Last news in Fakti

16 Август, 2022 10:40 3 319 24

Мира Радева: Асен Василев и Кирил Петков да не мислят само как да нашляпат Бойко Борисов

  • мира радева-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • бойко борисов

По думите ѝ за ПП са гласували по-младите, които търсят алтернатива

Мира Радева: Асен Василев и Кирил Петков да не мислят само как да нашляпат Бойко Борисов - 1

Асен Василев и Кирил Петков да не мислят само как да нашляпат Бойко Борисов, а и за посланието към своите избиратели. Това каза социологът доц. Мира Радева по Нова Нюз.

Радева смята, че са очевидни опитите на Радев да създаде свое собствено политическо продължение. "Той залага на алтернативи на Корнелия Нинова. Има разлом между нея и президента, лидерско противопоставяне и неприпознаване. Това не е добре както за избирателите, така и за президента. Той постоянно действа в посока увеличаване на правомощията си", посочи тя.

По думите ѝ за ПП са гласували по-младите, които търсят алтернатива. "Става дума естествена поколенческа промяна - 40-годишните да сменят 60 и нагоре. Но не и на базата на незачитане, на неуважение.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 За ПП

    31 10 Отговор
    са гласували, не мислещата част от народа! Скараните с мисленето и блеещи на всяка лъжа поради мисловна немощ, ги има и сред млади и сред стари! Ще е жалко за България, ако са много!
  • 3 Избирател

    22 3 Отговор
    Не е ясно, кой кого ще щляпа след изборите.

    Коментиран от #7

  • 4 Какво!?

    24 19 Отговор
    Какво уважение и зачитане към Бокича? На нашляпване, а затвор трябва за него

    Коментиран от #16

  • 5 нннн

    25 10 Отговор
    Младият мошеник Кирчо не е по- добър или по- лош от стария мошеник Боко. Хайде да не се делим на млади и стари, а на почтени и непочтени.

    Коментиран от #19

  • 6 хммм

    15 4 Отговор
    Забележката към харвардчетата е неуместна! Този стил с нашляпването безалтернативният го въведе. Даже май беше размазване, не нашляпване.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ргбнх

    21 5 Отговор
    Мира това твоя нос ли е или е изкуствен, това ни кажи. Иначе знаем как ни обработваш за изборите, които плати повече за него.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    14 6 Отговор
    По думите ѝ за ПП са гласували по-младите, които търсят алтернатива.

    да бе алтернативата им е бойко рашков
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дааааааам

    14 5 Отговор
    Браво Мирке, кой ти плати да ръсиш подобни глупости? От кое НПО гушиш кинти?
  • 14 Знайко

    8 9 Отговор
    "Става дума естествена поколенческа промяна - 40-годишните да сменят 60 и нагоре."

    Ето това трянбва да стане разни ПЕНСИИ като Татяни Дончеви, Бойко Борисовци, Мая Манолови, Корнелия Нинови ... над 60 годишни пенсионери трябва да си ходят и то веднага. И трябва да ги сложим на минималната пенсия, да видят какво им е, и как живеят над1 млн. български песнионери. И да ги заменят млади хора, по възможност не от семействата на досегашните властимащи.

    Коментиран от #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    5 12 Отговор

    До коментар #4 от "Какво!?":

    Какво уважение и зачитане към Бокича? На нашляпване, а затвор трябва за него

    Аз пък смятам, че старите хора на над 70 годишна възраст не трябва да са в затвора освен, ако не са нямави ЛУДИ масови убийци, които на свобода ще искат пак да убиват хора, ПОБОЙНИЦИ или клептомани, които ще влизат по чужди къши и ще крадат и бият хора.
    На старите престъпници над 70 годишна възраст, трявба да им се отнеме правото да регистрират фирми/да правят далавери/, да не и се дава повече от МИНИМАЛНТА ПЕНСИЯ. Да им се конфискуват всички имоти, освен един - този, в който живеят, И не трябва да работят нищо различно от чистач на улици, боклучар, градинар в обществен парк...
    Бойко Борисов макар и да е на 63 годни, едобре и него да го пенсионираме завинаги. По-добре обществото да му даваме минимална пенсия, отколкото да го назнаичм някъде на работа, където веднага ще почне с далавери, корупция, контрабанда и кражби.

    Коментиран от #17

  • 17 Проблема ти е,

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА":

    Че никой не го интересува какво СМЯТАШ.
  • 18 Павел пенев

    10 4 Отговор
    ПП/продължаваме престъпленията/ ще получат около 4% със или без ДБ начело с психопатите Пинокио, ген. Ананасов, крадеца Мартин и толум паша Ивайло.
  • 19 Добре!

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "нннн":

    Освен стари сте и непочтени!
  • 20 Моряка

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Знайко":

    Моля,моля,зависи от хъса и разбира се,от самооценката на здравословното състояние.След 60 години работих още 18 години една от най тежките професии-инженер корабен механик,тръгнах си с чест,с много добри думи,подаръци и песен,сътворена за мене.В корабоплаването е по жестоко от политиката-в момента,в който се разхлабиш, изхвълят те незабавно.Така че по внимателно с 60 годишните,има още много хляб в тях,освен ако не се отпуснат.И още по лошо-ако си навирят носовете.Тогава лечение няма,нужен е шут в за.........ка,безкомпромисно и бъзо.Но това се случава и при много по млади.От Станишко до Славито и Кирчо.Натам се е запътил май и Крумчо Зарков.Може и както при Кирчо,да се отчете като грешка на Президента.За което Президента не посмя да се извини,макар че не толкова страшно.А пък беше смел пилот,безспорно.Причината е май "шарже ла фам".......
  • 21 Анонимен

    1 0 Отговор
    Мира взе ли си пенсията. С млад мъж, а не харесва ПП, от твоята черга са. Демокрасия. Или страх да не те изкарат ПП в пенсия. Хитри сте старите хора мирка.
  • 22 Анонимен

    1 0 Отговор
    Тая не беше ли певица на стари френски шантони
  • 23 АДВОКАТ

    3 0 Отговор
    Мира ,кажи за Бойко Борисов и Елена Ангелова
  • 24 НЕЛИ

    2 0 Отговор
    МИРА ЗАЩО СТАНА ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГА КОЛКО ПАРИ ВЗЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове