Last news in Fakti

19 Юли, 2022 16:12 1 902 43

Каримански: Защо да не намерим общ език с ПП

  • каримански-
  • итн-
  • правителство

Стига с тези остри думи, има по-важни неща, зове депутатът от ИТБ

Каримански: Защо да не намерим общ език с ПП - 1

Защо да не намерим общ език с "Продължаваме промяната", стига с тези остри думи, има по-важни неща като това да устоим на кризата, която се задълбочава. Това коментира Любомир Каримански от "Има такъв народ" пред журналисти в Народното събрание.

"Мисля, че ще се случи третия мандат. Поне аз бих искал да се случи", каза Каримански.

Той поясни, че в ИТН са обсъдили голяма част от предложенията си по програмата. "Това, което ни беше предоставено, се припокрива с коалиционното споразумение. Не мисля, че има кой знае какви различия. По-скоро неща, които в детайли трябва да уточним", каза Каримански. Той отговори и на въпрос дали би приел поста министър на финансите в новия кабинет. "Не съм нито обмислял, нито съм готов", каза депутатът от ИТН.

Той коментира условието на "Продължаваме промяната" за приемане на Закона за КПКОНПИ и избора на Бойко Рашков за шеф на Антикорупционната комисия.

"Ние сме за антикорупционния закон. Нека видим нормите какви ще бъдат, как ще бъдат разписани точно", каза Каримански. Той отговори дали ИТН приемат Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. "Не сме го обсъждали в парламентарната група. Може да го обсъдим. По-важно е какъв закон ще приемем. Не правим законът според човека, а за да бъде устойчив и стабилен във времето", каза още Каримански.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави напусна заради Каримански

    34 4 Отговор
    Слави свали правителството заради Каримански
  • 2 От плажа

    52 4 Отговор
    Малко късно се сетихте за много неща. Наесен няма да ви има мизерници.
  • 3 Деций

    33 6 Отговор
    Защо не го намерихте до сега?Защото изпълнявате поръчки.За всички е ясно ,че ви активираха за да се прекъсне приемането на закони които ще застрашат благодетелите ви.Отделно не им дадоха 3.9 милиарда,и не можаха да те пробутат за шеф на БНБ,за да станеш Искров 2!
  • 4 Помак

    32 9 Отговор
    ....карамански ...штото брат с Мафията Итн не бива да се говори ...искахте да краднете за боиковите ора 3 мелиарда пара....срам нямате
  • 5 К,ъв общ език бе, Кариманецо?

    46 3 Отговор
    На всички им писнаха тъпите ви византийски номера. Айде, изчезвайте...
  • 6 Българка

    22 8 Отговор
    Е тестът за ИТН на чия страна са на мафията или на българския народ е по време на преговорите да подкрепят закона за КПКОНПИ и Бойко Рашков за шеф на разследващата комисия. Първата и най-важна е правосъдната реформа ,разследване на Гешев и всички от ОПГ-то му. Това ще отпуши и останалите реформи

    Коментиран от #8, #10, #32

  • 7 Гост

    13 8 Отговор
    Абе Кариедикой си,значи име за премиер,не са обсъждали,а името на Дамаджанов го веят о месеци,ако пристанете на ПП,1000% сте вън от следващия парламент,ако кандисате,ще изкарате не повече от 3 месеца,избирайте.

    Коментиран от #20

  • 8 Помак

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    ...........извиняваи ...теста мина неуспешно ...с 3 те мелиарда
  • 9 Бай Онзи

    27 1 Отговор
    Защото "ма ке до нияяяя" никой не го бръсне за слива вече !!!
  • 10 Демек

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    да подкрепят лобисткия закон на мафията и да сложат удобният човек за мафията! Е тук ще изгубите ИТН! Няма да са на страна на мафията! Един път и биха шута и пак ще и бият! Ако ще работи ПП и ДБ за България, да работят, ако ще си обслужват мафии и задкулисия, няма да стане!
  • 11 боко

    20 6 Отговор
    Намирай общ език,че при нови избори си вън от парламента и чалгаря няма толкова места в 7/8
  • 12 ИТН

    19 5 Отговор
    Защото сте членове на мафията, Орлиновци, Трифоновци, Борисовци, Догановци. Общия език с държавата и народа е държавността, отговорността, принципността. Все непознати за вас неща. Или са познати последните две, но към мафията на която пронадлежите. Пари за вас няма да има!

    Коментиран от #14

  • 13 Тъжно

    23 5 Отговор
    Да идват нови избори че да ви изтрием вас. Как можах да ви повярва не знам. ИТН са лъжци.

    Коментиран от #15, #16, #17

  • 14 А имаш ли

    7 12 Отговор

    До коментар #12 от "ИТН":

    нещо различно от лъжите спонсорирани от америка за България, в защита на мафиотският проект ПП? гадно е като не всички са овтсе да блеят на евтини лъжи? Нали? :)))))
  • 15 Ами

    15 4 Отговор

    До коментар #13 от "Тъжно":

    Не знам дали не пишеш просто нарочно, но към другите - ПРЕСТАНЕТЕ да гласувате през глава, като диваци за обещания на килограм. Вземете да се интересувате поне малко за хората и, какво има за тях, като информация. Ей така ни набутахте една мутра сикаджия престъпник корумпиран за 12 години, да ни се подиграва Европа и да прави, каквото си иска тук. Както ни натресохте и безпаметния цар от ндсв, който пък бил на хранилка при Кремъл и ѝм позволи и на тях да си правят, какво сметна за добре тук.
  • 16 Кога

    5 7 Отговор

    До коментар #13 от "Тъжно":

    та излъгаха? И за колко сребърника от америка за България? :))))

    Коментиран от #18

  • 17 Поне веднъж

    8 5 Отговор

    До коментар #13 от "Тъжно":

    Опитайте се да се вслушате и в другите, дори и в децата ви, които се опитват да ви покажат истините и лъжите, в които сте били оплетени, как са ви ограбвали.
  • 18 Абе

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Кога":

    Кажи си името лъжльо, Слави? Богатото и нахакано фриканче?

    Коментиран от #19

  • 19 Липсата на доводи

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "Абе":

    и преченето на продажниците да си драскат евтините лъжи спонсорирани от америка за България, води само до простотия! Затова първо се успокой! Лъжите и без това не са в твоя полза! Има по достойни занимания!

    Коментиран от #21

  • 20 БСП-ИТН

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    3 месеца,3,кой ти ги дава,да изкараме още някой лев и после сме ясни.
  • 21 Дреме ми за Африка за България

    10 3 Отговор

    До коментар #19 от "Липсата на доводи":

    Доводите са налице. ИТН САБОТИРА правна комисия в парламента, вярно ли е или не е вярно? ИТН от кредитни зависимости бутнаха правителството, вярно ли е или не е вярно. И къде ви е смотаната космическа ракета? И за нея излъгахте. Но това не беше само лъжа, това си беше гавра.

    Коментиран от #22

  • 22 Както казах

    3 12 Отговор

    До коментар #21 от "Дреме ми за Африка за България":

    не е хубаво да се говорят лъжи, за някой бонбон от америка за българия! ИТН не са саботирали правната комисия! А не присъстват, когато ПП иска да набута лобистки закон за мафията, без обществено обсъждане! Истината е във фактите, а не в лъжите! :)))) А за какви кредите говориш? Че човек не смогва да обхване всички лъжи на простокирчовците!
  • 23 Тити

    13 2 Отговор
    Кариманскиии за колко милиардаставс въпрос?
  • 24 Любопитен

    11 2 Отговор
    Оффф, додеяли сте на хората. Ако Вие трябва да се справяте с кризата с Вашите довчерашни ортаци, по добре недейте, че бог да я пази България от такива безпинципни хора. Същите сте като Буци и ко! Жалко! Българите стават се по бедни а Вие все по богати, та незнам кой кого оправя в случя. Затова ви е страх от избори, че след тази оправия дето сътворихте, много от Вас няма и да помиришат парламент. И това не е само мое мнение!
  • 25 емигрант

    12 2 Отговор
    Депесарският палячо Каримански има една само мечта, да седне в "кресло" което е неподходящо за "акълът" му нито пък за задникът му, такъв "борец" за стол не може да се срещне никъде по света ! Единственото с което ще се запомни този клоун е подписаният документ за милион без да прочете и един ред преди да сложи подпис и след подписването ! Завършен "настолен" идиот !

    Коментиран от #27

  • 26 и т.н. чалга

    13 1 Отговор
    а как е сладък тоя кокал особено когато няма да има нов шанс да го захапете
  • 27 Е добре де

    4 4 Отговор

    До коментар #25 от "емигрант":

    Инвест банк, описа много обстойно случаят и се вижда, че Каримански няма нищо общо с този случай! Та от какъв зор, вменяваш тези манипулации и лъжи? Каква полза имаш? Не смяташ ли, че хора плащащи за такива лъжи, са вредни за страната ти, а и в частност за теб?
  • 28 ха ха

    9 2 Отговор
    май общия език е ? парите не миришат
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Минева

    9 2 Отговор
    Избори и вън от парламента
  • 31 милиционер

    10 1 Отговор
    Късно е Чадо, резето падна.
  • 32 Пешо

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Не знам дали това ще отпуши и останалите реформи, но знам със сигурност, че ще отпуши твоята кАНАЛизация. Този парламент е за историята. До вчера се наричаха лъжци, крадци, предатели,мафия и т.н., а днес същите да се обединяват В ИМЕТО на някави измислени реформи. Не са реформи, а грабеж на държавата.
  • 33 Стара чанта

    8 2 Отговор
    Разбира се, чалгари сдухани ! За власт, далавери и пари и с Дявола сте навити да търсите и да намирате общ език ! Така де, влизането ви в следващото Народно събрание няма да се случи, така че - СЕГА Е МОМЕНТА ! Една узаконена мафия - ПОЛИТИЦИТЕ ! Погнуса и отврат!
  • 34 Илиев

    8 2 Отговор
    Този сложи началото на сриването на двете български правителства.Ако този,тошко,ива,попският не изчезнат от погледите на българите,Слави,чакат те много тежки т. нар. партийни проблеми.Предателското е в кратуните на тези,затова няма да те търсят за коалиционен партньор в 47-то НС.

    Коментиран от #35

  • 35 На ИТН

    2 8 Отговор

    До коментар #34 от "Илиев":

    може да се каже само едно голямо БРАВО! Стояха зад България, държаха си на думата, държаха на морала, държаха и на принципите! Това се случва за първи път в БГ политиката!
  • 36 Яяяяя

    4 2 Отговор
    Ами , защо не помислихте за тези кризи , които се задават преди да свалите правителството? Това непостоянство , не говори добре за партията ви . Като шизофреници!
  • 37 Стига

    2 2 Отговор
    с тези долни мерзавци-Ива,Тошко,Балабанов,лъжци и балалайки,които провалят 3 НС ,как ще им се доверите?Борци само за постове и пари.Разбраха,че нямат шанс в ново НС и се правят на смирени.Само правителство без ИТН.Те ако искаха парламента и правителството да работят НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВАТ С ДПС И ОПГ ГЕРБ И да ги свалят.НИКОГА ПОВЕЧЕ ИТН -ИЗБОРИ и лъжецът Африкански ще е виновен и Умопомрачения му ВОЖД СЛАВИ ПРЪДЛЕТО за неслучилите се реформи.Гледам по сайтовете им сценаристите им са дежурни да им дигат рейтинга ,ама НЯМА КАК РЕЗИЛА СИ Е РЕЗИЛ ЗАВИНАГИ.Такова правителство с ИТН НЕ ИСКАМЕ!ИСКАМЕ ИЗБОРИ!
  • 38 До к.27

    3 2 Отговор
    лъжливо ИТН-тролче.Аз слушах как Каримански каза,че при подписване на толкова документи не е обърнал внимание.Така,че факта си е факт,а дали нарочно не е забелязал,че един клошар получава 1 милион???????

    Коментиран от #39, #41

  • 39 Първо

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "До к.27":

    се запознай със случая, пък после драскай глупости за бонбонки! Инвестбанк много добре са отговорили на вменяването на лъжи в прокопиевите медии! Колкото и да ти е не приятно, че простокиро е лъжец, продаващ страната ти, факт е!
  • 40 Глас от народа

    1 0 Отговор
    А кога смятат да разследван Бойко Рашков за корупция?
  • 41 Стига лъжи

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "До к.27":

    А нали това му е работата - да проверява какво подписва.

    Коментиран от #42

  • 42 Е стига лъжи де

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Стига лъжи":

    Стига ги тиражирахте на кръга капитал и америка за България! Има факти! Запознай се, вместо да тиражираш не истини!
  • 43 ????

    0 0 Отговор
    ЗАЩОТО се СЪЮЗИХТЕ с ОПГ"герб", ОПГ"дпс" и СВАЛИХТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО на ПП!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове