Last news in Fakti

13 Декември, 2022 18:05 3 101 68

Румен Радев поиска от "Локхийд Мартин" да достави в срок F-16 Block 70

  • локхийд мартин-
  • румен радев-
  • f-16 block 70

България продължава да търси устойчиви решения за армията си, посочи държавният глава

Румен Радев поиска от "Локхийд Мартин" да достави в срок F-16 Block 70 - 1
Снимка: БГНЕС

Придобиването на отбранителна техника е важен етап в процеса на модернизация на Въоръжените ни сили, но за да бъде тя пълноценна, трябва да бъде съпроводено от индустриално сътрудничество и трансфер на технологии. Това заяви президентът Румен Радев на среща на „Дондуков“ 2 с представители на американската компания ”Локхийд Мартин”, специализирана в самолетостроенето и ангажирана с производството на изтребителите F-16 Block 70 за българските Военновъздушни сили.

Държавният глава изрази очакване започналото производство и доставката на изтребителите F-16 да бъдат реализирани в срок, за да може страната ни да съхранява и развива собствени способности за охраната на въздушното ни пространство. България продължава да търси устойчиви решения, които да не допуснат страната ни да загуби отбранителни способности, предвид изтичането на летателните ресурси на изтребителите МиГ-29 и забавената доставка на вече закупените изтребители F-16 Block 70, напомни президентът.

Създаването на условия за ремонт и поддръжка на летателната техника в България, което ще оптимизира влаганите от страната ни ресурси за отбрана, както и възможностите за развитие на нови отбранителни технологии у нас, също бяха сред обсъдените теми в рамките на срещата.

По време на разговора бе изразен интересът на страната ни за задълбочаване на партньорството с американската компания и в областта на безпилотните летателни апарати.

Възможността за осигуряване на хеликоптери за обучение на български пилоти също бе сред поставените въпроси. Подкрепа в тази насока би допринесла за успешната реализация на проекта за създаване на система за спешна медицинска помощ по въздуха (HEMS), иницииран от президентската институция и заложен в Плана за възстановяване и устойчивост.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНАТА

    30 57 Отговор
    Да ви зарадвам с изключително прекрасна новина! Според вчерашните данни от проучването на Европейската аналитична агенция "Политико" , рейтинга на лицето Румен Георгиев Радев , водещ се в момента президент на Р. България е 23% одобрение и 61 % неодобрение! Никога президентската институция не е имала толкова нисък рейтинг! Дори по времето на Росен Асенов Плевнелиев одобрението към него бе 41%. Обмисля се внасянето на процедура по импийчмънт в парламента от ПП и ДБ! Очаква се БСП да подкрепи процедурата също! Сега са на ход ГЕРБ и ДПС и ако гласуват против всичко става ясно! Дните на троянския кон на Путлер в Европа и Хасковски каун изглеждат преброени!

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    49 9 Отговор
    За тез милиарди колко Грипена щяхме да имаме?

    Коментиран от #7

  • 3 Така е

    23 48 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНАТА":

    След като доверието към Румен Георгиев Радев се срина на около 20% , 13 граждански организации го призовават да подаде оставка и да бъде разследван от правоохранителните органи! За злоупотреба с власт ,
    разпъване на политически и икономически чадър над определени бизнес кръгове , за подвеждане за незаконно назначаване на жената с която в момента живее чийто записи бяха публикувани , и за опита му да овладее ББР , според Корнелия Нинова чрез ПП и след като е получил категоричен отказ от тях и получил мощен шут в седалищните части , е свалил коалиционното правителство на Кирил Петков! ОСТАВКА- СЪД -ЗАТВОР!
  • 4 Търновец

    23 34 Отговор
    Аз отначало не можех да повярвам че Радев и Борисов действат в координация за овладяване на държавата и връщане мутрите във властта! Но след като служебното правителство върна уволнения от ПП директор на НАП Ивайло Здравков който е общински съветник на ГЕРБ в града и зам.председател на партията отново за директор , след като върна заклетата гербаджийка Евгения Недева отново за директор на РЗИ , чийто семейство заплашват със саморазправа гражданите при връщането на власт на ГЕРБ, след като върна всички гербаджийски калинки отново на ръководни постове , вече никой не се съмнява в думите на Асен Василев -" То е очевидна колаборацията между про руския троянски кон и измамник Румен Георгиев Радев и главатаря на тежката организирана престъпност в България Бойко Методиев Борисов"
  • 5 ГД БОЕЦ

    25 35 Отговор
    Когато в онзи юлски ден на 2020 г. лицето Иван Стоименов Гешев с отряд въоръжени жандарми нахлу в президентството и бе решен да арестува коварния двуличник Румен Георгиев Радев, ние хилядите които се събрахме пред президентството предотвратихме това ! Сега всеки от нас съжалява че бяхме толкова наивни и подведени! Руския петоколонник Радев , просто е искал неограничената власт която Буда тогава имаше! Сега се примири с това , да я разделят с него! Всички ние хилядите които се събрахме тогава , всеки от нас би пречупил на две ръката с вдигнатия му ✊! Тогава само ни използва за да се спаси и да взема от Буда част от властта! Но дните му са преброени ! Ние от ГД БОЕЦ няма да го оставим и за минута!
    Битката продължава до вкарването на кауна заедно с Буда в затвора !
    Боец срещу мафията!

    Коментиран от #57

  • 6 Тралала

    23 19 Отговор
    И тоя се излезе пълен шушлек. Предплащаш 100% и поръчваш, пак така други, преди да си получил първите. Този "главнокомандващ" не ни трябва.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иван

    24 21 Отговор
    Вече 6 месеца отново управляват служебните на Резидента Румен Радев! В началото на месец юни , бе свалено правителството на Кирил Петков по негова заповед! И оттогава като теглим чертата фактите са - газа поевтиня 3 пъти, тоест с 300% а на Българския пазар намалението почти не се усети! Ел.енергията от 1 юли за битовите абонати поскъпна 5,6% без ДДС. След нова година отпада отстъпката от 25 стотинки на литър за гражданите! Приеха увеличение на акциза на цигарите , който поскъпват средно с 30 стотинки на кутия след нова година! Парното тази зима с 32 % нагоре спрямо миналата! От юли месец международните цени на барел петрол на международните пазари се срина с 78% а тук намаление на колонките почти не се усеща! Вместо да предприеме някакви мерки, Радев влезе в колаборация с Борисов , върна калинките му на ръководните постове и разделиха властта! Оставка и импийчмънт !
  • 9 Последния Софиянец

    8 5 Отговор
    Срокът е 2030 година.

    Коментиран от #18

  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 7 Отговор
    Златни ни излязоха , без кавички, но още ги НЯ-МА ‼️

    Коментиран от #16

  • 11 честен ционист

    7 2 Отговор
    За да сте подготвени, първу ще пратят манюала за устройството на жълтата ръкохватка под седалката с надпис PULL TO EJECT
  • 12 Бгг

    17 16 Отговор
    А, бе това тоя Радев ли е дето въведе зеленият сертификат в България ??? Тоя ли е дето пръв каза , че френското предложение за Македония е добро??? Тоя ли е дето иска да унищожи българският лев ???

    Коментиран от #46

  • 13 какви 5 лева

    11 1 Отговор
    какви самолети?
    компанията не изказва обещания
  • 14 Ф 16, бл.70, вх. Г, ап......

    16 4 Отговор
    Ще чакате.........!
  • 15 ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ

    9 26 Отговор
    Прекрасна новина от последните минути! Оперативното бюро на ДПС взе решение да подкрепи правителството на професор Габровски с мандата на ГЕРБ!Про- президентската Партия на Стефан Янев също взе решение да подкрепи като ДПС нашата партия ГЕРБ. Утре правителството се гласува и при няколко отсъстващи депутати от заседанието и се избира ! Силни сме - много сме ! ГЕРБ + ДПС= ПОБЕДА !

    Коментиран от #28

  • 16 молба

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Говори с Румен Радев да натоява пред американците за съкращаване срока на доставка ! Моля те, ти си нашата надежда !

    Коментиран от #40

  • 17 Стоян Александров

    15 19 Отговор
    Радееееев, еничаринооооо за война ли ни подготвяш ? Или сега му е времето за далаверата ? Народа мре в бедност и мизерия, а той харчи милярди за тоя дето клати гората. И с тези и и без тези самолети Турция за 24 часа ще ни смаже, ако поиска. И Македония ни шамари вече. Политиците сте пълен позор. Всеички сте ЕНИЧАРИ С ВОДАЧА ЕНИЧАР РАДЕВ. КАКЪВ СРАМ...
  • 18 фен

    6 7 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Говори с Румен Радев да натоява пред американците за съкращаване срока на доставка ! Моля те, ти си нашата надежда !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ТаУмВзе

    12 4 Отговор
    Паляка зулу се дърви на краварчето! Я ги преплескай с чертежите за 3 Милиарда. Добре е, робе овца!

    Коментиран от #24

  • 21 ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ КАЗА

    3 13 Отговор
    Пролетта почват тестовите изпитания на ЕФКИТЕ....ноември 2023г кацат на граф Игнатиево първите щатски бойни машини, пилотирани от български пилоти....

    Коментиран от #36

  • 22 бай Даньо

    20 8 Отговор
    Май най накрая имаме президент с топки. За интересуващите се никога не съм гласувал за него ( защото не подкрепям яловата революция на Киро и Кокоро), но изглежда Радев играе друга игра от просто русофили - русофоби ... май жалко че няма трети мандат ... За ужас на тия който се чувстват излъгани че са гласували за него Радев ако има трети мандат ще бъде избран с едни други гласове на по разумни хора българофили от тая безумната тълпа която го докара на сецаната и го преизбра за втория мандат ... дураците не знаят друго положение освен разочаровани ...

    Коментиран от #31

  • 23 Повръща

    15 1 Отговор
    ми се от военщина , от ламтящите за пари и какво ли не , чрез убийството на невинни хорица , на старци и старици , на деца , бебчета дори в майчината утроба !
  • 24 Ф16

    7 13 Отговор

    До коментар #20 от "ТаУмВзе":

    Абе Ушанкин от сега натанък партньорството ще се задълбочава и Дронове и Хеликоптери и всичко останало Ти си квичи на умряло

    Коментиран от #26, #27

  • 25 Гост

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    В систорията едва ли има по-скъпо излязли щайги от нашите. Всяка друга страна, която е сбъркала да си ги купи, е платила по-малко пари.

    Коментиран от #34

  • 26 Гост

    18 2 Отговор

    До коментар #24 от "Ф16":

    И дронове, и хеликоптери, и танкове, и подводници....... А ние пак ще събираме капачки за ковьози, защото сте ни дали парите, за да ви потупат по главичките.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    Само абривиатурите ви са различни.
  • 29 оня с коня

    7 10 Отговор
    Лаете тука срещу Радев,но НЕ ИЗЛИЗАТЕ на Протест на Улицата за да искате Импийчмънта му.Ами излезте бе Юнаци,ГЕРБ първи ще ви подкрепят!
  • 30 Минго

    11 3 Отговор
    България няма армия! И по- добре, защото е под чуждо управление и ще следва чужди интереси.
  • 31 Само питам

    5 14 Отговор

    До коментар #22 от "бай Даньо":

    Е тея умните защо чак за третия мандат се решиха да гласуват за Радев?Явно от многото акъл ще да е.

    Коментиран от #49, #62

  • 32 Мишел

    21 2 Отговор
    Първият F16 блок 70, ако дойде изобщо, ще го вкарат като експонат във Военноисторическия музей.
    Останалите, ако дойдат, са идеални за вграждане в паметници на българските корупция, сервилност, безгръбначие и френска любов във външната ни политика. Последният ще е паметник на глупостта ни, довела до затриването на държавата, навършила фаталните 13 века и почти 14.
  • 33 радев, кажи нещо за

    11 5 Отговор
    посещението на руския митрополит, миналата седмица и данъците на лукоил
  • 34 Бай Митко

    15 1 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Понеже политиците ни много отворени тарикати платиха с нашите пари книжните рисунки на осем Ф-16! Останаха много доволни от комисионните и сега ще плащат за още осем! И после ще чакаме краварника да рециклират платените кошници от Виетнамската война.
    Мишоци влачат самолет - диря няма!
  • 35 Вън сащ от България

    17 3 Отговор
    В договора няма неустойки за пропуснат срок, можем само да скимтим. Ако изобщо ги доставят, ще бъде когато те пожелаят. До тогава след години, ще измислят 100 причини за да не го направят, а пред губернатора ние само ще мигаме...

    Коментиран от #37

  • 36 Бай Митко

    11 1 Отговор

    До коментар #21 от "ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ КАЗА":

    Блажени са вярващите!
    Човека взе парите и каза ще видим!!!
  • 37 Бай Митко

    12 3 Отговор

    До коментар #35 от "Вън сащ от България":

    Прав си колега! Ще ги видим тези самолети, кога си видим ушите без огледало!
    И за това ще са виновни Русия и Путин! Конспирация!
  • 38 надежда всяка оставете

    8 7 Отговор

    До коментар #27 от "ТаУмВзе":

    Ушанките сте в мръсния канал Остава ви само квиченето Ще пукните от яд
  • 39 Бамбука

    6 13 Отговор
    Интересно г-н Президент. Ако обикновен българин гласувал за вас си е снел доверието, как американците да ви вярват ? Да не сте забравили свалянето на правителството на ПП , казуса Шенген да ви е минал покрай ушите ? Още ли не сте се определили на коя страна сте ?
  • 40 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 1 Отговор

    До коментар #16 от "молба":

    Радев искаше Грипени
    С ДОСТАВКА ВЕДНАГА ПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ ‼️‼️‼️
    Буци и Шкембо се облажиха и преодоляха Презисентското вето ❗
  • 41 Въпрос

    12 3 Отговор
    Два от българските Миг 29 вчера са ги свалили руснаците в Украйна.
    Някой да е виждал в Графа мигове на пистата? Няма и да види.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ХА ХА ХА

    8 3 Отговор
    АБЕ РАДЕВ , КРАВАРИТЕ ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ И ДА НАПРАВЯТ ТИЯ НАШИ ОБЕЩАНИ И ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАТЕНИ САМОЛЕТИ ?????? ВСИЧКИ НАЛИЧНИ МИЛИАРДИ ГИ ИЗПРАЩАТ НА УКРО - НАЦИСТИТЕ ЗА ДА ВОЮВАТ ПРОТИВ РУСИЯ ! ЩЕ ПИЕМ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ! А АКО БЕШЕ ОБРАТНОТО КРАВИТЕ ЩЯХА ДА НИ СЪДЯТ ДА ИМ ПЛАТИМ ДОЛУ ГОРЕ ЦЕНАТА НА САМОЛЕТИТЕ !
  • 44 Мръсни гадни Кравари , по

    6 5 Отговор
    Гнусни от евро джендурлъка !
  • 45 Грешка

    5 2 Отговор
    Трябваше да доставят първите, тогава да се поръчват и плащат други ... Сега си ги чакайте ... Между другото някои знаели ли с за колко летални часа са поръчаните двигателите на тези самолети ?
  • 46 Нормален

    5 4 Отговор

    До коментар #12 от "Бгг":

    Какво ти пречеше зеления сертификат? А Боко Тиквата забрани посещенията в парковете, забрани на хората да си гледат градините. В това време обикаляше страната с джипа си и огромен антураж и разнасяха зарази.

    Коментиран от #63

  • 47 Сетила

    7 6 Отговор
    Се Мара да се побара.Докога съветник ще ти бъде ДС агента МАЙСТОРа? Той ли те съветва да даваш орден Стара планина на мултомутра?Радев много си зависим и като те попитат много нервничещ ,бе.Имиджа ти се приземява като катастрофирал самолет.Нито масоните,нито ГЕРБ галфонитр,нито ДПС магнитските ще те спасят гладник за власт и пари.
  • 48 Чест и почитания

    16 7 Отговор
    на най достойният президент, който сме имали някога! В тази вакханалия на мафиите в България, с политическите им проекти и зависими партии, като ПП, ДБ, ГЕРБ, БСП и ДПС, ако го нямаше Радев, България можеше да я отпишем! Всичките тези партии, зависими от мафиите на доган и прокопиев, плащат за лъжи и простотия, която може да прочетете от болшинството драсканици на продажният боклук, преди този коментар!
  • 49 Ами

    10 7 Отговор

    До коментар #31 от "Само питам":

    аз пък съм гласувал за Радев и първият и вторият и трети да има, пак бих гласувал за този достоен човек, който толкова пречи на мафията и я кара да харчи пари за тотии и лъжи!
  • 50 РУМНО

    3 3 Отговор

    До коментар #42 от "ГРУ":

    РУМЕН НАШ, А НЕ ВАШ ТОВАРИЩИ!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Баце

    4 0 Отговор
    Защо ????? - тези хвърчила не са отбранителни, а чисто нападателни, в предвид на ситуацията въпросът е КОГО ще НАПАДАМЕ НИЕ ???? или просто ще сме "спусъкът" на "Началото на Края" ???
    Играта е много загрубяла, ама много и тук въобще не става въпрос за 404.
  • 55 1453

    3 1 Отговор
    Покажете им на тези г+лупаци снимката на Радев с юмрука и ще видите за колко време ще ги докарат.... Те не знаят с кой си имат работа....
  • 56 Ха ха ха

    2 4 Отговор
    Какви интересни новини, и как пищят ватенките......
  • 57 Дарвин

    3 9 Отговор

    До коментар #5 от "ГД БОЕЦ":

    "Когато в онзи юлски ден на 2020 г. лицето Иван Стоименов Гешев с отряд въоръжени жандарми нахлу в президентството и бе решен да арестува коварния двуличник Румен Георгиев Радев, ние хилядите които се събрахме пред президентството предотвратихме това !"

    Вече си мисля, че нахлуванетоо на Гешев в президенството е било предизборна постановка. Не може да им се отрече колко подли и изобретателни са ченгетатта когато става въпрос за измама на народа. вече 30 години им се получава, Само 2 пъти сбъркаха веднъж през 1997 г. когато ги притисна Иван Костов и веднъж през 2021 коогато ги притисна Кирил Петков. Но идва ново младо поколение българи, много по-образовано от поколението на червените бабички. Това поколение ще избърше пода с ченгетата, тиквениците, бесепарите и калинките. незнам кога ще се случи, но ще съм жив да го видя.

    Коментиран от #60

  • 58 Бай Ставри

    5 2 Отговор
    Тролчета всички ще ми духате ама най искам първи да е Асенчо на ПП

    Коментиран от #61

  • 59 Леля Асена

    1 2 Отговор
    Бай Ставри,мен не ме уплаши 24 сантиметровия на Тони Парфюма,та твойта мренка ли ша ма тревожи...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ПАВКАТА ОТ ОРКЕСТЪРА

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Бай Ставри":

    Е НАЛИ БЕШЕ МЕРАКЛИЯ НА ЕДИН ДРУГ ЧОВЕК ,.ТИ ПА СЕГА НАЙ СТАВРИ , ВСЕ ОБРЪЩАШ ПАЛАЧИНКАТА , КАТО САМО НАГАЖДАЩ СЕ ЛАГЕР СИ НА МИНЕН БАГЕР ШКОДА НА ЦЕНТРАЛНАТА ОС , ГЛЕДАЙ ДА НЕ СПУКАШ ГЪРНЕТО , ЩОТО ТРЕБЕ МНОГО ДА СЕ ЗАВАРКИ ПРАВЯТ ПО НЕГО , ЩОТО И UNEKS.ВЕЧЕ.НЕ ПРАВЯТ ШКОДИ !!!😃🤣😂😄😁😀😃🤣😂😄😁😀!!!.
  • 62 бай Даньо

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "Само питам":

    Обяснявам просто като за "умни" ... защото с първия мандат Радев изглеждаше че докарва БСП на власт а с втория Киро и Кокора и вече във втория мандат прави опит за независима и про-БЪЛГАРСКА политика ... капиш!?
  • 63 Бгг

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Нормален":

    Задължаването и принудата за ваксиниране с експериментални препарати е Престъпление. И тези престъпления ги извърши прецедента ни.
    Ако за теб е нормално да си опитна мишка, то за други не е !!!
  • 64 Зеленият чорап

    3 2 Отговор
    се мазни на говедоидите. Срам, позор, унижение, резил, гнус.
  • 65 Този

    1 3 Отговор
    и той започна да ни раздава държавните пари като Кюлчев.Радев много се замаи от самовлюбеност и зависимости .Това ПАРИТЕ ,по-точно потоците от тях как променят хората?????ОТРИЦАТЕЛНО И ПАГУБНО.И ти излъга хората предател по много направления -ЕС,НАТО,правосъдие и реформа,борба с корупцията.Мълчиш като -утка,само с лобита се занимаваш и далавери,назначения на послушни,опитни далавераджии,ще надминеш Буци.Голяма конкуренция има в твое лице.Но не можеш да му стигнеш милиардите -4 млрд.Защо твоя брокер от НАП не проследи потоците на парите на колегата ти?
  • 66 Браво Радев

    2 0 Отговор
    Напъни ги !
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 вятъра на промяната

    0 0 Отговор
    Проблема не е само в срока на доставката. Оказва се, че скоро няма да има кой да ги управлява. Няма обучени летци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове