Last news in Fakti

2 Декември, 2022 09:40 1 114 53

Мирослав Иванов: Ще се върнат времената на манипулирания вот

  • мирослав иванов-
  • времена-
  • манипулиран вот

Ще има множество злоупотреби, покровителствани от вътрешните министри, така, както беше при ГЕРБ, коментира депутатът от ПП

Мирослав Иванов: Ще се върнат времената на манипулирания вот - 1
Снимка: Нова телевизия

От хартиената коалиция ще се опитат да ви продадат твърдението, че са направили така, че да има пълен контрол и прозрачност над гласуването. Но това не е така. Ще има злоупотреби. Това каза депутатът от "Продължаваме промяната" Мирослав Иванов в ефира на Нова телевизия относно връщането на хартиената бюлетина.
"Убеден съм, че ще се върнат времената на манипулиране на вота. Ще има множество злоупотреби, покровителствани от вътрешните министри, така, както беше при ГЕРБ.
Попитан ще искат ли президентът Румен Радев да наложи вето на тези промени, той отговори, че е убеден, че държавният глава ще го направи, но само за да си направи пиар, а не че го интересуват хората. „Но това вето ще бъде отменено от парламента“, каза Иванов, цитиран от actualno.com


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За разлика

    28 7 Отговор
    от вас лъжци от ПП, слуги на мафията на прокопиев и кръга капитал и слуги на САЩ, Президента мисли за България! Затова ви е трън в очите и на вас и на другата мафия зад доган! Не мога да ви дишам! Толкова мразя продажният отпадък!
  • 2 Мнение

    28 7 Отговор
    По-скоро ще се оттървем от манипулирания вот.2 години отидоха на вятъра и само ви гледаме сеирите по телевизията как се карате и държите нагло.Толкова се оляхте,че обиждахте българските граждани по медиите пред чужденците.Какво ли си викахте?"Тея простите може всякак да ги мачкаме,после изборите са ни вързани с тая вълшебна флашка".Да ама не...

    Коментиран от #30

  • 3 Агата Кристи

    24 7 Отговор
    Ти за това грижи не бери, а копувай памперси за канадското отроче...
  • 4 8765

    25 6 Отговор
    Гледай си рогите, които ти сложи Ленчето и не се занимавай с неща неразбираеми за теб.
  • 5 Промяна

    23 10 Отговор
    Ще се върне Демокрацията а вие наетите дето фалирахте държавата отивате при Слави

    Коментиран от #8, #18

  • 6 Това

    21 2 Отговор
    им беше целта на първокласните мошеници , лъжци и грабители на Род и Родина ! Народът е замо инструмент за постигане на целта - нови милиарди в джобовете !
  • 7 След

    19 4 Отговор
    Вашето некадърно управление ,върнахте държавата години назад.
  • 8 Слави

    17 3 Отговор

    До коментар #5 от "Промяна":

    е достоен човек и си запази достойнството! Тия са продажници и лъжци! В този живот, нямат шанса дори да се доближат до Слави! Та няма как да отидат при него драскачо!

    Коментиран от #43

  • 9 Дам

    12 0 Отговор
    Язък че излъгах те народа ми и Президента излъгах те.
  • 10 Ох на мама

    15 1 Отговор
    Рогатото.Ама и ,как му отиват.Пу,пу -да не му са уроки.

    Коментиран от #20

  • 11 Кико

    13 1 Отговор
    Мирка, как е Ленчето? ;)

    Коментиран от #26, #41

  • 12 Имаме си депутати-ЕКСТРА!

    7 2 Отговор
    Гласуваха връщането на хартиените бюлетини.Няма лошо - така щяло да се даде избор на хора нежелаещи и не разбиращи машините да дадат своя вот.Много хубаво!Само,че паралелно с това,за да се пресече купения вот(заради когото се отиде на гласуване с машини) трябва и да се гласува ЗАКОН за изборните манипулации с ЖЕСТОКИ НАКАЗАНИЯ И ГЛОБИ,за тия,които си позволят да манипулират вота на хората.Пак повтарям - ЖЕСТОКИ!И много моля заинтересованите партии и коалиции да не се мотаят а ЕКСТРЕНО да подготвят и вкарат такъв законопроект в Народното Събрание.Изборите трябва да са ЧЕСТЕН процес,а не игра с "белязани карти"!

    Коментиран от #19

  • 13 Аз пък

    19 1 Отговор
    Като видях, как точно Мирослав Иванов слезе в Ямбол от автобуса на ПП и демонстрира как ги посреща ,уж,че са ги чакали с нетърпение,разбрах,че са шменти и капели.
  • 14 Казвам

    16 0 Отговор
    С тия рога сигурно пълзи през вратите,тоя ! ОКРАДОХТЕ НАРОДА!
  • 15 Българин

    16 3 Отговор
    Те времената не са си отивали. Вие дойдохте на власт благодарение на манипулацията на машините от Радевата Цик.
  • 16 Иво.

    0 13 Отговор
    Не подкрепям никоя от сегашните партии в парламента но връщането на хартияната бюлетина, колкото и да е незначителен проблем за повечето българи е връщане към порочната практика с чувалите и писането на протоколи на коляно да не говорим за купуването на гласове. Все пак може отново е за пореден път да се види чрез едно гласуване кой купува и иска в бъдеще да манипулират изборния вот. Но тези похвати са умишлении. Единствения начин за протест е "негласуване" и много хора това ги устройва! При това положение се губи смисъла от целия изборен процес!

    Коментиран от #24

  • 17 рогат

    13 0 Отговор
    Миро елена на Лена.
  • 18 Дам

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Промяна":

    По добре на съд
  • 19 9876

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Имаме си депутати-ЕКСТРА!":

    Точно.Това е начина.Всяка партия да праща надеждни наблюдатели ,които да следят стриктно да се спазват правилата на гласуване и после преброяване на бюлетините.А не да ми отнемат правото на избор.
  • 20 Дам

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ох на мама":

    Хахаха
  • 21 Благой от СОФстрой

    13 0 Отговор
    На тоа зеленко акнето още не му се е прибрало, до днес кой го е знаел, виждал ли го е някой?
  • 22 Питам

    15 2 Отговор
    Когато Зеления чорап ви стоеше зад гърба го обичахте,сега,когато сте в девета глуха го плюете! Не се наядохте,бе! Защо като сте толкова за честни избори не сравнявахте отрязъците от машинните бюлетини с протокола,който излиза на финала???? Оня Папагал излъга за гражданството,Евреина сложи цялата си рода на входа и изхода на парите,ти от бастун се превърна в елен лопатар!
  • 23 Българин 🇧🇬

    10 3 Отговор
    Манипулациите започват с манипуране на медиите . Мощен ли да има честен вот при манипулирани медии ? Медии които денонощно въртят щатска пропаганда и турски сапунки ? Пародия на избори !
  • 24 Чудя се

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Иво.":

    Как написа толкова изречения,без да кажеш нещо смислено.Първо --избори ще има винаги,колкото и някои да мислят,че е безсмислено. Второ--прави се всичко възможно,манипулациите да се сведат до минимум--въвежда се видеоноблюдение и заснемане, машини за проверка на валидни бюлетини и т.н.Чудя се какъв е смисалът да се протакат нещата,като вече е прието изменението.
  • 25 ами

    9 1 Отговор
    тож човек ожени ли се за ленчето

    Коментиран от #27

  • 26 Миии к`во да ти кажа? . . .

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Кико":

    Малко амортизирана, но се държи инак. Кат я тунинговам, още ще става за работа.
  • 27 Пффф

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "ами":

    А ти ожени ли се за Минка?
    Тук става въпрос за политика, не за люцовти драми!

    Коментиран от #28, #29

  • 28 Ами

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "Пффф":

    като в политиката са такива продажни и лъжливи нищожества, политика ли е за теб! Ако да? Жалко за теб! За мен отпадъка е за изхвърляне!
  • 29 Вярно е

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "Пффф":

    И ти си прав,но става въпрос и за морал.Може да съм старомодна,но когато няма морал в личните отношения,как да очакваме да има морал в политиката.

    Коментиран от #32

  • 30 Мнение

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Българите мечтаят простаци и неграмотни мутри да го управляват и ограбват, да го държат беден и гладен, да му подхвърлят по 5 лв. през джипката като на гладно куче, да целува краката на Бащицата когато го лъже, че всичко е розово в страната, да няма свобода на словото в медиите и да слуша само розови лъжи за това как живее добре, а всъщност мизерства...

    Коментиран от #34

  • 31 Тяната

    1 6 Отговор
    Абсолютно прав
  • 32 Моралист

    1 4 Отговор

    До коментар #29 от "Вярно е":

    Не е морално да клеветиш някого по медиите! Долно, подло и недостойно е! Ти си от.па.дък!

    Коментиран от #35, #37

  • 33 Миш маш

    3 2 Отговор
    Българите сме Мазохихсти! Обичаме Мутри, турци и комунисти да ни Тъпчат!!! А ние да им пляскаме и да се радваме колко са "умни"!
  • 34 Ама

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "Мнение":

    Защо си мислиш,че трябва да не вярвам на очите си,като гледах как ударно се строят пътища.Намираше се начин,на ръба на закона но се строеше.Какви мечти,какви пет лева,когато след Борисов всичко замря.Да мечтая си България да продължи да се развива.И какво ме грее мен,че цялата рода на ПП е вредена на тлъсти заплати.Или,че някакви НПО-та и олигарси плащат на определени хора.

    Коментиран от #51

  • 35 Докато

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Моралист":

    наричаш истината "клеветене", все ще си драскача на лъжи без достойнство на лъжеца и слуга на мафията кирил петков!
  • 36 Простото Киро

    6 1 Отговор
    Това е фашистко-комунистическия подход - като не можеш да се справиш с нещо, да го забраниш.
    Цяла държава да не може да се справи с манипулациите на вота е израз на безсилие. Ако това не може да оправи държавата, какво може?!?!?!
    Колкото до машинния вот - там гласуването също не е безпроблемно. Няма невалидни бюлетини, но има много други неща. И никой никога не се опита да разсее съмненията и страховете на хората, което подсилва съмненията, че и при него има манипулации. Така, че да не слушаме смешен плач!
  • 37 Вярно е

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Моралист":

    Когато човек няма доводи,започва с обидите.Значи те да си действат аморално,а ние да се правим,че всичко е наред.При това не сме ние,които ги следим.А те като знаят,че ги гледат под лупа,пак не им пука.Няма как,само защото казват,че са почтени,всички постъпки да им се опрощават.
  • 38 Истината!!!

    1 8 Отговор
    Най-стойностната партия в Парламента е Продължаваме Промяната! Те са едни млади наивни честни идеалисти срещу хунтата на старите хиени компрометираните пребоядисани комунисти!
    Дори сега да загубят ПП, времето е тяхно!!! Времето пренадлежи на младите хора! Старите хиени гледат да крадат като за последно, защото времето им изтича ...!

    Коментиран от #40, #47

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Аха

    10 1 Отговор

    До коментар #38 от "Истината!!!":

    И затова плащат за лъжи! ПП проект на мафията и сбирщайн от хора без грам морал! Само глупак би гласувал за лъжец!!!

    Коментиран от #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Срам!!!

    1 5 Отговор
    Мафията на хартиената бюлетина безчинства и си прави каквото си иска, за да фалшифицира изборите по-лесно!
  • 43 Пффф

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Слави":

    Стига с този тъп чалгарин бре! Той лъжецът и подлецът падна в канализацията вече!

    Коментиран от #49

  • 44 Времето е Наше!!!

    1 7 Отговор
    Зад Продължаваме Промяната стоят мледите и образовани хора!!!
  • 45 Истината

    1 7 Отговор

    До коментар #40 от "Аха":

    Мафията са хартиената хунга - ГЕРБ, ДПС и БСП, които премахнаха прозрачността при избори!

    Коментиран от #48

  • 46 Само да попитам

    7 0 Отговор
    Какво правят тези парапети на главата на този достолепен,голобрад "политик"?
  • 47 Другата истина

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "Истината!!!":

    Не е въпрос до младост и старост,а до КАДЪРНОСТ.За твое сведение,най-добре да има приемственост.И желание да се учиш,квалифицираш и да не правиш нещата на пук.Като отидеш на ново работно място,учиш се.Нали не искаш някой млад лекар да те оперира,ако ти се наложи.Сигурно предпочиташ поне опитният да го контролира.Пък от ППдоказаха,че хем са неопитни,хем са курназ.
  • 48 Едната да

    6 0 Отговор

    До коментар #45 от "Истината":

    А другата зад лъжеца кирил петков, на прокопиев и кръга капитал, плащаща за лъжи, по различна ли е? За теб е все тая дали доган или прокопиев ще те лъже и краде, дали онова недоразумение кирил петков или бойко борисов! Все без морал и достойнство! Ти си типичният пример!
  • 49 Слави е достоен човек

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Пффф":

    Затова толкова дразни продажните лъжци и слуги на мафията като кирил петков, които плащат на деца без достойнство да си продават бъдещето!
  • 50 Цуца

    0 1 Отговор
    А дано, ама надали.
  • 51 БоБо

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "Ама":

    При Борисов всичко беше "порочно" "корумпирано" и т.н., но се строеше и хората живееха добре, а след него при "красивите", "честните" и "почтените" , които уж не крадат, държавата затъна, хората обедняха и настана анархия.
  • 52 Рогачев я ела

    3 0 Отговор
    у наше село, да ти насадим брада, докарай и оная с мустаците по–големи от твоите, какви убави парапети имаме! Ще останете доволни, и двамата Еленче–лопатар, и раз..хлоп...аната!!!!
  • 53 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Иванов,.................... не приравнявайте гласуването на избори с процедурата с вендинг машината за закуски, с касата в магазина или с банкомата, но явно сте от умствено изкълчените чалга-почитатели на шебека Слави!!!
    След машинното, следва електронно гласуване, защо пък не и електронно бракосъчетание...? Тъкмо ще се реши проблемът с ДЖЕНДЪРСКИТЕ сватби, ха-ха-ха!!! Сериозно; гласуването на избори е отговорен граждански акт и личното присъствие, попълването на бюлетината и подписът са израз на уважение към вота. Това не трябва да се заменя с механично натискане на бутони по монитора, защото се омаловажава гласуването! Не е случайно, че междуправителствените договори, разните писма, меморандуми и т. н. се подписват собственоръчно на хартия.
    Отделно, че тези "машини" ще се ползват много рядко, а струват милиони и милиони....Публикувано във факти.бг: Между 2000 долара и €3200 струва една машина.....20 000 машини ще са достатъчни”, /близо 128 000 000 ЛЕВА/.ИМA МНOГOКРAТНO ПO-EВТИНИ НAЧИНИ ДA CE КOНТРOЛИРAТ ИЗБИРAТEЛНИТE КOМИCИИ!!!
    Нaкрaткo: глacувaнeтo c мaшинa e ПРOCТAЩИНA, КAКТO И ЧAЛГA-КУЛТУРAТA прoпoвядвaнa oт шeбeкa Cтaниcлaвчo...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол