Last news in Fakti

3 Юли, 2022 11:51 11 248 92

Тошко Йорданов: Натискът е през приятели

  • тошко йорданов-
  • инт-
  • политика-
  • правителство-
  • коалиция

Излязохме от коалицията заради грешните решения на Кирил и Асен

Тошко Йорданов: Натискът е през приятели  - 1
Снимка: БНТ

Излязохме от коалицията заради грешните решения, които взеха Кирил и Асен. Затова би трябвало да си потъпчат егото и да предложат друг от техния екип, не е да нямат хора с капацитет. Самото представяне на Асен Василев за кандидат-премиер обрече разговорите. Това заяви председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, цитиран от БНТ.

По думите му е несериозно да поставят условия с кого от ИТН да говорят, гледайки на депутатите като овце. Коментира, че няма да намерят други такива при тях, правят коалиция на предателите.

Може да са им обещали да ги вкарат в листите им, иначе не виждам как тези ще продължат да бъдат депутати, каза Тошко Йорданов.

Допълни, че обажданията продължават, като натискът сега е през приятели. Кирил и Асен мислят за хората и за партията все едно са фирма и купувайки депутати, купуват акции. А то не е така в политическите партии.
Постъпката на Виктория Василева е достойна, каза, че ще си изпълни ангажимента към ИТН. Така Йорданов коментира желанието на Василева да напусне парламента.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 173 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нема такива предатели като итн

    86 142 Отговор
    тошко вие сте слуги на ахмет демир доган и делян пеевски и руски шпиони

    Коментиран от #25

  • 2 То пък

    78 127 Отговор
    някой заритал за теб и мизерния ви остатък ?!
  • 3 Ицето

    21 97 Отговор
    БУУМ...УБИТ....
  • 4 Гост

    80 127 Отговор
    СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ БЕ,ФЕС ПРОДАЖЕН.............................КОЙ ЛИ ВИ СЕ ВРЪЗВА ВЕЧЕ НА ЛЪЖИТЕ......................ПРЕДАДОХТЕ И ИЗЛЪГАХТЕ ТОЛКОВА ХОРА С ДЪЛГАТА ПОДЛОГА...ОТВРАТ

    Коментиран от #26

  • 5 Пич

    103 25 Отговор
    Продажниците веднъж взеха пари да крепят ПП , сега ще вземат за създаване на ново правителство , после за прокарване на всеки закон !!! Ротативки - дрън , черешки , дрън , лимончета....... А глупаците се радват !!!
  • 6 Българка

    53 121 Отговор
    Не може слезлият от клона да обижда с "овце" тези депутати, които не искат точно да са овцете, крепостните на Слави. Слави, шоумените и наемничката Ива предадоха избирателите си ,когато започнаха да гласуват с ГЕРБ-ДПС и да обслужват мафията. ИТН е малкото ДПС. Когато върхушката на ДПС каза, че иска да свали правителството и хоп еднолично, диктаторски с есемеси Славуца изтегли министрите на ИТН и обяви война на промяната. Така че овцете са тези, които ще гласуват срещу върховенството на закона, реформи в КПКОНПИ, т.е. тези, които под диктат няма да подкрепят кабинет с мандат на ПП
  • 7 ИТН

    35 27 Отговор
    По-добре е да се състави след изборите един кабинет, който 130-140 депутати, едно хомогенно евроатлантическо общество, което да върне нормалността в политиката!

    Коментиран от #27

  • 8 запознат

    45 101 Отговор
    Синът на Тошко има общ бизнес с щерка на ДПС депутат .

    Коментиран от #10, #73

  • 9 Читател

    42 36 Отговор
    Малоумници,съборихте партията на Слави,ИТН.Каримански е в основата на идиотското недоволство от страна на някои "фактори",които взеха главата на едно умно,интелигентно момче вече бивш председател на НС!След това Киро и Асен са виновни за малоумниците и тях трябва да елиминираме.Народа гледа,вижда,помни,затова ще ви изчагърта много скоро от политическия живот у нас!
  • 10 питам

    19 6 Отговор

    До коментар #8 от "запознат":

    Сибил е синът на Тошко , нали ?
  • 11 Възрожденец

    23 91 Отговор
    Ма-ке-до-нияяяя ! Руzииияя ! ДъПъСъъътооо !
  • 12 Тошко и Слави Митрофански

    38 101 Отговор
    са ми ясни. Доста народ чалгаризираха и опростачиха. Тя цялата русофилия е такава. Много прав е бил Димитър Благове-Дядото като казва, че русофилството невежество, което в крайна сметка води до национално предателство !
  • 13 Оракула

    32 92 Отговор
    На Тошко мъника , явно Чалгаря не е обяснил ,че за да си министър,
    не е нужно да си депутат, и че депутатското място не Е нужно ,на всяка цена
    на достойни Българи ,за са си гледат работата ,без корупционите схеми на Хунтата!
    Цирка ИТН се разпадна така бързо , както Хунтата беше изчислила!
    Въпроса ВЕЧЕ е , кои ще са следващите ИТН" Има Такива Наивници" в ПАРЛАМЕНТА????
  • 14 Оди пеша бе

    41 87 Отговор
    Славчо прецака суверена
  • 15 Олга

    72 26 Отговор
    Какви качества има парашутист от канада? Се е сгромолясъл бързо с последващата криза, тъй като няма нужните качества за държавен отговорник и за три месеца превърнал нормалната държава БГ в селска махала и притча во езицех дори в собствената си държава и причина за спори, противоречия и конфликти.
    Стилът му за управление е тоталитарен - налага своето и самолично приема съдбоносни решения: отказа от евтин руски газ с цената на закриване на голямата част от бизнеса и стагнация на икономиката без ясно икономическо бъдеще за държавата, не гъвкав, откровенно НЕ е УМЕН (!), конфликтен - употребява лични нападки и квалификация на опонентите си, дребнав, лъжи постоянно при това покрито в мъгла и канадското му гражданство.

    Коментиран от #17, #18

  • 16 русороб тв

    34 78 Отговор
    След като изгониха руските шпиони от България Чалга тв ще фалира
  • 17 Сесесере

    41 78 Отговор

    До коментар #15 от "Олга":

    Вече тече 2 пъти по-евтин азерски газ, пусна проблема с Македония в тяхното поле, с всички наши условия и най-важното, би шута на 70 руски агенти от България ! Заслужава паметник!

    Коментиран от #22, #24, #49

  • 18 Бушмени

    26 70 Отговор

    До коментар #15 от "Олга":

    Все едно слушам Мутрофанова Всички сте на един акъл неандреталски
  • 19 Жоро

    32 74 Отговор
    Проблем с Макдедония - решен веднъж завинаги! ЕС да се оправя с Македония, не сме вече ние кривите /между другото ЕС щеше да махне ветото така или иначе, без условията ни!/; Така че вожда ти дето вика Заради Ма-ке-до-нияяяя! май издиша. После "Нямало пари в държавата" пък то се оказа че и това не е вярно, даже сте предвидили рекордни разходи в бюджета който приехте. ИТН са лъжци и измекяри на протестния вот да застанат до ДПС и ГЕРБ. ВЪН от парламента! Тошковци и Балабановци повече да не виждаме.

    Коментиран от #35, #51

  • 20 Изрод

    20 70 Отговор
    Тоя как може да се нарича човек
  • 21 Казуар

    33 69 Отговор
    Тошко-о-о-о, три правителства саботирате, я по добре не се явявай по студия и интервюта. Задмина съселянина си Волен Сидеров.

    Коментиран от #23, #52

  • 22 Я пак

    76 24 Отговор

    До коментар #17 от "Сесесере":

    Тръбата от Гърця, няма акт 16! За него са необходими няколко месеца! Сега тече проби! Знаем, че лъжата е любимо нещо на ПП и мафията зад тях, но все пак да кажем истината! Другото което, ние нямаме договор за азерски газ! Ще взимаме през посредници! Дали и колко ще е по евтин, тепърво ще се види! Другото, тази тръба може на максимален капацитет, да задоволи част от нуждите на България! А пък колко ще ни отпуска Гърция и Италия и какъв излишък ще имат, също е загадка! Но важното е да се лъже!
    Македония! Предадохме България! Имахме вето, което отменихме! Сега топката е в тяхното поле, да влязат в ЕС, не да изпълнят на България искането! Да не говорим, че вече се променят и клаузи! Това е за паметник, но за национално предателство, да се помни предателя! А тези 70 дипломата, е безпрецедентен срам за България, да ги изгониш, с лъжи и скалъпване на обвинения! Ако имаше такива, да, но да даваш устно заповед да се търси нещо и да се криеш зад институции и да лъжеш и да застрашиш националният интерес на България, е поредното предателство! До кога ще ходите с голи приказки и лъжи?

    Коментиран от #90

  • 23 Лъжа

    63 5 Отговор

    До коментар #21 от "Казуар":

    С голи опорки и лъжи, саботажи правят тези които плащат за лъжите!
  • 24 Оня

    14 54 Отговор

    До коментар #17 от "Сесесере":

    Ама много яко квичат подлогите на Алкохолия :)
  • 25 сороснерес

    70 17 Отговор

    До коментар #1 от "нема такива предатели като итн":

    Защо да са предатели...Вярно има с днешната дата 6 депутата, ще има и още..но какво да направиш дори успяха да преминат тест за лоялност и детектор..но уви това са пълни глупости..предателите са добри манипулатори..и го видяхме..Пак ще гласувам за ИТН...никога за ПП.."продължаваме с предателите".

    Коментиран от #28

  • 26 стоп

    67 12 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    теб пък какво са излъгали ИТН...Питай простокирчо и кокорчу за цените на газа и горивата..и за македония..и за желирания газ от сащ и за посредници купуващи руския газ и после кирчо го пробутва с тройно по-скъпа цена на българи..и за Лукойл да попитай..как така всичко в ущерб на българи..
  • 27 свети йоан

    47 4 Отговор

    До коментар #7 от "ИТН":

    еврогейско общество..сигурно това имаш впредвид..ами тръгнал си в правилната посока..
  • 28 Човече

    14 57 Отговор

    До коментар #25 от "сороснерес":

    Наистина ли си гласувал за нещо,което не си видял,и то не иска да те види.....харесваш да гласуваш за холограма,и нейния говорител от малкото Д.П.С ...Тошко Африкански.Каквото и правителство да се избере,и И.Т.Н ще се пробва да го бутне,защото това е тяхната мисия,не си ли разбрал това....
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 От чужбина

    24 61 Отговор
    Чрез действията си ,бившия Премиер Кирил Петков показа, че има българи ,
    които не се влият от милиардите на "Хунтата" , и не са и покорни " юраде" ,
    и могат да бъдат достойни държавници,
    във времена в които бъдещето на България , е силно застрашено,
    от "Чекмеджета" , "Хидро инженери", "Чалгаджий",и разни национални отрепки!

    Поздрави за Кирил Петков и действията му ,
    като един от
    най-неподкупните политици в България,
    който за кратко време, с действията си ,
    показа пътя на независимостта на държавата ни и мястото и отредено в Европа!

    Пак ще гласуваме, за каузата на Кирил Петков !

    Коментиран от #33, #53

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ама да бе

    55 13 Отговор

    До коментар #30 от "От чужбина":

    Само обслужва кръговете капитал, където сътворяват и плащат лъжите му, обслужва САЩ и различни НПО-та снасят пари за пропаганда и лъжи! Предаде България със свалянето на ветото на Македония! Вече история, език и българи там, са на произвола на съдбата! Кирил петков, е най вредното нещо, което България е имала!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бамбука

    1 6 Отговор
    Сиреч, чрез приятели, а не чрез кинти ? Будали, на това ли ги учехте ?

    Коментиран от #43

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Туй

    42 2 Отговор

    До коментар #36 от "Путин е цървул":

    къде го прочете?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 За пари

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Бамбука":

    постове и тем подобни, няма да чуеш! Но ще видиш в последствие за някои неща!
  • 44 Итн е Д.П.С

    18 44 Отговор
    Балабана се е наперила като декоративно петле

    Коментиран от #45

  • 45 Тъз

    39 3 Отговор

    До коментар #44 от "Итн е Д.П.С":

    глупост, за колко я каза? За бозъ шъ има ли?
  • 46 Васил

    10 40 Отговор
    Тошеееееееее при едни нови избори ще гледате парламента по телевизора лаете защото ви усетиха какви сте алчни гниди.
  • 47 СВ.

    43 8 Отговор
    Каква българка си ти ма,излязла от обора. Никой не ги е карал тези предатели да стоят в ИТН щом не им е харесвало но явно са имали полза. Такива фурнаджийски лопати като тези шестимата са предатели навсякъде където се наместят. Така ще предадат и тези при които сега са се залепили. Не срами името на българките.
  • 48 Майка ви

    10 38 Отговор
    Имали сте друг сценарий при изтегляне на депутатите, нали? Усетихте, че сами си направихте харакири, ама късно и сега очаквате да ви искат обратно на масата? Вие пияни ли сте, с тези внезапни еднолични решения сте най-несугирната партия в парламента, като една незадоволена девойка! Никой не ви иска бе пичове, остават ви само простите чалгари с тотал щета в главата!
  • 49 С.В.

    38 4 Отговор

    До коментар #17 от "Сесесере":

    Абе човек ти не си в ред. За теб 4 лв е по евтино от 2 лв. Явно изобщо не си в ред и не знам до кой клас си учил но общо взето си тъп .
  • 50 За протокола

    38 3 Отговор
    Депутатите са избрани не като индивидуални кандидати, а от листата на определена партия, което ги ангажира с определени отговорности, политики и т.н. Поради тази причина, при напускане на парламентарната група и дори партията, те вече не могат да представляват хората, които са ги избрали като кандидати на определена партия за да провеждат нейната политика и поради тази причина трябва да напуснат парламента. Всичко друго е изкривяване на народния вот. Но у нас едно изкривяване в повече или в по-малко е без значение...
  • 51 С.В.

    33 6 Отговор

    До коментар #19 от "Жоро":

    Жоро, и ти си неориентиран. Да,дадоха пари за да могат да заблудят овцете ,ама ще те видя догодина какво ще ядеш. Ще си гледаш колата в гаража да не я забравиш. Почакай малко,няколко месеца и после ми напиши как си. Ако не си продал дотогава и телефона си.
  • 52 СВ.

    34 5 Отговор

    До коментар #21 от "Казуар":

    На кое викаш правителства,защото от не 1,5 год.такова няма

    Коментиран от #55

  • 53 С.В

    32 4 Отговор

    До коментар #30 от "От чужбина":

    Гласувай,то в тази партия има само лъжци,мошеници и психари,така че не се опитвам че ще гласуваш за тях.
  • 54 Боязлив

    2 4 Отговор
    Тоше! Издигна ми се в очите! Освен простотии си можел да измисляш и умни работи! Боя се обаче че е късно!
  • 55 Казуар

    4 20 Отговор

    До коментар #52 от "СВ.":

    Саботират и съставяне на правителство, няма голяма разлика.

    Коментиран от #56

  • 56 Кога

    18 0 Отговор

    До коментар #55 от "Казуар":

    това?
  • 57 Дайте му едно бананче !

    10 20 Отговор
    На Тошко африкански !
    С вид на селяк балкански !
    Че ми писна кански !
  • 58 ТРАЙ СИ ТОШКО

    19 6 Отговор
    И ТОЯ БОКЛУК ЩЕ ПАДНЕ С ТАЯ СЕМЕЙНА КОАЛИЦИЯ И ПРАВИТЕЛСТВО , САМО ГЛЕДАЙ СЕИР !
  • 59 БОЙКО , БОЙКО , ДА СЕ ВРЪЩА

    3 21 Отговор
    И АТАНАСОВА ДА ЗАМИРИШЕ НА РИБАРНИЦА !
  • 60 Тошко !

    10 23 Отговор
    Хем си грозен,хем нахален !
    Ставаш само за дневален !
    Мязаш ми на скъсан потник !
    И си руски сотник !
  • 61 Плоха,плоха Тоше!

    8 19 Отговор
    Всьо проиграл....
    Сам си, пълен интеграл....
    Със Славуца на вокзал !
  • 62 НЯМА такъв народ !

    4 17 Отговор
    Да гласува за Има такъв народ !
    Стилна мисъл на Ивайло Цветков - Нойзи.

    Коментиран от #67

  • 63 Йордан Тошков

    7 17 Отговор
    Вониш,смърдиш на руски ботуш!
    Вече си напълно туш!
  • 64 Злите хора са все лилипути...

    2 15 Отговор
    Като тошко,путин... и так дале....

    Коментиран от #65

  • 65 Кой

    13 0 Отговор

    До коментар #64 от "Злите хора са все лилипути...":

    каза?
  • 66 Тошето защо не се качи на

    2 15 Отговор
    Самолета за Москва ?
    Да си харчи копейките на воля!
  • 67 Има, има

    15 2 Отговор

    До коментар #62 от "НЯМА такъв народ !":

    Достойни, принципни и мислещи!
  • 68 Копейка,рубла,влог....

    4 15 Отговор
    За Йорданов голям скок...
  • 69 Дани

    5 12 Отговор
    ДЖУДЖЕТО В ДЕЙСТВИЕ!ПРОДАЖНИК ПОДЛОГА НА МАФИЯТА !УЧИНДОЛЕЦА ТИ БОЛОНКАТА И БОЛАБОВ СТЕ ХОРА КОИТО ПРЕДАДОХТЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ В ПОЛЗА НА МАФИОТИТЕ ОГ ДПС И ГЕРБ !ДАНО ОСТАНАЛИТЕ НАШИ ИЗБРАННИЦИ ОТ ИТН НЕ НИ ПРЕДАДАТ И НЕ ПОЗВОЛЯТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ХАОС В СТРАНАТА!БЪДЕТЕ РАЗУМНИ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛЕЧИ В МОМЕНТА СТРАНАТА ИМА НЕОБХОДИМОСТ ОТ СТАБИЛНОСТ А НЕ ОТ ХАОС КОКТО ЖЕЛАЯТ МАФИОТИТЕ!ТЕ СЕ СТРАХУВАТ ЧЕ ВСИЧКИ ТЕХНИ КРАЖБИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ЯВЕ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ В ЗАТВОРА.ВСИЧКИ РАЗУМНИ ДЕПУТАТИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДОБРОТО .ЗНАЙТЕ ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ УПРЕКНЕ В ХПЕДАТЕЛСТВО!

    Коментиран от #70

  • 70 Писането

    11 4 Отговор

    До коментар #69 от "Дани":

    по платени опорки и лъжи, е признак на липса на интелект! Я сега ми разкажи как и какво предадоха, че аз видях, как разбиха мафиотският кошер на мафията на прокопиев и заваля, ниско интелигентна простотия от платените глупави мишки! А на ИТН браво, че не се продадоха на мафията и защитиха българският интерес и разбиха това мафиотско гнездо и слугата им кирил петков! България не е имала по вредно правителство от мафиотското и продажното на ПП, което продаде България!

    Коментиран от #75, #77

  • 71 Я Я Я Я ДА

    2 0 Отговор
    ГЛЕДАЙ ДА НЕ ТЕ НАТИСНАТ КОМУНИСТИ - ПРЕДАТЕЛИ ...........................................................
  • 72 !?!?!?!

    9 4 Отговор
    Предсрочни избори е единственото решение.
  • 73 емигрант

    6 11 Отговор

    До коментар #8 от "запознат":

    Общият бизнес е на Тошко и ДПС-ара, а синът и щерката са само паравани ! ДПС и Доган създадоха ИТН, за да отклонят избиратели и успяха, но Чалгаря много бързо развали тази "покрита" форма на "дослук" със своя комплекс за малоценност и неудържим стремеж към диктат ! Не веднъж този хаптал Тошко тази сутрин повтори като казваше "НИЕ решихме" обаче "СЛАВИ беше прав" от което се разбира недвусмислено, че те са решили това което Чалгаря е казал, но защо Г.Любенов не отрази тези доказателства за диктат в ИТН, толкова ли му беше трудно да схване простите изкази на слугинчета Тошко или навеждането на Бг-журналистчетата вече граничи с ЛАЗЕНЕ ?

    Коментиран от #74

  • 74 Шъ има ли

    7 0 Отговор

    До коментар #73 от "емигрант":

    за бозъ?
  • 75 емигрант

    7 9 Отговор

    До коментар #70 от "Писането":

    Аз да ти кажа бе разложен мозъчен "продукт" ! Провалиха съвсем умишлено три пъти съставянето на правителство, което беше задача на протеста в който те имаха само един представител на площада онова мекере Балабанов, вместо да изчагъртат ГЕРБ с тези провали те го закрепиха, вместо да махнат Гешев те го бетонираха, ти ИДИОТ ли си, или наглец за да задаваш този въпрос, а може би чалга-овца което е най-голямото ЗЛО за България ? Как така разбили мафиотския кошер като той се е развъдил повече със създаването на Възраждане и ИТН, и какво знаеш ти за Прокопиев или само от слушане на Пеевски разбра за него, не си ли виждал снимките на Чалгаря в една компания с Доган, Прокопиев и Борисов на специална вечеря организирана от СИК през 90-те когато турчина разпределяше порциите, че сега Прокопиев намесват тези мутри за да има как да очернят свестните и те да бъдат от страната на почтените ? Овца чалгарска недодялана манипулирана, ти нямаш собствено мнение бе, ти си простак !

    Коментиран от #79

  • 76 Тошко!

    7 8 Отговор
    Къш бе! Чиба! Вече си никой! Нюню!
  • 77 Алооо писането,

    6 8 Отговор

    До коментар #70 от "Писането":

    ти беше ли на протестите за да разбереш за какво бяха създадени бе мърляч ? Какво са разбили тези чалгари, май само кухата ти глава, а бетонираха Гешев и ГЕРБ/ДПС ! Проста чалга паплач ей, няма оттърване от нея, развъжда се като водни плъхове !

    Коментиран от #82

  • 78 Петърчо

    7 6 Отговор
    Тоя няма ли кой в партийката им да го вразуми? Стига са ставали подлоги на ДПС.
    Чалгаря гушка траншовете, подхвърля трохи на маймуната си, а останалите берат срама.
    Затова всичко интелигентно напусна фирмата.
  • 79 Къкту

    7 3 Отговор

    До коментар #75 от "емигрант":

    казах, писането по опорки, е признак на нисък интелект! Тъ! Похвално е първо, че си започнал с описанието си, но и без него, нямаше да те объркаме! Тъ тиражираш ми опорките от прокопиевите медии, за провала на 3 правителства! Е хубаво, амъ не всички сме овцете на пп, които блеят на голите приказки на киро лъжеца! Та първият път, как можеше да се случи правителство, без герб и дпс? Ама ко ти пука на теб! Важното е да блеем опорките! Вторият път, аз помня, че имаше преговори със всички, да ги подкрепят за съставяне на правителство! И преговорите вървяха нормално, въпреки, че нямаше да са в коалиция, докато изведнъж ристето, получи заповед, от оня дето не знам кой е, прокопиев и излезе директно с лъжата за дългата ръка на ДПС! Нинова директно каза, че и те няма да подкрепят! Изправи се и те и Слави излезе и каза, че щом е така, връща мандата! Гласуване в зала за подигравка на герб и дпс, няма нужда! Но това ко ти дреме! Виж кво драскат всичките на амбразурата на оня дето не го познавам! Не е трудно човек да погледне в моментите на атака срещу ИТН, кой от къде е! Чичко гугъл знае всичко! Може би случайно, но медийните атаки, са все от списачи в дневник и капитал, плъзнали по всички медии! Може би случайно, но всички като грамофонни плочи с едни и същи глупави опорки! А да ми излизаш с доводи от 90-те години, мммм........., извинявай, ама звучиш прекалено тъпо! Човек през живота си се среща и разделя с хиляди хора, събира се, разделя се! Просто тази опорка е за

    Коментиран от #80

  • 80 Продължение

    9 2 Отговор

    До коментар #79 от "Къкту":

    Просто тази опорка е за наивници! Защо не описа примерно нещо достойно? Слави има много такива в живота си! Има десетки благодарни смейства за спасените им деца! За изучените! Доста домове за деца, обзаведени, хранени, водени на сладкарници! Слави не обича да се говори за това, но има толкова благодарности, които ще намериш! Защо не каза за принципите му! Познаваш ли някой, който заради принципите си, е способен да загуби всичко? Ама за какво ти е! По добре да плюеш с дребни лъжи, един достоен човек! Когато Иван Костов го изгони от БНТ, Слави не клекна! Загуби всичко! Разпродаде всичко! Но не остави хората без заплати! Последно продаде пикапа си! Плати им последната заплата и каза на хората си, че са свободни! Повече не може да им плаща! Те останаха при него, месеци наред без заплати! Може да намериш в техни интервюта за този им период! Видно и до днес са тук, повече от 80% от онзи състав! Дали една овца си зададе въпроса, дали тези хора биха стояли с човек, с който го описват медиите на мафията? А ти? Има и втори път! БТВ! Три пъти спиране на предавания заради цензура! Слави заряза питомното и хвана дивото, заради прнципите! И въпреки страданието от предният път! И въпреки, че е добре запознат с този бизнес и знае, че ще тръгне по пързалката надолу! И сега отново разпродава! Но отново верен на принципите! Но това не пречи на стадото, да го обижда! Не пречи да го обвиняват в какво ли не! Но цялото това стадо продажно, би си стояло в БТВ и да си лапа милион

    Коментиран от #81, #83

  • 81 Продължение

    8 2 Отговор

    До коментар #80 от "Продължение":

    Но цялото това стадо продажно, би си стояло в БТВ и да си лапа милионите! Но иначе Слави е "недостойният и продажният"! Твърде жалки са ви лъжите! Не подкрепени с никакви факти! Истискани от пръстите простотии! И да яд ме, когато гледам такива продажници, какво правят със страната ми! Защото България се контролира от двама олигарха, Прокопиев и Доган! И за един мислещ човек, не е трудно да види от кои медии идват атаките и как мафията се брани, с помоща на стадото, което гордо блее на голите лъжи и приказки! Та няма как да си трая на тъпотията на стадото и на лъжите ви! Но от това което виждам, стадото може да е спокойно! Ще блее и ще обслужва още дълго олигарсите!
  • 82 Не съ обиждъй тъй ба

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Алооо писането,":

    Нидей! Ората гледат! За бозъ шъ има ли?
  • 83 анонимен

    3 5 Отговор

    До коментар #80 от "Продължение":

    Ти ковчежника на Чалгаруна ли си бе кючекчия ! Айде направи икона един чалгарин пропогандиращ кючек и простотия, от такъв "раздвижен" мозък като твоя сме най-бедни и по-важното най-прости в ЕС ! Няма умен чалгаджия да се срещне никъде в България !

    Коментиран от #84

  • 84 Къту

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "анонимен":

    нямаш ко да кажеш, не е нужно да се излагаш и обиждаш! Истините болят! Знам! Но е достойно човек да стои зад тях! Зад простотията и лъжите са парцалите! Всеки има избор!
  • 85 *у*вей

    1 1 Отговор
    Като чета коментариите до тук разбрах, че "Къкту", "На съ обиждай тъй ба", "Шъ има ли", "Продължение" и "Писането" са все един и същ зооекземпляр на ИТН ! БЕЗСПОНО Е !

    Коментиран от #86

  • 86 А що

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "*у*вей":

    се не напрегна за смисъла! Не е трудно човек да е достоен!
  • 87 Много неуважавани

    3 6 Отговор
    Факти.бг. вие тук сборище на чалгарщината ли сте бе, затова ли толкова неграмотно сглобени са ви статиите ?
  • 88 Тодор Живков

    3 6 Отговор
    Тошко тази празна Тикв за кво го мъкнеш то ти тежи
  • 89 Фариарт

    1 5 Отговор
    Ти политик ли си изобщо или си търсиш булка? Тошко Тошко какъв си ми красавец само. Според теб някой изобщо дали му се иска да разговаря с теб
  • 90 Льольо

    0 2 Отговор

    До коментар #22 от "Я пак":

    Е тука колко лъжи нареди - има дългосрочен договор за азерския газ (по-евтин дори от старите цени на Газпром), а на 1 юли изтече анексът на стария шеф на Булгаргаз с който се отказвахме от голямата част от азерските количества, така че от днес си текат пълните 1млрд/год, макар и да са през сидерокастро. А когато до месец завърши и документно новата връзка с Гърция -ще потекат от там без заобикалянето, което сега натоварва малко цената

    Коментиран от #91

  • 91 Амчи льлчо

    2 0 Отговор

    До коментар #90 от "Льольо":

    аз факти съм писал бе, не на кириту лъжите! Затуй сугур ти се не връзват? А? Отиваш на сайта на министерството и проверяваш бе! Не мога да те лъжа с патос и да ми се радваш с блеене все пак!
  • 92 Някой

    1 5 Отговор
    Излязохте от коалицията защото сте БОКЛУЦИ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове