Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 13:15 18 076 29

Ивайла Бакалова и Веселин Денков атакуват ГДБОП и Прокуратурата

  • ивайла бакалова-
  • веселин денков-
  • прокуратура-
  • гдбоп

Бившата Мис България готвела ново "скандално" интервю

Ивайла Бакалова и Веселин Денков атакуват ГДБОП и Прокуратурата  - 1
Снимка: Фрогнюз

Бившата съпруга на Румен Гайтански – Вълка и настояща на олигарха Веселин Денков, Ивайла Бакалова атакува служители на ГДБОП и самата институция в опит да прикрие куп от криминалните активности ма мъжа си, пише bgregioni.com.

Според frognews.bg, предстояло Бакалова да проведе ново “скандално” интервю, с което тя щяла да “разкрие” “октопод” в съдебната система.

Ето какво преди време написа сайтът novinite7.bg за интервютата на варненката:

"Поредното абсурдно интервю излезе в родния ефир през последните дни. В него герои са бизнесменът Веселин Денков и бившата Мис България Ивайла Бакалова, които пред камера се опитват да аргументират своята невинност. В разказа си пред предаването “Patrion” Денков и Бакалова разказват за обвиненията си – поръчителство и финансиране на убийство, лихварство и плащане на протести, както и бил ли е изнудван Денков от хора свързани с прокуратурата. Мис България Ивайла Бакалова пък говори за записите си със скрити камери, за къщата на Бойко Борисов в Барселона, като дори призовава бившия премиер да си направи тест за бащинство.

Защо наричаме това интервю абсурдно?

Ами просто защото в него или има крайни неистини, или отхвърлящи се сами по себе си твърдения. Денков например твърди, че започнал бизнеса си като ресторантьор, взимайки бившия социалистически ресторант „Воденицата“ в полите на Витоша, като пропуска да каже с какви пари всъщност е взел този ресторант?

Той обилно разказва за „трудното начало“ и за това как през първата година не е имал нито един клиент в ресторанта, а майка му е поливала мушкатата в него, но не споменава и дума, откъде въобще са дошли парите за тази не малка инвестиция. Веселин Денков пропуска да говори в детайли и за факта, че от години в столицата е известно, че именно той е един от най-големите лихвари в страната. На въпрос – използвал ли е насилствени методи през годините, за да събира парите от своята лихварска дейност, Денков признава, че има такива моменти, но те били през миналия век.

Публична тайна е, че наказателните бригади на всички лихвари, включително и на Денков, вилнееха не само през 90-те, но и съвсем доскоро. Оправданията на бизнесмена продължават и в контекста на въпросите, свързани с протестите. От една страна Денков твърди, че не е плащал за протестите, от друга страна обаче признава, че е пускал своите служители в платен отпуск, но само ако те му докажат, че са били участници в протестите.

В същото време бившата Мис България Ивайла Бакалова признава в ефир, че е записвала незаконно и без тяхно знание различни хора. По нейни думи тя внимателно се пазила от аморални и престъпни хора.

В този опит на Бакалова и Денков да изчистят своя имидж има много абсурдни моменти, каквото е и твърдението, че Денков е бил отвличан по поръчителство на Борисов. Що за глупост е това да признаваш в ефир, че имаш богатство над 100 милиона, а да твърдиш, че някой те е отвлякъл, за да ти поиска 100 хиляди?!

Машината за пране на олигарси попаднали под ударите на прокуратура тепърва ще се засилва, а центруфугата ѝ ще се опита да представи пред широката публика крайни абсурди за девствена истина.

При всички положения обаче за мнозинството от широката публика вече е ясно, че дори гущера да си реже опашката природата и намеренията му остават същите.

Източник: bgregioni.com


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 електрически Москвич

    20 7 Отговор
    Защо ползвате снимка от клипа на Цанов? Питали ли сте го, за разрешение!? Това е плагиатство! Цанов напред и нагоре

    Коментиран от #3, #7, #10

  • 2 сила

    19 5 Отговор
    защото Брадата е болен скъперник , ултра мега дзифтар......затова му искат само 100 хиляди , за да ги даде , защото ако му поискат повече ще пукне но няма да плати
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 това ,че този е престъпник

    33 6 Отговор
    не означава,че не говори истината за боци и гдбоп,съд и другите корумпирани институции.
  • 5 Съдебната система не работи

    23 6 Отговор
    затова тези вместо да са в затвора, атакуват институциите!
  • 6 Масонка

    22 1 Отговор
    Този е за затвора, но зедно с него Гешев, Борисов, Пеевски, Цацаров, Еврото, Фратнтишек, Сийка и всичките от ОПГ-то.
    Направиха милиарди от крадене и от скубане на ей такива бандити като тоя, Семерджиев и Черепа, вместо да си вършат работата, за да има сигурност за гражданите.
    И какво, впрочем, стана с оня, дето уби франциюузин с поршето си, да не би да си плати. че всички млъкнаха?
  • 7 сила

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "електрически Москвич":

    ти не давай акъл на списувача.....той е умен чиляк , живущ и трудещ се в немечко , изучаващ политотаквоз , онуй бе , дето не го разбираш ама зимваш тапия и вече си ентелегентен
  • 8 БОЛШЕВИК

    17 3 Отговор
    Не дойде ли време, кога тия олигарси и мутреси да ги увесим по стълбовете и напречните греди на вратите на стадионите, тогава тия ще ни унищожат нас напълно! Вълци ще ни управляват и грабят във вълчите времена.
  • 9 КадЯсеДянаВенелино

    6 4 Отговор
    Искам да я дупя.
  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "електрически Москвич":

    Това е от близо година ! Но медиите сякаш бяха за гъби или лимонаТа! А и Буци нито тръгна да я съди , нито си направи тест ❗
    Сега мисСвирките, гулю гулю .... изненадани , че и абсурдни неща открили ❗
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 резервист

    10 0 Отговор
    В демократичните страни всеки е невинен до доказване на противното и има право да се защитава с всички възможни законни средства. Дали интервюто е абсурдно или не и дали съдържа лъжи и клевети предстои да разберем в хода на делото, ако има образувано такова. Ака пък някой притежава доказателства за престъпна дейност и не ги предостави на съответните органи значи ще си носи последствията.
  • 13 Научната далавера

    2 3 Отговор
    Този Денков има ли нещо общо с дългогодишния ковчежник на Борисов и ГЕРБ в многомилионния "Фонд "Научни излседвания" зам.министър и министър на МОН Денков, който си купи със средства на Фонда титлата "акад." с останалите от преди 1990 лични привилегии, облаги и огромни финасови и други печалби за сметка на бюджета?!

    Коментиран от #15

  • 14 5724

    6 2 Отговор
    Ох, откъде да започна? 1. Интервюто, за което говори авторът на тази статия, не е от предаването Patreon. Patreon е сайт, където можеш да помогнеш с пари за кауза, която ти харесва- в този случай каузата е предаването "Цанов напред и нагоре". 2. Цанов излъчи въпросното интервю преди поне една година. 3. Има ли нормален човек, който да вярва, че ГДБОБ, ДАНС, ДАР и прокуратурата са нещо различно от пипало на организираната престъпност с лице Бойко и Деса Атанасови? 4. Служещите в тези структури вече не ги и обучават както трябва. Не им трябват знаещи и можещи хора. Трябва да са послушни, подкупни и готови да предадат всичко и всички, ако така нареди Биг Брадър. 5. Тихомир Шумов нарочно ли не си е свършил работата или просто е некадърен? Млад човек на днешно време трудно може да говори за Patreon като за предаване. Следователно нарочно пише глупости.

    Коментиран от #16

  • 15 БОЛШЕВИК

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Научната далавера":

    И да нямат кръвна връзка, пак са свързани всички тия и споменатите имена и неспоменати, всички са престъпници и крадци, няма кой да ги пита как и откъде са забогатели толкова много и колко хора са ограбили и са ги оставили да живеят в мизерия и разруха! Вярващите ги кълнат до девето коляно, останалите искаме възмездие и жестоки и мъчителни наказания за тия изверги, унищожили цял еди народ и страна!
  • 16 сила

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "5724":

    5......просто е некадърен , обаче го докарва на фейс , прическа и тъмни очила.....какво повече му трябва за да словоблудства из Евразия

    Коментиран от #18

  • 17 Дрифт

    12 0 Отговор
    Аз на бакалката нищо не ѝ разбирам, фъфли с тия джуки нещо ама само тя си знае какво.

    Коментиран от #19, #20

  • 18 9446

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "сила":

    Да, нали сега сме съюзници с Океания. Да го видим какво ще говори, когато съюзник стане Източна Азия.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 сила

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Дрифт":

    може би ако проговори с оная си работа по ще и се разбира......разменили са ги

    Коментиран от #21

  • 21 БОЛШЕВИК

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "сила":

    и там е износена, доста!
  • 22 палка

    4 0 Отговор
    олигарс и бакалка крадливи бо-----
  • 23 Че кой да разкрива пикантерии ...

    4 0 Отговор
    Учителка по физика ли... !? Трябва да е някой отъркал се в помията... ! А мотивите са отделен въпрос.
  • 24 Иво

    3 2 Отговор
    И да не забравяме, че това лице Веселин Денков е подсъдимо за убийство, заедно с бандата му за мокри поръчки. Този борец срещу държавата за неговата правда.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бакаловаааааааа

    4 0 Отговор
    Стига си лъгала!
  • 27 Веселин Денков

    2 0 Отговор
    Пишете си каквото искате за мен.Ивайла е звяр.
  • 28 БъраБъраДваЧадъра

    4 0 Отговор
    Тая остаряла”миска” докога ще трови мрежата с глупостите си🙄
  • 29 иис

    2 0 Отговор
    Румен Радев трябва да бъде призован на разпит пред прокуратурата.
    Надежда Йорданова трябва да даде отчет къде затри делата от специализираната прокуратура.
    Престъпниците все още са живи и трябва да бъдат наказани. Ако пропуснем момента, децата им ще се явят като нищо не знаещи наследници. И така потънали в порок и пречистени пред закона ще затрият България.
    Ние дължим това пречистване на децата си за да живеят в добре подредена преуспяваща държава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове