Last news in Fakti

21 Януари, 2023 06:39 1 638 71

Панев: Страната ни трябва да се гордее с тайната помощ за Украйна

  • владислав панев-
  • украйна-
  • помощ-
  • правителство

Борисов изрази готовност на ГЕРБ да участва в управление заедно с БСП и ДПС, заяви депутатът от ДБ

Панев: Страната ни трябва да се гордее с тайната помощ за Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

"Трудно е да си представя, че можем да участваме в такава сглобка в третия мандат, доколкото различията ни с БСП стават огромни в този парламент - не само по темата Украйна, но и заради огромните бюджетни дефицити. Безмислена беше тази среща, ние сме готови на разговори, можехме да седнем на масата всички с БСП за разговор за приоритети. Видях в първите 5 минути перченето на г-н Борисов, който за пръв път от години влезе в парламента и си направи шоуто", коментира последните политически събития депутатът от ДБ Владислав Панев в студиото на "Денят ON AIR".

Той е разчел думите на Борисов като готовност на ГЕРБ да участва в управление заедно с БСП и ДПС. Депутатът определи парламента като "ялов" и "най-популисткия от 1997 г."

Панев заяви пред Bulgaria ON AIR, че страната ни трябва да се гордее за помощта, която тайно е оказвала на Украйна.

"Виждаше се, че "Арсенал" работи на макс и изнася на трети държави военна продукция. Ясно е, че част от тази продукция ще попадне в Украйна. С дизела нещата стоят по същия начин. Има търсене на дизел за украинските танкове и пазарът реагира на това. Аз съм горд, че България излиза с такива заглавия в западните медии. Ние сме една от държавите, която най-много помагаше на Украйна", заяви Панев.

По думите му нещата не ставали явно, защото такава е била четворната коалиция - с участието на БСП, които имаха резерви: "Нинова като министър на икономиката разписваше сделките за износ на оръжие".

Депутатът от ДБ заяви, че партията вече гледа към неизбежните избори. Предстоят разговори с "Продължаваме промяната" за съвместно явяване.

"Предстоят ни разговори като победим на следващите избори какво ще правим. Това е въпрос, който трябва да решим в рамките на един месец. Интересът на България е Бойко Борисов час по-скоро да напусне българската политика, той е основната пречка 4 парламента да бъдат толкова краткотрайни", убеден е Панев.

А за местните избори през есента се очаква ДБ и "Продължаваме промяната" да потърсят коалиране със "Спаси София".

"Това е важно, за да можем да победим още на първия тур на кметските избори. София е вторият най-голям бюджет в страната, важно е кой държи София, в някои отношения местните избори са по-важни от националните", добави Панев.

Прогнозата му е, че предвид стартиралата подписка на "Възраждане" за референдум, може вотът наесен да е 3 в 1.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боруна Лом

    74 5 Отговор
    И ВСИЧКОТО ДЕПУТАТ И ТО ТАМ! ГОЛЯМА ГОРДОСТ ЩЕ ПАДНЕ

    Коментиран от #8

  • 2 Класически гнусар

    123 6 Отговор
    Този е генетичен анти-българин и се гордее с това.Разплащането е на изхода..

    Коментиран от #11

  • 3 мосю

    86 2 Отговор
    - Скъпи, защо ми сложи тази покривка на главата?
    - Де да знам, като я сложа на папагала, млъква.
  • 4 Печалния селяндур

    101 5 Отговор
    Тоя селтак що не си погледне сурата противна в огледалото първо, пък после да сипе безмислици.
  • 5 Хахаха

    113 3 Отговор
    Асен Василев: Не казахме на българите, но НАТО ни помогна да изнесем цялата военна продукция.

    Наистина, това е голям повод за гордост....Д е б и л и.
  • 6 Нов Евроатлантик

    90 4 Отговор
    Такива сме тъпанари !
  • 7 прост шоп

    109 4 Отговор
    Да се гордее страна, чийто министър председател нарушава конституцията, действайки въпреки решение на народното събрание?! Да се гордеем с национално предателство?! Поне не ръкопляскайте- както би казал Цар Борис ,както е казал на депутатите ни, когато са обявили война на САЩ и Великобритания. Резултатите ги помним - хиляди бомби над българските градове.
  • 8 Пешо

    80 4 Отговор

    До коментар #1 от "Боруна Лом":

    Да хванат да помогнат на българите в Макединия, зап.покрайнини и на теьи в украйна с хуманитарна помощ.... толкова са безмозъчни и безгръбначни!!!
  • 9 Жан

    104 5 Отговор
    Жалка американска подлога, като се гордее толкова що не иде да воюва за зеленски?
  • 10 Град Симитли

    79 4 Отговор
    Папуняк!
  • 11 Хахаха

    16 4 Отговор

    До коментар #2 от "Класически гнусар":

    Изходът къде е?
  • 12 Гордееш

    86 4 Отговор
    се, значи, че тайно сме помагали на Украйна! Но не можеш да си обясниш, защо Русия ЯВНО ни каза, че сме не приятелска държава.
  • 13 Нагли измамници

    96 4 Отговор
    Ти нормален ли си, какви са тия тайни, какви са тия гордости, какво е това ваше безсрамие. Докога и докъде? Наглост и нахалство! Да се махате от политиката!
  • 14 Механик

    81 5 Отговор
    Ох на дедо праслака! Да ми паднеш в ръчичките, знаеш ли как хубавичко ще те "нагордея", безродник такъв!
  • 15 дядото

    80 5 Отговор
    вие,продали интересите на страната може да се гордеете.но ние,както ви е приятно да ни обиждате-обикновените българи се срамуваме и ви презираме. защото българската държава не трябваше да се намесва в спора между два други славянски и братски народа,най-малко с военна подръжка.
  • 16 плюс минус

    66 4 Отговор
    Даваш си гласа за благоденствието на хората и държавата, те пък,
    безродните управляващи,
    си правят каквото си искат.
    И все срещу хората,
    срещу тези,
    които са ги избрали.
    Срещу нас.
  • 17 В Панев поредния Идиот! Българския

    74 4 Отговор
    Народ иска Неутралитет по отношение на Украйна и Конфликта!! Събрали сте се едно стадо Г. О. В. Е. Д. А в НС, това сте, никой не се Гордее, че ни набутвате в Този Конфликт!! Народа ви Презира Тунеядци!!
  • 18 Деций

    63 2 Отговор
    "Помоща" не беше тайна.Дестки пъти е писано как идват Украински товарни самолети на летище Бургас и в София и после кацат в Полша в близост до украинската граница.Никой не си е мислил ,че превозват нещо друго освен оръжие и муниции.Отделно засиленият трафик и присъствие на украински тирове от всякакъв тип направи впечатление, особено цистерните.
  • 19 Фактоеб

    70 3 Отговор
    Тайна помощ.А бе пич,ти мъж ли си?Когато направиш нещо,трябва да застанеш гордо зад него,дори да е грешка и да си понесеш последствията.Тайно?И от кого се криеш?
  • 20 Този гордо и тайно защо не се запише

    67 4 Отговор
    Доброволец и на фронта да воюва на страната на фашагите от Укрия! Няма да тъжим за теб дори и да не се върнеш предателю, господарите ти от краварника ще се гордеят с теб!
  • 21 Гадна свиня,

    58 5 Отговор
    искам да попаднеш в руски ръце!
  • 22 Амии

    56 4 Отговор
    Още една американска ма с ти я
  • 23 Всички скачаме като ужилени от

    59 6 Отговор
    тази краварска подлога, но на изборите пак някой ще гласува за тези продажници от ДБ. Има ли един свестен между тях, разбра се, че са плод на американското посолство, каквито са и ПП и затова се сдушиха, защото една цел имат, да продадат България на краварите. Вместо да ги плюем, по добре мислете за кого гласувате и краварите ще разберат, че няма да виреят тук, само от истинските българи зависи това, иначе погубваме бъдещето на децата си.

    Коментиран от #26

  • 24 ЗАБЛУДЕН БЕСЕН ГРАЖДАНИН

    44 6 Отговор
    Гордостта ми изскача извън скалата направо-еийййй....,отде се пръкнахте такива мутрясали парапитеци с промити мозъци от Либеро-Демократичния КАПИТАЛ. Ама нищо,......то се пише всичко ,най-добре стягайте куфарите,че Дедо Иван идеееее....и всичката мръсотия тогава......
  • 25 Ген. Колев

    6 53 Отговор
    УКРАЙНА Е ЗЕМЯТА НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ - СВЕЩЕННА ЗЕМЯ НА КУБРАТ И АСПАРУХ !
    МНОГО ПОВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕМ НА УКРАЙНА, НО ПРЕДИ ВСИЧКО - ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ !!!!!!

    Коментиран от #28, #54

  • 26 Механик

    45 6 Отговор

    До коментар #23 от "Всички скачаме като ужилени от":

    Ма ти сериозно ли мислиш, че като гласуваш, това оказва някакво влияние на резултата?
    Мили мой, наивен приятелю! От 34 години (почти), всички резултати от избори се редят от посолството на САЩ по заръка на Държавния Департамент.
    Ние до сега НИКОГО и НИЩО не сме избирали. Всички правителства, вкл. и служебните такива са НАЗНАЧАВАНИ от САЩ.
    Нима мислиш, че толкова много хора са гласували за Кирчо и Кокорчо? Нищо подобно. Та тия двамата в комплект с Лена парапета и Къдравия Евреин си миришеха на хамерикански проект още от самото начало. Но нищо. Въпреки че не познавам някой да е гласувал за тия, все пак те спечелиха изборите.
    И да гласуваш и да не гласуваш файда няма. Тук си иска въоръжена революция, за да се промени нещо. Ама това също не може да стане.

    Коментиран от #37

  • 27 Аз съм от ссср

    42 4 Отговор
    Нас ни е срам и от вас и от това че помагате на Украйна и това че го правите зад гърба на народа. А ти ходи да си правиш селфита със Пеевски и не дават акъл.
  • 28 ЗАБЛУДЕН БЕСЕН ГРАЖДАНИН

    24 4 Отговор

    До коментар #25 от "Ген. Колев":

    Едно едничко нещо им признавам на КРАВАРИТЕ- свободата и правото да притежават оръжие.Ако така беше и в нашата изстрадала БЪЛГАРИЯ тогава нямаше да чакаме на Дедо Иван....Ама заповядай да се пробваш да ме изчистиш-ще се оправя с подръчни средства,че с оръжието системата ни е тромава
  • 29 Ханс

    27 5 Отговор
    Ти си един фашист и нищо друго

    Коментиран от #31

  • 30 Госあ

    40 4 Отговор
    Тия подлоги са в парламента заради Украйна, а не заради България.

    Коментиран от #38, #70

  • 31 Госあ

    30 5 Отговор

    До коментар #29 от "Ханс":

    Мммм фашист ? Не, най обикновен продажник.
  • 32 НЯКОЙ ми

    36 4 Отговор
    Проклето да се Юди, нещастници, продажници. Войната ще свърши, аз не и съмнявам как , едната от страните е ядрена, вие ще се ометете в чужбинските си умения купени с продажбата на всички нас а ние ще се чудим как да оцелеем и как да плащаме греховете ви. Време е да върнем Народният съд, . Думи нямам.
  • 33 Жупел

    30 4 Отговор
    Тебе и твоите горди изпълнители на тези продажни сделки ги чака народен съд, или сургутска обител. Нямаш си представа, каква мърсотия сте свършили, заради която ще страда целия ни народ, а държавата няма да я бъде в тоя вид. Вие обаче ще бъдете герои в съдебни сводки в бъдещите СМИ.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Българин

    31 5 Отговор
    ДБ са антибългари!!
  • 36 123

    20 4 Отговор
    Панев: Страната ни трябва да се освободи от параззити и наакаин подлоги като мен.
  • 37 Трогнат съм, че ме наричаш

    15 4 Отговор

    До коментар #26 от "Механик":

    приятелю, дано само аз съм наивният, но това няма значение, за жалост, не моята наивност движи нещата. Не съм съгласен, че ако се обединим и масово гласуваме не можем да променим нещата, иначе трябва да си сложим въжето. Що за народ сме, като стадо ни юркат, от 9 милиона ни стопиха до 5 милиона, нека не си кривим душата, всички сме виновни за това ни дередже. Когато вятъра довя перестройката, всички които държаха лостовете на властта бързо се активира и узорпираха властта, всички в СДС бяха бивши комунисти, които за власт се преобразиха в краварски подлоги и започна грабежа и разпродажбата на държавата. Тогава бях млад, ходех по всички митинги, скачахме като маймуни и очаквахме богатите времена, завиждайки на първите. Да ама не, показаха ни средният, налапаха се и се потопиха-край на СДС, после дойде "спасителят" -царя който си оправи живота за по малко от 800 дни и се чупи, но и за него скачахме и гласувахме масово, и той ни изпързаля, после се нароиха много люспи от разни мошеници и все им вярвахме. За ПП работата е същата, президента се полъга, че са можещи и им повери правителство, те си направиха далаверите подмолно, а нас ни лъжеха нагло и доста народ гласува за тях. Като имаш впредвид, че всичко това е ставало с 30-40% от народа, какво става с останалите 60%, ходят за гъби нали!? Аз не съм непоправимо наивен, усещам от къде духа вятъра, надявам се много хора да са се ориентирали, но за жалост младите все още се лъжат и не усещат, че ги превръщат в
  • 38 Хахаха

    13 4 Отговор

    До коментар #30 от "Госあ":

    Те са влюбени в укрофашагите. Въпросът е , защо? Кой ги е възпитавал, в какви ценности, какви качества са придобили? Отговорът ще е печален....
  • 39 вседдев

    25 5 Отговор
    Как е възможно някои да гласува за тези паразити от ДАй България??? Според тоя мухльо трябвало да се гордеем че сме хранили бандера фашистите дето си избиха собствения народ, и да се радваме че сме бедни заради такива като този колхозник. За българите намя пари, а за други има хотели 5 звезди и храна на корем и 5 милиарда помощи в оръжия. Как е възможно някои да гласува за такива???

    Коментиран от #47, #48, #71

  • 40 земеделец

    21 4 Отговор
    Тайно помагате на Украйна и явно таковате майката на България.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 антибългарин

    5 5 Отговор
    тая мръсна проститутска нация трябва да са изтрие от лицето на земята
  • 43 аз и ти

    9 4 Отговор
    И С ЩАСТЛИВАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ ОТ СНИМКАТА С МАГНИТСКИЯ КЛИЕНТ! НАЛИ!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Страната ни ще ви съди

    18 4 Отговор
    рано или късно,предатели на националния интерес!Все ми се струва че ще има Народен съд 2!А дотогава,Гласувайте против продажниците на България!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 За едни паразити

    9 4 Отговор

    До коментар #39 от "вседдев":

    гласуват други паразити!Ще ги познаеш по минусите,които ще слагат!
  • 48 Хахаха

    12 3 Отговор

    До коментар #39 от "вседдев":

    Те са необразовани хора. Изучаването на английски език заменя всички останали знания, които те не получават. Английският им е необходим за да отговарят нещо подобно на това :,,Явол( немски.), мой господар..".
    От началото на 90- те всякакви преводачки станаха министърки и дипломатки само защото владееха английски. Но трябват и други качества и знания за държавните постове. Масаите също владеят английски. Не е лошо.
    Химлер - идеологията в действие. Хубавото в цялата история само едно- лицемерният еврофашистския интернационал си показа своята озъбена м у т р а . Вече няма как да лъжат умните.
  • 49 Позор си бе безродник.

    20 3 Отговор
    Малко ви остана да ни унищожите национални предатели. Но когато паразита победи гостоприемника и той загива .Природен закон.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ако беше за гордост

    16 3 Отговор
    щяха да го афишират още в началото.
    Историята и времето ще го постави на мястото му.
  • 53 ханкобрат

    17 3 Отговор
    панев,кирчо и асен трябва да се гордеят,че са нечистоплътни гейове
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Курдов

    6 5 Отговор
    Те не пускат тулупа в селото, той пита за поповата къща...
  • 57 Жалко

    9 3 Отговор
    Че 70%,от избирателите които подкрепят Русия не накажат политиците за своеволията си , но то и 40%от хората гласуват та е видна как оценяваме тези продажници
  • 58 яяй

    13 3 Отговор
    Директно повръщам от вида на това "лице", пардон газзз. Скрий се, бе!!!
  • 59 АРЕС

    11 3 Отговор
    ПанЕФФФФФФФФ ,хем си грозен хем си проСТ,а най вече си соросоидно изпраж......
  • 60 Демократично мислещите хора

    3 3 Отговор
    Вероятно се гордеят от тези кухи хвалби, изречени от наследник на комунист, отгледан с всички екстри на "справедливото" социалистическо общество, даващо привилегии на обикновенни селски подмазващи.
  • 61 хахаха

    4 3 Отговор
    помня, преди години, когато България се натискаше да е в коалицията на щатите в Ирак, как Сюлейман Паси се изцепи, че благодарният иракски народ ще нарече голям булевард в Багдад София....дали има такъв булевард там? :)))))

    Коментиран от #69

  • 62 Този е куку

    9 2 Отговор
    Ненормален политик. Изпратете го в Украйна да си направи селфи със Зеленски и с Подоляк, че много обича да се снима с важни личности. Пеевски се гордее, че е сниман с този палячо. България не само че не се гордее с задкулисните действия на Петков и Василев, но трябва да им търси политическа отговорнст. С тези си действия те доказаха че са лъжци и предатели, по същия начин могат да продадат и държавата ни. Вън от политиката на България, съд за лредателите.
  • 63 Коста

    2 2 Отговор
    Другите ясни. И Нинова в този кюп. И кой остана? Тук се възмущавате, но наричате Костя откачалник и гласувате пак за тези, от които сега се възмущавате. Жалко.
  • 64 пенко

    2 2 Отговор
    ГУЦИ-ГЪЦИ ПАНЕВ ---ПАДНЕТЕ ЛИ -- "ЗАПАДЪТ " ЩЕ ВИ ЗАКОЛИ -КОЛЕДНО !!!!!!!!!!!
  • 65 читател

    2 2 Отговор
    С встъпването в длъжност на Румен Радев, лъжата трайно се настани в българския политически живот. Този индивид сега лъже двойно. Първо защото Българския народ подкрепяше изплащане оръжие за Украйна. Подкрепяше го ГЕРБ, така твърдеше и ДБ. Той очевидно принадлежи към онези политически лицемери които се опитват да внушат на света че Българите сме русофили. И сега едва ли не да се гордеем че са изнесли контрабанда към Украйна.
  • 66 Диана

    3 2 Отговор
    Както виждам,за България е дошла 1942 година.Неминуемо ще дойде 1944.

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Моряка

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "Диана":

    Браво,Дианче,ама Народния съд не беше ли в 1945-а?
  • 69 Моряка

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "хахаха":

    При един уважаващ себе си народ,Пасито отдавна трябваше да се развява между Дондуков 1 и Дондуков 2.На метър от земята.Даже вече трябваше да се е изсушил като веяна скумрия.Атлантическа.
  • 70 Моряка

    0 3 Отговор

    До коментар #30 от "Госあ":

    Гениално,Госте,ама не украинците, ние ги избираме тези боклуци.Даже и не са толкова виновни от Америка за България и Сорос.Спомни си преди 33 години каква зган върлуваше по Ларгото и до Двореца.
  • 71 Моряка

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "вседдев":

    Имат си постоянен електорат,главно реститути и приватизатори,братовчедите на Костов.Не знам каква е тази къса памет,Байко бил крадец.Ами че той с неговите 2 -3 откранати милиарда е като невинна хризантема в сравнения с Ваню Костов.Последния приватизира промишленост за стотици милиарда.Например-имаше БГА Балкан и изведнъж изчезна.Ами Малкия Мук,дето прилапа БТК-ато.Ами Станишко- да не мислите че ей така,за нищо,подари вечно печелившето Параходство БМФ на Домусчиев,само за черните му очи?Такива примери- стотици.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове