Last news in Fakti

19 Март, 2022 07:10 7 872 107

Волгин: При война всички лъжат, но у нас се представя само антируската гледна точка

  • петър волгин-
  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • лойд остин

Живеем в страна на абсурдите, заяви журналистът

Волгин: При война всички лъжат, но у нас се представя само антируската гледна точка - 1
Снимка: Личен архив

"Много е интересен момента, в който се случи този арест. Точно, когато американският министър на отбраната Лойд Остин идва. Много медии твърдят, че той ще поиска ракети за ПВО от нас. Защо г-н Остин е на посещение точно в България и Словакия." Това заяви журналистът Петър Волгин в предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком".

Според него "ние живеем в една страна на абсурдите" и даде пример с бившия премиер Бойко Борисов и настоящия такъв Кирил Петков.

"В големите български телевизии се насажда една единствена гледна точка. Това е антируската гледна точка и проукраинската гледна точка. В една война и двете страни лъжат", коментира Волгин.

"Всяка една война е лоша. Надявам се тази война да спре", допълни журналистът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 200 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петьо Петров

    141 11 Отговор
    За мишките и хората.
    Всеки може да бъде човек по документ, но също така и мишка по призвание. Мишки много... лабораторни, безхарактерни, анимационни, страхливи, клавиатурни, продажни, безидейни, безскрупулни и каквито още се сетиш. Има и смели. Притиснати в ъгъла от капана на свободата и демокрацията, мутират и вместо миши сърца получават лъвски. Почват да гризат оковите на наложените им лицемерни свобода и демокрация и желаят да изградят своя. Истинска. Много си чупят зъбите, но не спират. Сменяват ги други. Не приемат чуждите ценности, искат си своите. Не западните или източните, а техните си, малките миши такива. Те нямат трибуна, заглушени са от цензурата на "демократичните" плъхове, но не престават да търсят своята независимост. Мишките са малки, както и хората. Всеки от тях си има мнение. Но единствено тези, които разбират, че докато сравняват височината на ръста си с достойнството нямат шанс за свобода, само те могат да бъдат свободни. А за останалите е изборът, капана или похлупака под формата на маска или противогаз!

    Коментарът ми е насочен към мислещите и разумни хора, останалите първосигнални индивиди могат да се преброят...или да ме изтрият в името на "свободата на словото"!
  • 2 Петьо Петров

    93 6 Отговор
    "Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли..."
    Колко съвременно звучи и днес Шекспир?!
    Датата на премиерата е насрочена много удачно, нито рано, нито късно. Прожекторите се насочват към една точка и гледаме в захлас. Виждаме това което искаме да видим, а не което трябва, и не си даваме сметка, че операторите осветяват по заръка на режисьорите. В същото време режисьорите играят професионален покер със стажантите зад кулисите, докато зрителите си мечтаят за хепиенд. А жадните за справдливост зрители виждат как актьорите слагат на кладата някакъв политически труп, ръкопляскат и не гледат общия сюжет на пиесата.Отдават се на фантазията си за победата на доброто над злото А хепиенд няма, има само обезболяващи под формата на зрелища...докато цялата публика не се превърне в част от сценария. Всички знаем кой си плаща билетите за представлението.

    Коментиран от #25, #58

  • 3 Мисирка

    92 12 Отговор
    ТАКА Е !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Мисир

    114 11 Отговор

    До коментар #3 от "Мисирка":

    ТАКА БЕШЕ И С ВАКСИНИТЕ !!!
  • 5 Факт

    77 216 Отговор
    При положение, че те започват война и взривиха огромно количество цивилни няма друга гледна точка. Приканвам Волгин да се откаже от българското гражданство (според него самия - гражданството на ъпсурда) и да поиска руско гражданство , където пак според него , няма ъпсурди.

    Коментиран от #16, #33, #70

  • 6 Ива Николова !

    39 11 Отговор
    ШИИТТТТ.Стига МА .Млъкни да чуем бог какво казваааа!!!!
  • 7 С ЧЕРВЕНА ВОЛГА ПО РЕКА ВОЛГА

    58 141 Отговор
    ОНЗИ ДЕН ИЗЛОВИХА ЕДНИ ПЕДОФИЛИ ВИЕ ИСКАХТЕ ЛИ ДА ВИДИТЕ ГЛЕДНАТА ИМ ТОЧКА А ТОВАРИЩЬ ВОЛГИНОВИЧ
  • 8 този

    134 30 Отговор
    е мнго прав това е защото сме в мисирландия
  • 9 ВОЛТИН, волгин,

    52 139 Отговор
    С 10-те дипломата - И ТИ - на североизток. Пък там ХВАЛИ "миротвореца" колкото искаш !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ОСТИН

    16 48 Отговор
    ДРУГИЯТ ПЪТ КАТО ДОЙДА ША ТА ПИТАМ ТЕБ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Куфар

    137 16 Отговор
    Така е! Телевизиите, като цяло и журналята в часност, получават конкретни пари за това и то законно, т.е. от фондовете на САЩ и ЕС против "фалшивите" новини.. Иначе, били "независими"!? Наои разбразте, чия е Нова!? На пенсиониран американски генерал
  • 14 Фффффф

    36 91 Отговор
    Руски трол...
  • 15 Любен Пандев

    40 130 Отговор
    Волгин е рупорът на путлерофашизма в България. Чакам да видя как "целокупното" путинофилство ще се изсипе пред МОЧА да брани путлеровия Гьобелс когато го профилактират за разпространяване пропагандата на военнопрестъпник.
  • 16 Фрегата

    119 24 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Ами тогава, журналята, застъпващи се за Украйна да се откажат от българското и да получат украинско гражданство, да се изрисуват лицата, децата, колите и къщите с украинското знаме..
  • 17 оня с коня

    26 105 Отговор
    Прекръстилият се на Голям Руски воден Басейн Волгин заявява смело по Отявлено Руската ТВ "Евроком" че ВСИЧКИ ЛЪЖАТ.И твърди той,че в БГ се .представя само "Антируската "Гледна точка,но и зъб не обелва ,че пък за сметка на това Про-руската Пропаганда върви със всичка сила?И да заяви ясно Волгин:На Споменатите от Него Медии че Остин ще поиска от БГ Ракети за Украйна ли вярва,или на Премиера който изришно заяви че никакви Ракети нито са искани,нито ще се дават на Украйна?А ако не вярва на въпросните Медииотносно ракетие,ЗАЩО става Проводник на фалшиви новини?
  • 18 Именно

    48 1 Отговор
    докога?
  • 19 Абсурдистан

    35 90 Отговор
    Самият факт, че ти публикуват глупостите, доказва обратното - путинските подлоги също могат да изразяват мнение. Така става янно кой, кой е!

    Коментиран от #24

  • 20 САТЪРА НА ХАНА

    100 7 Отговор
    НАЙ ГАДНО МИ СТАНА КАТО ГЛЕДАХ СМЕРИКАНСКИЯ ЖУРНАЛИСТ АНДЕРСЪН КУПЪР ОТ СИЕНЕН АМЕРИКА
    .....
    ЗНАЧИ РАЗПРАВЯ ЗА "УБИТИТЕ ОТ РУСНАЦИТЕ ДЕЦА .".. И СЕ ХИЛИ ВСЕ ЕДНО ЧЕ НЯКОЙ МУ БЕЛИ БАНАН

    Коментиран от #43

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Още малко и ще пуснете и една обективна

    73 6 Отговор
    "Донбаска пролет" - документален бг филм. Има го в Ютуб.

    Такава пропаганда може би и през Татово не е имало.
    Ама и хората тогава бе са били толкова глупави.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Видове мишки

    22 8 Отговор

    До коментар #2 от "Петьо Петров":

    Опитни мишки: руски,европейски и северноамерикански.
    Свободни мишки: всички мишки които не са хванати в руска,европейска или северноамериканска зависимост
    Другото е вятър по клавиатурата с философски вид още от времето на комунизма,виждали сме и сме чували някой живели и по друг режим в България
  • 26 САТЪРА НА ХАНА

    55 5 Отговор
    МНОГО ИНТЕРЕСНА СТАТИЯ ОТ ЧЕШКИ ИСТОРИК АКАДЕМИК
    ...." НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ МОГАТ ДА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ТЕРИТОРИИ В ЗАПАДНА УКРАЙНА "
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Петре,

    17 37 Отговор
    Що не пробваш така да "мислиш на глас" пред микрофона на държавното московско радио,в същия дух като в България- правителството не ти е по вкуса,няма "правилна" позицивя и всичките ти дежурни ревюлиционни напъни?Как мислиш,колко време ще имаш предаване по няколко часа с такава тематика там?
  • 29 NeXu s

    19 61 Отговор
    Този Волгин защо не ходи при Путя, на когото толкова се кланя? Няма нужда чужденци и окупатори д ни дават акъл!
  • 30 ха ха

    24 59 Отговор
    Ето, украинците са за пример за отношението си към руснаците. Сега има дават втори шанс край Киев. Оствиха ги да се провалят в атака и сега им дават шанс в отбрана! Русите се окопават, което е индикатор, че работата отива към "изуй гащи". Ако една армия е достатъчно силна ще приеме контраатаката, ще омете отчаяните бойци пред вратите на града и ще влезе в него. Окопаването е много показателен знак. Някой ще бяга към Беларус... ;) На другият край в Миколаев още шансове на руската армия да си тръгне с добро. Вчера във Волноваха тежки сражения и украинците снимат из града. Много забавно става. Путя се кълне на стадиона като ислямски проповедник. Сега ако друсне и танца на Садам със сабята ще обере точките...
  • 31 Що бе

    16 4 Отговор
    Сега и хибридната война ли не ви изнася..
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Той

    59 11 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    По голямата част от Българите ,искат да чуят истината и тя не е тази която я представят урки те и Шаламановци....

    Коментиран от #49, #80

  • 34 мдаааа

    19 38 Отговор
    Волгинов - водачът на отряд " Че Гобара " ...
  • 35 505

    64 11 Отговор
    Всичко е борба за ресурси.
    Европа направи стратегическа грешка. Тя ползваще ресурсите на Русия по мирен път. Стотици западни фирми участвуваха в разграбването на Русия в съучастие с руски олигарси и компрадорски елит. Но това не им бе достатъчно. Искаха всичко. Какво лощо бе Украйна да бъде неутрална, демократична страна, с федеративно управление подобно на Щвейцария с нейните френски , немски и италиански кантони.
    Но не, създадоха една про нацистка държава с явна агресивна антируска насоченост, ударен юмрук срещу Русия.
    Печеливщите от войната са САЩ и Китай, губещите са Украйна, Русия и Европа.
  • 36 Геноцид

    23 42 Отговор
    Ами Волгин Виж Украйна е цялата в разруха а не русия Виж потоците милиони бежанци Украинци а не руснаци Виж разрушените болници училища родилни домове жилища
  • 37 Л Е Л Е

    18 36 Отговор
    Колко русофили... ЧЕ ТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ...
    Или ФАКТИ достига и до великата БРАТСКА страна ???

    Коментиран от #45

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Навалний

    16 34 Отговор
    Гнусният руски агент!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Волга

    20 54 Отговор
    Защо си тук ? Само да попитам .
    Много сте фенове на Путин има няма 200 души излизат на площада .
    Другите тихичко треперят и натискат бутончета на клавиатура и то с доста правописни грешки .
    Обичате Путин , но
    Там не искате да живеете
    Нищо руско нямате в домовете си освен някой стара антика
    На запад пътувате и работите
    Руски коли не карате
    Не летите с руски пътнически самолети , защото техните основно са военни .
    Защо така сладки самоварчета ???
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ако смяташ,

    15 23 Отговор

    До коментар #20 от "САТЪРА НА ХАНА":

    ЧЕ НЯКОЯ РЕДАКЦИЯ ЩЕ ТЕ ПОКАНИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР - много се лъжеш. СМЕШЕН СИ

    Коментиран от #77

  • 44 незнайко

    15 48 Отговор
    Този е срам за българската журналистика!
  • 45 До ле ле

    25 3 Отговор

    До коментар #37 от "Л Е Л Е":

    Типично по американски ,правиш се на дръш ми шапката ...
  • 46 Перо

    49 13 Отговор
    Президент - ционист,изпълнителна власт - бандеровци /измислени националисти,нямащи етническа нация/. Политика на геноцид към коренното руско население,българския етнос и др.! Резултатът е на лице!
  • 47 ХАха

    8 33 Отговор
    Да бе, руснаците са си се разположили във всички звена на на държавата те ми говорят че само тик имало антируски атаки. По големи слуги и предатели от Българските чиновници и администрация които работят за Руско-Турски интереси няма !!!
    Всичко се видят чисто на бяло, а прокурстурата снощи го доказа
  • 48 Jacques Yves Moineau

    5 16 Отговор
    Оооо.....изпълзя...
  • 49 Пеям

    16 26 Отговор

    До коментар #33 от "Той":

    Представете си един такъв в централно московско радио да застъпва обратната теза на Путин, на какво ще бъде направен и за колко време?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 1234

    14 41 Отговор
    Абсурд е наличието на такива, като Вас Волгин. Вие също непрекъснато казвате неистини. Вашето мнение, може би е подкетено със стимули.

    Коментиран от #53

  • 52 Стоян Хлебаров

    15 37 Отговор
    На снимката виждаме един усмихнат ненормалник!
  • 53 Голубой

    8 27 Отговор

    До коментар #51 от "1234":

    Лъже перманентно от 30 години!
  • 54 Пещерна ушанка за затвора

    9 25 Отговор
    Волгич..само в едните телевизии дават разрушенията нали се сещаш..
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Сух

    35 6 Отговор
    Не само ракети, и бази до колкото се разбира по чееноморието ни искат да правят. Правят ни наа мишена за Русия..

    Коментиран от #65

  • 57 Boklu

    9 31 Отговор
    Ехото на Москва не е ли руска медия....Волгин утайка
  • 58 Нона

    27 4 Отговор

    До коментар #2 от "Петьо Петров":

    Адмирации за коментара!Много е точен!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ГОЧО БУЛГУРА

    24 0 Отговор
    ТЕЖКО МУ. ГОРКО. НА. ТОЯ НАРОД, КОЙТО СИ ИЗБЕРЕ ВОЖД, А ПЪК ТОЙ СИ ПОВЯРВА. ЧЕ. Е. БОГЪТ. СЛЪНЦЕ.
    НИЩО. ХУБАВО. НЕ. ЧАКАЙТЕ ОТ ТОЗИ. БОГ .
    ТОЗИ. ЗАПРИЛИЧВА. СЛЕД. ОСВОБОЖДАВАНЕТО. СИ НА
    КОРЕЙСКИЯ. КИМ ЧЕН. УН, А ОВЦЕТЕ. МУ. БЛЕЕХА. ДОКАТО. ГО ЧАКАХА. ДА. ИЗЛЕЗНЕ ОТ
    АРЕСТА.

    Коментиран от #62

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 БУЛГУР БУЛГУР

    15 1 Отговор

    До коментар #60 от "ГОЧО БУЛГУРА":

    КАК НЕМА А БЛЕАТ НАЛИ ГИ РАНИ И ПОИ СИЧКИ СА НА РАНИЛКА ПРИ НЕГО ИНАЧЕ БЕЗ НЕГО СА УМРЯЛЕ ОТ ГЛАД УФСЕ
  • 63 Дедо Пене

    12 26 Отговор
    Докога този путинист ще лае от държавното българско радио, което се издържа от нашите данъци? Всички държавни институции да БЪДАТ ПРОЧИСТЕНИ ОТ ПУТИНОФИЛИ в най-кратък срок, за да не пълнят главите на българите с проруска пропаганда !!! Ние сме в НАТО и ЕС и нямаме намерение да се връщаме под робството на ВАТЕНКИТЕ !!! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ДЪРЖАВА С ОТЛИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ, МИНИМАЛНА КОРУПЦИЯ И ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ....ТОВА НЕ СЕ ПОСТИГА С руски технологии от 19век и командно-олигархични отношения в бизнеса!!!
  • 64 Виктор браво

    10 1 Отговор
    Поне 40000 са на хранилка.Затова.
  • 65 Блгарин

    9 19 Отговор

    До коментар #56 от "Сух":

    Всички страни членки на НАТО са мишени на руските ракети! НЕ СЕ КРИЙТЕ КАТО МИШКИ, ЗАЩОТО ПРИ 3СВ И НАЙ-НЕУТРАЛНАТА ДЪРЖАВА ЩЕ ЗАГИНЕ ОТ РАДИАЦИЯТА И ПРОМЯНАТА В КЛИМАТА ! ДЖУДЖЕТО ПУТЯ ДРЪНКА ОРЪЖИЕ И ПЛАШИ СВЕТА , ЗА ДА НЕ ПОМАГАМЕ НА УКРАЙНА...ПО ПОДОБИЕ НА ХИТЛЕР И ПРЕВЗЕМАНЕТО НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ !!!

    Коментиран от #67

  • 66 big

    23 4 Отговор
    Гледах донякъде предаването на Сащо Диков! Никога не съм си представял, че той е толкова плитко скроен човек, без елементарни знания, липса на журналистически професионализъм, проводник на "опорки" и пропагандатор на фашистката пропаганда и дезинформация! Волгин му го каза, на война истината е трудно да се намери, но причината за това състояние беше във "въздуха" години наред и да не я види и проумее един "журналист", значи той не е такъв!
  • 67 Сух

    10 2 Отговор

    До коментар #65 от "Блгарин":

    Ей блгарин, не си играй с живота на хората, че при една недай си боже 3св. ще разбереш кой каква позиция трябва да заеме.. Моли се..
  • 68 ПЛАНдемия➡ВОЙНА➡ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ➡РОБСТВО

    23 4 Отговор
    За БИОЛАБОРАТОРИИТЕ на американците в България!
  • 69 Малко са

    28 6 Отговор
    Малко са журналистите, които казват истината в краварската колония. Броят се на пръстите на едната ръка.
    Петър Волгин е един от тях.
    Да са ни живи и здрави
  • 70 Бае Въло

    25 3 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Предполагам, че ти лично не си ги броил, а най-тъпо се доверяваш на пропагандата.

    Ето ти един пример: На 8-ми март, тук в този сайт, под гръмкото заглавие „Най-модерната корвета на руския флот тръгна към дъното“ на някой си Лилов, водещ се разследващ журналист, е обявено че „...Проект 22160 „Василий Биков“ тръгва към дъното, ударен и подпален от украински ракетчици от бреговата охрана“... и като доказателство една малка снимка със сиво море и сиво небе и по средата, в далечината - облак дим. Крайно убедително!
    Седмица по-късно обаче, във вестник „Фигаро“ (не е „Руская правда), се показват кадри как корабът влиза в постоянно си пристанище в Севастопол. Ясно се вижда кораба и бордовия му номер. Тези факти явно са неудобни за ФАКТИ и не следва никакво опровержение или извинение към читателите. Въпросният „разследващ“
    журналист сигурно е в отпуска.

    Коментиран от #76

  • 71 ПРЕДСТАВЯТ СЕ АНТИРУСКИТЕ ЛЪЖИ

    20 4 Отговор
    ТАКАВА Е И ПОЛИТИКАТА НА ПРОДЪЛЖАВАЩИТЕ ПРОМЯНАТА ПРЕДАТЕЛИ !
  • 72 волгин

    9 20 Отговор
    ходи в русия като искаш да слушаш само руската страна
  • 73 Иванушка  🇷🇺

    20 3 Отговор
    Сутришната сводка:

    Украйна призна - загубихме Азовско море! Над 30 000 обекта са унищожени на територията на Украйна
    от въоръжените сили на ДНР.

    Министерството на отбраната на Украйна от своя страна призна, че въоръжените сили на страната са загубили достъп до Азовско море. Това се посочва в оперативното резюме на Министерството на отбраната на страната, публикувано във Фейсбук.

    Де факто това означава признание, че Украйна е загубила и Мариупол, където все още остатъците на обградените наионалистически формирования водят боеве, прикривайки се с мирни граждани заложници. 

    Киев досега не признаваше загубата на излаз на Азовско море, след като Русия обяви, че това се е случило още на 1 март. Украинските военни са загубили напълно достъп до Азовско море, стана ясно тогава от изявление на официалния представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков. 

    „Предните отряди на Народната милиция на Донецката народна република достигнаха административната граница на Донецка област и се свързаха с военните части на въоръжените сили на Руската федерация, които поеха контрола над регионите на Украйна по брега на Азовско море. От днес изходът на въоръжените сили на Украйна към Азовско море е напълно блокиран", заяви ген. Конашенков.  
  • 74 Щом те чухме

    5 12 Отговор
    значи не е вярно...
  • 75 Лондон

    8 13 Отговор
    Абе мисирко, когато Хитлер е нападнал Съветския съюз, някой да е чул неговата гкедна точка... никой не го е интересувал, а какво да кажем за едномилоната рмията на Ген Власов, руски генерал, сражавал се с нацистите... искал да прогони болшевиките
  • 76 Гост

    15 2 Отговор

    До коментар #70 от "Бае Въло":

    Има доста филми / не на РФ / за случващото се и причините за това , но трябва да се гледа по-назад във времето и да се мисли ! А кой крив , кой прав - ще видим на края .
  • 77 LOSHIA

    3 17 Отговор

    До коментар #43 от "Ако смяташ,":

    НЕ Е САМО СМЕШЕН ,А И НЕ ИНФОРМИРАН И НЕГРАМОТЕН!!
  • 78 chi

    24 7 Отговор
    Не случайно сме на 112 място! А Волгин в случая е абсолютно прав.
  • 79 Заимов

    8 18 Отговор
    Волгин е просто едно влечуго. Защитник на военнопрестъпник. Ще гниеш в ада.
  • 80 изрод от ГЕРБ

    9 2 Отговор

    До коментар #33 от "Той":

    За голяма част от българите истината е ясна!НО ТЯ НЕ Е И ТАКАВА,КАКВАТО НА ТЕБЕ ТИ СЕ ИСКА ДА ЧУЕШ!!!!!!

    Коментиран от #88

  • 81 ПЕТЪР ВОЛГИН- ДОСТОЕН БЪЛГАРИН

    17 11 Отговор
    $ ТАКИВА "$ъюзници" КАТО $ащ(нато) И ВРАГОВЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ!

    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА от циони$ти(натовци) БЪЛГАРИЯ И БРАТСКА РУСИЯ!

    нато($ащ)-Т€РОРИ$ТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА циони$тит€!

    СПЕШНО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато($ащ)!!!

    БОГ ДА ПАЗИ СВЕТА ОТ циони$тит€- $ащ(нато),изра€л,британия,канада,ав$тралия...!


    ЗА ДА $И ру$офоб(натов€ц) ИЛИ ТРЯБВА ДА $И ГОЛЯМ Д€БИЛ,ИЛИ МНОГО ПРОДАЖ€Н (М€РКАНТИЛ€Н) ИЛИ И ДВ€Т€!
  • 82 Вие сте бунаци

    12 11 Отговор
    Волгин да се прекръсти на Ленин.
  • 83 !!!?

    11 8 Отговор
    Волгин няма страшно, ти си гледната точка на "Говорит Москва" на терен ! "Украйна вероломно нападна Россия" !!! Нали така !!!?
  • 84 !!!?

    15 1 Отговор
    А каква е гледната точка на агресора !!!?

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 олгин с камък

    7 7 Отговор
    и във волга
  • 87 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 6 Отговор
    Трябва да си смени името,ако иска да е Българско.Българско има завършващо на -ИН...Окончанията са ов ,ев ова ,ева!Това,че дядовците му са копали хора с мотика не го прави автоматично ,Морален учител!
  • 88 Той

    3 2 Отговор

    До коментар #80 от "изрод от ГЕРБ":

    И каква е тя ?! Със сигурност не тази която на теб ти се иска да е! Погледни коментарите....
  • 89 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 9 Отговор
    МИ НАЛИ ТИ ДРУГАРЮ ВОЛГИН , ПОСТОЯННО ПЛЮЕШ ПО ЩАТИТЕ И ХВАЛИШ ПУТЛЕР И РУСИЯ...... ЗАЩО РЕВЕШ ? .......
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Z-Entropa 2009

    8 1 Отговор
    Да!!!
    Република Абсурдистан
    Винаги сме от страната на "силните" на деня, и пак от женската страна.
    От едната крайност в другата.

    Умей да оценяваш този, който не може без теб, и не Преследвай този, който е щастлив без теб!
    Габриел Гарсия Маркес
  • 92 гошо

    6 9 Отговор
    А и лъжеш откакто си проговорил,руски агент,безродник.
  • 93 Същия

    9 8 Отговор
    .....колективния запад в злобата си срещу Русия, създадоха от украина един политически хомункулус-мъртвороден, отвратителен и отровен.....без всякакво бъдеще.....
  • 94 Тони

    6 8 Отговор
    Азовци се преобличат като жени и бягат през хуманитарните коридори от Мариопул.
  • 95 5687

    7 5 Отговор
    Ти отдавна си за някоя частна руска медия, спрях много хора спряха да слулат бнр заради теб и още една овца?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Иван

    8 9 Отговор
    Сран за българската журналистика е г-н Волгин.Направо можете да се преместите да си живеете в Руската Федерация,заедно с Николай Малинов и Радев.Аман от раболепие и страхопочитание към големия брат.
  • 98 Ха ха

    4 3 Отговор
    Бе бе ще копират новините от руския канал 1
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Анна

    8 5 Отговор
    Мисля че в България има доста руски агенти.
  • 101 Българин

    4 2 Отговор
    Прав е Волгин ❗НО ... Не знам , не ли Малко късно ? Властта и медиите у нас са заети от мисирки на Сащ и Турция .
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 6666

    6 4 Отговор
    Този волгин е бил винаги вреден за България...
  • 104 Rezon Media Grup

    6 4 Отговор
    Болшевишки развратник с микрофон.Спрете му тока😂😂
  • 105 val

    6 4 Отговор
    Стига сте ни пробутвали тази червена кратуна!!! Да се маха в Москва! Не искам да го хрантутим този некадърник от нашите данъци!!!
  • 106 българин

    5 6 Отговор
    Така е, живеем в страна на абсурдите и това го потвърждава и безнаказаното, нелепото словоблудстване, години наред, на този изменник в полза на Кремъл, на човеконенавистната диктатура на червената чума.
  • 107 Срам

    5 4 Отговор
    Волгин Засрами се от хилядите жертви на жени и деца от любимия ти Путин
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове