Last news in Fakti

17 Юли, 2022 08:04 10 808 206

Костадинов: Европейските ни партньори отново ни предадоха

  • костадин костадинов-
  • възраждане-
  • френско предложение-
  • македония

„Възраждане“ вече внесе в деловодството на Народното събрание свое предложение за отмяна на взетото вече решение от българския парламент с оглед на това, че има разминаване между вариантите, гласувани в София и Скопие

Костадинов: Европейските ни партньори отново ни предадоха - 1

Приемането на така нареченото „френско предложение“ от парламента в Северна Македония не е изненада за нас, както не е изненада това, че беше прието модифицирано предложение, за чиито промени така и не бяхме уведомени. Това се казва в изявление на лидера на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов.

„Възраждане“ вече внесе в деловодството на Народното събрание свое предложение за отмяна на взетото вече решение от българския парламент с оглед на това, че има разминаване между вариантите, гласувани в София и Скопие.

Както е добре известно обаче, настоящото управляващо мнозинство отказа въобще да допусне предложението като точка за разглеждане в дневния ред.

Позицията на „Възраждане“ е, че това е допълнителна и още по-основателна причина да има много скоро предсрочни избори. С вече нов състав на Народното събрание, ще има много по-голям шанс за ново решение на българския парламент и за нова възможност за предоговаряне на условията, при които България допусна началото на преговорния процес на Северна Македония за членство в Европейския съюз.

Категорични сме, че изпълнението на българските условия трябва да предхожда преговорния процес и всеки един детайл от него, за което ще се борим и в 48-то Народно събрание.
Вгледано в кризите, които ни влияят ежедневно, голяма част от българското общество не обърна внимание, че при посещението си в парламента на Северна Македония Урсула фон дер Лайен категорично обясни, че преговорният процес няма да включва исторически въпроси, тя заяви и че има македонски език. Македонският парламент прие „френското предложение“ след като в продължение на дни имаше изказвания на трибуната му, които изразяваха българофобия.
Това показва, че нашите европейски партньори за пореден път ни предадоха, поставяйки общностните интереси пред нашия национален интерес.

Показаха ни ясно и категорично, че те защитават позиции, които са промакедонски, а не пробългарски, независимо че България е член на Европейския съюз. Това за пореден път показа, че статутът ни в съюза не е на пълноправен член, а се равнява на статута на обслужващ персонал, казва още Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 159 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    288 34 Отговор
    Принципно е прав Коцето, за немците сме просто някакви досадни боклуци дето им се пречкат. Естествено, че грам не им пука за нас.

    Коментиран от #57

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абе той си е прав

    256 40 Отговор
    Ама се води война срещу неговата партия и българския народ...

    Коментиран от #21

  • 5 Селяк

    208 37 Отговор
    За съжеление в тоя парламент сегашен с всички тея продажни партий - смятам, че
    Трябва да се даде шанс на тоя шут да управлява за да видим какво ще направи! Останалите вече ги въртяхме бая време и видяхме какво се случи, не искам да се повтаря същото отново! Щом отказват да прегледат разликите в документа - значи са продали България за нещо и в момента не разрешават да се преглеждат документите за да не се разгласи, че има нещо и народа да се надигне! Пазят се яко!

    Коментиран от #29, #101, #150, #198, #199

  • 6 наш

    27 80 Отговор
    "Удавник за сламка се хваща"- българска поговорка!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пурко

    216 28 Отговор
    Тука е абсолютно прав.Подкрепям.
  • 10 Tутанкамон

    53 186 Отговор
    Ти нямаш европейски партньори, твоят партньор е Путин

    Коментиран от #14, #177

  • 11 Нови избори

    234 51 Отговор
    И гласувам за Костадинов. Какъвто ще да го изкарват. Със сигурност не е като Киро Тъпото и Кокорчо.

    Коментиран от #19

  • 12 Българин

    59 226 Отговор
    Копейката пак дърпа към избори. Тази русофилистична партия трябва да се закрие!

    Коментиран от #31, #41, #46

  • 13 Бамбука

    24 29 Отговор
    На всички въпроси относно корупция отговори - МИ тя Македония.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Митрофановна

    39 167 Отговор
    абе личи си кой ти плаща, рубладжия !!!
  • 16 важно ти е коце

    125 19 Отговор
    Коце , научи се да се изразяваш правилно , тук въобще точната дума не е " предали " и въобще не става въпрос за македонски интереси , процесът се дирижира от нашите " партньори " , а се композира в САЩ .
  • 17 Ай стига глупости

    42 166 Отговор
    Този е мърсен предател, който се издържа на гърба на българите! А прокуратурата незнайно защо мълчи.
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 94 Отговор
    ПОРЕДНОТО омайване над ХОРАТА
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 злобар

    170 15 Отговор
    Статутът на България в съюза не е статут на пълноправен член, а е статут на "колония и обслужващ персонал подложен на тотална културна и икономическа интеграция" !
  • 21 Грешиш, драги

    23 134 Отговор

    До коментар #4 от "Абе той си е прав":

    Войната срещу България е води именно той.

    Коментиран от #165

  • 22 Кирил Мустафа

    24 140 Отговор
    Костя, а.к.а. Малкият Путин, и той навсякъде вижда предателства и заговори досущ като своя параноичен съветски бащица...

    Коментиран от #36

  • 23 Кой

    25 88 Отговор
    те брои теб за партньор , бе ? Цончо със SS - овска та прическа ?!
  • 24 Радио Козяк

    126 12 Отговор
    Вие нямате партньори, имате господари европейски, американски и те така!
  • 25 Мекерето

    54 44 Отговор
    Само от руското посолство не ни предават!!!
  • 26 злобар

    77 16 Отговор
    B мненията и коментарите под което и да е видео или статия свързано с ПП Възраждане ce виждат само четки,лъскане и лозунги...и доста "слюнка".Това вероятно е инстинктивно наследство от тоталитаризма...а всички знаем и видяхме до къде стигнахме със скандиранията и лозунгите тогава!...
    Хора...българи...ражда ви се лидер с потенциали! Hе го задушавайте с ваксаджийство...той няма нужда от това!...Има нужда от истинската подкрепа на вашите искрени мисли ,мнения и критики които ще пишете без да ви мързи тук в коментарите си. Да плюеш или да лъскаш е политическа неграмотност... а Българите не са неграмотни... само тепърва се събуждат !...
  • 27 игри на войни и доминиране

    79 8 Отговор
    Ние сме им " клекнали " с тези политици , сега им е важна Македония да запълват пъзела , или обръча , или както искате там го наречете за нуждите на англосаксонската политика.
  • 28 злобар

    82 6 Отговор
    Всяка нация си има характерни само за нея принципни норми които никой не би и помислил да ги прегази !...Единствено в България не е така ! От векове насам българският елит (царе,боляри,политици,интелектуалци и бизнес) не са съумели да засадят единството в съзнанието на народа си ! Поради това принципите не могат да пуснат корени в националното самосъзнание на българите ! Именно затова днес българинът е в един безкраен ФИЛОФОБИСТИЧЕН хаос ...Затова България следи световния политически ветропоказател за да може да се приюти винаги под най силната "мишница" на деня ...на ЗАВЕТ ! ! ! Изминали са 144 години от 3 март а България и българите все още се лутат в хаоса на Европейските интриги...Единственно "Диктаторът" Стамболов и "селянинът" от Правец съумели що годе да лавират между западните и източните далавери и постигнали някакъв прогрес в България...Диктатор и селянин !?...Сега има начело Демократ с Харвардски мозък и Канадски паспорт!...България към Марс ли лети ?!...Или жонглира на ръба на икономическа и демографска пропаст ?!
  • 29 Празна глава

    18 100 Отговор

    До коментар #5 от "Селяк":

    И ти мислиш ли, че националния предател Копейкин и денонощен защитник на руските интереси, лъжец и манипулатор казва истината? Колко пъти директно лъже в ефир? Ваксинирани антиваксъри, превзели били украинците кораба Царевна, трупове пушили цигари, забранявали украинците изучаването на български език и прочие лъжи. Мислете с главите преценявайте трезво за кого гласувате, да няма после, ама той така каза, пък тя каква стана

    Коментиран от #51, #151

  • 30 Защо ми изтрихте коментара????

    90 13 Отговор
    Този парламет от предатели трябва да си отиде или доброволно или насилствено.Разсипаха държавата.Единственото решение е нови избори.Радев двуличника, връчи третия мандат на Х.Мустафа.Никога повече Герб,ПП,ДБ и БСП

    Коментиран от #34, #49

  • 31 Мдаа

    36 8 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    Що бе, нали е демокрация, ти какъв си та решаваш еднолично - да не си комунист на власт случайно
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    100 8 Отговор
    България НИКОГА не е имала приятели сред Европейските лидери ! Те още помнят съдбата на кръстоносните походи и на Балдуин от Фландрия ‼️
    Спомнете си и какво искаше Чърчил за София - да я превърнат в картофена нива ‼️
    Всичкото им дружелюбие е ЛИЦЕМЕРНО прикритие на ПОДЛИТЕ им желания за реванш и мъст ‼️
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Хайде стига

    75 9 Отговор
    Защо всички политици у нас се правят на ущипани госпожици и не заявят, че с промяна текста на френското предложение специално за Македония сме изнудени от Макрон и да настояваме за текста, който нашият парламент е одобрил! В противен случай денонсираме акта на парламента и възобновяваме ветото! Толкова е просто, ама няма кой да се застъпи за националните ни интереси! Това е все едно да си подписал с някоя банка договор за кредит от 1000 лв. и слд това те едностранно да го подменят за 10000 лв.? Равнодушни ли ще останете, или ще направите всичко възможно за да ги изобличите в измама!?
  • 36 Хахаха

    15 31 Отговор

    До коментар #22 от "Кирил Мустафа":

    Бягай в 20 век. Там ти е мястото с твоето изостанало мислене.

    Коментиран от #62

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ха-ха-ха😂😂😂

    13 62 Отговор
    "Европейските ни партньори"! Дори речника на този национален предател е заимстван от Кремъл и звучи в унисон с речника на психопата Путин и шайката му.

    Коментиран от #133

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Васил

    11 58 Отговор
    За тебе Костадинов партньорите са само едни и това е Кремъл

    Коментиран от #54

  • 41 Хахаха

    49 5 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    Твоите ценности са диктатура на либералното мислене. Вече никого не можете да заблудите. Лъсна напълно лицемерието на вашето античовешко сектанство. Всичко е по- добро от него: и копейки и рубли, и юани, и рупии.....Който подкрепя нацизъм е същият престъпник, както и самите нацисти.
  • 42 Тдк

    8 31 Отговор
    Всеки, който насажда омраза с Македония, в интерес на трета държава, е национален предател и трябва да си понесе последствията.
  • 43 Едно към едно

    13 38 Отговор
    Костя, ама и руските ти партньори ни предадоха на същите тия македонци. Взе парите и бягай, докато е време.

    Коментиран от #70

  • 44 Гост

    54 5 Отговор
    Ковачевски изказва задоволство и за това, че тъй нареченият "македонски език" влиза официално признат в ЕС - нещо, което българската страна оспорва от самото начало на преговорите на Скопие. България не признава съществуването на "македонски език". Това му се вика, без коментар.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 бил

    29 2 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    Това можете вие: да закривате, да забранявате и да мажете с боя
  • 47 "национални интереси"

    50 4 Отговор
    "национални интереси" няма. Има интереси на ЕС, на която българите "принадлежат". А интересите на ЕС са интересите на Германия и в частност на Франция. Всички останали бивши държави, загубили необратимо своите национални суверенитети са членска маса, де факто провинции на Германия, които следва да изпълняват и следват волята и решенията на началниците в Брюксел, които са проксита на германското и френското правителство. Да се счита, че отделните народи в тази политическа организация имат някакви "равни" права е лековерно.
  • 48 България

    29 9 Отговор
    Ива нужда не само от Копейкин, но и от Рубльов преди всичко. За да има газ и петрол.
  • 49 ПРАВИЛНО Прав.

    23 4 Отговор

    До коментар #30 от "Защо ми изтрихте коментара????":

    Това са най баклушките политически партии в момента ☺
  • 50 Нещастници

    63 10 Отговор
    Тези които плюват Възраждане са "хора" на които евроатлантиците са им промили мозъците, ако изобщо са имали такъв. Костадинов обяснява, че на първо място трябва да се поставят националните интереси(не става въпрос нито за Русия нито за ЕС, Нато, САЩ, Великобритания), нашите интереси, Българските интереси. Но тези нещастници, не се интересуват от България, те само я използват, а после се обиждат, че им казват подлоги.

    Коментиран от #55, #129

  • 51 Е тоя е лъжец и манипулатор

    53 8 Отговор

    До коментар #29 от "Празна глава":

    Ами за киро какво да кажем? Той пък от сутрин до вечер лъже, манипулира, та и с подкрепата на цялата медийна империя на прокопиев и куп калинки на хранилка на америка за България и пак има овце да блеят по лъжите му! Това е трагедията на българският народ! Ходи като стадо след лъжци, измамници и задкулисници!
  • 52 Т та дрънка

    6 41 Отговор
    Русоробски отпадък! И измамник, прост народ дето му вярва!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 тия сме ги слушале нещо друго немате ли

    18 3 Отговор

    До коментар #40 от "Васил":

    И БСП-то са комунисти . Знаеееееем бе , знаем съдържанието на единствената ти мозъчна гънка породена от тежки падане на главата.
  • 55 Едно към едно

    10 33 Отговор

    До коментар #50 от "Нещастници":

    Няма да ти казвам колко не си умен. Значи можете да си седите у дома, да си ползвате благините на ЕС, да пътувате и търгувате свободно с цял свят, ама всичкото това Русия ви го дава,а? И ако е така защо самите руснаци бягат като от чума от милата ви Русия? Бягат и няма кой да ги спре!

    Коментиран от #78, #157

  • 56 Това

    44 4 Отговор
    Не е "съюз" както ви лъготят. Това е строго йерархична феодална организация, където всеки е васал на някой друг. На върха е Германия. Това е нейният нов райх, а вие за някакви национални "интереси" мечтаете.

    Коментиран от #110

  • 57 Грогу

    32 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо":

    Какво да преценяваме , чухме Урсула , Пендаровски и Ковачевски какво казаха ...те ли лъжат или ти се чудиш какво да напишеш , за да отвлечеш вниманието от единствените лъжци ...ПП, ДБ, ГЕРБ...няма други такива предатели на държавита си в целия свят ...не съм чул за други , освен за индианците , когато са открили континента .
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Еми...

    33 9 Отговор
    Срам ме е че съм се родил българин.Само това мога да кажа. Македонците излезнаха много по достойни ,и го горди от нас.Те показаха патриотизъм ,а ние българите нищо.То няма смисъл да милееш по тая България....вече нищо не остана от нея....

    Коментиран от #71

  • 60 Артилерист

    42 3 Отговор
    Костадинов отново с правилна позиция. Той все повече затвърждава убеждението, че е най-свестния политик в момента след Президента Радев.

    Коментиран от #64, #83

  • 61 Полковник РУМНО

    44 2 Отговор
    Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен в писмено изявление: "Ние признаваме трудната договореност, направена в този компромис, който признава и зачита културната идентичност на Северна Македония и македонския език", се казва в изявлението на Антъни Блинкен!..... На това му се вика без коментар! Браво Борисов, предадохте БЪЛГАРИЯ. Незабавно вето на РСМ. Никакъв ЕС! Без коментар. Жалка политическа класа! Оставиха Народа си

    Коментиран от #75

  • 62 Назадничава напреднала мисъл

    21 2 Отговор

    До коментар #36 от "Хахаха":

    А твоето защото е напреднало мислене ще ходиш да събираш дърва за зимата, е можеш и да пооткраднеш нали това е евроатлантизма(нищо не оставиха в България) и ще чакаш да завали за да се поизкъпеш. То и сега смърдите, че не са ви оставили пари за един дезодорант, а какво ще е през зимата??????

    Коментиран от #67

  • 63 Падна украински самолет...

    29 2 Отговор
    ...през нощта близо до Кавала!!! Украински самолет Антонов Ан-12 пълен с боеприпаси и с някакъв странен бял прах, се разби близо до Кавала !!! Пилотът казал на диспечерите, че превозва опасен товар и за щастие се е разбил в нивите... ЩО ГО Е ДИРИЛ ТАМ И КЪДЕ Е ХВЪРЧАЛ?? ПРИ ЗЕЛЕНИЯ, МОЖЕ БИ???
  • 64 Полковник РУМНО

    6 25 Отговор

    До коментар #60 от "Артилерист":

    Така е. с малката подробност, че Копейкин ащитава Русия, а тя в лицето на Путин стоят твърдо зад РСМ, която ще бъде, тяхната 5-та колона в ЕС.

    Коментиран от #66, #88

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Хахаха

    16 2 Отговор

    До коментар #64 от "Полковник РУМНО":

    Не говори от неговото име и не мисли, че другите са по глупави от теб. Вижда се , кой кого защитава. Внушенията на теб не се отдават.

    Коментиран от #76

  • 67 Хахаха

    1 5 Отговор

    До коментар #62 от "Назадничава напреднала мисъл":

    Сбъркал си човека.
  • 68 Уса

    31 3 Отговор
    Коста е прав за жалост.Вие сте една от най-мизерните американски колонии,но още по-лошото е,че на Америка не и пука за българите и са оставили всичко в ръцете на Сорос
  • 69 Патриот

    5 12 Отговор
    Крайно време е големия патриот да направи партия и в Македония за да направи щастливи и македонците не само нас
  • 70 Климент

    38 4 Отговор

    До коментар #43 от "Едно към едно":

    Русия ли е виновна , че Макрон излъга България и тия в парламента си траят все едно нищо не е станало ?

    Коментиран от #81, #97

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ха-ха

    24 1 Отговор
    Не са "партньори" те... Управляващи са. Изграждат лека полека нова "европейска" идентичност. И ритат отзад онези, които все още се опитват да оказват дори минимална съпротива. Не сме наивници. Виждаме какво се случва.
  • 73 Тъпак

    22 2 Отговор
    Българските политици ни предадоха
  • 74 4рррр

    0 17 Отговор
    Не са те предали,видно е от заглавието на държавата република сръбска/съветска/ Македония...нали Копейкин това иска
  • 75 злобар

    20 0 Отговор

    До коментар #61 от "Полковник РУМНО":

    Те са най опитните колонизатори и най добре знаят да мамят Туземци с Дрънкулки !...Това са все същите номера : "Обещавайте !...Давайте дума на войник!...Подписвайте всичко!... Постигнете си целта !... После?...Е все ще намерим предтексти за да не си удържиме думата "!...
    Това е Величественният ум на великия "САХИБ" на планетата Земя ! ТОЙ и ТЯ са на път към ОТВЪДНОТО но СЛЕДАТА и ВОНЯТА която оставят след себе си ще тегне още дълго над ЧОВЕЧЕСТВОТО ! ! !
  • 76 Полковник РУМНО

    7 14 Отговор

    До коментар #66 от "Хахаха":

    И кой кого защитава, поясни се. Никакви внушения не правя! Аз съм български Полковник и България и българите за мен стоят над всичко! Отново ще повторя, перфектно проведено активно мероприятие, в което на българските политици са извити ръцете. САЩ, Русия, Сърбия и ЕС стоят зад РСМ. Зад РБЪЛГАРИЯ, никой не стои. Копейкин е също в играта. Проводник е на руските интереси. Това е.
  • 77 ерго

    34 2 Отговор
    Не го харесвам особено, но за кое не е прав! Точно така е, ЕК/ ЕС не ни броят за нищо, дават лъжливи обещания, престъпни фарисеи! Спрете газта, ама те си внасят, махнете ветото, хоп ама ние ходим тайно да си договаряме в Скопие - слушат тях, а не нас, члена на ЕС! Приемете украинските бежанци, а те се оказаха организирани с фирми туристи - ще ви върнем парите. Аааа няма да ви ги върнем, не отговаряте на условията и т.н. и т.н. Май англичаните ще излязат умни, че се отърваха от тоя кърлеж.
  • 78 Унищожението било благина

    31 0 Отговор

    До коментар #55 от "Едно към едно":

    Какви благини си видял от ЕС, информиран ли си колко неща трябваше да унищожим от нашата икономика( и не само) за да влезем в този псевдо рай? Знаеш ли и сега срещу парите които получаваме от ЕС винаги трябва да унищожаваме нещо от България (което ако не сме го направили, прихода ни щеше да е дори по-голям от получените пари). И да, сега всички престъпници са на свобода, всички престъпници пътуват и за това славата ни е по-печална и от тази на Украйна. Да не забравя, шоколад "Крава" по нищо не отстъпваше на шоколад "Милка", както и много други неща, но нали сте продажници с промити мозъци.........

    Коментиран от #131

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Било е!

    21 0 Отговор
    Българите, прогонили кръстоносците, съсипващи земите ни, и пленили латинския император Балдуин Фландърски през 1205г., който така и умрял в кулата в Търново, са били мъже! Българските воини, толкова дълбоко унижили високомерния Чърчил в битките в началото на миналия век, че не е забравил обидата и омразата си към нас до края на живота си, са били мъже! Българските селяни, напердашили яко неканените гости-френски командоси на нивата си, са мъже! А ние, в днешно време, си избрахме просто Кирчо и Асенчо, които ни видяха сметката, и по всяка вероятност, чрез разни комбинации, пак ще ги изберем! Та, да ни уважават ли, казвате?
  • 81 Абе

    19 0 Отговор

    До коментар #70 от "Климент":

    Всичко си беше нагласено както трябва.Макрон и Петков са знаели от самото начало,че Македонците няма да се съгласят на българските изисквания .Номера беше да не се надигне българския народ ,и да се стигне до гражданска война
  • 82 !!!?

    8 17 Отговор
    На Копейкин и речника му е като на Путин...явно не може да проумее колко долна и продажна креатура е !!!?
  • 83 Хахаха

    21 2 Отговор

    До коментар #60 от "Артилерист":

    Сега ще се опитат с всички средства да го маргинализират и дескредитират. Това е част от либерастските технологии- когато реално някой застрашава техните хора, в смисъла, на изборите, започват вкюпом да го нападат с лъжи, с подигравки, със сатира.....Гледали сме го вече. Лошото е, че глупавите хора са първосигнално и не мислещи.

    Коментиран от #87

  • 84 Полковник РУМНО

    16 1 Отговор
    С едно изречение! Прецакани сме. САЩ, Русия, Сърбия и ЕС, твърдо стоят зад РСМ. Жалка история. Жалкото също е това, че политици като Борисов Сие, Петър Колевци, Анадолци и прочие масово нападнали СМИ и се мъчат да оправят виновното си поведение в смешният процес на договорки и отстъпки. Ужас.
  • 85 хмм

    18 0 Отговор
    След няколко дена като ви сложат маските ще гласувате с две ръце за него.
  • 86 Копейкин

    6 11 Отговор
    Македония и македонозмът бяха създадени от твята Русия, и възпроиети от Франция и Англия. Вие сте предатели коейкини. Кремъл са татари, които разеиняват бъгарския народ, в съучастие със запада.

    Койпейкин, говориш ли на своите гласоподаватели, кой създаде македонизма? Кой? Тези, които ти плащат заплатата ли, агенте?

    Коментиран от #89

  • 87 Полковник РУМНО

    7 7 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    Не ми отговори Копейкин проводник ли е на интересите на Русия, или не. Не се прави на недопустимо, ако обичаш отговори.

    Коментиран от #94

  • 88 Хахаха

    10 5 Отговор

    До коментар #64 от "Полковник РУМНО":

    Копейкин, Русия, Путин.....това са опорките. Който ги използва, значи е човекът, който е неспособен да носи отговорност за себе си, действията си , държавата си. Това е признак на личния и държавния пубертет. Несериозно е.

    Коментиран от #90

  • 89 Полковник РУМНО

    7 2 Отговор

    До коментар #86 от "Копейкин":

    Македония, македонизма и конкретно македонският език бяха създадени от Коминтерна, Сталин, Тито и за съжаление със съгласието на Георги Димитров.
  • 90 Полковник РУМНО

    3 7 Отговор

    До коментар #88 от "Хахаха":

    Попитах те нещо за Копейкин- , ДА или НЕ. Остави брътвежите, опорки и прочие.

    Коментиран от #154

  • 91 Херодот Джевдет

    17 3 Отговор
    И мислите Bи са като "плетена шапка на Крива глава" ! Златото и военната мощ е "Цивилизацията" на нашата планета...който ги притежава е "Империя и цивилизация"! Кои са най цивилзовани днес ?...Всички които са колонизирали народите и безогледно са експлоатирали всиките им ресурси ! Точно както османците се разширяват и ЕС , НАТО и САЩ в наши дни...гълтат народите,демилитаризират ги и ги подлагат тотална културна и икономическа интеграция ! С туй темпо само след 50-60 години целият свят ще се превърне в една "Содомо-Гоморска империя" !!!

    Коментиран от #93

  • 92 Очевидец

    21 4 Отговор
    Това е горчивата истина!На никому в ЕС не му пука за нас!Нужни сме им заради местоположението на България и за това,че им вършим черната и най-лошо заплатената работа!
  • 93 Гост

    5 6 Отговор

    До коментар #91 от "Херодот Джевдет":

    Забравил си Русия да прибавиш в групата на ЕС, НАТО и САЩ. И тя същое колонизатор. Не я жали.

    Коментиран от #95, #103

  • 94 Хахаха

    15 4 Отговор

    До коментар #87 от "Полковник РУМНО":

    Русия стои в основата на държавността на България. Факт е. Някои имат комплекси заради това. Разбираемо е. Просто приемете фактите и продължавайте напред. Не се получава, нали? За да намерите оправдание на своята русофобия, за която в България няма никаква историческа причина, трябва да изопачавате и лъжите. Някои приемат и ме отричат Русия, като създателка на последната българска държава, но нямат комплекси, затова обичат Родината си без да се налага да се самоутвърждават за чужда сметка. Всичко зависи от личностните качества: честен или лъжец, комплексар или е самодостатъчен във възгледите си, прогресивен или ретрограден....Някои русофоби са много изостанали и неграмотни. Те живеят в света на соца, СССР и комунистите....Смешни са...

    Коментиран от #100, #104

  • 95 Херодот Джевдет

    2 2 Отговор

    До коментар #93 от "Гост":

    Тя отдавна е "сатанизирана" и вече е не е способна да се разширява !
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Започва се

    14 0 Отговор

    До коментар #70 от "Климент":

    Матриалът в парламента е много лошо качество, както би се изразил бат ви Бойко!Какво може да очакваме от тия народни душмани?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 пача с лук

    4 7 Отговор
    еееее цигано миризливо противно, марш в гетото бе буклук долен противен.
  • 100 Полковник РАЗУМНО

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Хахаха":

    Обречени и "смешни" сте всички !...ФИЛОФОБИСТИЧЕН хаос !
  • 101 селчо

    5 10 Отговор

    До коментар #5 от "Селяк":

    знаеш ли кой стои зад тоя шут?
    руски олигарси и христо ковачки със дпс.
    какво добро направиха ,допринесоха тези примати за България ?
    кажи де?
    аз ще ви кажа - това са вампири ,исмукаха държавата и кръвта на хората за техни нужди !

    Коментиран от #152

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Хахаха

    19 5 Отговор

    До коментар #93 от "Гост":

    Русия никога не е била колонизатор. Ограмоти се. Даже във времената на СССР ,,митрополията", т.е руснаците, живеела най зле в сравнение с другите народи и републиките в СССР. Това е била философията на комунистите- да поддържат периферията и да ги облагодетелстват. Затова и до ден днешен всички материални ценности в Прибалтика , Украйна и т.д. са създадени от СССР. Освен това, всички тези малки републики, са се развили в културно и образователно отношение най много само и при подкрепата на Русия. В Украйна са били създадени едни от най сериозните в научни отношение институти и организации. Освен това, всеки народ е бил поощряван да изучава и езикът и културата на своята нация. Лъжа е, който твърди обратното. Плюят по Русия, като правоприемник на СССР, но не щат да се отказват от това, което е построено от СССР и дадено им е, като територии.
    А сега сравни с Франция, Англия , които са колонизирали Азия и Африка и са забоготявали за тяхна сметка, оставяйки ги да мизерстват във всички смисъли. Колко са се развили африканските страни след западното колонизиране се вижда и сега. По принцип, западната цивилизация е цивилизацията на колонизаторите. Огледай се, за да прецениш, в каква епоха си живееш сега. 30 години ,,просперитет", нали. Променили са методите, но целите на запада остават същите.

    Коментиран от #106, #107, #108

  • 104 Манипулаторе,

    3 9 Отговор

    До коментар #94 от "Хахаха":

    Каква агитация за да бъдеш русороб от векове за векове. Робство и зависимостта ли е съвременното. Значи ако не си роб си изостанъл ? Е аз съм от изостаналите и ще постна един цитат от Захари Стоянов, когото ти не познаваш защото си напредничав, робски настроен. Та Захари Стоянов за Русия
    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
    Русчук, 1-й Март 1886 г. Можеш да провериш в интернет за афтентичноста на текста.

    Коментиран от #116

  • 105 ИМК

    3 1 Отговор
    Според програмата му ние вече ще сме напуснали Ес докато макетата водят преговори така че виждам какви са притесненията на Коцето

    Коментиран от #114

  • 106 Гост

    4 11 Отговор

    До коментар #103 от "Хахаха":

    Русия, какво прави сега в Украйня? Кажи де, що си премълчал това? Кой трябва да се ограмоти....а?
  • 107 Манипулаторе,

    5 7 Отговор

    До коментар #103 от "Хахаха":

    Каква агитация за да бъдеш русороб от векове за векове. Робство и зависимостта ли е съвременното. Значи ако не си роб си изостанъл ? Е аз съм от изостаналите и ще постна един цитат от Захари Стоянов, когото ти не познаваш защото си напредничав, робски настроен. Та Захари Стоянов за Русия
    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
    Русчук, 1-й Март 1886 г. Можеш да провериш в интернет за автентичноста на текста.

    Коментиран от #122

  • 108 човече

    10 6 Отговор

    До коментар #103 от "Хахаха":

    ти ходил ли си в европа ?
    африканските хора са повече от местните !
    европа е една стара баба нимфоманка.

    Коментиран от #115, #120, #124

  • 109 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 15 Отговор
    КОПЕЙКИН , ПЪРВО КАЖИ КОИ СА ТИ ...... ЕВРОПЕЙСКИ ПАРТНЬОРИ...... ЗАЩОТО ТИ И ТВОЯТА ПАРТИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ" ...... ИМАШ ЕДИН ПАРТНЬОР ....... ПУТЛЕР ..... ФАКТ ! КЪДЕ СЕ БУТАШ ИЗ ЕВРОПА ...... ТВОЙТО МЯСТО Е ПРИ ....... КАДИРОВ И ТАЛИБАНИТЕ ...... ТЕ СЪЩО КАТО ЯНЕВ И ТЕБ СИ ДЪРЖАТ ПАРИТЕ В ........ ДОЛАРИ И ЕВРО ..... ФАКТ !

    Коментиран от #134

  • 110 Очевидец

    11 1 Отговор

    До коментар #56 от "Това":

    А над Германия е USA.Това не трябва да го забравяме.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Не за лъжепатриоти /сребролюбци/

    4 9 Отговор
    Захари Стоянов за Русия
    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
    Русчук, 1-й Март 1886 г.
  • 113 Коце с теб сме!

    13 4 Отговор
    Не гласувайте за марионетките-Герб,БСП,ДПС,ДБ,ИТН....

    Коментиран от #117

  • 114 Невен

    16 2 Отговор

    До коментар #105 от "ИМК":

    Ние няма да напуснем ЕС.Той сам ще се срине!Бавно,но последователно се е устремил към своя крах!
  • 115 !!!?

    6 2 Отговор

    До коментар #108 от "човече":

    А ти защо не огледаш в България какво е населението бе Аланкоуло - турци, роми, русофили, македонци, арменци, евреи, българи,...!?
  • 116 злобар

    11 1 Отговор

    До коментар #104 от "Манипулаторе,":

    Изминали са 144 години от 3 март а България и българите все още се лутат в хаоса на Европейските интриги..и се мъчат да определят чий камшик повече боли от турския…Единственно "Диктаторътъ" Стамболов и "селянинът" от Правец съумели що годе да лавират между западните и източните далавери и постигнали някакъв прогрес в България...Диктатор и селянин !?...Сега има начело Демократ с Харвардски мозък и Канадски паспорт!...България към Марс ли лети ?!...Или жонглира на ръба на икономическа и демографска пропаст ?!

    Коментиран от #123

  • 117 За лъжепатриоти ?

    3 7 Отговор

    До коментар #113 от "Коце с теб сме!":

    НИКОГА НЕ СЪМ И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ
  • 118 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 7 Отговор
    КОПЕЙКИН , ПЪРВО КАЖИ КОИ СА ТИ ...... ЕВРОПЕЙСКИ ПАРТНЬОРИ...... ЗАЩОТО ТИ И ТВОЯТА ПАРТИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ" ...... ИМАШ ЕДИН ПАРТНЬОР ....... ПУТЛЕР ..... ФАКТ ! КЪДЕ СЕ БУТАШ ИЗ ЕВРОПА ...... ТВОЙТО МЯСТО Е ПРИ ....... КАДИРОВ И ТАЛИБАНИТЕ ...... ТЕ СЪЩО КАТО ЯНЕВ И ТЕБ СИ ДЪРЖАТ ПАРИТЕ В ........ ДОЛАРИ И ЕВРО ..... ФАКТ !
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Очевидец

    12 4 Отговор

    До коментар #108 от "човече":

    Като се разхождам във Виена, се питам къде се намирам-в една красива европейска столица или в такава,но от Близкия изток?Чувам само арабска реч,не и немски!

    Коментиран от #127

  • 121 Точен

    12 4 Отговор
    Кръв пикат либерастите, че Костадинов казва истината.

    Коментиран от #126

  • 122 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #107 от "Манипулаторе,":

    Следвай си авторитетите си. Защо ни ги натрапваш.

    Коментиран от #125, #132

  • 123 злобарчо,

    7 8 Отговор

    До коментар #116 от "злобар":

    И какво е било на 3 март ? Две империи си поделят България. Остави ги тези измислени термини "освободителна война" и история съчинена от руснака, напечатана от БКП и разпространявана от руски подлоги.

    Коментиран от #130

  • 124 Хахаха

    5 3 Отговор

    До коментар #108 от "човече":

    Някой чете, но нищо не разбира. Това е резултат от днешното колонизиране- опростачени хора.
  • 125 Ахахах

    7 3 Отговор

    До коментар #122 от "Хахаха":

    А ти защо ни натрапваш русоробство? а не си отидеш в русия.

    Коментиран от #128

  • 126 Посетител

    6 4 Отговор

    До коментар #121 от "Точен":

    Не го хвали и той е в играта. Русия защитава РСМ, а Костадинов е фен на Путин и той не го крие това.
  • 127 злобар

    5 1 Отговор

    До коментар #120 от "Очевидец":

    Така във всички красиви европейски столици!! Това е доказателство за това че "туземците" са вече в Европа и търсят сметка на ограбеното !!!
  • 128 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "Ахахах":

    Дай цитат.
  • 129 Нещастник

    7 6 Отговор

    До коментар #50 от "Нещастници":

    Само за протокола да ти кажа: копейкин го интересува само субсидията ,която ще вземе след изборите.Жалко ,че има такива шарани ,като теб които му вярвате ,а после ще си блъскате празните глави , но вече ще бъде късно.
  • 130 Хахаха

    5 1 Отговор

    До коментар #123 от "злобарчо,":

    България поделят? Коя България на 3 март 1887?

    Коментиран от #153

  • 131 Неправилно

    7 1 Отговор

    До коментар #78 от "Унищожението било благина":

    Не унищожаваме, идва европейска компания с пари и завладява бизнеса. Лошото е, че това са редки случай иначе щяхме да сме с тройна икономика. Ама като Баце и сие идват на третия ден и искат рушвет няма как да еиначе.
  • 132 Тук има руски шпионин

    4 2 Отговор

    До коментар #122 от "Хахаха":

    Може ли Българин да напише този коментар?
    "Следвай си авторитетите си. Защо ни ги натрапваш.:
    За народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски.
    Каква народност може да има ?

    Коментиран от #148, #149

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Ххх

    3 0 Отговор

    До коментар #109 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Аман от предатели като теб

    Коментиран от #135

  • 135 Наистина аман от предатели !

    3 1 Отговор

    До коментар #134 от "Ххх":

    Какво правиш тук, в България ?
  • 136 Няма такава държава

    7 2 Отговор
    Явно за всяко нещо вече ще трябва референдум... Политиците работят против народа... Копи не го харесвам но в случая е прав ... Нямаме политици а кукли на конци...

    Коментиран от #139

  • 137 Агата Кристи

    6 4 Отговор
    А руските ти "партньори" ти снесоха поредните ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ ЛЕВА, за да манипулираш глупавите и невежите !!!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Ицо Софийски

    19 5 Отговор
    Цялото ми семейство и близки ще гласуваме за Възраждане! Няма други в момента които се опитват да защитят последните късчета от Българското останалли в тази държава!

    Коментиран от #142

  • 141 Няма такава държава

    0 0 Отговор

    До коментар #139 от "Най са ми прозрачни":

    Да беше довършил цитата в случая е прав .. едно се говори друго пише трето се прави... И пак ние на тезгяха

    Коментиран от #145

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Ицо Софийски

    0 0 Отговор

    До коментар #142 от "Абе измислен Ицо Софийски, ще те набара":

    Щом така можеш да успокой съвеста си, като изпадащ в самозаблуда и успокоение че всеки втори изразяващ своето мнението е фалшив!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Няма значение

    0 0 Отговор

    До коментар #141 от "Няма такава държава":

    Какво е продължението след, копи не го харесвам но../тук каквото да напишеш е лъжа/ Като /не съм измамник а работя в АЛО измами/.
  • 146 Ицо Софийски

    2 1 Отговор

    До коментар #142 от "Абе измислен Ицо Софийски, ще те набара":

    Циганин съм бате и пак съм по Българин от теб!
  • 147 Коцето

    5 3 Отговор
    Праф е коцето.
    Време е дасе манем от Европейск саюз и Натото.
    Притребали са ми визите ви.
  • 148 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #132 от "Тук има руски шпионин":

    Не се прикривай с чужди имена. И не им измисляй думите.

    Коментиран от #158, #171

  • 149 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #132 от "Тук има руски шпионин":

    Да, твоят авторитет е Стоян Захариев.
  • 150 Ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Селяк":

    Като ти гледам правописа шута си ти,а не Костадинов.
  • 151 Селяк

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Празна глава":

    Знам знам, аз много добре знам - няма един читав в парламента който заслужава моя вот! Всички лъжат - но защо да дам глада си за предишните лъжци които видяхме колко струват?! При 8 месеца какво сътвориха за да гласувам за тях отново?! Не бяха ли достатъчно лъжите и криенето и продажното управление за да ги искаме отново?! Така, че мислете вие! Аз лично, няма да си дам гласа за ГЕРБ, ДПС, БСП, ДБ и ПП!! Искам ги вън от парламента на момента! Не стига, че ни управляваше партия която дори не е била регистрирана от шут който е с двойно гражданство, че пак да им дадем властта ли?! А относно ГЕРБ - никога няма да се върнат на власт дори и изборите да спечелят, няма с кого да се коалират, освен ако продажните ПП не склонят и може и да го направят, след като Кокоро заяви, че може да има коалиция с тях ако Тулупа се извини… което означава, че те работят задкулисно заедно и всичко е един голям театър!
  • 152 Селяк

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "селчо":

    Знам го това, но на този етап седим на кантар дали да имаме евтин газ за да преживеем зимата, или да имаме скъп газ и да се чудим какво да правим!! Ако не си дадем задните части на Русия, даваме го на САЩ, кое според теб е по-малкото зло?! Това с хилядите военни бази по цял свят, ръчкащи постоянно за война и чудещи се как да контролират света, щот вече почти всичко взеха в България, или другите които само подслушват и за сега не правят много бели?!
  • 153 Българи вярно ли е ?

    2 0 Отговор

    До коментар #130 от "Хахаха":

    На 3 март 1887 е нямало България ! Това го пише коментар 130. А може ли да не е българин !

    Коментиран от #156

  • 154 Хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #90 от "Полковник РУМНО":

    Хахахаха. Много си нервен. Не говоря от името на друг човек. Нали си ,, настоящий полковник", сам си реши.

    Коментиран от #155

  • 155 Полковник РУМНО

    1 1 Отговор

    До коментар #154 от "Хахаха":

    Ясен си. Светнал що за българин си, от всякъде.
  • 156 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #153 от "Българи вярно ли е ?":

    ,,на 3 март 1878 г., когато, се подписва предварителния Санстефански мирен договор между Руската империя и Османската империя, който слага край на Руско-турската война. Според една от разпоредбите на мирния договор се създава българска държава, чиято територията обхваща населените с българи земи от Черно море до Охридското езеро и от Дунав до Бяло море, без Нишко и Северна Добруджа до устието на Дунав, които Александър II дава съответно на Сърбия и на Румъния."

    Коментиран от #164

  • 157 Минувач

    9 2 Отговор

    До коментар #55 от "Едно към едно":

    Стига с тая Русия, стига вече! Дори не се усещаш, как те пускат по течението да смяташ, че Възраждане е руска, защитава руски интереси и т.н. НЕ СЕ УСЕЩАШ!!!!! Костадинов иска и защитава НАШИЯ интерес, БЪЛГАРСКИЯ! И, за да проумееш, в каква манипулация те вкарват, ще ти дам няколко примера - 1. Гърция и Македония! Гърция си е в ЕС, който толкова много ти харесваш, НО не и пукаше и си извоюва борбата с Македония за името и всичко останало. Направи го, нали! А ние, които имаме много повече, за какво да се борим за Македония, клякаме за историята и езика. 2. Унгария. Член е на ЕС, но все още си лавира успешно м/у ЕС и лошата Русия. Ползва си евтин петрол и газ от Русия, не и пука, кой какъв е, а си гледа интереса и икономиката, както и благото на народа си. 3. Германия. Член е на ЕС, получава около 50% от газа си от Русия, но се бори с всички средства да не го спре, защото си гледа интереса и икономиката. България получава не 50%, а 90% от газа си от Русия, т.е. е далеч по-зависима, НО СИ ОТРЯЗА САМА КРАНЧЕТО! Смеят ни се и ни се подиграват от двете страни - Русия, защото знае, че пак ще отидем на килимчето да се молим, защото НЯМА друг вариант, каквото и да правим, поне половината от нужната ни газ НЯМА диверсификация и ще е пак руска. А Западът ни се смее, как сме зависими почти на 100% от Русия, а се изрепчихме и си отрязахме клона сами, като петленце скочихме и дотам. А голямата германия със само 50% зависимост се моли да не спира Северен поток-1, моли с

    Коментиран от #160, #185

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Минувач

    4 1 Отговор
    ... Северен поток-1, моли се на Канада за турбината, не спазват собствените си санкции и т.н. Разбираш ли ме сега, КАКВО ЗНАЧИ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС?!? Как не става дума и не си подлога на никого, когато търсиш доброто във всяка ситуация за страната си. НАДЯВАМ СЕ СИ МЕ РАЗБРАЛ. Защото може и в ЕС, но може и да лавираш и държиш на страната си, не да се правиш на герой за пред чужденците!

    Коментиран от #173

  • 160 Миновачо,

    2 4 Отговор

    До коментар #157 от "Минувач":

    Като иска да защитава български интереси защо се разхожда с руско знаме и защо му викат копейкин, не от вчера не от възраждане ?

    Коментиран от #176

  • 161 Излизане

    6 3 Отговор
    От ЕС няма. Има подписани договори, предадени ключови държавно -властнически правомощия. Държавността ни съществува само формално. Нищо не е останало и не вярвам Костадин или други родолюбци да могат да направят каквото и да е било по този въпрос. Зависи ми сме изцяло от закони и решения които се приемат в чужди земи. Трябва да спрем да говорим за национален интерес. Такъв е немислим в организацията ЕС. Дори е смешно самото му споменаване. Трябва да снижим значително очакванията си към нашите политици защото обективно много малко неща наистина зависят от тях. Ако и когато ЕС се разпадне ще имаме шансът да бъдем свободни и независими отново. Дотогава ще носим последиците от нашата наивност и глупост. Това е положението. Наблягайте на хуморът. Той помага в такива тежки моменти. Учете децата си на българщина и не ги изпращайте в странство лекомислено.

    Коментиран от #174

  • 162 Хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #158 от "??????..":

    Това са твоите манипулации. Ти цитираш някого, който пиши нещо за другите и ги провозгласява за хора, които са били срещу Русия. Което не е вярно. И аз не мога да се съглася с това.

    Коментиран от #166

  • 163 Хахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #158 от "??????..":

    Още повече и цитираш по сатанистки собствения си пост . Манипулатор си...

    Коментиран от #167

  • 164 Абе хилещия се

    1 1 Отговор

    До коментар #156 от "Хахаха":

    Факт е на 3 март 1878 г България е разделена на Източна Румелия/осмаски вилает/ и на Княжество България/в руската империя/. Написаното от теб е една твоя измислица.

    Коментиран от #168

  • 165 Ти грешиш,драги

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Грешиш, драги":

    Войната срещу България я водиш ти и подобните ти!
  • 166 Не искам да се съгласяваш с мен

    2 3 Отговор

    До коментар #162 от "Хахаха":

    ЧЕТИ НЕ САМО ДА ПИШЕШ ИМА ИНТЕРНЕТ
    “Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите”, публикувана във в. ”Дунавски лебед”, 1859 г.

    Коментиран от #169

  • 167 от хилене си станал неадекват

    3 2 Отговор

    До коментар #163 от "Хахаха":

    ЧЕТИ НЕ САМО ДА ПИШЕШ ИМА ИНТЕРНЕТ
    “Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите”, публикувана във в. ”Дунавски лебед”, 1859 г.
  • 168 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #164 от "Абе хилещия се":

    500 години преди 1878 година Българската държава е съществувала на геополитическата карта на света ли? Това ли искаш да кажеш, че, честно, не те разбирам. Сериозно?

    Коментиран от #172

  • 169 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #166 от "Не искам да се съгласяваш с мен":

    Да, да...ясно. Успокой се само.
  • 170 Преминаващ

    2 0 Отговор
    Великите сили пак ни прецакаха. Жалко.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Абе хилещия се един въпрос

    1 0 Отговор

    До коментар #168 от "Хахаха":

    Какъв си се самоопределил ? Според коментарите ти 100% не си български гражданин.
  • 173 Минувач

    5 1 Отговор

    До коментар #159 от "Минувач":

    Кога и къде се е разхождал с руското знаме? Да не бъркаш руското със Самарското знаме, което развяваха на 3ти Март примерно. Костадинов е призовавал на техните митинги да се развява само българското знаме и никакви чужди знамена. Вярно е, че има и някакви поддръжници на Възраждане, които са русофили и са си позволявали да вдигнат 1-2 руски знамена, което не е ок за Възраждане, защото те настояват да са само български и Самарското. А да не говорим за другите протести с украински знамена, че и на български институции, какво е това? Ами за знамето на близкоизточни терористични организации, които се видяха на митингите с украинските знамена, това какво е??? И с това копейкин, само доказваш, че си вече облъчен и се движиш по платеното медийно влияние. Досега е разследван 11 пъти Костадинов за ВСИЧКО - субсидии, къща и т.н. И нищо! Разследван е от ДАНС - и НИЩО, къде са тези връзки с Русия и тези копейки???? А това е по времето на Борисов и бухалката му Гешев, когато полицията масово биеше и задържаше и имаше дела срешу прувърженици на Възраждане. Когато и дума не може да става за покровителство, а напротив, когато им бяха вдигнали мерника, като на някаква малка партийка, но не намериха НИЩО. Пак ти казвам - прокаратура и про-западната ДАНС ги смляха, но НИЩО! Но на теб е по-лесно да се връзваш на троловете от водещите партии, платени от Америка за България и да вярваш на пикантното злословие и да останеш сляп за лъжите, манипулациите и загробването на интересит

    Коментиран от #200

  • 174 Не е така

    1 0 Отговор

    До коментар #161 от "Излизане":

    Не си напълно прав! Много неща зависят от управляващите. Виж Урбан, например! Ако всичко е предрешено, за какво са ни народно събрание, правителство, президент, избори през няколко месеца? Между другото, обърни внимание на употребата на пълния член.

    Коментиран от #178

  • 175 Пак аз

    0 0 Отговор
    Грешка: Орбан
  • 176 Минувач

    0 0 Отговор

    До коментар #160 от "Миновачо,":

    Коментар 173 беше до теб
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Заслепен си

    1 1 Отговор

    До коментар #174 от "Не е така":

    от формата на държавност. Т.н. български парламент се занимава основно с въвеждане и прилагане на европейски директиви в съществуващото законодателство. В много малко области има правомощията да въвежда собствени закони и то след нотификация до Европейския парламент. За т.н "български правителства" дори е излишно да коментирам. Те са сведени до местен изпълнител орган на евро комисията и биват привиквани в Брюксел всяка седмица. Това дори в източна Румелия не е било. Орбан не може да служи за пример. Той открито нарушава договорите, но от друга страна гласува "общите" решения и твърди че е "европеец" и подкрепя ЕС като организация. Позицията му е противоречива и неубедителна.
  • 179 Източна Румелия

    5 0 Отговор
    се е ползвала със значително по голяма автономност в рамките на Османската империя отколкото днешна България в рамките на ЕС. Това е факт, който следва да се разбира добре за да избегнем незаслужено разочарование от съвременните български политици, които щедро са ни оставили да избираме сами.

    Коментиран от #192

  • 180 дръжте го

    3 7 Отговор
    Този психопат трябва да бъде незабавно регистриран в психиатрията и пратен на лечение в Сибир
  • 181 Ние българите

    3 0 Отговор
    сме разтворени в европейската мъгла и връщане назад няма. Всички т.н. български правителства изпълняват решенията на ЕС независимо дали тези решения са добри или лоши за българския народ. Несъществената разлика е, че едни правителства изпълняват бързо и с охота, докато други изпълняват със забавяне и без особена охота. Общият знаменател обаче е, че "изпълняват" и всички декларират "евроатлантическа принадлежност", което де факто индикира готовност да служат, както е според договорите.

    Коментиран от #183

  • 182 нормален

    8 5 Отговор
    Избори веднага да живее Възраждане долу американските лакеи предатели

    Коментиран от #184, #194

  • 183 Въпрос

    3 0 Отговор

    До коментар #181 от "Ние българите":

    Гърците що не са така....а? И те са членове на ЕС! Ама там има политици и Партии до един устояватщи гръцкият национален интерес! 28 години водиха преговори с макетата и накрая последните клекнаха. Не им минаха номерата. Къд8729е сме ние, къде са те?
  • 184 Хайде стига

    5 7 Отговор

    До коментар #182 от "нормален":

    Копейкин седи зад Русия и Путин, които седят зад интересите на Сърбия и РСМ. Спри да го хвалиш
  • 185 злобар

    3 0 Отговор

    До коментар #157 от "Минувач":

    Вижте Византийската логика на гърците...Дори с фалирали икономически и финансови възможности се стреми към облаги...и както винаг, без да воюва и без промишленност и бачкане...само с наследените интригантски гени и елинската си хитрост и коварност ! Въпреки че са съюзници в НАТО подписват поотделно с Франция и САЩ обвързващи двустранни военни и икономически договори ! Защо ?! Щом на Гърция е позволено ...значи и България може да се договори по същия начин с Турция или Израел и да си гарантира алтернативи !?...Някой допуска ли българите да имат такива политици с такива прозорливи стратегии ?!...Едва ли ?!... Нали "НАТО ни брани...ЕС ни храни" е много по практично и никак не е рисковано ?!
  • 186 злобар

    5 1 Отговор
    В НАТО се влиза трудно(100% "о кей" на членките) и се излиза много лесно без много пречки (пример Франция;Гърция)
    Хунтата в Гърция напусна и веднага турците се настаниха в Кипър...после изтрезняха ама трябваше да чакат преврата през 1980 та за да даде Кенан Еврен " о кей" за връщането им .Ако България напусне,балканските чакали чакат.След като изтрезнее и ако оцелее няма и кой да даде "о кей" за връщане... става директно "палестински" проблем на Балканите!!!...Ако България излезе по собственна инициатива от НАТО значи доброволно се обрича на гибел.Трябва да почакаме... НАТО сама да се разпусне... и тогава ще се обявим за необвързани... но докато чакме трябва по някакъв начин да си възтановим войската и ако е остало нещо от военната промишленост...не забравяйте ако нямаш свои ракети , никой няма да праща ракети на някъде заради тебе !
  • 187 злобар

    6 1 Отговор
    Всички казват невъзможно е НАТО да рухне...То и Варшавският пакт също изглеждаше че ще е вечен, ама отдавна е на сметището...Европа без руските енергийни ресурси е обречена... Русия играе "номера на китайката" за да накара Американците да ускорят източно средизеноморския газопровод.Байдън влезе вече в капана : - 1.Отказва се от (East Med),гръцкият вариант на газопровода, защото е нерентабилен.
    -2.Седна на скута на Ердоган и Израел, но дори и да ги навие за турския вариант на East Med ,"тюркиш страйм" ще е с предимство.
    -3.Тъй като вижда че ще загуби България и Румъния се мъчи да отбие вектора на East Med от Турция,през Гърция към Северна Македония,затуй Киро дойде в България.
    -4.За да могат да четат всичко това Българите трябва да си регулират наново изкривените и развалените от Херо Мостафа настройки на българските призми и огледала !
    5.България трябва да бърза , защото пак ще се окаже ограбена,измамена и с голо d-упе на Балканската поляна
  • 188 злобар

    3 1 Отговор
    До всички " ИЗПЕРКАЛИ МОЗЪЦИ" !
    Знам че истината ви боде и причинява болка, но Тук е свободна платформа... длъжни сме да търпим и да се борим с тролското невежество и жестокото облъчване c лъжа,дезинформация и пропаганда ! Радва ме фактът, че в България има трезви умове , които реално възприемат събитията и развоя им! Искам само да подчертая, че ако светът в който живеем се беше забил в блатото на вечната омраза и вражда, едва ли щеше да просъществува от Каин и Авел до наши дни ! Животът е преди всичко КОМПРОМИС !!!

    Коментиран от #190

  • 189 злобар

    6 3 Отговор
    Да - има нужда от лидер в България ! Ако дойде на власт "Български Орбан" ... България ще свърже вектора Анкара - София - Белград - Будапеща !
    Какво ще се случи ли , ето и прогнозата:
    1. Ще решим дали можем без парите от ЕС
    2.Не излизаме от НАТО
    3 . Не излизаме и от ЕС
    4 . Всички българи се връщат от "слугуване в ЕС"
    5 . Веднага започваме Реставрация на България :
    - Армия
    - Национална промишленост
    - Изграждане на национални Аграрно промишлени кооперации във всяко кътче с обработваема земя
    - Свeстни учебни заведения със съвременно обучение
    - Свястно здравеопазване с достъпно и модерно лечение
    - Свестни пътища,магистрали и високоскоростни ЖП линии с изряден и евтин междуградски и градски обществен транспорт
    - Щом дори и турците могат да правят всичко това...защо и българите да не могат ?
    6 . Досега възродиха всички в България пропуснаха само Българина..."Българският Орбан" ще възроди и Българина с неговия ентусиазъм и легендарно трудолюбие !
  • 190 Браво

    2 0 Отговор

    До коментар #188 от "злобар":

    Да мен, компромиси се правят и трябва. Но както е тръгнало, вси ние да ги правим.... Като ни приемаха, вкички знаят какво стана-ние правихме компромисите, като да ГИ приемат, пак ние ги правим компромисите. Ние и към крадливите политици постоянно правим компромиси, и сме на този хал.
  • 191 Другият един

    5 1 Отговор
    Сефте Съюзници разбойници Чак песен има Така ни е орисала орисницата Все да сме от към страната на булката И това сега с Македония ще ни се стори като пионерска организация в сравнение с това дето ни чака за пореден път
  • 192 Не питай старило, а патило

    4 3 Отговор

    До коментар #179 от "Източна Румелия":

    А патилите пишат, че руския камшик повече боли от турския….”
  • 193 Другият един

    2 1 Отговор
    А на македонците Браво Не играят хоро като стачкуват
  • 194 Да живеят всички демократични партии

    5 6 Отговор

    До коментар #182 от "нормален":

    Избори веднага, Възраждане долу.
    Всички лакеи са предатели.
    РУСКИТЕ ПОДЛОГИ СА НАЙ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ
  • 195 Полковник РУМНО

    6 1 Отговор
    Повтарям: Има промяна в редакциите на френското споразумение гласувано в парламентите на РБългария и РСМ. Гласуваният текст в София е различен от гласуваното в Скопие. Това прави Протоколът подписан от 2-те страни за невалиден. Остава положението: ВЕТО на влизането на РСМ в ЕС. Другото е приказки.
  • 196 ЧИБА НА НАТО ЕС И САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ

    3 2 Отговор
    МИСКИНИ ДОЛНИ !

    Коментиран от #197

  • 197 А не искаш ли

    1 3 Отговор

    До коментар #196 от "ЧИБА НА НАТО ЕС И САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ":

    Като по татово време принудително шпалир от тълпи да посрещнем "освободителите" ? Къш в русия русоробе.
  • 198 Така

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Селяк":

    Какво ще се надига народа, като, самия народ се оказа продажник. Тези, който , колкото и малко да сме останали. Трябва да гласуваме на всяка цена за Възраждане. защото, ще се опитват да очернят Възраждане с всички средства и не позволени.Тежко и горко иначе на България. Разбира с, трябва да положим усилия и да помагаме на Възраждане. Ясно е, че нямат особено опит в политиката. Има 2,3ма човека, които стоят стабилно. И все пак. Дано, Господ да е с тях.
  • 199 Българофил

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Селяк":

    Никакъв шанс!!! Вън!!!
  • 200 Минавало,

    1 0 Отговор

    До коментар #173 от "Минувач":

    нахал си, много кратно съм поствал има и когато хулиганствахте ссъ снежни топки И пак стига с това за самарското знаме с него са три.
  • 201 Истинският

    0 1 Отговор
    Ако искаме нормална България трябва да се доверим на Костадинов. Другият вариант е да се затрием като народ.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове