Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 09:06 3 623 21

През 2014 г. РБ бяха „за“ Рашидов културен министър, за „Мултигруп“ – да не забравят Бойко Рашков

  • вежди рашидов-
  • рашидов-
  • реакции

Понеже от ПП не знаят, но някой им е казал, че Вежди Рашидов е бил близък до „Мултигруп“

През 2014 г. РБ бяха „за“ Рашидов културен министър, за „Мултигруп“ – да не забравят Бойко Рашков - 1
Снимка: БГНЕС

Иван Куцаров, политолог

Минавам само да напомня на 8-9 от най-възмутените народни представители от ДБ и ПП, че когато през 2014-та Вежди Рашидов бе избран с гласовете на РБ за Министър на културата нямаха проблем да са народни представители в коалиция ГЕРБ/РБ, министри, както и членове на политическите кабинети на различни министерства заедно с него. Наздраве!

Димитър Стоянов, юриста и анализатор

Дочувам, че фенове на „промяната“ и ДБ са говорили нещо за „Мултигруп“. И се сетих за една дописка в „Капитал“ от 11 август 2001 г. за рождения ден на „Мултигруп“.

През 2014 г. РБ бяха „за“ Рашидов културен министър, за „Мултигруп“ – да не забравят Бойко Рашков

Където гост е Бойко Рашков - това видно лице на „промяната“, настоящ техен депутат и вечен кандидат за шеф на КПКОНПИ.

Стоян Радев, режисьор

Понеже от ПП не знаят, но някой им е казал, че Вежди Рашидов е бил близък до „Мултигруп“, то нека не спират да са любознателни, защото нататък разказът продължава: стражът на морала Бойко Рашков също е бил, техният коалиционен партньор Слави Трифонов също е бил и въобще, тъй като „Мултигруп“ е фирма на комунистическата държавна сигурност, техният любим съюзник БСП също е бил, а пълният с агенти инициативен комитет на избрания от тях президент също е бил.

Ако извинението за някои пропуски в информираността е, че лидерите на ПП са били в чужбина, то тези на ДБ са си били тука… Но - не, това не може да бъде извинение за български политици, а и най-вероятно всичко знаят, просто избирателно забравят и си затварят очите, за да им върви “нулевата толерантност към корупцията”.

Емил Томов

Не знам дали знаете, но Вежди Рашидов беше един от малкото депутати, които си драха ризите за липсата на Митрофанова в парламента. Но като говорим за Мултигруп, освен него, има и други замесени с Илия Павлов, също и собственикът на ПП и ДБ, както и знакови лица от лансираната политическа „промяна“.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абсурдистан

    24 0 Отговор
    Та, като говорим за късата памет... На политиците им е навик да имат избирателна амнезия, но народ с къса памет за миналото няма бъдеще!
  • 5 Българка

    25 3 Отговор
    Срам! Нека Веждата да разкаже за бизнеса си с недвижими имоти! Нека да каже от къде има милионите! Да каже как синът ми на 20 години е разполагал с десетки милиони и си е закупил хотел в Алпите! .........Смрад .........
    Народе?........

    Коментиран от #20

  • 6 Макс

    17 1 Отговор
    Така е , в някакъв момент всеки от старите муцуни се е докоснал до мафиотските структури ,по един или друг повод. Важно е как е продължил живота си след този допир . Дали е устоял на изкушението да бъде покровителстан от мафията в замяна на политически чадър ,или не . Не върви вече определението , че всички са маскари . В края на краищата има прокуратура , следствие , ДАНС и какви ли не служби, които би трябвало да са изяснили отдавна въпросите от 90 -те години . Всъщност има ли такива служби , или и те са се докоснали по грешния начин до мафията?
  • 7 Харалампи

    1 4 Отговор
    Така те са лесни и да продължаваме с нашата работа и така супер цени на домати червени от 2 лв и 29 стотинки за един килограм добра оферта пресен пилешки бут цял на българска ферма 39 лв за един килограм намалението е от 5 99 на 3 69 лв на 3,69 лв за да не стават някакви грешки
  • 8 Лост

    21 1 Отговор
    Ами Борисов си пази партийната книжка. А и Плевналиев е бил комсомолски секретар. За Гърневски и сие да не говорим. И аз само да отбележа 🙄.

    Коментиран от #21

  • 9 БЕНОВСКА

    25 4 Отговор
    ВЕЖДЮ РАДИШЕВ - сам сменил името си и докладвал в ЦКна БКП,сам се е обявил за ПРЪВ МУЛТАК,счупил носа на полицай защото му направил забележка за неправилно паркиране и се е измъкнал без присъда,,при фалита но КТБ,с помоща на КОй си връща всичките 6 000 000 без ред и в пален обем - ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦЪРВУЛИ
  • 10 ПРЕДСЕДАТЕЛИ

    8 5 Отговор
    Рашидов и Рашков на Ротационен Принцип !!!
  • 11 Солей

    14 4 Отговор
    Мултигруп (или както обичам да й казвам Мутригруп) е просто поредната руска хранилка, чрез която руснаците управляват България. Затова ти "другаре", които са така "възмутени" са били там. Щото партиите се менят, но яслата си остава същата. Това, че хамелеонстват, за да си прикриват следите за кой работят не е причина за "амнезия".
  • 12 Васил

    16 2 Отговор
    Рашидов е поредният корумпиран алкохолик само се хвали какъв е художник и скулптор ама е кръгла нула.
  • 13 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 3 Отговор
    Жалка работа сте дс- бг.Затова децата си ги изпратих на 1350км от тук.И там имат дявол,но е за предпочитане.......Вече изкарахте ,че мултигруп е най човечната организация.....Вероятно е създадена и не от вас ,а от ...михал....Толкова ли не намерихте някой дет няма всеки момент да влезе.......в болница не дай...БОГ. Поне копирайте ,немците ,а не руснаците...Като няма МЪЖ ще сложиш ,Жена ,а не човек на 70г с болести.
  • 14 Тома

    7 0 Отговор
    Ние от винпром сме много радостни че веждито е председател на парламента.Той е нашия човек.Наздраве вежди
  • 15 ДС е живо

    7 1 Отговор
    ДС явно не е умряло, тези които са нацвъкали доносите са доказателство!

    Коментиран от #16

  • 16 Солей

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "ДС е живо":

    ДС е по-живо от всякога. Всички служби са твърдо под руски контрол благодарение на Радев, който си назначи шефове, които да продължават да ни разбиват отвътре, за да сме удобни на руснаците. Самия Радев, барабар с неговия идеен другар Янев, пък се погрижиха българската армия да е в безобразно състояние. Ако не бяхме в ЕС и НАТО сега щяхме да говорим за руски "освободители" в София. Отново.
  • 17 Ванче

    5 0 Отговор
    В Бг няма политици, бяха ликвидирани през 44- 45, сега е останала потомствена плява в розово.
  • 18 тре44

    1 0 Отговор
    Много добре! Крайно време беше някой да напомни на младите/ неинформираните какво са вършили едни хора, които днес ги извадиха от нафталина. Милиционерът/ сътрудникът на ДС си остава такъв завинаги. От 30 год. във властта се въртят закоравели комунисти или техните деца. Ако ПП или др. партия си мислят, че тези хора ще се променят, жестоко се лъжат. Големи надежди възлагаха на Рашков и Радулов. На какво основание очакваха от тях да подемат борба срещу статуквото, не знам. Та те са били част от това статукво.
  • 19 Селянин

    0 0 Отговор
    Да ли Вежди Рашидов или баща му или дядо му е бил човек които е учасвал в създаването на «лагери Белене или Скравена « или н вдвигал ръка за съгласие Или е участвал в « разбоиническата приватизация « Нека си спомним кои учасваха
  • 20 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Тои Поне има ръце /ами кирчо и асен/ Ами внуците на комунистите откъде имат милиони и по два три апартамента София и вили в Бояна А защо не питаш ментора на ПП и ДБ ДРУГАРЯ Божков от къде му са милиардите
  • 21 Крик

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Лост":

    Сигурно Ако си бил ученик през комунизма не си бил чавдарче или комсомолец При онзи терор Ако не си партииец не ти дават отговорках работа Попитаи или провери / кои директорш не е бил от БКП илиБЗНС СЪЮЗНИК НА БКП Не можеш да станешь земледелец без разрешение на милинката ни партия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове