Last news in Fakti

29 Май, 2022 15:57 2 364 97

Ралица Симeонова: Безотговорно е точно сега да се лансира въвеждането на еврото

  • ралица симеонова-
  • въвеждане-
  • евро-
  • безотговорно

"България е представлявана в НАТО изключително некачествено", смята бившият експерт "Сигурност и отбрана" 

Ралица Симeонова: Безотговорно е точно сега да се лансира въвеждането на еврото - 1
Снимка: NovaNews

"Ние не искаме да генерираме бързо подкрепа, да капитализираме властта и да изчезнем от политическото пространство. Идваме, за да останем." Това каза пред БНР Ралица Симеонова, един от учредителите на партията на Стефан Янев "Български възход". Симеонова е политолог, бивш експерт "Сигурност и отбрана" в две президентски администрации – на Росен Плевнелиев и на Румен Радев, началник на политическия кабинет на Стефан Янев, докато беше служебен премиер.
"Искаме да предложим смислена алтернатива на този хаотичен подход, по който се движи политическият процес в България през последните 30 години", отбеляза тя.
Запитана разочарованието от ПП ли е родило "Български възход", Ралица Симеонова изтъкна:

"Те са поредното разочарование всъщност. Имате натрупвания, които дадоха основания за опита ни да институционализираме този нов субект в българската политика. Съвсем добросъвестно се опитваме да обединим хора със сходни идеи, които искат да направят автентична промяна. Промяната невинаги е с положителна конотация, затова акцентирам върху положителната промяна, защото виждаме, че тази промяна не беше положителна. Нямаме друго управление, което за толкова кратък период да е нанесло толкова щети. Това управление успя за много кратко време да нанесе сериозни щети."
Тезата, че "Български възход" е американски проект, който цели да спре възхода на "Възраждане", Ралица Симеонова определи като "категорично невярно твърдение" и заяви, че не са избрали конфронтационен подход.

"Възраждане" представя идеи, които са близки до голяма част от българското общество, но те нямат капацитета, дори волята да ги реализират на практика. Мисля, че се движат по допирателната на популизма. Докато те артикулират крайни позиции, ние разчитаме на прагматичен, на рационален подход, на баланс."

България е представлявана в НАТО изключително некачествено, с прилагане на чиновнически подход, смята Симеонова. Според нея е "пресилено да обвиняваме НАТО за всички наши беди и негативи".

"Има абсолютна невъзможност да се идентифицира националния интерес. Тази неспособност водеше дотам, че се припознаваха интересите на силните на деня и някак си България се пришиваше към политиките, предложени от силния субект на деня, което води до резултатите днес – тотален разпад на отбранителната ни система, тотален разпад на българската армия, модернизационните проекти не вървят с необходимата скорост, хронично недофинансиране на отбранителната система. Основен виновник е нашият псевдополитически елит."

Ралица Симеонова допълни, че от това как сме представяни в съюзите, в които членуваме, зависи дали ще можем да оползотворим качествено членството си и това е валидно и за Европейския съюз.

За въвеждането на еврото и разминаването в позициите на Стефан Янев по време на служебните кабинети и сега Симеонова уточни, че "сме били в режим на служебен кабинет", а вторият фактор е социално-икономическата ситуация в момента, която предстои да се задълбочава.
"От тази гледна точка да се лансира идея за въвеждане на еврото е национално безотговорно. Този въпрос би бил релевантен, когато имаме стабилна икономическа среда. Не сме обвързани по никакъв начин с конкретни срокове. Трябва да съобразим времето кога да го въведем с нашите социално-икономически реалности - когато сме готови. Подобно стратегическо решение би трябвало да е функция на широко обществено съгласие. При нас дебатът за приемане на еврото така и не се случи."
Ралица Симеонова припомни, че първо те са лансирали идеята за референдум по въпроса, но "за" или "против" еврото не е релевантен въпрос, защото вече е поет ангажимент.

"Трябва да има референдум по този въпрос, защото е важно българските граждани да имат възможността да изразят своето мнение по този въпрос, който ще засегне всеки един от тях."

Коалиционният формат се превръща в норма в политическия живот на България, коментира Ралица Симеонова в предаването "Политически НЕкоректно".

"С кого? С тези, с които имаме пресечни точки по отношение на политиките, които смятаме за важни да се реализират. Няма смисъл да се очертават червени линии на този етап, при който нямаме никаква яснота какво предстои."


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    21 14 Отговор
    Спокойно!Няма шанс да изпълним критериите.
  • 2 Анализатор

    44 13 Отговор
    Ама, започнаха и сульо и пульо да се изказват по ключови въпроси.
    Тази сега откъде се изсули, какво прави в политическото пространство, за каква власт се бори?
    Да хваща гората....
  • 3 Сатана Z

    49 24 Отговор
    Приемането на €врото означава 4та Национална катастрофа за България откъдето и да се погледне.

    Z

    Коментиран от #57, #75

  • 4 тр737

    49 23 Отговор
    Референдум за еврото!

    Коментиран от #88

  • 5 Сух

    36 4 Отговор
    Таз и тя е нато, янев и той нато. Със стари маймуни нов цирк.. И щели били да доведат положителна промяна.. А аз да питам кой сложи зеления сертификат на българския народ??! Янев, козината си мени но нрава никога!
  • 6 Тома

    29 7 Отговор
    Може и да няма шанс за въвеждане на еврото но тези млади момчета много ги сърби и правят всичко възможно хората да ги почесат
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фактъ

    24 5 Отговор
    Това недоразумение от къде го изровихте ? Бивш експерт ! Гербава калинка .
  • 12 Алиса

    20 14 Отговор
    Абе какви са тия минуси ,хора не сте ли учили икономика, не сте ли учили политология :), а и дори да не сте учили е близко до акъла ,цените двойни а заплатите на половина, харесва ли ви или не това е :)

    Коментиран от #17, #24, #49, #90

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Алиса

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Добре приемаме, че хляба е 2 лева , той ще стане 1 евро , а сега ми кажи колко лева трябва да изтеглиш от банката 2 лева нали или 1 евро ,така че нещата въобще не са така както ги обясняваш .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ами ...

    14 12 Отговор
    Спомням Янев четата се дърпат, значи еврото е добра идея. Подкрепям въвеждането на еврото.

    Коментиран от #21

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Рали цаца

    12 6 Отговор
    Остава и еврото да го въведете и всичко ще е тип топ .

    Коментиран от #87

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Алиса

    15 10 Отговор

    До коментар #16 от "Ами ...":

    Искаш да се откажеш от националната ни валута ли, ами после се откажи и от химна, и от знамето, и от езика , и от вярата и от земята си , аман от такива предатели.

    Коментиран от #29, #89

  • 22 Искането на Янев да не приемаме

    15 8 Отговор
    еврото, означава едно - някой ни готви нови 1996 - 97 година, когато за да изтрият дълговете си към банките назначените от БКП-ДС милионери направиха 1 долар = 3000 лева. Сега пак някой ни готви подобна балтия. Другари русофили, забравихте ли историята, че искате пак да изгърмите за втори път !
  • 23 Българка

    14 3 Отговор
    "Докато те (Възраждане) артикулират крайни позиции, ние разчитаме на прагматичен, на рационален подход, на баланс." т.е. изберете ни нас , а не Копейкин. Вие кой сте?!!!??? Бивши членове на БСП. Вие и хората на Мая Галева сте си същите стари комуняги, които си мислите, че като се правите на умрели лисици сте нещо ново. Не како , не сте.
  • 24 Ами ...

    5 8 Отговор

    До коментар #12 от "Алиса":

    НИЕ сме учили. 😀
  • 25 Българка

    15 7 Отговор
    За заличаване на националната ни валута, която е стабилна и вързана за еврото сега, трябва задължително фа има референдум и произнасяне на обществото. Не може шепа политици и крупни бизнесмени да ни тикат зорлям в клуба на богатите и то при галопираща инфлация и обедняване.
  • 26 Референдум за еврото!

    16 6 Отговор

    До коментар #7 от "РОДОЛЮБЕЦ":

    А ти какъв родолюбец си като искаш родината ти да си заличи собствената валута? Собствена валута означава независимост. Днес сме в ЕСССР, преди бяхме в СИВ. Левът е бил връзван към еврото/марката, рублата и франка. Това ни дава гъвкавост и възможности. Махнеш ли лева, ставаш тотално зависим от ЕЦБ. Питай Гърция, Италия, Испания и Португалия дали са щастливи от това.
    Питай и що Полша, Чехия, Дания, Швеция, Англия (като беше в еврорайха), Унгария и Румъния не са си сменили валутите? И никой не им прави проблем за това. Ние що се тикаме като ни е стабилен лева в момента?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ами ...

    6 12 Отговор

    До коментар #21 от "Алиса":

    И каква връзка има знамето, химна и земята с приемането на еврото? Никаква. На мен и сега сметките ми са в евро. 😀 Щом русофилите така ритате срещу еврото, няма начин да не го приемем. 😀 А да и да знаеш, атеист съм. Остана ми от комунизма. 😀

    Коментиран от #36, #56, #83

  • 30 Пенчи

    11 4 Отговор

    До коментар #7 от "РОДОЛЮБЕЦ":

    Тази глава я ползваш като чукан, предателю! С това приемане в тази зона, искат веднъж завинаги да ни набутат в ръцете на американците, така че да няма измъкване. Орбан по-глупав ли е, че не им я сервира Унгария. И сега той си прави, какво си иска и определя дневния ред на страната си. Мечта политик, водач! Ако беше предал държавата си, сега дали щеше да си поставя условията? Чукан имаш не глава.

    Коментиран от #35

  • 31 Фори

    11 0 Отговор
    Интересно как попадаш съвсем случайно във властта за 2-3 месеца и изведнъж се оказваш най -компетентния по всички въпроси.
  • 32 Бивш експерт

    7 2 Отговор
    След като вече не е експерт като каква се изказва. Поредната търсеща отново място на масата и да стане пак експерт
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ами ...

    4 6 Отговор

    До коментар #30 от "Пенчи":

    Хващай си парцалките и при Орбан.

    Коментиран от #54

  • 36 Алиса

    7 7 Отговор

    До коментар #29 от "Ами ...":

    Това ,че си атеист, не ти е от комунизма, понеже ние комунистите сме силно вярващи, хора борейки се за идеите и идеалите си. Вярваме в Господ. Това за атеизма е някаква западна изцепка, явно по нашите земи такова нещо не се толерира.

    Коментиран от #38, #41, #86

  • 37 Референдум

    6 4 Отговор
    По такива въпроси които изискват сресифична експертиза може да се прави в развити общества които имат съответното ниво на образование и могат да анализират и да правят изводи. В България това е твърде опасно
  • 38 Хахахах

    4 6 Отговор

    До коментар #36 от "Алиса":

    Алиса от страната на чудесата.....майко мило вярваща комунистка. Комуниста вярва единствено в привилегиите които го отличават от обикновенните хора които презира и счита за по долни от вего

    Коментиран от #40

  • 39 Ами ...

    4 4 Отговор
    На вниманието на всички форумци. Имаме новина. Комунистите не били атеисти, а дълбоко вярващи в Господ. За справка, пост 36. 😀 😃 🙂

    Коментиран от #66

  • 40 Алиса

    2 5 Отговор

    До коментар #38 от "Хахахах":

    Изказа се човек, нищо неразбиращ от комунизъм. На всекиго според, възможностите, на всеки му според потребностите, това е нашия лозунг.

    Коментиран от #42, #84, #85, #91

  • 41 Ами ...

    3 4 Отговор

    До коментар #36 от "Алиса":

    А как се казва вашия Господ, комунистическия? 😀

    Коментиран от #68

  • 42 Ами ...

    1 4 Отговор

    До коментар #40 от "Алиса":

    А нещо, че религията е опиума за народа? 😀

    Коментиран от #47

  • 43 Сух

    10 2 Отговор

    До коментар #27 от "Психо от Курило":

    Лева не ги възпира, но България, колкото и да е управлявана от чужденци все още може на намери начин да стъпи на краката си. Но виж, влезе ли в еврозоната, нещата приключват. Там няма механизъм за излизане, и ние ще сме пряко под управлението на някакви незнайници, които не се избират, а се назначават. Такива, като фон дер лайнон. На акъла ли ти е колко му пука на тоз лайнон за тебе? Но, тук ако не влезем в ЕЗ и се намерят подходящи хора, които могат да върнат дълга ни, тогава можем да си поставяме условията. Защо Орбан първото нещо, което направи беше да изчисти външния дълг? Сега им е крив, но Унгария в момента е държава за пример. Как е да получиш 35-6 хиляди € ако имаш 3деца, добър старт нали. И това не е всичко, социалната политика е чудесна за народа му.

    Коментиран от #44, #46

  • 44 Ами ...

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Сух":

    Още един орбанист. 😀
  • 45 Няма

    5 1 Отговор
    По-хубаво от това до един застаряващ мъж да стои любовницата му и да му дърпа конците.Само не разбирам защо покрай Радев всички бивши военни взеха да се имат за много умни и големи политици.Аман от шапкари

    Коментиран от #48

  • 46 Как

    3 5 Отговор

    До коментар #43 от "Сух":

    Абе Кух когато бяхме напълно самостоятелни го докарахме до хипер инфлация и валутен борд. Което по същество си е прието евро.Пак ли искаш да си загубиш пендзията и мангизите в банккогато някой наш Купейкин развърже курса?

    Коментиран от #60

  • 47 Алиса

    3 5 Отговор

    До коментар #42 от "Ами ...":

    Ами да затова ти казвам, че комунистите не са атеисти, но само човек, който в сърцето си е комунист като мене ги разбира тия неща:)

    Коментиран от #50

  • 48 Ами ...

    1 2 Отговор

    До коментар #45 от "Няма":

    Можеше нещо по-така ...
  • 49 Сух

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Алиса":

    Не забравяй, че има хора, на които им се плаща да сеят дезинформация..

    Коментиран от #52

  • 50 Ами ...

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "Алиса":

    Кои неща? Последно опиума ли е за народите религията или не е, че не разбрах? 😀

    Коментиран от #78

  • 51 Минувач

    7 4 Отговор
    Всъщност приемане на еврото от най-бедна ,най-корумприна държава е откровенно престъпление! Това би гарантирало, което е абсолютно сигурно поредното обедняване на населението! Е това би било направо национално престъпление!! Трябва първо да се постигне поне средно за ЕС икономическо ниво !!
    Приемане на еврото трябва да бъде Гласувано на Референдум!
    Референдума е основен критерии за Демокрация !
  • 52 Ами ...

    0 4 Отговор

    До коментар #49 от "Сух":

    Забавлявам се безплатно. :)

    Коментиран от #58

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 С тези приказки

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Е ясно колко ще просъществува империята ти🤣🤣🤣 Жокерче. При приемане на еврото, борда отпада. Може даже да не е 2 за 1, а 5 или повече за едно. Отгоре на всичко получаваш чужд дълг, от който нищо не си "ял". Гаранционният фонд отива в ръцете на ЕЦБ. Икономисти ми се извъдили.

    Коментиран от #77

  • 56 Сух

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Ами ...":

    Такава, която ти няма как да разбереш колкото и да ти обясняват, но няма проблеми капацитета ти е толкова.. По хубаво седни да поиграеш на някоя игра..
  • 57 нееееее

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана Z":

    От вас по голяма национална катастрофа за България няма! И българите го осъзнават!!
  • 58 Сух

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "Ами ...":

    Супер и аз така, обичам да ви бъркам по дупките джендърските..
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Сух

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "даааааа":

    Тоз пък и той големия историк, никога не е била независима. То в тоз ред на мисли никоя държава не е независима..
  • 62 С тези приказки

    1 0 Отговор
    Не сте комунист, а обикновен троцкисти и е "от всеки според възможностите". Както и да е. Не ползвайте категории, които не разбирате. Иначе подкрепям повечето от позициите ви.
  • 63 Ами ...

    3 6 Отговор
    Алиса, вие ме развеселихте. Продължавайте да сте все така смела и безотговорно в заблудите си, забавна сте. За довиждане ще ви постна един лозунг от времето на социализма: "Американския империализъм - враг номер едно на Каспичан!" — пътна табела на входа на Каспичан.

    Коментиран от #65, #67, #92

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Алиса

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ами ...":

    Ами това ако не е вярно, незнам кое е. Ами айде какво чакаш, взимай самолета и заминавай за Америка. Какво правиш още тука , отивай да сбъднеш американската мечта.

    Коментиран от #70

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 С тези приказки

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ами ...":

    "на Каспичанската селищна система" приятел 😁😁😁
  • 68 нашият

    6 2 Отговор

    До коментар #41 от "Ами ...":

    Господ се казва ЧОВЕК, а вашият "един пробит долар", а може и Сатана да му е истинското име.

    Коментиран от #80

  • 69 Сух

    2 0 Отговор
    Хехе, ей модераторчета, оставете да му пиша на човека, той се забавлява тука. Как да не му спретнем забава.. Излагате се..
  • 70 Ами ...

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Алиса":

    И защо трябва да ходя някъде другаде? Имам си България. 😀

    Коментиран от #73

  • 71 Перо

    3 2 Отговор
    Уважавах Стефан Янев,като отговорен и знаещ човек с морални качества и патриот, до появата на това момиче,без никакъв опит и знания,сменила различни длъжности и хора като джендъра Плевнелиев и се отвратих от заиграването с нея! Разбра се как тя прави кариера и това сигурно ще коства политическия успех на Янев!
  • 72 Няма

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "даааааа":

    абсолютна независимост. Тя се загубва тотално когато друга държава ни победи /пороби/. Сега я губим стъпка по стъпка - чужди армии ни пазят; налагат ни икономически ограничения и политически решения неизгодни за нас; пишат ни историята и т.н. Сега ще ни откажат и от националната ни валута. И какво ще ни определя като народ и държава?
  • 73 Алиса

    3 1 Отговор

    До коментар #70 от "Ами ...":

    Само, че искаш да приемаме чужда валута.Защо ?

    Коментиран от #76

  • 74 ДРУГАРЯ САТАНА

    5 0 Отговор
    НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ЗАЕМА НА ГЪРЦИТЕ, ДЕТО ЗАМИНА ЗА ИЗРАЕЛ :) ОНЧЕ, БОНЧЕ... НА ВАС СЕ, ПА-ДА! ЧЕСТИТО! .... И НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ ДА ХОДИТЕ! ЕЙ! :)
  • 75 Да не би...

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана Z":

    Три пъти да си катастрофирал с тежки поражения в главата ти, наистина четвъртата катастрофа за тебе може да е фатална...пази си главата !!!!!
  • 76 **********

    0 1 Отговор

    До коментар #73 от "Алиса":

    Приемам те всякаква...💋❤💋❤💋❤
  • 77 нееееее

    2 3 Отговор

    До коментар #55 от "С тези приказки":

    С тези приказки си само за село на пейката! Извъдили се икономисти и анализатори!!

    Коментиран от #93

  • 78 Бай градски

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "Ами ...":

    И тя не знае какво е!! Тя си е въобразила ,че в Русия битува социализъм.! НИЩО ПОДОБНО !! ДИВ ЗАИТСКИ ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗУМ,КОЙТО СЕ ОПИТАВАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ КАТО ДЪРЖАВЕН! Това го знам от руснаци.
  • 79 Ти пък

    4 1 Отговор
    Ти пък точно какво разбираш от евро, финансова политика и прочие. Сму4еш на дядо Стефан канелата и почна да разбираш.

    Коментиран от #94

  • 80 Другите

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "нашият":

    Името "сатана" вие го присвоихте много отдавна и никой не може да ви го отнеме! ВИДЯХМЕ И СЕ УБЕДИХМЕ В ТОВА!!
  • 81 мучо

    1 0 Отговор
    симеонова, симеонова, тъй като гледам вече си готова за началник на кабинета на премиера.....
  • 82 Йово

    2 1 Отговор
    За да е човек политик, трябва да има някаква харизма. Тази женичка, не само няма харизма, тя буди и антипатия!
  • 83 Посетител

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Ами ...":

    Чий го дириш в България тогава?! Като си такъв "гражданин на Света", какво правиш тук а не си се установил там, където ти е добре? Нали за хората като теб, "домът ми е там, където ми е добре"!
  • 84 едно мнение

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Алиса":

    Ти като си толкова сведуща, защо комунизма рухна в цяла източна Европа? В страните в които съществува, се подържа единствено и само чрез диктатура! БЪДИ ТАКА ЛЮБЕЗНА ДА ОТГОВОРИШ.
  • 85 Посетител

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Алиса":

    Малка поправка: "От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите!".
  • 86 даааааа

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "Алиса":

    Когато сте в църква, пред кои икони се се кръстите? Пред св.Сталин или пред се.Ленин?
  • 87 Бай градски

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Рали цаца":

    Разбира се че ще е тип-топ! Няма д може да крадете!
  • 88 А ПО ЛЕКО

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "тр737":

    Сульо,Пульо и Простьо от възраждане ли ще го организират?
  • 89 Наблюдавал

    1 4 Отговор

    До коментар #21 от "Алиса":

    Единствената полза от националната валута е, че може да се краде по лесно!
  • 90 едно мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Алиса":

    Това което си написала, говори за непознаване на материята или за невежество.
  • 91 Йово

    0 4 Отговор

    До коментар #40 от "Алиса":

    Алиса, Алиса … от всекиго според възможностите, на всекиму според потребностите. Кога си родена? Вероятно не по-рано от 1980? Един съвет, опаковай багажа и към Северна Корея, там другаря КИМ го практикува!
  • 92 майтаки

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Ами ...":

    Ама къв си залупен калитко. Хващай презокеанския, поне да си сред себеподобни. Ама имай предвид, че и тръмпистите в САЩ покрепят Русия.
  • 93 С тези приказки

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "нееееее":

    Аз с "пейката" на село нямам проблем, но ти знаеш ли от къде се "пали" мотиката🤣🤣🤣
  • 94 Саркастик

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Ти пък":

    Само Просто Кирчо разбира, а едни хора вече го търсят да го любят...
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Коко

    0 0 Отговор
    Заднигъз
  • 97 Никой

    0 0 Отговор
    Не ти иска мнението
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол