Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 10:34 1 219 32

Стефан Янев: В момента доста от партиите упражняват предизборна реторика, вместо да седнем и да водим диалог

  • стефан янев-
  • партии-
  • предизборна реторика-
  • диалог

Формулата за сдобряване минава през диалога, през истинския евроатлантизъм, коментира лидерът на "Български възход"

Стефан Янев: В момента доста от партиите упражняват предизборна реторика, вместо да седнем и да водим диалог  - 1
Снимка: БНТ

Диалогът в парламента ще покаже възможните решения. В момента доста от партиите упражняват предизборна реторика, вместо да седнем и да водим диалог в парламента. Това заяви лидерът на "Български възход" Стефан Янев в "Денят започва с Георги Любенов".

Янев каза, че в момента се заражда евроатлантическо мнозинство, но засега това е само декларативно. Това засега предполага успешна реализация на първия или втория мандат.

Формулата за сдобряване минава през диалога, през истинския евроатлантизъм, каза Стефан Янев.

Той попита кому е била нужна демонстрацията по темата с това руският посланик дали трябва да присъства на първото заседание на НС. По думите му по темата има единно решение на Европейския съюз и никой не печели от вкарването на подобни теми в дневния ред на българските граждани.

Трябва да търсим прагматичните дебати, прагматичните решения, призова Стефан Янев. Цената на живота е важната тема за българското общество, допълни Янев.

"Български възход" като партия изповядва националния консерватизъм, който се завръща, заяви лидерът на "Български възход".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Саса

    28 6 Отговор
    Големият въпрос сега е- прави ли наистина американското посолство новото евроатлантическо правителство на България? Това ще е самоубийство за ГЕРБ, ПП, ДБ, само ДПС няма да изгубят електората си.
    Скоро ще си проличи, ако мислят повече за Украйна и чуждите интереси още от самото начало ще си проличи!

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Последния Софиянец

    9 4 Отговор
    💀 най после си има партия в парламента.
  • 3 Последния Софиянец

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "Саса":

    Че те ти казаха че първата им работа е Украйна.Българите кучета ги яли.
  • 4 Ще има нов избор

    29 2 Отговор
    Не може Янев, не става. Някои хора не желаят да водят разговор с дпс, разговор с герб, разговор с възраждане. Не става, ти като искаш води разговор, на следващите избори да не се оплакваш! Не стига, че английският му е като на немец без азбука, но поне да се опитва да използва бъларска реч. Желанието да научиш нещата правилно говори за човека.
  • 5 Факт

    25 10 Отговор

    До коментар #1 от "Саса":

    ГЕРБ+ ПП+ ДБ+ ДПС се надпреварват да доказват своята подчиненост и вярност към американския интерес! Никой не мисли за проблемите на България, важното е да се подчиняваме и да коленичим пред евроатлантическа зависимост!

    Коментиран от #8

  • 6 ТаУмВзе

    26 3 Отговор
    Генералчето на козяк ли? Аре Върти.
  • 7 Един

    28 2 Отговор
    докопал се до парламентта продажник
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Диалогист бе

    21 1 Отговор
    Диалог за какво? Кой повече да даде на Украйна, кой по мазно да се пльосне на "Козяк" или кой да прилапа повече?
  • 10 ТаУмНяма за язовеца от Козлудуй Майна

    12 2 Отговор
    Браво Стефчо. А за малката безкръвна неинвазивна военна операцийка ще говориш ли.
  • 11 Диалог

    12 1 Отговор
    се води , когато има нещо конкретно за дискутиране , а не лаф моабет или пазарлък да става !
  • 12 авее

    6 1 Отговор
    Със съучастници на терористи не се преговаря.
  • 13 Българин🇧🇬

    17 4 Отговор
    Това е Стефан Янки готов да се коалира с всеки за да прокарват американските интреси в България
  • 14 Ели

    15 2 Отговор
    Сутринта го гледам и му завидях, колко естествено звучат лъжите и колко лесно се приемат за истина!ТОЗИ НОВ ПРОЕКТ НА РАДЕВ Е ОПАКОВАН МНОГО УМЕЛО!ПРЕДЛОЖЕНИЯТА СА КАТО СЕРВИРАНА ШВЕТСКА МАСА-ИМА ОТ ВСИЧКО И ЗА РУСОФИЛ И РУСОФОБ И НАЙ-МНОГО НАЦИОНАЛИЗЪМ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПОДПРАВКИ!Мисля си какво е зад фасадата и към какво ще ни водят?ДАЛИ ПЛАНА Е АНАЛОГ НА ПУТИН МЕДВЕДЕВ? НА ПРАКТИКА ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЯНЕВ/РАДЕВ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНА И ПОЛОВИНА/КОКОРЧОВЦИТЕ БЯХА ИЗВЕДЕНИ НАПРЕДЕН ПЛАН ЗА ДА ОБЕРАТ НЕГАВИТИЗЪМАИ ДА ПОТЪНАТ ОБРУГЯНИ КАТО СЛУГИ НА САЩ
  • 15 Дани

    4 1 Отговор
    Всичко ни е зелено...
  • 16 Фуражката

    9 2 Отговор
    Деформира ГЛАВАТА....☝севернокорейскапоговорка
  • 17 олкйн

    11 1 Отговор
    Г-н Стефчо, слаб офицер си. Там в Шуменското училище сте слаби офицери, дано да бъркам. Толкова си мазен, толкова хлъзгав. За стратегии ни ги редиш, ами тази твоя стратегия до къде води бре? Как правиш стратегия, без да знаеш Хрисос, Царя и Бога? Еднодневки. Надпреварвате се да проповядвате някакви евро атлантически ценности. Какви са тези ценности бре папагали? Българите си имаме ценности от хиляди години с които много иперии сме погребали. И сегашните папагали и предатели ще ги гледаме като изчезват.
  • 18 нннн

    9 0 Отговор
    За.Зелен сертификат ще водите ли диалог или направо ще подпишеш заповед?
  • 19 кюмюря от Драгалевци

    7 1 Отговор
    Къв диалог бе ? Орел , рак и щука могат ли да създадат правителство . Ако имате нещо общо за какво сте ги създавали тогава тия партии !? Например как би реагирал на изпращането на оръжия за Украйна за което са ППи ДБ ?! Ще се съгласиш ли ? И какво правим ? Да си правят правителство военолюбците и джендърите . Малцинство . болшинство каквото имат или колкото са откраднали от гласовете ....
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 НЯКОЙ

    5 0 Отговор
    Не може да се води диалог за каквото и да е между насилник и жертва, грабител и ограбен, лъжец и измамен! Известни са на обществото негодниците, само те отново тичат с рога напред като стадо бизони към властта!
  • 22 факт а не фатки

    4 3 Отговор
    Какъв диалагог ве с тия евро пида ли ГЕРБ ,ДБ и ПП ? С тия само в блатото .
  • 23 Верваме

    2 2 Отговор
    Що ма съмнява че другаря е създаден за да не допуска бсп да са част от правителство..
  • 24 Факти

    6 1 Отговор
    Българите за съжаление вече не ходят в казарма и за съжаление не са ви видяли от близо какви кухи лейки сте всички със зелените чорапи

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пламен

    9 1 Отговор
    Взе гласовете на русофилите, влезе и побърза да се обяви за евроатлантик.
  • 27 Къде си

    5 1 Отговор
    тръгнал с този купен корпоративен вот от робите.работници на Христо Ковачки-изборния вот го доказа.Инсталира те президента като "обединител".Мале тая твоята коалиция със Софиянски схемаджията и Румен Петков руската марионетка какъв " престиж и възход"?По скоро ПОХОТ,ОТВРАТ!
  • 28 а ъъъ

    1 0 Отговор
    Всички Стефчовци ли сте такива. Вече си изгорел.
  • 29 Протест

    1 1 Отговор
    Какъв диалог бре?Диалог как да робуваме на Укроландия ли?В такъв случай никакъв диалог щом България не е първа точка в 48-мото НС.
    Хващайте се всичките евромарсианци на хоро и си заминавайте...кой на Марс,кой в Укроландия!Само не ни се мяркайте пред очите!
    Не вярвах,че толкова ниско ще паднат някои да прелагат за първа точка чужда държава.Продажници.Ууууууууууууууууууууууууу!
  • 30 българче

    1 0 Отговор
    коиии глупаци гласуваха за този екземпляр !
  • 31 Хитлер,Франко,Пиночет

    1 0 Отговор
    Какъв диалог бе комунисте, с вас криминалните престъпници диалог не се води, вие трябва да сте "съквартиранти" на Ленин, Сталин и Алиенде !
  • 32 Стефан Янев!! Стефан Усмивката иска

    2 0 Отговор
    На всяка цена във Власта!! Харесал сие Топлофикация София да Приватизира!! А за Свата Васил, трябва 2 закона да промените, за да може да се прибере!? За Политиката трябват и пари Генерале! Ортаклък с Крадците от ГЕРБ не прави!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол