Last news in Fakti

26 Ноември, 2022 10:02 1 710 49

Атанас Атанасов: Имаме нова тройна коалиция - между ГЕРБ, ДПС, БСП

  • герб-
  • народно събрание-
  • тройна коалиция

Не може да си представите какъв тандем са Росен Желязков и Йордан Цонев , като „скачени съдове” са, смята лидерът на ДСБ

Имаме нова тройна коалиция - между ГЕРБ, ДПС, БСП. Това заяви в студиото на Нова телевизия съпредседателят на „Демократична България" Атанас Атанасов.

„НС се управлява от ГЕРБ и ДПС. Не може да си представите какъв тандем са. Росен Желязков и Йордан Цонев са като „скачени съдове”. Работят перфектно в парламента, подреждат си дневния ред, както им е удобно. Имаме нова тройна коалиция между ГЕРБ, ДПС, БСП. Няма да преговаряме с този, който си стои в сараите и този, който стои в Банкя”, поясни той.

И допълни, че не разбира тактиката на ГЕРБ. „Два месеца почти след изборите никой не чу да се водят, каквито и да било преговори за мнозинство с първия мандат. Голяма битка беше да си купят изборите и успяха. Ами сега? Има толкова много сигнали за купен вот. На тези избори държавата не противодействаше ефективно”, каза още съпредседателят на ДБ.

Всички бягат от отговорност и не искат да управляват заради тежката зима, която ни очаква, смята той.

„Искаме публичност. Имаме условия, които, ако бъдат подкрепени, сме готови да поемем отговорност за управлението на страната. Трябва промяна на Конституцията, за да си отиде Иван Гешев”, допълни Атанасов.

За мигрантската вълна, честите гонки с полицията и неприетата оставка на главния секретар на МВР:

„Оставката няма да реши въпроса. МВР има тежки структурни и организационни проблеми. Тази мигрантска вълна през България е в резултат на комплексни причини. Границата ни е „пробита”. Как искате командировани полицаи да се справят? Те не са подготвени”, допълни Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    15 13 Отговор
    Корнела се хлъзна а до последно си мислех че ще бъдете вие
  • 2 Българка

    27 30 Отговор
    Тази нова тройна коалиция е заплаха за всеки честен, почтен и свободолюбив българин. Трите бизнес партии с изтърбушването на Изборния кодекс се опитват да узорпират властта в очакване на голямото крадене. От нас зависи дали искаме да сме в държава, превзета от мафията.
  • 3 Ъхъ

    35 19 Отговор
    Важното е вас да ви НЯМА! И Измамници също!
  • 4 Абе

    35 18 Отговор
    то по твоята логика, ти не беше ли в коалиция с ГЕРБ и ДПС, като продадохте българската история и интерес за Македония? Толкова сте жалки и продажни лъжци в ПП и ДБ, че нормален човек го е гнус да ви гледа и слуша лъжите!

    Коментиран от #5

  • 5 Слабо

    10 15 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Минус 5 рубли!

    Коментиран от #6

  • 6 Що бе

    27 13 Отговор

    До коментар #5 от "Слабо":

    Гадна е истината! Така е за всеки лъжец и продажник! Много и се дразнят! Опорките не виждам с какво ти помагат, но то и ако виждаше, нямаше да си фен на лъжци и слуги на мафията като ПП и ДБ!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 жълтопаветен розовоперукник

    28 13 Отговор
    Безспорният ТИТАН (на мисълта) , ИСПОЛИНЪТ (политически) , ВЕЛИКАНЪТ г-н Омчо ... сега тръгнал да се жалва от БСП ???!!! Ама , вие не бяхте ли коалиционни партньори , бе г-н Оме ?! Не гласувахте ли заедно и не се ли гушкахте с БСП и в НС ,и в МС ?! Не лапкахте ли от (държавният) гювеч съвместно (покрай кражбите на Кики и Коко и вие яко намазахте) ?! Сега , какво стана ?! Не ви играе Корни по гайдата и пак ... стана "Враг № 1 на Тутраканската селищна система" ??? Така хубаво се разконспирирахте , така хубаво си извадихте кирливите ризи , че на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НИ СТАНА ЯСНО , ЧЕ БЕЗ ВЪЛШЕБНИТЕ ФЛАШКИ - НИТО ДБ , НИТО ПП ЩЯХТЕ ДА СТЕ В ПАРЛАМЕНТА !!!
  • 9 Българка

    22 21 Отговор
    ГЕРБ никога не са поемали политическа отговорност. Никога не са работили в интерес на българите. Винаги са били в коалиция с ДПС и сараите. Двете шайки не искат да управляват без солидно ( откраднато с хартиени бюлетини) мнозинство. Те искат да отложат и направят невъзможна правосъдната реформа и търсене на съдебна отговорност на главатарите им. В момента не тече разговор за правителство. В момента се извършва погром на демокрацията с не просто връщане на хартиите, а отмяна на машинния вот. Със заличаване паметта на машините, с превръщането им в обикновени принтери и ръчно броене на разписките заедно с хартиите, всъщност нямаме машинен вот, ясен машинен протокол- без грешки, който е бърз, вярен, четлив. Ако имаше и най-малко доказателство, че с машините се манипулират изборите, то до сега трябваше да има дозина дела за фалшификации, хартиената шайка щеше да обжалва/ атакува изборните резултати. Значи не ПП и ДБ, а ГЕРБ са "пипали" машините, след като са първа коалиция и не оспориха резултата. Истината е, че се опитват с промените на начина на гласуване и отчитане резултата да официализират служебна победа чрез престъпления
  • 10 Хартиената

    17 8 Отговор
    коалиция, как и беше името на тази старата... Корнелия, лапнала е едни бързи кинти от шкафа...
  • 11 на крив к@р и ко.мите му пречат

    19 12 Отговор
    Страда милото Джуджи ,страда. Наясно е ,че без "спомоществователството" на СИЕЛА - НС ,само през крив макарон. Затова му е така криво.
  • 12 КОАЛИЦИЯ НА ВОЙНАТА

    11 11 Отговор
    А вие нямахте против да участвате в коалиция с ОПГ ГРОБ-ДПС за да пращате оръжия на нацистите в Киев, или да предадете българите в Македония.
  • 13 Ялчин

    17 12 Отговор
    БСП-Герб-ДПС=Хартиена измама, тоест демографската криза ще се задълбочава, жалко за децата и внуците ни.
  • 14 Ооооооо

    20 11 Отговор
    Доностник, как си със сегашната власт
  • 15 Така е

    13 8 Отговор
    ГЕРБ си е НДСВ - комуняги
  • 16 ма , как бе

    13 11 Отговор
    Ма , как бе ?! Ма , самият "генерал" Наско хипофизата щом нещо е казал , ама ... на секундата ! Веднага ... Корнела да си направи харакири , а Свиленчето да бъде обесено пред резиденция "Бояна" (за да се кефи бившата му) ! Задължително !!! Все пак , той и нослето Ицко са лидери на "огромна" , "милионна партия" и ако само рекат - пред Парламента ще се стекат всичките и членове и симпатизанти , а те са ужасно много ... и ще трябват цели две таксита за да ги докарат .
  • 17 зачуден

    15 9 Отговор
    Абе Насе , боли ли като ти вадят зъбките без упойка , боли ли ?
  • 18 Мемфис

    17 8 Отговор
    Тези ку.ви от БСП само до преди половин година УЖ бяха против ГЕРБ, ДПС! На всеки запознат с генезиса на политическите партии му е ясно, че всичката тази иззззмет е от инкубатора на БКП!
  • 19 развеселен

    16 12 Отговор
    ПП "Джуджето + Дългоноско" , които са част от ПП "ПП /партиите на Прокопи/" усещат , че това им е последният валс в българската политика и за това се стараят да ни досадят , като за последно /дрънкайки безспирно лъготии , лозунгчета , заплахи и празни приказки/ . Обаче - безсилните им напъни - само ни разсмиват .
  • 20 нормално е

    12 2 Отговор
    все пак са всичките от едно котило (комунистическо)......,както и всички в парламента Де
  • 21 Тоя па

    11 5 Отговор
    Не разбраха ли , че ги нема в целата схема ?! Като порасне , ще разбере !
  • 22 И МВР ДАНС нищо не правят

    6 10 Отговор
    Полицията изпадна до нивото на ЛРОСТИТУТКИ слугуват на който им плати, в Бобов дол полицията слугува на роми(Джипси) и Румен Николов-Пашата, Юлиян Борисов Георгиев-Перник (ГЕРБ Наказателен отряд)убиват неудобни по особено мъчителен начин без съд и присъда, преследват жертвите в целият Европейски Съюз !
  • 23 АРЕС

    20 7 Отговор
    Най мръсната и долна физиономия която съм виждал,Подлога.предател,мръсник,лъжец,крадец и тн.

    Коментиран от #35

  • 24 хахахаха нова била хахахахаха

    11 3 Отговор
    че кое му е новото на тази коалиция тя винаги е била в парламента откакто съществува сикаджийската партия …!
  • 25 Някой

    14 6 Отговор
    Може да е по-добре от коалиция с ПП и ДБ. Даже съм убеден в това.
  • 26 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 7 Отговор
    ВИЖТЕ В ....,... ОРИГИНАЛ ...,... ЕДНО Х - П - Ф - З - О ДЖУДЖЕ , КОЕТО ........ Е С АМБИЦИЯТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ........ ФАКТ !
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Надупения

    14 5 Отговор
    Пишман генерал до вчера комунист сега евроатлантик.Да И....Б.....А.... мошеник
  • 29 Тоя смотаняк

    14 6 Отговор
    Кво казва всъщност ?
  • 30 Атанасов

    9 6 Отговор
    Козяшки цървул
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Атанас Атанасов

    15 4 Отговор
    Браво на автора на статията: без ген. Щото тоя действително не е генерал
  • 33 Др.Т.Ж.

    15 4 Отговор
    Танасе, Танасее! Не става само с лозунги! Трябва и акъл!
  • 34 малеййй СТРАХ

    16 6 Отговор
    Малеййй !!! Страх !!! Женерал НАС(ер)КО се е разлютил !!! Ужас скова всички ! Земята се разтресе , а Слънцето официално заяви , че повече няма да свети над България . Помогни ни , СИЕЛА !!!
  • 35 Да, точно, но

    15 3 Отговор

    До коментар #23 от "АРЕС":

    Забрави крадец, доносник и живков прокурор в Кърджали по времето, когато изпъдиха от България милион работливи българи с мюсюлманска вяра в т.н. възродителен процес.
  • 36 Генчо Дебейчо от Кукувейз

    11 3 Отговор
    обяснявам: В МВР не важат званията след пенсионирането за разлика от военните. Атанасов не е генерал !!! Костов му го лепна за "авторитет" когато го наплющя на времето в НСС..... Депутатът Атанас Атанасов се изцепи по телевизията и заяви, че от 18-годишен генерал Радев е в армията, вече 35 години не е могъл да се развива като личност и има тесен мироглед. Побърза обаче да уточни, че това не важи за него, защото генералското звание му било дадено като признание за пътя му в политиката........забележете цитирам го точно:генералското му звание му било дадено като признание за пътя му в политиката........ Само завършен идиот може да го признае публично и да се кичи с генералско звание
  • 37 За психодиспансер е

    9 6 Отговор
    Категорично
  • 38 Секциите

    8 7 Отговор
    до 300 души гласуват с хартиени бюлетини, т е. това са малки села. Мой познат се е заселил в такова село, и сподели, че е гласувал за Български възход. Да, ама не, всички резултати са за Герб. Просто купуват цели изборни секции. Аз, преди много години също си правих експеримент в Софийска секция, е не ми беше отчетен гласа, проверих на сайта на ЦИК. Но нямах време да се занимавам с жалби.

    Коментиран от #41, #42

  • 39 Козяшки парцал

    6 4 Отговор
    От най гнусните
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 вЕрващ

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Секциите":

    Споко , вЕрваме ти ! И аз така - гласувам в Долнонанагорнищенската селищна система и ... гласувам за моя любимец (генерал НАСранКО) и ... в секцията след проверка се установи , че от 300 човека , САМО 299 са гласували за него ???!!! Което - не е възможно !!! Все пак , всички българи (и българки) са влюбени в него и просто - нЕма как да не са гласували за ДБ !!! Кажи ,ти - вЕрваш ли ми ?
  • 42 101% истина

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Секциите":

    Аха ,аха и аз така чух докато ме подстригваха. Брата на бръснаря му бил казал , че един негов познат му бил казал , че има един познат , дето бил чул от негов познат , че бил чул как една жена на пазара в Димитровград била казала същото на една друга жена. Така че , няма как да не е вярна твоята история.
  • 43 Мнение

    4 3 Отговор
    Добре де...трябва да се карат по между си така ли?
    С караници до никъде няма да се стигне.Това че имат съгласие по даден въпрос нищо не означава.
    А на нас ни писна да гледаме по телевизията някакви политици,които се правят на циркаджии,не искат да работят,само правят скандали,разделят обществото и внушават някакви неистини!
  • 44 ЧОЧО

    7 2 Отговор
    Стига сте плашили народа с тая зима,а вие къде ще сте през зимата,сигурно на Малдивите.
  • 45 Пачо

    5 2 Отговор
    Каза Генерала от ДС Атанасов.най големият комунист "демократ".2339
  • 46 Цуца

    3 3 Отговор
    Още един откри топлата вода! ГЕРБ са креатура на БКП/БСП.
  • 47 Ами

    1 2 Отговор
    прокарвайте си законите, вместо да се подлагате на Козяк и на зеленият шмъркач...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Асен

    1 0 Отговор
    Този го е страх, че ще остане скоро без препитание, както и заслужава освен това.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове