Last news in Fakti

2 Януари, 2023 15:12 2 570 80

Калин Янакиев: По-голямата част от нашето общество е отвикнало да мисли

  • общество-
  • вот на избирателите-
  • казионни медии

Най-страшното в България е, че е овладяна медийната среда от проруски олигархични кръгове, казва професорът

Най-страшното в България е, че е овладяна медийната среда, овладяна е от проруски олигархични кръгове, които моделират мисленето на българина до боравене с топоси, това стана ясно от анализа на проф. Калин Янакиев, философ, богослов, преподавател в СУ "Св.Климент Охридски", за Агенция "Фокус“ по темата за грешките, които обществото ни допусна през изтеклата 2022 година.

"Съжалявам, че го казвам пред медия. Не го казвам за Вашата медия. Но медийната среда в България е тотално овладяна от олигархични и направо ще си позволя да кажа - проруски кръгове, които внушават онова, което трябва да мисли българското общество. И то, уви, с ентусиазъм мисли това, което му внушават. По-голямата част от нашето общество е отвикнало да мисли. Да мисли със собствената си глава. То започна да мисли с топуси, които му бяха насаждани от страна на казионните медии" , каза проф.Янакиев.

Според анализа му, това овладяване проличава в моделирането на мисленето на българина, което през 2022 година ясно е проличало по отношение на реакцията на обществото по темата за войната в Украйна.

"Виждате, да речем, настоящият български президент, който непрекъснато порицава войнолюбците в българския парламент. Виждате неадекватно държане на цяла парламентарна група, която по времето, когато се гласуваха помощите за Украйна, вдигнаха листчета с надпис "Не на оръжията. Мир", нещо което би било адекватно, ако бе извършено пред посолството на госпожа Митрофанова. Защото само тази страна започна да употребява агресивни оръжия и само тя би могла да спре тази агресия. Да се иска от българския парламент, гласуващ помощ за нападната страна, за жертвата в тази война, означава просто да не смееш да признаеш, че желаеш победата на агресора", допълни философът.

Проф. Янакиев анализира и вътрешнополитическите ни трусове: "Ситуацията с българския парламент и невъзможността да се излъчи редовно правителство е резултат от вота на българския народ, който така подреди партиите, че те не могат да съставят мнозинство. Опитваха се да ни залъжат, че виновни за това, видите ли, са политиците, много започнаха да обичат тази събирателна дума, които не искали да загърбят егото си, да премахнат червените линии помежду си и т.н. Това също е един топус, насаден в главите на обществото от казионните медии".

"Аз например, никога не съм гласувал за определена партия, за да загърби тя определени свои червени линии. Напротив, гласувал съм тъкмо заради заявените преди това от нея червени линии. Ето всички тези неща непрекъснато ни биват снасяни от казионните медии и хората започнаха да ги повтаря", каза още професорът, като допълни: "Слава Богу, ние сме парламентарна република. Излъчваме онези, които ще ни управляват със собствения си вот. И вотът беше такъв. Именно такъв, че не позволява създаване на едно стабилно управление, както пък пак казионните медии непрекъснато ни внушават, че трябва да желаят".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе абе

    73 18 Отговор
    А ти Калинчо, май си отвикнал да се къпеш, както и да видиш, че медийната среда е изцяло купена от козашките грантове и това е видимо и за слепите. От сутрин до вечер ни заливат само с правилната информация и правилните експерти. Аз руско влияние не виждам и не чувам, то е само в дрънчащите ви центаджийски тикви.

    Коментиран от #22

  • 2 Бивш левскар

    48 11 Отговор
    Нахален глупак.
  • 3 Сменям си ник-а

    45 7 Отговор
    Даааа,забелязахме че ти е трудно мисленето.
    Пълна подкрепа на коментар - 1
  • 4 гост

    50 7 Отговор
    amerikanski слуга и измислен професор подлизурко
  • 5 12340

    46 8 Отговор
    ".... Най-страшното в България е, че е овладяна медийната среда, овладяна е от проруски олигархични кръгове, които моделират мисленето на българина....."
    .... едно изречние--пет лъжи от тоЪ мурдар!!!
    Само първото!
  • 6 Факт

    8 40 Отговор
    че някои местни фактори са оставили путинските тролове да тровят медийната среда вБългария. Сред тези фактори вече е и президента с неговия СЕМ и с помирението му с Бойко.

    Коментиран от #14, #73

  • 7 То не

    15 2 Отговор
    е свиквало да мисли и да има позиция !
  • 8 Тоз пък що за философ е?

    45 6 Отговор
    В главата му няма мисли, а само лозунги някакви...
  • 9 Тодор

    27 5 Отговор
    А ти от токова мислене си забравил да се подстрижеш.
  • 10 А50

    43 5 Отговор
    Медийната среда била овладяна от проруски кръгове. Е те това стига да го заплюeш тоя дър.т лъжец. Коя медия е проруска, народа ни е проруски, а този е еничар
  • 11 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    41 4 Отговор
    "Най-страшното в България е,

    че е овладяна медийната среда,

    овладяна е от проруски олигархични кръгове,

    които моделират мисленето на българина..."

    ТРИТЕ ОСНОВНИ МЕДИИ СА ПРОРУСКИ ‼️😀😀😀😀‼️

    КАН 1 - шеф американски възпитаник
    явно е ПРОРУСКА
    btv- собственост на шеф на ЦеРеУ( няма бивши шпиони)
    явно е ПРОРУСКА
    NOVA- също със задокенаски капитал
    явно е ПРОРУСКА

    Ам нали нещо за мисленето имаше

    Коментиран от #21

  • 12 гост

    35 3 Отговор
    До соросоида Янакиев: Медийната власт според "либералните" ви разбирания се състои в разчленяване на човешкото съзнание и слепването му отново по избор и в изгода на управляващите. Според вас истинската истина е само тази "истина", която е изгодна на властите. Друга истина няма и не трябва да има. Когато управляващите по нареждане от едно посолство или една западна столица кажат "истина" ФАКТИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ЗАМЪЛЧАТ! А боговете.... боговете винаги са говорили с устата и в изгода на управляващите!

    Коментиран от #29

  • 13 един

    6 33 Отговор
    Комунистите и техните тролове не са нищо друго освен долни келиперджии свикнали да живеят на гърба на други!Затова ще четете най-долни лъжи и инсинуации,от рода на,че видите ли не бил се къпал/като че ли тоя дето го пише някой го вижда дали се е къпал/,другият пък че бил "нахален глупак",и забележете,нищо по-същество,само плюене-тоз такъв-оня онакъв!Явно до там им е акъла,за пари на всичко са готови!
  • 14 А50

    30 2 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    Абе я забранете инакмислещите и въобще мислещите и да пишем само оди за глобалтоталитаризмът.
  • 15 Уууууууууууууу

    31 4 Отговор
    Какъв е този?!Иска война ли?!Този е дърт.И да иска не може да отиде на фронта обаче нас ще прати.
    Цитат:"Виждате, да речем, настоящият български президент, който непрекъснато порицава войнолюбците в българския парламент."

    Извинявайте,но абсолютно никой нормален НЕ иска война!Който иска трябва спешно да ходи да се лекува!!!
    Отгоре на всичкото лъже за медиите.Овладяни са от укро пропаганда и непрекъснато лъжат и преиначават фактите!
  • 16 Хихихи..

    30 2 Отговор
    Тоя орангутан се чуди как да каже че мрази "проруският" си народ",някак си му е неудобно и се цели в т.н."медии"...
  • 17 От оня свят

    29 2 Отговор
    Я! И отявления сатанист започнаха да го лансират, значи положението никак не е добро за Запада, а по-скоро е в началото на собственото си унищожение, което вече осъзнават, което ги кара да изпадат в паника и да проявяват психичните си разстройства все по осезаемо.
  • 18 факт

    35 4 Отговор
    Калин Янакиев ме радва. Щом българинът не се поддава лесно на елементарната прозападна пропаганда, значи е точно обратното, на това което твърди Янакиев - българинът мисли. Мисли за пандемията, за ваксините, за войната, за причините и последиците от нея, мисли за еврото, за ЕС, за Истанбулската конвенция... Българинът мисли и никой не може да го накара да спре да мисли и сляпо да се доверява на всичко, с което го облъчват агресивно от всички посоки. Ние сме малък народ, нямаме мисия да създаваме и опадваме империи, имаме мисия да опазим духовното, да запазваме здравия разум и християнските ценности и поне засега се справяме.

    Коментиран от #24

  • 19 Никой

    7 22 Отговор
    То, всичкото запасен генерал се тъкми до РуZките посланици а някои дори направо до кумира си Путин.Да се чуди чиляк тоз генерал български ли е или руZки. Ма то предател до предателя, български. Ей, туй ни е народеца ! Душа продажна,зер челяд храни,немой.
  • 20 Не си прав, ние сме зле, защото

    8 23 Отговор
    мнозинството чете само руска пропаганда! Ако бяха ходили в русия, чели достоевски и виждали пияни московчани, почиващи си директно на улицата, щяха да се откажат от московлука !
  • 21 Румен Решетников

    8 21 Отговор

    До коментар #11 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Кан 1- шеф агент на ДС!
    БТВ- след изгонването на Мърдок, собственост на руснаци!
    НОВА- изгониха шведите, купена от чех, който почина, сега собственост на руснаци!
    Това е толкоз просто и логично! 😂

    Коментиран от #26, #27, #34

  • 22 Човекът е психично болен

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "абе абе":

    Той и видът му е такъв.
  • 23 така де

    12 3 Отговор
    НАЛИ ДРУГАРЕТЕ ТАКА МУ ВМЕНЯВАХА, НЯМА НУЖДА ДА МИСЛИ, ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА ВСИЧКО.
  • 24 много мислене ей

    10 6 Отговор

    До коментар #18 от "факт":

    Тя и патицата мислила, мислила.и се споминала.
  • 25 Хи хи

    15 0 Отговор
    Ааа, мислят бе, с телевизора, не с главата си.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 оня

    20 2 Отговор

    До коментар #21 от "Румен Решетников":

    по голяма глупост можа ли да напишеш а с@росоиде нито една от телевизиите има нещо общо с русия
  • 28 Моарейн

    23 3 Отговор
    Когато общественото мнение е формирано от руската пропаганда, е лошо, когато обществото е заливано от американска такава, всичко е ОК, така ли? Да сме шестнадесета република е скандално, но да сме петдесет-и-нам-кой-си щат е върхът? Да приемаме без да мислим руските опорки е трагедия, но искаш от нас да изпадаме в телешки възторг пред всичко, спуснато ни от Козяк? Е, няма такова лицемерие! Точно заради него никога няма да стана краварофил.

    Коментиран от #46

  • 29 Моарейн

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Комунисти, сър, само че маскирани като "демократи".
  • 30 Истипосали са Сбирток от Стари Муцуни!!!

    20 2 Отговор
    На Всичките, тия сме слушали Глупостите не веднъж!! Стари, издълбани от въртене Грамофонни плочи са тея!!? Калин Янакиев, къде са тея Проруски медии??? Народа, мисли, гледа, слуша и за това е такова отношението му към случващото се в Украйна!! Янакиев, много, подценяваш Българския народ, и ти си от Професорите Кухи лейки, на нечия Хранилка!!
  • 31 Моллл

    22 2 Отговор
    Тоя къде живее?! Защо лъже като дррта сигаанка? И по нова и по бтв, и по нова нюс, и по евронюз, и по бнт - по цял проамерикански проповеди и евроатлантически безценности. Руско влияние - нула. На това му се вика да викаш на черното бяло, дедо. Ама те затова ви плащат там по списъка - Дайнов, Дичев, Кънев, Попкремчева, Слатински, Василев - от едно котило сте. Мрасно американско котило. Какво видяхме от американците за 32 години! Един кораб муххлясала царевица и няколко чертежа на самолета, срещу няколко милиарда. Толкова!
  • 32 МИЛЕН ОТ ПП

    6 2 Отговор
    ИМА КОИ ДА МИСЛИ 240 ГЛАВИ СМЕ ИЗБРЛИ АМА И ТЕ ТОЛКОВА МИСЛИАТ ТО СЕ ВИЖДА НА КАК СМЕ
  • 33 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    МНОГО сме лъгани манипулирани

    Коментиран от #60

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 хихихихи

    10 1 Отговор
    Щом са активирали и тоя, явно руснаците здраво пукат по газза на Зельонски.
  • 36 Простя Копейкин

    4 12 Отговор
    Факта, че по време на последните избори предоставиха на простя Копейкин 18 (осемнадесет ) пъти повече ефирно време, да си говори лъжите (доказано) е доста показателно .
  • 37 няма нужда, мерси, не

    10 2 Отговор
    Ква е тъз изкорубена барака на снимката?
  • 38 Руски еничари, мекерета !

    7 16 Отговор
    Историята на България е низ от предателства! Като започнеш от предателите на Левски и Ботев и свършиш до днешните национални предатели - русофилите!

    Коментиран от #42, #57, #80

  • 39 За руZZия с любов

    4 9 Отговор
    „А Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да изтрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност“ и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение. Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не голял“, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. „

    Статията е за подложените на руски репресии в Бесарабия нашенци.
    Авторът е Христо Ботев.
  • 40 Русофил

    4 8 Отговор
    От войната рускините пак ще останат без мъже и ще тръгнат пак да се омъжват за бг цигани. Пак ще се народят много русофилчета.
  • 41 Сусо

    10 2 Отговор
    Ти пък кой си,че да си налагаш тъпото мнение и унижаваш народа! Аиде бе, разбирач платен!
  • 42 Реалто

    13 2 Отговор

    До коментар #38 от "Руски еничари, мекерета !":

    По-големи предатели от козяшките слуги, с които е пълно в ефира - здраве му кажи. И колкото и да не им/ви харесва, голяма част от народа съвсем естествено е проруски настроена. Безплатно - набий си го в каската!
  • 43 Деций

    2 3 Отговор
    Обществото премиер на дълъг курс на "обучение" в тази насока,и положените усилия днес раждат плодове!Още много малко и ще станем Американци!
  • 44 Деций

    3 3 Отговор
    Обществото премина дълъг курс на "обучение" в тази насока,и положените усилия днес раждат плодове!Още много малко и ще станем Американци!

    Коментиран от #53

  • 45 Не, не и не

    12 2 Отговор
    Калине, народа ни може да мисли и то по-добре от други! Но ти ни казваш че само тези които подкрепят Окрайна са Правилно мислещите!!!Тъпо и тесногърдо изказване в типичен твой мииииислещ стил!
  • 46 един

    4 10 Отговор

    До коментар #28 от "Моарейн":

    Кое е това дето ти се спуска от Козяк бе "умноглавецо"?Защо от както Путин е на власт в Русия американците смениха 4 президента, а вашият идол Путин е несменяем/или ти си още във възторг/?

    Коментиран от #51

  • 47 Грант народ затрива

    12 1 Отговор
    Този соросоид защитаваше Истанбулската перверзия ... , та кои са мислещите и кои не мислещите хора е очевадно.
  • 48 Бармалей 19

    3 1 Отговор
    Който държи парите , той поръчва музиката в медийното пространство , попе . Колкото до мисленето , аз си спомня една фраза от 50-те г. на 20 век - ,, др. Сталин мисли вместо нас , ние само трябва да изпълняваме неговите решения "
    Така , че сляпото подчинение към върхушката е по-старо от първата сформирана държава - нарича се управление на МАЛЦИНСТВОТО . Нима , вие поповете не властвахте векове наред с различни религиозни форми и избивахте МИСЛЕЩИТЕ , защото застршаваха властта ви и се оправдавахте с ,,БОЖИЯ ВОЛЯ "...........попе , ти скърбиш за онези отминали времена , защото тези нови времена ти ОТНЕХА властта , която ти даваше религията и плячката , която ПРИСВОЯВАШЕ от НЕМИСЛЕЩИТЕ . Скъби попе по онези времена , защото в тези времена , кесийката ти винаги ще е празна ................лицемерна религия , както е лицемерна демокрацията и ВСЯКА ФОРМА НА КОНТРОЛ налаган над свободата на мислещите .
  • 49 Леля Гошо

    2 1 Отговор
    "Топоси", "Топуси", накрая да не излезе някое пуси. Или топузи.
  • 50 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 2 Отговор
    Този професор вероятно е кандидата за премиер от ГРОБ на следващите избори. Малко мяза на дървар, ама те си го харесват.
  • 51 Моарейн

    10 0 Отговор

    До коментар #46 от "един":

    За пореден път "умно"-кресливите доказвате ограниченото си мислене. Светът е много по-сложен от това, което си мислите, че е. Къде съм споменала Путин, неуважаемий? Осъждам всяка война, все едно дали е започната от Русия или от САЩ. Не съм съгласна България да бъде нечия колония , независимо дали е на Русия или на САЩ. Да го напиша още веднъж, ама по-бавно, че да го разберете най-после!

    Коментиран от #54, #63

  • 52 Кочо

    14 0 Отговор
    Ти предателю Янакиев що не емигрираш в лелеяните от теб САЩ? Там в изблик на свободомислие си смени пола и скрючи законен брак с някой афроамериканец! И кандисай най накрая! Остави българите да избират какви да бъдат, какни ценности да изповядват! А отношението им към Русия се дължи на родова памен и благодарност за съществунането ни като народ и държава!

    Коментиран от #67

  • 53 Бармалей 19

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Деций":

    ...........................дано не си прав , аз не ЩА да ставам говедар и да живея в щат №51 , да измервам галони и мили .5256
  • 54 Бармалей 19

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "Моарейн":

    ......бързо пишеш и не те разбират Моарейн .............................
  • 55 Анонимен

    6 2 Отговор
    Чудесно е, че има в парламента хора, които мислят с главите си, а не с джобовете си. Добре че са от Възраждане, за да се чуе и види, че обикновените хора не искат въвличане в чужди конфликти по никакъв начин! А коментари от сорта на горния доказват, че има много българи с промито съзнание, уви, вече небългарско!
  • 56 Демократ

    7 2 Отговор
    В България 30 години не е имало честни избори, това не е истинския избор на хората,а е сценария,който е написан от ченгетата зад кулисите.Те държат съдбата ни и понеже са създателите на мафията, тя владее държавата. Тя казва кой с колко да влезе в Парламента, за да не може страната да тръгне да става демократична с върховенство на закона,разделение на властите,свобода на личността и на словото,работещи държавни институции с правила. Мафията царува в анархия ,където има монопол на всичко. ЦИК е оръдието на мафията и е над закона, тя определя състава на Парламента и не забелязва хилядите нарушения на закона и най-важното, че купуването и продаването на гласове е престъпление.Затова винаги преди избори променят изборния закон, 5 пъти за последните 2 години.ЦИК вкара Пеевски,въпреки доказаните нарушения в Турция и Стефан Янев в последния момент с платените по 70 лв.глакове от районите на мафиота Ковачки в Ст.Загора и Перник. Виновни сме всички,че допуснахме 30 години да вилнее комунистическата мафия,да няма лустрация,да не се допускат до властта,както направиха другите социалистически страни.Румъния ликвидира Чаушеску, вкара цели правителства,съдии,депутати,партийни лидери в затвора,изчисти се и върви бързо напред в развитието си, не разрешава Кремъл да и казва какво да прави.Ние докога ще борим с кремълските подлоги?

    Коментиран от #58

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Моарейн

    13 2 Отговор

    До коментар #56 от "Демократ":

    Хайде, пак същата изтъркана плоча. На вас, "умните" и кресливите все комунистите са ви виновни, все ДС ви се привижда и все ревете, че не случихте на народ. Имахте тридесет и три години да я промените тая страна! Тридесет и три години! Като сте толкова знаещи и можещщи, защо не ги преодоляхте тия пусти комунисти, а? За толкова време да бяхте народили по пет-шест чавета, вече щяхте да сте мнозинство и да я прекроите България както на вас ви харесва. Толкова си можете - силни само в приказките и най-вече в оправданията, в делата никакви ви няма.

    Коментиран от #65

  • 59 Тотално изперкал тоя

    12 2 Отговор
    В реалната вселена, медиите са овладяни то САЩ и евроатлантици, а народа си остава Русофил. Ей това му е инфарктната болка на този "философ" отдавна скъсал всякаква връзка с реалността.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Калине Янакиев,

    9 2 Отговор
    ти си от много зле стоящите противоруснаци и противопутинци. НАСИЛА. Напиняш се, пъчиш се, белким те харесат от Козяк.
    Слаба ракия сте ВСИЧКИ пишман евроатлантици - от вас да му се отще на човек да защитава общщочовешки ценности. Толкова си личи, че сте купени, както и Михаил Неделчев в другата статия. Отвътресте червени, та аленеете.
    НЕ ВИЕ трябва да участвате с такива статии. Предизвиквате обратния ефект в нормалните хора.
  • 62 4634

    7 1 Отговор
    Докато има коментари като 58, 59,61 и други, съм спокойна за разумността на българския народ.
    Такива пишман демократи наистина са изперкали и се опитват да дават тон на живото ни. ЧУПКА, господа продажници! Колко десетилетия вече каканижете по медиите и НИКАКВА полза от вас?
  • 63 един

    3 4 Отговор

    До коментар #51 от "Моарейн":

    Обясни по-конкретно,какво са ти спуснали от Козяк?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Демократ

    0 3 Отговор

    До коментар #58 от "Моарейн":

    Не народът е виновен, а управниците, които го принуждават, за да не изпуснат кокала.Ти се научи да разбираш като четеш. Когато човек е свободен в избора си, а не манипулиран и рекетиран, гласът му има стойност.Това са сложни думи, едва ли ще ги разбереш.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Кочо

    3 4 Отговор

    До коментар #52 от "Кочо":

    аз съм възрастна, правнучка на революционер и опълченец, участвал на Шипка, но в никакъв случай не одобрявам днес агресията и тероризма на Путинова Русия. Да не говорим за тази братоубийствена война. Просто Путин изтри всички ценности на Русия. Жалко за народа й.
  • 68 # идиоти вън

    2 0 Отговор
    Е как да мисли, когато се научи само да изпълнява чужди задачи, а друга част ако мисли, то тя мисли как да унищожи България(срещу заплащане разбира се).
  • 69 Пенчо от Руси

    12 1 Отговор
    Калинчо е добре мотивиран. Явно с пари. И говори, за каквото му плащат. Интересно, какво ли е говорил преди трийсет години, когато в България на всяка крачка имаше лозунги от типа на: "Дружбата ни със СССР е тъй жизнено необходима, както слънцето и въздуха за всяко живо същество". А, бай Калине?
  • 70 За жалост

    0 8 Отговор
    Няма как да бъде разбрана тая статия от читателите тук.
    Заслужаваме си положението определено.
    Явно в училище не са ни учили да мислим самостоятелно а да сме подвластни на внушения.
    Толкова заслужаваме.

    Коментиран от #75

  • 71 така ли

    4 0 Отговор
    А ти си чист мръсник .....
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Гост

    7 2 Отговор
    Интересни проруски медии имаме. По цял ден възхваляват Зеленски и украинците, наричат Русия агресор, втълпяват ни колко било хубаво да се кланяш на запада и да приемем еврото. Това ще да са от най-проруските медии.
  • 75 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "За жалост":

    Сега в кое училище те учат да мислиш самостоятелно, че освен да зяпате телефоните, друго май не правите в час?
  • 76 леле мале

    6 1 Отговор
    Преподавател в СУ - добре, че не ми е преподавал
  • 77 Циник

    5 1 Отговор
    Нечистоплътний кретене-богослов, ти явно си неграмотен, защото ако знаеше и половината азбука щеше да ти е ясно на кого принадлежат и слугуват повечето медии в БГ. Подсказване - не на Путин.
  • 78 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор
    А ПЪК ТИ КАЛИНЧО СИ .......... ОТВИКНАЛ ВЪОБЩЕ ДА МИСЛИШ ........... ЩОМ СИ ОСТАВИЛ , ВМЕСТО ТЕБЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ......... ТАКИВА "КАПАЦИТЕТИ" НА ШАРЛАТАНИЯТА , КАТО ......... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ........ ФАКТ !
  • 79 Наблюдател

    2 0 Отговор
    Професоре, ти от коя част на Народа си? От мислещата, или не мислещата? Говориш глупости.
  • 80 Бармалей 19

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Руски еничари, мекерета !":

    В България има РУБЛОФИЛИ , а не русофили .............................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове