20 Декември, 2022 09:04 1 756 13

Адвокат: Търси се нов свидетел на катастрофата със Семерджиев

  • георги семерджиев-
  • катастрофа-
  • мерки

Семерджиев може да лежи в затвора 20 години

Адвокат: Търси се нов свидетел на катастрофата със Семерджиев - 1
Снимка: Нова ТВ

Има несъответствие в показанията, дадени във връзка с катастрофата на бул. „Черни връх” и за която е обвиняем Георги Семерджиев. Адвокатът на семейството на една от жертвите Пламен Димитров обясни в студиото на „Здравей, България” по "Нова телевизия", че прокурорът Адалберт Кръстев заявил, че на една от снимките не е той, защото бил облечен с друго.

„На местопроизшествието са били служители на 4 Районно управление. Един от които - приятелят на Симона Радева. Как са разбрали за катастрофата? Според военния прокурор на мястото на катастрофата вече е имало служители на 4 РУ. Когато са дошли други служители на МВР, според прокурора, са натиснали телефона, който е бил в колата, и се е показала снимка на Семерджиев и са го разпознали. Странно е откъде те го разпознават”, обясни той.

Според Димитров на прокурора и на съдията им станало интересно кои са служителите на МВР, които са отишли и са разпознали Семерджиев по телефона. „Значи тези, които са отишли на мястото, които са бръкнали в колата и са натиснали един от телефоните му, са го познавали. Несъответствие в показанията има и при Симона Радева. Не знам това момиче на какво разчита”, добави защитникът.

Относно прокурора Адалберт Кръстев, който беше на мястото на инцидента, адвокатът посочи: „Съдията му показа една снимка и го попита дали е той. Каза, че не е, защото не бил с къси панталони, не бил с бяло, а с кафяви панталони и лилава риза. Както той обяснява - едва ли го има него на снимката, а само там е неговият автомобил”, разясни Димитров.

„Има още един кадър. В момента се търси един човек с каска, който се появява от снимките и в един момент той изчезва. Той е имал достъп до територията, до която не трябва. Все още не е установен кой е”, допълни още адвокатът.

По думите на Димитров Семерджиев може да лежи в затвора 20 години.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Може

    24 0 Отговор
    Може да лежи 20 години,ако бяхме нормална държава с правосъдие.Ясно е,че ще се търсят и намират хиляди причини наркоразпространителя да не бъде осъден.За жалост превърнаха България в криминална държава, рай за наркобосовете.Вижте Митко Очите, 20 години не могат да го осъдят.Този убиец Семерджиев отне 2 живота на невинни млади момичета и властимащите се чудят как да го спасят.Какво очакваме да стане? Убиецът на Милен Цветков получи 9 г.присъда след 4 г.домашен арест,които ще му приспивна.Човешкият живот няма стойност в корумпирана България.Важно е кой е убиеца. В нормалния свят е обратното.Важен е живота на убития,отнет от убиеца,който бива наказан, а не спасен.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Перо

    18 0 Отговор
    На всякъде некадърност и корупция! Не знаят ли полицаите,че първата им работа е да оградят местопрестъплението с полицейска лента,да не допускат никой неоторизиран и разследващите трябва да са в специални гащеризони! Това място се е превърнало в сеирджийски събор!

    Коментиран от #6

  • 3 Перо

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Може":

    Най-силното престъпно лоби в полицията и съдебната система е това на нарко-дилърите и трафиканти!
  • 4 антрашпиц

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "Може":

    А народа му е по - важно да пратим оръжия за Украйна.Туй с присъдите не е важно.В противен случай щеше да има хора които протестират по площадите....

    Коментиран от #12

  • 5 Бай Петко

    16 1 Отговор
    В Унгария процедират така: 72 часа полицейско задържане, една седмица следствие и съд. След 30 дена престъпникът е в затвора. В България няма съдебна система, няма правосъдие. Има разтакаване докато едни пари отидат в правилните чекмеджета.

    Коментиран от #7

  • 6 Не работает дорогой

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    В БъГъ няма установени пряктики защото тук никога не е имало стандарт.Преди се вземаше тва дето правят в Съюза сега се гледа от Запада и Гермяния ма май не толкова задълбочено.А Мвр е сбор от стари комунягии нови недоучили дришняронаркомани.
  • 7 Продължаваме Промяната

    2 10 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Петко":

    Това не е Унгария, като не ти харесва, прав ти път в страната на диктатора и приятел на Тиквата, Орбан. Тук изпипваме всички детайли по делото внимателно, за да сме напълно сигурни, че няма да пратим по погрешка невинен човек в затвора

    Коментиран от #10, #11

  • 8 Емигрант

    8 0 Отговор
    Не могат да осъдят явен престъпник, защитен от МВР, извършил двойно убийство не по "НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ", а УМИШЛЕНО защото умишлено управлява автомобилът си със забранена скорост и ще чакате да се харесате за Шенген, и не Шенген ви е нужен, нужно ви е да ви изхвърлят от ЕС за корупцията която не борите, а развивате, борбата ви е само една имитация, главният ви обвинител ходи по селата да лови кокошкари, а големите престъпници пълнят чекмеджета с пачки и кюлчета от трафик на наркотици и мигранти, от рекет на бизнеси, от кражби на европейски пари предназначени за суверена, от цялата завладяна държава от мафията.....не сте нито нация, ното демократична държава, вие сте едно разпръснато стадо овце загубило се между свободата, достойнството и демокрацията....
  • 9 Емигрант

    7 0 Отговор
    Този престъпник е извършил "един куп" много тежки престъпления обаче съдебната система в България ще го осъди само за едно - най-тежкото, което ще консумира по закон всички други ! Как ви струва, в нормална държава ли живеете след като законите ви "стимулират" престъпниците ? Във всяка демократична държава по света всеки престъпник получава присъда за всяко свое доказано престъпление и лежи толкова години колкото е сбора от получените присъди ! Име ли нещо общо между този престъпник и червения генерал Семерджиев, това също е важно да се знае, защото мафията в България която управлява в момента е създадена от БКП !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Продължаваме Промяната":

    Ей пингвин, завий се с копейки и не дишай, че тровиш въздухът с "вмирисаният" си дъх ! ПП ли управлява днес, ПП ли създаде законите, ПП ли създаде корупцията, ПП ли "роди" Тиквата......мръшляк....
  • 12 Може

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "антрашпиц":

    Какво общо има тук оръжието за Украйна?
  • 13 Мимч

    1 0 Отговор
    Не може,а трябва вече да е опандизен и да лежи за всяко убито момиче по 20 години и да изплати по 1 милион кръвнина...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове