Last news in Fakti

10 Юли, 2022 19:46 5 554 48

Шега от Бойко Борисов, че щял да подкрепи Асен Василев за премиер

  • десислава атанасова-
  • герб-
  • асен василев-
  • правителство

ГЕРБ не се страхувал от избори

Шега от Бойко Борисов, че щял да подкрепи Асен Василев за премиер - 1

Шега. Така Десислава Атанасова, председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, определи заявлението на експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов от съботния ден пред партийния актив в Бургас, че ГЕРБ са били готови да "дадат" трима народни представители, които да гласуват "за" проектокабинета на "Продължаваме промяната", които в крайна сметка не го подложиха на гласуване в пленарна зала.

"Като шега бих определила думите на господин Борисов. Както и шегата за трамвая в Банкя (докъдето няма трамвайна линия - бел.ред.) и други неща, които вчера на срещата с нашите симпатизанти бяха теми", каза Атанасова.

Нямало е и такова обсъждане, отсече тя, подчертавайки - единственият шанс за спасение на България били бързо осъществени предсрочни избори.

"Няма как да подкрепим кабинет, в който ни се предлага подмяна. Това вчера беше шега, на която мигновено реагираха всички лидери на партии, може би г-н Борисов това целеше. Веднъж в седмицата говори пред наши симпатизанти и членове, а лидерите на партии започват да пишат постове във "Фейсбук". Стигна се и до комичната ситуация, в която г-жа Корнелия Нинова се връща години назад през 2017, когато ѝ беше предложен пост на председател на Народното събрание", доуточни правното острие на ГЕРБ.

Атанасова опроверга и думите на премиера Петков, че депутатите от ГЕРБ се страхуват, а да отидеш на среща с Бойко Борисов било "все едно да отидеш при някой от Сицилия".

"Нашата парламентарна група ежеседмично има среща с нашия лидер, защото през последните няколко месеца има твърде много събития и решения, които трябва да вземаме", конкретизира тя. И посочи - лично се срещала с Бойко Борисов или с членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петьо Петров

    18 0 Отговор
    Когато желаеш да наредиш дадена картина от пъзел, не можеш виждайки само парченце от него, нужно е да се види цялата картина. В момента всичко е цветна миниатюра от 80-те, виждаш различни гледни точки от всеки ъгъл. Всъщност картината е една, останалото е гадаене в бъдещето. Докато човек не погледне през призмата на всички ответни страни, няма как да види цялата картина. И тук идва сложното. Няма такава гледна точка. За да я видиш през призмата, трябва да разсъждаваш критично върху всяка поднесена гледна точка, не очаквай истина от наготово снесена информация. Трябва да се погледне в историята! Няма добри и лоши. Има правилно и неправилно! Правилна е истината, която диктува съзнанието ти, а неправилната е втълпяваната ти! Останалото е рамка! Живяхме в рамка 45 г., живяхме в рамка още 33 г., не е ли достатъчно?
    Не е нужно от примери и прецеденти, има достатъчно. А как да се научите да мислите критично...попитайте живота, това дори и родителите ви не можат да направят.
    Уикито, както и нета, не са дар свише, не са и някакъв вид нашенски ин и ян. Колкото полезни, толкова и вредни. Ако искаш своята истина, намери я по средата м/у двете пропаганди, не е нужно да поемаш всичко де видиш, може да се задавиш!
    Картината има много лица, зависи кое искаш да видиш!
  • 2 БАРЦЕЛОНСКИЯ

    37 7 Отговор
    ТАРАЛЕЖ КОГА ЩЕ ДАДЕ ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО...БАЩА НА ОЩЕ ЕДНА ДЪЩЕРЯ АМА ЧАКА ДА ПОРАСНЕ И КАТО СИ ДОЙДЕ ДА МУ ВЗЕМЕ ВСИЧКО...
  • 3 Чеп

    33 4 Отговор
    Ако му наредят господарите съм сигурен,че и Любовник ще му стане.
  • 4 истина е

    38 16 Отговор
    Ама не е шега , че боко окраде милиарди ,и сега пак иска да седне на софрата , а прокуратурата го пази ,защото им пълни гушите яко !!
  • 5 Мунчо

    26 6 Отговор
    Толкова сте долни ,че по долу е само у Пишмана у жунглата...
  • 6 ТаУмВзе

    32 5 Отговор
    Тва да крепиш бясната шизофрения на мутропитека долен, трябва да си по глобен и от него.
  • 7 не е шега

    22 6 Отговор
    Дойдете ли на власт ,е настъпи вартоломеева нощ за вас .
  • 8 Нелепо

    16 8 Отговор
    Народът страда, политиците кУфеят. Падението е пълно, ако на новите избори БСП, ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС, ИТН, цялото статукво влезе отново в Парламента, България загива, в прекия смисъл, физически, а духовно вече сме загинали.. Излизане от ЕС и прекъсване на всички Концесии, няма друг начин да се спрат коРупцията и усвоявания еврофондове. Държавни фирми за строителство, вода, ток, парно, газ.
    Масово трябва да гласуват хората, и да не връщат хартиените бюлетини. Още помним чувалчетата с деПутатите.
  • 9 дедо

    41 8 Отговор
    Каква шега бе Десислава,точно това се чудя как тези,които сте на снимката ,а и други нормални хора от герб,стоите и крепите този очевидно започнал да губи логика на поведение и мисъл и при всяка публична изява ръси не само глупости,а и съждения тези,говорещи за вече налично деменционно поведение.
    То бива бива да стоите заради интереса,но не ви ли е унизително?
    Срамота!
  • 10 Помак

    27 9 Отговор
    ...броико , гжо атанасова ...с чле-Новете(така се изказа днес по ена тв...ЧлеНовете...)...тр да разберете ,че никой не иска повече гроп,броико,атанасова,пкп,биков,вежди,дончев ...и др мутри....мафията Гроп +дпс я вазхваляват около 100 хил. държавни и обштински мафеоте + семействата им и + Купени 100,-200 хил . Цегне и моите събратя помацте !!!.... мафията обаче продължава да оредява...насочва се я към Итн -мафията , при янеф и други...

    Коментиран от #26

  • 11 БигириМигири

    26 4 Отговор
    Шега ама друг път. Те за туй в тоз ГЕРБ не смеят да гъкнат щото знаят че Бойко не се шегува.
  • 12 12340

    12 3 Отговор
    "... Веднъж в седмицата говори пред наши симпатизанти и членове, а лидерите на партии започват да пишат постове във "Фейсбук". ..."
    ..

    Коментиран от #13

  • 13 12340

    20 7 Отговор

    До коментар #12 от "12340":

    ..права е свирчокя !
    Бою изгрухти две думи в събота
    и те цяла седица му отговарят !?
    ...Игнор за Бою Простия !
  • 14 ха ха

    7 8 Отговор
    пак ще се избират
  • 15 резуме

    20 6 Отговор
    И на Десито чипа е бъгнат като на бацо.Репликите им са като на селски общаци.
  • 16 Тотото

    15 4 Отговор
    На Боко шегите отскачат в чекмеджето, а после ще обяснява, че от любов те е класирал ПДП (дуловска в частния случай) а ти ще се гордееш на титлата
  • 17 БигириМигири

    9 6 Отговор
    Като гледам снимката Томислав Дончев е на друго мнение:)
  • 18 име

    10 4 Отговор
    Шега, шега, ама и ОПГ ГЕРБ-ДПС козируваха на Козяк и гласуваха заедно с ПП да пуснат макетата. А и помним 2014г как су съгласи даобслужва краварски интереси за деа остане на власт след платените протести с участие на чужди посланници. От козяк си го запазиха като ну разкриха името на корумпирания висш държавен политик и съм сигурен че ще им се отбрагодари щом му наредят.
  • 19 Соломон

    18 2 Отговор
    Политиците в България са ДЕГРАДИРАЛИ до ВРАГОВЕ на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !

    Спрените проекти, АЕЦ "Белене" и Южен поток, както и спрените 4 ядрени блока в АЕЦ "Козлодуй", превърнаха България в ЕНЕРГИЕН ИНВАЛИД !

    А, с разрешаването на ДОБИВА на ШИСТОВ ГАЗ в ЖИТНИЦАТА на България, ще превърне България в ПОМИЙНА ЯМА !

    "ШИСТОВ ГАЗ - ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО с/у ЧОВЕК и ПРИРОДА" - в ютуб
    "НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ!" - в ютуб
  • 20 БАЦО

    6 7 Отговор
    ВРЕМЕ ТИ Е.....
  • 21 Пипи Чорапчето

    19 5 Отговор
    Майтап, майтап, ама на гол тумбак си е живо ...;)
    Та, Деске, мъката на Буци по властта е безмерна, а чекмеджето без властта е празно...;)
  • 22 признаваме си

    15 8 Отговор
    Най обичаме де се шегуваме с ГЕРБ на избори.
  • 23 Иванов

    19 13 Отговор
    Честито сваляне на правителството, до тук беше с повишението на пенсии, майчински и пр.
    Това правителство беше най-хубавото нещо, което се беше случвало на България от години, то беше единственото, което наистина настъпи мафията и ... мафията изпищя, ревна и организира лумпения пролетарият и го свали.
    Халал да са ви сега мутрите, които отново ще дойдат на власт.

    Коментиран от #43

  • 24 Иво

    19 10 Отговор
    За първи път от 30 години имахме правителство, което се опълчи на обръчите от фирми на Доган и цялата мафия се обедини, за да го свали след по-малко от 6 месеца управление. Това са фактите, а Бойко е просто инструмент на мафията.
  • 25 Големи комици се извъдихте

    13 7 Отговор
    12 години се подихравахте на народа и сега в опозиция пак продължавате.
  • 26 оня с коня

    11 11 Отговор

    До коментар #10 от "Помак":

    Искаш да разберат ГЕРБ че "никой не ги искал",ама как да стане това,след като Социолог. Проучвания показват че Партията е на ПЪРВО МЯСТО в БГ по Рейтинг,при това на доста голямо Разстояние пред Следващите Партии.И да поясня:Не че ГЕРБ получават кой знае колко Нови Фенове,а просто ДРУГИТЕ Партии се топят откъм Електорат като "Ланския сняг"!И ОТНОВО ще спечелят Изборите ГЕРБ,а вие тука злобно ще заключите че има Манипулация и Купени гласове,но по-важното - че няма да има с Кого да се коалират...Досега бе така,но пък за сметка на това с 59-те си Депутати КОНТРОЛИРАХА Решениятка на Парламента,пък накрая и смъкнаха Правителството.Дали обаче И СЕГА няма да има с кого да Управляват?

    Коментиран от #29, #33

  • 27 Андро

    10 18 Отговор
    Деси Атанасова е супер! Успех!
  • 28 Тома

    10 3 Отговор
    Той и кмета на Симитли го направи на шега
  • 29 БигириМигири

    21 8 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    ГЕРБ повече никога няма да управляват България!
  • 30 БАЦЕ Е ВРЪО

    5 14 Отговор
    КАЧВА ГИ НА...НЕУМОРНИЯ А ГЕЮВЕТЕ ПОНЕ СА КАНАДСКИ МАЛОУМНИЦИ СЕ НЕСЕЩАТ
  • 31 Десислава Атанасова

    13 5 Отговор
    е следващата номинирана за ПКП от Винету.
  • 32 Георги v.

    15 5 Отговор
    Замазва глупостите, които е блещил Банкянския принц. Не знае, че утре и нея ще нарече "т.... а Дуловска п.... а" и ще се за пъти натам, откъдето е дошла - Дулово.
  • 33 Помак

    13 5 Отговор

    До коментар #26 от "оня с коня":

    ...еи брат ...всичко е маниполациа ...и ти си маниполиран или маниполираш...! ...социалогическа агенциа в Бг ,значи ...партиина агенциа ....ноо..Българите изхитряха и изтрезняха !...Не Вярват на такива като вазе !..
    .еи брат...кажи на Мафията ...няма да я бъде ...незнам дали ште са Пп ..или Българските граждани ...но времето на Мутро-мафията приключи ..бъди сигурен...аз нося демокрацията от 1984 г !!!...не можеш да крадеш поголовно и да се правиш на вода ненапита !..
    Искаме да се отеглите с мир , вземете прасето и Шапката мафиоти!!!?
  • 34 Ум царува, ум робува, ум патки пасе

    6 12 Отговор
    Много се възпаляват душманите на Борисов от всяка негова изява😂😂😂Нали е тиква, нали го изчегъртахте, а що тогава ви интересува, какво казал пред своите симпатизанти?!😂Нали от него сега нищо не зависи, гледайте си простото и кокорчо какви ги плещят, че ще трябва пак да ги избирате😂😂😂
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Смени си опорките

    5 2 Отговор
    И кои да влязат бе философе да те оправят?! Изредил си всички партии, не щеш в ЕС, а какво ще папкаш, даваш ли си сметка, че джуджето не може да изхарани свойте хора, та такива като теб, хич не са му потрябвали прошляци😂😂😂😂
  • 38 мунчо

    8 4 Отговор
    Кой е по-голяма шега - боко Тиквата или деси Мин...та?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Иванов

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Иванов":

    Мутрите никога няма да дойдат на власт. Кирил Петков ще довърши започнатото от него и ПП.Да живее България.
  • 44 Ами ДА

    5 3 Отговор
    Вие и така ни управлявахте на шега !Лъжи , лъжи от сутрин до вечер ! Ние за вас не сме народ , а касички .Власт и пари , това ви интересува само ! Ако не лъжехте толкова , кой щеше да ви се връзва 12год.
  • 45 ВИС

    7 2 Отговор
    "Бойко, бандит, стига геноцид"!
  • 46 СЛОНА

    2 1 Отговор
    КАТО ТАТКО ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО,АМА ДРУГ ПЪТ
  • 47 Смях

    5 1 Отговор
    Горките овце! Чудят се как да замажат глупашките изцепки на тиквата!
  • 48 Такааа

    1 1 Отговор
    Ти по добре не подкрепяй никой , че който си подкрепил до сега , отива в забвение ! Малко ли партии , управлявали с теб , вече не влизат даже в парламента .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове