Last news in Fakti

10 Януари, 2023 09:45 918 28

Костадин Ангелов: ПП страдат от някакъв Наполеонов комплекс - усещат колко са малки и много искат да станат големи

  • костадин ангелов-
  • пп-
  • наполеонов комплекс-
  • малки-
  • големи

Говорим с колегите от ДБ, виждаме се, разбираме и коментираме срамът, който те изпитват понякога в зала, когато подкрепят политиките, които предлагат от ПП. Въпрос на време е ДБ да се отдели от ПП, подчерта депутатът от ГЕРБ

Костадин Ангелов: ПП страдат от някакъв Наполеонов комплекс - усещат колко са малки и много искат да станат големи - 1
Снимка: БНТ

Българските граждани ни поставиха на първо място като политическа партия и в това Народно събрание се видя, че политиките и логиката, която ние предлагаме, получи най-голяма парламентарна подкрепа и това се видя в предложението ни за министър-председател. Това заяви в студиото на "Денят започва" депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов.

На въпрос защо са насочени усилията на ГЕРБ към ДБ по отношение на третия мандат, Ангелов отговори, че винаги са били последователна партия, защото са от едно европейско семейство - семейството на ЕНП и защото приоритетите и ориентацията им е евроатлантическа и еднаква.

По думите на Ангелов, ПП страдат от някакъв Наполеонов комплекс - усещат колко са малки и много искат да станат големи и да започнат да решават проблемите на хората, но се убедиха в тяхната невъзможност.

"Видяхте, че по време на тяхното управление се случиха много неща, които бяха във вреда на българските граждани. Най-голямата далавера, която разкрихме е надписването на горивата. Хората са плащали повече от 1 лев на литър дизел и бензин и надплатените средства са 3,5 млрд. лева. И разпределено на броя на шофьорите означава, че всеки който кара кола и е зареждал гориво, е дал 1000 лв. повече за този период на управление на ПП", посочи проф. д-р Костадин Ангелов, депутат от ПГ на ГЕРБ.

Говорим с колегите от ДБ, виждаме се, разбираме и коментираме срамът, който те изпитват понякога в зала, когато подкрепят политиките, които предлагат от ПП. Въпрос на време е ДБ да се отдели от ПП, подчерта Костадин Ангелов.

"Това са две различни партии, които няма как да имат съвместно съществуване. Едната е с леви убеждения, а другата с десни убеждения", обясни Ангелов.

Попитан, в случай, че третият мандат отиде в "Български възход", ГЕРБ биха ли управлявали с БСП и ДПС, Ангелов беше категоричен, че с БСП не може да управляват.

"Още в самото начало г-н Борисов каза да седнем всички партии на една маса, да изработим една програма с приоритети и да предложим експертно правителство, което е равно отдалечено от всички партии. Мисля, че това е най-работещият вариант в този парламент, ако искаме да има редовно правителство", подчерта той.

От ГЕРБ също предлагат антикорупционно законодателство и най-много са се борили с корупцията.

"Доказвали сме я и виновните за корупция сме ги наказвали, а не сме говорили само за корупцията както правят ПП и ДБ", уточни той.

По отношение на реформата в съдебната власт, Ангелов съобщи, че утре е свикано заседание на правната комисия в парламента, където ще се гледа НПК и Закона за съдебната власт.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    39 1 Отговор
    Ботоксът и всички от ГЕРБ са наистина големи, но големи крадци. И защо ,който с участия в престъпни схеми загроби Александровска болница, при когото хората умираха по стълбища пред болниците е в НС, а не е в ареста с повдигане обвинения за десетки милиони щети/кражби?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мъкъдонците също

    3 8 Отговор
    Знаят колко са малки но се мислят за големи и честни ционисти!
  • 5 Ква е тая демокрация бе?

    29 1 Отговор
    Где-що има крадец го показват по телевизията и ръси акъл като как следващите след него са краднали повече?
  • 6 12340

    23 1 Отговор
    проф. Косьо Интриганта на баце
    Почти колкото деса ароматна,
    ама тя е по-гиздава
  • 7 Българка

    26 1 Отговор
    И да най-тъжното е, че българи са гласували за насилниците си, за тези, които ни обраха, за тези, които прокудиха децата, родителите и близклите ни в чужбина. Най-срамното обаче е, че милиони българи си останаха по време на изборите в домовете си и позволиха мафията да е първа политическа сила.Нима българите сме наистина "прост материал" както казва мутрата Борисов? Нима българите сме роби, овце, които не помнят извращенията и кражбите на ГЕРБ-ДПС, рекета над фирми,граждани, стотиците унищожени бизнеси и живота?
    Народе?........
  • 8 ПСР

    17 3 Отговор
    За ПП-не съм техен електорат.За ГЕРБ-двойно по-малко.За всичкото,сътворено в годините от ББ и Сие ООД,виновни са новобранците от ПП,само за 7 месеца власт.Много ми харесва това,че ГЕРБ били най-големите борци с корупцията,че искали съдебна реформа.Тук просто не знам,да вярвам ли на ушите си!Макар и откъслечни,инфо се появяват-било то за Руско-Турски поток и цената му,за парите от магистралите,за това,как е "строено и ремонтирано"по градовете,за разните многомилионни кредити от ББР,по тяхно време...цялата кал,се прехвърля върху онези,от ПП.Опорка след опорка,лъжа след лъжа.
  • 9 Внимавайте в картинката

    1 12 Отговор
    Ако се сдушите с ДБ, които са клон на ПП, т.е изпълняват поръчките на подгонените от прокуратурата олигарси- с вас е свършено! Хората, които виждат двуличието, алчността и некадърността на ДБ никога повече няма да гласуват за ГЕРБ! А Митев, Сачева, габровеца са троянските коне на ДБ 😂😂😂😂
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 УРА,, Ура

    28 1 Отговор
    Виждате ли го този какви нелепици дрънка. " ГЕРБ се борили най много с корупцията" - ха ха ха,. Жалък наглец. В тая сбирщина наречена ГЕРБ всички са такива.

    Коментиран от #17

  • 17 Знае го

    12 0 Отговор

    До коментар #16 от "УРА,, Ура":

    Прави се на улав.
  • 18 Тахумба

    18 1 Отговор
    Ангелов, ти си смрад!
  • 19 Дани

    11 1 Отговор
    Ботокса в действие - абе гербави мафиоти всички сте за затвора - крадци и унищожители на страната престанете със интригиге лъжите престанете с болните си мозъциПРЕСТАНЕТЕ ЧЕ НИ ИДВА В ПОВЕЧЕ ВАШЕТО ЛИЦЕМЕРИЕ И....... НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА!!!!Но Мафиоти вие сте силни защото зад вас са мошенниците и крадците дето ги създадохте -дадохте им по някой милион и сега смятате че сте си послали стабилно но не и тези подлоги и вие ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО затова се страхувате и свалихти Работещото правителство!А тези вашите пологи ако не изчезнат и те в затвора-
    !!!
  • 20 Същата порода са

    1 1 Отговор
    Като малките кучета... Джак Расел ..7 килограма са .Но скачат да се бият с Ротвайлер 😂🤣😅

    Коментиран от #21

  • 21 Относно Джак Расела!

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Същата порода са":

    Снимка!

  • 22 Ей мазен,дебел крадец,

    6 1 Отговор
    Много си нагъл,ама много.
  • 23 д-р

    3 1 Отговор
    Гербераски бо---к кой плати линейката в която докторите бяха здравния министър твоя милост и шефа на Пирогов като прибирахте Каролев лека му пръст за други едва ли е ходил такъв гербераски тулуп защото от Силистра до София през април ни искаха 20хиляди лв. в затвора трябва да сте,а не в парламента отр----
  • 24 Така така..

    3 1 Отговор
    Тоя д-р Менгеле как още го покпзват?? Този ни сложи КПП-та.
  • 25 тиририрам

    2 1 Отговор
    А някои "големи" страдат от комплекс за свиване. Свиват се, свиват се и накрая изчезват. 😄
  • 26 Защо

    2 1 Отговор
    Не престанете да каните индивиди от герб?На всички стана ясно кой лъже и кой не.Хора които са честни се явяват в съда,а не се крият като мишоци.
  • 27 Казуар

    1 0 Отговор
    По каква причина Ангелов станал професор се хвана за шлифера на безкнижника Борисов.
  • 28 Име

    0 0 Отговор
    Не казвам,че този господин е е прав, ама и Вие сте едни "големци", чак ми се реве!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол