Last news in Fakti

10 Юли, 2022 20:31 3 528 14

Криминалист: Недопустимо е автомобилите от тежката катастрофа в София да стоят на улицата

  • ботьо ботев-
  • катастрофа-
  • георги семерджиев

Няма практически резултат на превенция 

Криминалист: Недопустимо е автомобилите от тежката катастрофа в София да стоят на улицата - 1
Снимка: БГНЕС

От Европейския център за транспортни политики алармират, че важни улики за тежката катастрофа в София има опасност да бъдат увредени, укрити и дори да изчезнат. Причината е, че джипът на Георги Семерджиев и таксиметровия автомобил са оставени на улицата със свободен достъп. Темата в студиото на „На фокус” коментира криминалистът Ботьо Ботев.

„Недопустимо е това да стои там при такъв тежък случай, защото тепърва ще предстоят автотехнически експертизи и ред други процесуални неща. Кой може да гарантира, че въпреки че е пред сградата на СДВР, няма да има хора до него?”, заяви той.

Според него самият случай е „изключително тежък, фрапантен и знаков”. „Редно би било да бъде в място на следствената служба и да бъде обезпечен, с оглед на извършване на всички необходими действия. Това би могло да се използва в последствие от адвокатите, за да бъде оневинен.

Трудно би се измъкнал дори и от една перфектна адвокатска защита, каквато обикновено се прави в такива случаи”, каза още Ботев.

„Каква е ролята на полицайката? Преди да се даде гласност на случая потече информация, че в колата е имало жена. Коя е тази жена? Ако е тя, то тя също е извършила престъпление и прикрива такова. Никъде не се говори тя ли е била и какво е правила в колата. Тук бих поставил въпроса „защо”, каза той. И добави: „Обидно ми е като гледам, че такава девойка може да бъде служителка на МВР. Вижте ѝ външния вид”.

По думите му в редица подобни случаи, в които са преплетени „подобни личности” всичко се замита. „Няма практически резултат на превенция и наказание такова, каквото заслужават според закона”, смята криминалистът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 милиционерски номера

    20 1 Отговор
    Милиционерите вече са пукнали някой спирачен маркуч/тръба на място незасегнато от удара.
    Може и да са подхвърлили съмнителна паста за зъби на задната седалка.

    Коментиран от #12

  • 2 Напротив може....

    25 0 Отговор
    Така ще се унищожат уликите и виновния ще бъде оправдан. Така се процедира умишлено с цел и за много пари разбира се.
  • 3 12340

    8 11 Отговор
    коментира криминалистът Ботьо Ботев,
    тоже " топ б0кл0к"--като ясен тодоров !
    ....че и по-голям.
  • 4 Буха ха0

    19 0 Отговор
    Еми то е ясно че "полицайката" е нечия любима и то на високо ниво, представям си на какво е способна с тия джуки, ще го подметат под килима
  • 5 БигириМигири

    14 1 Отговор
    Ботю Мафиотев се включва и той. Цял видео запис на катастрофата има бе Ботьоу. И като сложим и пробите за алкохол и наркотици. И тоя директно трябва да получи максимално наказание.
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 21 Отговор
    Не разбрах ,нищо!!!!!!!!какво ще им изследват на автомобилите???Те са за скраб,но са пълни с пластмаса ,таа......Трябва да изследват ПОВЕДЕНИЕТО на водачите!!!!Поведението на такси водача е САмоубийствено и убийствено!!!!!!!Въобще не коментирам шофирането на "Синия Буркан"!Да каже кой му е дал стоп палката и буркана.......сега ,накрая:Какво сте емнали момичето????Тя е на 22г,БЕЕЕ!!!!!!Изглежда добре и Секси!Какво и пречи да бъде служителка в милицията????Нима искате там да работят само пияници,като тоя ""Експерт"???
  • 7 Мата Хари и дъщеря и

    23 1 Отговор
    Майката на полицайката Симона Радева е любовница на висш полицай, за това случая се потулва и дъщерята се разпорежда безнаказано в районното, ходи дрогирана на работа след като е била на дискотека, шмърка в работно време и тн.....
  • 8 Инфо:

    8 0 Отговор
    Симона Радева не е била в джипа по време на катастрофата, а дилъра Гошо Семера и се е обадил да дойде веднага и да му помогне да се прибере, след което тя разпорежда на двама свои колеги да намерят и донесат стълба до блока в Лозенец по която да се качи Семера до балкона си, защото ключа му е останал в блъснатия джип!!!
  • 9 Замесените

    13 1 Отговор
    Защо дрогираната полицайка е на свобода??? Защо се прикриват всички служители на МВР които са помагали на този дилър да разпространява наркотици (главно в Студентски град).....г-н Рашков какво се случва???
  • 10 Цецо

    18 1 Отговор
    Кой е полицейският шеф който е криел сигналите срещу Семерджиев защото е бил любовник на майката на Симона Радева?
  • 11 Феликс Дж

    2 2 Отговор
    Боядисания алкохолик ръси мозък с лопатата.
  • 12 милиционерите

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "милиционерски номера":

    Са царе ако става въпрос за манипулации! Но и без тяхна намеса някой адвокат ще успее да "обори"тезата на прокуратурата, а после всички вкупом заедно със съдиите ще си получат обещаната премия от "невинния" младеж. И защо не - от мъртвите нищо не могат да изкопчат.
  • 13 Там не е улица ами в калта😂😂😂

    0 0 Отговор
    Нема значение къда са ламарините всички са невинни ...умрелите умрели живите ше си живеят
  • 14 Както и друг път

    1 0 Отговор
    Най-тъжното е, че, както става у нас, този отдавна тръгнал към ада млад човек, ще бъде на свобода след много кратко време и много бързо ще има нови жертви. Той е зависим, не може да се контролира и да иска! А майка му знае това много добре! За негово добро е да бъде изолиран по-скоро от обществото.
    Съболезнования на близките на двете момичета, които не се прибраха на 5-ти вечерта! Всички нормални българи тъгуваме заедно със семействата и приятелите им!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове