Last news in Fakti

22 Декември, 2022 15:08 6 115 35

Сабрутев разкри на каква измама в избирателна секция е станал свидетел

  • венко сабрутев-
  • хартиени бюлетини

За БСП хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората, смята той

Сабрутев разкри на каква измама в избирателна секция е станал свидетел - 1

След изборите влязох в секция и броях заедно с членовете. Оказа се, че половината от разписките от машината липсваха и бяха под якето на един човек. Това заяви за "Твоят ден" Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната".

"Днес в парламента се направи интересно предложение - първа точка за утре да бъде разглеждане на друг законопроект на БСП - вдигане на минималната заплата. Самите БСП обаче гласуваха против това - оказа се, че хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората. Основният приоритет на БСП не се оказа социалната политика, а бюлетината", посочи той.

По думите му въпреки това ПП ще покани БСП на разговори по съвместна програмна декларация. "Хартиената бюлетина ще попречи на честния избор. Има видео в интернет, в което депутат от ГЕРБ показва как се фалшифицират избори. Машините ни даваха възможност да имаме много ясно гласуване и преброяване на вота", смята Сабрутев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    34 41 Отговор
    Това е невъзможно.Разписките ги броим всички заедно на маса в средата.Как ще ги открадне пред очите на всички?

    Коментиран от #8, #30

  • 2 Сирене

    69 11 Отговор
    Толкова бил свидетел, че никакъв сигнал не е подал..

    Коментиран от #7

  • 3 Българите са с нарушени права

    31 41 Отговор
    С тая хартиена бюлетина. Някой избира вместо гражданите. Скалъпва властта.
  • 4 Мнение

    53 5 Отговор
    В Румъния минималната работна заплата от 2023 г. става 600 евро.
    В България стои замразена на 710 лева!
    Нямаме политици, а докопали се до власт мошеници!
    Безсрамници, непрекъснато крадящи собствения си народ и държава!

    Коментиран от #26, #29

  • 5 ТОВА ВЕЧЕ СА СЦЕНКИ ОТ ТЕАТЪРА

    46 6 Отговор
    САТИРА И СМЯХ.
  • 6 Да манипулират изборите е отколешна

    23 39 Отговор
    традиция на комунетата. Още на първите избори ни излъгаха с 500 хиляди гласа. Това могат, това правят. Заедно с герб и ДПС са пълни мошеници...
  • 7 Голем смех

    28 17 Отговор

    До коментар #2 от "Сирене":

    Пълно е със сигнали в ЦИК. Които на другия ден след изборите се хвърлят в коша...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 1/ като какъв влиза да брои,

    39 10 Отговор
    Брои в нарушение 2/ разписките НЕ се брояха, така разпореди ЦИК, 3/ другите в комисията къде блеят, че някой да ги взима и за какво да ги взима като не се броят, 4/ Вече ще има и наблюдение с камера, тъй че проблема отпада и последно много пи-лесно е да се юанипулират машините, отколкото физически секция по секция, мали това е ясно за всички
  • 10 ЗНАЧИ САБРУТЕВ СИ ПРИЗНА

    41 13 Отговор
    ЧЕ Е УЧАСТВАЛ В ИЗМАМАТА С БЮЛЕТИНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ, И НЕ Е ПОДАВАЛ СИГНАЛ, АМА ТОЯ СИ ПЛАЧЕ ЗА ПРОКОРОРСКО ОБВИНЕНИЕ. ИЗМАМНИК.
  • 11 Анонимен

    22 21 Отговор
    Ти сериозно ли се чудиш ? Срещу пари българинът е способен на чудеса, той Левски предаде, че сега няколко шайки ли няма да прекара ? Няма нищо за чудене Тиквата купи цяла съдебна система за много, много пари, че стотина секции ли няма да купи срещу много скромни суми ?
  • 12 нннн

    40 6 Отговор
    Човекът с разписките под якето самичък ли е бил в секцията? Никой не го е видял, освен зоркото око на Сабрутев?

    Коментиран от #18

  • 13 Ддд

    38 10 Отговор
    Венкото,няма никакви проблеми с лъжата,както всички от ПП.А и какво прави той вътре да брои хартиени разписки.А и как някой ще си мушне разписки под якето,когато всички членове на изборната комисия,са събрани около кутията и се изваждат пред всички.Кой е този който ще посегне и ще прибере под якето хартиени разписки????
    Когато лъжат,малко усет да имат от ПП!
  • 14 УЖАС, КАТО ЧЕТА ТОВА

    33 9 Отговор
    ИМА САМО ДВА ВАРИАНТА. ЕДИНИЯ Е ДА ЛЪЖЕ И СИМУЛИРА, КОЕТО Е НАКАЗУЕМО. ДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е ПО ЛОШИЯТ, НАИСТИНА ДА Е СЪУЧАСТНИК В ИЗМАМА НА ИЗБОРИТЕ ЩОМ НЕ Е ПОДАЛ СИГНАЛ, ТОВА АВТОМАТИЧНО ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ЗАЕМА ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ И ТРЯБВА ДА СЕ ЯВИ ПРЕД СЪДА.
  • 15 Ани Еврева

    32 7 Отговор
    Тоя......индивид каза по БНТ преди два дни, че на срещата на Денков с всички парламентарно представени сили, ГЕРБ били си тръгнали, но после се върнали!!?? В Пълен Потрес лъжат и на вдишване, и на издишване!
  • 16 Пици с кристали

    33 9 Отговор
    ТАКА СЕ Е НАДРУСАЛ ЧЕ Е ОБЪРКАЛ СТАИЧКАТА С ТОАЛЕТНАТА, И ЦЯЛА НОЩ Е БРОЯЛ ХАРТИЙКИТЕ В КОШЧЕТО НА ТОАЛЕТНАТА.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Не е така,

    26 9 Отговор

    До коментар #12 от "нннн":

    човекът с якето е бил самия Сабрутев.
  • 19 С ТИЯ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ

    28 7 Отговор
    НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.
  • 20 Ей смешният,

    30 6 Отговор
    И ти ли си завършил покрайхарвад факултета за измамници.
  • 21 Тома

    14 22 Отговор
    Ние от факултето обичаме хартиената бюлетина защото ни е дават попълнена и срещу 50лв.ние я пускаме в урната

    Коментиран от #24, #25

  • 22 ГЕРБ

    23 8 Отговор
    Без доказателства може да лае колкото си иска
  • 23 Го4о

    32 8 Отговор
    По онова време контролните талони ме се брояха и с тях не може да се промени вота! Венко Сабрутев си измисля въображаеми неща, лъжи и какво ли не за да злослови срещу изборния процес в който загубиха всичко и завинаги!?!! Най ми е кеф, когато шарлатаните ревът.
  • 24 един

    11 17 Отговор

    До коментар #21 от "Тома":

    Циганетата даже и не знаят какви са изборите и за кого гласуват/имаше репортаж преди време по НТ/,същото е положението и в Турция!

    Коментиран от #27

  • 25 Тошко

    27 7 Отговор

    До коментар #21 от "Тома":

    Кабинет на малцинството може да сформира ПП само в квартал "Факултета"! Там е малцинството.
  • 26 Баба Вуна

    21 6 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    В Турция след Нова година МРЗ ще е 850лв (425евро)
  • 27 Вида

    28 9 Отговор

    До коментар #24 от "един":

    ПП не знае къде се намира, "прави правителство" , но още не са получили мандат!?!? Нямат мандатоносител, защото не са партия. ..... Те са един жълтопаветен сбирток.
  • 28 Мирно

    28 6 Отговор
    Бруте стига Лъжи и Шарлатания ето ти от мен лично свидетелство за начина на Гласуване на възрастен човек от моя квартал където гласувах и вече връщах картата, когато лицето което охотно стоеше до машината на Мадурото предложи на стария човек да му помага взе му картата пъхна я в машината и го попита за кой иска да Гласува след което тоя Гласува от името на човека и съответно му даде квитанцията и картата и го прати да я пъхне в урната. ТОВА стана пред очите на 8 членове на комисията Аз се развиках че се нарушава тайната на вота и че реално човека не е Гласувал всички в един глас казаха че така помагат на всички който не знаят и не могат да Гласуват на машините на Мадурото. И освен това машината стой пред погледите на цялата комисия в центъра на стаята. А с БЮЛЕТИНАТА има си отделно затъмнено помещение и никой не те гледа нито ти показва нито Гласува от твое име. За мен това е престъпление срещу Гласоподавателите
  • 29 Мда

    5 24 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Затова всички млади хора бягат на запад .тук останаха само тези на европейските дотации крадци , мошенници и други шамшали. Те затова гласуваха само 30%
  • 30 Чичо Тони

    9 22 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    С купуване на цялата СИК. Ще останете изненадани какво се случва в малки населени места и в райони с относително компактни етноси. След като 60% не гласуват "защото невиждат смисъл", е близо до ума, че и СИК в тези секции ще бъдат изкушени да бъдат купени.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Прочетох, че барутев е

    11 7 Отговор
    от бкп/бсп кръстено п.п.. и нема нужда повече........
  • 33 Сабрутов ПП шарлатани

    10 9 Отговор
    Защо трябва да вярваме на това което казва Собрутов? Който предлагаше пост в Световната банка но Каримански ИТН, ако се откаже от кандидатурата си за туверньор на БНБ.
  • 34 безпартиен

    3 1 Отговор
    Още Сталин преди много години е казал,че НЕ Е ВАЖНО НАРОДЪТ КАК ЩЕ ГЛАСУВА,А КОЙ КАК ЩЕ БРОИ!!!!
  • 35 акуд

    1 1 Отговор
    бсп. дпс и герб припадат от страх. когато чуят . че немогат да им минават малките номера от село
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове