22 Октомври, 2022 10:51 3 062 50

Гюров: ГЕРБ придума БСП да вкара Росен Желязков през задния вход

  • андрей гюров-
  • вежди рашидов-
  • продължаваме промяната

Това каза в "Събуди се" депутатът от ПП

Гюров: ГЕРБ придума БСП да вкара Росен Желязков през задния вход - 1
Снимка: Архив

Андрей Гюров от „Продължаваме Промяната” коментира избора на Вежди Рашидов за председател на Народното събрание. По думите му това е било израз на политическа безпомощност и безидейност на ГЕРБ.

„Те ходеха по студиата на хулят „Продължаваме Промяната” и всичко, което успяха, беше да придумат БСП да реши техния проблем и да вкара през задния вход всъщност истинския председател на Народното събрание г-н Росен Желязков”, заяви депутатът. Гюров подчерта, че не вижда нищо градивно в мнозинството, което е било създадено. Според него то е сформирано около идеята за нови избори и връщането на хартиените бюлетини.

"Най-вероятно този парламент ще има къс живот", прогнозива депутатът от ПП. „Ние с БСП естествено имаме известни идеологически различия, но мисля, че по основните теми, както сме показали и в миналото съвместно управление, така мисля, че ще бъде и в този парламент, можем да намерим общото”, каза още народният представител.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гюров

    26 20 Отговор
    Гюров.....умник Гюро , ще се окажеш ти !!!
  • 2 Въпрос

    30 25 Отговор
    А вие защо искахте почивката? Саботаж или безсилие?

    Коментиран от #10

  • 3 Реалист

    39 21 Отговор
    Ааа г-жа Нинова изтъргува гласовете на нейната партия с ГЕРБ за Хартиените бюлетити, за да си върне неграмотните симпатизанти, които не могат да се справят с машините, за да върне фалшифицирането на българския вот и подмяната на чувалите!!!

    Коментиран от #30

  • 4 Нинова избра

    35 2 Отговор
    Не един а двама представители от ГЕРБ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Эмили

    29 18 Отговор
    Отвратително диване.Негативна енергия.Програмиран слуга.

    Коментиран от #12

  • 7 Мафията вън!

    35 12 Отговор
    Падението на Нинова е жестоко! Съюзи се с мафията, коята щеше да бори! На комунист вяра да нямаш! Онези 60% видяха истинското лице на г-жа Нинова!

    Коментиран от #24

  • 8 наш

    21 15 Отговор
    умник гюро умници гюровци

    Коментиран от #17

  • 9 ПП говори

    21 20 Отговор
    Говорете истини. Не могат да ви спрат. Много искат, но не могат. И когато започнете да говорите истинските неща, те се въртят като на шиш и издават онзи звук когато се пече месцето. Жсффцсфф :) Затова искам силни речи всеки ден. Силни речи, които да правят хората силни! Политическите номенклатури винаги целяха да подхождат по начин по който да правят хората слаби. Затова и държавата ни е слаба.
  • 10 Защото беше ново предложение

    23 11 Отговор

    До коментар #2 от "Въпрос":

    И трябваше да се обмисли и вземе решение. Обаче бързаха новите друзя. Да не би другарката Нинова да вземе да се отметне...
  • 11 Българско-руската мафия пак победи

    28 13 Отговор
    един народ, който е загубил имунитет след 140 години руска зависимост и директна окупация. Вижте какво стана - турското иго роди Ботев, Вазов, Левски, Стамболов, Захари Стоянов и една плеяда генерали, които биха и руската, турската , англофренска, сръбската и гръцка армии в разстоянние на 10 години.
    А ето, вижте какви са чедата, които роди съветсконародната власт - няма да изброявам !

    Коментиран от #19

  • 12 Обидите са липса на аргументи!

    17 8 Отговор

    До коментар #6 от "Эмили":

    Обидата на човек показва само незрялост и липса на аргументи. Като обеждаш човека, сам се излагаш. Обидите са най -ниската форма на изразяване на несъгласие. Кажи просто, че си на друго мнение, толкова е просто!
  • 13 С поведението си

    29 6 Отговор
    Стрина Ниновица ми припомни целувката между Станишев и Местан...
  • 14 Българка

    22 14 Отговор
    Очакваме времето, когато Желязков ще влезе през парадния вход, но при бай Ставри

    Коментиран от #23

  • 15 Вълканов

    31 8 Отговор
    Ако сега има нови избори, БСП ще е под 4 процента, заради извършеното предателство спрямо надеждите на обискновенните хора. ГЕРБ акох управлява, ще има яко изтискване на финансовите средства на хората, за да напълни бюджета, та да ни вкарат в Европейската лудица на безпаричието. Помним Дянков.
  • 16 Гаргамел

    20 20 Отговор
    Хартиени бюлетини.Там е истината.Така и не обяснихте защо сме лишени от гласуване,и защо Европа не гласува с машини.

    Коментиран от #20, #21, #22

  • 17 Обидите са липса на аргументи!

    17 6 Отговор

    До коментар #8 от "наш":

    Да слагаш етикет на човек , че е глупав, е опит да се омаловажат неговите идеи и изказвания. Да обиждаш някого  е знак за невероятна интелектуална бедност!!! Говори за идеи, с какво не си съгласен? А не да злепоставяш личността на човека.
  • 18 Много точно

    27 10 Отговор
    Мафията ,с подкрепата на лъжеца Радев,се връща с нахалство през задния вход !
  • 19 Македонеца

    18 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българско-руската мафия пак победи":

    Срещу България и българите на балканите бе извършен целенасочен геноцид и претопаяване на народа ни от Англия, Франция и Русия, в основата са тези три империи. Режимът, съветско-комунистически-социалистически създаде пионерчета с фалшиво самосъзнание, които да не се борят, а всичко да ѝм е наготово, послушни генерали пионки, които ропотно и без чест да изпълняват. Зависими хора, топящи всеки свой съграждани, дори собтвените си родители и деца. Българите бяха обърнати срещу българите. Така и до днес.
  • 20 Мнение

    26 14 Отговор

    До коментар #16 от "Гаргамел":

    Европа не гласува с машини, защото хората там имат по-висок морал от нашия!!!

    Коментиран от #40

  • 21 6нтщ5ж

    32 6 Отговор

    До коментар #16 от "Гаргамел":

    В Европа хората гласуват и с писма по пощата!!! Ама не са мошеници като нас!!!
  • 22 Мнение

    31 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гаргамел":

    Ако в Европа те хванат да купуваш или контролираш вота на другите, няма да те глобят само 50 евро като у нас!!!
  • 23 Друга Българка

    19 20 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    И аз очаквам някой да влезе при бай Ставри , но не очаквам да е Желязков . В ПП има толкова хора , който напират да са там и може да им се случи .Тия са толкова глупави и вчера го потвърдиха ,и сами се изпързаляха .
  • 24 Ами

    18 6 Отговор

    До коментар #7 от "Мафията вън!":

    Ами винаги са били едно и също нещо. На местно ниво си работят заедно без проблем. Просто разграваха театър пред хората. Но сега вече нямат друг избор освен показно да се покажат че са женени и че действат заедно. Опитваха да го крия но вече обстоятелствата не го позволяват. Мултаците си бранят мръсните пари. Трябва да се направи всичко възможно да не се доберат до европейските пари. Направят ли го, ще си възстановят средствата с които са купували своите гласоподаватели, и ще имат за още купуване и напред във времето. Трябват незабавно нови избори до няколко месеца. Този парламент е нелигитимен
  • 25 Хахаха

    11 13 Отговор
    БСП с Божанов и бившото журналистче станаха открито дясна партия с някакви си леви цели между другото................. Убеден съм, че изборите бяха пипнати !!! Процентите на ПП, БСП, ДБ, Янев са нереални.... Само за увеличаване на натовската сган
  • 26 !!!?

    20 17 Отговор
    ПП така и не разбраха как допуснаха Митрофанова да седне на председателското място в Парламента !!!?

  • 27 ЕДГАР КЕЙСИ

    17 6 Отговор
    ГЕРБ НЕ Е ПРИДУМАЛ БСП ....... А БСП ПРЕДВИДИ ....... КОВАРНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ..,... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП С. ........ МАШИНИТЕ И ....... ЗАТОВА ЩЕ ВКАРА ...... БЮЛЕТИНИТЕ ...... ФАКТ ! ТОЗИ ХОД НА КОРНИ ЩЕ. Е ....... КАТАСТРОФАЛЕН ЗА ......... (П)РЕЗИДЕНТА ФИГУРАНТ ....... ФАКТ !

    Коментиран от #37

  • 28 тази гавра..

    20 10 Отговор
    Чухте ли милите спомени на Нинова със мултака на републиката и Илия Павлов.Всъщност Нинова творение на Мултигруп ли е или на ДС.Но въпроса е друг, кой и даде мандат и право да гласува за кандитатура на ГЕРБ.Не даде ли Нинова мандат на мафията да излъчи Правителство под формата на плаващи мнозинства и зависимости най малко за година, че и четири.
    Ако не са разбрали от БСП, да им го кажем.Нинова направи БСП по токсична от Копейкин.
    Каква промяна с Нинова, дето ни върна в годините на миналото.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Това е

    15 6 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    абсолютна лъжа ГЕРБ винаги са били за смесени гласуване-с машини и бюлетини. Така че, Нинова нищо не е търгувала. Чети и помни малко по-дълго.
  • 31 Кой68

    16 7 Отговор
    Безидейност и безпомощност показахте вие 8 месеца........
    ПП строшихте държавата със вашата управленска импотентност....
  • 32 Иван Тушев

    11 13 Отговор
    Който се е съгласил или е бил придуман от ГЕРБ е отишъл в канала. Предстои пълен разпад на БСП. Не могат да преживеят, че ПП са много по напред от Тях. Помощта за Украйна и хартиените бюлетини ще ги довършат. Светът върви напред, а те нямат никакви нови идеи, както и ГЕРБ, разбира се.

    Коментиран от #39, #41

  • 33 Гост

    8 3 Отговор
    А, дано се продумат и им набъбне кожата. Голям зор за евро кинтите.
  • 34 нн..ццц

    11 11 Отговор
    Същата история беше и с Правителството на Филип Димитров.Извадиха съчинените компромати, свалиха го, наградиха ги с постове в трета глуха и под контрол и 20 години бедност, кражби, корупция, ОПРОСТАЧАВАНЕ.
    ПП да бягат далече от Нинова и БСП.
    Готвят ни нови 20 години мизерия и кражби.
  • 35 Тоя пък

    13 1 Отговор
    Глупак
  • 36 666

    16 4 Отговор
    Младежкото БКП наречени ПП са бита карта. На следващи избори ще изчезнат като Чалгаря Славчо. Пълни некадърници и шмъркалници нищо не става от тези. Имат задача да рушат парламента в името на бащицата Радев.

    Коментиран от #44, #47

  • 37 Иво

    13 4 Отговор

    До коментар #27 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Точно така. Основната заплаха за България идва от руския агент Фуражка. Вече пет години руши държавата.
  • 38 Комунист

    9 1 Отговор
    Недей ревА на чужд гроб, че не знаеш къде му е главата и къде.....
  • 39 Ха,ха

    8 0 Отговор

    До коментар #32 от "Иван Тушев":

    Надай се жено на и т.н.Ти да не си роднина на Ванга!?
  • 40 Не гласува

    13 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мнение":

    С машини, защото машините лесно се манипулират. Това е истината.
  • 41 Куни

    12 0 Отговор

    До коментар #32 от "Иван Тушев":

    Толкова напред върви света ,че никъде не използват САМО нагласените машини
  • 42 колко трябваше да се чака

    12 1 Отговор
    Срам нямате ли ? Игрички, а?
    Да минава времето, да се гаврите с парламентаризма, с Конституцията, със законите и да се забавлявате. Аз съм аполитичен, не ме интересувате, но гласувам, гласувам "не подкрепям НИКОГО". Днес зная, че най-много ще гласувам срещу ПП, защото случайно бях вкъщи, загледах се и ми се изправи косата. Какви сте вие ? Откъде дойдохте, кой ви покани ? Не сте готови - не сте!
    Не разбирате, че Председателят не е Правителство. И, че е важно не само за вас, за мен, за партиите, важно е за това, как България изглежда в очите на света. И колко е демотивиращо, в една парламентарна република, да няма функциониращ парламент.
  • 43 Нинова игра играта

    8 1 Отговор
    на Радев,трябва да работи парламента,а да гласува всичко което е приготвило сл.правителство!След това...разпускане на парламента,ако Янев не състави правителство.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Стоев

    0 11 Отговор
    Вместо председател на парламента с юридическо образование имаме една стара мулташка бъчва, на която от едната страна пише "уиски", а от другата "водка". Отгоре на тая стара бъчва дими пура!
  • 46 пп сбирщина цигани

    12 0 Отговор
    а вие не вкарахте малкия рогач през същия заден вход така ли бе измамник?!
  • 47 Няма да изчезнат пепета и дебета

    11 0 Отговор

    До коментар #36 от "666":

    Докато има компютърно галсуване и хората на ДБ държат софтуера.
  • 48 ....

    7 0 Отговор
    Гюра събуди се бе въглен
  • 49 9876

    7 1 Отговор
    Интересно Гюрова откъде има този тен.Нещо препекан ми се вижда.Дали е ходил много на солариум!!!!!?А бе, няма ли толкова един българин за този пост!!????
  • 50 мдда

    5 0 Отговор
    Тоя Гюров е долен фашист. Постоянно плюе по бели хора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове