Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 18:48 1 631 36

Кремена Кунева (ДБ): Ще изчакаме „Продължаваме промяната“. Вероятно е да ги подкрепим

  • кремена кунева-
  • дб-
  • продължаваме промяната-
  • подкрепа

Ние се борим против ГЕРБ и този модел. Там са едни и същи, ние многократно говорихме, че ако искат да бъдат подкрепени,трябва да се реформират, обясни още Кунева

Кремена Кунева (ДБ): Ще изчакаме „Продължаваме промяната“. Вероятно е да ги подкрепим - 1
Снимка: bTV

Нямаме механизми за интеграция на украинските бежанци. От друга страна на тях им е трудно, защото нагласите на българите се промениха. Тези, които трябваше да задържим – хората с възможности и бизнеси си тръгват първи. Това заяви депутатът от „Демократична България“ Кремена Кунева в предаването „Лице в лице“ по bTV.

По думите и разговорите за предоставяне на оръжие за Украйна е опорка и пропаганда. Тя отбеляза, че в Украйна живеят хиляди български граждани, които говорят на български език. И добави, че абсолютната пропаганда на „Възраждане“ че бесарабски българи са били гонени от Украйна не е вярна.

Депутатът от „Демократична България“ коментира и избора на Вежди Рашидов за председател на Народното събрание.

Предложихме критерии за избор на председател на парламента, които да бъдат измерими, като възраст и тегло. В този контекст ако е казано, че един такъв критерий е възможен, защото е измерим, не означава, че сме предложили Вежди Рашидов за председател. Тук не става въпрос само за председател на парламента, а за лице на институция. Аз виждах отдолу, когато се чуди дали да дава почивка или не, вече му се сигнализира да даде почивка. Не може неговите колеги да му казват „не може да даваш почивка“, добави Кунева, цитирана от novini.bg.
Кунева беше категорична, че „Демократична България“ няма да подкрепи правителство с мандат на ГЕРБ.

Ще изчакаме „Продължаваме промяната“. Вероятно е да ги подкрепим. Ще изчакаме да видим какво ще предложат, ще го обсъдим и ще вземем решение. Ние се борим против ГЕРБ и този модел. Там са едни и същи, ние многократно говорихме, че ако искат да бъдат подкрепени, трябва да се реформират. Голяма част от народните представители на ГЕРБ, начинът по който общуват и се държат, не говорят за интелектуалното им равнище. Когато гласуваме за партия, трябва да се мисли за кого точно гласува, как ще го управлява. Важно е да има правителство. Максимално време да издържи. Нямаме приемственост в политиките, имаме страшно много проблеми за решаване. Стотици хиляди животи чакат колелото да тръгне, но то не тръгва, посочи Кунева.

Последните месеци строежът на детската болница спря. Появи се частен инвеститор, който каза, че е готов да я построи. Една частна болница не може да даде възможност на всяко дете. Говорим за болница с няколко десетки клиники, с хиляди деца на година, каза още депутатът от "Демократична България".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 иван

    41 3 Отговор
    нормално - нали сте същите продажници
  • 3 Няма начин

    27 0 Отговор
    хванахме се за големите пръсти на краката
  • 4 няма разлика между козяшките проекти

    35 3 Отговор
    дeберaсти и пеперacти един и същ мавърски ги е дялкал
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сатана Z

    26 4 Отговор
    Неонацистката Партийка на Прокопиев и Маджо ДБ ще подкрепи всеки ,който и осигури кокала .Ама комунистите-ренегарин от ГЕРБ и БСП не спят,а се прегрупират с Турските представители на султана.
  • 7 Хихихи..

    18 4 Отговор
    БГ "политиците" са западни креатури.Кой повече,кой по-малко.Като дренки са,от един и същи дол..
  • 8 Бай Яни

    18 1 Отговор
    Циркът свърши,идвад нови избори. Жалко за народа.
  • 9 оня с коня

    14 1 Отговор
    И да каже Кунева:Ако ДБ не подкрепи ПП НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО,Кого друг би подкрепила?А КОЙ пък освен евентуално ПП би подкрепила ДБ?Колкото до Условието на ДБ че би подкрепила ГЕРБ само при една сериозна Реформа в Партията- не повтаря ли ДБ ЕДНО КЪМ ЕДНО приказките на "големия брат" ПП?А в какво би се изразявала въпросната Реформа в ГЕРБ за да "уйдисат" нещата на ПП и ДБ е ясно:1/Борисов да бъде ОТСТРАНЕН...което автоматично ще изтрие с Голямата гума Партията от Политическия животна страната,т.е. един враг по-малко.2/Избиране на ръководство в ГЕРБ,което ДА СТАВА НА КРАКА когато някоя от Двете партии разговаря с Него,но по-важното- никога да не говори,а само да си записва поставените му Задачи от въпросните 2 партии.Нещата обаче стават безсмислени за изпълнение от ГЕРБ,защото ОНЯ ДЕН се изтъпанчи Гамизов и крясна ядосано:"ПП и ДБ трябва да напуснат Парламента веднага"!/Статия от 22.10,"Факти"/
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Народа

    16 3 Отговор
    Много сте малко и жалки за да подкрепяте който и да е и за да ви търсят мнението!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сталин

    8 3 Отговор
    Българина е тъпо парче,ако мисли че като гласува до припадък за хора предварително избрани и одобрени от американското посолство за колониална администрация,ще се намери някой който да работи за интереса на Българите ,или се примерете да ви крадат и грабят до края на дните си,или трябва да се започне въстание, среден път няма
  • 14 МИУИ ВАНИУИ

    4 9 Отговор
    мвого умна и интелегентна жена
  • 15 Стара чанта

    22 3 Отговор
    Кременче, добре си се нагиздила ! Браво ! Сега да ти кажа нещо - във връзка с интервюто ти при Цв. Ризова. Това за сиренето и хляба - сигурно доста хора / освен теб / са минали през този етап в живота си . Включително и Аз ! Което не ми дава повод да го афиширам ! А сега - по-важното. Относно ИНТЕЛЕКТА . Да те попитам - толкова ли интелектуални ги виждаш персоните от ПП ? По- точно Кирчо ?! Дали не те смущава учудващото му сбъркано , понякога несвързано говорене, лъжите му - пускани почти винаги, когато почне да обяснява нещо ? Тоталната му НЕОБРАЗОВАНОСТ - да изброявам ли всичките гафове, които поднесе персоната ,лъжата за това дали е, или не е гражданин на Канада , и промъкването му в политиката - благодарение на тази ЛЪЖА, която всички преглътнахте - с, или без някакви ползи - само вие си знаете цената за това премълчаване. Та всичко, казано на това интервю много олеква, когато се замисли човек как са в действителност нещата. Едно се питам - КОЙ ВИ ДЪРПА КОНЦИТЕ ? Толкова ли продажни можете да бъдете, само и само да сте във властта ?! И всичко това - В името на Народа ! За благото на народа ! ПОГНУСА !
  • 16 Лично мнение

    11 2 Отговор
    Кунева? Тая има ли нещо общо с оная Кунева заради която АЕЦа ни работи с 2 реактора по-малко? Айде благодаря....

    Коментиран от #19

  • 17 За съжаление

    5 0 Отговор
    Ганю гласува за Ганю! Това е положението в бегето!
  • 18 Продажниците от ДБ

    11 2 Отговор
    Слуги на мафия, блеещи и лъжещи!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Дб - грантовете

    5 1 Отговор
    ДБ и техните гласоподаватели са най-големите смешници ! Всички са деца и внуци на БКП върхушката от старата система . Техните лидери Христо Иванов и Генерал прокурора Атанас Атанасов са точно такива ! Много хора и сега няма какво да ядат ! За много хора сиренето е вече стока лукс ! Хляб си купуват веднъж в седмицата и това е заради про инфлационната политика водена от Асен Василев, Кирил Петков и ДБ, ИТН и БСП партиите подкрепили миналото правителство.
  • 23 Дб - грантовете

    4 1 Отговор
    ДБ и техните гласоподаватели са най-големите смешници ! Всички са деца и внуци на БКП върхушката от старата система . Техните лидери Христо Иванов и Генерал прокурора Атанас Атанасов са точно такива ! Много хора и сега няма какво да ядат ! За много хора сиренето е вече стока лукс ! Хляб си купуват веднъж в седмицата и това е заради про инфлационната политика водена от Асен Василев, Кирил Петков и ДБ, ИТН и БСП партиите подкрепили миналото правителство.
  • 24 Легион България !

    4 0 Отговор
    Нека купи малко сирене и хляб на българите ! Може би ще бъде добре да помогне и на тях ?! Но явно фондацията трябва да помага само на бежанци не на нейни съграждани ! Така е неолибералните идеологии отричат националния идеал.
  • 25 Лъжете и не се криете

    6 1 Отговор
    Значи държавата пред фалит,дългова спирала от кредити ,"блестящо наследство" на "харвардската образованост" и " почтеност" с показна шуробаджанащина, корупция,купуване на депутати е те този модел ди е " най" според ортаците на капиталския кукловод на ДБ и културния консултант от джипа,точно това подкрепят,туй то,но пък" нереформирания "модел ,постоянното клише за ГЕРБ- не.Тези които оставиха резерв и пари " почтените" ги опоскаха,инфлация,посредници изобщо страхотен пример за подражание.Може би ДБ пак ги интересува министерското кресло на правосъдието ,за да продължат да обгрижват олигарсите по "новия" модел и доберат до техен гл.прокурор на каишка най важната "реформа".Е прозрачни сте!
  • 26 Легион България.

    3 2 Отговор
    Лъжи, злоба и манипулация . Непрекъснато това извира от устите на всички депутати и политически активисти на ДБ и ПП . Гешев, Борисов, Добрев, Каракачанов, Джамбазки, Симеонов, Симеонов, Шкварек вечните врагове на неолибералните партии в България.
  • 27 Фалшивка

    3 1 Отговор
    Модела" Прокопиев,Костов,Бобоков" се "борел "за реформи срещу ГЕРБ в съюз с проваленото правителство на ПП .Че се загрижила и за образованите укранци,нали бяхте управляващи другарко,що не им признахте дипломите?.ГЕРБ да не се подмамва с тези фалшиви " евроатлантици" ,единственото атлантическо е да смучат грандове в своя полза и срещу опоненти и да мърсуват.
  • 28 чичо стамат щумов

    1 0 Отговор
    НЕ МОЖАХА ЛИ ДА РАЗБЕРАТ,ЧЕ И ПП И ГЕРБ ЗАВИСЯТ ЕДНИ ОТ ДРУГИ.БЕЗ КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ТЕЗИ ДВЕ ПАРТИИ НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО.АКО НЕ СЕ ПОЯВИ ДРУГ ИГРАЧ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ИЗБОРИТЕ ,ЩЕ ПОВТАРЯТ СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ Е ПЪРВА
  • 29 гледах я

    4 2 Отговор
    Много лошо впечатление ми направи. Високомерна, коментира интелекта на другите, а самата тя няма такъв, за да прозрение, че три дни бяха достатъчни за игрички. Ако искаха от ДБ да предложат председател, да бяха го направили, а не да злословят против тези, които постъпкаха егото си, за да тръгнат нещата.
    И как може, един човек, за когото са гласували шепа хора, да бъде толкова нападателен и да говори с толкова злост.
  • 30 патриот

    0 0 Отговор
    Разбирам партиите на "Промяната" да опонират на партиите на "Статуквото", но с идеи, виждания и обосновки, свързани с прилагането на някакъв нов, по рационален и перспективен модел, за постигане на ускорено развитие и висок стандарт на живот, а това което виждаме, са само внушения за недоказани обвинения по адрес на ГЕРБ и липса на каквато и да е конструктивност!
  • 31 Калин

    1 0 Отговор
    Тръпнат от ДБ дали ще се доберат до властта пак, че предният път много им се услади, не че свършиха някаква полезна работа.
  • 32 Джоко

    0 0 Отговор
    От ДБ май ги е ударила яко шизофренията....един говори едно, друг - на 180 градуса....
  • 33 Данка

    0 1 Отговор
    ДБ се чудят как да се намърдат във властта! Това им е единствената цел, хич не ги е еня за държава и хора.
  • 34 Васил

    1 1 Отговор
    Иво Прокопиев има 2 свои партии - ДБ и ПП. Защо да не се подкрепят взаимно, това е политиката!
  • 35 Мила

    0 1 Отговор
    Пазарлъците продължават… ДБ явно са дали висока цена
  • 36 Велина

    0 0 Отговор
    Явно това са инструкциите, които ДБ са получили от олигарха в сянка Иво Прокопиев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол