Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 14:28 1 379 28

Плевнелиев и Паси на среща с представители на "Български възход"

  • български възход-
  • росен плевнелиев-
  • соломон паси

По-рано днес контактната група имаше среща с представители на ПГ на ГЕРБ-СДС

Плевнелиев и Паси на среща с представители на "Български възход"   - 1
Снимка: БГНЕС

Започна срещата на контактната група, водена от Росен Плевнелиев и Соломон Паси, с представители на ПГ на "Български възход".

В началото на разговора в сградата на Народното събрание президентът (2012-2017) Плевнелиев благодари на парламентарната група за уважението, за диалога и за правилния подход. Зад всеки успех се крие правилният подход, отбеляза той. Когато политическите партии се оградят в окопите, не си говорят, не търсят диалога, не търсят съгласието, ние няма да успеем, коментира Плевнелиев. Той отбеляза, че тези консултации по никакъв начин не целят създаването на каквото и да било правителство или коалиции, а търсенето на решения и на съгласие, уточнява БТА.

Виолета Комитова, заместник-председател на ПГ на "Български възход", отбеляза, че само чрез взаимодействие между отделните политически партии могат да се решават проблемите на българското общество. Ние се отзовахме на вашата покана, за да покажем, че ще съдействаме, ще сътрудничим и ще търсим решения с всички партии в българския парламент, посочи тя.

Комитова коментира, че е била много учудена от това, че евроатлантически партии в парламента са в "някакво жестоко стълкновение". Смятам, че това трябва да се преодолява, ако те наистина са евроатлантически, допълни тя.

По-рано днес контактната група имаше среща с представители на ПГ на ГЕРБ-СДС. Официален отказ за разговор е получен от "Продължаваме Промяната", "БСП за България" и "Демократична България". В понеделник предстои среща с ДПС.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    42 1 Отговор
    Защо не са на постоянна среща с надзорниците в софийският затвор?
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    32 2 Отговор
    Янев и той се оказа проект на Козяк......
    Долни предатели!

    Коментиран от #14

  • 3 Румен

    27 1 Отговор
    Гладните вълци се сабират, а агнетата емигрират.
  • 4 Делю Хайдутин

    27 1 Отговор
    Хвани единия удари другия
  • 5 Защо тези боклуци са назначени да. ..

    33 1 Отговор
    Забият и последният пирон в ковчега на България?Председател Мултак,Соломончо от племето на Соломон и Плевньо от племето на продажниците и плужеците....Един истински представител няма на Българите..
  • 6 Последния Софиянец

    23 2 Отговор
    Хора ще емигрирам!Вече не се издържа на тия гаври с раята.

    Коментиран от #12, #28

  • 7 Красимир Петров

    32 0 Отговор
    Български Въздух са съгласни със всеки да са в коалиция,само да са в управлението.На следващите избори ще са вън от парламента.

    Коментиран от #8

  • 8 Янев

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Красимир Петров":

    Златният пръст.
  • 9 Путинофил

    14 4 Отговор
    " Български възход" са наши хора - путинофили! Те гласуваха за главния мултак на републиката!
  • 10 Паси и плевня

    13 0 Отговор
    Хубави български думи свързани със стадото
  • 11 Ицо

    19 1 Отговор
    Не очаквах че Янев ще излезе подлога ама нека си поговори с двете магарета на тулупа
  • 12 Варненец

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    На кого ще оставиш ресторанта СИ? :)))
  • 13 Демократ

    12 3 Отговор
    Контактьори се ползват по време на война,когато враждуващите страни не могат да се споразумеят помежду си. Какво става в България,сега,днес, цялата политическа кохорта без ПП и ДБ разиграва театър пред целия народ, което е върха на гаврата и наглостта.Орденоносците на КГБ овладяха държавата - Вежди Рашидов, 2009г.Москва, Борисов, 2007 г.София руско п-во, Софиянски, 2006 г.София, руско п-во, БСП, Възраждане, пРезидент. Никога ли няма да станем независими от Кремъл?Стига родоотстъпници и майцепродавци са ни управлявали
  • 14 Няма как

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    В партията на Янев е Софиянски,получил орден на КГБ в Руското п-во 2006 г.за добре свършена работа.Доколкото си спомням КГБ е в Москва?Тъпите руски тролове са на крак.

    Коментиран от #24

  • 15 Народът на Бг

    17 0 Отговор
    Янев, това е първото и последно гласуване за теб и патрийката ти!
    Предател!!!
  • 16 Контактна циркова трупа

    13 0 Отговор
    Срещаш се зорлем с първите и последните, лалаш квото са те инструктирали америте, обявяваш някаква измислена декларация и после я даваш за печат на ролки мека хартия... Юруш на маслините, само да не забравите да декларирате тлъстите хонорари от Козяк ей!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ела и виж

    13 0 Отговор
    Леле, леле. Колко много изкуствени усмивки на снимката. Жалка работа. Кой ли е гласувал за тези подлоги от БВ? Личи си, че са внедрени и ще помагат на мафията. Вече и БСП спада към този бъркоч. Тежко ни и горко. Така е, като си седим в къщи и ни мързи да гласуваме масово.

    Коментиран от #21

  • 21 Ще гласувам само за смъртно наказание..

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ела и виж":

    Иначе няма смисъл от нищо....всичките са за смъртно!Предатели и изменници!Със сламка от АК да ги почешеш....
  • 22 Много

    3 0 Отговор
    Моля който е гласувал за Български възход да се погледне в огледалото. Знам че полза от това няма да има, но все пак.
  • 23 те тия

    1 0 Отговор
    и едните, и другите са ГМО, значи вредни за здравето на човека.
  • 24 умньо,

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Няма как":

    КГБ не същесвува от 1991 година, а и докато е съществувало не е раздавало ордени!

    А за който му е любопитно - ордена на Стефан Мафиянски е от частна руска неправителствена организация, наречена Академията по проблемите на сигурността, отбраната и правния ред (АБОП), която незаконно се е предствяла се за държавна организация, учредила е и раздавала масово оредни, грамоти и други отличия наподобяващи руските държавни отличия. По-късно е забранена от руския съд.
    Интересна подробност - със ордени и други отличия от същата организация са окичени още Бойко Борисов, Валентин Златев, Вежди Рашидов, акад. Антон Дончев и още доста видни хора в България.
  • 25 Бай Онзи

    4 0 Отговор
    И ти генерале , и кака корни , забравете за парламент на предстоящите избори ! Правителство на герб дпс и вашите изчевващи партии ??? Нееее ! Вън от парламента !
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 сноу

    3 0 Отговор
    Два мазни парцала ще лъскат нищожества, а от козяк ще им сипват веро..
  • 28 875948

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    супер приятен ти път ама къде ще емигрираш ? ако не отидеш в русия ти се пише лошо
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове