Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 06:43 1 195 28

Александър Ненков, ГЕРБ-СДС: Шансове за кабинет с първия мандат има, но са малки

  • александър ненков-
  • депутат-
  • герб-сдс-
  • правителство-
  • мандат-
  • машини

Ние не вярваме на тази машини. Имаме своите основателни подозрения за честността на вота, заяви депутатът

Александър Ненков, ГЕРБ-СДС: Шансове за кабинет с първия мандат има, но са малки - 1
Снимка: Евронюз България

Ден преди вторите политически консултации при президента, изходът от разговорите за кабинет остава загадка. А въпросът ще се постигне ли съгласие за редовно правителство продължава да няма еднозначен отговор. Според първата политическа сила ГЕРБ-СДС шансове за кабинет с първия мандат има, но са малки.

Депутатът Александър Ненков заяви пред Евронюз България, че за да постигнат мнозинство партиите трябва да направят т. нар. исторически компромис.

След поредица от избори и политическа криза, в която сме изпаднали, ние се опитваме и с нестандартен ход, тъй като е нестандартна ситуацията, да подходим с опция да направим правителство. Може пък и да се случат позитивно нещата. Естествено, малка е вероятността. Но за третия мандат има много време и мисля, че е рано да се говори.
„Докато не започнат политическите партии и лидери да търсят някакъв консенсус, да има разговори, независимо дали ще е първия или третия мандат, и още няколко избори да направим, пак няма да доведе до нещо позитивно“, убеден е зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

Относно идеята за връщането на хартиените бюлетини Ненков сподели, че в тяхната партия нямат очакване за някакъв свръх наплив от хора, които да започнат да гласуват. А основната причина да искат връщането им е друга.

Ние не вярваме на тази машини. Имаме своите подозрения, и то основателни подозрения, за честността на вота.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деян Икебаната

    8 1 Отговор
    Абсолютно идентично с нивото на твоите мозъчни клетки.
  • 2 Колкото

    10 1 Отговор
    да каже нещо !
  • 3 Токмакти Джун

    12 2 Отговор
    Малката тиквичка се опитва да мисли, не ще му кажа аз шанс за правителство няма Гроб е токсична партия и нелепите опити за спасяване на редник Боко са отчайващи, а и да не забрави да честити празника на главната Тиква днес .
  • 4 Тиквата

    17 1 Отговор
    А, маймунето ми пак е избягало от зоопарка.
  • 5 Да бе

    14 0 Отговор
    Вероятност равна на нула
  • 6 5577

    2 6 Отговор
    Бе едните да отстъпят да видим другите какво ще направят. Ясно е че за сметка на хората се държи само и само Борисов да е свален, че настъпи с Гешев доста мутри. От моя гледна точка всички са такива. Въпроса е да се съревновават, кой ще направи повече благини за хората. Пък те се хванали за закона и обясняват как не били те виновни, а другите. Ма те тия днешните са по зле от предните. Така отговорни няма. Всичко щеше да е много смешно, ако не беше толкова жалко.

    Коментиран от #14

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 1 Отговор
    ПП герб ВИЕ сте МИНАЛО

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 5577

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И като го повториш хиляда пъти и всички ще го повярваме и ще настъпи благоденствие по нашите земи.. Глей на изборите какво става. Кажи им на тия дето ти плащат да пишеш и повтаряш едно и също че са в грешка. Минало ще стане тоя дето не прави благини за хората. Към днешния ден всички го усещаме. Добре че е Радев та узапти малко гладните мутри. Много се бяха наели това лято. Щяха и Виденов да изпреварят. Евала на Слави. Добре че е демокрация.

    Коментиран от #21

  • 10 Този

    13 0 Отговор
    Е депутат толковя време само зощото е син на някой си
  • 11 Дрън дрън та пляс

    7 2 Отговор
    Ваш проблем, като сваляш правителство трябва да имаш план за действие след това, ако вашия план е бил да се гърчите в опити за кабинет, то планът ви е успешен па и е забавно да ви гледаме в агония

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Трезвомислещ българин

    6 1 Отговор
    След като хората са показали кой е номер едно задължени сте да направите правителство!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Трезвомислещ българин

    2 8 Отговор

    До коментар #11 от "Дрън дрън та пляс":

    А от Подмяната малко ли се гърчиха? Така, че успяха да сгърчат и нас за нула време.

    Коментиран от #17, #22

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 5577

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "анонимен":

    Само факти. Изведнъж всички софиянци започнаха да разбират от прокурорски дела след заповедта за арест на Божков, която преля чашата. Преди това Галеви дето не ги знаем дори къде са. Василев в Сърбия. Баневи, ми Бобокови, ми Миньо Стайков, да изброявам ли още. Грешката на Борисов е че се помисли на велик политик, световно известен и признат. Но срещу такива милиардери не можеш да направиш справедливост.. хайде да видим сега твоят ум до къде стига.

    Коментиран от #20

  • 19 И сега кво?

    7 0 Отговор
    Вие,като сте толкова мераклии да сваляте правителство, защо нямате никаква идея какво ще правите после?първи,сте,управлявайте! Чудно е, че от Гешев и от ДПС въобще не се отказвате.Затова никой не ви иска.
  • 20 анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "5577":

    Какви мутри ми изброи ти бе, къде са Галеви в затвора ли, къде е Василев, защо не го разпитват като защитен свидетел, той иска да даде показания, но не го чуват, Стайков осъдиха ли го или го арестуваха за да му вземат бизнеса, той имаше дело в ЕСПЧ, но не получи обезщетение, а само това, а оправдание, че е неправилно задържан, Бобокови каква присъда получиха, а Баневи осъдиха ли ги или те осъдиха България в Страсбург и ще им се плати от твоя джоб ! До тук ми стига умът, че разбрах, че си лесно манипулирана овца, каквото ти кажат "менторите" ти това е, манипулират ти "нещото" в главата което не може да се нарече "разум", не можеш да разбереш какво е задържан и осъден престъпник реално, а не имитативно, все едно да ми кажеш сега, че Тиквата не е корумпирал цялата администрация на България, прокуратура и полиция ! Хванали биле еди кои си "мутри" не не ги осъдили, обаче те осъдили България и смешно и трагично ! И Тиквата като тези беше арестуван за "бандитизъм" защо не си го вписал в списъка на "мутрите", между другото, ти знаеш ли какво е мутра и различава ли се тя от престъпник ?

    Коментиран от #28

  • 21 емигрант

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "5577":

    Ти живял ли си някога в истинска демокрация, че казваш "добре, че е демокрация" ? На кое казваш демокрация, на това което е в България ли ??????????????
  • 22 натъкмистик

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Трезвомислещ българин":

    Малко, много малко са те сгърчвали, щом не са достигнали до мозъкът ти да го поначърчат малко, че да започне да мисли !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хайде пак отново

    4 0 Отговор
    трябва да пиша, заради цензурата тук ! Този е депутат по наследство, до днес с нищо не е допринесъл поне за платените си гласоподаватели ! Много ми прилича по чертите на лицето на откритието на Дарвин и като такова се държи и в НС !
  • 25 5464554

    5 0 Отговор
    Гнусен тип.....

    Коментиран от #26

  • 26 Един

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "5464554":

    Този с физиономия на шимпанзе се прави на Шпец.
  • 27 байгън с колелото

    2 0 Отговор
    Така ли ти каза баща ти дъртия герберас който е на хранилка в измислените комисии кзк гербави измишльотени
  • 28 5577

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "анонимен":

    Това с овцата ми дойде малко много. Манипулирания ти мозък явно не може да роди нищо повече, защото в слабостта си и немощта си да кажеш нещо смислено започваш да обиждаш. От деветдесетте години прочети ако си малък и се просвети за мутризацията и другия път малко по подготвен, за това кой какви бизнеси вземал. Тоя Борисов за голяма работа го направихте. Вземал бизнеси... Ха ха ха. Той няма толкова акъл. Плод сте на броженията на бившата ДС, която внушаваше за Живков че имал сметки в швейцарски банки и на нас много правдоподобно и стоически ни изглеждаше. Така с едно скъсано одеяло си отиде. Тоя днешния е същия със същите сценаристи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове