Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 22:50 6 654 24

Бабата на Сашко: Майка му го обича, но...

  • изчезнал-
  • издирван-
  • сашко-
  • александър-
  • перник

Сашко се отглежда само от баща си с помощта на неговите родители, а майка му Радостина от няколко години живее във Великобритания

Бабата на Сашко: Майка му го обича, но... - 1

Майката на Сашко го обича, но е много чувствителна. Нервната ѝ система е много чувствителна и вероятно поради това не можа да издържи да гледа детето. Все пак те са трудни за гледане тези деца. Това коментира пред Bulgaria ON AIR бабата на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов от Перник.

Момчето, което е аутист, изчезна безследно в петък около 16:00 часа, докато бе с баща си - нотариуса от Брезник Александър Цветанов, в района на профилакториума в миньорския град. Вече три денонощия се провежда безпрецедентна издирвателна акция, в която участват и хиляди доброволци от Перник, Дупница, София и други градове. Въпреки усилията им до момента от детето няма следа. То е търсено с термокамери, следови кучета, хеликоптер, а по-рано днес и водолазни екипи претърсиха водоеми в квартал "Калкас".

Сашко е отглежда само от баща си с помощта на неговите родители, а майка му Радостина от няколко години живее във Великобритания.

От профила на жената в социалните мрежи, който впоследствие бе изтрит, стана ясно, че тя има още един син, който е по-голям от Александър и живее със своя приятел на Острова.

"Тя се обажда от там да пита за детето. Тревожи се. Знае, че е детето е изчезнало", добави бабата.

По думите ѝ, Радостина не е виждала скоро детето си на живо.

"Поддържа контакт с него по "Вайбър". За последно на живо го е виждала може би преди една година", допълни възрастната жена.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    7 31 Отговор
    Сашко е ликвидиран от родителите си.😎🕎😎
  • 2 Перо

    48 6 Отговор
    На селската гювендия детето и е бреме! Най-лесно е да го трапоса на бившия си мъж и да се изнесе от БГ!

    Коментиран от #3, #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 лампичката светна

    35 5 Отговор
    ама той човека нотариус бил а аз до сега се чудех какво става с това дете вече съм сигурен че е отвлечено или още по-лошото от някой недоволен клиент а майката шаврнтия до шия колко жени изоставят децата си???
  • 6 а се смирете и кротнете

    37 8 Отговор
    Журналята , много се ровите в съдбите на хората при подобни трагедии , а нещата са далеч по-лични и не ви е работа да ръчкате в тях , въпреки , че работата ви е ровенето , но не в такива моменти и случаи .

    Коментиран от #7

  • 7 Наблюдател

    10 28 Отговор

    До коментар #6 от "а се смирете и кротнете":

    Много си засегнат нещо. Ще ги биеш ли тия лоши журналя, кво ли?

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 много нищожен народ сме

    24 2 Отговор

    До коментар #7 от "Наблюдател":

    Знаеш ли защо не мога да ти отговоря на въпроса , защото това би означавало да си пожелая подобна трагедия , а аз не бих я пожелал на никого , включително и на себе си , но някой да ми бута микрофони и да занимава обществото с личните ми неща , никак добре няма да завърши за него. Модераторът любезно ме изтри , не знам защо , но да ти го кажа по друг начин
  • 10 Прост

    24 2 Отговор
    Ами, като го обича, къде е?
    Или си се е.е някъде и не и пука!
  • 11 Някой

    33 2 Отговор
    Мдаа, чувствителна е, ама чувствата са и между краката!
  • 12 уaйтнoйз

    23 2 Отговор
    чувствителна перничанка... много го обича детето ама не и се идва. може за погребението да мине. разчувствана
  • 13 Румен

    14 7 Отговор
    Ясно, детето не е живо. Таткото бил нитариус. А всички в БГ знаем как се става нотариус. Връзки и пари.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бегето

    25 2 Отговор
    В България е ад да отглеждаш дете със специални потребности. Бездушие, малко пари, почти никакви социални практики за интеграция на детето и помощ на семейството. На светлинни години далече сме от Европа и не искаме да бъдем европейци. Само си говорим.

    Коментиран от #17

  • 16 меркантилност

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    такива са тия гадини мръсни
  • 17 марино

    13 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бегето":

    Така е, но това оправдава ли майката, която буквално го е зарязала заради мъж?! дано се намери детето, според мен е в нечие жилище. Търсете по апартаменти, къщи.
  • 18 Изперкала

    14 2 Отговор
    Бабо ако всички майки изостават децата си когато имат здравословни проблеми, то половината щяха да са изоставили децата си. Що за оправдание. А бащата който е и болен той какво трябваше да направи. Що за майка е.
  • 19 д ъъъ

    6 1 Отговор
    А га.си.чешеше.сърбежа не беше чуватвителна ААаа???
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Жана Станкова

    1 4 Отговор
    То е ясно че и майката е луда (лабилна). Зарязала си дете и не й пука. Бащата и той куку. Сигурно го е убил. Аллах да ги накаже
  • 22 Следа

    2 0 Отговор
    След като майката наскоро е правила опит да изведе Сашко от страната с фалшиви документи, има вероятност тя да е в дъното на случващото се. Със сигурност се работи и по тази версия. При такива мащаби на търсенето на детето, или с него се е случило нещо лошо, или бащата е бил следен и Сашко е отвлечен, и добре скрит засега. Дано да е второто, защото и възрастен човек трудно би издържал без храна, в мъгли и студ с леки дрехи, и момчето да е живо и здраво!
  • 23 Странно

    1 0 Отговор
    Майката го обичала, обаждала се, но не идва да види какво става и да участва в търсенето на сина й и усилията на близките и държавата. Неразбираемо е. Освен ако е тежко болна и на легло. Или пък нещо друго и много сериозно я възпира. Все пак е майка!
  • 24 Дано го открият

    1 0 Отговор
    Аутистите все пак имат чувство за самосъхранение. Усещат глад, студ. Сашко не е живял напълно изолиран от хората. За него са се грижили и обучавали специалисти. Имал е контакт, макар и с ограничен брой хора. Жив, подвижен, изчезва не за пръв път. Мисля, че не би стоял на едно място скрит, гладен, с тънки дрехи в мъгла и студено време. Ако, отдалечавайки се от баща си, случайно не се е наранил ( дано не е така!) и обездвижил, би пробвало да намери изход и да опитва да се завърне. Щеше да бъде забелязан от някого. Дано всичко свърши добре за детето!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове