Last news in Fakti

20 Декември, 2022 16:24 8 553 157

Костадинов за бавенето на втория мандат: Радев коя точно Нова година има предвид?

  • костадин костадинов-
  • втори мандат-
  • бавене-
  • румен радев-
  • нова година

"Ако целта е да няма избори през февруари, защото е студено, нека направим поправка в Конституцията и да пишем – декември няма да има избори, защото има празници, януари - защото е студено, февруари – още по-студено, март – женски месец и духа много, април месец – хората се подготвят да сеят, после Гергьовден, после 24 май, после юни, юли, август – летния сезон, после първия учебен ден… Това звучи инфантилно”, коментира лидерът на "Възраждане"

Костадинов за бавенето на втория мандат: Радев коя точно Нова година има предвид?  - 1
Снимка: Нова телевизия

Бихме се обърнали към тях да ни подкрепят за събирането на подписи за свикване на референдум за членство на България в Еврозоната, както и да подкрепят предложението ни до Конституционния съд за обявяване на решението, което беше взето за ратификация на договор с Украйна за предоставяне на оръжия, за неконституционно. Ще поискаме и заедно да отменим решението за предоставяне на още 3 млрд. лв. на САЩ за закупуване на нови американски чертежи на самолети, както и да отменим решението за закупване на опасно американско ядрено гориво за АЕЦ „Козлодуй”. Това постави като приоритети лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов пред акад. Николай Денков и "Продължаваме промяната", съобщават от novini.bg.

„Видяхме за осем месеца какво могат и какво не могат. Видяхме, че решенията им за бъдещето на България, нямат съзвучие с нашите принципи, които ние защитаваме. И имат наглостта да питат дали ние ще подкрепим нещо. Идете ги питайте дали ще подкрепят нашите искания”, каза той по адрес на „Продължаваме промяната”.

„Най-големият ни приоритет е да приключим работата на това Народно събрание, защото то може да приема само вредни закони”, категоричен е той.

По повод бавенето на втория мандат, той заяви: „Това, което прави Радев в момента, е на практика изнасилване на конституцията. Искам да го питам – коя точно Нова година има предвид? Аз не знам. Утре ще го питаме коя точно година има предвид. Не одобряваме бавенето на мандата, той е обречен и няма да се осъществи. Ако целта е да няма избори през февруари, защото е студено, нека направим поправка в Конституцията и да пишем – декември няма да има избори, защото има избори, януари - защото е студено, февруари – още по-студено, март – женски месец и духа много, април месец – хората се подготвят да жънат, после Гергьовден, после 24 май, после юни, юли, август – летния сезон, после първия учебен ден… Това звучи инфантилно.”

„България подарява оръжия на Украйна, но въпросът е защо това не беше обявено в медиите. Както знаете, изпълнителна власт няма задължението да уведомява законодателната власт къде ходи. Не сме били уведомени, но никога не сме уведомявани. След като българското правителство прие да изпълни незаконното решение на парламента – парламентът няма право да задължава изпълнителната власт. Ако законодателната власт има възможността да задължава изпълнителната власт, за какво ни е изпълнителна власт тогава?”, каза още той.

„Правителството изпълнява този абсурден и незаконен акт на НС, същевременно Радев мълчи и няма желание да наложи вето. Жалка и тъжна работа”, допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    123 23 Отговор
    Радев не знае коя нова година Херо Мустафато още не му е казала.
  • 2 кюрдката от козяк

    82 13 Отговор
    питай мен - по-следващата нова година ще е
  • 3 ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци

    33 96 Отговор
    И този ако е политик крадлив, нищо хубаво не чака България от такива продажници!

    Коментиран от #9

  • 4 Шерлок Холмс

    110 3 Отговор
    Република България няма президент има едни петоколонник които симулира, че е президент. Само вижте назначението му Гошо Панайотов за консул в САЩ какъв е див соросоид или Кирчо и Асен, и Митко Стоянов къде ходи да се лага.
  • 5 Тоя

    34 22 Отговор
    и чувство за хумор ?! Хайде , стига !
  • 6 607

    82 4 Отговор
    Фаворита на Радев е поповския генерал Стефчо Янки

    Коментиран от #10

  • 7 да питам

    37 70 Отговор
    А ти ,Коста кога мислиш да минеш на евра ?! Не че не си обръщал рублите де ..
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пропуснал си

    68 21 Отговор

    До коментар #3 от "ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци":

    лъжците и крадците на мафията на прокопиев и кръга капитал ПП и ДБ!
  • 10 Глупости

    28 33 Отговор

    До коментар #6 от "607":

    Той е поредният прокопиев проект, за сваляне електорат от възраждане!
  • 11 На Коцето

    71 25 Отговор
    Другите ни "политици" на малкият пръст не могат да стъпят нито като интелект, нито като образованост. Направо като чобани пред професор.

    Коментиран от #14, #25

  • 12 С путиновите почитатели у нас трябва

    30 56 Отговор
    да се постъпва така както техния любимец постъпва с мирните украинци - да му спрем тока и газта !

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 И този ако го броите за

    30 53 Отговор

    До коментар #11 от "На Коцето":

    "интелект" за вашия няма да питам !

    Коментиран от #15

  • 15 И не питай

    14 21 Отговор

    До коментар #14 от "И този ако го броите за":

    Извън възможностите ти съм
  • 16 Истински ВЪЗРОЖДЕНЕЦ

    13 45 Отговор
    Доста ограничено Zигане ... "април месец – хората се подготвят да жънат"

    Коментиран от #59

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Възрожденец

    25 51 Отговор
    „Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския“

    Коментиран от #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Реално

    24 58 Отговор
    За мен копейкин, волните атакаджии и прочие патриоти-ментета на путинска хранилка не се различават от кучешките отходни продукти на тротоара: Ако човек ги настъпи – лошо, разнася се. Ако ги ритне – лошо, пак се разнася. Това показва, че всяко взаимодействие с тях води до мечтаната от тях публичност. Това не значи, че трябва да бъдат търпени в обществото.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 А не писаха ли

    41 18 Отговор

    До коментар #19 от "Възрожденец":

    опорка на платеният отпадък, че са били и против марсианците? Теб в коя ясла та фанаха простокирчовец?

    Коментиран от #26

  • 25 Стършел

    16 38 Отговор

    До коментар #11 от "На Коцето":

    Надявам се, че го казваш на шега! Колкото до др. Костя, той бърза за избори с много елементарното, че сега е на гребена на вълната. Ясно му е, че бъдещето му няма да е розово, но сега е момента да захлеби, колкото може повече и засега успява по една или друга причина, за която хората могат да се досетят.
  • 26 Възрожденец

    20 43 Отговор

    До коментар #24 от "А не писаха ли":

    Путинофилът е умен и начетен. Рядко е избутал повече от 10-ти клас, за последните 10 години не е прочел нито една книга, но затова пък гледа в тубата клипове на едни, дето са чели много книги. Трудовото му ежедневие рядко е свързано с интелектуални натоварвания, но това е само защото пести ресурсите си, за да убеждава ония, дето карат тротинетки, в правотата на товарищ Путин.
    Путинофилът е свободолюбив - тачи Левски и Ботев, но всеки, който иска свобода и независимост е американска подлога и внася майдани по поръчка на Сорос. Девизът му е "Свобода или смърт", но преди свободата са цената на парното, тока, бензина, праза, олиото, хляба, агнешкото, почивката на морето, бирата и мерудията.

    Коментиран от #29

  • 27 Kостадинов

    56 22 Отговор
    се оказва единствения засега гъзобpък за всички американски партии в антибългарския парламент - на пролет +2 гласа от моето семейство за Възраждамне

    Коментиран от #28, #33

  • 28 Фондация "Костя Копейкин"

    11 26 Отговор

    До коментар #27 от "Kостадинов":

    2 8 ... 15 лв. за копейкин и един лев за гел на фончо. Останалите ще дарим

    Коментиран от #31

  • 29 А не писаха ли

    35 11 Отговор

    До коментар #26 от "Възрожденец":

    на гладко мозъчните простокирчовци, драскащи за някое бонбонче, кой туй путинофил или просто им фърлят простотията и да си се излагат и да им се подиграват? 😃
  • 30 оня

    43 15 Отговор
    Не го харесвам, но по принцип в повечето случаи е прав:))
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Стършел

    25 43 Отговор
    Копейката много добре знае, че никога няма да се добере до властта, само избори и субсидия го интересуват.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Сони

    38 4 Отговор
    Радев е слуга на глобалистите, ти какво очакваш? Правеше се на народен човек първият си мандат, но вторият лъсна и грейна отвсякъде чий човек е. Не случайно Джеймс Пардю каза още преди да стане президент, цитирам "Това е човекът".
  • 35 Анонимен

    5 21 Отговор
    Завърлилите в германия психология си искат путин, не искат да работят на капиталисти, въпрос на избор. Аз съм на противопиложното, може би, защото не съм бил на тяхното място 15 години и днес много от завърналите им родители са с психични отклонения, луди, и са от Константин. Явно не им е било леко, 15 г да им чистиш къщи и гледаш хора с отрязани крака от фронта.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 БеГемот

    14 18 Отговор
    На тоя какъв му е проблема?!Все по ръбести национал популисти...
  • 38 вики

    28 7 Отговор
    Нарочно се отлага да има редовно правителство, така им е по-удобно!
    Виж колко добри и хубави в кавачки неща ни дава временното ... все неща, които не търпят отлагане и сега е момента временното правителство да ги свърши, възможно най-бързо!
    Ето сега пипнаха и билетчето, за транспорта, военна помощ и прочее и прочее!
    Всичко хубаво в кавички трябва да се случи сега - докато няма редовно правителство.
    Сценария е ясен, ама поне пишете сценариста и режисьора, да си знаят хората от де духа вятъра на промяната!

    Коментиран от #48

  • 39 Радо Попов

    38 19 Отговор
    Възраждане ще вземе половин милион гласа на следващите избори! Коце, имаш 4 гласа от мен!

    Коментиран от #40

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 бивш гербер

    39 15 Отговор
    Костадинов като нищо ще стане премиер до една година. И цялото Сорос у Бгето ще почне да бега бате!

    Коментиран от #53

  • 42 Тити

    36 5 Отговор
    Радев вече е пристанал на Бойко и Додан ефенди.

    Коментиран от #47

  • 43 Ново ВСС кога

    32 3 Отговор
    Тези наистина ли не разбират какво става, опит за фашистки преврат - ГЕШЕВ, ДАНС, МВР, БОРИСОВ да управляват докато са живи!
  • 44 Минго

    38 2 Отговор
    Радев нарушава конституцията! Президента няма правомощия да управлява държавата. Ролята му е да проведе възможно най-бързо избори. Държавата се управлява от служебни министри които изпълняват закони избрани в парламент от депутати които не могат да съставят правителство поради нелигитимност пред избирателите, а президента тупа топката и се прави на ударен. В крайна сметка кой носи отговорност за управлението на държавата? НИКОЙ!
  • 45 Пинко

    35 16 Отговор
    Само Коцака ги рита онез евроатлантици, сороси, джендъри и прочие с.лоч които ни окупираха преди години.

    Коментиран от #86

  • 46 Тома

    23 16 Отговор
    Точно така костя
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 вики

    30 11 Отговор

    До коментар #38 от "вики":

    Тези дето са писали минуси, явно ги кефи вятъра на промяната...
    Кефи ги над 100% инфлация, обявена за 20%, кефи ги цената на яйцата 5-6лв, на горивата и прочее, но най-ги кефи нисоката им заплата 1500лв бруто! Е карайте зимата, платете си сметките и кредитите, кефете се и пишете още минуси :) - Утре, ще ви вземат всичко и ще се радвате, че съществувате >.. хубаво е да има такива хора, да пълнят редиците на роб роботите! Сега колко минуса, ще наслагате бот роботи :)?
  • 49 Радев да разкара

    13 2 Отговор
    Внук -кацамунски, че всичко толкова опротивя вече, гледайте pik

    Коментиран от #85

  • 50 Руско ме6

    19 24 Отговор
    Жалка и тъжна работа си ти руско мекере!
  • 51 Здрасти Копейка.

    16 18 Отговор
    Април викаш, хората се готвят да...жънат??!
  • 52 Алекс

    16 24 Отговор
    Поредния лъжлив политик.
  • 53 Бега бе

    14 1 Отговор

    До коментар #41 от "бивш гербер":

    Не думай.Буххххахха
  • 54 Абе

    12 6 Отговор
    Чака Банго Василица...
  • 55 Белата Златка

    19 4 Отговор
    Ей този,вижте го хубаво.Е тоя ми изяде хлбеца и субсидийката.
  • 56 българин Варна

    21 2 Отговор
    radev , май прекално се увлече в тупането на топката!!
    Това май му е "ИЗГОНДНО"!
  • 57 Цариброд

    31 14 Отговор
    Възраждане ще управлява самостоятелно може би до една година. Лесно е за прогнозиране, защото всички други партии просто ни водят към пропастта. Колониален статут, изсмукване на ресурси и хора, депо за мигранти, еврозона, налагане на мултикултуризъм и джентълменското идеологии, вкарване във война. За Бога, кой нормален човек иска всичко това?
  • 58 вуйчо

    27 19 Отговор
    Костадинов радее, за България!
    Защо ни е евро, след като имаме валутен борд и така или иначе сме вързани към еврото?
    Еми много просто, да се избегне превалутирането при внос и износ от големите играчи!
    Да се приравнят цените, закръглявайки евроцентове към по-горната валутна единица - примерно 1.32 евро в най-добрия случай, ще стане 1.50 евро! Но няма смисъл да Ви отварям очите, бъдете си слепи - само си задайте въпроса, защо като еврото е 1.95583 в банките ти го хващат на курс купува/продава... кой печели от това?
    Не го мислете толкова, печели този дето, ще спечели и от въвеждането на еврото в България!
    Но няма да е Костадинов, така че не виждам защо го плюете, човека една глупост не е казал, дори напротив!
    Ако има повече мислещи хора и хора с позиция като него, реално, ще вземем да се оправим и нас си и държавата!!!

    Коментиран от #60, #80, #82

  • 59 Може да е новатор в замледелието!

    10 11 Отговор

    До коментар #16 от "Истински ВЪЗРОЖДЕНЕЦ":

    Костя-зърнаря?
  • 60 Ама той Коцан

    14 13 Отговор

    До коментар #58 от "вуйчо":

    Си превалутира кинтите в евро.
  • 61 Тоя па кой

    15 11 Отговор
    Го пита.
  • 62 Минева

    13 19 Отговор
    За къде бърза тоя. Едва ли ще получи мандат. А и подкрепа от парламента няма да получи. И няма да има изборна победа за да управлява.

    Коментиран от #65, #66

  • 63 Ние българските просттаци

    20 12 Отговор
    Гласувахме за КОНСТАНТИН от възраждането

    Преди гласувахме за атака
  • 64 Шекълтън

    26 16 Отговор
    Давай Костадинов, с теб сме! Много сме и ще ставаме още по-много! Успех!

    Коментиран от #76

  • 65 10% толкова

    14 18 Отговор

    До коментар #62 от "Минева":

    Им е максимума на лууумпените.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бгг

    9 9 Отговор
    Браво!!!
  • 68 димчо

    14 7 Отговор
    Бърза за да не с ъсипят още повече държавата временното правителство, както виждаш те много са се разбързали с реформите... та правилния въпрос е за къде бързат толкова с реформите от временното правителство ?!?
    Някой ще може ли да отговори ?!?

    Коментиран от #79

  • 69 Офицер БА

    22 15 Отговор
    Възраждане е бъдещето! Да възродим България и армията!

    Коментиран от #71, #73

  • 70 Костадинов е човекът

    24 14 Отговор
    Единственият който бърка конците на статуквото в България.

    Коментиран от #75

  • 71 Ще възродиш

    12 12 Отговор

    До коментар #69 от "Офицер БА":

    баба си
  • 72 Мнение

    9 17 Отговор
    Костадинов да се научи да уважава колегите си и да не се излага с нетърпението си занови избори. Има си правила и Конституция и те трябва да се спазват. Желанията и мераците на Костадинов нямат никакво значение!
  • 73 Мдаа

    12 17 Отговор

    До коментар #69 от "Офицер БА":

    Ти не си добре щом вярваш на тези саботьори на развитието на България и популисти, които ще ти донесат от девет кладенеца вода и ше ти свалят звезди, само и само да дадеш глеса си за тях. Костадинов е новия Волен Кидеров, новия Марешки и новия Валери Симеонов. Същото ще се случи и с измисленото фалшиво Възраждане!

    Коментиран от #83

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Разумен

    11 20 Отговор

    До коментар #70 от "Костадинов е човекът":

    Костадинов гласува със статуквото, и провали едно реформистко правителство! Костадинов е вреден за страната ни, само малоумници гласуват за него!

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 6нтщ5ж

    9 12 Отговор
    Този е такъв лицемер и лъжец, само саботажи му дай!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 От както ни натресоха

    6 9 Отговор

    До коментар #68 от "димчо":

    амерската димУкрация, всяко едно служебно правителство извършва винаги най - мръсната и долна работа, и "изчезва" на благи служби, награда за мръсната си дейност. А новите управленци се мъдрят чистички и неопетнени, света вода ненапита. Те "онея", другите, лошите го направиха това, но ние не сме таквиз, как Сийке, ний сме добрите. НО! Никой и дума не обелва да отмени и поправи злината, сторена от лошите. Стар, изтъркан номер по амерски сценарий, но всеки път работи, благодарениенаскотонаселението. Мног ли ни е убаво да ни изплющяват с все един и същи, тъп номер?! Само глупакът повтаря грешките си. Ние от кои сме?
  • 80 Пфуй

    12 11 Отговор

    До коментар #58 от "вуйчо":

    Костадинов радее за собствената си изгода, за субсидията си, за саботиране на реформите и развитието на държавата ни.
  • 81 ЗДРАВЕЙ

    1 9 Отговор
    Чакаме човека ще пътува от далече затова Бавиме още решават как какво защо Миги каза че никога е нямало иго просто са играли карти и реферндоми за нова народност ПУМА
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Коце, върни тая субсидия,бе баце.

    1 14 Отговор
    И им затвори устата!
  • 85 Хахаха ;-)))

    14 2 Отговор

    До коментар #49 от "Радев да разкара":

    Ти "pik" ли четеш бре, този лъжлив сайт за оплюване на опонентите на Боко и Магнитския Шиши??.... Намери си по-достоверни медии.

    Коментиран от #96

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Хахахахахахахахахахахааааааааа

    8 10 Отговор
    Цялата соросоробска рат е вдигната да брани глобалните евроатлантически ценУсти. Цел - симулация на мнозинство, та дано подлъжат някой несретен наивник. За някой цент повече са готови да харижат бъдещето си, това на потомците си, съотечествениците си и държавата си. Накрая ще помогнат да сбъднат глобалния сценарий, мечта на таласъмите от Давос , техния първожрец К. Швааб И ГЛОБАЛНОТО ЗАДКУЛИСИЕ :
    - НЯМА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ НИЩО, НО ЩЕ БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ.

    Коментиран от #88

  • 88 Чичо жеко

    1 9 Отговор

    До коментар #87 от "Хахахахахахахахахахахааааааааа":

    Най-интересното е, че тези без пари го правят!
    Промивката на мозъка им е на 99% , надявам се единия процент да не могат да им го промият, поне да им стига за естествените нужди, че туку виж се взели за фикус и филандендрон и да откажат и храната /пардон ГМО-то/
  • 89 Натали Трифонова

    12 8 Отговор
    Брей! Копейкин излезе метереолог!
    С Митрофанка талибанка на влог!
  • 90 Феникс

    10 11 Отговор
    Тоя се прави на луд.Коя Нова година- много ясно тази,която следва след 2022год.тоест 2023г.Всички разбраха,само Копейкин се прави на ученик от 1- ви клас.Не чул, не разбрал, от медиите научил.Да не си въобразява, че е в ролята на Папата и трябва всичко да му се докладва.Сори!!!!
  • 91 Феодала

    9 2 Отговор
    До9.Пропуснал си.Не си прави гаргара с кръга Капитал, за да не те издирят,защото тука се правят коментари инкогнито, но от сайта Факти бързо ще ти открият адресата. Капитал вече осъдиха доста които ги злепоставят и осъдиха Прокуратурата .Не четеш ли новините?

    Коментиран от #95

  • 92 Дама пика

    10 11 Отговор
    До11.На Коцето.Много си заблуден.На Коцето интелекта е едно кречетало,което чака лапни шарани, да им вземе субсидийката,като повтаря едни и същи теми,за чиста и свята република,използва имената на Левски и Ботев.На Георги Раковски и Стефан Караджа.Пеят възрожд.песни и чакат рублите на Мутрофанова да ги възнагради за положения труд, да зарибяват и зарибяват нови последователи.Те работят по схемата на скрита приватизация на човешки ресурси- тип пирамида
    Нека интелекта на Коцето да даде сведения с какви средства е построил двуетажен луксозен палат в с.Константиново,жена му с мезонет във Варна ,детски център на името на жена му на пъпа на Варна.И ако лекомислието на наивниците е хитър ход на интелектуалеца Копейкин за ново средство за забогатяване,то тогава ще разберете фарса на целите и идеите му.

    Коментиран от #94

  • 93 Еди

    10 8 Отговор
    Евала Костадинов,казвай кога и къде да излизаме и да ги почваме козяците!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Оплюване

    2 7 Отговор

    До коментар #85 от "Хахаха ;-)))":

    С документи и доказателства, плювачите са други, оглушително мълчащите медии и пауновата
  • 97 Меси

    11 10 Отговор
    Коце,нали прочете колко процента ще получи Възраждане при нови избори през март,според соц.проучвания.Кръгло 10%.И да искаш повече НЯМА.!!!Умряла циганката да хвали интелекта ти!!!С референдуми няма да решиш нищо.Така,че стоп на латерната ти.!
  • 98 Асланоолу

    8 10 Отговор
    Само Възраждане!
  • 99 Артилерист

    11 8 Отговор
    Костадинов остана май единствения, от парламентарно представените, който се изказва против американската диктатура и разкрива реалността у нас. Приказките му са на място и е много куражлия да се изправи срещу всички евроатлантически подлоги и продажници...
  • 100 Лили

    9 0 Отговор
    До95Плашиш ме с мафията ли бе,юрдек.Ти сам се оплиташ в собствените си лъжи,няма кой друг да те плаши.Такива самовлюбени ербапи сами влизат в капана на собствената си инквизиция.После да не кажеш на "А", че е било "Я".

    Коментиран от #102

  • 101 Въпрос към високоинтелЕгентните, дето пл

    9 7 Отговор
    Кое от всичко, казано от него, е лъжа? Кое е против интересите на българина? Толкова ли е трудно да се напънеш и да помислиш, вместо да викаш “ура!” на западните говеда и да чакаш да те харесат онези, които не те имат за човек?!
  • 102 Чакай

    9 7 Отговор

    До коментар #100 от "Лили":

    тогава да кажа истината за продажните юрдечки, мразещи си бъдещето и страната и драскащи за онова паднало евтино лъжливо недоразумение и слуга на мафията на прокопиев и кръга капитал, кирил петков! България не е за продан юрдеци! Бъдещето си го продавайте на тези боклуци! Простотията си е ваша, но България не е на продажни юрдеци и лъжлива смет като кирил петков! Сега надявам се ти хареса истината! Пак питай, пак ще я повторя! Колкото повече чуват истината, толкова по малко блеещи!
  • 103 Браво,

    10 8 Отговор
    глас за Възраждане през март.

    Коментиран от #104

  • 104 Аз за лъжци не гласувам

    9 5 Отговор

    До коментар #103 от "Браво,":

    Това вече 33 години не ви ли стигна да го правите?

    Коментиран от #106

  • 105 Лили

    10 10 Отговор
    До99.Артилерист.Какъв смях само!!По- добре си пий хапчетата с твоя възрожденски вожд- Копейкин и не ме карай да се заливам от смях.Бил куражлия Коцето.Ами като е толкова куражлия,защо не вземе автомата Калашников и не отиде в Русия да се бие срещу Украйна,след като пропагандира да не се изпраща военна помощ на украинците.Ама на думи е много куражлия.Изважда торбата с лъжите и бля,бля ,бля.Ръси глупостите на Мутрофанова и си чака наградата.А блейки много.Продават си Родината за пари.Долу Възраждане!!!

    Коментиран от #107, #108, #109, #110

  • 106 Епа за кой?

    4 7 Отговор

    До коментар #104 от "Аз за лъжци не гласувам":

    Боко, Мравояда, Биволицата, Кикикоки или Меди ли?

    Коментиран от #111

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Ами ходи ти бе

    7 8 Отговор

    До коментар #105 от "Лили":

    Защо харчиш моите пари да ги харизваш на фашистите и лъжете блеещите глупаци, че помагали! Само тотален глупак може да нарече даването на оръжие помощ! Продажници! В кои детски градини ви събира онова недоразумение кирил петков, слугата на мафията? Който иска да помага, да ходи там! Взимайте се под ръка с асен крадеца и кирил лъжеца и освободете България, поне от тези отпадъци!
  • 111 Аз за лъжци не гласувам

    7 1 Отговор

    До коментар #106 от "Епа за кой?":

    Кое не разбра, че ми изреждаш все такива?
  • 112 Лили

    2 9 Отговор
    До102. Чакай.Чакалнята на гарата затвори.За твое сведение това евтино и лъжливо недоразумение Кирил Петков затвори границата на Кап.Андреево за частн.фирма,която бълваше отровни храни с пестициди за населението.Къде беше ти тогава да се намесиш и да вземеш отношение, а се скри като тлъст помияр и само с хвалебствени думи да проповядваш русофилската си позиция.Само с лозунги няма да заблуждавате народа.

    Коментиран от #113

  • 113 Лъжите

    4 8 Отговор

    До коментар #112 от "Лили":

    на този никаквец и лъжец, слуга на мафията кирил петков, ги знаем! Продажните му глупаци ни ги тиражират постоянно евтините лъжи! Казах ти! Само глупаци си продават бъдещето и достойнството на такъв отпадък! Ей заради такива евтини лъжи, ненавиждам ПП и ДБ! Колко глупака са останали да гласуват за лъжец и мафия?
  • 114 Лили

    8 1 Отговор
    До 107.Тури си въгиналния.Не се научи на български,а парадираш,че си възрожденец.Правилното е " вагиналния".Що се отнася къде да го сложа не е твоя работа.А аз ще те посъветвам заедно с транквилантите да го сложиш на майка си.

    Коментиран от #131

  • 115 Дааа....

    9 6 Отговор
    Хайде стига "копейка" , нали знаеш че си в парламента , защото се заиграваш със страховете на хората ! Като вампир се храниш и трупаш дивиденти от уплашените от всичко и трудно мислещи самостоятелно човеци!

    Коментиран от #116

  • 116 Те трудно

    6 6 Отговор

    До коментар #115 от "Дааа....":

    мислещи гласуват и за ПП и ДБ! По скоро грам не мислещи!

    Коментиран от #119

  • 117 Трансформърс...

    9 6 Отговор
    Копейкин е лъжец и манипулатор.А бавноразвиващите се в тази държава тичат да гласуват за него! Този никога няма да дойде на власт и слава Богу!

    Коментиран от #118

  • 118 Така е

    5 9 Отговор

    До коментар #117 от "Трансформърс...":

    А тия с интелект на овтса, тичат да блеят за лъжеца кирил петков и крадеца асен василев, слугите на мафията!

    Коментиран от #121

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Лео

    9 7 Отговор
    Голяма дискусия се изяви по темата "за" и " против" Възраждане.Аз ще конкретизирам,че Промяната според соц.проучвания събират 17.7% одобрение, а Възраждане 10.0%..при предср.избори през март.Така,че спорът е излишен.При избори през март 2023г.Продължаваме Промяната заедно с ДБ ще бъдат ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.И Ще влезем в ШЕНГЕН,където са богатите европ.държави.Всички приказки на Възраждане са едни срамни за обществото популистки твърдения.Те ни връщат в средновековието и по заплати, и по икономика ,и по здравеопазване и по образование.,и по дигитализация.

    Коментиран от #125

  • 121 Ха,Ха.....!

    3 2 Отговор

    До коментар #118 от "Така е":

    Овца си ти , ама явно на някои им е писано да го разбират по трудния начин!

    Коментиран от #122

  • 122 Ако

    4 3 Отговор

    До коментар #121 от "Ха,Ха.....!":

    бях овца, щях да съм фен на лъжите на кирил петков, щот овцата не мисли, а само блее! 😃

    Коментиран от #126

  • 123 нормален

    6 4 Отговор
    Повече няма да гласувам за президента радев след като допусна да изнасяме оръжие за украйна и по този начин не уважи мнението на болшинството от българския народ

    Коментиран от #128

  • 124 Хайде , хайде....

    6 5 Отговор
    Копейката и болните мозъци с него , трябва да се махнат от парламента заедно с БСП, ДПС и ГЕРБ всички тези са отрова за БГ и народа ни!

    Коментиран от #127

  • 125 Дали

    6 3 Отговор

    До коментар #120 от "Лео":

    останаха толкова блеещи? 😃 Трябва човек да е много прост, да гледа троловете и лъжите на лъжеца кирил петков и да блее! 😃
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Така е

    3 4 Отговор

    До коментар #124 от "Хайде , хайде....":

    И ПП и ДБ! Всичко тия са дребни евтини лъжци слуги на мафиите!
  • 128 Ненормален...

    3 2 Отговор

    До коментар #123 от "нормален":

    А ти от къде знаеш , как мисли болшенството от народа?
  • 129 Е аз ко да

    4 3 Отговор

    До коментар #126 от "Ха,Ха.....!":

    напрая, че блееш! Чети книжки, вместо да драскаш простотията и лъжите на лъжеца кирил петков! 😃

    Коментиран от #133

  • 130 Леле мале

    5 5 Отговор
    Абе Копейка,парадираш да не се изпраща помощ за Украйна, а в Парламента каза,че твоята партия събрала пари за генератори и сте ги купили и сте ги изпратили.На кое да вярвам.И още помощи и храни 4 камиона сте изпратили. Против еврото си и Евросъюза, а да питам аз,защо си получаваш заплатата в евро,защо чакате от ЕС субсидии???И защо много от депутатите на Възраждане притежавате фирми с инхаус поръчки за строителство и ремонтни дейности.Облагодетелствувани от тая Урсула фон дер Лауен,която хулите непрекъснато.Значи за келепира сме с ЕС, а за лапни шараните сме против ЕС.
  • 131 Ма много си образована

    2 2 Отговор

    До коментар #114 от "Лили":

    без правописни грешки тука некои думички търкат. А и не съм у час по български жендерке. Не се впрегай оди да сготвиш на децата да не муат само кравешки фаст фуд.

    Коментиран от #136

  • 132 Леополд

    4 6 Отговор
    До127.Така е..Образовай се,защото изоставаш от вожда си Копейкин,който репетира вечер едно стихотворение от скандална пропаганда срещу САЩ и на следв.ден я рецитира в Парламента и глупаците въздишат колко е начетен ,знаещ,културен,възпитан,ерудиран.И на площадите вдига речи против ваксините,защото,ще ни сложат чип в главата и ще ни управляват от Космоса.А той и половината му депутати са ваксинирани.Това е чудовищно престъпление!!!Копейката в един момент тиражира едната част на монетата, след има няма 2 часа- обръща другата част на монетата.И привържениците му са изкуфяли дъртаци и наркомани и алкохолици.Отпадъците,които вярват,че той ще ги поведе,да чупят заграждения и правят скандални протести.

    Коментиран от #134, #137

  • 133 Ха,Ха.....!

    2 0 Отговор

    До коментар #129 от "Е аз ко да":

    Ти трябва да четеш книжки ,неграмотен човекопитек! Не спря да плюеш и пишеш простотии !

    Коментиран от #135

  • 134 А някъде

    3 4 Отговор

    До коментар #132 от "Леополд":

    да прочете, че ме интересува копейкин! Пиша за лъжеца кирил петков, слугата на мафията, плащащ на гладко мозъчните си глупаци, да ни казват, че мафията е зад ПП и ДБ и плаща за лтжи! 😃 Ако не е ясно, да повторя пак за евтините драскачи на онова гнусно паднало нещо кирил петков, плащащ за лъжи! Лъжеца струва в пъти по малко от боклука ми!

    Коментиран от #138

  • 135 Ами

    4 3 Отговор

    До коментар #133 от "Ха,Ха.....!":

    като си неграмотен, оди на училище, а не се продавай на отпадъка кирил петков, да му драскаш детската простотия и лъжи!
  • 136 Маймуно...

    3 1 Отговор

    До коментар #131 от "Ма много си образована":

    Пише се" джендърка " я се връщай в първи клас !

    Коментиран от #148

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Такаааа...!

    4 3 Отговор

    До коментар #134 от "А някъде":

    Той глупака и простака, мрази по-грамотните и възпинани хора от нето. Та по тази логика мразиш и Кирил Петков !

    Коментиран от #140, #143

  • 139 Лили

    4 6 Отговор
    До131.Ма много си образована.Образованието куца в повече от елементите на Възраждане,за голямо съжаление.Това е сходство с простащина и неефективно морално падение.Или както казва Бойко Борисов- аз съм прост и Вие сте прости, затова се разбираме.А във Възраждане гъмжи от вторични,отпадъчни продукти,които не виждат напредъка на развитите европейски държави, а стават покорни слуги на руските олигархични владетели.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този руски тумор

    4 6 Отговор
    си вярва, че може за зарази със злокачествените си метастази цяла България. И ако наистина се случи, господ да ни е на помощ! Включително и на полезните идиоти, които вярват в наглите му лъжи и откровените му антибългарси позиции.
  • 142 Лили

    2 3 Отговор
    До131.Ма много си образована.Образованието куца в повече от елементите на Възраждане,за голямо съжаление.Това е сходство с простащина и неефективно морално падение.Или както казва Бойко Борисов- аз съм прост и Вие сте прости, затова се разбираме.А във Възраждане гъмжи от вторични,отпадъчни продукти,които не виждат напредъка на развитите европейски държави, а стават покорни слуги на руските олигархични владетели.
  • 143 Ко мрази глупака и простака

    4 4 Отговор

    До коментар #138 от "Такаааа...!":

    могат да кажат глупаците и простаците драскащи евтините лъжи на лъжеца кирил петков, слугата на мафията на прокопиев и кръга капитал! Те са достатъчно глупави да си продават бъдещето за дребни монети, на един отпадък! А аз мога да ти кажа какво мразя аз! Мразя дребни продажни душици, без ценностна система и морал, като лъжеца кирил петков и другите отпадъци!
  • 144 Лили

    4 2 Отговор
    До131.Ма много си образована.Образованието куца в повече от елементите на Възраждане,за голямо съжаление.Това е сходство с простащина и неефективно морално падение.Или както казва Бойко Борисов- аз съм прост и Вие сте прости, затова се разбираме.А във Възраждане гъмжи от вторични,отпадъчни продукти,които не виждат напредъка на развитите европейски държави, а стават покорни слуги на руските олигархични владетели.

    Коментиран от #150

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Марина

    5 6 Отговор
    Браво Възраждане.само там има хора които мислят за България.
    Победа на следващите избори.

    Коментиран от #149

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Ха така

    1 1 Отговор

    До коментар #147 от "Марина":

    Една правилно ориентирана мома не кат Лили дето се заяжда за правописа.
  • 150 Ами де да знам

    4 2 Отговор

    До коментар #144 от "Лили":

    Ако сравняваме как говори копейката с кико, мравоядо и шопара мирчев, копейката е класи над тях трябва да признаеш. Виж му некое и друго интервю у ютюбо. Малко се повтаря ама оно на ганю требе да му кажеш сто пати да му уври главата.
  • 151 Исторически парк

    2 2 Отговор
    Копейката щял да жъне Април месец...... нормално,циганин кога е виждал жътва
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Аз луд

    1 0 Отговор
    И той се оказа продажник

    Коментиран от #155

  • 155 Стършел

    0 0 Отговор

    До коментар #154 от "Аз луд":

    То си му личи от Космоса, но тука гъмжи от негови тролове-сигурно им заделя нещо, но като Остап Бендер!
  • 156 Тон

    2 1 Отговор
    Както искате го наричаите, но това е българска партия, всичко останало е боклук!
  • 157 Матей преображенски

    2 0 Отговор
    Радев ли,той се прави на халтав,вижте го само как протака,като зелева чорба,печели време,а междувременно се укрепява във властта,подготвя почвата за някаква форма на президентско управление ,начело с него.Много му се услажда усещането за всемогъщество,да се изживява като дресьор на политическите партии,да подбира беззъби правителства,които да му бъдат безгласни изпълнители на волята.За цар ли се гласи,за необявен монарх или просто диктатор,гаулайтер под егидата на фашингтон,кой знае!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол