Last news in Fakti

21 Януари, 2023 06:19 2 173 60

Кирил Петков: Калните битки трябва да спрат

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • правителство

Ще обединим добрите сили в общ фронт срещу задкулисието и корупцията, заяви съпредседателят на ПП

Кирил Петков: Калните битки трябва да спрат - 1
Снимка: bTV

Борбата с корупцията беше голямата причина, заради която падна нашето правителство. В последните три месеца бяхме вкарани в кални битки. Мисията ни оттук нататък е да обединим всички добри сили в България, които са фрагментирани, и да продължим борбата. Това каза пред bTV съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Няма как да бъдем част от управление на една маса с ГЕРБ, ДПС и с БСП, ако това са им новите коалиционни партньори, заяви той.

Ние сме готови да говорим с БСП - разговорите не са само за мандати, а за бъдещето на България. Калните битки трябва да спрат. Време е да се обединим, но не с хората, за които смятаме, че имат престъпления и зависимости, а с хора, които имат кауза и които смятат, че могат да се справят сами само с част от задачата. Смятаме да се обединим не само с ДБ, а и със "Спаси София". Има и най-различни организации в страната, активни граждани, които искат да решат различни въпроси, обяви Петков, като отбеляза, че трябва да има общ фронт срещу задкулисието.

Той коментира и статиите в реномирани западни издания, в които се казва, че България е изпратила оръжие и горива за Украйна при кабинета "Петков".

Трябва да се гордеем, че в тези големи вестници, излезе, че сме спасили Украйна. Много рядко е в историята на България да не поемем риска на директния износ, в същото време нашата индустрия да работи и накрая получаваме голямо "благодаря" от Украйна, защото сме им помогнали в ключовия момент. Казва се, че оръжието е изнасяно чрез посредници - зад тези посредници са правителства на страни от НАТО. Ако някой има проблем с посредници, зад които стоят страни от НАТО, нека да го каже, посочи Петков.

Радвам се, че този път в историята България няма да трябва да се "навежда", добави той.

Съпредседателят на ПП коментира и случая "Nexo".

Няма финансирaне на нашия коалицонен партньор "Волт", няма един лев от Nexo към "Волт" или към някой от "Продължаваме промяната". Нека прокуратурата да разследва случая, нека да го разследват и в САЩ – ние сме за абсолютна отвореност, само да не се замесва нашето име политически в ситуации, с които нямаме нищо общо, заяви Кирил Петков.

Последните три месеца играем играта на компютри и компоти. Срещата на Асен Василев, която се коментира, е с ай ти сектора, "Финтех" и "Борика", няма нищо общо с Nexo. Изплолзва се 1-2% истина и темата се извърта. Ние ще спрем да коментираме тези опорки и ще се върнем ктъм истинските теми на България като образование и иновации. Връщаме се към приоритетите и към обединение на добрите сили. България има бъдеще, подчерта Петков.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    63 16 Отговор
    Въпреки решението на най висшия орган в България -парламента е продал оръжие и гориво на Украйна.Къде е прокуратурата?

    Коментиран от #13, #59

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хихи

    59 16 Отговор
    Гласува!
    Купи на Хардвардските Изамници билет за Титаник!
    Спаси България!
  • 4 хихи

    46 15 Отговор
    Гласувай!
    Купи на Хардвардските Изамамници билет за Титаник!
    Спаси България!
  • 5 Кирчоо..

    64 12 Отговор
    Ти ги започна "калните битки",дето са на мода в Щатите - некви веселяци се борят в калта,публиката наоколо аплодира. Разбрахме че си ЦРУ-агент със задача да въвлече България във война с Русия,пфу на теб!

    Коментиран от #7

  • 6 5577

    52 10 Отговор
    Тоя ако можеше да пее щеше да се върне в телевизията си, ма сега не знам какво да прай. Не знам дали и канадския паспорт си върна че бая лъжи направи за много кратко време..
  • 7 хихи

    48 10 Отговор

    До коментар #5 от "Кирчоо..":

    Да бе, да!
    "ЦРУ агент" Притрябвало му е на ЦРУ - Хардвардски Измамник
    Олигарха плати огромна Сума за лобизъм Байдън да спомене Кирил Петков, като борец с корупцията, плати и протестите и сега е много набутан
    Губеща инвестиция...

    Коментиран от #17

  • 8 Кирчо и ти си един

    48 8 Отговор
    Знаеме за Боко, Корнела и Доган но и ти Киро си хиена и скрута лимона надушихте се пумярите
  • 9 Палячо е

    52 12 Отговор
    Този неуравновесен наркоман излъга, че ще вкара крадеца Борисов в затвора. Излъга, че не праща оръжия на фашисткия украински режим. Не искаме американски агенти да управляват България! Не е по-различен от зеления киевски престъпник. Палячо то също би изпратил българите като пушечно месо за американските интереси!

    Коментиран от #14

  • 10 СЛОНА

    51 9 Отговор
    ЩЕ СПРАТ КОГАТО ТИ И КОКОРЧО ГЛЕДАТЕ ПАРЛАМЕНТА ОТ ВЪН ЗАВИНАГИ!!!!
  • 11 Политкомисар

    16 27 Отговор
    Махнете ДПС-КГБ за да тръгне държавата!
  • 12 Буров

    51 7 Отговор
    Този още ли не е прибран в психиатрия???????
  • 13 Пешо

    53 5 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Киро, ти си за затвор....
    Защо не помогнахте с хуманитарна помощ на българската общост в украйна?! Защо не й обърнахте внимание, когато я тормозеха?! отношението към българите в Уктайна и РСМмакедония не е по-различно!!!

    Родоотстъпници... да гниете в ада вечно!
  • 14 Пешо

    43 4 Отговор

    До коментар #9 от "Палячо е":

    Този е върл глобалист... но мнопо по опасен от господарите си, защото не мисли, а само изпълнява.
  • 15 Софиянец

    40 6 Отговор
    Да се махате от политиката, какво обединение, какъв кмет. Тежко и горко на София с това момченце фалшиво и кресливо. Каква "Спаси София" , колко лъжи, колко фалш, колко измама. Да мислим софиянци, тия ще опоскат всичщо, като скакалци.
  • 16 Механик

    38 5 Отговор
    Киро-зъбатия плъхундер и и Кака Лена- Мустакерата! Браво! Млади, модерни и ноуууу убави и красиви!
    Само Кокорестия третополов и къдравия еврей им липсват!
  • 17 Дубай

    33 4 Отговор

    До коментар #7 от "хихи":

    Дубай си ги купи, шефа им излезе с вдигнат юмрук и разбиха държавата, ама са прости. Човекът от Дубай, още на протестите казваше, че радев трябва много да се съветва. Черепът е умен, ама тия са прости. Край за тях, няма машини за гласувани и измама и те ще отекат в канала.
  • 18 Българин

    32 5 Отговор
    Калните битки ще спрат,само тогава,когато калтаците от твоята порода си понесат наказателната отговорност и си излежат присъдите.
  • 19 Прозорливите

    30 5 Отговор
    и трезво мислещите те разбраха що за човек си още като излъга за канадското гражданство. Голяма част от хората тогава си казаха, че конституцията е някаква ненужна книжка. Президента явно и той така реши под натиск. Кирчо си свърши работата за която ни беше доведен. Вече е ненужен.

    Коментиран от #25

  • 20 К Петков?? Ще се обединява със "Спаси

    19 5 Отговор
    София"??? Б Бонев е Пополист, Празнодумец, политическо Недоразумение,!! С тея ли ще се Обединява!! Кой стои зад" Спаси София" кой е финснсира?? Мисли К Петков, Мисли!!
  • 21 Търговците на Оръжие са над Държавата,

    14 1 Отговор
    Включително и над Прокуратурата, последната е контролирана и от тези търговци!! Никой не смее да спомене, кои са търговците, просто като информация, те са си изнасали съвсем законно, това им е Бизнеса!
  • 22 Избирателите

    26 6 Отговор
    на ПП са копие на невръстеика Кирил Петков.След последното му интервю,се потвърждават съмненията за напреднала форма на шизофрения.
    Това са сериозни неща,които трябва да се кажат открито,пред цялото общество.Психическото състояние на това момче е опасно не само за близките му,но и за предоставената му възможност за вземане на решения,касаещи ключови отрасли от економиката и най вече репрезентацията на Държавата в международните отношения и позиции.

    Коментиран от #47

  • 23 РОТ ФРОНТ отрепки

    25 9 Отговор
    Калтак , кой арестува без причина Борисов не е ли по твоя заповед и на палаша ти Ражков? За какви кални битки бълнуваш, като ти си в основата им и ментора ти Радев.

    Коментиран от #46

  • 24 Простия Киро парапета и леля Асена

    24 4 Отговор
    Спецова ще спират калните битка, а питахте ли господарите си от краварника ще ви разрешат ли марионетки прости? Честито на леля Асена Спецова щяла да се омъжва, добра булка ще бъде, умее да краде!

    Коментиран от #48

  • 25 Интересно е,

    17 4 Отговор

    До коментар #19 от "Прозорливите":

    защо не е подведен под отговорност!?И кой държи чадър над него?Напоследък го изкараха героя на времето.Защо ли,ми намирисва на йодните пари по пажовете на Камчия....
  • 26 Скрийте я тая кривоуста

    24 4 Отговор
    карикатура бре! "Кални битки"??? А парапетни за милиарди може, А???? Да те беше понаучил на правилен български баща ти комунист, ама и той откъде да го знае.
  • 27 Ха ха ха

    19 4 Отговор
    Става все по жалък и нискостоящ , как само жално вие жлтоповетничето непотребно и лъжливо .
  • 28 Простокирчо к.ртак

    19 5 Отговор
    земи спри кристалите, и пиците вие с оная мустакатата, и оня розовия .ей, за нищо не ставате заедно със всички п.п. "Поредните Предатели" ли означаваше????
  • 29 зеленчук

    18 5 Отговор
    Трябва да спрат калните цени на тортите от 75 лева.
  • 30 Голяма грешка

    8 7 Отговор
    беше коалирането с биволицата ! Проумей го и го кажи най накрая Кирчо!

    Коментиран от #45

  • 31 Мим33

    16 1 Отговор
    Абе тарикат,вие и ти излезе най големите лъжци .Излъгахте още в началото президента,сега излъгахте и народа с износа на оръжие за укрите.Сега никой не ви вярва щото сте амерски подлоги и ястреби от засада.

    Коментиран от #32

  • 32 Стига лъга простите!!!

    7 5 Отговор

    До коментар #31 от "Мим33":

    Точно Резидента руската подлога ги довлече тия! Стига с тая Америка банални сте!!!
  • 33 Перо

    13 0 Отговор
    Абсолютен унтерменш!
  • 34 що сте го изтипосали тоя па

    14 1 Отговор
    Наркотичната лудост е за здравните заведение , не за обществените медии .
  • 35 Кака Мустаката Ленка

    14 1 Отговор
    Аз съм хищна хиена. Обичам парапетните битки. А оная нека плюска безглутенови гадости.
  • 36 Кои кални битки, бе кириле

    11 0 Отговор
    Калта по магистралите или помията от Борисовата спалня, калта от градината на рашков, калта от американските каскети, 8 на брой щата, скрийте смешници долни
  • 37 Всичко скед кирил

    12 0 Отговор
    Е окау, вече протестъри няма, как си го обяснявате, тия с херо мустафата направиха държавен преврат, байдън му чете иметонот листче, от къде се познавате кирилеее, мустафата херо те е подала, къш бе калният
  • 38 Първо

    13 0 Отговор
    Влез в парламента и тогава разтягай локуми. Че на следващите избори е под съмнение.
  • 39 Най корумпираният

    11 0 Отговор
    Говори за корупция.Защо не кажеш че тъпото ПП се разпада че на следващите избори сте аут
  • 40 Мечтите на

    11 0 Отговор
    Един идиот щял да прави Ленчето премиер
  • 41 Снощи те

    10 0 Отговор
    Погледах малко при Ризова срам и позор плачеше като вдовица за к .......р
  • 42 Тъпите

    9 1 Отговор
    Кирчококорчовци сте аут съд и затвор за тия продажници
  • 43 Кирташки мераци

    9 1 Отговор
    Искаше да ни набоде всички, а набоде само парапетката. Искаше танкери с газ да внася(8), а е изнасял гориво от България като за световно. Искаше бизнеса на крака да вдигне, а се е погрижил само за оръжейната индустрия. Искаше самолетни линии да открива, а е оправял само белите линии в МС и мустачкова. Искаше да ни сближи с братята макета, а се мразим с тях повече откогато и да е било. Всеки може да допълни списъка
  • 44 Бай Иван

    7 0 Отговор
    И този говори за навеждане, този гнусен Хамерикамски шпионин. Този като се е навел на чичо Сам не се е изправял със години. Абсолютно противен човек. Смята Българите за тъпи и затова не им е казал за оръжията. Мръсна подлога. Ще разбере за какво става дума на изборите.
  • 45 аха

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Голяма грешка":

    Може би е трябвало да се коалира с теб, но имаше един малък проблем - ти не беше в Народното събрание.
  • 46 Мнение

    3 8 Отговор

    До коментар #23 от "РОТ ФРОНТ отрепки":

    И добре направиха като арестуваха Боко!!! Само дето нямаме прокуратура и съд да го осъди този рекетьор и престъпник!!!
  • 47 Чест и почитания на Кирил Петков!

    3 13 Отговор

    До коментар #22 от "Избирателите":

    Ние сме с Промяната! Вън мафията! Вън мутрите! Вън старото крадливо статукво от българската политика!

    Коментиран от #55, #60

  • 48 Хахаха

    4 9 Отговор

    До коментар #24 от "Простия Киро парапета и леля Асена":

    Простите Боко, Корни и Данчо Ментата ще се обединявали след изборите, за да пазят каналите за източване на държавни средства, за да ограбват страната ни!
  • 49 един от многото

    11 2 Отговор
    Кирчо и Кокорчо се утекоха в канала при Славчо!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 знаещ

    10 0 Отговор
    Кирчо лъжеца си присвои и някакви заслуги за помощ на украйна това че някакви фирми са купували боеприпаси и оръжие от български заводи няма нищо общо с кирчо време е този лъжец да заминава при господарите си

    Коментиран от #58

  • 52 боклук канадски

    10 0 Отговор
    яж безглутенови л@йн@!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 пенко

    0 0 Отговор
    АГЕНТНИЙ НАМ ДЕФЕКТНИЕ -- ЕВРО-ЕС-- НАМ -ДИФЕКТНИЕ АГЕНТЪЙ и ЦРУ ХЛОПЦЪЙ ;МОМЦИЙ -- НЕ ВСЕ ПЕДОФИЛИ ... И НЕ ВСЕ - ГЕИ ?!!!!!!
  • 55 Вемсеремис

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Чест и почитания на Кирил Петков!":

    Да живеят калните променкаджии, абе ей колко си нормален личи
  • 56 БгТопИдиот

    3 0 Отговор
    Това канадско недоразумение като го видя и почвам да драйфам и да споменавам цялата му рода в сексуален аспект !!!!
  • 57 123

    2 0 Отговор
    Този неуравновесен наркоман пак лъже накилограм! От февруари забрави за корупцията и се хвърли да слугува на американските си господари в русофобията им. Този тип е особено опасен за България - ако има възможност, ще хвърли българите като пушечно месо, също като зеления наркоман!
  • 58 Платил е 26000 евро

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "знаещ":

    За статията в ди велт, колко са,криптофараоните спонсорират яко
  • 59 Специализираната закриха,

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Искат и Гешев да ликвидират, на спокийствие да си дерибействат тези измамници във всяко отношение
  • 60 Избирателите

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Чест и почитания на Кирил Петков!":

    Точно такива като тебе имах предвид.Малко нескопосано измито мозъче....гола вода и кал в ушите.🎻
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове