Last news in Fakti

8 Октомври, 2022 14:53 2 181 40

Гешев: Губим млади хора без време

  • иван гешев-
  • жертви-
  • катастрофи

Представителите на всички отговорни институции сме длъжни да сложим заедно край на тази черна статистика. Времето на намеренията изтече, нужни са спешни действия

Гешев: Губим млади хора без време - 1

За спешни действия в областта на пътната безопасност призова главният прокурор Иван Гешев след днешния пътен инцидент в Силистренско, при който загинаха трима души.

„Поредни три жертви на войната по пътищата. Млади хора, които губим без време. Представителите на всички отговорни институции сме длъжни да сложим заедно край на тази черна статистика. Времето на намеренията изтече, нужни са спешни действия!“, написа Иван Гешев в акаунта си в Twitter.

Рано тази сутрин трима души загинаха край село Руйно, община Дулово, след като лек автомобил, с общо петима пътници, е излязъл от пътя и се е преобърнал в крайпътна нива. По информация на МВР-Силистра загинали са шофьорът на автомобила – на 39 години, и двама мъже – на 22 и 30 години.

Седемнайсетгодишно момче е настанено в местната болница, а друг 20-годишен пътник е прегледан и освободен за домашно лечение.

През изминалото денонощие в страната са станали 28 катастрофи, при които един човек е загинал, а 35 са пострадали, съобщиха по-рано от МВР. В София са регистрирани пет тежки инцидента и 28 леки, при които няма жертви, но има петима пострадали.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахаха

    35 2 Отговор
    Гешев и той на поритик ли се изживява. Да си гледа прокуратурата корумпшрана
  • 3 Мушмурок

    28 5 Отговор
    Гешев, сложи край на Корупцията по високите ятажи на властта.
  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    34 3 Отговор
    Гешев, пътната безопасност не влиза в ресора на главния прокурор.......
    Пак ще ти припомня думите ти за "разделението на властите"!
  • 5 Първо

    26 0 Отговор
    Ти да направиш ревизия за всички дела за ПТП и прекратените ги публикувай за обществено обсъждане.Тогава ще се види кои прокурори за вземали страна на престъпника
    Тези неща не са от вчера,а е дълъг процес на осъзнаване за безнаказаност и безотговорност
    Хайде да те видим дали го можеш или само приказваш като твоя началник
  • 6 влък

    8 0 Отговор
    друг 20-годишен пътник е прегледан и освободен за домашно лечение. НАЛИ НЕ Е ОСВОБОДЕН ЗА ДОМАШЕН АРЕСТ?!
  • 7 Гост

    7 2 Отговор
    Гледай личните ти сметки да пращат, не гледай да вършиш някаква работа, не си инсталиран там да вършиш работа.....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Излишни са коментарите

    8 0 Отговор
    Всичко е корумпирано, от общини за земи с нагласени конкурси, мами те таксито, автоминтьора, юриста, милиционера, бизнесмена, лекаря, учителя и т. н. Кой луд да се върне в Бг. Да се върнат, за да работят за вас, а вие с младите любовници къде ви видят очите, не че навън омъжените жени с деца не го правят с араби и платежоспособни, както и в Бг ми казва една жена, мъжът й, слагай минижупа и отивай в околовръстното да носиш пари, много са случаите, майка и дъщеря с мъж ерген, никой нито ев Бг нито навън им се работи на някои млади момичета. Всеки да се спасява поединично. Окрадоха я тая хубава България.
  • 10 Анонимен

    4 1 Отговор
    Всичко започна в Бг в далепнатан1984 и 1989. Турците си изтеглиха парите от българските банки и Бг до днес е в агония.
  • 11 Заради теб и тея за които работиш

    16 3 Отговор
    губиме Държавата!!!
  • 12 дааа

    6 0 Отговор
    Еми всичко живо дрогирано,ама иначе ОПГ за разпространение на наркотици няма според полиция и прокуратура.И в София лидерите им не се предвижват с по няколко лимузини и задължително патрулка.Тая държава приключи за съжаление.
  • 13 112

    1 1 Отговор
    Убиха еродит ченгета след 1989. Много народ ликвидираха, като го оставиха без работа, препитание и преди месец един нормален се хвърли в реката, идват близнаците, изяждат ми яденето и няма какво да ям ми бе споделил гошо, може да заейваше, но бе умен не клюкар, двете му шерки учители в прславейков. Учители, а баща им хванал от кауфланд в понеделник такси, а той никога не на такси, преспал къде в гирата и в сряда и слага край на живота в огледалото.. Да си дойдат да се хвърлятххх
  • 14 Бегай !

    11 1 Отговор
    Когато си отгледал едно поколение в беззаконост и анархия,това е резултата.
  • 15 111

    6 1 Отговор
    Краде се яко и ще продължи и така крадците недосегаеми ще богатеят на гърба на народа. Нито фактура ти дават, а и да ти дадат, ти не разбираш лъжат ви и т н. Нищо на тоя етап не може да се промени, вълкът козината си мени, но нрава никога. Не, не сме комунисти, но имаше ред по време на социализма, а днес е хаос и кражби.
  • 16 Гешев

    6 3 Отговор
    Имам новина за вас Българи в понеделник 10.10.2022г. си подавам оставката. Писна ми да работя за мафията и да се обръщам към Борисов със ШЕФЕ.
  • 17 1234

    4 1 Отговор
    Заминалите на запад преди 10 и повече от 10 г, нищо няма с това което бяха гук, коренно различни са, в положителна посока. Но си мислят за остарелите си самотни родители. Вашите деца на дс се завърнаха в бг, да им рабитят робите, но и тук не им се ще да се трудят някои по цял ден таксита, цигари, кафета, десата гледат си и в социала, другите шефкет ги финансира, третите през работно време си пистроиха бизнеса и днес им плащат на работници, а те в общини, къщи, замъци, деца, внуци, никога е нямало справедкивост, но следм1989 бе ужасен геноцид спрямо чивечеството на народа ни.
  • 18 Питам

    7 0 Отговор
    Гешев, ще разкриеш ли защо при катастрофата в Шумен огледът приключи за кратко време, защо нямаше оглед на светло? Защо зъболекар слага амфетамин вместо упойка? Къде и кога зъболекарят е сложил 3-те упойки? Кой подпали Жипката в строго охраняем склад на МВР? Подаден ли е сигнал за пожара или полицаите са спали на пост? Тази работа не мирише, а буквално ВОНИ!!!
  • 19 Някой

    3 0 Отговор
    Ние пишем в множествено число. Не става въпрос за когото и да е било, но много се краде, а може би е трябвало да минем през това чистилище, да бъдем ние над 10 г без работа, децата ни, защито сне явно и казано ни от герб боклуци, ние и децата ни, от бкпгерб, думи тежки не се забравят бойкоб, ипон и той отмъстителен бе към пожарникаря, инждимитърд, оенсиониран оенсионер, с едсн 50ххх,72 годишен е. Живи хора, лъжи, сплетни, а са алкохолици военни, луди и т н, отмъстителни. Да бяхте добри и бог би ви помогнал, а той ви отне много неща нещастни луди хора. Побъркахте народа си с тая ваша диктатура и алчност.
  • 20 Живи и здрави

    1 0 Отговор
    От 2007 следим за мвр как стоят нещата, но минало свършено. Плащат и започват. Нотариус Калин Димитров умря, отиваш във варна, давал парите на брат му в мвр и т н. И при бонев същито бе и при иван и при коларов и още работят на бкп дс децата им по над 50 годишни, добре, че им показахме жената до.. И имат две орекрасни момиченца. И едно бладодаря нямаше от мъжка страна. Това е ежко бежко от дс, вкизат им над 10000 и нагоре всичко си върви по старому. Промяна няма рвформи няма, промяната се случи 1998,1999,ндсв, тройната и черешката герб на тортата и ще продължи, но не ни дрене за булгарските дс
  • 21 един

    4 0 Отговор
    Битовата престъпност я оправи,сега дойде ред на катастрофите,двамата с Радев много загрижени нещо!Не че катастрофите не са проблем,но не е Гешев който трябва да го решава,има си изпълнителна власт,агенция по безопасност по-пътищата,КАТ и ред други знайни и незнайни чиновнически служби на които задачата им,е да решават тия проблеми!
  • 22 Циник

    4 2 Отговор
    Тоя пък много насериозно се взе. Егати клоуна
  • 23 Анонимен

    4 1 Отговор
    Орокудени от Албания, българите през първата светивна война, прокудени от Беломорието 1923, прокудени от България 2009,все от нулата и ще ми казватнтукашните. Дошли са с еднанторба от гърция и днес имат децата им претенции за 500 лева заплати, дори им били много, казват тукашните местни българи. И не се сърдете на дпс, те са единни, помагат си, а българина ще ти избоде очите, за да върви напред и да ти се надснива, че живееш зле. Пизна ми от нагли и завистливи хора. Тая държава явно е само на ДС
  • 24 Гешев

    7 0 Отговор
    Ще дам личен пример - ще стана регулуровчик на кръстовището за Панчарево.
  • 25 Анонимен

    2 4 Отговор
    Госпидин Гешев не го познаваме, но има дар слово и ми допада. Харесва ми. Това че пишем тук не значи, пе всичко написано се отнася за него. Дайте един независим сайт и народа да си излива мъката, от 1989 лично аз живея в един домален затвор. Пиша за хора, които отлично познавам и ако ме повикат, което няма как да стане, работя с доказателства, т е, пиша, а не с измислени фрази
  • 26 Ирена

    9 0 Отговор
    Така наречените млади хора в България са тотална щета. Невъзпитани, алчни, арогантни, много, много стигнали и без никакъв хуманизъм .
    Отвратителни млади наглеци.

    Коментиран от #34, #35

  • 27 Слугата

    5 2 Отговор
    Слугата много противен индивид . Гушев позор .
  • 28 Анонимен

    2 1 Отговор
    Явни бате бойко и ние сне рендосани от 1923, 1944, 1984, 1989, 1999, 2009 и продължава. Баща ми идвайки на тия земи, млад бях и младост не помня, върви си по наследство, а не магии и магьосници, бате, да не чуят юристите.. Възпитани са децата им на юристи, антифашисти, внуците им, приятно да е разговаряш с умни и възпирани млади и не нервни и говорещи дсамо за пари, а тия с парите бате много прости акъл дават на умните. Товаже пиложението. Търпил, мълчил и чакаш да дойде краят на изтезанията на чивечеството по света и в Бг най много
  • 29 гологлав каскет

    5 1 Отговор
    Дебелоочие без граници и прегради.
  • 30 Пловдив

    9 0 Отговор
    Ами, просто тъпите и мързеливи милиционери, прокурори и съдии, трябва да започнат, да си вършат работата, за която им плащаме заплатите и нещата ще влязат в норми!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Слугинята

    4 2 Отговор
    Слугинята на буци "умното" е за пандиза .
  • 33 Анонимен

    3 0 Отговор
    Има баби вдовици останали по време на войни, а тя бе р1885, бе много с по съвременни разбирания от днескашните новобогаташи, научи се в Бг да чете работническо дело, знаеше гръцки, турски, а дбес всички от дс горе крадци на едро имат хотели в Гърция, къщи и на живка от николово ямбол цяло лято си гледа децата в гърция юристката на 35 г с 2 големи деца, как ще ги стигнем българската комунистическа крадлива номенклатура. Никога и в оня свят ще имат милиони хохо споко
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Мода е педал!

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ирена":

    Повечето, но не и всички. Има свестни, интелигентни и упорити деца, но, наистина, повечето са супер-зле! Лошото е, че всички читави ще пораснат и ще избягат и те навън..
  • 36 гост

    5 1 Отговор
    Гешев, що стана със знаковите дела на Баневи, , Стойкови /карнобатския/ и Ветко Арабаджиев ? На колко милиона осъдиха държавата, т.е. данъкоплатците ?
  • 37 Цуца

    3 1 Отговор
    Въххххх! Вън!
  • 38 автор

    3 0 Отговор
    Каскете гледай корупцията,ако разследваш корупцията няма да се губят нито млади нито стари и гастърбайтъри
  • 39 ЗАЩО В ГЪРЦИЯ ?

    0 0 Отговор
    Правителството действа активно по отношение на децата от ромски семейства, като оказва помощ да посещават училище. Осигуряват им безплатен обяд и учебни пособия.
  • 40 Счупихте държавата с Борисов, смачкахте

    1 0 Отговор
    Народа, Окрадохте цял народ и Държава, няма млади, няма стари! Двама човека държите цяла държава на Дъното!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове