Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 10:42 16 549 56

Александър Каракачанов: Кажи им истината, Иване!

  • александър каракачанов-
  • иван костов-
  • реформи

Ако някой от множеството престъргали през властта в България е разбирал за какво става дума и е бил компетентен, то това е Иван Костов!

Александър Каракачанов: Кажи им истината, Иване! - 1
Снимка: БНТ

Кажи им истината, Иване! Тази вечер гледах участието на Иван Костов в предаването „На фокус с Лора Крумова“ по Нова телевизия.

Това коментира във "Фейсбук" Александър Каракачанов.

Единственото, за което мога да поздравя г-н Костов във връзка с участието, е за добрия му физически вид, тъй като почти всичко останало бе един нагъл гьонсуратлък, основан на елементарни политически клишета от зората на демокрацията.

Основната му теза бе за това как демокрацията в България не се състояла и Прехода бил провален по причина на това, че младите и неопитни демократи (разбирай него и авери!) не могли да се преборят със страшните ченгета, които правили каквото си искат. И това го говори човек, който е бил не какъв да е, а ФИНАНСОВ министър в две правителства, след това ПЪЛЕН мандат министър-председател, с АБСОЛЮТНО мнозинство в парламента и Президент на България от неговата партия!

Всичките служби му бяха в ръцете, цялата икономика бе в ръцете му, съдебната власт заедно с прокуратурата му играеше по свирката! Никой друг министър-председател на България през последните повече от тридесет години не е имал такава огромна власт! Някой би казал: „абе, човекът просто толкова могъл“! Да, ама не!

Ако някой от множеството престъргали през властта в България е разбирал за какво става дума и е бил компетентен, то това е Иван Костов! Казвам го това без да изпитвам симпатии към него, защото е факт. Затова как да не се сетя за думите на бившия Президент Петър Стоянов, с които започнах поста и бих продължил така: „ кажи им, Иване, че ти просто им се включи в играта!“


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 142 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дааа

    56 122 Отговор
    Ако не беше лошият Иван още щяха да ни застраховат ВИС И СИК с бухалките

    Коментиран от #5, #14, #42

  • 2 ТаУмВзе

    108 44 Отговор
    Щом и костов не е в Панделата, кво се очаква? Последна национална Катастрофа и тва е. Са и във Война с Русия ни нагласиха.

    Коментиран от #30

  • 3 ГОРСКИ

    129 5 Отговор
    Кражбите са по хубави от истината,за 30 години няма нито един осъден политик!!!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Европеец

    89 9 Отговор
    Каракачанов , да попитам само нали бяхте лидер на партия на зелените? Кой е сега лидерът им и колко бели и кражби направи в България с Натура 2000 ? Защо чак сега след 30 години се събудихте от летаргията?Всички държави от бившият СИВ , направиха ЛУСТРАЦИЯ , само РБългария НЕ. Защото през тези 30 години БКП и ДС винаги са имали контролната власт в България - административна , законодателна , съдебна , местна , военна ,изпълнителна! За това след месеци ще бъдем на прага на гражданска ВОЙНА!

    Коментиран от #20, #34

  • 9 Бъркаш ги бате ,имената

    33 4 Отговор

    До коментар #4 от "Агент Иван изгрухтя....":

    Са им различни !! Тоа бе кмет на София
  • 10 дедо

    58 9 Отговор
    Ех, Каракачанов, и ти какво само се правиш на интересен. Иван не случайно беше съветник на Луканов по времето на Кръглата маса, а ти не случайно стана кмет на София. На кого ги пробутвате тия клишета и двамата!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Спасов

    61 10 Отговор
    Боко направи почти две петилетки като Мин. Председател (с президент от Герб), но се оплаква нон стоп от Комунистите... (болшинството от които не са и между живите вече)...
  • 13 Спас

    43 31 Отговор
    За този Каракачанов излезе че е човек на ДС.Сега не му ли е неудобно.То Костов точно това каза-такива като този от ДС са спъвали всичко доктато се награбят.А човека добре ви каза направил е това за което имал подкрепа от народа.Тогава народа си искаше Т.Живков ако не помните.След това бясно плюене от всички десни,леви и пр.-всички по заповед от едно място.Това щото Костов не го обичаха ни от изток ни от запад.Гледаше си интересите на държавата доколкото можеше с трост народ.

    Коментиран от #21

  • 14 Край

    28 3 Отговор

    До коментар #1 от "дааа":

    Ми ти смееш ли да не си застраховаш колата срещу кражба и да не ти лепнат стикер че подкрепяш червения кръст или някакъв сокол или …
    Щото повечето хора не смеят
  • 15 Ще ще

    47 1 Отговор
    Ще си кажете истината предатели, как обслужихте същите закоравяли обезродени ченгета, мутри, феодали и огигарси. И как в България същите ги спаси Европа, като ги взе на служба при себе и предаде онези, които се бореха срещу тях и срещу техния режим.
  • 16 бай Пантелеймон наследникът на бай Юп

    63 2 Отговор
    още на времето Ж.Желев като избра ген.Семрджиев за вице беше ясно 4е преход няма да има! питайте Петър Берон!
  • 17 един

    55 20 Отговор
    Всичко било в ръцете му,айде де,ние сме паднали от луната според комундето Каракачанов,който още тогава заедно с други започна разцепление в СДС!Скрит комунистически агент сега ще ми говори тинтири -минтири!Комунистите и службите си стоят и до днес на власт!Да,същите тия които ограбиха банките преди Костов,после докараха Симеон от Мадрид,после реанимираха Белене и платихме милиарди за реактори,после същите комундета фалираха и разграбиха КТБ,построиха с наши пари газопровод на руснаците и т.н.,и това комунде днес ще дава акъл,наглост до няма и къде!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 КАНАРА ПЛОВДИВЪ

    15 3 Отговор
    ВЪЖЕ.....
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 емигрант

    46 22 Отговор

    До коментар #13 от "Спас":

    Спасчо, много си малък за да изпишеш толкова глупости, време ти е да се изучиш ! Костов е комумистичеки измамник внедрен в СДС за да го унищожи което и направи ! Костов не искаше лустрация и противодейства за извършването и ! А Каракачанов Александър е наследник на червени велможи но не се възползва от това и беше един от организаторите на първия протестен митинг в София на който един от пребитите от полицията беше Г.Парцалев който след това почина и не дочака свободата...а Ив. Костов е крадец в особенно големи размери от далавери чрез служебно положение, само от далаверата Нефтохим Бургас прибра 100 млн. от руснаците...

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Съседа

    23 14 Отговор
    този е най крадливия сач за всички времена!
  • 24 един

    36 14 Отговор

    До коментар #21 от "емигрант":

    A вe,eмигранта,Иван Костов ли ходи с охрана,или неследника на Илия Павлов-Делян Пеевски?!Ти кво си мислиш,че сме по-балъми от тебе ли?!

    Коментиран от #36

  • 25 Българин

    27 7 Отговор
    "Един" е написал най-точния коментар за състоянието у нас. ДС кадрите и техните наследници контролират практически всичко. Фирмите са техни, институциите са запълнени 100% само от тях, ръководните постове с добри заплати навсякъде се дават пак само на тях и т.н. Дори се женят само за хора от своето "потекло". Лично бях свидетел как на човек, който познавам, издънка на дребна провинциална номенклатура, изведнъж му спуснаха "правилното" момиче. Нищо, че нямаше нищо общо с неговия вкус.
  • 26 Казуар

    23 15 Отговор
    Всички служби от времето на Тодор Живков били в ръцете му. Генералският син Каракачанов говори небивалици.
  • 27 Да бе!

    26 5 Отговор
    Направо света вода- ненапита.Црън Ванчо е побългарен модел на Горбич.Едно към едно,но с тази разлика,че там мащабите на грабеж са огромни. Източници споменават за над 2,3 трилиона зелено.За нас същите източници цитират приблизително 103 милиарда,отново в зелено.По смомените на П.Дертлиев( умен държавник) при дивата разпродажба на Бълг.пощи,тБТК и други той му казва: Иване,хората са прави.Защо не търсим повече пари? Ще влезнат в хазната? И краткия отговор: Аз знам по добре от всеки,колко реално струват.Но така се създава буржоазия!Без нея всичко е временно!
  • 28 Другият един

    20 4 Отговор
    Този генералски син е напълно прав ама защо казва чак сега изтината Щото и той за валията вероятно е щипнал нещо от баницата
  • 29 Абе

    18 10 Отговор
    Да бе,Зелен Червенков!Всички служби бяха в ръцете на Костов!Само,че хората от службите, служеха не на държавата,а на мутрите от ДС и КГБ!Така,че не хвърляй още кал по Костов!Достатъчно го каляхте 20 г !Не казвам,че е ангел,не!Но вие,пребоядисаните комунисти,съсипахте и продължавате да съсипвате България и нищо няма да промени фактите!Не може да се измиете и ще си платите цената!Поне,някои от вас!Все.ще има видов ден!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Войводата

    16 10 Отговор
    Не господа тук първо си имаме губернатор какви парти какъв президент който и да дойде на власт руския губернатор му диктува какво да прави, в момента сме със губернаторка.
  • 32 Тодор. Живков.

    33 1 Отговор
    Бай Тошо ви го каза в последното си интервю пред рядко домопалите.се.до него докато беше под домашен арест и след дело което спечели а нито една медия не показа съдебната зала и решението на съда. Та той си ни го каза е прав текст ,, тая държава се разграбва от шепа хора..... После премълча за.секунди и продалжи ,, и ще продалжи да се разграбва още дълги години, докато младото поколение не ги премахне. Та кой лук ял кой лук мерисал не знам но реално Живков лека му пръст позна, само дето не посмя да каже кой са шепата хора който я разграбват....... Да ви подсетя ли. ЦК. на БКп. Полит бюро.
  • 33 Драго

    30 6 Отговор
    Хора за затвора,се канят по телевизии за да ни разправят отново...сладки приказки.Какво можело да стане,какво се случило и кой за къде пътува.Мавъра е лицето на епохата от кражби в България!Нагъл гьонсурат с тъмна кожа!
  • 34 Гост

    19 2 Отговор

    До коментар #8 от "Европеец":

    Ал.Каракачанов е от Зелената партия – създадена от него през 1989 г., а Партия на зелените, която цитирате като неосведомен европеец, е създадена през 2001 г. от един отцепил се далавераджия с крадени пари - Христо Порточанов, който е изпълнявал поставена му задача. Тряба да се знае, че в почти всички партии създавани по това време са внедрявани вербувани от онова ДС келеши за разграждане отвътре - според замисъла на планирания от осведомените в САЩ, Европа и СССР модел на преход в България. В Зелената партия от по-известните „разграждачи” бяха Соломон Паси и Филип Димитров. Разграждачите в БСП провалиха Жан Виденов и сега набиват в ушите на тарапаната от неосведомени папагали за „Виденовата зима”. А Жан Виденов е единственият МП, който се опита да ликвидира кражбите от нацвъканите партийни крадци и милиционери в бандитския преход в България и беше наказан от осведомените „преходници”. Така ликвидираха свестните . Геният е предупредил – „свестните у нас считат за луди”. А онова политекономистче всъщност провали СДС предлагайки го за партия, а в СДС имаше други нагласи – за реална политическа дейност. Това обаче не беше планирано за България и не се състоя. Замисленият преход в бившия Соцлагер не беше с еднакъв модел за всички страни.
  • 35 Иване,

    21 1 Отговор
    Пишеш ли в тази кни га за статиите ти във вестник Работническ дело?
    Пишеш ли за срещите ти всеки вторник в ресторанта "При орлите",знаеш къде и на кой етаж е?
    Пишеш ли за Разбойническо мениджърската приватизация,която ти направи?
    Ако имаше видов ден,но никога няма да има,за съжаление.
  • 36 Недохранен пенсионер

    16 3 Отговор

    До коментар #24 от "един":

    Извинявай, ама бих искал да го срещна този Иван Костов без охрана. Как може да се направи нещо по въпроса?
  • 37 Анонимен

    24 1 Отговор
    Иван Костов, човека заради когото прехода не приключи повече от 30 години. Откъде мина трева не поникна.
  • 38 За протокола

    12 3 Отговор
    Костов трябва да бъде съден, а не да му се дава трибуна, а партийката му трябва да бъде изхвърлена от политическия живот на България.

    Коментиран от #56

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 За протокола

    13 2 Отговор
    Костов е типичен пример за това, че проблемите в Българската политика не са в резултат на липса на образование или неподготвеност, а на зъл умисъл и умишлени престъпни действия.
  • 41 Диана

    5 0 Отговор
    До За протокола. Не Костов измисли прехода към пазарна икономика, но той налапа въдицата на БСП, като повечето СДСари и др. политици от онова време пък и сега. БСП си има много ефективна въдица ,а подобни бунтари - я службица, я бизнесче...Разбират ги те тези работи - съдят по себе си...
  • 42 Уча се

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "дааа":

    Абсолютно вярно
  • 43 Уча се

    4 5 Отговор
    Каракачанов, иска да излезе от забвение,но начина който е избрал е доста неправилен.
    Иван Костов е на светлинни години от посредствеността на "Сашко"
  • 44 Сашо Каракачанов, ти знаеш, че Костов се

    11 0 Отговор
    Заигра с Шайката от СДС и ченгетата от ДС! Теб те обвиняват за това, че изгаси тока на митинг на СДС на Орлов мост?? Обясни какво се случи, кой нареди да се изгаси тока!! Ти беше тогава Кмет на София!! Какво мислиш за Софиянски, дали има право и съвест да се бута отново в Политиката!!?? Приватизира с поставени лица повечето активи на Столицата, после, като го Стиснаха му взеха, част от парите, смятаме, че иска да се Компенсира!! Огледал сее в Топлофикация София!! По Времето на Вальо Топлото Топлофикация беше на Печалба, а сега над 2 Милиарда Дългове, Крадене, Крадене, Крадене! Да върнем Вальо Топлото Той изгърмя като Бушон заради голямите Крадци!! Имало джакузи в служебния апартамент в Кр Село, не в самата Топлофикация!! Апартамент за Гости!! Копува няколко пъти скъпо сирене!! Но Топлофикация беше на Печалба!! А сега липсват над 2 милиарда, виновни няма, няма и обвинени??? Защо така!!
  • 45 ХАН КУБРАТ

    9 1 Отговор
    ОТ 1990г. ДО ДЕН ДНЕШЕН ВСИЧКИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ" КОЙТО МИНА ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 32г . ТРЯБВО ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО.ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ И ПРОЦЪФТИ!КАЗАХ!
  • 46 фАНТОМасс

    8 1 Отговор
    Сега всички в България чакаме не Иван , а Бойко да си каже , за да го разберат хората. Ама той не ще и не ще ! И за Мата Кари , коята УЖ знаел коя е ........и за мис Бикини и къщата й в Барса.........и за стаята с чекмеджетата ........и за това дали е ходил на църква , когато е бил комунист преди години.......... за това как се играе мач и пътува с правителствения самолет за личен кеф........и още и още и още и още !
  • 47 Шаран БГ

    5 2 Отговор
    Един от разсипницинте на хубавата страна и сега се кефи с персонална месечна помощ от държавата от 4 000 лева. А всички съвестни строители на социализма ПОД ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТТА !! Напъва го отвътре да дава съвети и да баламосва простолюдието..........
    Ровете в контейнерите, демократи ниедни – там е истината за пазарната икономика !!!
  • 48 фффф

    4 0 Отговор
    А.Каракачанов син на генерал от ДС и самият той агент на ДС с мисия да разтури СДС от вътре се оказа неудачник. Не можа и един Милиард да открадне като стотици други като него направиха. Общо над 300 Милиарда $ откраднаха за 35 години.
  • 49 Ив Костов??!! Разскарай се!!

    3 2 Отговор
    Разскарай се!?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Непримирима

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "За протокола":

    Заедно с него и всички крадливи и нагли ченгета!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове