Last news in Fakti

5 Август, 2022 06:46 2 193 28

НС на БСП се събира на "Позитано"

  • бсп-
  • национален съвет-
  • заседание-
  • избори

Форумът ще постави началото на подготовката на партията за изборите

НС на БСП се събира на "Позитано" - 1
Снимка: БГНЕС

Националният съвет на БСП ще проведе заседание в централата на „Позитано”, което ще постави началото на подготовката на партията за изборите, предаде dariknews.bg.

На заседанието се очаква да бъдат утвърдени структурата и състава на Националния предизборен щаб на БСП.

Предвижда се Националният съвет да приеме редица решения във връзка с предсрочния вот на 2 октомври – по отношение на формулата и начина на участие на БСП в изборите за народни представители в 48-ия парламент, определяне на критериите и процедурите за издигане на кандидати на БСП, свикване на общинските и районните конференции на БСП за издигане и предлагане на кандидати, както и даване на мандат на председателя да подписва коалиционни споразумения.

В сряда Георги Свиленски коментира и дали се предвиждат наказания срещу членовете на Националния съвет на партията, които станаха министри в служебното правителство.

"Всеки член на Националния съвет трябва да бъде лидер в тази предизборна кампания. Въпросът е как като членове на МС ще участват така, че БСП да спечели изборите. Как в другото си амплоа те ще осигурят честността, прозрачността на изборите, когато са членове на ръководен орган партия", каза Свиленски и продължи: "Ако някой мисли, че Корнелия Нинова или някой се събира някъде и решава - това е внушение. Националният съвет решава. Аз искам поне двама министри да ми се включат в кампанията и да раздават листовки".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сигурно

    10 1 Отговор
    за оръжието ?
  • 2 обущаря ходи бос

    18 1 Отговор
    Нинова министър на оръжията.
  • 3 Кака кури шмайзерова

    21 3 Отговор
    Доста кинти са събрали от оръжията за Украйна !
    Гарантирани им са цели 10 дупетатинъ
  • 4 МАФИЯ!

    23 1 Отговор
    Вие сте мафията, която обра парите на хората, къде да парите, какво можеше да се купи с 1 лев преди година две и сега? Срам и позор сте и е време да се разкарате!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    14 1 Отговор
    По мой сметки на комунягите електората се е свил дотолкова,че само кака Кури ще влезне в следващия парламент и ще стане Жана Дарк в коалиция с който и да е само да е във властта.
  • 7 оня с коня

    6 4 Отговор
    Мъдрият народ е казал:"Отдалеко,че да е леко",затова и препоръчвам на ИБ на БСП да се събере в Много тесен кръг и при Закрити врати да обсъди Варианта за "Несполучливо представяне" на партията на Изборите.И тъй като съществува такава Вероятност и реакцията на Електората ще бъде много "ЯДОСАНА",не е ли най-полезният Ход на Бюрото да обвини за Провала Двуличния Радев както си е до голяма степен и ДА СЕ ВКЛЮЧИ АКТИВНО в кампанията на ГЕРБ и ДПС /макар и необявена още/ за ИМПИЙЧМЪНТ?
  • 8 Агата Кристи

    8 3 Отговор
    ДЕМЕК ЦК на БКП

    "ВЕЧНА дружба с СССР".
    ДРУЖБА от ВЕКОВЕ за ВЕКОВЕ"
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Биволицата

    11 1 Отговор
    Оставка!Да бъде критикувана,защо е продала само 4200 т. оръжие,а не 10 000 т.
  • 12 Марков

    9 1 Отговор
    Това вече не е БСП. Това е личната партия на Нинова. Умно подлъга членската маса да я изберат за ръководител. И после си разигра коня по указанията на Козяк. Тази партия си отива, за съжаление, тя я съсипа. Затова ще остане на бунището на историята.
    Свиленски стана известен покрай жена си от предишния брак и бързо беше издигнат до шеф на парламентарната група. Та все още те ще гласят листите и двайсетина водачи ще станат депутати, на заплата и други в НС. И това е. Да качиха пенсиите, но то повишението беше изядено изцяло от инфлацията. А пораженията за страната, с личното участие на Нинова се виждат от всички. Срам ме е.
  • 13 пьешу

    9 1 Отговор
    нс или цялата партия? че корнела направи достатъчно да може партията да се събере всичката на "позитано".
  • 14 Охо-бохо

    10 2 Отговор
    Нинова имаше червени линии, които се преминаха от правителство в което участваше и подкрепяше и отново беше готова да подкрепя. Разтяга крушовски локуми, а се вдигна ветото за Македония, спря се газът, изгониха се дипломатите, оръжейните заводи работиха на три смени с крайна дестинация Украйна.

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гошо тъпооооото

    5 1 Отговор
    Кой туй НС на БСП?
  • 17 ОСТАВКА

    7 1 Отговор
    На цялото ръководство! Ако искате партията да в има,тотална смяна,ако ли не,ще се борите за 4те процента!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 фарш и лъжи

    8 1 Отговор
    Не се изразходвайте за изборите БСП-то , губеща инвестиция ви е . Ниновицата все оди само по студията и мучи , не ме занимавайте с това , не ме питайте мен за онова , не искайте от мен да говоря за енергетика , не съм съгласна с дипломатическия скандал предизвикан от Киро с руските дипломати , ама съм много успешна в икономиката , на първо място сме по икономически растеж благодарение единствено на мен , Президента ми такова БСП-то . Ама Нинова , ти не беше ли част от това коалиционно управление , не беше ли вицепремиер , като в него се действа по подобен начин за чии стоиш там , като от това очевидно произтичат негативи за държавата ? Пък щяла , същата Ниновица и в новия Парламент , въпреки , че едва ли ще влезе , да сътрудничела с агент Киро и партията му , при цялото очевадно невежество и некадърност на кировчетата . Егати и предизборните послания само .
  • 20 ха-ха

    10 1 Отговор
    Какви избори? Тези се пишат русофили а раздадоха тонове оръжие на Уср-аина. Не без подписите на Пач/ковска от ИТН.

    Коментиран от #23

  • 21 РАДЕВ ЦЕПВА БСП

    4 0 Отговор
    Назначава за министри все БСП опозиционери.
  • 22 Корабът отплува

    7 1 Отговор
    По добре не си правете труда и не трошете грешни пари за избори, изпяхте си песента благодарение на Нинова!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 234

    5 0 Отговор
    Грешка, парТията на Курнела лимонката, щмайзера, снаряда, ракетата.Тая е вече политически мъртвец, но само тя не го знае.
  • 25 Лукреция

    6 0 Отговор
    Партизан за бой се стяга.... Кака Корни е бита карта. Още малко и трябва да сдава посна. Изпълни поръчението на американските приятелки- БСП е в трапа!
  • 26 Гай Турий

    6 0 Отговор
    Превратажийската хунта, овладяла днес ръководството на партията, ще направи поредната си дълбоко погрешна стъпка, ако вземе да раздава правосъдие, като в средновековна държава с крепосто селячество. Корнелията определо води успешно партийката към тотален фалит и заличаване, вече достатъчно ясно в изпълнение на десетилетен план за погубването на партията на социалната политика. Ако започне да се репчи на президента и да търси под вола телета, само не е и в собствения си обор, това е фалит! Крайно време е тази подлога криптоеврейка, слуга на СЕК, да бъде изритана вкупом с нейния файтон тулупи и фусти, кръг негодници, не само от ръководството, но изцяло от партията! Истинските социалисти патриоти да извършат поврат в това ръководство, а не да пасуват и с това да сътруничат угоднически на ретроградните сили в партията си.
  • 27 От кога този

    3 0 Отговор
    селски панаир е национален съвет. Член 1 от Конституцията падна преди 30 години.
  • 28 пешо

    1 0 Отговор
    тия тримата съсипаха столетницата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове