Last news in Fakti

6 Май, 2022 16:05 2 443 32

Кючюк: Нямаме ясна позиция на правителството за Македония. Какво тогава може да очакваме?

  • илхан кючюк-
  • правителство-
  • българия-
  • позиция-
  • македония

България има опит. Да, сбъркахме. Но не всичко е лошо и опитът ни може да е от полза за държавите от региона, смята евродепутатът от ДПС 

Кючюк: Нямаме ясна позиция на правителството за Македония. Какво тогава може да очакваме?  - 1
Снимка: БГНЕС

„Непостоянни и непоследователни са сигналите на страната ни към Македония и към Албания“, заяви пред NOVINI.BG евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк.

Според него отношенията ни с РСМ трябва да придобият нова динамика. Реалността обаче, каза той, зависи от политиците. „Нямаме ясна позиция на българското правителство за Македония. Какво тогава може да очакваме? Липсата на консолидирана позиция се вижда от всички и то с просто око“, добави Кючюк.
Евродепутатът коментира и пътя на Сърбия към ЕС. Според него няма да е изненадващо и да се замразят отношенията между сръбската държава и Европейския съюз.

„България има опит. Да, сбъркахме. Но не всичко е лошо и опитът ни може да е от полза за държавите от региона“, смята Кючюк. По думите му е важно да се работи за една Европа, която искаме да видим. Той напомни, че Европа се променя. "Сега, например, има война", поясни той.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    26 3 Отговор
    Ей ,не се спряха да бутат и саботират правителството. Не, че е безгрешно, но при толкова кризи една върху друха, при толкова саботажи и на фона на разлома РФ-Украйна, не смятам,ч е по време на война трябва да сме и без НС. Това е желанието на опозицията, защото се страхуват от правосъдната реформа, а и са далече от държавната хранилка за кражби. Естествено, че ако правителството реши да вдигне ветото преди РСМ да изпълни задълженията си по договора и не впише българите вот РСМ в конституцията си, то правителството е аут

    Коментиран от #16

  • 2 А бе

    23 1 Отговор
    млъкни бе читак !
  • 3 име

    14 7 Отговор
    Очаквайте поредното предотелство от онези със свалените гащи!
  • 4 Киро Ракетата

    16 4 Отговор
    Как да няма? Македония ще влезе в ЕС и той ще се разпадне. После ние ще сме им виновни, че не сме ги пуснали по-рано да откраднат и те.
    А и Сърбите как са се засилили да влизат и те в тоя съюз.... направо ореваха всичко за да ги приемат 😁

    Коментиран от #17

  • 5 Говедо

    23 2 Отговор
    Кючук,коджа будала си бе,габак!
  • 6 Гражданин

    37 3 Отговор
    Какви глупости говори този турчин. Има условия с пет точки към македонците. Когато ги изпълнят ще станат достойни да станат кандидат членове за ЕС. Това е българската позиция и който не се съобразява с нея не може да бъде български гражданин.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 1 Отговор
    ВЕТО ВЕТО ВЕТО

    Коментиран от #12

  • 8 Кючюк:

    18 0 Отговор
    Нямаме ясна позиция на правителството за Македония. Какво тогава може да очакваме?

    Занесете им баклава и мекици и направете чеверме с братята шиптери и пийте айрян
  • 9 Хахо

    22 1 Отговор
    Какво те интересува тебе България и Македония бе, Кючюк? Гледай си родината-майка Турция , както я нарече Мустафа Карадайъ
  • 10 ЕДна

    19 0 Отговор
    Позицията ни е ясна, престанете да ни ядосвате!
  • 11 човек от народа

    18 0 Отговор
    правителството мое и да няма позиция , но НИЕ имаме ! ама и ти пък кой си ? !

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 оня

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "човек от народа":

    Кючюка е еуропупатин:))

    Коментиран от #30

  • 14 Иван

    23 1 Отговор
    Кючук или какъвто си там. България и българите имат ясна позиция. Недей да се напъваш да пишеш глупости.
  • 15 Черен печат за тоя Кючук!

    21 0 Отговор
    Предавай още България, да видиш каква ясна позиция ще заемем спрямо теб и ДПС. Черен печат за вас!
  • 16 Тиква

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Права си и браво за добрия коментар. Но относно Украйна или каквото нещо писа. Куцаш
  • 17 Тиква

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Киро Ракетата":

    Кире. Мисли малко и после пиши.
  • 18 Перо

    22 0 Отговор
    Тоя турски джендър от много време работи активно за РСМ и се чуди какво да лъже и маже! Нашите искания и са ясно поставени за решение от РСМ и остава да ги изпълнят! Те се препокриват с копенхагенските критерии за добросъседство и договора между двете страни. Само на него “не му е ясно”, а е определен за координатор на ЕС за РСМ и работи активно срещу БГ!

    Коментиран от #32

  • 19 чалма тв

    8 0 Отговор
    този кютюк пък какво иска..5 колона..да мълчи..
  • 20 Фес

    2 0 Отговор
    Ако искаш да кажеш нещо сте слагаш думата СЕВЕРНА.free kioyrdistan
  • 21 Бай Лисан

    0 0 Отговор
    И. Кючек: Трябва да слушаме класическа музика!
  • 22 сноу

    2 0 Отговор
    Ами-и..очакваме албански кючек
  • 23 🙊🙉🙈

    8 0 Отговор
    Поздравявам г-н Кючук за мнението. Рядко се казват толкова много лъжи и се правят толкова неверни твърдения в едно изказване 🤔🤔🤔
    Първо: Българската позиция е ясна от години и е изразена в договорите м/у нас и северните македонци. Те са тези, които се пазарят и увъртат.
    Второ: Интересно ми е как ще реагира същият този господин ако и ние започнем да прилагаме методите на северномакедонците към българските турци 🤔🤔🤔🤔🤔
    Да се опитва да се прехвърля вината върху нас е отвратително 😤😤😤😤
  • 24 Как да нямаме позиция,

    7 1 Отговор
    И ти си един преговарящ, я се скрий, да признаят българите като другите народи и да напишат в учебниците ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА, вместо да продължават с югоидеологията, кое не я ясно, бе кючук
  • 25 Годо

    6 1 Отговор
    Сус бре читак
  • 26 Иван

    9 0 Отговор
    Ти пък, къде се месиш между българи и македонци? Кючюк, я удари един кючек, разкърши се, не се занимавай с чужди проблеми, почини си, релаксирай от тези теми, не са твои.
  • 27 РСМ очаква, не България.

    7 2 Отговор
    РСМ е тази която очаква, не България. Македонците искат в ЕС, не ние. Те трябва да изпълнят договора,който са подписали. Защо винаги обвиняват България?
  • 28 akud

    5 0 Отговор
    този MANGUL до кога ще бъде пускан да гови от името на България и Българите????? тоя защитава интересите на албания!!!!
  • 29 Баиден

    3 0 Отговор
    Не знам за правителството. Уж не сме си сменяли позоцията от 2017.
    Ама македонците определено искат да се приплъзнат само с честна пионерска. Нещо дето 5 години не са го изпълнили, щели да го изпълнят, ама друг път.... само махнете ветото. Много се измориха горлите. Надяваха се по-лесно да хлъзнат Кирчо и да се шмугнат в ЕС.
    Типичн сръбска политика "на два стола"
    Евала ба гърците те поне пак си отстояха исканията!
  • 30 Мариан

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "оня":

    Е , какво от това! тази държава и историята й явно не чувстват за своя и предателски натискат
    да вдига ветото и после да търсим михаля
  • 31 Мишо

    3 0 Отговор
    Киро ни го подхвълиха американците. Той явно е обещал, затова започна да проповядва" отложено вето". Сега да ги пуснем, а после ще ...гледаме ,че договорът не е изпълнен и тогава вето. Пусни вълкът в кошарата ....
    Киро е едно голямо недоразумение ,което ни влачи към разруха!
  • 32 Да изринем боклуците!

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Перо":

    Този турски подгласник отдавна мъти водата на християнските народи. Прокарва линията на пантюркизма за турската (ислямска) дъга на Балканите. Много ми е интересно кой го сложи в ЕП да представлява БГ и да защитава българския интерес? Има ли начин да се отзове? Вероятно има, но за това трябва да има парламентарно мнозинство!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол