Last news in Fakti

28 Април, 2022 09:48 1 847 29

Делян Добрев: България няма да остане без газ

  • делян добрев-
  • руски газ-
  • спиране руски газ

Ние сме много малък консуматор - използваме едва 2% от износа на Русия за Европа

Делян Добрев: България няма да остане без газ - 1
Снимка: бТВ

„Имаме сигурност на доставките. България няма да остане без газ”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на Комисията по енергетика в НС Делян Добрев.

„Аз съм в опозиция и имам изгода да кажа, че има риск и може да останем без газ, но това няма да се случи. Ние сме много малък консуматор - използваме едва 2% от износа на Русия за Европа”, каза още той.

„Ще вземем газ и от Румъния, и от Гърция. Част от този газ ще бъде пак руски, но ще го платим с 30% повече заради посредниците. Това е главният въпрос – правят се на ястреби, за да плащаме с 30% повече за газ”, коментира Добрев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хи хи хи

    26 6 Отговор
    делянчо гербав ще подпръцква за газчица
  • 2 Последния Софиянец

    12 6 Отговор
    Две години трябва да се пригоди инфраструктурата за втечнен газ на двойна цена.Вече два дни не ми носят газ в заведението.Ако и днес не успеят трябва да продавам само пици.
  • 3 ЛЛЛ

    22 2 Отговор
    А защо не кажете на каква цена ще го вземем?

    Коментиран от #6

  • 4 Гост

    16 2 Отговор
    Дрън дрън, мижи да те лъжа. След месец тока ще се устреми на горе яко.
  • 5 Бойко Разбойко

    8 1 Отговор
    Ще ям много фасул и ще има газ.
  • 6 Соросоидна марионетки

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЛЛ":

    Само с 200% по скъп важно е да показваме солидарност с укронацистите на чичо Сам.
  • 7 Делю Хайдутин

    12 1 Отговор
    Деленчо е надул бузи с газа.ха ха ха
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Милен

    14 2 Отговор
    Вече тотално се обърках, нали гербаджиите бяха за доставяне на оръжия за Украйна и по-решителна позиция на България в конфликта, а сега делянчо казва, чще плащаме по-скъпо за газта защото кирчовото правителство се правили на ястреби, на мен ми мирише на шизофрения.

    Коментиран от #13

  • 10 Цената няма значение

    9 0 Отговор
    Материала ще плаща
  • 11 Патриот

    8 7 Отговор
    Вчера беше 100%, днес 30% по скъпа, като пуснат конектора, който не построихте 13 г. за да угодите на Путлер, ще стане 30% по евтин.

    Коментиран от #19

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 И на мен

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "Милен":

    И на мен ми мирише на това,на което и на теб.Как така,докато Борисов обясняваше ,че иска лодки за разходки по Черно море,изведнъж подкрепя пращане на оръжие.

    Коментиран от #15

  • 14 истината лъсна

    7 0 Отговор
    винету беше назначен и съответно уволнен от янките....причината руски поток

    ....нека кокорчо говори за придатъци----щото насреща няма истински журналисти да го сложат на място.....да поговорим за концесиите на мариците и дънди прешън.......от луната се вижда какъв придатък сме----цинизма е че все още сме с визи въпреки че ни доят като за последно
  • 15 А бе

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "И на мен":

    Борисов е толкова долен, че го интересува само да падне правителството и да се намести той за да продължи да тъпче чекмеджетата.
  • 16 !!!?

    7 1 Отговор
    Този може ли да каже, защо България руски газ гази, а Кремъл газа й спря !!!?
  • 17 уяеаожгхп

    7 0 Отговор
    Да, но е важно и на каква цена, бе, галош.
  • 18 123963

    6 0 Отговор
    Какви бузки само! Ех, добре е на дупетатската трапеза. Лаф мохабет и 7 бона заплатка.
  • 19 Напротив

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Патриот":

    Точно обратното - вчера беше 20%, днес е 30%. С тези темпове ще е на двойна цена за нула време, а Кирчо пак ще ни убеждава как нямало увеличение и всичко било спекула.
  • 20 Некой че гушне

    2 0 Отговор
    комисионната за посредничество за наша сметка. Това дори безмозъчните щатски подлоги трябва да са го разбрали.
  • 21 Otoplitel

    5 1 Отговор
    Сега докажете солидарност и се откажете в ЕС от руският газ.Ако не го направите сте лицемери и интересчии,а РБ я използвате за боксова круша.
  • 22 AAAAAAAAAAaaaaaaa

    3 0 Отговор
    И тогава защо сте навсякъде и ревете? Може би сте срещу европейските ценности?
  • 23 Не досаждай ,

    1 1 Отговор
    бе ! Напоследък какво си взел да се пънеш ?
  • 24 3434

    2 0 Отговор
    Там е номера глупци
  • 25 Роднинигейт

    3 1 Отговор
    Ти пък какъв специалисх си, че въобще си отваряш устата? Човек с присъда на трупчета не може да дава акъл и оценки.
  • 26 Бесни българи

    3 3 Отговор
    Абе българена толкова ли е глупав че да се откаже от руския газ че му влиза от няколко км.......че толкова поколения са го ползвували години ...и колкото да го увеличат няма да бъде по скъп от американския ..затова ганьо си направи добре сметката кой газ да купиш !!!!!! Не оставай мушеници като Киро Кокорчо да те премятат в парите достатачно ограбиха България стига толкова !!!!
  • 27 Бай Благой

    2 0 Отговор
    Делянчо, Делянчо....слушах те сутринта....такива глупости наговори, че нямам думи просто...
    За цената никой не говори обаче и онзи другия памперс (вечно ухиления)...и той не споменава нищо...
    Зимата ще си ядем...ушите ми се струва.
  • 28 Каунь

    2 0 Отговор
    Бъди сигурен че, ГЕРБ няма да дойдат на власт колкото и да плете корчо и кокорчо!!!
  • 29 Gogo

    2 0 Отговор
    Какво се правят на изненадани нашите управляващи, като много добре знаят от 20 дни, че газта ще им бъде спряна ако не плащат в рубли. И ненапразно ходиха да инспектират трасето за азерския газ. Да не би с Лойд Остин и Урсула да са си говорили за времето, като бяха тук. Нещата бяха ясни отдалече. Действайте, втечнен газ ще дойде от Америка. Но питам да не би турците да са по-глупави от нас. Явно не ,но са по- политици. При минимум 30 и 40% по-скъп втечнен газ и плащането в рубли по-скъпо до 10%, направете си сметка чии интереси обслужваме. Да си обявен за неприятелска държава ,да си затвориш въздушното пространство и морските гари и да се чудиш от къде ти е дошло всичко това ,не знам дали е позорно ама си е чист политически олигофренизъм.Казват ,че ЦРУ наблюдавали за вербуване в престижните университети, като Харвард и Кембридж ,перспективни,умни надарени студенти.Съмнявам се дали не са заблудили в критериите.За държавници и политици не знам, но за пета колона ги бива. И да заменят такива като Боко. Но личния състав на президентството пак е проспал кадровите досиета при назначаването
    им. Горката България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове