Last news in Fakti

29 Март, 2022 10:09 978 20

Експерт: В Украйна може да се използва и химическо оръжие

  • украйна-
  • химическо оръжие

Лидерите на Турция и Русия са силови

Експерт: В Украйна може да се използва и химическо оръжие - 1
Снимка: Архив

Има опасност да се премине към използване на по-агресивно оръжие на територията на Украйна. Много внимателно трябва да държим на това да получаваме адекватна информация от нашите съюзници за използване на химически оръжия в Украйна.

Това мнение изрази в ефира на "Здравей, България" по "Нова телевизия" полк. Димитър Недялков.

Според журналиста Петър Карабоев Турция е поела ангажимента на посредник, защото тя не е член на ЕС и съответно не налага такива тежки санкции срещу Русия.

“Лидерите на Турция и Русия са силови. Работят на една честота. Израел също се посочва като посредник, защото имат близки контакти по темата Сирия. Не може да се допусне една държава като Русия да бъде напълно изолирана, трябва да има канали да се говори с нея”, заяви той.

По думите на Недялков израелската дипломация действа така, защото тя има свои малцинства в Украйна, а България трябва да взима пример от нея.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти маймуна

    23 2 Отговор
    Бълграски експерт хахах... Прочетете изследванията на Г.С.Раковски. Това населние идва от Северна Индия.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ZZtop

    25 1 Отговор
    Отличници на Института за подлоги.
    Всякакви неудачници,калинки и олигофрени вече са се превърнали в медиен масив.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Един от многото

    18 2 Отговор
    Нагло льжъ, Русия няма хим оръжия. Ктараварите имат биооръжия в лабораториите си.
  • 6 Българка

    5 36 Отговор
    Путин може да използва химическо оръжие в Украйна. Русия вече го е правила в Ирак ...и не само. Свидетели сме на избиване от руските нашественици на жени, деца, старци. Свидетели сме на разрушени от руските бомби болници, училища, детски гради, жилищни квартали. Това ли е "освобождаването" на рускоговорящото население, каквото твърдят путинистите. И защо най-жестоки са руските нашественици именно в градовете, в които живее това население- Мариупол, Харков и масово го избиват и унищожават? Дали не е защото точно това население не иска руски окупатори на украинска земя? Може би са очаквали руските окупатори в тези градове да са посрещани с цветя, хляб и сол, а вместо това получават "почерпка" с коктейли молотов

    Коментиран от #7

  • 7 Нанфо

    20 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Ама гяурке какъв Ирак те гони или просто си драскаш наизуст.
  • 8 mi6osp

    19 0 Отговор
    САЩ обявиха, че нови санкции срещу Русия ще има, ако тя употреби химическо оръжие. Това е обяснението на тези приказки.
    След разпада на СССР Русия под наблюдението на НатО унищожи химическите оръжия. САЩ обаче запазиха химическите си оръжия в пълен обем.
  • 9 Z-Entropa 2009

    16 0 Отговор
    То това го твърди и бая ти Байдан от оданат океана - Америка!
    Когато каже някой за сестра ти е ....., а ти нямаш сестра . Но важно е да се повтаря и натяква. +Love Usa+
    Та нали това е зора на руснаците да се види какво са разработвали в тези лаборатории в Украйна от нашите пусти +"партньори и приятели" +
    А ние ги допуснахме и у нас в София !
    Имаше ли чума по свинете ? Курбан и загробване!
    Имахме ли син език? Курбан и загробване!
    Минахме ли през ШАП? Курбан и загробване!
    Айде от тях да мине и SARS COV 19 - нанаднаха "Прилепи от Ухан")))))
    То Химическата война от днес ли се води бе началник?
    В случая е гадното, че ставаме зависими от богатите нации, които се пишат "приятели и партньори" и онези с масурите банкери, които отпускат кредити, за да можем да живнем и да си вдигнем икономиката на крак!
    Всичко това е един голям световен зоопарк в който лъвът е силния, но се бои от мишките, като постоянно ги тормози и унижава за да му слугуват!
    Затова и всичките ни политици са вид удобен слугинаж в полза на чужди "приятелски" цели.
    Да говори някой за златните концесии?
    ВОДА ГАЗИМ, ЖАДНИ ХОДИМ!
    made in $FREE$ Bulgaristan, свободен само на хартия!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Грантаджиев соросоид

    13 0 Отговор
    Абе експерте, чел ли си докладите на ОЗХО, коя държава все още не е унищожила запасите си от химическо оръжие? Да ти дам ли жокер? Не са нито руснаците, нито украинците. Та ако в тая война се появи химическо оръжие, познай от къде ще го внесат.

    Коментиран от #13

  • 12 Още едн "експерт"

    7 0 Отговор
    От къде ги изравяте тези "експерти" бе......... то бива пошлост и неграмотност...но като се прибави и продажност...става долно! Жалко за страната ни!
  • 13 ZZ Top

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Грантаджиев соросоид":

    Укрите са минирали химическите си заводи.Ето ти го химическото оръжие,сега може би само чакат подходящ вятър,като при Ипр!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Човек с памет

    11 0 Отговор
    Полковник Недялков е историк, написал е няколко книги за историята на българските въоръжени сили, една от които (за ВВС) имах удоволствието да купя и прочета. Напълно е прав, има вероятност да се използва химическо оръжие. Постановките в Сирия са пример. Тъй като Руската Федерация е унищожила своето преди години, познайте кой ще го достави и използва.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сандо

    3 0 Отговор
    Толкова са смешни тия български "експерти" - всичките само ни свеждат опорките я на НАТО,я на ЕС,а с особено чувство и почитание на Козяк.А истинските експерти освен че останаха малцина,но и нямат достъп до натрапените ни и купени СМИ.
  • 18 АМАН ОТ ЕКСПЕРТИ

    5 0 Отговор
    Съюзниците ви дадоха ли ви информация за биолабораториите в Украйна с финансиране ор САЩ? Ама честно. От тях ли знаете за разработваните патогени в тях? И защо няма реакция ? Вие, и западните лицемери сте съгласни с това? Това е съучастничество в престъпление срещу човечеството!
  • 19 ДжафДжаф

    1 0 Отговор
    По принцип системите ТОС 1 и ТОС 2, представляват химическо оръжие. Тези системи са част от войските за химическа и биологична защита, а руснаците въобще не се опитват да крият, че използват тези системи в определени случаи. Тези системи например са най-добрият начин за унищожаване на американските биолаборатории. Развивали температура над 1000 градуса, така че кьорав вирус или бактерия не може да оцелее. Пита се НАТО кво чака!? Айде да видим кой кого!?
  • 20 Жоро

    0 0 Отговор
    Сащ н може ли да използват химическо оръжие в Украйна?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове