Last news in Fakti

5 Юли, 2022 14:24 14 575 155

От „Възраждане” обявиха 5+1 условия, за да подкрепят сегашните управляващи

  • възраждане-
  • условия-
  • подкрепа-
  • управляващи

Шестото условие било анулиране на решението за вдигане на ветото над Северна Македония

От „Възраждане” обявиха 5+1 условия, за да подкрепят сегашните управляващи - 1
Снимка: БГНЕС

Трима депутати от „Възраждане” са съобщили, че с тях са се свързали представители на управляващите, за да им предлагат стимули, за да подкрепят кабинет на Асен Василев. Това съобщи лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов на пресконференция на партията.

„Всички тези опити са били напразни”, смята Костадинов. Той отказа да каже какви са били стимулите и на кои депутати са предложени.
Сигналите за това са започнали да пристигат от понеделник.

„Настоящият парламент се е превърнал в сериозна организирана престъпна група, в която министър-председателят не се свени да говори, че ще търси 121 депутати. Все едно депутатите са стока, продавана в магазините. Тези хора прекрачиха всякакви граници, те са престъпници и национални предатели”, коментира Костадинов, който е убеден, че кабинет с мандата на „Продължаваме Промяната” няма да има.

„Едно от основните неща, което ще говорим оттук нататък, е, че трябва да има възмездие, а националните предатели да си получат заслуженото и да лежат в затворите. Неслучайно миналата седмица подадохме сигнал в прокуратурата срещу Кирил Петков за извършено престъпление по служба”, каза лидерът на „Възраждане”. По думите му стана ясно, че са сезирали прокуратурата за решението за изгонване на руските дипломати.

Костадинов се обърна към свободните и независими депутати от ПП, ДБ и БСП и ги призова да станат независими депутати и да не подкрепят кабинета.
„Първо Бойко Атанасов не е наш човек. Виждал съм го 1 път. Разговарял съм с него за това дали има нещо против да издигнем неговата кандидатура. И съм му казал, че ако стане председател на КПКОНПИ, да е 3 пъти по-взискателен към представителите на „Възраждане”, каза Костадинов.

От „Възраждане” обявиха 5+1 условия, за да подкрепят настоящите управляващи - незабавно изтегляне на плана за въвеждане на еврото; прекратяване на договора със САЩ за предоставяне на американски бази в България; насрочване на референдум за членството на България в НАТО; създаване на екип за предоговаряне на членството на България в ЕС; вдигане на антируските санкции и нормализиране на отношенията между двете страни. Шестото условие било анулиране на решението за вдигане на ветото над Северна Македония.

„Долнопробни престъпници управляват България, тикат страната към гражданска война”, смята Костадинов.

„Тези долнопробни престъпници заплашват съществуването на България. Тези хора са терористи. С терористи не се преговаря, те се унищожават”, заяви лидерът на „Възраждане”, който смята, че партията му в момента е първа политическа сила у нас.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 155 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    253 114 Отговор
    Е това е мъжка приказка. Одобрявам.

    Коментиран от #47, #70

  • 2 Че кой

    91 50 Отговор
    ги иска ?
  • 3 Румен

    256 166 Отговор
    Преди не им обръщах внимание, но тия ще се окажат единствената политическа партия, която наистина мисли за страната. Ще гласувам този път за тях.

    Коментиран от #6, #66, #88, #114

  • 4 Някой

    149 220 Отговор
    Тоя лумпен защо още е на свобода.

    Коментиран от #83, #115

  • 5 Абе

    133 192 Отговор
    Никой не ви иска подкрепата бе, "национални предатели"!
  • 6 Баш майстора

    95 35 Отговор

    До коментар #3 от "Румен":

    И аз като теб
  • 7 Тони

    146 171 Отговор
    Копейкин е най-хитър. Лапна си милиони от субсидията, направи си къщичка, ваксинираха се всички от групата, а иначе плямпа глупости по телевизията за раята.

    Коментиран от #33

  • 8 Болен мозък

    122 150 Отговор
    С мнооого глупави и немислещи хора, които ще гласуват за тоя. А копейката като БГ валута кога ще въведем?
  • 9 Българка

    127 160 Отговор
    Израждане реват като ранени диви животни и тласкат България към Евразия. Копейкин се ваксинирал срещу ковид, но организира протести срещу ваксините. Копейкин си държи влоговете в евро, а не в рубли, но иска излизанеот ЕС и Нато. Копейкин организира съвместен протест срещу правителството с автобуси с ДПС. Е, някой вярва ли на националния предател?

    Коментиран от #29, #40, #151

  • 10 Аха

    156 84 Отговор
    ПП кокала не пускат .Дали Кирчо ще е на чело,или Асен Василев няма никаква разлика.И двамата са един дол дренки.По добре Коцето и Възраждане отколкото ПП хванати за ръчичка със ГЕРБ
  • 11 Този човек

    91 131 Отговор
    Изпада направо в делириум хубаво е да потърси лекарска помощ
  • 12 Копейкин...

    46 110 Отговор
    Искам още....18+...аз да съм премиер, да присъединя БГ към РФ...и Киро да ме. о.пъ.н.е.....
  • 13 Ей верно

    88 108 Отговор
    Че говореше против ваксините, а се беше пръв ваксинирал... е как да вярваш на такъв, значи всичко е пушилка

    Коментиран от #25

  • 14 Румен

    76 89 Отговор
    Хаха. Блажени са вярващите. У лево си копейкин
  • 15 ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

    59 94 Отговор
    РУСОРОБА СИ Е РОБ, ТОЙ СИ Е СВИКНАЛ ДА ГО ОПЪВАТ ОТ ПРЕД И ОТ ЗАД,НО ЗАЩО КАРА СВОБОДНИТЕ ХОРА И ТЯХ ДА ГИ ОПЪВАТ. НЕНОРМАЛНИЦИ.
  • 16 АБЕ ВИЕ ОТ ИЗРАЖДАНЕ

    74 102 Отговор
    СТЕ БОЛНИ САДО МАЗО ХИСТИ.

    Коментиран от #52

  • 17 няма как

    69 89 Отговор
    и на тоя копейкаджия му се е отворил г-зът за власт и постове
  • 18 Млад българин

    157 78 Отговор
    Браво! Единствената партия с визия свободна България!
    Радвам се , че гласувах за вас и пак ще гласувам. За 29 години живот , постоянно чувам израза: "ние трябва да се съобразим с решението на ЕС и НАТО, защото са наши партньори" и винаги е съпътстван с мярка/решение/закон , който е в ущърб на България и народа.
    За тези 30+ години се изредиха какви ли не сини и червени боклуци - евроатлантици, и абсолютно нищо не построиха или надградиха, а напротив , само разруха и разграбване.
    Демографска криза, демилитаризирана страна, разрушени: здравеопазване, стопанство, земеделие, култура, ценности и премахване на националната ни идентичност. Скоро и енергетиката ще бъде унищожена. Инфраструктурата на пътища, язовири, вейка и какво ли още не , потъват в разруха.
    Сигурен съм сега , че ще се появят много евроатлантици и ми се иска поне , като плюят, то да кажат какво ни донесе ЕС и НАТО?
    Защото аз виждам една държава на командно дишане, която е сведена до ниво да разчита на трохи наречени евро средства и слугинаж , за да ги получи, иначе край с нея. Скъпи евроатлантици - мой сънародници, това ли ви е представата за независима и силна държава?

    Коментиран от #23, #38, #50, #91, #104, #116, #132, #140

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Болни

    61 82 Отговор
    Болни мозъци.
    Никакъв шанс!
  • 21 българин

    61 107 Отговор
    Е те тоя е баш путинец, „Тези долнопробни престъпници заплашват съществуването на България. Тези хора са терористи. С терористи не се преговаря, те се унищожават”, още не е на власт и тръгна да унищожава, как подобни идиоти попадат в политиката и властта, ето това не мога да си обясня, на всичко отгоре е нагъл малоумник, само напълно изтрещял пезевенк може да твърди, че с копейки и един файтон хора представлява първа политическа сила, този отдавна трябваше да е в лудницата или затвора.
  • 22 субсидийката май май

    54 89 Отговор
    само в сънищата, тотално изтрещял копейката, путин ти плаща, боклук.

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 то да ви лангъркат

    34 62 Отговор
    с шпек путлер не е лесно.
  • 25 А БЕ ЗНАЕЩИЯ

    59 26 Отговор

    До коментар #13 от "Ей верно":

    АЗ КАТО ИМАМ СЕРТИФИКАТ ПРИМЕРНО,ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ СЪМ СЕ ВАКСИНИРАЛ А?

    Коментиран от #63, #99, #129

  • 26 абе тия предатели

    47 82 Отговор
    защо не ги натоварихте на самолета за Русия.

    Коментиран от #32

  • 27 КОСТАДИНЕ

    40 76 Отговор
    КАК Е ДА ЛАЗИШ ПОД ЧЕТАЛА НА ДЖУДЖЕТО С БОТУКСА, МЕРИШЕ ЛИ ТИ НА САЛАМ.

    Коментиран от #44

  • 28 Плаща

    13 31 Отговор

    До коментар #22 от "субсидийката май май":

    Кирцата плаща
  • 29 12345

    86 35 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Не пишете глупости и недоказани неща,които някой си е измислил , казал и се повтарят папагалски до безкрай.После иди доказвай,че нямаш сестра.Копейкин нито е ваксиниран ,нито има влогове и то в евро,нито пък има общо с ДПС.Никой не е искал да излиза от ЕС, а да се предоговорят някои условия ,които не са в полза на националния интерес. Например либерализацията на енергийните пазари и зелената сделка.Бъдете обективни и ги гледайте всичките в парламента , какво правят и на кого слугуват.Времето ще покаже.

    Коментиран от #61, #107

  • 30 Голем смех

    34 70 Отговор
    А рублата кога ше я въведем като национална валута ?

    Коментиран от #41, #106

  • 31 оиуът

    39 13 Отговор
    Свиквайте отсега с физиономията и програмата на следващият премиер на мизерната ви държавичка... И се молете коалицията зад него да има под 145 гласа щото после лесно стават 160 гласа и някои хора с бясна скорост ще се окажат на миндерчето при бай Ставри...
  • 32 За кирцата

    28 22 Отговор

    До коментар #26 от "абе тия предатели":

    И кукорчо ли викаш
  • 33 6666

    49 19 Отговор

    До коментар #7 от "Тони":

    Много моля да престанете да разпъвате тази дъфка(едно и също) вече се доказа че това е пълен вятър, но може би не сте го прочели, тъй като сте умствено ограничани и можете да четете и да пишете само определени неща(които есетвено могат да ви донесат и малко парички).
  • 34 Да ви го

    44 25 Отговор
    ПП джендарлъка риве
  • 35 Я ЕТО ГО БЕ

    35 60 Отговор
    КРАДЕЦА НА СУБСИДИИ, ТОЕСТ КРАДЕЦА НА НАШИТЕ ПАРИ, ЕЛАТЕ ВЪВ ВАРНА ДА ВИ ГО ПОКАЖА НЕЩАСТНИКА.
  • 36 Сатана Z

    9 32 Отговор
    От своя страна Киро е поел ангажимента да изпълни едно от условията, а Лена Бориславова изявила желание с останалите 5 .Топката сега е при Коцето и компания и дали ще се прежалят с офертата на Ленчето.
  • 37 Павел Пенев

    75 44 Отговор
    Браво на партия Възраждане и лично на Костадинов. Нали купуването и продаването на гласове е престъпление? Кой ще образува дело на циганина Петков за това че подкупва по 10,000 гласа наведнъж.Това са приблизително гласовете необходими за едно депутатско место. Кирчо и Кокорчо са гнусни американски подлоги подкрепяни от БСП. Никой да не гласува за тях.

    Коментиран от #110

  • 38 Право в

    52 19 Отговор

    До коментар #18 от "Млад българин":

    Десятката
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 То Америка

    22 12 Отговор

    До коментар #30 от "Голем смех":

    Първи ще я въведат
  • 42 Млад българин

    65 26 Отговор

    До коментар #23 от "не толкова млад българин":

    Разбирам , че е типична характерна черта на евроатлантиците да обиждате всекиго , който не е на вашето мнение, но поне се аргументирайте.
    Не ми се мисли какъв пример ще давате на вашите деца и внуци с такова поведение. Освен ако не сте от модерните шарени човечета от гейландия, тогава просто сте един биологичен консуматор с определен цикъл на живот .
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 26 Отговор
    дано сте ПРАВ господин КОСТДИНОВ

    Коментиран от #77

  • 44 По добре

    18 11 Отговор

    До коментар #27 от "КОСТАДИНЕ":

    На салам от колкото като теб на памперси
  • 45 ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ

    58 29 Отговор
    С ТЕБ СМЕ,КОЦЕ!САМО ГЪРЧ ЗА СОРОШКИТЕ ГРАНТАДЖИИ.
  • 46 Ти гей

    20 12 Отговор

    До коментар #39 от "Горе хна снимката виждам":

    Да не увиснеш преди тях
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 🇧🇬🇷🇺

    47 25 Отговор
    ПП джендарлъка се е активирал кокорчо бонуси раздава
  • 50 7777777

    50 21 Отговор

    До коментар #18 от "Млад българин":

    БРАВО ПИЧ!
  • 51 Гост

    36 49 Отговор
    И тоя популист как вижда България без ЕС ? 90 те години бяхме сами помни ли кво беше? Този опасен за България ..

    Коментиран от #112

  • 52 Хи хи хи

    36 18 Отговор

    До коментар #16 от "АБЕ ВИЕ ОТ ИЗРАЖДАНЕ":

    ПП джендарлъка си пада по садо мазо
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 По измамни

    40 21 Отговор
    И продажно племе от ПП няма
  • 57 Анонимен

    55 30 Отговор
    Единствената партия, мислеща за българските национални интереси! Доказаха, че заслужават доверие.

    Коментиран от #113

  • 58 98789

    35 41 Отговор
    Тоя предлага подкрепа, ако станем като Беларус и да ходим да се отчитаме в Москва. И кой ще назначим за българския Лукашенко - Копейкин ли , ъъъ ???

    Коментиран от #149

  • 59 Кирчо и Кокорчо до последния момент

    37 19 Отговор
    разкалват терена в народното събрание. Току виж някой се хванал на предложенията им.
  • 60 Урсула

    38 12 Отговор

    До коментар #54 от "Хоуст":

    Нова заповед в ЕС къпане един път в месеца споделено
  • 61 Ало, ало...

    58 7 Отговор

    До коментар #29 от "12345":

    Относно ЕС да дам един пример от живота. Един наш завод за захарни изделия може да обработва захарно цвекло и да произвежда продукти от него /захар и т.н/.. Меглена Кунева при подписването на договорите за влизане в ЕС определят ГОДИШНА квота за отглеждане на захарно цвекло в България равна на ДНЕВНАТА нужда само на този завод. Затова им се налага да внасят, но не цвекло а разни захарни меласи, от които си произвеждат изделята. За ядрените блокове в Козлудуй да не говорим.
  • 62 Гост

    27 23 Отговор
    ЕС и НАТО ли са проблема? Не за мен сте вие крадливи политици всички до сега където сте в парламента !! Представям си как щяхте да ни изглозгате без монитуринга на ЕС..

    Коментиран от #75

  • 63 Ало, ало...

    5 4 Отговор

    До коментар #25 от "А БЕ ЗНАЕЩИЯ":

    По принцип значи, но само по принцип :)
  • 64 Факт

    24 33 Отговор
    Този индивид е много болен или мутрите са го осигурили за цял живот , лъжец и манипулатор първа класа !
  • 65 Хитър Потър

    17 22 Отговор
    Като им изгониха чорбаджиите ще клекнат и тия :)
  • 66 нееееееее

    25 47 Отговор

    До коментар #3 от "Румен":

    ВЪН ВЪЗРАЖДАНЕ ОТ ПАТЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА,ПАТЕРИЦА НА ДПС И ГЕРБ!!

    Коментиран от #150

  • 67 Дядо ви Курти от село Пиперково

    22 39 Отговор
    Копейкин е наложително да влезе в затвора,при това до живот...Руски шпионин...
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Закриване на иЗраждане руски шпиони

    18 38 Отговор
    Партията на този фашист,е по вредна от герб и ДПС взети заедно...
  • 70 даааааааа

    17 35 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Ами купете му още един имот на Костадинов. Той няма да ви се разсърди!
  • 71 Аззззззззь

    31 12 Отговор
    Браво, Коце! Остава и да го изпълниш!
    Защото всички говорите, а действия( разумни)- няма
  • 72 Коко

    17 39 Отговор
    Мисля,че хората виждат колко вреден боклук са вкарали в парламента...Този е руски слуга, мястото му е в Сибир.
  • 73 Хихихи

    15 26 Отговор
    Ще му стопират кранчето на тоя от Кремъл ако на следващите избори остане пред парламента.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ХААХХХА

    21 4 Отговор

    До коментар #62 от "Гост":

    СЪС МОНИТОРИНГА НА ЕС БАТЕ БОКО СЕ ОЯДЕ.ТИ ДА НЕ ВЯРВАШ НА ДЯДО КОЛЕДА А?

    Коментиран от #93

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Бамбука

    14 22 Отговор
    Пет депутати от ПП" Въз..." с пет предложения какво ни очаква, ако ....Забравили са да предложат черешката на тортата, а именно забрана за свободното движение на българите в ЕС и по света.

    Коментиран от #82

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Цуца

    14 21 Отговор
    4-ти километър ( психиатрията) трябва да иска още помещения за лечение на цяла партия во главе с лидера.
  • 82 Ракита

    35 10 Отговор

    До коментар #78 от "Бамбука":

    Една шепа българи имат финансовата възможност да се движат в Европа и по света. Други не могат да стигнат и до София.
    А да не забравяме, че до ден днешен пътуваме с визи до нашите "големи приятели и съюзници" американците

    Коментиран от #98, #102

  • 83 оня

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    Има много , които трябва да са преди него:)) Но и неговия ред ще дойде.:))
  • 84 КО РЕЧИ КО🤐

    0 7 Отговор
    НА ТРЕТИ ЮЛИ БЕШЕ РЕФЕРЕНДУМЪТ ПО ВСИЧКИ ТОЧКИ👍ТОЧКА „ . ”
  • 85 Д-р Хаус

    15 26 Отговор
    Копейкин се е взел много насериозно. Първа политическа сила?! Тоя пие по-силни хапове и от Волен Сидеров
  • 86 Дино

    14 27 Отговор
    Копейкин иска да станем губерния на Русия. Какъв референдум те гони бе тъпак?
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ник

    17 26 Отговор

    До коментар #3 от "Румен":

    Какво одобряваш? България да излезе от НАТО и ЕС? Северна Корея ли ще сме или губерния на Русия. Я, си използвай мозъка малко.

    Коментиран от #97

  • 89 Стършел

    14 24 Отговор
    Много се котира др. Копейкин, най-вече от тролско! Някой по-горе беше написал, че е по-вреден от ГЕРБ и дпс, а аз бих добавил и от итн!
  • 90 Лора

    13 20 Отговор
    копейкин пак се мъчи да изкара някоя копейка
  • 91 Ало, ало...

    36 10 Отговор

    До коментар #18 от "Млад българин":

    Защото аз виждам една държава на командно дишане, която е сведена до ниво да разчита на трохи наречени евро средства и слугинаж , за да ги получи, иначе край с нея. Скъпи евроатлантици - мой сънародници, това ли ви е представата за независима и силна държава?

    Много точно написано. Браво!!! Проблема е че много хора дори не осъзнават горенаписаното.
  • 92 шогун

    16 23 Отговор
    Аз съм по-скромен и имам само едно условие към Възраждане и то е да вървят на ..... те си знаят .
  • 93 Гост

    3 7 Отговор

    До коментар #75 от "ХААХХХА":

    Така е а сега смятай да няма кой грам да следи кво ще бъде ..
  • 94 Опалянка

    14 21 Отговор
    Трябва да има затвор,и първи в него да е новата царица на килията - Костя копейкин.

    Коментиран от #103

  • 95 българина

    15 8 Отговор
    кое от исканията не е в полза роду????
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Коментар

    31 12 Отговор

    До коментар #88 от "Ник":

    Що, губерния на фащ повече ли ти харесва???
    За над 30г под "тяхно крило" сме най-бедни, най-корумпирани, най-изчезващи, най-безперспективни и най-заличаващи историята си!!!

    Да не мислиш, че на фащ и ЕС им пука колко плащаш за гориво и за храна???!!!
    Чу ли кво каза Урсула фон дер файзер?!
    Европейците трябва да намалят енергийното си потребление, поради липсата на ресурси!!!

    Така, че с Русия трябва задължително да си подобрим отношенията, ако искаме да имаме хляб!!!
    Да, и пшеницата зависи от природния газ!!!
  • 98 кУмУнист

    15 20 Отговор

    До коментар #82 от "Ракита":

    И тая една шепа всяка седмица задръства границите за почивка по Гърция и Турция, а и по цяла Европа, една шепа "богати българи поработват в същата гадна чужбина и са най голямата финансова инжекция в България, същия този гаден ЕС който изкупува българското производство от заводите, същия гаден ЕС от който смучим 2 пъти повече пари от колкото даваме, без да говорим и колко допълнително евро от там влиза, същия този ЕС в който всички ходят вместо в любимата си Русия, заради същия ЕС сме много, ама много по добре от съседските нам държави, които не са в него, колкото и да си мислите, че не е така. А да не говорим добре, че е Европа да купува и продукцията от югославските държави, че тогава те ще са по зле и от Палестина. Така, че не ми говори глупостите колко малко българи ходили по чужбина и колко е лош ЕС.

    Коментиран от #136, #142

  • 99 Ами значи

    13 17 Отговор

    До коментар #25 от "А БЕ ЗНАЕЩИЯ":

    Толкова по зле за теб, обаче той лично си каза, че се е ваксинирал на пресконференция... Или е излъгал че се е ваксинирал или е направил документна измама ако има фалшив сертификат и в двата случая лъже!!!!

    Коментиран от #118

  • 100 Аргатин

    21 10 Отговор
    Пазаруване на гласове е престъпление! В България вече няма държавност. Щом толкова откровено върви алъш-вериш.
  • 101 Смешник

    10 11 Отговор
    А честит ви златен пръст...

    Коментиран от #105

  • 102 Бамбука

    16 21 Отговор

    До коментар #82 от "Ракита":

    Тази "шепа" от над 2 млн. българи не само се движат свободно в ЕС и света, но и работят, учат и подпомагат с парични средства своите роднини. Колкото до визите за САЩ, хиляди студенти заминават на летни бригади в САЩ, работят със средствата подпомагат своето образование. Предизвиквате ме да попитам, колко студенти за заминали с визи и със същите цели в Русия ? Не разделяйте българското общество на фили и фоби, ще загубите.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Личи си

    17 20 Отговор

    До коментар #18 от "Млад българин":

    Че си млад защото не знаеш какво значи да живееш в Руската орбита... Друга песен ще запееш тогава

    Коментиран от #120

  • 105 КУРти

    13 2 Отговор

    До коментар #101 от "Смешник":

    Нали се сещаш, че никой няма да се стгласи на тези точки.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ваксиниран е

    11 15 Отговор

    До коментар #29 от "12345":

    Лично си призна на пресконференция.... даваха го по телевизията когато беше патърдията за ваксините
  • 108 Що говориш глупости

    29 11 Отговор

    До коментар #68 от "кУмУнист":

    И изтеглянето от еврото е в наша полза, и махането на американците, и предоговаряне на условията за членство в ЕС е наложително, и ветото за Македония е важно !!!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Много

    3 8 Отговор

    До коментар #37 от "Павел Пенев":

    Глупав коментар дано си вярваш на лъжите
  • 111 Газовик

    24 15 Отговор
    Браво Коце! Не те познавам, но говориш правилно! Ако не си на рублова заплата и си истински Българин, ще те подкрепя, нищо че не членувам във Възраждане! Дано си истински, че аман от ментета!

    Коментиран от #121

  • 112 Не повечето

    15 21 Отговор

    До коментар #51 от "Гост":

    Не помнят, защото са млади и му вярват, ама по дъртите знаем в каква помия живеехме без ЕС.. те изобщо даже не могат да си представят

    Коментиран от #135

  • 113 Дрън дрън

    12 18 Отговор

    До коментар #57 от "Анонимен":

    Само разтягат лукуми и балъмите им вярват, а после ще стане като с ИТН
  • 114 Цоко

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Румен":

    И аз така
  • 115 Старец

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    За да пречи на крадците и продажниците на България.
  • 116 Старец

    23 13 Отговор

    До коментар #18 от "Млад българин":

    Браво пич. Дано на всички млади им дойде акъла. НАТО иЕС вън от Българич.
  • 117 нормален

    12 7 Отговор
    Първа е, да, но Киро Долара не му се вярва.....
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Лъжи

    12 11 Отговор
    Миналата седмица дългия им пожела да се задават с власт, били му пазарували депутатите. Днес боко тиквата го потвърди, като приятел на дългия по новините на обяд. Били шушукали по коридорите, може би има напредвид коларите, но на него това си му е капацитета. В същото време Митева от ИТН се оплака по телевизията, че никой не ги търси. Да беше се уговорила поне с дългия и тиквата, какво да лъже... Доколкото до възраждане, те са доказано протеже на ДПС. Национални предатели! Много граждани, патриоти са заблудени и им гласуват доверие и несъмнено ще бъдат тотално разочаровани, когато раберът истината.
  • 120 Млад българин

    20 8 Отговор

    До коментар #104 от "Личи си":

    Най - сетне да видя един евроатлантик да не обижда. Браво!
    Да, аз не съм живял по това време, но мойте родители , баби и дядовци са. Сравнявайки го със сега, то определено е било по добре за повечето българи и за държавата , като фактор.
    Пример: дядо ми си е купил директно нов апартамент в София и нова кола, като е бил със средно образувание - готвач. Да за колата е чакал доста. А аз съм инж. и работя на такава длъжност и въпреки това, изплащам кредит за закупен апартамент и карам 2ра ръка кола.

    Вместо да се развием, като свободен народ със самостоятелна държава,то ние от руския ботуш скочихме на американския и този на ЕС. Питам аз , къде е разликата?Отново сме робите изпълняващи команди.
    Нашата държава е с толкова хубаво географско положение , което ни дава възможност да търгуваме и с изтока и със запада, и да сме в добри отношение с всички. А ние си пропиляваме шансовете, което за мен е престъпление.
    Никъде така наречения от вас (не вие персонално , а като цяло евроатлантиците) Копейкин не е казвал да ставаме руска орбита, а за важни въпроси да се пита народа. Това не е ли точно демокрация с прякото участие на народа или вие искате една шепа продажници да решават вместо вас за бъдещето на страната ви и децата ви?
    И то поне да бяха шепа честни специалисти, а сегашните какви са? Мафията Боко-Пеевски -Доган, , Киро американската пешка, псуващия рапър, червения пумпал Корни, продажната лакомия Христо, чалгарите от ИТН и Прокопиев, тези ли са милеещи

    Коментиран от #122, #123

  • 121 Стършел

    9 12 Отговор

    До коментар #111 от "Газовик":

    А дано , ама надали! Фалшива от всякъде копейката, но когато разберат тези, които му вярват ще бъде късно да си посипват главите с пепел! Справка дпс2-чалга са..са и сега тихо! Я Тошко, колко смирено почна да говори след срещата с "народната любов"!

    Коментиран от #141

  • 122 шогун

    12 13 Отговор

    До коментар #120 от "Млад българин":

    Слушай момче, дядо ти е бил не само готвач , а човек на друг човек . Ти си млад , но аз съм на 60 лазарника и знам за какво говоря , знам как живях . Бъди здрав , ще разбереш много неща , но малко по-късно .
  • 123 Стършел

    9 11 Отговор

    До коментар #120 от "Млад българин":

    Мойто момче, аз съм преди всичко БЪЛГАРИН, нито Евроатлантик, нито Евразист! И такива трябва да бъдат всички български граждани! С уважение към бабите и дядовците ти, но зависи, кой какъв пост заемаше, кой беше верен на партията и т. н. Имаше и плюсове и минуси, които бяха повече! Ако не си член на БКП, нямаш никакво бъдеще! Само отбрано общество можеше да пътува свободно. Направи справка, колко убити има на южната граница, чужденци и българи-бягащи от така наречено светло бъдеще и т. н!

    Коментиран от #127

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 емигрант 2

    8 12 Отговор
    Трети опит ще направя в тази зависима медия отново без да обиждам и ругая, но против Възраждане ! Копейкин като обвинява бимтрябвало да назове имената на депутатите си и стимулът какъв е, за да се провери истинността на телефонните разговори което е много лесно, така ако е истина дори ще привлече повече симпатизанти, но съм сигурен, че лъже ! В момента ГЕРБ,ДПС,ИТН и Възраждане понеже загубиха "войната" с интелекта започнаха НЕДОСТОЙНАТА война с компромати, подлост, лъжи, стъкмиститки, внушения и манипулации !
  • 127 Млад българин

    12 5 Отговор

    До коментар #123 от "Стършел":

    Надявам се приемете моето извинение, че ви сложих в графа евроатлантик. От коментарите ми, би трябвало да става ясно, че споделям вашата мисъл, че всички трябва да сме БЪЛГАРИ.
    Разбира се , че е имало "-", аз не ги отричам. Ето затова смятам , че не трябва да лижем задниците, и на ЕС, и на НАТО, за да не се повтори същото или подобно.
    Може би ще се потретя, но аз смятам, че ние трябва преди всичко да си гледаме нашия интерес.
    Пример: искаме да сме еко - Ел. коли, умни градове и домове. Във всеки град и село хората да могат да си позволят да се отопляват на ток, а не да се мъчат, цапат и умирисват с дърва или въглища и т.н. Тогава според мен трябва да работим за нов АЕЦ (+печалба от износ на Ел. Енергия) или поне нов реактор. На нашите партньори може да не им харесва , но ние трябва на първо място да си гледаме нас.

    Коментиран от #153

  • 128 Ххх

    13 8 Отговор
    Браво на Възраждане !!!!!!!!
  • 129 12783

    7 14 Отговор

    До коментар #25 от "А БЕ ЗНАЕЩИЯ":

    МИ ТО ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ВСИЧКИ СТЕ ЛЪЖЦИ И ТОВА ЧЕ ИМАШ ФАЛШИВ СЕРТИФИКАТ ТЕ ПРАВИ ЗАКОНОНАРУШИТЕЛ
  • 130 ПАЧО

    6 14 Отговор
    СМЕШКИК,А ЗА ЗАТВОРА Е КОПЕЙКИН.ПЪРВА СИЛА АМА ОТЗАД НАПРЕД.ТОЯ ОТДАВНА Е ЗА ЦСЗ,БАЙ СТАВРИ ГО ЧАКА С НЕТЪРПЕНИЕ.В СЛЕДВАЩИЯ НЕ МОГАТ МИНА БАРИЕРАТА 4%

    Коментиран от #146

  • 131 Ужас

    7 11 Отговор
    И тия ми се наричат българи... С подобни искания трябва много да ги е срам. Очевидно вече си имаме руска партия.
  • 132 ОЩЕ ПО МЛАД БЪЛГАРИН

    5 10 Отговор

    До коментар #18 от "Млад българин":

    ПРИ РУСИЯ НЯМА СВОБОДА ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. АМА НАИСТИНА ДА ПОЖИВЕЕШ БЕЗ НЕЯ СЪС БРАТУШКИТЕ ТИ ВИЖ ПО ДОКУМЕНТИ КАКВО Е БИЛО ПО СОЦА АБСОЛЮТНО СЪЩОТО КАТО ТОВА ЗА КОЕТО ПИШЕШ НО БЕЗ СВОБОДА СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ ЗНАЕШ КОЙ ГО КАЗВА. НО ИМА ЛИ КОЙ ДА ГО ЧУЕ ?
  • 133 Измамата възраждане

    5 14 Отговор
    Костадинов е проект на Доган! Излезем ли от НАТО, направо слагаме чалмите. Доган това цели! Да си знаете, всички които гласувате за възраждане сте национални предатели!
  • 134 Иванчо

    4 10 Отговор
    И на тоя циганин трябва да вярваме?
    Имало атакувани, но няма да кажа кои, предложили нещо, но няма да кажа какво и всякакви други глупости. Като му е толкова капацитета какво друго да очакваме от проруското прокси, по заповед на Мутрафонка крепят ГЕРБ дори с риск да бъде жалък.
  • 135 Верно ли

    14 4 Отговор

    До коментар #112 от "Не повечето":

    В каква точно помия живеехме, че и аз не съм млад, ама така да ми опресниш спомените, че не се сещам? По магазините имаше хубава, нашенска, вкусна храна, улиците ги миеха всяка вечер, заплатата, макар и малка, ти стигаше за всичко необходимо и оставаше за почивка на море и планина, където имаше всякакви бази и хижи. Хората бяха добри и спокойни, и най-важното - с акъла си. Никой не гореше боклуците си в България и най-вече никой не ни извиваше ръцете за стотинки. Единственото предиство, което получихме, беше свободното придвижване в границите на съюза, което към днешна дата вече не е толкова свободно. С него и тонове боклуци и модерно консуматорско общество.

    Коментиран от #138

  • 136 Българин

    11 3 Отговор

    До коментар #98 от "кУмУнист":

    Това според теб добре ли е?
    Отказахме се от суверенитет и младите заминават на запад.
    Превърнахме се в територия и както върви след 20 години няма да ни има като етнос.
    Трябва да си пълен сектант за да си съгласен с това.
    Грандаджийте ги разбирам.
    Те получават пари или служби за това а ти се нареждаш до полезните за тях идиоти, който вярват в клишета.
  • 137 007

    2 14 Отговор
    Тва да не е тото 2 от бай тошово време из мекяри мр ъсни. Слава Украiна!!!🇧🇬🇺🇦🇧🇬

    Коментиран от #143

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Не може да бъде

    5 12 Отговор
    Абе Коце от тебе по- голям национален предател , има лиии!Цяла България знае че си руска подлога!Корумпиран , нагъл лъжец!
  • 140 Кинжал

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "Млад българин":

    Присъединявам се без резерви към твоето мнение. Абсолютно си прав и не виждам кой може да те обори или да се мотивира с какво последните 30 евроатлантически години са допринесли за благоденствието на България и какво ново е съградено през този много мрачен за страната ни период.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Шепа, шепа ма керван

    1 4 Отговор

    До коментар #98 от "кУмУнист":

    Ма ще дойде време и да се откажат обратно да влязат...и ...като в Кабул по пистите да тичат ...
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Другият един

    6 2 Отговор
    Най после май в България се намери правилния човек Най важното обаче е да бъде опазен защото у нас освен че свястните ги смятат за луди по някога от политическо безсилие са правени и други золуми А сега е още по страшно защото тези демократи с които сме се хванали хич не долюбват такива като Костадин Демокрацията им е само на книга а гадите им номера са безбройни
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Исторически наблюдател

    5 1 Отговор

    До коментар #130 от "ПАЧО":

    Мисля, че много ще се изненадаш от резултатите на изборите, както и всички реваншисти фашаги, грантаджии на Козяк и цру
  • 147 ццццц

    4 1 Отговор
    подкрепям условията на Възраждане! дуйте го, де бъджии!
  • 148 Митко каратиста

    3 1 Отговор
    Костадинов премиер!
  • 149 Много гневна

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "98789":

    Хубаво би било да станем като Беларус!!!Даже прекрасно ...Трябва да видиш каква чиста и подредена държава е-не им се получи на краварите там-не им успя Майдана.

    Коментиран от #154

  • 150 Едуард Петров-Едо

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "нееееееее":

    НАПРОТИВ, ВСИЧКИ СВЕСТНИ БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ,,ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ"! А такива коварни, Духовно прости изчадия на ада, да отидат там, където Бог им е определил! НЯМА ПРОШКА ЗА КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ, ДУХОВНО ПРОСТИ БЕЗБОЖНИ СЪЩЕСТВА, ,,...наши и чужди гости, които ни грабят!..." ,,Пълнете си гърбовете със слама! Ще има Дървен Господ!"
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Петър първи 2022 г. и брат му Павел

    4 0 Отговор
    Браво, Костадин Костадинов бъди такъв какъвто си, след Теб сме.
  • 153 6666

    2 2 Отговор

    До коментар #127 от "Млад българин":

    Много си заблуден млади българино.Няма смисъл да ти се обеснява........
  • 154 6666

    2 1 Отговор

    До коментар #149 от "Много гневна":

    Не е ли по-добре като Австрия.....
  • 155 Костадин Костадинов

    0 2 Отговор
    Абе аз съм си демагог и затова приказвам така на едро, щото знам ,че държава няма да управлявам и съответно наддавам с обещания . Но някакъв шанс ако имам да управлявам,разбира се,че нищо от това няма да направя ,щот нямам умствените качества. Просто си дигам врява и говоря неща , които всеки знае - за това много акъл не се иска- за да си стоя в парламента и да си печеля пари за следващите имоти и коли. Затова мило стадо ,моля ви продължавайте да гласувате за мен!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол