Last news in Fakti

23 Август, 2022 18:03 1 484 30

Любомир Каримански търси смели депутати за реформи

  • любомир каримански-
  • реформи

За съжаление техният брой е десетима

Любомир Каримански търси смели депутати за реформи - 1
Снимка: Архив

Не е лесно да се оценяват държавните финанси. Трябва да сме креативни в начина за справяне с кризата. Бих призовал за нетрадиционни методи за справяне. Това каза в "Лице в лице" по бТВ финансовият експерт Любомир Каримански от ИТН.

За газа - да се предоставя информация на медиите само за публично говорене, защото би попречила за договорите. Трябва да се подхожда национално отговорно. Да се водят нетрадиционни преговори. Трябват нетрадиционни похвати за справяне с кризисната ситуация. Вероятно ни очаква рецесия.

Не само ние сме свалили правителството, трябва да търсим причините във всички участници. Призовавах за отчетност на коалиционното споразумение. Ако това се бе случило, вероятно нямаше да стигнем дотук.

Обръщам внимание на протестиращите, да имат единен подход към протеста. Всичко, което зареждаме на бензиностанциите идва от Русия. Защо няма протест срещу нефта? Тройно повече се използва нефт от газа. Цената не е драстично по-ниска.

Бих поставил и други въпроси на протестиращите. Нека да се попитаме защо не стартирахме 7-и и 8-ми блок на АЕЦ? И аз съм гневен на действията на Русия. Следващите 5 години няма да са леки за целия свят по отношение на енергетиката. Ще дойде време, в което ще се преоцени цялата политическа система.

Трябва на преден план да излизат смели за реформа хора, които могат да дефинират ясна идеология. Тези хора са малцина. Търсех в НС такива хора и смятам, че са по-малко от 10 човека. Те имат лидерски качества и могат да се нагърбят с реформа. Може да не говорим за партии.

Много е относително това със социологическите проучвания. Важно е и кой ги финансират. Има НПО-та, които ги финансират. Според нас ИТН ще влезе в парламента. И една от целите ще е да предоставим подход като алтернатива за справяне с отделните кризи, та било то и политическата. Затова трябва нетрадиционен подход.

В момента бихме се коалирали с всички, които мислят в дясното пространство и с прагматични методи на приложение в икономиката. Разбира се без ДПС и ГЕРБ, както сме обявили.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олии

    30 10 Отговор
    Тоя виси в прокуратурата за документна измама тръгнал реформи да прави.Славчовците са от бандюга нагоре.

    Коментиран от #11

  • 2 Хаха

    24 10 Отговор
    Това леке от ИТН не разбра ли че няма повече да помирише парламента !
  • 3 Смешко

    17 7 Отговор
    Как точно ще пуснем 7 и 8 блок на АЕЦ? Що за птича си ти
  • 4 Фффффф

    21 7 Отговор
    Тия нещастници кой им обръща внимание
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 бсфн

    18 5 Отговор
    Каримански от чалгарската мафия си като не стана с БНБ да сте близо до паричките и дадохте заден чалгари
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Копейкин

    12 4 Отговор
    Е на тоя шефа ако напрай концерт и ми отиде субсидията . Не моа да фана 1% !

    Коментиран от #16, #19

  • 11 Каква измама

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Олии":

    Пак ли детски съчинения? 😀

    Коментиран от #17

  • 12 Да на

    11 3 Отговор
    Да направят кастинг за депутати. Имат опит.Който най много пари даде на първо място в листите.
  • 13 Тома

    8 4 Отговор
    Най смели депутати са на копейкин хората защото той им взема допълнителните пари от парламента а те мълчат като ......
  • 14 Палячо

    9 4 Отговор
    Какви реформи, гледане си интереса и толкова
  • 15 нннн

    9 3 Отговор
    Стига с това ляво-дясно! Основното делене на хората е на почтени и непочтени. Самите ИТН пострадаха от непочтените си депутати.

    Коментиран от #21, #24, #27

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 той смята, че ще бъде депутат

    10 2 Отговор
    Каримански го прави по принуда. Хвана се на хорото на чалга музиката. Има познания и някакъв опит в банките, но ИСКА да надскочи боя си в парламента - няма да стане.
  • 19 Центов

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Копейкин":

    Не надценявай дългия и чалгата му. Беше какво беше. Сега пеем други песни. Дългия се изложи с късия си ум.
  • 20 Учиндолския

    8 1 Отговор
    "смелчага" с един бюлюк охрана е супер подходящ !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Верно ли

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Кажи честно ...":

    Демек цялото бакшиш са хора с принципи и достойнство?
  • 23 КАРИМАНСКИ

    7 0 Отговор
    ЩОМ ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА И СТАВАТЕ ВСИЧКИ БЕЗУМНО СМЕЛИ И ЗАБРАВЯТЕ ЗАЩО СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ НЕ СМЕЛИ ТАМ НЕ Е ПОДЕЛЕНИЕ НА СОБТ ТА ДА СТЕ СМЕЛИ НУЖНИ СА ЧЕСТНИ И ЛОЯЛНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ И ИЗБИРАТЕЛИТЕ НАЛИ СЕ ЗАКЛЕВАТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА БЛАГОТО НА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА ,ВИЕ ВСИЧКИ РАБОТИТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО В СОБСТВЕНА ПОЛЗА И ПРЕУСПИРИТЕТ НА КРАЖБАТА И КОМИСИОНКИТЕ НАПЪХАТЕ СЕ У ПО 5 КОМИСИИ ДА ЛАПАТЕ СИГУТНОТО И ПОЧВАТ ДАЛАВЕРКИТЕ
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 АБЕ ФАКТИ

    4 3 Отговор
    ТУКА ТИЯ УБАВИТЕ КОМЕСИОНЕРИ ОТ П П САМО КАТО ВИДЯТ САМО ИМЕТО НА КАРИМАНСКИ ИЗПИСАНО НЕ ЧЕТАТ ТЕМАТА И ПОЛУДЕВАТ ЗАМИНАЛИ СА БКАПЕТО И ГЕРБА И ГЛЕДКАЙ ЩО СТАВА ЩЕ СТРОШАТ ПИСАЧКИТЕ СИ
  • 26 Иван

    8 0 Отговор
    Сега сулю и пулю ще ни дават акъл като изтече времето единствено ти остава една студена вода
  • 27 Не от техните

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "нннн":

    А пострадаха от тези в проектите на мафиите, ползващи лъжи и пропаганда! И то благодарение на това, че има достатъчно глупав народ, който не търси истината и се оставя на такива лъжци като в ПП и ДБ!

    ПП
    Не ти ли харесва истината, че я триеш? И забрана слагаш, без да се нарушават правилата ви! Срам!!!
  • 28 Каримански....

    4 1 Отговор
    Търси си работа в шоуто на Славчо и не мисли вече за парламента ! ИТН и ГЕРБ трептят на една вълна ! Лидерите ви доказаха че по-добре да не им се дава власт! Болни за власт , самовлюбени егоцентрици ! Още щом видях ,първото правителство на Славчо , което ни беще стъкмил, когато беше спечелил изборите се разочаровах .
  • 29 Анонимен

    1 1 Отговор
    Безсрамен провалиха 4 опита за правителство
  • 30 Просветен илюминат

    0 0 Отговор
    В живота всичко е една игра на роли,като всеки един от нас се вживява в собствената си роля и бере плодовете си във филма,в който сам си е сценарист и главен актьор.
    Така,че вие избирате до кога да сте аутсайдер или жертва,защото тези роли са едни от най-често срещаните и останахте,че всичко е във вашето въображение и филма там ви се върти в строго определени мисли и сюжети благодарение на вашите негативни емоции на подсъзнателно ниво.
    Докато отдавате значение на това колко повече власт има някой над вас и вие трябва да служите на системата,няма кой да дойде и да ви освободи от собственият ви затвор и да промени живота ви,защото това,което виждате извън вас идва от вътрешният ви свят и за това,където и да отидете ще намерите и получите това,което носите във вас самите.
    Колкото повече искате да угодите на другите те са добре,толкова повече ще ви използват и търсят и няма да имате време за себе си и вечно ще срещате недоволни и неудовлетворени от живота хора.
    За това и по форумите из нета масово се пише и говори за другите,но никой не поглежда и разбира себе си първо и не оправя собствените си проблеми,но се занимава с чуждите.
    Как да помогнеш на друг като ти на самия себе си не можеш да помогнеш?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове