Last news in Fakti

6 Юни, 2022 18:24 4 206 77

Емил Хърсев: Хлябът няма да стане от 1 лв. 1 евро при влизане в Еврозоната

  • емил хърсев-
  • хляб-
  • инфлация-
  • мерки

Ръстът на цените винаги е в полза на бюджета

Емил Хърсев: Хлябът няма да стане от 1 лв. 1 евро при влизане в Еврозоната - 1
Снимка: БГНЕС

Хлябът няма да стане от 1 лв. 1 евро при влизане в Еврозоната. Това не е ставало в нито една от страните, които са част от Еврозоната. Никъде влизането в Еврозоната не е предизвикало съществен осезаем инфлационен процес. Това каза в интервю за предаването „Денят на живо“ по Nova News финансистът Емил Хърсев.

По думите му идеята, че държавата ще компенсира нечии доходи е вредна за всички „Бюджетът не може да храни нацията. Идеята, че държавата ще компенсира нечии доходи е вредна за всички. Идеята е масово да се компенсира увеличения разход за енергоносители и горива. Това е дълбоко погрешно. Държавата трябва да се грижи за тези, които не са в състояние да се изхранват“, коментира той.

Хърсев обясни още, че ръстът на цените винаги е в полза на бюджета. „Растежът на българската икономика отдавна не зависи от бюджета. Има не повече от 10% дял на обществените поръчки в БВП, и то в най-добрите години. Вероятно сега този дял ще намалее. Не се обявяват нови търгове. БВП расте и в реално изражение. Износът расте. Изключително добри цени за основните експортни отрасли на България.

Хърсев обясни, че обикновеният потребител страда заради значителното забавяне на ръста на доходите. Той прогнозира, че до стагфлация няма да се стигне. „Стагфлация значи, че производството намалява, а в същото време се увеличават цените на пазара. И без инфлация от вноса, имаме достатъчен потенциал за нарастване на цените. Стагнация дълбоко ме съмнява, че ще преживеем, за да получим стагфлация. Има момент на намаляване на промишленото производство в доста страни, които са свързани с външнотърговски връзки с Русия. България не показва такава огромна зависимост. Огромна част от българския износ е посока запад и юг“, каза още финансистът.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разбира се

    79 12 Отговор
    Ще стане 1"50 Евро
  • 2 ........

    93 8 Отговор
    По точно:
    От 5 лева на 5 евро.
    Няма хляб един лев
  • 3 Айде бе

    70 10 Отговор
    Тез ги говори на друг сто процента ще мине и 1 евро!
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    93 8 Отговор
    Къде го тоя хляб от 1лв бе ‼️‼️‼️
  • 5 Гошо

    56 6 Отговор
    Е няма да 1 евро 2 ще е Прав е ,ама не като приемем еврото ,а преди това ,след около 3 максимум 4 месеца
  • 6 Абе

    65 7 Отговор
    Хляба зимата ще удари 5 лева. Какъв 1 лев го гони тоя.Да каже 5 лева на колко евро се равнява

    Коментиран от #9

  • 7 Госあ

    48 3 Отговор
    Къв един лев е хляба ве ?
  • 8 Киро Пекарната

    65 2 Отговор
    Тоз гусин що вика, че хляба е 1лв? Явно отдавна не е влизал в магазин да си закупи хляб.

    Коментиран от #58

  • 9 Как така ще стане 5 лв

    4 16 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    Няма начин Не бой се
  • 10 Скорпи

    8 44 Отговор
    Хърсев,,не се хаби,на простият няма как да му го обясниш...платени са...

    Коментиран от #24

  • 11 В Гърция

    40 0 Отговор
    Най-скъпи домати ЕДНО евро. В България две евро и половина евроцента. 70% от бъргарите изпитват трудности да плащат сметки за консумативи. По този повод препоръчвам 2 книги. Както винаги непреведени в България: "Убийството на собственика" Майкъл Хъдсън и "Убийството на Централните банки и поробването на Човечеството"автор: Стивън Гудсън-горещо препоръчвам.
  • 12 честен ционист

    27 1 Отговор
    Да, първо ще стане 30лв и после 1 евро. Хърсев да не го мисли, дотогава ще е хлътнал от глад.
  • 13 Тома

    40 4 Отговор
    Прав е хърсев че хляба няма да е едно евро защото ще стане 2 -3 евро
  • 14 българин

    44 3 Отговор
    На тоз ще му оскубя мустака , и ще го посадя на главата на Хампарцумян !!!
  • 15 Хйи

    47 2 Отговор
    Хърсев,аз вече купувам хляб за 1,95 за 500 грама. Тоест като минем на евро 500 грама ще струва точно едно евро,а кг хляб 2 евро . Да те информирам от първо лице се продава вече за0,30 стотинки и стига до 0,48..Аз във Германия копувам от Лидъл 10 сварени яйца за 1,20 Евро. Литър олио струва в бг 5,80 лв в Германия 1,70 евро. Боклук си ти хърсев
  • 16 Не се притеснявайте другари

    33 2 Отговор
    Хърсев е прав! Хляба наистина няма да стане от 1 лв. на 1 евро, ако влезем в Еврозоната през 2024, защото с тия Кирчовци и Кокорчовци още в края на тая година той ще е 5 лева/килото!
  • 17 А бе льольо

    24 1 Отговор
    хлябът сега Е 2.60. А в гръцката пекарна 5 лв за 500гр.
  • 18 Вдигат

    21 1 Отговор
    Акциз на вино с 20%. Червеното вино е мощен антиоксидант и се препоръчва от лекари след инфаркти и инсулти. Вино от Испания промоция 6 лева бутилка, хубаво вино в България над 24 лева. Ще вдигат акциза и на други стоки. Над един милиард лева за "търсене" на енергийни източници.
  • 19 Знайко

    28 1 Отговор
    Ало Хърсев, той хляба в момента струва 2-3 лева. Да няма начин да поевтинее до 1 лев.

    Относно това какво ще стане с приемането на еврото и дали ще има инфлация не знам. Но помня 1990-те години и знам какво става, когато "българи" управляват паричната политика на България. Ставаше това, че никой не искаше да има левове, а всеки обръщаха спестяванията си я в долари, я в дойче марки. Да с еврото има проблеми, но те бледнеят пред проблемите, които ще имаме с левовете и с централни "комунисто-банкери" като Иван Искров, Тодор Вълчев и Любомир Филипов. Хърсев и ти "експерте" "финансист" беше от хората управляващи БНБ по времето на хиперинфлацията на 1990-те години. Някой по делата ти те знаем какъв експерт си по катастрофи и фалиране на България

    Коментиран от #23

  • 20 "Ха ха ха"

    20 1 Отговор
    Този , само като го погледнеш , можеш да разбереш , че въобще не може да му се има доверие !
  • 21 Хляб

    20 1 Отговор
    Купувам хляб 400 грама, за Две евро, или едни килограм е 5 евро. Нали разбираме, че не са случайни изравняванията на цените с европейските? А в някой случаи по-високи от тези в Европа. А с въвеждането на еврото, българските спекуланти "невидимата ръка на пазара" ще се развихри до небесата. Няма я държавата, пътят по който сме тръгнали е по-лош от този на Гърция. Няма да има въздух, който да принадлежи на България. Затова са инсталирани 2-мата глобалисти ПП, и патериците им ДБ, ИТН, ДПС, ГЕРБ, БСП. Че и закони ни готвят за предстоящата Пландемия и Пропаганда, гонене на неудобните и Цензура. Както казаха редица коментатори, новият фашизъм Българският Магнитски.
  • 22 Мнение

    29 1 Отговор
    Покажете една държава, която е приелА еврото и не имало увеличение на цените. Не мисля,че е редно при такава международна инфлация да приемаме еврото. Просто не е момента.
  • 23 За фалит Банки

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Знайко":

    Четох за един Тодор Вълчев, мисля че беше, член на Римски Клуб. Та той отваряше банки като луд и настояваше за раздаване на необезпечени кредити. Люти спорове са водели с Виденов, който е бил срещу налазването на банките в България. За еврото, не сте прав, отпадат редица регулации спекулативни инструменти, деривати за банките плюс имотния балон в България, ипотечни кредити. Сценарият САЩ 2008 г. се повтаря в България. Трябва да съм сляп, за да не го предвидя. Крайната цел е разпродажбата и вероятно други цели осветени в Давос. Бай дъ уей някой гледа ли в Давос изказването на шефа на Пфайзер за хапчето и Чиповете, дали пациентът е взел лекарството си. А сега го свържете със съседната статия ГЛОБА ЗА ПАЦИЕНТИ. Пак ме нарете Конспиролог.
  • 24 Ежко Бежко

    23 0 Отговор

    До коментар #10 от "Скорпи":

    Не ми плащат рубли ама ще ти кажа. Бях в Ирландия като приеха еврото. Същите приказки за ценитеняма да се повишат, държавна комисия да проверява злоуптреби на търговците по време на смяната и т.н. дивотии. Като резултат жените се повишиха с 20%. Приятелите ни от Литва потвърдиха също повишение от 20-25%. На кого да вярвам вече знам за себе си. Ти си вади изводи, ако можеш.

    Коментиран от #25, #30, #45

  • 25 Ежко Бежко

    14 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ежко Бежко":

    извинете грешка дебели пръсти. ЦЕНИТЕ се повишиха, за съжаление жените си останаха същите по брой и по качество.

    Коментиран от #40

  • 26 Гост

    5 0 Отговор
    Сигурен ли си?
  • 27 Само финансисти, банкери и провалили се

    18 0 Отговор
    финансови министри и тяхното обкръжение полудяха по прокламиране на еврото. То не бяха обиди, че народът е прост и невеж, че Путин пречи и не разрешава и какво ли още не. Явно, че след като станаха милионери, / те си знаят как, но и ние го знаем/ те искат да си узаконят милионите, БНБ да придобие право да отпуска кредити, каквото право при валутен борд тя няма. Господин Хърсев, за когото писаха, че живее в луксозния апартамент в Кристал на Цв. Василев, най-малко има право да ни успокоява. Той за нас е от друга планета. Нека поне да ни каже между кого ще бъде разделен валутния ни резерв след влизането ни в ЕЗ и ще остане ли нещо от него в България.
  • 28 Гост

    16 0 Отговор
    Български "експерт" каже ли ти да не се притесняваш, притеснявай се, излъгал те е
  • 29 Хърсев, лъжеш!

    24 0 Отговор
    В Холандия преди влизането на еврото гулдена спрям еврото е бил като съотношение лев-евро.
    След влизане на еврото всичките стоки много бързо са били "превалутирани" от гулдени в евро. Бира от 3 гулдена директно на бира - 3 евро. Двойно поскъпване на всичко. Разликата в заплатите обаче е имало, не са станали от 5000 гулдена в 5000 евро, а приравнено по-курас. Заплатите от 5000 гулдена са станали 2500 евро. Е това гласят и тук. И не само Холандия е пример за това. Хърсев, лъжеш като ДъртЦиганин!
  • 30 За Ирландия

    14 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ежко Бежко":

    Случаят беше уникален. Спомняте ли си как се изреждаха Глобалистите да я дават за пример, точно преди да фалира. Но е факт, че вкараха много сини якички в Затвора. Ако бях премиер, щях да изпратя млади хора на специализация в Ирландия. Същото чака и България, като гледам имотните балони, ипотечни кредити, и ако приемем еврото отпадане на регулации банки, и заеми. Както и националния бюджет, който няма да минава през НС. Губим чрез еврото дори минималния си икономически суверенитет.
  • 31 Не вярвайте

    11 0 Отговор
    на бивши комсомолци.
  • 32 Х от фх Ню лсм

    9 0 Отговор
    Смешник какво лъжеш хората, ще настане голям глад и корупция. Да еди хляб няма да е едно евро но ще е 0.90 евро цента 1.80лв.само хляб????!!.
  • 33 Уса

    15 0 Отговор
    Точно това ще стане над 1 евро, каквато е цената за цяла Европа.Повечето цени само ще преминат в евро а заплати пенсии наполовината.Това се е случило с всички преди нас,като някои още буксуват и не могат да се измъкнат
  • 34 нико

    9 0 Отговор
    Хърсев е прав той и сега е почти 1 евро , и то за 650 грама . При цена есента на зърното 0.35лв /кг , сега килограм хляб е 3.50 лв . в който 400 гр . са добавки и примеси .
  • 35 Знаещ

    14 0 Отговор
    Айде бе, отворко. Точно това ще стане. Близо 80 % ръст на цените. Знам го от тия, дето са го играли вече. Пишман финансист
  • 36 Играя си с тояга

    12 0 Отговор
    “Дръж народа гладе и излъган в надежда, за да гласува!” ...
  • 37 бай Иван

    13 0 Отговор
    Г-н Хърсев, хлябът отдавна не е 1 лв по скоро е вече Евро та и отгоре за някои видове. . Може би не го купувате?
  • 38 Емил Хърсев един от Бандитите на Прехода

    17 0 Отговор
    Хърсев, не смяташ ли, че хората имат информация, какво сее случило с Цените на стоките в държавите приели Еврото!! Това, че не те Затвориха, защото нямаме Прокуратура и независима съдебна система, не те прави най умния в Държавата!! Просто мина между капките до сега! Хърсев, много Българи са работили в ЕС, когато се въвеждало Еврото, твойте приказки са за бабите на село, но и те имат по някой близък, който работи или е учил в някоя от държавите въвели Еврото така, че Изчезвай, крадецо!!
  • 39 Коко

    9 0 Отговор
    Направо 5 евро ще стане! Какво друго ни очаква след като нито имаме икономика, нито имаме политици?
  • 40 Не си сбъркал

    12 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ежко Бежко":

    Жените са се повишли с 20% щото мъжете от бачкане са пукнали преди пенсионна възраст.
  • 41 нннн

    10 0 Отговор
    Тоя явно яде пасти. Затова и не знае цената на хляба.
  • 42 Змия

    9 0 Отговор
    всеки политик е лъжец не им вярвам защото когато европа премина на евро всичко което беше на марка един франк един гулден стана по евро и повече макар че еврото беше 1 еуро две марки гулдена и франка

    Коментиран от #48

  • 43 Тор

    10 1 Отговор
    Лъжеш комунист смотан! В Италия едно кафе от 1000 лири стана едно евро и във всички европейски страни двойно се увеличиха цените само в Германия 30% сега си наваксват!
  • 44 Навалний

    11 0 Отговор
    Хърсев явно яде пасти след като казва че хляба е един лев??

    Коментиран от #57

  • 45 Скорпи

    3 8 Отговор

    До коментар #24 от "Ежко Бежко":

    Този филм с еврото го гледах 2002 год. в Испания.Не отричам че имаше леко увеличение на някой продукти,но двойно ли от 1 евро да е станали 1,5 евро нямаше такова увеличение...Моят шеф тогава Бог да го прости ми казваше...Приятелю добре че Испания влезна в ЕС и прие еврото,много неща се урегулираха в позитивна посока...

    Коментиран от #64

  • 46 Ламбо

    7 0 Отговор
    Хъсев вземи се скрий , издишаш вече ,амортизира се като икономист , от 29-25 г. обикаляш телевизиите и ръсиш мозък. Не се изявявай като втори Байдън , да падаш по стълбите , да си говориш сам и т.н.
  • 47 987

    13 0 Отговор
    Той хляб не яде, яде пържоли без хлаб, затуй не му знае цената!
  • 48 Така беше

    10 0 Отговор

    До коментар #42 от "Змия":

    и в Австрия - двойно увеличение, но явно дъртакът е забравил.
  • 49 987

    11 0 Отговор
    Кирчу Мъглата ще внесе от САЩ ефтин хлаб с кораби - по половин евро килото!!!
  • 50 Разбира се

    9 1 Отговор
    че няма да бъде едно към едно, а както казаха от ЕЦБ 1 евро, ще се разменя за 9 лева, така че хлябът няма да е едно евро, а цели ТРИ и Половина 3,5 евро, защото сега в момента е 2,2 лева.

    Коментиран от #55

  • 51 Шляхтиц

    7 0 Отговор
    Хлябът и сега си е 2 лева, т.е. 1 евро......
  • 52 Гръч

    5 0 Отговор
    Имам чувството,че в България хляба се е превърнал във валута и играе важна роля в икономиката.Би трябвало пенсиите и заплатите да са номер 1,както е във всички нормални държави или поне до скоро бяха нормални а вече е под въпрос,но техните граждани все още получават в пъти повече от българите.Много хора намалиха консумацията на хляб заради ниското му качество свързано с ГМО,подобрителите и химикалите,като цяло 90% от хляба в магазините е чиста отрова
  • 53 Сесесере

    4 0 Отговор
    Вече 32 гд сме в калта и все ни управляват нови и нови и нови политици а ние сме си все същите...бедни с ограбени мечти и бъдеще...
  • 54 Лъжеш гадино

    4 0 Отговор
    Хлябът в момента е повече от 1 евро. И то не за килограм, а за 600-700 гр
  • 55 Е такива разбирачи

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Разбира се":

    Без съд и присъда. Вие си знаете защо
  • 56 анасас

    2 0 Отговор
    Прав си хляба няма да стане едно € но ще бъде две €.
  • 57 анасас

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Навалний":

    Купува от депутатски магазини уж го няма вече, а дефакто съществува където цените са със 70% долу.
  • 58 анасас

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Киро Пекарната":

    Едно € ще бъде две филийки опаковани о фолио като на запад и в щатите.
  • 59 Гост

    3 0 Отговор
    Къв лев бе,Хърсев? Хляба отдавна е на цена колкото в Германия.Всичко струващо 2 лв. автоматично става 2 евро.Баламосвате народа с този ,,фиксиран,, курс при вал.борд,само че удобно пропускате как от ден ПЪРВИ в Еврозоната , борда е паднал и курса е свободен.И кво прайм,а?
  • 60 ФИНЦИ

    1 0 Отговор
    ДАНО НЕ ДОЧАКАШ ЕВРОТО ТИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ С РАДОСТ БИХМЕ ВИ ИЗПРАТИЛИ
  • 61 Грульо

    3 0 Отговор
    "Емил Хърсев: Хлябът няма да стане от 1 лв. 1 евро при влизане в Еврозоната"

    Какви са тез идиотии, бе?! 600 грама хляб е вече над 2 лева по магазините!
  • 62 Да минем по същество

    3 0 Отговор
    Емил Хърсев: Хлябът няма да стане от 1 лв. 1 евро при влизане в Евро зоната-Защото, вече е станал... В Евро лагера ще е х2 или х4, колкото Урсула от ес заповяда и байНеадекватнияДетоСеИзпускаКато кихне, от ВеликияРезерватЗаКрави us
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 хахах

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Скорпи":

    Тос пък и той. Ти си по сляп и от къртица бе браточка. Първо, тоя от статията ви е хлъзнал, че бюджета не бил за изхранване на народа ?!? Как така.... За какво е? За помощи из чуждите Оркаински степи??? 2-ро Испанците от както влязоха в ЕС и забиха всичките си пирони в ковчега. Какво остана в Испания??? Какво произвеждат??? Ако не са прошляци като нас, да им работим за без пари, ще фалират точно за 1 година!!! Видяхме Гърчулята, как са се накипнали до ушите! Вечните подлоги на ФАЩ. Оня от ДАВОС ви го каза!!!!!! Нама да имате нещо ама ши са смейте. Смеем се да! Смеем се, как лека полека ще си заложите и бъбреците само и само да не ви отнемат къщурките. Ама до 2030г. И това ще стане. Както са се метнали с това покачване на цените и фалит, до фалита. Скоро няма да има къде да пишете коментарчета ;)
  • 65 Крис

    0 0 Отговор
    Хърсев хляба е отдавна вече над лев ако не знаеш
  • 66 бл.134 в Zап. парк

    2 0 Отговор
    Акъл , акъл. Той сега хляба е 2.50 !Колко ще е зимата 5.20 ли ? Спрете да раздавате пари !
  • 67 Анонимен

    1 0 Отговор
    Тоя хрантутник
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 В бюджета ли?

    1 0 Отговор
    Или в в джоба на нашите ,,любими", народни представители, правителството и сие?!
  • 71 Иванов

    2 0 Отговор
    Хърсев, питай французите , какво стана с цените , когато приеха еврото, през 2000 година. Щото аз бях там. И мога да ти кажа. Всичко се закръгли нагоре , понеже курса беше нещо от рода на 7 франка = 1 евро. Всички търговци предпочетоха да закръглят цените, примерно ако един шоколад излизаше че трябва да е 80 и няколко цента- директно си стана 1 евро. Не ми говори пълни глупости , за неща , които съм видял с очите си.
  • 72 аре бе

    2 0 Отговор
    Че той вече е 3лв отдавна и не се прави на пророк че после да не те замерят с яйца или домати! Ти ако си вързал масрафа маса народ не живее а съществува благодарение на стратези като теб и други от сорта които дрънкат за този който им плати ..! Мушмороци такива!
  • 73 КУРти

    1 0 Отговор
    Ейй, запопнаха с пропагандата за еврото.Защо удобно пропускат всички негативни неща. Нямало да има инфлация.. глупости! Няма държава, която е влязла в ЕЗ и да е нямала осезаема инфлация - Гърция, Франция, Испания, Португалия, Италия и почти всички други.. а от изброените само Франция не е във флот, пстанлите са с дългове от 140% от БВП до 200% Гърция
  • 74 Абе

    1 0 Отговор
    Тоя от къде си купува хляб. Той сега е повече от евро. Какви глупости ги приказва. Големиии експерти, то затова сме на това дередже. Световно доказано , всяка смяна на валутата води до 20-30 процента инфлация.
  • 75 Мммда

    1 0 Отговор
    Най-вероятно ще надхвърли едното евро
  • 76 Знайков

    1 0 Отговор
    Далеч от земята-Хърсев не знае ли, че хлябът вече надмина 1 евро...
  • 77 С ВЛИЗАНЕТО НА ЕВРОТО

    1 0 Отговор
    ХЛЯБА ЩЕ СТАНЕ 5 ЕВРО И ТО 500 ГРАМА - ЗАПОМНЕТЕ ТОВА .......... В ДАНИЯ Е ТОЛКОВА ОТДАВНА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове