15 Ноември, 2022 08:12 3 228 27

Прокуратурата за кмета на Якоруда: Според близки е бил видимо притеснен и затворен

  • прокуратура-
  • кмет-
  • якоруда-
  • притеснен

Нуредин Кафелов беше открит мъртъв в колата си

Прокуратурата  за кмета на Якоруда: Според близки е бил видимо притеснен и затворен  - 1
Снимка: Нова телевизия

Кметът на Якоруда, който беше открит мъртъв в колата си, се е държал странно през последните дни. Това споделят негови близки, съобщиха от Прокуратурата.

„През деня с него са говорили роднини и служители на общината. От няколко дни се е държал по-различно, видимо е бил притеснен и затворен. В един момент е изключил телефона си”, заяви на брифинг прокурорът Костадин Чилев, цитиран от Нова телевизия.
От Прокуратурата поясниха, че не са установени следи от присъствието на друг човек в колата, където е открито тялото. По телефона му са намерени две дупки, които приличат на следи от куршуми.

„Всички находки сочат към самоубийство. Разбира се, работи се и по други версии. Извърша се оглед в дома му. Оръжието, намерено в автомобила, е негово. Имал е разрешение за притежанието му", поясни Чилев.

Нуредин Кафелов бе дългогодишен кмет на Якоруда. Припомняме, че името му е свързано с няколко скандала. През лятото на 2022 г. КПКОНПИ започна разследване срещу него за конфликт на интереси.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    20 7 Отговор
    Дано не е последният !!!
  • 2 нормално е за активисти на дпс

    40 2 Отговор
    да си посягат на живота....ахмед емин го направи даже в боянските сараи

    ...всички очакваха и пеевски да си посегне
  • 3 ХАХО

    28 1 Отговор
    По телефона му са намерени две дупки, които приличат на следи от куршуми...........Ясна работа!Имало е престрелка с телефона ама телефона го е гръмнал смъртоносно!Другата версия е че е самогръмнал по невнимание с ловна пушка с лявата ръка н дясното слепоочие...

    Коментиран от #5

  • 4 Питайте в сараите...!

    26 0 Отговор
    Там знаят защо и как...!Друг е въпросът,че няма да кажат...!
  • 5 Знаеш ли...?!

    5 11 Отговор

    До коментар #3 от "ХАХО":

    Не си интересен...!
  • 6 Краси Марков

    34 0 Отговор
    Самоубит.
    В средите на ДПС се случва често.
  • 7 РЕАЛИСТ

    26 3 Отговор
    Червив от пари корумпиран кмет, който е избрал куршума, вместо затвора. Не може да забременее, като Иванчева и да отърве панделата.

    Коментиран от #12

  • 8 тикви турски

    18 1 Отговор
    Колко ли е платил на ДПС за кметското място и го притискат за още пари!!!

    Коментиран от #26

  • 9 Весел път

    22 2 Отговор
    Нито ще е първият нито последният, време е за затвори на мафията ДПС,БСП,ГЕРБ!

    Коментиран от #16

  • 10 АУУУУУ

    11 1 Отговор
    Кой знае с какви компрометира са го държали ,които да докажат ,че скандалите са истина и да не може да отърве затвора. А може да има и компрометира снимки от сексуален характер
  • 11 Сокола от сараите

    13 1 Отговор
    Настъпи мотиката

    Коментиран от #14

  • 12 Да,ама-НЕ...!

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    За съжаление Иванчева не отърва панделата...!
    Много бе силна мафията срещу нейната съпротива да не се застроява ,,Младост" безконтролно и и спретнаха гадно театро...!
  • 13 ййяя

    4 2 Отговор
    бе кво ни занивате с помачорските глупости
  • 14 Нищо не е настъпил Сокола...!

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Сокола от сараите":

    Къде го търсиш...!?Та той си е опекъл предварително алибито от всички страни...!Даже ако някой го обвини-смятай го за осъден за уронване на престиж и за нанесени морални щети...!
  • 15 немо

    11 0 Отговор
    Самоубил се е с два изстрела в гърба и един контролен в главата
  • 16 Абе

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "Весел път":

    По-добре така, отколкото затвор.........щото в затвора няма кой да го вкара пък с куршума става бързо и лесно! Ясно е, че са го убили докато е говорел по телефона, затова са и двете дупки от куршуми! Едва ли сам си е гръмнал два пъти телефона, а после да се е застрелял или пък да го е държал до ухото си и да е стрелял през него и оттам да са дупките.........явно им е било по-удобно да го очистят за да не разказва неудобните неща дето със сигурност е знаел, както се казва - прекратили са му договора!
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 0 Отговор
    Давайте го в черна рамка.......99% ще си мислят ,че е жив и е отишъл на интервю при вас,фа кти
  • 18 анонимен

    17 0 Отговор
    "По телефона му са намерени две дупки които приличат на следи от куршуми." - не са от куршуми бе, от свредло са, ха ха ха, някой с бургия му ги е пробил за да отвлече вниманието ха ха ха, страхотни полицаи и журналя ! Няма нито един читав в ДПС, нито един ! За да съществува тази ОПГ са виновни БСП/БКП, че заради максимата "разделяй и владей" регистрираха антибългарска и престъпна групировка в която намериха место освен престъпници с турско потекло, но и най-големите български крадци и измамници ! Вече няма кой да се намери да забрани тази престъпна шайка !

    Коментиран от #20

  • 19 Якоруда

    10 0 Отговор
    Тоя Кафелов караше помаците в община Якоруда гласувсйте за Дпс и ВиК водомер няма да ви сложи и така 30 години помаците плащат само 20 лева такса
  • 20 Бай Иван

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "анонимен":

    Не си прав приятелю. Регистрацията на ДПС е под силния натиск на САЩ! Преди да регистрират ДПС Луканов поръчва на специалисти пот БАН да направят доклад, как ще се отрази на страната регистрацията на такава организация. След като доклада е изготвен и представен на Луканов изводите в него са пределно ясни, но Луканов казва сред своите приближени, че въпреки всичко ще регистрират ДПС защото американците искат това! тТогава Турция бе пръв съюзник на САЩ на Балканите. Ето такава е горчивата истина за пренебрегването на нашата конституция тогава. Да не забравяме, че СДС влезе в коалиция с ДПС при първото им правителство. Най-голямото предателство към интересите на България го направи Симеон Сакскобурготски, който ги вкара в управлението и от тогава те не са излизали от него, дори, когато не са официално в там!

    Коментиран от #24

  • 21 костов

    8 1 Отговор
    всеки кмет от ДПС е длъжен да дава лепта от общината
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 5433

    0 4 Отговор
    Сложил си е край на живота. Излишно е да коментираме. И бедните и богатите, без значение си сложиха край на живота, кой с пищов, пушка, в реката, във водата. Иска се смелост да се хвърлиш във водата на реката, но за тях няма гласност както за мнохо военни самоубили се в орфей ми казват жените. Да почиват в мир. Идват нови хора, роми, но дпс има грижата да ги храни, че жените искат пенсии, а са млади и не им се работи, много неща не им се правят, един единствен случай, да не ми се обидят еродираните роми. Слаби нерви, за горните самиубили се граждани. Слаб характер. Виж на нашата й се живее, но някой от дпс да й плаща, а не само на изнори срещу 20,50 и.. Пари.
  • 24 Бай Иване,

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "Бай Иван":

    ти сред приближените на Луканов ли си, че знаеш тези тайни разговори и там ли беше когато се провеждаха ? Абе вие копейките на всяка ситуация все САЩ вкарвате бе ? Чудите се какво щуротии да сътворите за да намразят хората Америка, не става бе Байо не става, беднотията ни идва не от САЩ, а от вас тъпаците, защото "прост народ-слаба държава"....

    Коментиран от #27

  • 25 ДПС

    3 0 Отговор
    ДПС непрощава
  • 26 там са българи бе душко

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "тикви турски":

    не са турци, изповядват мюслуманството
  • 27 хехеххе блаженни са верващите

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "Бай Иване,":

    прав си бе байно!!

    Прав си в едно че народа е прост, и баш такива трябват на твоите началници от САЩ !!
    Така де САЩ смучат яко за да има за тях иначе живи са умряли !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол