Last news in Fakti

5 Юли, 2022 14:19 3 615 37

ГЕРБ, ИТН и ДПС блокираха заседанието на регионалната комисия в НС

  • заседание-
  • регионална комисия-
  • провалено

Напрежение в парламента

ГЕРБ, ИТН и ДПС блокираха заседанието на регионалната комисия в НС - 1
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ, ИТН и ДПС провалиха кворума на днешното заседание на регионалната комисия в парламента. По тази причина заседанието не се проведе.

Днес комисията трябваше да гласува Законопроект за допълнение на Закона за обществените поръчки, внесен от Ивайло Мирчев и група народни представители. Също така в дневния ред беше и представяне, обсъждане и гласуване на Законопроекти за допълнение на Закона за устройство на територията, внесен от Костадин Костадинов и група народни представители, друг - на Владислав Панев и група народни представители, и трети - от Александър Дунчев, обобщава news.bg.

Регионалната комисия трябваше да гласува и законопроекти за допълнение на Закона за пътищата, един от които е внесен от Министерски съвет, и друг - внесен от Настимир Ананиев и група народни представители.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Провокация

    45 12 Отговор
    на злобата и безсилието , безродници побеснели !
  • 2 ИТН

    57 7 Отговор
    Ние окончателно сме си вече с ГЕРБ и ДПС
  • 3 Българка

    31 14 Отговор
    Видно е ,че това НС е ялово. Да се разотиват, стига ни мъчиха! То и ония в оставка трябваше да ги няма вече, а не да правят глупост след глупост.
  • 4 Хари

    43 12 Отговор
    Ето я новата тройна коалиция в бъдещия парламент.ИТН може да не влязат,но турците ще им пре хвърлят малко от чужбина.Слави с фес!

    Коментиран от #29

  • 5 ВНЛ

    26 7 Отговор
    ГЕРБ + ИТН + ДПС = ВНЛ

    Коментиран от #35

  • 6 решение

    26 12 Отговор
    Мафията герб итн и дпс ще управляват с мандата на итн без да сключат коалиционно споразумение ,а с малцинство на итн .Министрите ще бъдат резпределени -30 процента за герб и 70процента за дпс Итн/ДПС- 2/
  • 7 Реалист

    40 12 Отговор
    Няма какво да се чудим. Още миналата година говореха,че Слави е проект на ДПС, но много хора не вярваха. Сега вече си гласуват заедно и явно с ДПС и ГЕРБ.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Красимир Петров

    26 4 Отговор
    Това е коалицията
  • 10 Кирилче Петковски

    40 11 Отговор
    Славуца от както влезна в парламента прави всичко възможно да саботира всичко каквото може да бъде саботирано... Дано в следващия парламент да не влезнете "патриоти"
  • 11 гост

    10 8 Отговор
    ИТН имат един представител. Сигурно ли е, че госпожата НАРОЧНО не е влязла в заседанието или може наистина да има уважителна причина? Защото някои соросоидни медии непрекъснто правят внушения ...
  • 12 Просто човек

    21 7 Отговор
    Новата тройна коалиция...
  • 13 ГЕРБ

    9 13 Отговор
    Браво от сега на така това ги чака измамниците .Ще управляват ама не са пизнали

    Коментиран от #30

  • 14 Тома

    14 9 Отговор
    Известно е че държавните поръчки са за герб дпс и сега за славуца закото винаги се връща 50% ресто
  • 15 Учо

    14 9 Отговор
    ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ от ГЕРБ , ДПС и ИТН не искат нов закон за ОБЩЕСТВЕНИТЕ поръчки - З А Щ О ли ? Леле малееее , кой туй НЕЩуууу , дету мяса , на ОНУЙ нещууу .
  • 16 господи

    13 8 Отговор
    нИТО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НЕ РАЗОБЛИЧИ ИЗПРАВЯЙКИ СЕ ПРЕД НАРОДА И НА ВИСОК ГЛАС ДА КАЖЕ ЧЕ ИТН Е ДПС -2 И ЧЕ МИНИСТРИТЕ НА ИТН ГЕНЧОВСКА КАРАДЖОВ И ЕНЕРГЕТИКАТА СА НА ДПС ИНСТАЛИРАНИ ЧРЕЗ ИТН.сБЪРКАХА САМО СЪС СПОРТНИЯ МИНИСТЪР
  • 17 Българка

    17 10 Отговор
    ИТН е малкото ДПС. Командите на останалите крепостни депутати там се спускат от сараите и дълбините на мракяа от болно същество. Заради техните саботажи докато бяха в коалицията, правителството и управляващите бяха обвинявани за липса на бързи реформи.
  • 18 Па то

    19 7 Отговор
    ИТН си е ДПС. Няма какво да ни учудва. Славун паша най ми харесва като се прави на патриот. А рева повече и от Копейкин за изгонените руски шпиони.
  • 19 Жоро

    14 6 Отговор
    А после не били коалиция аре бе ще видите дали не сте коалиция на задаващите се избори.
  • 20 Фффффф

    13 4 Отговор
    Мафията в действие,
  • 21 СЗО

    11 3 Отговор
    Ъъъъъ, итн не са патерица на герб и д(п)с....
  • 22 Жоро

    13 4 Отговор
    Още със Ники шнорхела - 2021 година нали не сте забравили проекто кабинета на Слави Трифонов. Непознати имена! Които бяха познати са тежко компрометирани! Ако на някой не му е светнала червената лампа още тогава нека тая година му светне. Задкулисието и куклите на конци на Слави са дори по лошо от Боко Банкявския крадец.
  • 23 ИТН Слуги на ДПС

    13 3 Отговор
    Заседание, В което трябваше да се приемат промени в закона за обществените поръчки
    ИТН Перфектно изпълнява поръченията
    Киро и Асене разваляйте седенкара и да се ходи на избори.Поне нещастните чалгари няма да са там
  • 24 Карък

    7 5 Отговор
    А посраната промяна чия е?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пинокио

    7 7 Отговор
    Само да питам тия дето твърдят, че ИТН са с ДПС и ГЕРБ. Защо ИТН не подкрепиха връщането на хартиените бюлетини? Тва са близо още 400К гласа за ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Нови избори

    6 3 Отговор
    Да ги изметем тези блокирачи + въZраждане,ците от парламента.
  • 29 Не ба

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Хари":

    Предателите на България! ДБ, ПП, ГРб И ДПС, това са партиите, които дружно продадоха България! Това е факт, а не лъжа за бпозъ, от лъжрца и слуга на мафията и САЩ, кирил петков! Да се знае и помнят предателите!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Призив за България

    2 1 Отговор
    Моля ви вас членовете на ГЕРБ БСП ДПС ИТН Възраждане НФСБ ВМРО Атака да се осъзнаете и да се опомните! Не сме ли ний един народ, който заедно да си помага и да върви напред през своите бъднини и да отстоява на ударите на времето и да ковем наше общо и благо бъдеше основано на разум и знание, и много работа. Без да се гоним едни други, без да се ограбваме, че и без да се избиваме, от което полза имат световните империи! Осъзнайте се наши съграждани и напуснете тези партии на лицемерието, на криминалните групировки на прехода и на бандитските режими! Осъзнайте се и вложете енергията си в нещо по-добро, от което полза да има за всички ни под шапката на държава ни! Вярвам, че ако прочетете този призив, ще докосна част от вас със думите, и ще се вразумите. Не сме ли ний един народ, който заслужава мястото си под слънцето!
  • 32 Ти да видиш!

    3 1 Отговор
    Тези поплювковци ИТН,ГЕРБ-сдс и ДПС,не искат да управляват.Те са задкулисни изчадия подвластни на мафията превзели всички структури и сфери на влияния в държавата България,че я чувстват за своя собственост.Не се ли избави страната сега,после ще е невъзможно.Не ми се иска повече вандализъм,а ТИ?!.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Лея 13

    1 2 Отговор
    Да им блокират всичко!Нямат думата повече тези нефелници,те са в оставка! Досега се мърдясваха,гонеха се по парапетите и правеха среднощни арести (незаконни) за единия ПР.Много смешни, инфантилни политики,то даже не може да се нарече политика това, което твориха до сега.Освен че си изпонастаниха де що има семейни приятели, съученици и бивши любовници, друго не разбрах, че са направили за държавата.Сега изведнъж се разработиха.Я марш!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Нямам думи

    1 0 Отговор
    Хора ето ви я МАФИЯТА !Много ми се иска да попитам тези Гербаджии , колко пъти през последните години на управлепието им , тяхното правителство отиваше в парламента да дава каквито и да било отчети!Уведомяваха ли ни за милиардите , които прахосаха по техните корупционни сделки и далавери!!!
  • 37 Даааа

    2 0 Отговор
    Ако , искаме да живеем добре и да се развиваме , като цивилизована и просперираща държава, то ГЕРБ, ДПС , ИТН и ВЪЗРАЖДАНЕ никога повече не трябва да влизат в парламента ! Това не са партии , работещи за хората , това са партии които обслужват чужди интереси , те са мафиотска структура , която се бори с нокти и зъби за собственото си оцеляване!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове