваш ПОследствията ! Пак казвам , трябва да се спазват мерки с цел намаляване на пораженията от Короната но защо не излезем и не търсим ПОРЪЧИТЕЛЯ !!! Страх ли ви е !!Или се боите от истината да не останете разочаровани (излъгани) от системната грешка наречена 30 години преход !!!
  • 28 Пророк

    22 2 Отговор

    До коментар #26 от "Добри":

    До тогава бой за оливията !!!
  • 29 Въпроси

    64 4 Отговор
    Сербезова да отговори: Украинските бежанци влизат ли с отрицателен ПСР тест, ваксинирани ли са, Кауфланд по колко човека пускаше в магазините си вчера, имаше ли дистанция между клиентите и какви глоби са наложени на немската верига? Ако отговора на въпросите е отрицателен Сербезова ще изплати ли от личните си спестявания разходите на всички, които трябваше да си правят тестове за да ходят на работа, ще възстанови ли средствата на всички глобени за неспазване на дистанция, не носене на маска и неваксинирани посетили ресторант?

    Коментиран от #35

  • 30 Делю Хайдутин

    48 8 Отговор

    До коментар #21 от "А пръскахте ли вирОса системно":

    Путин унищожи лабораториите в Украйна и самолетите няма какво да пръскат.

    Коментиран от #31

  • 31 Общо взето точно това стана

    44 5 Отговор

    До коментар #30 от "Делю Хайдутин":

    Изчезнаха доставките от лабораторния корона вирОс, дизайнерски стол изработен за славяни от източна Европа, с който товареха контейнерите ( снимки на тези контейнери в самолетите има из целия интернет, моля разгледайте ги преди да отричате пръсканията от самолетите)...Войната показа, че наистина за източна Европа патогенните са произвеждани в 30-те лаборатории в Украина, затова някакси спря рязко тука всичко свързано с пландемията с началото на войната.....Притеснява ме , че ето днес пак започнаха наново ковид заплахите и новините за новизаразени и умрели, което ме насочва на мисълта, че кил гейноцидивците вече се окопитиха и най- вероятно пренасочиха производството на вирИси в германските си лаборатории....нищо чудно тормоза с ковида да се възобнови съвсем скоро и пръскачките самолети да се върнат в небето ни да ни тровят отново

    Коментиран от #37

  • 32 Носихме

    40 3 Отговор

    До коментар #18 от "На лъжата краката са къси":

    си маските и стриктно спазвахме правилата за дистанция и дезинфекция.
    Не се събирахме на тумби и дори и с един- двама не се събирахме в затворено помещение, защото сме безработни.
    Не пътувахме в обществения транспорт, защото нямаме пари за билети и карти.
    Не се "ваксинирахме", защото въпросните коктейли не отговарят на изискванията да се наричат ваксини.
    Тогава защо се разболяхме ? И се излекувахме се в домашни условия...
  • 33 война

    29 1 Отговор
    между институциите и хората в България тук умират повече народ отколкото във истинска война от елементарни болести от замърсен въздух от катастрофи от ковид какви ли не а никой не си мърда и пръста за да направи нещо
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 И тя

    17 2 Отговор

    До коментар #29 от "Въпроси":

    се е умълчала и се ослушва..., накъде ще задуха вятъра. А дойде с "велики" идеи като ПП.
  • 36 съчките

    4 1 Отговор
    изгоряха
  • 37 Джони

    6 10 Отговор

    До коментар #31 от "Общо взето точно това стана":

    Ето го яркия пример за интелектуалното ниво на племето, някъде между чехълчето и еуглената. Няма нужда никой да ни "пръска", отдавна сте изплискали легена.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 121

    16 2 Отговор

    До коментар #18 от "На лъжата краката са къси":

    Не е страшно да се родиш глупав,страшно е да умреш такъв!Ако малко поне си бяхте направили труда да прочетете щяхте да можете да мислите и пишете!Дайте ми адекватен отговор,това ваксина ли е ?Колко предпазва маската,как се използва и кога?Това,което се носи във въздуха никой и нищо не е в състояние да го спре.Ако можеше с предпазни средства щяхме да се разминем,но не сатава.Срещу биологично оръжие как се излиза, с една маска ли?Това сие СПИН по въздушно капков път,стига вече сте говорили глупости и малко мислете преди да пишете!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 laplandetza

    13 1 Отговор
    МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ“ НА СЗО. ОТ 2024 Г. ДОСЕГАШНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ ЩЕ ВИ СЕ ВИДЯТ КАТО „СЪН В ЛЯТНА НОЩ“
    Покрай войната в Украйна, СЗО си действа по плана за „пандемичен договор“. Той на практика ще и даде цялата власт на света в ръцете на тази организация много по-рано отколкото си мислите, още през 2024 г.

    Така наречения пандемичен договор има следните основни моменти:

    СЗО става единствената в света организация имаща право да обявява дали има пандемия и кога идва.
    По време на пандемията СЗО става върховен ръководен орган с над национални права.
    Допуска се ограничаването на човешките права и други необходими действия по време на пандемия.(!)
    СЗО може да делегира права на НПО-та (!) и те да предписват закони и правила при пандемия.
    Това споразумение е наднационално, трябва задължително да се вкара в местното законодателство и има силата на закон.(!)
    СЗО може да принуди и вкара външна (!!!) помощ и мерки в някоя държава, ако прецени че тя не се справя.
    Де факто, се назначава един световен „главен прокурор“, който на практика няма да се контролира от никой.

    Правата на този главен прокурор са в пъти по големи от на нашия.

    „Медицинския фашизъм“ е даже слаб в сравнение с властта, която ще придобие СЗО. Защото няма да има контрол над тази власт!

    А СЗО и финансирането и е силно свързано с частни организации и фондацията на Бил Гейтс.

    Това пандемично споразумение стартира 1/12/2021, сега март има заседания, а 2024 окончателния вариант ще се п
  • 43 laplandetza

    7 2 Отговор
    МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ“ НА СЗО. ОТ 2024 Г. ДОСЕГАШНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ ЩЕ ВИ СЕ ВИДЯТ КАТО „СЪН В ЛЯТНА НОЩ“
    Покрай войната в Украйна, СЗО си действа по плана за „пандемичен договор“. Той на практика ще и даде цялата власт на света в ръцете на тази организация много по-рано отколкото си мислите, още през 2024 г.

    Така наречения пандемичен договор има следните основни моменти:

    СЗО става единствената в света организация имаща право да обявява дали има пандемия и кога идва.
    По време на пандемията СЗО става върховен ръководен орган с над национални права.
    Допуска се ограничаването на човешките права и други необходими действия по време на пандемия.(!)
    СЗО може да делегира права на НПО-та (!) и те да предписват закони и правила при пандемия.
    Това споразумение е наднационално, трябва задължително да се вкара в местното законодателство и има силата на закон.(!)
    СЗО може да принуди и вкара външна (!!!) помощ и мерки в някоя държава, ако прецени че тя не се справя.
    Де факто, се назначава един световен „главен прокурор“, който на практика няма да се контролира от никой.

    Правата на този главен прокурор са в пъти по големи от на нашия.

    „Медицинския фашизъм“ е даже слаб в сравнение с властта, която ще придобие СЗО. Защото няма да има контрол над тази власт!

    А СЗО и финансирането и е силно свързано с частни организации и фондацията на Бил Гейтс.

    Това пандемично споразумение стартира 1/12/2021, сега март има заседания, а 2024 окончателния вариант ще се п
  • 44 laplandetza

    10 1 Отговор
    МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ“ НА СЗО. ОТ 2024 Г. ДОСЕГАШНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ ЩЕ ВИ СЕ ВИДЯТ КАТО „СЪН В ЛЯТНА НОЩ“
    Покрай войната в Украйна, СЗО си действа по плана за „пандемичен договор“. Той на практика ще и даде цялата власт на света в ръцете на тази организация много по-рано отколкото си мислите, още през 2024 г.

    Така наречения пандемичен договор има следните основни моменти:

    СЗО става единствената в света организация имаща право да обявява дали има пандемия и кога идва.
    По време на пандемията СЗО става върховен ръководен орган с над национални права.
    Допуска се ограничаването на човешките права и други необходими действия по време на пандемия.(!)
    СЗО може да делегира права на НПО-та (!) и те да предписват закони и правила при пандемия.
    Това споразумение е наднационално, трябва задължително да се вкара в местното законодателство и има силата на закон.(!)
    СЗО може да принуди и вкара външна (!!!) помощ и мерки в някоя държава, ако прецени че тя не се справя.
    Де факто, се назначава един световен „главен прокурор“, който на практика няма да се контролира от никой.

    Правата на този главен прокурор са в пъти по големи от на нашия.

    „Медицинския фашизъм“ е даже слаб в сравнение с властта, която ще придобие СЗО. Защото няма да има контрол над тази власт!

    А СЗО и финансирането и е силно свързано с частни организации и фондацията на Бил Гейтс.

    Това пандемично споразумение стартира 1/12/2021, сега март има заседания, а 2024 окончателния вариант ще се п

    Коментиран от #45

  • 45 изпий две шишета

    1 7 Отговор

    До коментар #44 от "laplandetza":

    с белина и кислол да се упокоиш

    Коментиран от #48

  • 46 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор
    В резултат на съвременната медицина и провежданата от нея ваксинация, човечеството вече е мъртав биологичен вид. Понастоящем, нашият живот се крепи единствено на ваксините. Проблемът е, че в имунизационния календар на децата, вече няма пролука за поставяне на ваксини за новите болести.
    Голяма част от хората съществуват единствено с лекарства....Чoвeк нe e бeзпoмoщeн пoлзвaтeл нa мeдицинcки уcлуги. Чoвeшкият oргaнизъм e eднa cлoжнa cиcтeмa c гoлeми възмoжнocти зa caмoрeгулирaнe, нo зa бeдa, ниe нeпрeкъcнaтo нaрушaвaмe бaлaнca кaтo бoгoтвoрим дoктoритe и ce ocлaнямe нa фaрмaцeвтичнaтa прoмишлeнocт нa кoятo вcъщнocт cмe крaйнoтo звeнo.
    "Рeчe Бoг: дa cътвoрим чoвeк пo Нaш oбрaз, (и) пo Нaшe пoдoбиe" (Бит. 1:26), нo ce иcкa CМEЛOCТ зa дa пoвярвaш.
  • 47 БРЦК

    4 0 Отговор
    Всичко е планирано отдавна. Ред 21 е отговорен за този геноцид срещу човечеството. Главен идеолог г-н Шваб останалите са изпълнители. Гответе се за второ действие пълна мизерия и глад нови болести и смърт. Самите те го заявяват. Психо джендърите ръководители на планетата. Но който иска да стои затова има само едно СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
  • 48 БРЦК

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "изпий две шишета":

    Написаното от 44 е самата истина . Само страхливец отхвърля видимото
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове