Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 16:54 4 040 29

Драмата с изчезналия Александър: Водолази търсят детето в езера край Перник

  • изчезнало момче-
  • перник-
  • водолази-
  • езера

Проверени са две от тях, няма открити следи от момчето. Към този час водолазите са във водите на двете езера край манастира "Св. Петка" в кв. "Калкас"

Драмата с изчезналия Александър: Водолази търсят детето в езера край Перник - 1
Снимка: Община Перник

Водолази издирват 12-годишния Александър от сутринта в езерата в пернишкия квартал "Калкас", съобщи за БТА кметът на района Надка Павлова.

Проверени са две от тях, няма открити следи от момчето. Към този час водолазите са във водите на двете езера край манастира "Св. Петка" в кв. "Калкас".

Утре ще бъдат проверени и други езера и водоеми в района.

Александър изчезна на 11 ноември следобед при разходка в пернишката планина Голо бърдо. Оттогава издирването му не е спирало. В него са включени всички служители от пернишката дирекция, пожарникари, представители на СДВР, жандармерия, Столичната община, планински спасители и хиляди доброволци. Дронове с термокамери продължават да работят на терен, както и планински спасители с кучета и хеликоптер.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    12 8 Отговор
    Щом не са вдигнали още дрона, значи е заминал армаган за Украйна.

    Коментиран от #4

  • 2 Имам лошо предчувствие

    32 0 Отговор
    Дано, дано Господи не съм прав! И детето е живо и здраво! Не мисля вече, че се касае за изгубване или бягане! Мисля, че има криминален елемент! Дано греша

    Коментиран от #3, #21

  • 3 ПР за президента

    10 19 Отговор

    До коментар #2 от "Имам лошо предчувствие":

    И аз имам предчувствието, че Румбата ще направи един обход накрая с МиГ-а и ще го намери за 20 мин на радара.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Казах ви

    18 11 Отговор
    Бащата го е убил и го е заровил защо полицаите в България са толкова тъпи толкова ли не могат да се сетят какво се е случило

    Коментиран от #11

  • 6 Кочо

    16 1 Отговор
    Намерете детето бе, безделници! И не мислете, че Кочо е забравил за кучето в Димитроврад! Спасихте ли го, или мина в архива!? Всичките ви дела, позиции и декларации са такива - голи фразеологии! Понеже не може да се разчита на вас, хората се обръщат към гледачки, ходжи и Бог!
  • 7 Раданч Татлъту

    8 1 Отговор
    Головодолази?🙉🚣‍♀️🙉
  • 8 гост

    12 2 Отговор
    Може майката да го е отвлякла и да е в Гърция,нали там живее и работи
  • 9 Aлфа Bълкът

    6 4 Отговор
    На друго място видях снимка на бащата, и той завалията
    аутист с лека инвалидност, вероятно е забелязано това от някого и детето е взето за някое бездетно семейство.

    Коментиран от #12, #15

  • 10 Кочо

    15 2 Отговор
    Нещастие е, че детето е изчезнало, дано се намери живо и здраво! Но цялата тази дандания, шумотевица на ниво президент и т.н. е прекалена! Има си органи които да издирват безследно изчезнали, винаги е имало и ще има такива случаи! Да оставим нещата в ръцете на професионалистите, другото прилича на шум за отклоняване на вниманието от проблемите в които е затънала България!
  • 11 Aлфа Bълкът

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Казах ви":

    В новини бг има снимка на бащата в цял ръст с детето, не изглежда като човек, който може да изкопае дупка без чужда помощ.
  • 12 Колега

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Aлфа Bълкът":

    На 12 години е! Трудно става за семейство! Не е това! Аутистите ся изключително интелигенти и недоверчиви! Трудно се привързват към когато и каквото и да било!
  • 13 ПАРАГРАФ

    4 0 Отговор
    „СТУДЕНИ ДОСИЕТА”🤔
  • 14 ...

    13 0 Отговор
    Абе тия кучета дето ги ползват да не са с корона, че не могат да надушат следа от където е изчезнало детето? Да дойда да им дам моя кокер да им го намери.
  • 15 Мноооо си умен

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Aлфа Bълкът":

    Как се взема дете на 12 г., че и как ще се оправяш с аутизъм. А бащата е с лека форма на церебрална парализа и затруднения с придвижването. И доколкото разбрах, работи като нотариус, което е някакво основание за отвличане, но искане за откуп няма. Не знам бащата дали се е объркал с.твърдението, че детето от клипа е неговото и някак си е сменило якето си. А може клипът да е подхвърлена кукичка към бащата. Много станахме Шерлок Холмовците, а и разследващите не всичко съобщават, което е напълно нормално в криминалистиката. Със сигурност вече имат водеща версия.

    Коментиран от #20

  • 16 Има ли някакви

    2 0 Отговор
    (изоставени) мини/минни галерии наоколо? Виждам, че има минен музей в Перник. Ако детето действително няма страх от тъмнина, но за сметка на това от шум, както писаха в някои статии, то може би би се чувствало сигурно на такова място.
  • 17 незнайко

    6 1 Отговор
    Нещо гнило има в този случай и това е бащата !!! Как изведнъж изчезва това дете ? За отвличане не може да става дума защото е АУТИСТ !!! Кучетата безсилни ли са били в самото начало на търсенето или изобщо никой не ги е ползвал ???
  • 18 АУУУУУ

    12 2 Отговор
    Дали няма да се окаже Съвестин номер 2 ,или Пепи ,убит от болната си майка? Днес четох какъв ужас било 70 те години ,как едва ли не на килограм се изнасяли българчета за донори и за осиновяване. По голяма глупост не бях чел. Тъй като самия аз началото на 70 те бях дете на 12 ,13 години не си спомням някой да ме е ограничавал да играя по тъмно в квартала ,същото се отнася и за моите деца ,които 80 години кръстосваха 2 квартала ,без да ни мине през ума ,че ще им се случи нещо. Ама тогава колкото и да плюете имаше милиция на място ,а не полицаи в съдружие с престъпници. Какво детство съм имал и децата ми също . Сега в магазина не позволявам внучката ми да изчезне от погледа ми.

    Коментиран от #28

  • 19 Слави

    2 1 Отговор
    Спомнете си през 2011 г за Заека че имаше дело за печатане на фалшиви пари. Един психиатър и един съдия размотаваха нещата а по НК и НПК трябваше или принудително или задължително да го задържат . После беше отвлечена Мирослава. Сега има едно лице което се издирва за кражба но е много опасен. Съучастничката му го издаде на мен защото мен ме обраха. Страхува се от него и го описва като напълно луд след като баща му починал на Деня на Богородица 15 август. Не е задържан и не са ме викали за разпознаване в полицията а аз ще мога да го разпозная.
  • 20 Aлфа Bълкът

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Мноооо си умен":

    Кротко дете, какво имаш да му се чудиш?
    Няма да вземеш някой 5-6г дивак, дето гони галъбите по площадите. Промяна на прическата и за ръчичка до училище в нова държава, ново семейство.
    А водеща версия е като Любка от Вършец.
  • 21 Дано не си прав!

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Имам лошо предчувствие":

    Обаче и аз това почвам да си мисля! Доста е мащабна акцията! Ужасно много хора се включиха като доброволци! Даже ти казвам - два дни го търся аз лично с мой приятели! Повечето полицай основно пият кафе и не помагат! Не всички, да не ме разберете погрешно!
  • 22 ужас

    3 1 Отговор
    Аз съм потресен от жестокостта, с която се говори тук в коментарите. Как може да повтарята с такова презрение, че е аутист и баща му как го убил, едва ли не, ама понеже и той не бил здрав и видиш ли няма как да го закопа... Пукате се от яд, че е нотариус и какви ли не гадости изговорихте. Съжаявам искрено за съществуването ви....

    Коментиран от #26

  • 23 АУУУУУ

    1 1 Отговор
    Само да кажеш на колко си години ,че толкова те впечатлява жестокоста на коментиращите? Едва ли си млад ,защото така е възпитавано поколението след 89 та година.Колкото и да съжаляваш за съществустуването на такива ,те ще се увеличават ако нещо не се промени.

    Коментиран от #24, #25

  • 24 АУУУУУ

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "АУУУУУ":

    Коментар 23 се отнася за 22
  • 25 Ужас

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "АУУУУУ":

    Тая ироничност "АУУУУ" ми говори достатъчно за теб, а смешното в случая е, че 100% искаше да кажеш, че съм преди 89, та да си пробутваш пропагандите, а каза "поколението след 89 та година".... точно така! След 89-та година съм и не знам за твоето обкръжеие, но моето е доста по-различно. Това, че се опитваш да изкараш всички млади хора олигофрени е жало и смешно. Сигурно си фен на оня брейка... и тия апокалиптични приказки ги разправяй в някой клуб на партията ти, може да те черпят едно кафе и потупване по рамото.

    Коментиран от #27

  • 26 Функционално неграмотен

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "ужас":

    Пукали сме се били от яд,/типичен израз на илитерат/че бащата бил нотариус. Презирали сме били детето,щото било аутист. Еми....нищо не си разбрал и няма как да ти се обясни.
  • 27 АУУУУУ

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ужас":

    Без коментар на глупости!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Чукче

    0 0 Отговор
    Провери гаража
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове