Last news in Fakti

5 Август, 2022 18:48 1 530 23

Екатерина Захариева: Няма сближаване между Румен Радев и Бойко Борисов

  • екатерина захариева-
  • герб-
  • политици

И Радев, и Борисов виждат това, което направи предишният кабинет

Екатерина Захариева: Няма сближаване между Румен Радев и Бойко Борисов - 1
Снимка: Архив

Твърдението, че служебният кабинет възстановява модела между ГЕРБ и ДПС е смешно. В този служебен кабинет не виждам нито един човек, свързан с ГЕРБ. Вместо това обаче от "Продължаваме промяната" има едно лице, което е министър и което беше председател на комисията по туризъм. Това заяви в интервю за "Лице в лице" по bTV бившият външен министър от ГЕРБ Екатерина Захариева.

Тя отхвърли и слуховете, че между президента Радев и Бойко Борисов има сближаване.

И Радев, и Борисов виждат това, което направи предишният кабинет. И аз съчувствам на това служебно правителство, защото кризата и хаоса в енергетиката и бюджетната сфера са наистина огромни. Но не мога да кажа, че има някакво сближаване между Радев и Борисов, коментира Захариева и припомни, че именно държавният глава бе най-яростният критик, когато ГЕРБ бе на власт.

На въпрос дали е възможна коалиция между ГЕРБ, "Демократична България" и "Продължаваме промяната", Захариева призова първо да минат изборите, но все пак отбеляза, че са възможни коалиции с партии, които споделят общи приоритети като диверсификацията и Еврозоната.

Относно решението на Русия да експулсира 14 наши дипломати бившият външен министър определи мярката като "очакван ход" на Москва. По думите ѝ обаче страната ни не трябва да връща обратно изгонените от нас 70 души от руското посолство, защото тогава "България ще изглежда още по-зле в очите на света и Русия".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Как пък да има

    17 4 Отговор
    Е ние чуваме че няма и виждаме разни други неща..виждаме как Борисов хвърли страната в хаос и нови избори не за да управлява той а за да служи на нечии чужди интереси..радев е просто спящата клетка която избуя междувременно
  • 3 Голем смех

    13 7 Отговор
    Тъй ли ва? Аз пък имам чувството, че всичко което се прави в държавата, се съгласува с Толупа. Който изглежда така, гаче ли е информиран за всичко. Чорапа и Бочко ще ни довършат ...
  • 4 То не само е смешно

    1 11 Отговор
    Ами е с интелект на дете подобна простотия! Но какво да се очаква от америка за България, в защита на простокиро и електората им от "умни и красиви", оказали се с тотална липса на мисъл, и кълвящи лъжи с детски интелект! Да се мисли не е трудно!
  • 5 12340

    7 2 Отговор
    има ,има !
    те,краставите ешеци,рано ии късно се намирт
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 анализатор

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Изедници":

    Бат Бойко с предложението за коалиция с ПП здраво се издъни и ще изпрати ГЕРБ в глуха линия !
  • 8 Катъра на хана

    10 6 Отговор
    А какво стана с Мутри Вън?
    Гешев вън . Май Всичко приключи.
  • 9 К...рнелия

    5 5 Отговор
    Те са си партийни другари, отрочета на дс и на путин.
  • 10 ГОРСКИ

    8 7 Отговор
    Президента не може да се сближи със мафията никога и лъжливия БУДА!!!!!!!!
  • 11 Бамбука

    6 2 Отговор
    Сиреч, няма да спят в едно легло.Казаното от Катето ми позволи да се разчуствам.
  • 12 Пловдив 1912

    11 2 Отговор
    Някой помни ли я тази изобщо...тънете в забрава и ти и шефа ти ...крадеца с деветте ръце...по известен като октопода...
  • 13 Антигербер

    2 2 Отговор
    А не бе, само малко.
  • 14 хммм

    6 1 Отговор
    Сближаването ще стане преди колизията.
  • 15 Само това НЕ

    2 4 Отговор
    Ако се коалира ГЕРБ с дебейци и пепейци си прави сепуко! Отива на бунището като НДСВ!

    Коментиран от #17

  • 16 Никой

    5 3 Отговор
    И Борисов и Радев играят в руския коловоз. Много бързо синхронизираха приказките си.Сивия пилотски чорап нали щеше да бори корупцията с вдигнатото си ОФ юмруче.
  • 17 Хаха

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Само това НЕ":

    Ти ли ше кажеш бе, а когато се коалира с АБВ, ШкембеПатрeоти, Болен Сидеров и разни не беше проблем, а? Я излизай от филма.
  • 18 Ламбо

    2 0 Отговор
    Браво добре , че ме светна , аз останах с впечатлението , че вече спят заедно .
  • 19 СБЛИЖАВАНЕ НА МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ И МУТРА С

    5 3 Отговор
    ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ И ЛЬОТЧИК С КНИЖКА ЗА ИЗТРЕБИТЕЛ ............. Е КАК ДА СТАНЕ ?
  • 20 РАДЕВ КАРА ДРОН А БОКО КАРА МАТА ХАРИ ,

    6 2 Отговор
    ПУТИН ПЪК КАРА КАБАЕВА ................ БОКО КЪДЕ Е ТОЯ ГОЛОВОДНЯК ?
  • 21 Да бе Да

    1 1 Отговор
    Има , има и още как ! Разбойниците се събраха и свалиха правителството на Кирчо! Достатъчно е само да видите , кои са пискащите и ще ви стане ясно!
  • 22 РАДЕВ

    1 1 Отговор
    Е КАКВО ЗБЛИЖАВАНЕ ДА ИМА , КАТО С ТОЯ ДРОН СТАНАХТЕ ПОПУЛЯРНИ , И АЗ СТАНАХ С МОЯ ЮМРУК , МУТРИ ОТ ГРОБ ВЪН !!!😄😁😃🤣😂😂😀🎃🎃🎃🎃🙊🙊🙊!!!.
  • 23 Радев трябва да отговаря

    0 0 Отговор
    Радев видя че с мутри работа не става и ще не ще дойде на Бойковия. Но щетата вече е нанесена и Радев трябва да отговаря. Това се налага за да не се допуща повторение на своеволията които допусна този висш чиновник. Колкото и да прави мили очи сега, факта остава, а той е пълнолетен и е отговорен за своето поведение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове