Last news in Fakti

30 Август, 2022 15:06 12 536 31

Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Правителството на ПП падна, защото бе на всяка цена ВИДЕО

  • николай-
  • хаджигенов-
  • пп-
  • борисов-
  • герб

ГЕРБ и Борисов са рак, обхванал цялото тяло, и трябва да ги трепем клетка по клетка, казва юристът

Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Правителството на ПП падна, защото бе на всяка цена ВИДЕО - 1
Снимка: Факти.бг

Правителството на ПП падна, защото бе на всяка цена. Все едно, ако го няма, ще свърши светът. Е, светът не свърши. Същото беше и след като падна ГЕРБ. Пак не свърши светът, напротив - стана по-хубав. Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ адвокат Николай Хаджигенов от „Ние идваме“.

„Разделителните линии са факт. Но аз от много време твърдя, че мястото на идеологиите е в музея. Вариантите са различни. Искаме ли да стоим в клетка и да ни хранят с банани, или искаме да сме свободни европейски граждани. Наясно сме, че „Газпром“ е оръжие. Ние искаме ли да захранваме Путин... Ясно е, че той ще започне да убива и други, ако не го спрем. И не е само „Газпром“. Това е и „Лукойл“, това е петролът. Тук не говорим за идеология. Това е правилно и неправилно“, каза Хаджигенов.

Попитан какво се случи и как се развиха нещата за него, след като свършиха протестите, той каза, че целта им е била да се държат всички заедно.

"Отделните политически парчета, които се мяркаха на протестите, ги видяхме, но хората им бяха там. Голямата битка бе да успеем да ги задържим там, за да не се разделят. Като свършиха протестите, всички се прибраха по ъглите. Към онзи момент най-много грабна от недоволството Слави Трифонов, а той нямаше нищо общо с протеста. Слави награби най-голямото парче и си го натъпка в устата, а сега видяхме, че се задави с него. Да грабнеш нещо не означава, че можеш да го управляваш, че можеш да го използваш правилно. Какво предлага ИТН. Референдум с пълни глупости. Сега със Стефан Янев е същото. Какво предлага той…“, попита юристът.

За разрива между ПП и Радев Хаджигенов обяви, че това е довело до разочарование от ПП.
„Това е сбъркан модел на правителство, защото бе на всяка цена. Голямата им капитална грешка бе, че всичко се случва в правителството. Добре де, но това е моделът Борисов. ПП привлякоха емоционални гласове, но сега няма да е същото. Падна правителство заради липсата на адекватни резултати. Направиха и добри неща. Изгониха 70 руснаци, но оставиха Митрофанова. Да се опълчиш на президента е лесно, защото президентът няма реална власт“, каза още адвокатът.

Според него реалната власт в държавата е местната власт, а там не се е променило нищо.

„ПП ръчнаха на места и какво излезе от Капитан Андреево – милиони си текат.
Без успех на месните избори няма да се промени реалната власт на ГЕРБ и носенето на чували с пари няма да спре. ГЕРБ и Борисов са рак, обхванал цялото тяло, и трябва да ги трепем клетка по клетка“, завърши Хаджигенов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаджикян бабигенов

    69 11 Отговор
    ние си отиваме че няма вече грантове от мустафата
  • 2 Абе

    76 20 Отговор
    скрий се бе продажник! Засипваш с празни глупости!
  • 3 Айде пак

    61 22 Отговор
    Ох като чуя че Газпром е оръжие и прихвам да се хиля. Да, оръжие е. Точно както санкциите са оръжието на запада. Точно както блокирането на 300 милиарда долара руски пари е оръжие. Точно както забраната на руска литература, визи за обикновените руснаци е оръжие. Ако беше човек от народа, тоя щеше да знае онази хубава народна мъдрост, която казва - който вади нож, от нож умира! Та който вади оръжие и на него му вадят оръжие! Извадиха оръжие до границата на Русия, Зеленски обяви че ще го забие в Москва и логично Русия също извади своите оръжия. В битка, всеки се бие с каквото оръжие има. На война, като на война!
  • 4 Зевзека

    57 11 Отговор
    Е нали уж от "Ние идваме", стана "Ние си отиваме"? Защо го пускате? Не го щем. Не е интересен, не носи ковчези!
  • 5 завод

    56 17 Отговор
    Правителството на ПП падна, защото бе на всяка цена капитанандреевско. С Ленка за 13 600 лева месечно.
  • 6 Отвратен

    35 32 Отговор
    Коментатори от 1 до 5. Ето затова сме зле. Заради подобни идиоти като тези.

    Коментиран от #14, #19

  • 7 оценка

    59 14 Отговор
    Ако Асенчо Василевия не беше казал публично в НС ,какво трябва да правят бедните,с което подчерта,че не му дреме за българите,вие какво очаквате? Кирчо се издъни с лъжите за пенсиите. На едните дава трохи,а на другите първо 500лева и после, през октомври още 1900 лева ,и депутатите потриха ръце.Но депутатите са 240,а не са колкото останалите избиратели. Кирчо и Кокорчо -ВЪН!
  • 8 чушки

    45 10 Отговор
    Отвратения,ти нещо не си добре с главата. Откровенно казано.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ТаУмВзе

    51 8 Отговор
    Соросоидчето си е изпило Червената Боя и Пак лае клекнал на хранилката!

    Коментиран от #16

  • 11 Али Бабата

    65 11 Отговор
    Падна... защото са некадърни.. и шуробаджанаци... Ако "ГЕРБ и Борисов са рак" , то ПП са техни метастази... нищо пове(че
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Точно

    49 11 Отговор

    До коментар #6 от "Отвратен":

    Точно обратното.Заради разни балъци,стандартът ни на живот се влоши.Пука ми на мен кой е виновен.Излиза,че новите управляващи са некадърни,обвиняват за всичко ГЕРБ. Ама хората виждат кой прав,кой крив.
  • 15 Калмук

    45 6 Отговор
    Г-н Хаджигенов, изсулвате се от изборите с объркано оправдание за някаква настъпена мотика, но продължавате с "експертни" мъдрости относно политиката и управлението на държавата в които имате почти нулев опит, и от които, очевидно, изпитвате страх Нищо лично !

    Коментиран от #17

  • 16 онзи

    32 4 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    Още ли бягат докторите, като те видят бре?
  • 17 Бай градски

    38 3 Отговор

    До коментар #15 от "Калмук":

    Няма кой да гласува за тях ! Лъсна им цялата демагогия, а и нямат един файтон електорат!
  • 18 Не бе

    38 6 Отговор
    Падна, защото си остана на вашето ниво !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гого

    32 10 Отговор
    Стават и лягат с името Борисов. Това си е обцесия. Стига вече! Ставате смешни. Ама много смешни.
  • 21 Същото е и

    14 4 Отговор
    Теб като те няма.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Такааа

    7 19 Отговор
    Не съм гласувал за тази партия , но мисля че до някъде , Хаджигенов е прав !
  • 24 Минко Пешев

    8 4 Отговор
    Успя.ли бе Генуф да са изкендзаш от смръдливото ти диария. Тебе как ще те Тричат
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Валиста

    8 4 Отговор
    Тоя некадърник, мързеливец и прилепващ се хрантутник, където се появи, само простотии бълва!!! Не мога да разбера защо изобщо медии го търсят за мнение!!!
  • 27 Смърфиета

    2 2 Отговор
    Николаос Хаджигенус пред "Факти"? А с- р!
  • 28 имаджин

    6 1 Отговор
    Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Правителството на ПП падна, защото бе на всяка висока цена на канадска,безглутенова торта. От високо се пада най-лесно. Високи цени,висока инфлация,високи парапети.
  • 29 АДВОКАТЕ

    3 0 Отговор
    ти се сети бе ама зора ви беше да яхнете вълната на протеста и вътре във власта като тия от ПП или най малко депотати с бабикян май не живеете в българия и не знаете ,че 90% общините са ГЕРБЕРСКИ и във всека една такава работят средно по 400-500 подръжници и те всичките имат семейства викайте професора математик и той ще смята ИТН спечелиха първи път щото бяха разпознаваеми и се търсеше промяна после ПП как излязоха от нищото или простотията ни надделя пак непременна промяна да има и от трън та на глог ,че е по висок да тия КАНАДСКИ ЛИВАДИ бяха правителство на ВСЯКА ЦЕНА!Първо трябва да се измете тая гняс от гербаджийските общини дето се управлява съвмесно с ДПС и следва ти на мене аз на тебе от години !ПП само си чешаха езиците за НУЛЕВАТА ИМ ТОЛЕРАТНОСТ КЪМ КОРУПЦИЯТА МИ ТЯ Е РЕДОМ И НА ВСИЧКИ НИВА в ДЪРЖАВАТА НЕ Е САМО МИТНИЦИТЕ И ГАЗА И КАКВО СТОРИХА НИЩО ZERO!хората гласуват без да мислят първо месни избори и метлата и пак не е сигорно столицата с близо 2 милиона/ СТОЛИЧАНИ / са голям фактор в ДЪРЖАВАТА НИ ДЕТО ГЛАСУВАТ ПО МАЛКО ОТ 3,5 МИЛИОНА
  • 30 Коко

    2 0 Отговор
    ПП сами се свалиха,и направиха без да искат голямо добро.С лъжливи ученици държава не може да се управлява .
  • 31 Абе,

    2 0 Отговор
    Хаджигенов, изшмъркай си хапчето и не се прави на политик ! И по кравар от краварите.