Last news in Fakti

13 Април, 2022 17:42 2 184 31

Отстраняват полицаите заради шамара на турски тираджия на АМ „Тракия”

  • бойко рашков-
  • турски тираджия-
  • ам тракия-
  • побой

Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков

Отстраняват полицаите заради шамара на турски тираджия на АМ „Тракия” - 1
Снимка: БГНЕС

Полицаите, замесени в скандала с шамара на „Тракия”, ще бъдат отстранени от длъжност до приключване на дисциплинарното производство. Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков на изслушване в парламентарна комисия.

„Изключително срамно явление, съпътствано от редица чисто професионални нарушения, които видяхме от страна на служителите на КАТ. Място за подобни служители на МВР няма категорично”, подчерта вътрешният министър.

Той коментира, че първоначалните данни сочат опит за заличаване на следите от извършеното нарушение, чрез изтриване на видеозаписа от страна на самите служители.

Рашков посочи, че е разпоредил да се извърши проверка на всички полицейски коли, които контролират пътното движение в страната. Целта е да се установи има ли и на друго място въздействие върху техническите средства в автомобилите.

„Непрекъснато говорим за пари и за бюджет и накрая се намират едни служители, които рушат това, което сме купили с парите на българския данъкоплатец”, подчерта силовият министър.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнойко

    18 3 Отговор
    И след това къде ще бъдат преместени на длъжника до пенсионирането си???
  • 2 Кой прав кой крив

    30 1 Отговор
    Камера на лявото рамо и да се знае.
  • 3 Иво

    36 4 Отговор
    Направо на Борсата!И съд за престъпление по време на служба!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Любопитен

    13 21 Отговор
    Той(нашия полицай не става)! Обаче дали шофьора не му е отговорил любезно (кво пари бе г,яур?) И нашия понеже не е можел да го запише го е фраснал? Не искам да го оправдая, ама тоя цял ден е заработвал рушвети, ако е удрял шамари на всеки рушвет, досега да са го изгонили!
  • 6 Бъдеще

    41 3 Отговор
    Не трябва да ги отстраняват, а да ги съдят. За непристойно поведение, за унижение, за искане на подкуп, за несъставяне на глоба по ЗДП... Уволнение и премахване на привилегиите които носи първа категория труд. Нека бъхтат като обикновените хора, да видят как се изкарват пари!!!
  • 7 САНДОКАН

    26 5 Отговор
    Недей те така, ще останем без полицай
  • 8 Работа работа работа

    20 2 Отговор
    Какво стана с италианският боклук заровен тук? Наказани още няма а? Бойко Борисов и всички замесени в източването на пари от хазната са още на свобода, нали? И така ще хвърляме проблемите под килима, до следващите избори. Рашков, за нищо не ставаш.
  • 9 Перо

    19 4 Отговор
    Ами толупа,който не разбира нищо от полицейска работа,защото е пожарникар, направи голямата глупост да даде право и на охранителна полиция да има правата за контрол на пътното движение. Това са най-ниския “клас” полицейски служители,кадрово необезпечени и нямащи никаква правна и специализирана подготовка по закона за движение по пътищата и закона за МВР. Това доведе кьораво и сакато да рекетира шофьорите по пътищата и да имат крайно лошо поведение към хората. Тази корупционна практика трябва незабавно да се прекрати с премахването на охранителна полиция от функциите на КАТ!
  • 10 Гошо

    10 17 Отговор
    Турски шофьорът каза ,а той какво е плямпал на полицая ,че само него е спрял и? Да си изкара шамар . Колко съм ги дразнил и един път не са посегнали ... ало каде сте джендъри в Америка направо го прибират този честен тираджия!!!

    Коментиран от #18, #25, #28

  • 11 Това

    17 1 Отговор
    е най - малкото ! Прочуха се и полицията на международно ниво !
  • 12 Пиян министър

    10 5 Отговор
    неадекватно управление, другият път турски шофьори ще набият български полицаи и това ще се случи до края на годината, щом няма адекватна реакция от страна на правителството!
  • 13 Ще има

    4 0 Отговор
    Бели брези за ушаците
  • 14 Изтезават и убиват хора

    5 0 Отговор
    А за Пернишките главорези главорези пак амнистия, много интересно! Това не е Държава!
  • 15 Мюмюн (Майкал)

    2 3 Отговор
    Другиа пат ша има шутове ут страна на шарифити към някуй кумшия драйвър дет са упъва да дава паре за чурба и кайвета. Тогаз ко ша стани....министарат ша им даде медали ли? Туй е пална излагация, дори романцити катаджий вечи по дискретну си искат кеша ут шафиорити.
  • 16 1442

    8 1 Отговор
    Ще те призная ако за всеки остранен пътен полицай инсталираш по една стационарна камера за скорост на АМ Тракия, която да следи освен за превишена скорост и за забранени изпреварвания на тежкотоварни МПС?
  • 17 С, D и Е

    12 1 Отговор
    необходимо е спешно вдигане на тол таксите за транзитни мпс, по тракия е мазало от камиони
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тъй де

    8 5 Отговор
    Не че защитавам полицайте,но ако отидеш в Турция и така се сипваш на тамошен полицай и се държиш грубо,ще ви сцепят шушоните.А най ми е омразно в Гърция да се разправям с полицията,там си правят гъргара с теб и нищо не можеш да им кажеш.

    Коментиран от #26

  • 20 Оп.са

    7 2 Отговор
    Супер полицая учил толкова години потрошил една камара пари, за да стане полицай.Държава и тя наливала ресурси в него и вместо наказание уволнение.Бре ако и политиците така ги уволняваха.
  • 21 Всички са мръсници

    8 2 Отговор
    Всички са мръсници , мислят си че за тях няма закони .... НЕЩАСТНИЦИ . Мислят се за недосегаеми и трябва подмяна на 100
  • 22 Пенчо

    7 7 Отговор
    Не шамар ами арест и съд за тия наглеци.
    Елате да ги видите как карат през Прохода на републиката!
  • 23 Нарушител

    9 3 Отговор
    Трябва двойни наказания за престъпления по служба!
    Отмяна на трудовия стаж и конфискация!
    Ченгетата се изживяват като недосегаеми!
    А ги храним всички за да ни лаят !
  • 24 Поредния

    6 2 Отговор
    Би трябвало всички привилегии които са предвидени за тяхната длъжност да им бъдат ОТНЕТИ завинаги! Крайно време е да ги озаптят по някакъв начин. Трябва да са полезни на хората а не да са ДЕРИБЕИ!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 12783

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "Тъй де":

    НЕ ХОДИ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ
  • 27 ОБЕКТИВА СЕ СМЕЕ😀

    2 0 Отговор
    ЕДИН ПЪТ И НИЕ ДА ПОКАЖЕМ НА АМЕРИКА ЧЕ РАЗБИРАМЕ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА АКАДЕМИЯТА НА ОСКАР ДА СЕ САМОСЕЗИРА СРЕЩУ УИЛ ШМИТ👋
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Да бе да

    0 0 Отговор
    "Отстраняват полицаите заради шамара на турски тираджия на АМ „Тракия”

    Скъпи Факти , автор-ът на това заглавие с какво образование е заел/а длъжността! И дали първия език на младата дама е български ? Визирам факта че шамара е един , а полицаите очевидно са повече ...😂😅
  • 30 Гошо

    4 0 Отговор
    Ти си срам за народа и за всички българи!!!! Изперкал старец . Школован комуняга. Не си раздавал шамари в живота си ? Дали ?
  • 31 Нетърпимо

    1 0 Отговор
    Как можахте да махнете полицаите,заради тия ьбийци гурците??!! Срам
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове