Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 07:16 6 180 76

Гърдев, ИТН: Съгласен съм с Трифонов

  • димитър гърдев-
  • кснс-
  • украйна

Всичко тепърва предстои, каза той

Гърдев, ИТН: Съгласен съм с Трифонов - 1
Кадър Bulgaria ON AIR

"Убеден съм, че нещата продължават. Напълно съм съгласен с думите на нашия лидер, че всичко тепърва предстои. България се намира в такава обстановка, че този парламент не може да отрази целия спектър на мнението на българските граждани. Има нужда от нови идеи и сериозна промяна", заяви международният секретар на "Има такъв народ" Димитър Гърдев в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му КСНС се свиква при президента, след като има формиран парламент, а те още не са се разбрали ще има ли правителство.

"То ще бъде някакъв хибрид между служебно правителство и току-що влезли министри. Не се е случило нещо толкова грандиозно все още, за да се изисква промяна на българската позиция. Тя е абсолютно ясна. Ние не приемаме тези референдуми в окупираните територии", посочи Гърдев пред Bulgaria ON AIR.

Той изтъкна, че нашата помощ за Украйна е военнотехническа и с възможности за предоставяне мощностите на българската оръжейна индустрия за ремонт.

"Трябва да преценим какви са възможностите и какви точно въоръжения можем да предоставим на Украйна. Ние трябва сами да преценим как да защитим териториалната си цялост. Украйна не бива въобще да бъде подценявана", допълни международният секретар на ИТН.

"Ние през Черно море се намираме в прикосновение с конфликта. Ние трябва да имаме възможности да защитим нашите територии. Декларацията, която не подписа президента, не е подписана и от сериозните сили - Великобритания, САЩ, Германия и Франция. Държавите, които не подписаха, не означава, че не подкрепят териториалната цялост на Украйна", коментира гостът.

И заключи, че за да бъде бързо приета Украйна в НАТО, трябва да няма на територията на държавата чужди войски, които са притежание на държава, която не е член на НАТО и трябва да не се водят боеве на територията на страната.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    34 4 Отговор
    Безсилните най- обичат да е изсилват.

    Коментиран от #2

  • 2 Атака колко

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    Спечели на 02.10?
  • 3 Какъв

    46 6 Отговор
    лидер може да е самобезболезнена фурнаджийска лопата , страхливец и комплексар , бе ? Грозната постановка свърши ! Край !!!

    Коментиран от #4, #9

  • 4 Извинете -

    35 5 Отговор

    До коментар #3 от "Какъв":

    самовлюбена фурнаджийска лопата.

    Коментиран от #22

  • 5 уауууу

    36 10 Отговор
    Кое точно предстои,бе селски ? Вие сте бити карти отвсякъде ! Кои ви познава вас ?

    Коментиран от #35

  • 6 Слави

    33 7 Отговор
    Пак шикалкави с Украйна както и с Македония....уж защитава мнението на мнозинството а действа за да се хареса на Америка!! Заради това и го изоставиха избирателите. Едно обещава а друго прави
  • 7 Това лидер ли е

    43 8 Отговор
    Слави е мишка. Лидера не се крие, а поема лична отговорност пред народа и защитава предизборните си обещания в парламента, а не да се появява няколко пъти на запис, с черни дрехи, да гледа лошо и само да плюе по останалите в парламента, без дори да е бил един ден на работа в парламента.

    Коментиран от #20

  • 8 Реалист

    31 7 Отговор
    Президентът постъпи изключително мъдро като не подписа тази декларация. Всеки, който иска да спре войната ще я отхвърли. Защото приемане на Украйна в НАТО е равносилно на обявяване на 3та световна война! Вчера се случиха 2 неща, които трябва да ни държат на щрек. 1. Северна Корея изстреля далекобойни ракета, която прескочи Япония и беше на един хвърлей от САЩ. Ким обяви, че следващият път ще промени градусите, така че да падне в Американски град. В отговор Южна Корея изстреля ядрена ракета, която падна върху Южна Корея и само луд късмет е причината да не се взриви ядрената глава. Разбирате ли какво става? Третата световна тропа на вратата и даже рита да й се отвори! Президентът Радев вместо да отвори, врътва ключа, слага секюрити верига и взима оръжието от мазето, за да защити дома!

    Коментиран от #33

  • 9 Мнение

    15 13 Отговор

    До коментар #3 от "Какъв":

    Де са беше прав! Грозната постановка продължава. Комплексните и егоманиаците са в парламента. Пак ще слушаме Кировото Аз, Аз, понеже аз, тъй като Аз, затова Аз и прочие безкрайно егоцентриране!

    Коментиран от #12

  • 10 Факт

    23 11 Отговор
    Тези още се надяват, че някой ще ги избере на следващите избори. Имаше правителство те го свалиха в услуга на ГЕРБ и ДПС, блокираха държавата. Това което предстои е на следващите избори да бъдат наказани виновниците за сегашната безизходица.

    Коментиран от #36

  • 11 Особено от идеите на Тошко

    22 4 Отговор
    И Балабанов

    Коментиран от #34

  • 12 Чочо

    19 2 Отговор

    До коментар #9 от "Мнение":

    То , защото хич нямаше,Борисовото..аз,аз, аз!!!!!!
  • 13 Чочо

    17 5 Отговор
    Трябва да си съгласен с Трифонов, защото сте едни натискани на копчета.......така нареди дългия.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Чекмеджан ефенди

    16 5 Отговор
    Видяхме ви. Много добре ви видяхме. Оная от Плевен 2 думи не може да каже, щяла да ходи на село. БОЖЕЕЕЕЕ. Личности, дрън дрън.
  • 16 Нема ора

    10 1 Отговор
    При избирателна активност под 50%, изобщо да не свикват парламент, а да насрочват нови избори, а машините да не ги прибират, защото може да се наложи някой и друг референдум да се проведе.
  • 17 ДПС преля гласове не на

    11 8 Отговор
    Напълно е прав Гърдев, Франция, Германия, Британия и САЩ да не би да са Путинофили? Не са, както не е и Р. Радев.Хора като Георги-Боеца, Ат. Атанасов-Хр. Иванов, Плевналиев, Соломон и др. бих ги нарекъл вредни пионерчета, готови първосигнално да реагират с отрицание, без да мислят, разумно и балансирано. Досегашният модел на изборна система и управление на страната се изчерпа, отдавна и ни доведе до улица без изход. Най, най сме във всяко отношение, но от зад напред. Френски модел на избори и управление, без Прокуратура, от съветски тип. Това предлага ИТН отдавна, но мераците на дребните душици, за власт и пари са огромни съответно и съпротивата е голяма. ИТН били ДПС (една от упорките на Хр. Иванов, Кирил и Асен) . Да ама не, защото ДПС преля гласове не на ИТН а на Стефан Янев (Б.В.)

    Коментиран от #25

  • 18 Човек

    15 6 Отговор
    Да погледнем РЕАЛНО какво се случи - Слави разцепи анти-ГЕРБ вота и грабна лъвския пай от него, но не направи правителство, дори когато спечели изборите. Когато ПП се появиха на сцената и протестния вот преля към тях, Слави се коалира с тях, но когато те изритаха мутрите от най-голямата сухопътна граница на ЕС и спряха милиарди към техни строителни фирми, Слави даде своята част анти-ГЕРБ вота обратно на ГЕРБ за да свалят правителството. Така много хора стигнаха до "извода", че ПП са се провалили и само ГЕРБ могат да управляват. Накратко - Слави измъкна ГЕРБ от една много деликатна ситуация, където империята им беше заплашена от разпад, и заздрави позициите им. Някой вярва ли, че това го е направил от неопитност без да иска? Според мен е играел за мафията през цялото време, дегизиран като анти-мафиот. Той си изпълни поръчката и сега ще се оттегли комфортно, защото никога не е искал да се занимава с политика.

    Коментиран от #21, #23, #26, #30

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Де да беше на 28 г

    10 7 Отговор

    До коментар #7 от "Това лидер ли е":

    Слави не е в първа младост, за да прави това, което очакваме, от него. "Да възседне коня да вземе знамето и да извика напред юнаци". Де да беше на 28 г. и да е завършил Оксфорд, но не е, което обаче не означава, че не е прав! Честно казано почти всички виждат, че сме в патова ситуация, но користно продължават да упорстват, правейки едно и също, съответно получавайки едно и също, като резултат.
  • 21 Маже и така да е!

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "Човек":

    Но още по-вероятно е да е глупак.
  • 22 Прозрял

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Извинете -":

    Слепецо, тепърва сега започва всичко, ама как да го видиш? Освен да плюеш и да обиждаш друго можеш ли?
  • 23 Де факто грабежа продължи

    8 8 Отговор

    До коментар #18 от "Човек":

    Според мен, ти си шаран, балъка който кълве безотказно всеки път и всеки път е недоволен, от избора си.
    Защото борбата с мафията на Киро и Асен беше просто един Пиар. Реално те заедно с Рашков Изпраха ББ. Финансовият му министър и Севда ТВ. Онези дори успяха да ги осъдят чрез адв. М. Менков факт! За Гешев спряха да говорят, след появата на онова видео, от Мин. Съвет с доставката на веселата пица и другото дето я бараше, а трябваше да е на среща с Балканските лидери в Солун! На границата смениха една фирма с друга, но пак остана една и де факто грабежа продължи (цитирам Здравков). ГЕРБ краде от магистралите не в проценти а в пъти, но това не означава, че държавата (Асен и Кирил) да фалират българските фирми в този бранш. Не им ли платиш заплатите хората, ще отидат в чужди фирми. И последно, за газа, Кирил и Асен нали са бизнесмени, създадоха ситуация на дефицит, съответно и качиха цената на руския газ към него момент нямаше друг и въведоха посредници, същевременно си направиха сделката с танкерите, ето ти няколко стотици милиона в техните джобчета. Завода за автомобили в Ловеч, къде е? 9 милиарда изчезнаха за 9 месеца, къде са? Отговорите им не бяха задоволителни. Има и др. но стига толкова.
  • 24 продължават

    6 0 Отговор
    Разбира се, че Земята няма да спре да се върти заради вас!
  • 25 това не доказва нищо

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "ДПС преля гласове не на":

    Никой не прелива в изчерпан проект.

    Коментиран от #27

  • 26 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    9 5 Отговор

    До коментар #18 от "Човек":

    Аз даже си мисля, че през дългите години на "славното шоу" преди това, Слави ни е заблуждавал, че е опора на народния гняв, а той е работел подмолно и подло, за да осъществи мечтата си да стане троянски кон на ГЕРБ! Със скромната си заплата от БТВ, няма как да купи даже музикалните инструменти на Куку бенда. Ясно е, че е субсидиран от някой, който има цел! Но кулата от лъжи рухна и няма връщане назад!

    Коментиран от #28

  • 27 Получаваш едно и също.

    3 3 Отговор

    До коментар #25 от "това не доказва нищо":

    Изчерпана е сегашната система на избори и управление. Всеки, дори и ти го вижда. Това констатират и съответно казват, какво може да се направи в перспектива. Така, че не си прав. Идеята на ИТН, за мажоритарна система на избор и Френски модел на Държавно управление без съветска прокуратура е бъдещето!
    Трябва да си сляп или трол, за да не го видиш. Ето ти един пресен пример. Почти всички наблюдатели казваха, че и при новите избори резултата, пак ще е същия безпътица. И познаха. Как няма да познаят, след като правиш едно и също, получаваш едно и също.

    Коментиран от #75, #76

  • 28 над 4 милиона в Държавният бюджет,

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Можел си да мислиш? И кучето може да мисли, но не е достатъчно. Тука трябва и логика. Слави направи Референдум, а цялата политическа класа не го призна, включително ГЕРБ. Само Слави (ИТН) вземат по 1 лв. субсидия. Всички други 8 лв. А реди Референдума взимаха по 12 лв, спомни си. Слави не бил подал декларация, а ББ и Корнелия били, ха, ха и кой вярва, че ББ или Нинова имат само 15 000 в банката? Само една партия е върнала над 4 милиона в Държавният бюджет, познай коя е тя, от първият път.

    Коментиран от #70

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Прозрял

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Човек":

    Хайде сега да видим колко е НЕ РЕАЛНО, това което представяш за реално!?! Почти цялата местна власт е в ръцете на ГЕРБ! Защо са необходими тези еквилибристики от страна на Бойко и Слави, след като ГЕРБ нямат проблем с властта! Опитваш се да правиш кухи и празни внушения! На хората им писна вече от такива човеци!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Баща ти

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Реалист":

    Пий хаповете и лягай,дебелакът от Северна Корея бил изстрелял нещо си там,като падне тая ракета в Япония,тогава ще се муши в заешки дупки,подобно на Путлер,който впрочем яде як бой в Украйна
  • 34 Баууууу

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Особено от идеите на Тошко":

    Страх ли те е пепедебе гербаво комуноидно??
  • 35 селянин

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "уауууу":

    Ти по далече от носа си може ли да видиш бре?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Трансформърс...

    5 2 Отговор
    Алооо Гърдев , ако лидерът ти излезе от дупката си , може и да получи и някой друг глас , ама да ме управлява някой, който се крие като мишка от народната любов и изкача , като призрак да ни обяви нещо , не ми се нрави!

    Коментиран от #42

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Така е

    0 2 Отговор

    До коментар #40 от "Трансформърс...":

    По добре да е някой да те лъже колко си добре, докато те краде!

    Коментиран от #66

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Трансформърс...

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "Така е":

    Аз пък не вярвам на хора , които отказват да декларират доходи ! Тогава да си стои в шоуто , а не да се прави на политик! Щом криеш , газ.т ти значи е оцапан! Да не ходим да му взимаме имотите , за едно сме честни , а за друго ще крием! Хайде, Хайде!

    Коментиран от #67

  • 67 Така е

    0 2 Отговор

    До коментар #66 от "Трансформърс...":

    Писането по глупави опорки, издава платени коментари! Доходите са декларирани, данъците платени! А не е подадена сеирджийската декларация, върху която да се упражняват платените глупаци! Ама дреме ти! Драскай простотията на продажниците! Нали се грижат за теб да си беден и лъган!

    Коментиран от #68

  • 68 Ха,Ха.....!

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Така е":

    Абе УМНИК, ти не видя ли предложението на Трифонов за кабинет, още първия път и не чули програмата му !? И ще ми казваш и пишеш тъпотии ! Няма нужда да се напъваш , те делата говорят повече от празните приказки!

    Коментиран от #69

  • 69 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "Ха,Ха.....!":

    Видях! И на ПП видях! Министър председател долен лъжец и продажник, а финансов мининистър, крадец, съден за кражба! Та видях много! :))
  • 70 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 3 Отговор

    До коментар #28 от "над 4 милиона в Държавният бюджет,":

    Каква причина да не подадеш декларация, освен ако криеш нещо? Ясно, като бял ден. Това за върнатите надвзети субсидии е кука та, на която се хванахме много риби. Кука-тройка! Тук по подобие на мислещото куче, идва въпроса за мислещата риба. Повечето риби се откачиха от куката още след 11 юли 2021 г., когато видяха, че рибаря не може да плува. Другите по-късно. Но не всички!

    Коментиран от #71

  • 71 Каква полза от лъжи

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Дркларация и данъци всеки може да види, че Слави е платил! Декларацията която не е подал, е само сеирджийска! И с нея и без мея, простотията ви не спира! Субсидията ако не беше така, щяха ли лъжеца кирчо и мафията зад тях да съчинават купища лъжи, вместо да използват това? Каква полза имаш от лъжи?

    Коментиран от #73

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Каква полза от лъжи":

    В конституцията никъде не пише, че има такъв вид декларация, която да е "сеирджийска", за да може някой да си я избере! Щом някой си мисли, че ме превъзхожда с това, че не спазва законите на страната, той не може да ми бъде ръководител!

    Коментиран от #74

  • 74 Никой не ти говори за конституция

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Ти тиражираш, че те лъже с данъци, крие и т.н.! Което не е вярно и е чиста проба лъжи! А тази декларация, която я ползвате за тези лъжи, си е чисто сеирджийска и от нея не зависи криенето на данъци и тяхното плащане! Та пак ще те попитам! Каква полза имаш от евтини и глупави лъжи?
  • 75 111

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Получаваш едно и също.":

    Предложението ви беше отхвърлено и това беше ПРАВИЛНОТО!
  • 76 111

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Получаваш едно и също.":

    И не получихме същото!!! Получихме парламент без вас, което е СУПЕР!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове