Last news in Fakti

29 Юли, 2022 21:54 1 508 33

Томислав Дончев: Правителството беше абсурдно като политическа конструкция, то се самосвали

  • томислав дончев-
  • правителство-
  • абсурдно-
  • конструкция-
  • самосвали

Всички политици, особено в месеците на изпитания, да се замислим, че хората не ни пращат в институциите, за да се скараме с някой, коментира зам.-председателят на ГЕРБ

Томислав Дончев: Правителството беше абсурдно като политическа конструкция, то се самосвали - 1
Снимка: БНТ

Томислав Дончев: Правителството беше абсурдно като политическа конструкция, то се самосвали
Всички политици, особено в месеците на изпитания, да се замислим, че хората не ни пращат в институциите, за да се скараме с някой, коментира зам.-председателят на ГЕРБ

Едни избори не са повод за радост. Най-хубаво за нас беше промяната да продължи, за да видим всички ползи от нея. Това обаче можеше да е опасно за държавата и икономиката. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев в предаването „Панорама“ по БНТ.

„Правителството се самосвали. То беше абсурдно като политическа конструкция. За мен винаги е било чудно как някой може да се оплаква от опозицията. Щом си загубил мнозинство – отиваш на избори. За мен в политиката успехите се доказват с резултати, а не с греховете на други“, обясни той.

„Ние продължаваме да купуваме руски газ на по-висока цена, но през посредници. Тя е с 30% по-висока. Газът от април месец миналата година до сега се е вдигнал 10 пъти. 1/3 от това е заслугата на това правителство. За цената на газа не е виновна само войната“, посочи Дончев.

„Русия е особен казус в българския живот. Считам, че кой ще управлява България трябва да се решава само и единствено от българските граждани“, подчерта Дончев, цитиран от novini.bg.

Сходството в позициите с президента се дължали на проблемите, които има в държавата, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

„За нас е важно да разширяваме подкрепата. Ще отчетем успех, ако сме първа политическа сила. Ще направим силна кампания, с опит да покажем на българите път, спокойствие, решение на кризите, породени от некомпетентността на правителството. Всички политици, особено в месеците на изпитания, да се замислим, че хората не ни пращат в институциите, за да се скараме с някой. Трудно ще бъде, защото разделителните линии в обществото са много. Оттук-нататък коалициите трябва да се определят от принципите, целите, програмите и ориентацията“, разясни Томислав Дончев.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цкмжймкбюкннл

    19 0 Отговор
    Вероятно и след иборите управляващата коалиция ще е някаква странна .

    Коментиран от #12

  • 2 Гн Дончев,

    47 8 Отговор
    Аз съм на 52 когато дойдохте на власт , бях на 38...как можеш да ме убедиш ,че вс Ок...след като съм свидетел на 12 г. Мафиотско управление на Гроп+Дпс+мвро+ итн.....Тр да знаеш човеко , предай го и на мафията ....гроп+дпс+мвро+дпс никога повече няма да доидат на власт...защото ...бива бива ..ама Бивол за мезе не бива ...народа го е казал
  • 3 Последния Софиянец

    9 31 Отговор
    Христо Иванов си призна че ще преговаря с ГЕРБ за коалиция след изборите.

    Коментиран от #26

  • 4 Страничен

    28 1 Отговор
    Това е съдбата на широките коалиции! Но така става когато българина се отнася с апатия към изборите!
  • 5 Да бе

    38 6 Отговор
    Цитат: Томислав Дончев: "Правителството беше абсурдно като политическа конструкция, то се самосвали"
    Toми е възпитаник на Сорос. На този линк tomislavdonchev.info е ясно за какво става дума и не само там. Най-простият човек ще се сети, че патерицата на герб - Слави свали правителството. Каквото и да се пише и говори, това е факт.
  • 6 ха ха

    37 1 Отговор
    я кой стоял зад раздуването на цените , нема такива подли същества
  • 7 12340

    24 3 Отговор
    ХХХ за Дончо Кривоглави
    ХХХ заа ..герп
    ХХХ заа Бою!
  • 8 Софиянец

    17 1 Отговор
    Абсурда ще се наложи да търпите още поне два мандата ;)
  • 9 Олеле

    28 4 Отговор
    Ох, големият политик! Сивото вещество на партия ГЕРБ! Изпотроши 2 милиарда за оня дето духа, а тук един от "абсурдните" създаде за 6 месеца много повече от теб за 12 години. Не можеш на малкия пръст на Божо да се качиш, нека е от "абсурдните"...а ти си от стандартните, нормирани гербаджийски глави.
  • 10 познаваме ви

    22 2 Отговор
    А вие те невинни, нали?

    Коментиран от #20

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 дааа

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "цкмжймкбюкннл":

    И ГЕРБ няма да участва в нея. Язък за напъна!😄
  • 13 Тома

    22 3 Отговор
    Свалиго славуца гьоте човека на шиши.Много добре го знаеш
  • 14 Ива

    23 1 Отговор
    Калинките на сикаджията са просто жалки индивиди , отдавна лишени от чувства , брутални лъжци и манипулатори и мафиоти !
  • 15 ами да кажа

    13 0 Отговор
    ликуваш ли душичке малка на тангото че една е на зад внимавай че ще има две напред
  • 16 Пешо

    22 0 Отговор
    Брей много самосвали - ИТН, ГЕРБ, ДПС, Възраждане .
  • 17 То па щот...!

    18 2 Отговор
    Вие от ГЕРБ,не бяхте абсурдни и не се самосвалихте и вие...,!!!
  • 18 истина е

    22 3 Отговор
    Няма герберистки депутат който да не е за 10 год. за в затвора , а ръководството им за по 50 !!
  • 19 134567

    2 19 Отговор
    Следващия печеливш ще е Копейкин и Възраждане...другите се омазаха здравата.
    Герб със своя електорат ще си вземе 22%.
    Нинова,Славчо и дебелия Христо няма да хванат 4 %, Киро тъпото 9%
  • 20 Май забрави нещо...!

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "познаваме ви":

    А това са...- кавичките на...- ,,невинни"...!
  • 21 Дядо ви Курти от село Пиперково

    18 3 Отговор
    Тоя индиректно си признава за кюлчетата и че с това,че потвърждава,че герб имат много грехове към народа.... Мутрата в затвора....
  • 22 Рила 61

    16 1 Отговор
    Няма вече герб квото направиха да си го сърбат.
    Продължава промяната!!
  • 23 Нане

    13 2 Отговор
    и ГЕРБ не го иска никой и ко праим сега?

    Коментиран от #25

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 оня с коня

    1 10 Отговор

    До коментар #23 от "Нане":

    Е ка к Никой не иска ГЕРБ,след като е ПЪРВА политическа сила?Ама лъжела някоя Социологическа Агенция че това е така...Ам 3 Различни Агенции да отчитат едно и също?А като спечели УБЕДИТЕЛНО ше кажете че е с купени гласове...да,ама изборите ще бъдат само с Машини!Накрая ще се провикнете че няма знач. че ГЕРБ е първенец,след като няма с кого да се коалира...Ами АКО ТОЯ ПЪТ ИМА?А Необходимо ли е да съставя изобщо правителство,а не "за по-лесно" да КОНТРОЛИРА действията на Правителство в което НЕ УЧАСТВА официално,чрез гласовете на Най-многобройната си група Депутати?Пък вие пак си се провиквайте "Никога повече ГЕРБ"- има нужда и от такива Палячовци!
  • 26 Лъжеш!

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Точно обратното каза!
  • 27 Мама Славка

    9 2 Отговор
    Нагъл габровски шарлатанин. Правителството падна от ГЕРБ чрез машата ИТН
  • 28 Брат Румен Ралчев

    0 2 Отговор
    Аз не съм нищожество.
  • 29 Томич

    5 0 Отговор
    Абсурдно е хора без труд да печелят. Такива като вас и такива които гласуват за вас.
  • 30 Една

    6 0 Отговор
    гнусна опашата лъжа , на която и тоя не вярва , но вече се е продал на Дявола и отрекъл от България и българите ! Както и цялата непоносима сбирщина от нему подобни , които трябва да са не в Парламента , а вече в затвора !
  • 31 Просветен илюминат

    2 1 Отговор
    Като отидете на избори и ви се предлагат същите тарикати и по същите правила да живеете,за какво всъщност гласувате и какво различно от тези избори очаквате да стане?
    За един приятел питам.
    Капитализма вече си отива,рано е още да го осъзнаете,но все повече хора ще липсват на пазара на труда и няма да има кой да служи на тарикатите и да им работи за без пари.
  • 32 Васил

    2 1 Отговор
    По корумпирано и абсурдно правителство от Герб не сме имали.
  • 33 Дончев, вие сте Съботираща опозиция!

    3 0 Отговор
    Вие свалихте Правителството, то че се ОКАЗА Калпаво е друга тема!! Щаба ви на на кортовете в Банкя работеше без почивка и успяхте да го съборите това, Правителство!! ТОВА Е УСПЕХ ЗА ВАС!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол