Last news in Fakti

24 Юни, 2022 10:37 1 588 59

Балабанов, ИТН: Кирил Петков реши да си измие ръцете от РСМ с парламента

  • станислав балабанов-
  • кирил петков-
  • рсм-
  • парламент

Той допълни, че френското предложение нищо не решава

Балабанов, ИТН: Кирил Петков реши да си измие ръцете от РСМ с парламента - 1
Снимка: bTV

Премиерът реши да си измие ръцете от Република Северна Македония с парламента, смята Станислав Балабанов от „Има такъв народ“. Той е категоричен, че няма да гласува за френското предложение на РСМ, съобщават от bTV.

„Френското предложение беше огледало на двойнствената политика с всички некачествени идеи. Има обещания, че уж ще има гаранции“, каза Балабанов.
Той допълни, че френското предложение нищо не решава. Преди РСМ да бъде пусната в ЕС те трябва да изпълнят договора за добросъседство и да променят конституцията си.

„Тази сутрин се оформи нова коалиция – ДП, ПП, ГЕРБ и ДПС“, смята Балабанов


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отвратен

    49 26 Отговор
    Балалайков е от отбора на тези които продадоха държавата и пръснаха 100 мил. народна пара за три пъти да има избори !!!

    Коментиран от #15, #17

  • 2 ха-ха-ха

    43 25 Отговор
    Селски цървули. За нищо не ставате.
  • 3 Марш

    43 24 Отговор
    Марш бе сарайски бушон
  • 4 Българка

    55 26 Отговор
    Гнусен предател, маша на мафията и статуквото. Кирил Петков многократно беше обвиняван от тези лекета, че еднолично води политика за РСМ и еднолично ще вземе решение. В същото време Петков каз, че очаква решение от НС и след това ще се произнесе. И го доказа.

    Коментиран от #22

  • 5 Случаен

    36 19 Отговор
    И ,,ТОВА,, СИ ПОВЕРВА..........................................ПРОДАЖЕН ПАЛЯЧО.
  • 6 показват ни как не се прави

    7 15 Отговор
    ако допуснат предателство

    предстои референдум за ЕС ....нещо за което никой не ни пита на времето....не ни питаха и за нато....сега не ни питат и за см .................ТОВА НЕ ПИТАНЕ ПОМПА НАПРЕЖЕНИЕ - ЩОТО НЯМА НИЩО ДЕМОКРАТИЧНО в това да не съобразяваш с мнението на народа
  • 7 Не баламосвай

    28 21 Отговор
    хората , бе , не ги прави на маймуни !
  • 8 ИТН =ГЕРБ. Само шоуто им е различно. Бой

    31 21 Отговор
    От много време имах тази информация, че Възраждане е проект на Борисов. Той го финансираше от самото начало и целта беше ясна - ГЕРБ да си осигури националистически тил в подстъпите към властта. "Атлантикът" Борисов не се посвени допълнително да радикализира по руската тема Възраждане, като се съгласи те да поставят начело на програмата си излизането ни от ЕС и НАТО, само и само, по пистата на русофилството да отнемат гласове от БСП.
    В същност Копейкин е проект на Борисов, съгласуван с Русия, по каналите, по които той съгласува Турски поток.и президенството на Радев.
    Изобщо властта е абсолютната самоцел на този човек, превърнал се в "Мутрата на прехода".
    Всъщност атлантизмът на Борисов е смокиново листо за неговото дълбоко, вътрешно убедено, колянопреклонение пред Кремъл. Не мога да разкривам подробности, но този човек е заплаха за националната сигурност.
  • 9 новата коалиция ДП, ПП, ГЕРБ, ДПС

    25 19 Отговор
    си е стара коалиция
  • 10 Българин

    31 21 Отговор
    Продажници лъснахте от всякъде, скрийте се и не се показвайте по-вече. Уж обвиняваха Петков, че щял да взема сам решението и щял да предаде държавата, а когато им предложи решението да го вземе цялата държава пак не им изнася. Станахме за резил пред света с тези чалгаджии. За напред ще се наложи да ги забраним със закон.

    Коментиран от #32

  • 11 Госあ

    16 16 Отговор
    Много хубави коментари ! Няма какво да допълня
  • 12 АА1

    21 17 Отговор
    Този до една година ще смени партията си! Помнете ми думата. Докато Дългия му дава пари, ще е лоялен, но един ден кранчето ще спре и веднага този го пишете бегал!

    Коментиран от #19

  • 13 Реалност

    17 29 Отговор
    Дръжте здраво интереса на България и пазете историята! Вие доказахте, че сте единственият ступор на интересите на България, срещу лъжите на продажниците от ДБ и ПП, продаващи България!

    Коментиран от #23

  • 14 Балабанов,

    26 14 Отговор
    А вие какъв парламент сте, като не смеете едно решение за РСМ да вземете? Ако не е добро - отхвърлете го!

    Коментиран от #24, #33

  • 15 Предател ала Бала-банов

    24 13 Отговор

    До коментар #1 от "отвратен":

    Аз тука за едни пари ви говоря в подтекста. На славуца му трябват кинити много кинти....
  • 16 Този

    23 12 Отговор
    Този дори не заслужава коментар.
  • 17 Много отвратен

    27 12 Отговор

    До коментар #1 от "отвратен":

    До тук Чалгарите пропиляха 300млн. лв. за избори. И ни направиха за резил пред света.Това трябва да ни е за урок по-вече експирименти да не си правим. Колко неща можеше да се направят с тези пари. Поне да имаше стабилност, а то още по-зле става.
  • 18 КПКОМПИ

    22 12 Отговор
    - Защо главния чалгар не си е декларирал имотното състояние? КОЙ финансира телевизийката му ?
    - Ма-ке-до-нииияяя !
  • 19 12312

    7 12 Отговор

    До коментар #12 от "АА1":

    Препоръчвам им да сменят партията още сега. В следващия парламент на тяхно място ще се настанят малките "съселчета". ;)
  • 20 Хайде стига

    12 11 Отговор
    С тези " патреотарске" изхъляния.Превърнахте макетата в тема номер Едно! Сякаш нямаме по жизнено важни проблеми,от този.На хората им дреме,дали ще влезе макето в ЕС.Цени на всичко стремглаво растат .Ток,вода,топло,хр.стоки,горива всичко полудя.Вие ми дъвчите вкупом македонския въпрос.Затваряш тема от раз! Както правеше византиеца.Макето е зависим - не ние.Слагаш на тезгяха условията,и врътваш ключа.Гърците и те са в ЕС,но не им пукаше,кой какво казал- от ЕС или извън него.Всичките сте от един дол дренки.Гоните само личен интерес - тези да паднат,за да седнем ние.Това че ще хвърлите държавата в хаос,че блокирате бюджета,пенсии,заплати- кво ви интересува.И перфидно дърпате патриотичната струна на българите- да не се вторачват в истинската причина.Да влезете във властта! Ни ние сме виновни! Избери масово само една партия.Да не се оправдава с коалиц.псртнъори.Върши рабора- остава във властта.Не върши - шут в задни бузи завинаги.
  • 21 А ти, Балабанов, какво би направил

    20 12 Отговор
    на мястото на Петков. Въобще не може да ви се угоди на вас от И Т Н. Вашето граничи с шизофрения. И ти, и онова недоразумение Тошко Йорданов и лидерът ви в сянка реално не знаете какво искате. Стига сте се правили на патриоти и мислещи за народа, защото не сте. През целия си живот само едно сте правили-да критикувате другите и да покварявате с чалгата си. Ама вече се уляхте. И всички видяха истинското ви лице. Стига демагогия. По-добро предложение от това на френското председателство няма да получим. А че Петков не го прие е именно заради вашите обвинения в национално предателство. Писна ни от вашия популизъм и внушения, които се опитвате да насаждате. Самият факт, че Северна Македония не приема френското предложение говори, че то не е лошо за България.Защо Петков да носи отговорността за решението за ветото след като точно ти, Тошко и Слави саботирахте правителство и реално
    Кирил Петков е министър - председател в оставка точно благодарение на вашето предателство и неадекватни претенции.

    Коментиран от #25

  • 22 7878

    13 11 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Товоя човек Киро е гнусния предател, който си изми ръцете по казуса, след като се разбраха с ГЕРБ и ДПС да пусна РСМ в ЕС. Дано си доволна как КИро се разбра с МАФИЯТа, за да пусне РСМ !!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 2423345

    13 6 Отговор

    До коментар #14 от "Балабанов,":

    Как да го отхвърля като ПП,ГЕРБ,ДБ са в коалиция, как ?!

    Коментиран от #47

  • 25 Стига

    10 7 Отговор

    До коментар #21 от "А ти, Балабанов, какво би направил":

    манипулативните глупости и лъжи, платени от лъжеца киро слуга на мафията на прокопиев Тези пари с които ти плащат глупостите, са и от твоите родители крадени! Френското предложение, без срокове, е едно нищо! Държава която не пази историята си, не е държава! Браво на ИТН, че застанаха зад националният интерес на България!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Пипи Чорапчето

    9 8 Отговор
    Айде стига вече, че ми писнахте с глупостите и претенциите си!
    В НС има все пак 240 "народни" избрници, представители на цели 6 "политически партии" - или проекти, което е по-точното!
    До оня ден се кълняхте в съвестта и морала на депутатите Си - еми, сега е момента да ги видим - не им харесва, отхвърлят го! Нали, божем, се кълнете, че все по съвест и морал гласувате;))
  • 28 Притеснен

    14 10 Отговор
    Аз лично съм за грижен за Балабанов, младоженец и млад баща какво ще прави за напред, ясно е че няма да е повече депутат на протестите няма да го пуснат да отразявя освен да пенсионират Ленкова и да води Студио Щъ какво друго може да прави.... Притеснен съм!
  • 29 Милев

    12 11 Отговор
    Мразещият пенсионерите Боко, ги беше оставил на глад и мизерия, защото те не можеха да му връщат обратно 40% , както правеха приближените му фирми за обществени поръчки. Затова се сърдете на него. ПП тъкмо започнаха промяната и ги катурнаха от властта. И сега пак обратно, където си бяхме.
  • 30 Защо

    11 12 Отговор
    ИТН, Балабанов, Трифонов, Йорданов, държавата България ЩЕ я има въпреки вашето желание да "Няма такава държава". Не пожелавам на всички гласуващи за вас в бъдещи избори да бъдат про к ети!

    Коментиран от #34

  • 31 Григор Панев

    11 10 Отговор
    За 12 години пенсията ми е увеличена 2 пъти - с 2.4% и после с 1.8 % от "народния човек" Бойко Борисов. За последната година пенсията ми беше увеличена 2 пъти от "кокорчовците" - с 6.7% и с 12.5%. Сегашното увеличение с 10% , което трябваше да се състои от 1 юли и което ГЕРБ и ИТН провалиха щеше да мие трето за последната година.
  • 32 Според закона в България

    12 11 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Това е решение на МС, не на НС, Кирето е умрел от страх и гледа да прехвърли на друг горещия картоф
  • 33 Е днес пп дб гроб и дпс

    14 6 Отговор

    До коментар #14 от "Балабанов,":

    Като се гушнат , останалите са малцинство .
    Идете пак ги крепете на площада.

    Коментиран от #39, #49

  • 34 За тях биха гласували вече само роднини

    9 12 Отговор

    До коментар #30 от "Защо":

    те им, че и това не е сигурно. Но все пак не кълни. ИТН се самоизчегъртаха. Достатъчно е да погледнеш лидерите им и едва ли ще решиш да подкрепиш тази измислена уж патриотична партия.

    Коментиран от #43

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мдаа

    6 11 Отговор
    Абе вие не бяхте ли от партията която искаше да управлява и го пропиляхте даденото ви доверие 3 пъти ?

    Коментиран от #38

  • 38 Ами не

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "Мдаа":

    Теб прокопиев ли те излъга?
  • 39 Пипи Чорапчето

    3 11 Отговор

    До коментар #33 от "Е днес пп дб гроб и дпс":

    Е?!
    Ами гушкането е заразно и увлича - когато ИТН се гушкака с ГЕРП, ДПС и Възраждане една купа народ ревеше от възторг, а друга купа пък - ги пцоваше люто.
    Сега е ред на друга купа народ да реве и пцова.
    И така, докато народа "силно се люби и мрази" помежду си, една малка "богоизбрана"( всъщност избрана от същия тоя народ) част от него си живее охолно и реализира "проекта", за който е бил спонсориран и създаден.
    И така, докато "народа" стопли, че "Групите по Интереси" в Народното събрание не са точно групи по интереси на ползу роду... И не се вдигне като един и да иска едно: след като на народа е вменен ангажимента да храни охолно "избраниците" си, трябва да има механизъм, по който да ги отзовава или поне да им ограничава лапането, ако не вършат точно това, което са обещавали да свършат - на ползу роду, а не в личен или партиен интерес.
    Тази работа , естествено, няма да се случи съвсем доброволно от "избраниците" и освен кротце и благо, може да иска и кютек;)
  • 40 Гласоподавател

    8 9 Отговор
    толкова е прост тоя, че и противен, от къде ги събира учиндола такива бо....ци да се чуди човек .............
  • 41 Бесен

    9 10 Отговор
    Тея смешниц на Слави незнам как имат очи въобще да се явяват по медиите.....големите патриоти за сетен път еб.. майката на тая изстрадала България.....
  • 42 бсфн

    6 7 Отговор
    Балабанско чалгарче ще те видим при филипчо скъсаните дънки и ивайло при седнаристите чалгари
  • 43 Защо

    0 7 Отговор

    До коментар #34 от "За тях биха гласували вече само роднини":

    Тенденциозно не съм изписал изцяло думата и не съм ги проклел. Клетвата е черна магия, която се връща към проклинащия! ИТН и избирателите им да са живи и здрави и дълги години да управляват държавата България Все така!
  • 44 Пипи Чорапчето

    3 0 Отговор
    Я! Май само аз във форума не вярвам безрезервно в "морала и съвестта" на "народните ни избраници" и искам да има начин един или повече депутати да отговарят за действията си и пред хората, които са го пратили в НС с гласа си!
    ОК, приемам, че не трябва да има такъв механизъм - явно болшинството избиратели вярват на депутатите и това е чудесно, но трудно си обяснявам защо тогава е това масово плюене по НС и депутатите?;)
    Значи тези хора там удовлетворяват напълно критериите ви! И изпълняват, разбира се, клетвата, която полагат при встъпването си - "във всички свои действия да се ръководя от интересите на народа и държавата" - карам по памет!;)
  • 45 Крокодил

    5 1 Отговор
    Този е най голям смешник
    Винаги знае какво ще кажат и какво мислят другите
  • 46 Гоги

    3 1 Отговор
    До коментар 45
    Той не знае ли че сме парламентарна република, а не премиерска
  • 47 аха, ГЕРБ ...

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "2423345":

    Тогава обяснете какво не е наред с предложението!

    Коментиран от #50

  • 48 Иван

    7 2 Отговор
    Тоя като го видя и ми се повръща.

    Коментиран от #51

  • 49 верно ли

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Е днес пп дб гроб и дпс":

    Видяхме, че гушкащите се сте мнозинство, но явно сте непостоянни ... като една особена порода жени ...
  • 50 Къде

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "аха, ГЕРБ ...":

    са ти сроковете? Без срокове, това предложение е само за да се премахне ветото, а после чакай от умрял писмо! Реално е равносилно да го премахнеш и без него! Просто без срокове е нищо! Нека има съгласие, че ще го спазва Македония, да даде срокове, които ако не се спазят, се блокира членството и и да няма право да стане член, докато не ги спази, пък после може да се маха вето! Това е национално предателство!
  • 51 Интересно

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "Иван":

    Не знам дали ти се повръща но от този човек няма по Достоен в Парламента.Слушай какво ти говори от него и от хората в ИТН ще научиш Истината.След години да ните се налага да вади Виза за Петрич.Така че повръщащи те тука малко мислете преди да пишете.А пред този Достоен Българин наведи глава.Успех Балабанов с теб Сме
  • 52 този лицемер

    8 3 Отговор
    отново хвръля вината върху Петков. Вашата външна министърка Генчовска е водила преговорите сама тя каза вчера че това не е френско предложение а съвместно между Вашето Външно министерство .Вашият външен министър е внесъл МС предложение за падане на ветото. Партия "Има такъв народ" вие се опитвате да си измиете ръцете!Поздравявам Ви че успяхте да договорите падането на ветото! хахаааа
  • 53 Диамантената ръка

    4 3 Отговор
    То и вие това правите...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Парламнет та дрънка

    3 0 Отговор
    Балабанов, ИТН: Кирил Петков реши да си измие ръцете от РСМ с парламента

    А защо целия български народ да му "пие" водата от измитите ръчички?
  • 56 Перо

    3 0 Отговор
    И БСП с червените линии за РСМ се наредиха сред предателите! Последен мандат!
  • 57 Падението на един европеец

    0 0 Отговор
    ИТН и Възраждане ще управляват или ще настъпи хаос и ужас в Евроатлантическите ви нежни среди!
  • 58 Патриот

    2 1 Отговор
    Остана ли някой, който да ви вярва, Балабанов. 6 месеца външно министерство беше ваше и Генчовска работеше по вдигане на ветото. Спряха парите от границата тоест насъщния и плюнките захвърчаха. И за първи път виждам в парламента лидер на ПГ да чете думите на друг. Абе Тошко собствено мнение няма ли? Боко поне си го казва пред камери и не злепоставя секси милфа с очилцата 😁
  • 59 Ммм дааа

    2 0 Отговор
    Нагласил се до Зеленски за снимка. Отврат !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол