Last news in Fakti

17 Януари, 2023 12:21 1 722 32

Психиатър: Политиците психически са още тийнеджъри, които се държат закачливо и палаво

  • политици-
  • правителство-
  • трети мандат

На политическата сергия стоката е развалена, смята д-р Цветеслава Гълъбова

Психически политиците са още тийнеджъри, които се държат закачливо и палаво. Изобщо не осъзнават какви отговорни задачи имат. НС не е място, където да разходят новите си костюмчета. Разиграват ни скечове, но не им се получава. Гледаме долнопробно театро, в което много от тях не говорят книжовен български език и нямат представа от етикет, а всъщност държат в ръцете си важните решения за съдбата на 6 млн. души. Това каза в ефира на NOVA NEWS психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова.

По думите ѝ ниската избирателна активност не се крие в гласуването с машини.

"Според мен е невъзможно да се състави кабинет с третия мандат. Едни и същи са хората, които трябваше да го направят и с предните два мандата, а нищо не се е променило. Издигнаха се дувари, не просто разделителни линии. Ако поне един каже, че съжалява за направеното или се намерят допирни точки, кабинет може би е възможен. На политическата сергия стоката е развалена. На идните избори, ако видим същите лица, пак няма да се получи", заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🔞🔞🔞

    15 14 Отговор
    Ей това психоложките са големи палавници дето ке пускат, с ги сърби ли сърби.

    Коментиран от #9

  • 2 хахаха

    28 1 Отговор
    ...и имат нужда от шамари...
  • 3 Яяяяяя

    29 2 Отговор
    Какви ти тинейджъри. Те са от половин век. Крадат ни като бесни и ни се присмиват тия дърти изедници. Тинейджъри.
  • 4 Просто

    32 0 Отговор
    невъзпитани , некомпетентни , безотговорни и безродни ! Много голяма част от тях !

    Коментиран от #21

  • 5 Как обичам

    13 6 Отговор
    да окротявам палави политици, особено ония от NEXO.
  • 6 Оли Го Френ

    18 12 Отговор
    А Кирчо е даже със специални потребности!
  • 7 Деса Дуловската принцеса

    9 7 Отговор
    Може да съм малка, но имам тясна специалност и дълъг стаж.
  • 8 Пишете-

    10 15 Отговор
    Шефка на лпсихиатрия.Номенклатурчик.Това не я прави психиатър.
  • 9 Точно тази"психоложка"

    9 16 Отговор

    До коментар #1 от "🔞🔞🔞":

    Си мисли,че валиум и диазепам са различни лекарства.
  • 10 мдаа

    13 1 Отговор
    На това му казват още криза на средната възраст, а третата наближава. Някой трябва да им напомни, че докато се закачат, времето лети!
  • 11 българка

    5 17 Отговор
    Елегантно подсказване от д-р Гълъбова, че Радева диктатура най ни приляга - все пак тя е от неговата кохорта/инициативен комитет/ ! Защо продължават "анализаторите" да наблягат само на "симптомите" от борбата между статуквото и промяната ??? Това е като оздравителен процес - за да "оздравее" България трябва подходящо "лекарство" ! Но "вирусите" не се дават и битката ще продължава и ще продължава - докога не е ясно ?!
  • 12 Фашист

    15 0 Отговор
    Да ги превъзпитаме с бой, докато е време.
  • 13 с времето психиатрите стават пациенети

    11 11 Отговор
    и тая мръдналата уфтсъ беше в инициативния комитет за триморец 2.00

    Коментиран от #20

  • 14 Колко умилително

    11 1 Отговор
    звучи оценката на психото... за изпечени шарлатани.!?
  • 15 гост

    17 1 Отговор
    Още преди 30 години полуграмотни некадърници решиха, че най-изгодния бизнес за тях е политиката, където не се изисква първоначален капитал, няма търговски риск само трябва да продадеш съвестта си. Те се групираха в няколко шайки нарекли се "партии" и постоянно си сменят местата във властта. Сред тях няма нито един, който да не се е пребоядисал поне няколко пъти. И с цялото си нахалство се нарекоха "политически елит" и " политическа класа", макар, че "КЛАСА" е социална категория. Станаха "професионални политици" защото са некадърни и изпаднат ли от политиката за нищо друго не стават. Атака приходите са от заплата, лобизъм и най-вече корупция. Какъв "Елит" може да са Боко, Пинокио, Курни, Корчо и Кокорчо и всичките от управляващата пасмина. Отделно са психическите проблеми, които развиват опиянени от властта и парите......

    Коментиран от #24

  • 16 психо

    7 0 Отговор
    трябва политиците да минават психо тест, като водачите на камиони и автобуси. кое е по опасно негоден политик или водач на камион?
  • 17 Казуар

    7 4 Отговор
    На другарката Гълъбова много и допада статуквото, а нейният кумир президента Радев къде е учил държавно управление, на летището ли.
  • 18 оня с магарето

    4 0 Отговор
    за наркотици кога ще ги тестват политиците?
  • 19 розодендрон

    4 3 Отговор
    Алоу,психиатърката,и аз се държа закачливо и палаво!
  • 20 Тая е на всяко

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "с времето психиатрите стават пациенети":

    Гърне мерудия
  • 21 Още по-просто

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Просто":

    Докторката е дала деликатно определение - тийнейджъри, за повечето от които се отнася това, което ти си изредил. Няма как, все пак тя е публична личност и трябва да се изказва деликатно, но сигурно е имала предвид и това, което казваш
  • 22 Читател

    1 3 Отговор
    И тази госпожа я дадоха 2,3 по телевизията и се взе на сериозно.Иначе е готина.
  • 23 Опа

    5 3 Отговор
    Тая не си гледа работа в психиатричната болница, която е далеч от нормалните критерии, и се бърка там, където не й искат мнението. Иска да се пробие в политиката.
  • 24 Казуар

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Другарю, а пък след септември 1944 г. след преврат на власт дойдоха фасулковци и управляваха България 45 г.
  • 25 Банско

    4 1 Отговор
    Цветелино щом искаш обединение замести Мата Хари и легни при Тулупа в Банкя
  • 26 __!__

    4 0 Отговор
    Политиците са изроди,некадърници и психично болни.ако имаше справедливост щяха да са гладни и жадни някъде прокудени,а не да вършат поразии на всички.
  • 27 Антон

    4 0 Отговор
    Копейкин е още в съвеЦка детска градина. А РазБойко и Слави са в първи клас.
  • 28 защо

    1 0 Отговор
    "Ако поне един каже, че съжалява за направеното или се намерят допирни точки"
    Ще каже, ама Арестович!?!
  • 29 Анти-маймуна

    1 0 Отговор
    В България се излиза от пубертета на 65 г
  • 30 Минева

    1 0 Отговор
    Докъде докара психиатрията в Курило??? Ти лекар ли си или на всяка манджа мерудия, безсрамница!
  • 31 ВНТК

    1 0 Отговор
    Д-р Гълъбова с неколко изречения охарактеризира нашите самонаричащи се политици.Да, на политическата сергия стоката освен, че е развалена , с изтекъл срок и вмирисана.
  • 32 Гост

    0 0 Отговор
    „На политическата сергия стоката е развалена”.
    Едва ли е въпрос на психика, по-скоро на глупост и алчност. Глупостта е неизчерпаем ресурс за политиката, което определя и наличието на много партии с невероятно глупави и алчни партийни секретари, които сега наричат лидери. Това е традиционно за политическата ни сергия вече век и половина. Държат се закачливо и палаво защото вярват в глупостта на избирателите си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове