Last news in Fakti

26 Юли, 2022 18:25 18 853 144

Ето как Корнелия Нинова иска да спаси мандата

  • корнелия нинова-
  • бсп

Премиер да е Асен Василев и приемането на 79 закона за шест месеца

Ето как Корнелия Нинова иска да спаси мандата - 1
Снимка: БГНЕС

Законодателна програма от 79 точки за 6 месеца и Асен Василев като кандидат-премиер, е единият от вариантите, които лидерът на БСП Корнелия Нинова предлага на Националния съвет, който в момента се провежда на "Позитано" 20, научи Епицентър. бг.

Предлагам нетрадиционно решение, но принципно и показващо отговорност към държавата, в началото на днешното заседание на НС на БСП председателят на партията Корнелия Нинова.

Тя обяви законодателна програма, която е разположена времево в следващите 6 месеца и по думите ѝ гарантира социална и енергийна сигурност на държавата.

Нинова предложи тази програма да бъде внесена от депутатите на БСП и това да послужи като тест за другите парламентарни групи.

“Ако тази програма мине, на следващия ден внасяме Асен Василев за министър-председател. Ако програмата не мине, връщаме празен бандат”, каза още Нинова.

"Това е принципно, това е отговорно, това е чисто, няма задкулисие, има само институционалност, всичко се разиграва пред очите на хората, в Народното събрание и зависи от отговорността на народните представители", смята председателят на БСП.

Законодателната програма, която Нинова предлага, всъщност е програмата на кабинета "Василев" от първия проучвателен мандат на ПП, който не се реализира, поради липса на подкрепа.

В програмата са включени: избор на председател на Народното събрание до края на юли и избор на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ до 15 август. Тя визира и окончателно приемане на законите за съдебната власт и закона за КПКОНПИ.

Програмата е с краен срок до края на годината и включва както приемането на държавния бюджет за догодина, така и попълване на всички постове, за които НС има избор.

В програмата освен таймлайн за приемане на различни нормативни актове са предвидени и срокове за избор на членове на някои регулаторни органи, като според уточненията трябва да бъдат излъчени от ПП, ДБ или БСП.

Според плана на БСП, ако се състави кабинет, до края на септември трябва да бъде номиниран нов управител на БНБ, както и да бъдат попълнени овакантените места в КЗК и КФН.

В сектор правосъдие е записано, че трябва да се проведе избор на нови членове на Висшия съдебен съвет и на Инспектората към ВСС, чиито предстои да изтекат през 2022 г.

Предлага се и въвеждането на единен държавен изпит за придобиване на юридическа квалификация, както и намаляване на нотариалните такси.

До края на септември пък според програмата на трите партии трябва да бъдат приети промени в Закона за съдебната власт (ЗСВ) и НПК. С тях се цели постигането на промени в досъдебното производство, за да бъде достигната по-голяма ефективност; създаване на ефективен механизъм за разследване на главния прокурор и на търсене на отговорност в случай на престъпление от главния прокурор съгласно изискванията на осъдителните решения срещу България.

В енергетиката се предвижда ускоряване на изграждането на нови ядрени мощности и преминаване на АЕЦ "Козлодуй" на ядрено гориво, което не идва от Русия, както и гарантиране на сигурността на газовите доставки, включително чрез диверсификация и подписването на дългосрочни договори.

В инфраструктурата е записано довършване на магистрала "Струма" чрез най-добро решение без загуба на европейски средства, подписване на споразумение с Румъния за проектирането и изграждането на 5 моста над Дунав, възлагане на проектирането на тунели при Петрохан и Прохода на Републиката, възлагане за довършването на проектирането на автомагистрала "Хемус" и продължението на "Черно море".

В отделен текст е записано, че ще продължи оперативната работа по техническата подготовка за приемане на еврото на 1 януари 2024 г. Ще бъде изготвен анализ на последствията от въвеждането на еврото, който да е основа на мащабна разяснителна кампания. Приоритет ще бъде и работата по присъединяването на България към Шенгенското пространство.

Според разписаните текстове от септември до края на ноември трябва да бъдат приети 21 законодателни промени, заложени в Националния план за възстановяване и устойчивост, които ще дадат възможност България да започне усвояването на второто плащане от 13 милиарда лева безвъзмездни средства от Европа.

Източници на Епицентър. бг коментират, че дискусията в залата е особено оживена.

БСП трябва да обяви курс към предсрочни избори и своята визия за възхода на България, заяви преди пленума бившият министър и ексдепутат Петър Мутафчиев. Повечето възможности и за третия мандат са изчерпани, убеден е той, но очаква анализа на ръководството. Имаше две цели - избор на председатели на КПКОНПИ и КЕВР, да се надяваме, че ще успеят за седмица, коментира Мутафчиев.

Нямаме особен избор, след като е ясно, че няма нагласа за съставяне на правителство в този парламент, така че най-вероятно ще се отиде на избори, въпросът е кога, коментира шефът на БСП в София Иван Таков.

Според него няма смисъл прекалено дълго да се държи мандатът. Той трябва да бъде върнат в момента, в който се разбере дали ще има правителство или не - като реализиран или не. В петък е възможен ден, след като Изпълнителното бюро е преценило така, каза Таков.

Като почти нулеви определи шансовете да бъде съставено правителство министърът на труда и социалната политика в оставка Георги Гьоков преди началото на заседанието на Изпълнителното бюро на БСП вчера.
Смятам, че моментът е много сериозен, за да интерпретираме каквито и да било събития или желания на когото и да било, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП за България и Радев

    52 194 Отговор
    Давайте другарко Нинова! Спасете властта и с това и България от Тиквата, Чалгаря и Възраждане . Че при нови избори, нищо не се знае при такъв народ...

    Коментиран от #10, #21, #128

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Опело

    143 32 Отговор
    Импексова канена ли си на партито в петък,виж коя крушовска рокла ще ти стане и отивай на помена,че твоята няма да стане.
  • 4 Пинокио

    188 19 Отговор
    Ехааа колко работни, милите те бе. 79 закона за 6 месеца... А досега кво правихте? Слави ви пречеше ли? Ми тогаз избори, Слави вън и никой вече няма да ви пречи. Ма тогава с кой ще се оправдавате незнам.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 az #Контрапропаганда

    167 20 Отговор
    Дрън дрън!
    Връщай мандата...
  • 7 Време е за Възраждане

    117 41 Отговор
    Ще съдим крадците и националните предатели.

    Коментиран от #78

  • 8 Браво,браво,браво!!!

    123 14 Отговор
    А вицепремиер кой ли си е наумила импексовица?!?😆😆😆
  • 9 Въпрос?

    152 15 Отговор
    Как Асенчо ще е премиер като никакъв го няма от седмица?Никой не знае къде е.Може и да се е удавил...
    А предложението да се смени горивото на АЕЦ с друго не е разумно.Може да гръмем.

    Коментиран от #51

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Коко

    126 11 Отговор
    Продажна другарка.И нея я купиха.

    Коментиран от #33, #143

  • 15 А???

    118 8 Отговор
    Един вид половин година за назначения. Я пак? И Егей за премиер, моля?!!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Връщане

    112 11 Отговор
    на мандата,мошеници !

    Коментиран от #28

  • 19 007

    94 10 Отговор
    Велика е, как само го крои вече година и половина. Най неподходящата партия за групата от десни стана водещ фактор, а тази дама, заедно с нейното младо копие, основни съветници на премиера. Така тези съветнички прецакаха ИТН и шефа им, елиминираха софийските тарикати от ДБ и сега всички подсмърчат зад Кума Лиса. Велика е и с воденето и ръководенето на БСП-то. Може да се напише нова съвременна версия на "Владетелят"-Макиавелли по цялата ѝ политическа и управленска кариера.
  • 20 ЕДГАР КЕЙСИ

    117 11 Отговор
    ТАЗИ ВЛАХКИНА ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ ОВЪРТА И УСУКВА ........ САМО И САМО ........ ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ........ ЦИГАНКА ......... ФАКТ !

    Коментиран от #36

  • 21 А50

    97 8 Отговор

    До коментар #1 от "БСП за България и Радев":

    То между Курнела и другите няма никаква разлика. А тя се прави на една, а върши точно обратното, с което е още по-противна от другите. Няма спасение
  • 22 оня с коня

    87 13 Отговор
    ти не я пускаш под миндеро тя иска на миндеро импексова връщай веднага мандата
  • 23 Гербер

    63 42 Отговор
    Ясно е, че четворката се провали. След изцепките на Слави нямат мнозинство. Отиваме на нови избори и партия Герб ще бъде далеч напред. Борисов пак ще управлява.

    Коментиран от #27, #40, #82

  • 24 Окрадоха държавата тези

    28 41 Отговор
    ГЕРБ БСП ДПС Възраждане и останалите които са извън парламента ВОЛЯ ВМРО Изправи се БГ също са Корумпирани

    Коментиран от #52

  • 25 Комунисти

    95 10 Отговор
    Корнелия според мен ще обяви извънредно положение и ще останат на власт докато няма повече какво да се краде. Комуниста е като прасето може да му е лошо от ядене и крадене, но иска още. Жалки са от БКП.
  • 26 хах

    61 2 Отговор
    Ваканцията месец и половина си остава обаче хахаахах
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ВръщамеПразенБандатКазаНинова

    70 8 Отговор

    До коментар #18 от "Връщане":

    Бандадът беше даден на червените Бандити и, да се надяваме, че ще го върнат празен. Не е добре тези Бандати да управляват пак.
  • 29 дддд

    75 7 Отговор
    Тая се даказа че е нагла приватизаторка ,пълен дебил ,то затва само мафия .
  • 30 БСП умря

    71 9 Отговор
    БСП умря! Защо направо не предложиха Костов за премиер?!
  • 31 Какви тунели под Петрохан, Северозападна

    60 3 Отговор
    Е Обезлюдена, кой ще пътува през тези тунели за Милиарди!!! Още, еди мост направете над Дунав, няма да има никога оше 5 моста!! Пишете Пожелания и Пополиски лозунги!!!

    Коментиран от #88

  • 32 Да бе да

    74 7 Отговор
    За 6 месеца нищо, ама "ЩЕ". Ами ако не стане? Пак "политическа отговорност"? Трябва всеки който иска да е министър да направи ипотека на имуществото си и при неизпълнение да се отнеме. Друг е въпросът пък откъде го е придобил. Иначе е много лесно -- още 6 месеца колкото можем ще откраднем, а после бедните .....
  • 33 1111

    8 62 Отговор

    До коментар #14 от "Коко":

    Най-сериозният политик в България.
  • 34 Лъжкиня та!

    76 6 Отговор
    Ниновице да те няма свърши се с кражбата и продажба на оръжие за Украйна, отиваш си и то завинаги пропаднала лъжкиня и некадърница! Този който го предлагаш за министър председател - жабешкият поглед да мисли какво ще прави Спецов като безработен? Ниновице виж ефекта от вашата кражба с простото Киро двуцифрена инфлация!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Като каза "вакханка"...

    21 6 Отговор

    До коментар #20 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Поздрави на Мата Хари!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Чекист

    50 5 Отговор
    Така и не разбрах как в добре подреденото ни червено гнездо се настани тази синя кукувица? На следващите избори ще се борим да не изпаднем от парламента. Губим кадри отглеждани с десетилетя които чудесно се вписват в партийния живот на партии- конкуранти, докато тази девойка ни слага кръста и воденичния камък!

    Коментиран от #50

  • 43 Я Я Я Я ДА

    50 5 Отговор
    ДОЛО ВАМПИРА НИНОВА ОТ ПОЛИТИКАТА ..........................................................

    Коментиран от #58, #64

  • 44 Лично мнение

    67 4 Отговор
    Корни с ума ли си? 79 закона за 6 месеца? Та вие за 7 и един не приехте. Как смяташ да приемете 79? От къде мнозинство? Кире ще бъде ли министър, че от сега ти казвам че народа ще яхне метлата на макс!?
  • 45 МАЛКА пенсИЯ

    34 5 Отговор
    Ще го спаси,ето как-баничка-0,26ст;боза-0,6ст;билетче,градски автобус-0,4ст.И ТАКДАЛЕЕЕЕЕЕ.Всички,да се СНАБДЯТ,с ъс сини,червени връзки.Комсомолски книжки.Да върне,ВСИЧКО,ПРИВАТИЗИРАНО,от нея,СЪПАРТИЙЦИТЕ Й.ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ,МАНИФЕСТАЦИИ,ДВА,ТРИ,А И ЧЕТИРИ ПЪТИ,ГОДИШНО.ЛЕСНО Е!!!

    Коментиран от #61

  • 46 Сух

    60 4 Отговор
    Махай се опадък на обществото! Какво прави през това време докато управляваш? Защо нв ги прие тези закони, а само неприатности забърквахте, стоките се вдигнаха близо 100%.. Марш от властта!!! Крадло!
  • 47 нннн

    67 5 Отговор
    Тази власт е опасна за България. Колкото по- бързо си отиде, толкова по- добре. Всеки ден в повече може да е фатален. Днес Кирчо е в Козлодуй да натиска за преминаване на американско ядрено гориво... Когато умира, змията най- лошо хапе.

    Коментиран от #55, #77

  • 48 йокин

    41 4 Отговор
    ДОПЪЛНЕНИЕ-СУБСИДИЯТА-0,50ст.КОЙ САКА ВЛАСТ,ДА СИ ПЛАЩА-НЕ ДА ЧАКА-ДАРЕНИЯ!!!
  • 49 Ще върти,

    50 5 Отговор
    ще сучи и накрая ще предложи себе си за премиер, за да спаси България.

    Коментиран от #68

  • 50 дедо

    19 12 Отговор

    До коментар #42 от "Чекист":

    Ако няма толкова жадни за бърз реванш и мислещи с главите си ,а не с изкривеното си его лидери трябва да я оставят да се набута окончателно между шамарите,защото в края на годината положението ще бъде плачевно и след това да станат новите избори.Ама надали имат толкова пипе!

    Коментиран от #119

  • 51 Отговор

    14 38 Отговор

    До коментар #9 от "Въпрос?":

    Щом е за премиер, Асенчо кокорчо ще се появи. Не в него е преблимът.
    А вие не злобейте толкова срещу Нинова - боко по-умно ли щеше да се опхрави в тази ситуация, или както винаги, ще БЕГА, вдигне кръвното и го НЕМА. Освен това той за един ден произнася 2-3 мнения.
    Христо Иванов - забрави, Слави - нека продължи да не се появява. Когато се обади от тъмното, е само за лошо.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 седем

    19 9 Отговор
    Нинова,ще прави мандат
    до нова година.Невидимо-
    намек,вкарва толупский
    в управлението,а и ДПС.
    Седемте козленца,само
    ще вдишват фотосинтеза
    от утробата вълчо.
    Власт сър.
  • 54 Милиционер-роднина

    48 4 Отговор
    в момента в който прочетох за нови 5 моста над Дунав и спрях, няма смисъл да ни лъжат повече същите хора. Тази особа говори за 2055 година , като гледам до вчера колко работа свършиха.....Помните ли - тези си окрадоха партийната каса , представете си държавната хазна в какво състояние е -- на червено и със заеми теглени всеки понеделник.Милиарди задължения за наша сметка,......отново.
  • 55 123

    50 3 Отговор

    До коментар #47 от "нннн":

    Това сериозно ли? Козлодуй? В Чехия пробваха да минат на друго гориво в един от руските реактори и едва не гръмнаха. Само това ни остана, да гръмнат АЕЦа. Кирил е безумно вреден за държавата. На тоя не му пука. Ако стане белята взима канадката и право в Канада. Да му мислим ние дето имаме само една държава.
  • 56 Бамбука

    12 39 Отговор
    Добър излишен опит, но все пак опитва. На следващите избори ИТН, ПП"въздух" аут от НС. БСП заслужава да продължи заради силната си социална политика. Да не забравяме че ГЕРБ и ДПС нищо свясно не са предложили през последните 7 месеца. Те си пазят крадците.
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    42 3 Отговор
    Иска да остане на власт.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 пьешу

    39 5 Отговор
    ако в тая партия все още има някой с ума си - да вика спешно санитарите и да я прибират тая гусжа!
  • 60 ЕДГАР КЕЙСИ

    45 6 Отговор
    НАПРЕГНАТАТА ОТ АЛЧНОСТ И ЗЛОБА ФИЗИОНОМИЯ ОТ СНИМКАТА ........ ПОКАЗВА ИСТИНСКИЯ ХАРАКТЕР НА ......... ВЛАШКАТА ЦИГАНКА ......... КРЪВТА НА ВОДА НЕ СТАВА ...... ФАКТ !
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 разсмя ме

    47 5 Отговор
    Еееее, КУРни, ти още 6 месеца ли смяташ да смучеш от ВМЗ?????
    Няма ли да се задавиш, ма??????
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 САТЪРА НА ХАНА

    34 6 Отговор
    КОРНЕЛИЯ Е ПО-ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ ЗА БСП ДОРИ ОТ ШАЙКАТА НА КИРО
    ....
    ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ КАК НИСКОЧЕЛИЯ СИН НА МРАКА БАЙ ГОЙЬО РАПОНА ЩЕ Я ОБИДИ
    НА
    "ГОСПОЖА 4%"

    Коментиран от #101

  • 66 нормален

    32 13 Отговор
    Тая компрометира докрай БСП измени на всички традиции и виждания в партията гушна се с лъжци догаждачи и Нео-герберите на несбъднатия политик на боко. Позор намразих БСП единствена Надежда остана Възраждане
  • 67 След изборите

    33 15 Отговор
    БСП ще гледа НС само по новините. ТакоВа преДателство България не познава в историята си. Народът трябва масово да гласува, и то за партии настояващи за Неутралитет на България. Излизане от ЕС и НАТО.
  • 68 Всеки съди по себе си

    2 5 Отговор

    До коментар #49 от "Ще върти,":

    Това да не си ти?

    Коментиран от #74, #123

  • 69 курнито заедно със стола и навън

    35 4 Отговор
    Тая драпа като котка по стръмен ламаринен покрив . А това с " празен бандат " ми ареса както и да го осмисля човек .
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 31 Отговор
    Гласувайте за Герб. Само те са достойни за управление на България.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ааааа

    30 7 Отговор
    Като предлага Рашков за КПКОНПИ дали е питала ДПС или ГЕРБ дали са съгласни? Щото ме съмнява тая работа.
  • 73 Цоко

    23 9 Отговор
    Няма да гласувам за вече познатите парти, защото се видя, че нищо не става от тях. Не заслужават да се гласува за нито една от тези парти защото вече бяха във властта и нищо не направиха. Нинова много долна ..

    Коментиран от #75

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Не гласуваш ЗАГИВАШ

    15 22 Отговор

    До коментар #73 от "Цоко":

    Докарваш ГЕРБ, и статуквото. Гласувай за всяка партия искаща излизане от ЕС и НАТО. Тея соРосоиди ни готвят за пушечно месо срещу Русия. За себе си реших, няма да умирам за САЩ и Британия, живее ми се. И няма да студувам в името на никому неизбирани, коРумпирани евробюрократи в ЕС. Готвят ни за пушечно месо срещу Русия, Китай, Иран. Не гласуваш, подписваш униЩожаването на България-физическото. И с нищо не си по-различен от пРодажните политици.

    Коментиран от #84, #120

  • 76 ЧОЧО

    29 5 Отговор
    Не трябва ли за всички назначения на Държавни служби да има конкурс! Защо трябва да ни натякват,че тоя дърт комундел Рашков да е начело на тая служба.
  • 77 111111

    6 19 Отговор

    До коментар #47 от "нннн":

    Пийте си хаповете, патрЕоти! Нинова ще избере министър на енергетиката.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Aдски нагла мacтия е тая

    32 5 Отговор
    Курнела кръв ще връща, но мандата - не!
  • 80 Пачо

    10 0 Отговор

    До коментар #52 от "Сух":

    ИЛИ НИЕ ТЯХ!!
  • 81 Грешиш!

    3 2 Отговор

    До коментар #74 от "Всеки помни":

    Не са ме назначили! Аз съм доктор за тролове!🧑🏻‍🔬🩺💉
  • 82 А неее бе

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "Гербер":

    Той не иска да управлява бре, да не си спал на течение?
  • 83 БОЦ - ко

    16 3 Отговор
    При Костов уш била внедрена,
    Да разбие СДС,
    С думи "сини", помисли червени,
    НАЙ ЛЕСНО СЕ КРАДЕ !
  • 84 Баууууу

    5 2 Отговор

    До коментар #75 от "Не гласуваш ЗАГИВАШ":

    Няма да умираш за никого бре, ще умираш само за себе си и от себе си!
  • 85 Българин

    25 2 Отговор
    КуРнелка май следва засета на Чочоолу който навремето каза,, Ние тази власт със оръжие я взехме и със оръжие ще я браним,, не му стигнаха годините на конекрадеца да брани, тяхните за пари се превърнаха във капиталисти,,,,,,, та ВРЪЩАЙ ВЕДНАГА МАНДАТА МА,, КАРМАЗЪ ТАУК, КЪРКАЛАН

    Коментиран от #102

  • 86 гост

    28 4 Отговор
    КУРнело тебе у селото нете искат ти за поп се гласиш нагла буклучарка
  • 87 И защо

    27 4 Отговор
    по дяволите е захапала властта като питбул? Има нещо, което не знаем. Прекалено тъпо и елементарно е това, което се вижда.
  • 88 аасан

    7 1 Отговор

    До коментар #31 от "Какви тунели под Петрохан, Северозападна":

    А не така язе със айшето,чаветата и коньо гошко..ша си пътуваме...ша си прекарваме емигранти под шипка..
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 литмус

    13 3 Отговор
    глупости
  • 91 хутико

    14 4 Отговор
    Мазнотиьо, с другарчетата си комуняги, освен че станахте милионери, друго не сте направили за българите. Сега пак се мъчиш да излъжеш някои че много работиш ама няма кои да ти вярва. Време е да ви изхвърлят на боклу ка, където ви е мястото. Празнодумка, един прост лъжец и крадец, най простия пожарникар във България не можахте да окошарите. За нищо не ставате. Никакъв глас за вас.
  • 92 Риба цаца

    22 3 Отговор
    Тая вече не заслужава да я чете и коментира човек. Същество което не осъзнава колко е мразено от българският народ,може и нарочно да се прави на луда има го в медицината,къде ще ги носиш тия пари бе !!!!!

    Коментиран от #106

  • 93 Риба цаца

    18 2 Отговор
    Тая вече не заслужава да я чете и коментира човек. Същество което не осъзнава колко е мразено от българският народ,може и нарочно да се прави на луда има го в медицината,къде ще ги носиш тия пари бе !!!!!
  • 94 Българин

    21 5 Отговор
    Да връща мандата веднага и да не се прави че върши работа.
  • 95 Сюжетът е просто и с една дума

    14 2 Отговор
    КЛИШЕ.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Айcиктер

    14 6 Отговор
    Синът и живее в САЩ, а България я бута към Русия.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Азиим

    14 2 Отговор
    Нинова държи всички под напрежение и се подиграва. Много е гот, по цял ден разни политици, анализатори и др. подобни се занимават с нея!

    Коментиран от #109

  • 101 Смърфиета

    4 1 Отговор

    До коментар #65 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Садист!!! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!!
  • 102 681

    5 2 Отговор

    До коментар #85 от "Българин":

    Прочети за акцията на Чочоолу в Столипиново, приятелю. От такива Българи имаме нужда, ако искаме да просъществуваме. А новото време и либералността си имат граници, които като се прекрачат трябва да се действа твърдо. Недей да петниш името на човека при положение, че не си запознат
  • 103 Дудуков

    18 5 Отговор
    Я бързо връщай мандата кво се праиш на умряла лисица оня смотания кокорчо премиер ти добре ли си ма оооуууу
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Смърфиета

    9 1 Отговор

    До коментар #92 от "Риба цаца":

    Като пукяса, кво ше вика, този табут не ми е по мярка, прекройте го да бави погрибението ? И арх. Михаил ли ще бави на 40 дни?
  • 107 Смърфиета

    10 4 Отговор

    До коментар #105 от "Саша":

    Убеси се ма патчабвро прозда! "Партията на Корнелия не е БСП !!!!" (Я. Коюмджиев)
  • 108 Аватар

    6 16 Отговор
    Ехаа, колко герберисти, възрожденци и анадолци са се активизирали. Ами какво предлагате, месеци безвремие и пропуснати Европейски пари и липса на законотворчество. Важно за вас е Бойко, Копейкин и Делян да са недосегеми и на тихо,пък и да запазим нашите на ключовите постове. Държавата вълци я яли, нали такава ви е логиката по време на война и икономическа криза в целия свят. Няма да ви се получи. .
  • 109 Смърфиета

    6 1 Отговор

    До коментар #100 от "Азиим":

    Хич не е гот и ти ще го разбереш.
  • 110 Я па Я

    13 4 Отговор
    И колко милиарда заеми ще вземете и как ще държиш в подчинение Василев ???Рашков с конкурс би ще го изберете ,или ще има конкурс между идиоти???Вие освен да доограбите държавата и да си напълните джобовете за друго не мислите ,а на хората-по % увеличение на дохода!
  • 111 Пламен

    9 9 Отговор
    Толкова ли не можете да схванете, че са намерени депутати от ИТН за мнозинство. Избори няма да има, че кой е тоя депутат, който ще зареже едни 7/8 хиляди лева заплата, като знае, че на едни нови избори Слави и Тошко са аут.
  • 112 Лея13

    12 5 Отговор
    Тая докога ще продължава да се прави на луда!? Лошото е, че и нас опитва да ни прави на луди.Хайде, вземайте си дебелите, охранени четирибуквия под мишниците и марш от властта.Достатъчно "помагахте" на България до момента.Некадърни и крадливи лакомии.След всяко ваше пребиваване във властта,следва огромна катастрофа за държавата.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 До господин / госпожа

    7 7 Отговор
    ,,Демократично " немислещ....ще ти се отели волът на тебе, безкнижен неграмотник. Нека те крадат и яхат бойковци, деляновци, и най - вече каръдъйъъъъ.... Така ли няма кой да те светне какво е било при соца и какво те чака тепърва, щом не можеш да прогледнеш.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Лея13

    6 3 Отговор

    До коментар #50 от "дедо":

    Това със сигурност е изкушаващо за опозицията, даже баце им казва няколко пъти на групата си, че трябва да ги оставят още някой и друг месец,да крадат и да овъртолят съвсем положението в държавата.Но да ти кажа, мисля че за още половин година на власт, тези некадърни и мегакрадливи гьонсурати ще забъркат България в такива гом на, че едно десетилетие няма да стигне да се оправим.Така че няма време за чакане.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Браво Нинова !

    4 9 Отговор
    Искам да ги направиш луди гербавите бастуни !
    И дългият чалгар !

    Коментиран от #122

  • 122 Лея13

    3 1 Отговор

    До коментар #121 от "Браво Нинова !":

    Ха ха .. Хайде де!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 продължавам

    0 1 Отговор

    До коментар #126 от "И продължавате":

    За ТРОЛОВЕТЕ съм съгласен, но не и с последните няколко думи в поста Ви . Фактите говорят тъкмо обратното ...
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 112233

    1 2 Отговор
    Има хора предпочитат Нея, гжа Нинова, не и Янев
  • 130 Хм!

    4 1 Отговор
    Че тя програмата основно включва назначаването на едни хора на едни постове.
    Ха-ха!
  • 131 Така така

    3 1 Отговор
    А аз предлагам, завинаги да изчезне те от политическата сцена, да гласуваме за външни политици който да оправят нашата малка но много красива държава

    Коментиран от #132

  • 132 Божеее

    1 0 Отговор

    До коментар #131 от "Така така":

    Неграмотен ръси мозък тук ! Направо ме е срам, че чета подобни излияния ! Аз предлагам такива нискочели същества да изчезнат от хоризонта и да оставят ,,оправянето " на ,,малката ни красива родина " на мислещи и морални хора !
  • 133 Гражданин

    1 1 Отговор
    Стефан Янев с идването на власт си назначи децата на сладки служби. Това се прави от 1989, а що не и от 1944. Вълкът козината си мени, но нрава не. Освен да дойде Борис Джонсън и оправи България. Да им покаже, как се управлява Бегето ви.
  • 134 Партизанин

    2 1 Отговор
    Корнелия да предложи себе си за кандидат министър председател и министри от БСП!!! Кога друг път ще е кандидат за министър председател!? В биографията и ще пише и това! Ще спечели още една седмица за предизборна реклама!!!
  • 135 333

    1 1 Отговор
    Глупости не ни се слушат.Пускайте кокала и тояа е.
  • 136 демократ

    1 1 Отговор
    Крадливата милионерка Кури знае много добре че пада под 4 процента.Затова иска на
    всяка цена да запази сегашните некадърници.Колкото пъти БСП е била във власта
    толкова пъти се стига до национална катастрофа.Ето една справка:
    Луканов,Виденов,Станишев,Орешарски.Всички тези сега са милионери включително и
    самата Кури и компания

    Коментиран от #137

  • 137 А бе, демократ

    1 1 Отговор

    До коментар #136 от "демократ":

    Ти не знаеш ли да четеш ? Жената си има име , а в твоя мозък се въртят к.у.р..ове. Не може да се излюпи мисъл без разум там. Опорките ви едни и същи , досадни. Е, наглеците победихте ! Разтурихте парламента и потривате самодоволно длани. А ще дойде мигът, когато ще питате : ,,Моля , къде с.е.р.а.т гладните ? "

    Коментиран от #144

  • 138 Само

    1 2 Отговор
    БСП , начело с Нинова, е истинската партия на хората, милеещи за род и родина. Всичко друго са порочни кръгове , обладани от лакоми и безсрамни чуждопоклоници.
  • 139 дълбоко вярващ

    1 1 Отговор
    Нинова инкасира всеки ден милиони. Не може току така да спре далаверата. Затова и вярвам че ще протака до последно.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ха Ха

    0 0 Отговор
    амсалак......да си проверяваш басните за грешки няма желание.....обаче да триеш с гумата чного тЪ бива !
  • 142 Ха Ха

    0 0 Отговор
    няма начин...........главанако сака у файтоно.....отново !
  • 143 Да дааа

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Коко":

    Продажната другарка е преместиха от СДС за да разсипе БСП.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове