Last news in Fakti

18 Септември, 2022 11:19 2 724 33

Алекси Кесяков: Случаят Семерджиев не е единичен. Контролът на пътя ще продължава да бъде строг

  • алекси кесяков-
  • георги семерджиев-
  • шофьори-
  • контрол

Според пътния експерт всички трябва да бъдат обезопасени, включително и хората, които се возят на задните седалки в автомобилите

Алекси Кесяков: Случаят Семерджиев не е единичен. Контролът на пътя ще продължава да бъде строг - 1
Снимка: БГНЕС

"Случаят Семерджиев не е единичен. Мерките, които се предприемат като контрол, са значителни. Контролът на пътя ще продължава да бъде строг, ще има сериозни наказания", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" експертът по пътна безопасност Алекси Кесяков.

По думите му всички трябва да бъдат обезопасени, включително и хората, които се возят на задните седалки в автомобилите. Според Алекси Кесяков има единици, които не си плащат глобите.
Контролът на полицията дава отражение", каза още Алекси Кесяков.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Което

    26 1 Отговор
    само ще вдигне стойността на рушветите!

    Коментиран от #10

  • 3 !!!?

    19 3 Отговор
    Какво стана с "Мутри вън" на Радев !!!?

    Коментиран от #5, #29

  • 4 Олегчо

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Олегчо":

    Ну иди ,при мутрафанова и попраси
  • 5 ????!

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "!!!?":

    А ми те ги изкараха от арестите ,не си ли чул.Баневци Стайковци и др
  • 6 Кесяков, тези засилени проверки са

    30 0 Отговор
    много шум за нищо. Защо не си признаете, че всеки връзкар, заловен пиян или дрогиран, може да се уреди като бъде изваден от базата данни за произшествията от упълномощено служебно лице, или като си наеме адвокат и занесе съответната сума в МВР и съдът, престъпникът излиза от нарушението чист като момина сълза. Докато ни ви уволнят за 1 час всичките - няма оправия !

    Коментиран от #11

  • 7 Българка

    22 0 Отговор
    Защо се говори само за полицейски чадър над мутрата Семерджиев? Защо никой не обясни защо макар и малко ит преписките за него, дадени от МВР на прокуратурата са завършили с мълчание? Бил ли е свидетел на прокуратурата? Защо е бил охраняван и колко сме платили за това? Какво търси на местопрестъплението, където мутрата уби две момичета, военен прокурор с бял костюм и какво е търсил както той ,така и съучастничката, помогнала на Семерджиев да избяга? Кой всъщност е разтворил чадър над наркопласьор, убиец на пътя, криминален престъпник?
  • 8 Боруна Лом

    8 3 Отговор
    И ТИ БЕШЕ ТАМ, И ТЕБЕ ТЕ ВИДЯХМЕ!ОДИ СИ ХАРЧИ ПЕНСИЯТА И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ КАТО,,,,,ЕКСПЕРТ,,, РАДУЛОВ!
  • 9 Няма спасение

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Олегчо":

    за вас, руски па...длоги !
  • 10 Мильоционер

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Което":

    А бе ко ши прайми сега ,кат караш със сто лева в час
  • 11 90%

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кесяков, тези засилени проверки са":

    Се решава на място плащаш и караш мильо да не чака на заплата ,той се пребира с 500 -1000 лв днес
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    А дано а надали корупцията е сладка
  • 13 Този

    15 0 Отговор
    Е като Богдан Милчев и всички знайни и незнайни герои,имало акции на КАТ,не съм ги засякъл никъде по Тракия,освен на обичайните хранилки.
  • 14 бай Иван

    19 0 Отговор
    Г-н Кесяков, нищо не става с вас. Всички сте компрометирани от твое време та до днес. Все ви махат и ви връщат и все сте невинни. На човек му трябват 4 часа да повиси в КАТ и ми става ясно колко е пробита системата. Докато няма ефективни присъди при вас все така ще е. Всеки чудо за 3дни
  • 15 ТаУмВзе

    0 0 Отговор
    Махнахте ли ми Медала БАН?
  • 16 123

    14 0 Отговор
    А акции в РПУ-тата? Там също има престъпници
  • 17 1234

    10 0 Отговор
    KAT вместо да си върши работата играе на дребно и рекетира шофьорите. Защо не се грижат за спазване на ЗДП относно:
    2. собственика или управляващия пътя относно:
    а) състоянието и качеството на пътищата, пътната сигнализация и тяхното гаранционно поддържане, сервитутните зони;
    б) дейности по изграждане, реконструкция и ремонт на пътищата;
    в) изпълнение на мерки и предписания от компетентните органи, свързани с подобряването на безопасността на пътищата;
    г) оперативни и средносрочни програми за обезопасяване на участъци с концентрация на пътнотранспортни произшествия и изпълнението на мерките, предвидени в тях;
    д) планирани и извършени инспекции, проверки, експертизи, одити и оценки на въздействието, свързани с безопасността на пътищата, и резултатите от тях;

    защо не се изпълнява:
    Чл. 165. (1) Определени от министъра на вътрешните работи служби:
    2. при необходимост регулират движението по пътищата;
    3. следят за състоянието на пътя и пътните принадлежности и издават писмени предупреждения, сигнални писма или разпореждания до собствениците или до администрацията, управляваща пътя, и до фирмата, поддържаща пътния участък, за отстраняване на установени неизправности по тях;
  • 18 Геша

    10 0 Отговор
    Този дядка кога ще го пенсионират окончателно? Че той цял живот се занимава с това и резултата е виден.И сега пак акъл ръси.
  • 19 4477

    3 1 Отговор
    За да бъде контрола строг - трябва ни министър носорог!
  • 20 Бгг

    12 1 Отговор
    Семерджиев трябва да го разcтреляте публично, и до него тия дето са го покровителствали. За да има справедливост и назидание.
  • 21 Мачкайте Алекси

    3 1 Отговор
    Гробарската сган....
  • 22 Ком

    11 0 Отговор
    Около посредствена мутра обръч от около 20 служители на реда. Във всеки град и курорт има от този калибър десетки. Ами около тежкия криминален контингент колко са? Въобще за кого работят полиция и прокуратура.?

    Коментиран от #25

  • 23 Алекси Кесяков!!?

    12 0 Отговор
    Същия бардак е в КАТ като и по времето ти когато беше Началник!! Корупция и Зависимости!!
  • 24 Уха

    13 0 Отговор
    ПРОБЛЕМЪТ е много по-голям и по-дълбок. 40 полицая пазят нискоразряден дилър......
  • 25 МнениЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ком":

    Полицията по райони е политизирана в България. Каквото каже кмета това изпълняват. Министърът е нещо каро ПР в медията и безсилен, защото този приблем не е от вчера...
  • 26 от пицарията

    2 0 Отговор
    Кой път , тоя към соаретата на Кирчовчетата ли ?
  • 27 Кир Ливанчо

    7 0 Отговор
    Какво се случи след Семерджиев? Има ли действия? Нещо направи ли се? Ще лежи ли достатъчно в затвора? Ще изпълнява ли нещо в дълг на обществото? Ще го освободят като боклука, който уби Милен Цветков и всички като всички останали "анонимни" за повечето хора убийци с автомобили.
  • 28 Не можеш

    2 0 Отговор
    Да видиш патрул по магистралите. Никъде няма стационарни камери. Нито по магистрали нито по големи булеварди. Голям контрол. А резултата е мидим
  • 29 ????!!!!

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "!!!?":

    А ти какво очакваше да стане от призива на президента Радев "Мутри вън"? Мутрите да подвият опашки и излязат вън??? А той го каза, когато против конституцията каскета изпрати жандармерия в президентството. Немного хора реагираха на тази мерзост. При това след време се доказа, че не е имало причина!!!!
    Радев от позицията на президент толкова може..
    ПИТАЙ БОКО мутрафона по този въпрос. Той плямпа всичко, но по тези въпроси си трае.
  • 30 всеки нормален човек

    2 1 Отговор
    в България знае, че това не е единичен случай. Те са ежедневни. ПИТАМ: какво стана с татуираните юнаци, които влачеха младите хора под колоните на МС???? Аз БЯХ ТАМ и гледах!!!! ДВЕ ГОДИНи и ПОЛИЦИЯ и прокуратура (каскетницата) НЕ се произнасят по тези въпроси. ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА според тях.
  • 31 Гошо

    1 0 Отговор
    Какъв пътен експерт е този бивш милиционер! Гледай си пенсията и не говори глупости!
  • 32 Кесяков все една Стока сте! На този

    2 0 Отговор
    Народ му писна от Рекетьори по пьтища и улици!! В един западна квалтал на София, тези твойте кадри написаха, веднъж акт, веднъж фиш на инвалид със стикер на стъклото и документи ЧЕЕ такъв, че е влязла в Улица, на която пише, че е разрешено влизането на коли с инвалиди, там е единатвената Банка, поща, единствената банка, и една от Аптеките!! Банкя! След като стана достояние на много хора този факт, Общинари и полиция, свалиха табелата от стълба, ЧЕЕ разрешено влизането на Инвалиди!! Инвалидна си плати и Акта и фиша, защото почнаха да го заплашват от НАП Овча купел, че го дават на ЧСИ и Колектори, а общинар от Банкя му лепеше известия, че има да плаща фиш към общината, плати и фиша!! Пак със заплахи!! Какво е това Кисяков, пенсията на Инвалидна, е от най малките, има 30 г работен стаж??? Войната по пътищата ще продължава, докато КАТ(пътна полиция) не бъдат сложени на мястото си, да си вършат работата, за която им плаща държава, тоест Народа!
  • 33 До 32 Западен квартал

    0 0 Отговор
    Западен квартал
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол