21 Януари, 2023 20:10 6 253 499

Радев: Даването на оръжие за Украйна означава да гасим пожара с бензин, да се съгласим, че ще има още много жертви

  • румен радев-
  • оръжие-
  • украйна-
  • пожар-
  • бензин

Политиката е публична дейност и се прави от личности, които пред обществото обявяват своите идеи и как ще ги постигнат. Ако правиш нещо зад гърба на гражданите, не се ли минава в сферата на задкулисни договорки с чужди партньори. Така президентът Румен Радев коментира статията в „Ди Велт“

Радев: Даването на оръжие за Украйна означава да гасим пожара с бензин, да се съгласим, че ще има още много жертви  - 1
Снимка: БГНЕС

Не мога да приема позицията, че войната в Украйна е война на ценности, когато най-голямата ценност са мирът и човешкият живот. Даването на оръжие означава да гасим пожара с бензин, да се съгласим, че ще има още много жертви и да приемем позицията, че войната трябва да се води до пълен крах на едната страна, което неминуемо и постепенно ни тласка към глобален конфликт с възможност за ядрено самоунищожение. Това заяви президентът Румен Радев в интервю за Дарик радио.

Държавният глава припомни, че още в първите часове на инвазията е заклеймил войната като средство за решаване на държавни проблеми и че нищо не може да оправдае военната агресия на Кремъл. „Продължавам да отстоявам позицията си, че България не трябва да изпраща оръжие за този конфликт“, заяви президентът. По думите му, всеки, който защитава обратната позиция, трябва не само да познава дълбоките политически и исторически корени на конфликта, но и да представи анализ за рисковете и последствията от такова решение както по отношение на въоръжението ни, така и в социално-икономически план. Държавният глава допълни, че докато по-богатите държави в Европа могат да си позволят да изпращат още оръжие и да поддържат войната на икономическо и социално изтощение, защото имат резерви, то трябва да се помисли как това ще се отрази върху голяма част от хората в България, които живеят под линията на достоен начин на живот. „Мой дълг като президент е да мисля и да съм солидарен с тези хора“, допълни Румен Радев.

Държавният глава заяви, че с призивите да се постигне „мир чрез война“ стремглаво летим към антиутопията на Оруел и написаното от него „войната е мир“. „Днес не достигат оръжията, но ако в един момент започнат да не достигат хората, тогава какво ще правим?“, попита Румен Радев и посочи, че войната става все по-ожесточена, разширява своя пространствен обхват, форми и способи за бойни действия, което води до изтощение и представлява глобален икономически сблъсък, който в Европа се усеща от гражданите по инфлацията.

Политиката е публична дейност и се прави от личности, които пред обществото обявяват своите идеи и как ще ги постигнат. Ако правиш нещо зад гърба на гражданите, не се ли минава в сферата на задкулисни договорки с чужди партньори. Така президентът Румен Радев коментира статията в „Ди Велт“, свързана с организация, разработена по време на предишното редовното правителство, за износ на оръжие от България към Украйна. Държавният глава напомни също така, че заседанията на Европейския съвет са закрити и остава въпросът как медията е разбрала за позициите на българския премиер, изложени на това заседание.

В отговор на въпрос за чуждото влияние във вътрешната политика на България и дезинформацията президентът посочи, че „Балканите и в частност България никога няма да изпаднат от радара на много държави“ в това отношение. Румен Радев припомни за обилно отразените в медиите случаи на разбити шпионски мрежи у нас и допълни, че Русия не е единствената страна, която използва способи на влияние, като даде пример с деструктивното влияние на граждани на друга държава, на които през 2017 г. са наложени принудителни административни мерки за дейност на наша територия в разрез с българските закони и националната сигурност. „Факт е, че различните държави използват различни способи. Факт е, че имаме политици, анализатори, медии, които се захранват с грантове“, заяви президентът и призова за дискусия за необходимостта от законодателни промени, които да регулират финансовите потоци и свързаната с това възможност за разпространяване на чуждо влияние, за да е ясно за какво се използват тези средства. Румен Радев добави, че не може да се отрече, че тези, които получават средства под различни форми, стават и проводници на някаква политика. Във връзка с дезинформацията той даде пример с публикация от края на декември на българска медия, която със закъснение от повече от две години прави новина от доклад на Държавния департамент на САЩ, излязъл през август 2020 г., измисляйки събития и добавяйки имена, в случая това на българския президент. С изумление прочетох това дописване на доклада, което беше безкритично подето от други медии, заяви държавният глава.

За мен е важно цените на горивата в България да бъдат поносими за българските граждани, заяви Румен Радев в отговор на въпрос за рафинерията в Бургас. „Когато служебното правителство пое управлението в страната, цените бяха едни от най-високите в Европа. Сега ние сме с най-ниските цени, много по-ниски от тези в държави, които продължават да обработват руски петрол“, посочи президентът. Той подчерта, че рафинерията в Бургас е българска и призова тези, които вземат решенията за дейността ѝ, да се водят от българския интерес. Президентът посочи, че е необходим ясен анализ на рисковете при затваряне на рафинерията. „Ако тя престане да съществува, ни очакват поне няколко месеца на голямо сътресение“, заяви Румен Радев и допълни, че е необходимо решение за сложната логистична система на доставки и за мрежата на пласмент при затваряне на рафинерията.

Носителите на бъдещия просперитет на нацията са децата и младите хора, затова за тяхното развитие трябва да отделим най-голяма инвестиция, заяви Румен Радев. По думите му, няма как да се постигнат „красивите“ цели и амбиции, които политиците си поставят, ако няма какво да обединява децата ни още в най-ранна детска възраст и ако те не се възпитават на ценности, любов и лоялност към България. Според Румен Радев е от изключително значение младите да познават и да се гордеят с приноса на България и нейното културно наследство в световен план, а това няма как да се случи, ако българските автори продължават да отпадат и да се маргинализират в учебниците, ако младите четат подменената си история или се сблъскват със системен нихилизъм. „Големият въпрос е как да се интегрираме във все по-глобалния свят, без да изгубим национално самосъзнание и нашия суверенитет“, заяви Румен Радев. По думите му, няма как България да развива конкурентна икономика, наука, спорт, изкуство, когато младите ни хора, които след 10-15 г. ще бъдат основната движеща сила в нашето общество, днес заемат челните места в Европа по алкохол, тютюнопушене, употреба на наркотици, обездвижване и затлъстяване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 206 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    221 205 Отговор
    Този пуч трябва час по скоро да бъде свален НАЙ ВРЕДНИЯ И ОТРОВЕН ТАРИКАТ ЗА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #5, #21, #37

  • 2 Бай Канур

    268 165 Отговор
    Всеки с повече от 2 грама мозък е на същото мнение. ОСтаналите са безкрупулни търговци на оръжие и смърт и техните слуги

    Коментиран от #22

  • 3 мутро фанова

    186 129 Отговор
    наше момче,с червен документ!
  • 4 така така

    135 61 Отговор
    Еми защо тогава дадохте оръжие, ти Корнела от БСП?

    Коментиран от #455, #465

  • 5 Бай Канур

    99 53 Отговор

    До коментар #1 от "АБВ":

    Ще ти се ама няма. Дорде не изрие всичката сган от държавата

    Коментиран от #11, #47

  • 6 Агата Кристи

    196 114 Отговор
    Тоя е РУСОФИЛ номер 1 в България !!!

    Коментиран от #116, #208, #350, #351

  • 7 Стига стари дъвки!

    144 75 Отговор
    А да се жертва една държава или цяла Европа не е ли по жестоко?

    Коментиран от #370

  • 8 Путлериска подлога

    148 144 Отговор
    е този
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Цветан

    136 88 Отговор
    Е, ние не даваме оръжия на агресора, че да гасим пожар с оръжия?!
  • 11 ЗНАЧИ

    62 40 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Канур":

    Трябва да почне от ТЕБ !!!
  • 12 Боже

    113 94 Отговор
    Курица не птица,Болгария не за граница,а?Този яко го държат между чатала братушките и не само те.

    Коментиран от #139

  • 13 Болшевик

    118 83 Отговор
    А ми другарю Радев,депозирай една подписка за помощ с българско оръжие за Русия. Така силите ще са 50 на 50 а и товарищ Путин ще те цуне по челото от благодарност за добра работа в полза на Кремъл.

    Коментиран от #70, #382

  • 14 Курд Околянов

    97 22 Отговор
    И все пак ние сме обявени за най-големия доставчик на оръжие в Украйна.

    Коментиран от #31

  • 15 Напротив

    122 113 Отговор
    Урока от втората световна е научен. На диктаторите не се правят отстъпки с територии от суверени държави, защото те не се задоволяват само с тях, а винаги стават все по-алчни.Грешката и слабостта която беше допусната през 2013 сега не се повтаря за радост. Отстъпките пред диктаторите не са начин за постигане на мир, а рецепта за пълномащабен световен конфликт. Точно затова никога отстъпки за терористичния режим на Путлер, а пълномащабна помощ от целия свят за нападната суверенна страна Украйна.

    Коментиран от #180, #429

  • 16 Хавала

    72 39 Отговор
    Хамериканциите как угасиха войната с японците с две ядрени центровки!
  • 17 Тото

    104 58 Отговор
    Еее Немога да повярвам един да каже истината.

    Коментиран от #86

  • 18 Коректен

    114 139 Отговор
    Подобни глупости изречени от резидента директно ни поставят в една група със северна корея, иран и т.н.
    Руснаците са агресори и трябва да се разкарат максимално бързо от Украйна. България е в ЕС и НАТО и решението да се помага на една суверенна държава да се защитава от агресора е общо за всички.
  • 19 Българин

    107 109 Отговор
    Няма по лицемерни и подли същества от доброволните руски роби а това от Дондуков 2 е най-гнусното!
  • 20 Жоро

    53 36 Отговор
    За това Радев си има Гълъб на мира! хаха
  • 21 ХАХАХА

    62 35 Отговор

    До коментар #1 от "АБВ":

    Прав си .ХАХАХА Избираме такъв като Десин Роско и цъфваме и връзваме, нали? ХАХАХА
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Тоя ол.и.гофрен

    81 90 Отговор
    Продължава да говори глупо.сти
  • 24 Що да не е така

    88 100 Отговор
    Нали...., най-добре направо да пишем Украйна руска и няма проблеми....после Молдова, Литва, Латвия , Естония.... Най накрая и България....това му е в главата на този национален предател....

    Коментиран от #67

  • 25 Истината

    75 72 Отговор
    Русофилите винаги с удоволствие са обслужвали всякакви руски интереси и мераци, а етичните, религиозни и морални норми изобщо не са били пречка пред тях!
  • 26 Мунчо

    73 62 Отговор
    Крепостен селянин
  • 27 Майна

    76 74 Отговор
    Кажи и м като български президент ,че българския народ получи свободата си от Русия!
    Кажи, че ние имаме историческа свързаност с Русия...
    Какви ги мънкаш ,бе,..
    Нали си спомниш,че каза, че Крим е руски и затова народът гласуза теб...
    Какъв български генерал си без смелост да отстояваш волята на българите?!
    Срам ме от теб!

    Коментиран от #42, #263

  • 28 БСП на Бунището

    85 72 Отговор
    И да оставиш руския комунистически Окупатор с диалог отново да завладее половин Европа и Азия ли бе,червен цървул гнусен...Ти си СРАМ за Българския Пагон!!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ХАХАХА

    19 16 Отговор

    До коментар #14 от "Курд Околянов":

    Абе ти да не си футболиста от "Сборная"?
  • 32 Коректен

    75 70 Отговор
    Национален предател е този и заради такива като него ни мразят и от изток и от запад. Пожелавам му като приключи войната да си остави българския паспорт и да заминава за русия.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Баба ти от Украина

    61 48 Отговор
    Прав си вожде За теб по добре да ги оставим да ги избият Ами ако бяхме ние потърпевши и никой не ни помогне . То на чужд гръб 100 тояги са малко
  • 35 Лъчева болест /Уикипедия/

    14 16 Отговор
    Като трета фаза на заболяването се развива пълната клинична проява на лъчевата болест. Това е периодът в който настъпва смъртта. Характеризира се с трескаво състояние на индивида, алопеция (окапване на косата), кръвоизливи. Настъпилата смърт най-често се дължи на инфекция (имунната система е изключително компрометирана след облъчването) или на кръвоизлив в жизненоважен орган.

    Коментиран от #43

  • 36 Импийчмънт

    56 56 Отговор
    Немедленно
  • 37 ТтТ

    74 76 Отговор

    До коментар #1 от "АБВ":

    Това е най-долния президент на България!

    Коментиран от #363

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 СТЕФАН

    68 29 Отговор
    Странно изказване на Радев, след като неговото собствено правителство подкрепя даването на оръжия.

    Коментиран от #61

  • 41 Между.Издирване на убиеца

    41 4 Отговор
    България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите
  • 42 Фелибелия

    65 56 Отговор

    До коментар #27 от "Майна":

    В русофилията няма логика и не може да има. Тя е някакво перверзно чувство на религиозна вечна признателност и инстинкт на подчинение и слугинаж към Русия.
  • 43 Това е

    10 5 Отговор

    До коментар #35 от "Лъчева болест /Уикипедия/":

    ако не ги изпепели ядрената гъба.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Винету

    46 65 Отговор
    Този резидент е позор за България, Б.Б. е цвете в сравнение него!
  • 47 Онзи

    10 5 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Канур":

    Съкрати си двете букви след "бай" и си остани с трите ИСТИНСКИ , стига да си мъж...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Само питам

    65 53 Отговор
    Радев, коя е твоята родина майка, България или Русия?

    Коментиран от #94

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Георги

    37 8 Отговор
    Даването на оръжие за Украйна означава, че с какъвто аршин ги мерите с такъв ще ви мерят и те, Стара Балканска поговорка.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Госあ

    44 40 Отговор
    Най добре е Радев да управлява със служебни правителства до края на мандата си. Затова е съвсем естествено да ходим за гъби на изборите, отколкото да гласуваме за разни хелминти. Възраждане предлага някаква промяна, но не съм убеден в тях, за да гласувам. Всичко останало е подмяна. Това е от ясно по ясно.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ДЯДУ РОГЛЮ

    20 11 Отговор
    АМИ НЕ ДАВАИТЕ ШТО ДАВАТЕ
  • 57 Хохо Бохо

    61 59 Отговор
    Радев казва:
    Да не даваме оръжие на Украйна за да не пречим на руските фашисти да убиват украинците.
  • 58 Българин

    58 53 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор!

    Коментиран от #202

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Или

    17 6 Отговор
    да подадеш въжето на осъдения.
  • 61 Госあ

    44 8 Отговор

    До коментар #40 от "СТЕФАН":

    Неговото правителство, между другото, изпълнява парламентарно решение.

    Коментиран от #175

  • 62 Цццццц

    40 49 Отговор
    ИМПИЙЧМАНТ!!!
  • 63 Чочо

    32 10 Отговор
    Ами то и без оръжие ще има много жертви,но само от една страна......тази на безсилните.
  • 64 тома

    38 26 Отговор
    Този ли каза мутри вън и му клюмна юмручето като станаха с тиквата големи друшки
  • 65 Наблюдател

    46 55 Отговор
    Позицията, която г-н Радев изрази, е позорна, защото в нея имплицитно стои посланието, че Русия ще победи в този конфликт и е добре Русия да победи.

    Коментиран от #72

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Различен

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Що да не е така":

    Амин !!!
  • 68 Истината

    49 50 Отговор
    Когато един луд фюрер начело на нация от маниаци, смятащи се за велики се опитват със сила да наложат на цялото човечество своето разбиране за морал, правила и световен ред всеки призив за неутралитет и пацифизъм означава единствено путинизъм и подкрепа за руският агресор!
    Украинците се нуждаят от помощ за да се защитят от агресора. Да не се помага означава да им се каже: предайте се, приемете робството и подчинението и целунете руския ботуш.

    Коментиран от #80

  • 69 Мнение

    63 44 Отговор
    Аман от вашата платена укро пропаганда!Политиците взеха да ни мислят за украинци.Я излезте навън да видите хората как псуват Кирчо и Кокорчо ,защото тайно са изнасяли оръжия и сме плащали бензина по-скъп,за да дават репарации във вид на гориво на укрите.А за 5-звездните хотели и 40-те лева на ден да споменавам ли?!
    Над 80% бяхме против даването наморъжия,а и в НС решиха да не се дава,а тайно са изнасяли зад гърба на всички!!!
    Радев е прав.Пожар с оръжия не се гаси.Ние сме близко и ще пострадаме.Конфликтът там е на път да се превърне в световна война заради корумпирани политици,които взимат проценти от сделките с оръжия.

    Коментиран от #73, #277

  • 70 Той

    44 42 Отговор

    До коментар #13 от "Болшевик":

    Другаря Радев забрави как кисна в едно кафе в Москва заедно с жена си.Така го посрещна Путин,а Бойко се кефеше публично.Помниш ли ,Радев?Защото не всички българи сме късопаметни.
  • 71 Мда

    41 47 Отговор
    Съжалявам, че съм гласувал за този кремълски слуга!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Я па тоА

    40 42 Отговор
    Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.
  • 75 Курд Околянов

    62 40 Отговор
    Сега щяхте да пишете на книжовен турски език със столица Анкара, ако не е била Русия.

    Коментиран от #76, #96

  • 76 Госあ

    22 15 Отговор

    До коментар #75 от "Курд Околянов":

    Мислиш ли, че на простолюдието му пука ?
  • 77 Истината

    36 46 Отговор
    Всички приказки, че България не трябва да взима страна, означават
    България да бъде формален член на ЕС и НАТО и руски троянски кон в тези организации. А в ситуация като днешната, когато един луд фюрер начело на държава от маниаци, които смятат, че са велика и неповторима нация, подобна позиция е национално предателство!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 РЕАЛИСТ

    22 16 Отговор
    Някакъв полски генерал , бивш началник на сухопътните войски казва, че 100-те танка , които не ще дадат на Украйна, нищо няма да променят. Иска ми да се мобилизират всички украински мъже бежанци в западните държави. Тоя не знае ли, че това противоречи на законите на ООН за бежанците. В Украйна дали ще повиквателна за армията на не мъж без на ръка по рождение. Докъде стигнаха.
  • 80 А, не

    34 13 Отговор

    До коментар #68 от "Истината":

    Я си помисли кой е агресора от 2015 г.
  • 81 Само питам

    44 47 Отговор
    Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава. Държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?
  • 82 Радев

    35 36 Отговор
    Ти да не би да поддържаш терориста и диктатор, военнопрестъпника вова???
  • 83 Българин

    47 39 Отговор
    Днес само можем да се убедим, колко актуално звучат думите на покойния историк проф. Пламен Цветков: „След 9-ти септември ни разделиха на човеци и нечовеци. В България днес живеят две нации – едните се подчиняват подсъзнателно на всичко руско и съветско, а останалите се опитваме да бъдем българи”.
  • 84 Госあ

    30 12 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    Глей са, най отличителната черта на робите е, че са неграмотни или полуграмотни и нямат професии. В обслужващата сфера са. Звучи ли ти познато ? Треаше само планктона да смените кирилицата с латиница, както искаше коноподобния ви представител от пловдивско и всичко щеше да е като по учебник. И писменост нямаше да имаме.
  • 85 Госあ

    33 34 Отговор
    Същността на доброто е: да опазваш живот, да развиваш живот, да изведеш живота до най-висшата му стойност. Същността на злото е: да увреждаш живот, да възпираш живота в неговото развитие. Русия върши Зло и с право я наричат Империята на злото. И всички, които я подкрепят всъщност служат на Злото.

    Коментиран от #102

  • 86 ИМПЕРИАЛИСТ

    34 47 Отговор

    До коментар #17 от "Тото":

    Войната в Украйна ще свърши, когато изгоним от БЪЛГАРИЯ всички руснаци, а за русофилите като Радев, организираме заведения за превъзпитание …Слава Богу, и слава на Украйна, че на БЪЛГАРИТЕ най-сетне им се отвориха очите за "Авантюрите на русия в ...........България".
  • 87 Доктор Рачо Петров

    18 30 Отговор
    Лекувам русофили от патологична омраза, истерия и българофобия. По стара и изпитана рецепта. Гарантирани резултати!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Значи

    4 11 Отговор
    Ако не те изпепели ядрената гъба, тогава следва лъчевата болест. УИКИПЕДИЯ: Като трета фаза на заболяването се развива пълната клинична проява на лъчевата болест. Това е периодът в който настъпва смъртта. Характеризира се с трескаво състояние на индивида, алопеция (окапване на косата), кръвоизливи. Настъпилата смърт най-често се дължи на инфекция (имунната система е изключително компрометирана след облъчването) или на кръвоизлив в жизненоважен орган.
  • 91 дядото

    31 18 Отговор
    българия и народа имат нужда от лидери с такава позиция,които обаче трябва да направят необходимото за нейното реализиране.продалите се на интересите на чужди държави да вървят по дяволите
  • 92 Българин

    39 37 Отговор
    Румен Радев е най-достойния български президент,който поставя на първо място националния интерес на българите.Браво!

    Коментиран от #95, #97

  • 93 Госあ

    31 37 Отговор
    Руският писател Достоевски е казал, че "Цялото бъдещо щастие на човечеството, не струва колко една пролята днес детска сълза." Досега 460 украински деца са загинали от руската "военна операция" и нейните благородни цели. И всеки, който защитава психопата Путин и руските мародери, садисти и убийци става съучастник в тези убийства.

    Коментиран от #107, #174

  • 94 555

    28 36 Отговор

    До коментар #49 от "Само питам":

    На тоя да му се иска импийчмънт и да се съди за предателство и шпионаж в полза на друга държава.Тоя ще ни изкара и от НАТО и ЕС.
  • 95 Българин

    35 33 Отговор

    До коментар #92 от "Българин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. Доброволните руски роби не сте българи а само роби. Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си!

    Коментиран от #99

  • 96 Йона

    32 22 Отговор

    До коментар #75 от "Курд Околянов":

    Ти явно си руснак, който още вярва, че Ленин е измислил азбуката. Но, време е да разбереш, че българите са дали на Московивта азбука, книжовност, църковни книги и първия ви патриарх. До днес във руските църкви пеят на старобългарски. Ама,...

    Коментиран от #105

  • 97 Истината

    34 35 Отговор

    До коментар #92 от "Българин":

    Радев е най-големият руски отпадък в България!

    Коментиран от #106

  • 98 Пею

    38 36 Отговор
    Румен Радев е достоен президент.Така мисли 90% от обществото.Ще гласувам само за него.
  • 99 Кирчококорчовците

    35 16 Отговор

    До коментар #95 от "Българин":

    Българи ли са?????
  • 100 Ама, че долно човече

    30 37 Отговор
    Като си голям миротворец, що не отиде при Путлер, да го накараш да спре да убива. Рашистка мижитурка е Зеления чорап.
  • 101 Павел Николаев

    25 16 Отговор
    Ей сега вече съм горд българин!
  • 102 Госあ

    8 6 Отговор

    До коментар #85 от "Госあ":

    Първата половина добре, но втората е лепната ни в клин, ни в ръкав.
  • 103 Курд Околянов

    47 23 Отговор
    Добрият политик трябва да пази народа си от война. А Бисмарк е казал: С Русия не се воюва, с Русия се преговаря.

    Коментиран от #123

  • 104 Време е

    31 22 Отговор
    Президентът да обяви военно положение и всички продажни крадливи атлантици в затвора

    Коментиран от #111

  • 105 Курд Околянов

    13 3 Отговор

    До коментар #96 от "Йона":

    А ти пишеш на български.

    Коментиран от #112

  • 106 Курило те зове

    28 21 Отговор

    До коментар #97 от "Истината":

    Ако той е такъв следователно и онези,които са гласували за него са такива,а те са мнозинство и ти ги обиждаш.Що не вземеш ти да се разкараш,а обидите да си ги говориш на огледалото?!
    Разбирам,че ви е яд на руснаците,че са ни освободили обаче не е нужно в чужда война да ни забърквате,защото и вие ще се забъркате и живи може да не излезнете...
  • 107 Госあ

    36 22 Отговор

    До коментар #93 от "Госあ":

    Първо трябва да започнеш с децата в Крим, Донецк и Луганск избити от бандерите и след това да продължиш с живия щит от цивилни използван по време на първата фаза на СВО, която вече свърши. Втората ще има само печени бандери. И накрая наистина, може да се каже и за косвените жертви на СВО
  • 108 Само питам

    31 34 Отговор
    Какво всъщност иска недоразумението Радев? При липса на помощ Украйна щеше да бъде превърната в един огромен концлагер, Буча щеше да е повторена във всеки украински град а Молдова и Грузия щяха да са следващите в списъка за "денацификация". А Радев, Йотова, Нинова, Костя Копейкин и другите продажници от петата колона на Москва щяха да се тълпят на Орлов мост да чакат "асвабадителите".
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Некоректно

    20 25 Отговор
    Излагация!А има ли мирни преговори,затишие,предпоставки,защо не говориш за това?Хайде като Нинова поискай мир във въздиха,не диалог с лидерите
    А само до мир ли е, а териториите?Един унищожител на друг народ с военно надмощие и бруталност,спря ли да руши и убива?.Но да не се дава на жертващите се,които не са равностойни по въоръжение,е меко казано нехуманно.Не че имаме кой знае какво,но рамките на възможното.
  • 111 Хохо Бохо

    30 6 Отговор

    До коментар #104 от "Време е":

    Точно!
    Тиквата е крадлив евроатлантик и е за затвора!

    Коментиран от #126

  • 112 Йона

    20 14 Отговор

    До коментар #105 от "Курд Околянов":

    Да, пиша на български и съм горд, че съм българин, а не руснак.

    Коментиран от #125

  • 113 44444

    25 23 Отговор
    Ми да се върнат ватн иците обратно в кочината и мирът настъпва автоматично.
  • 114 Ама вето на изпращането

    16 10 Отговор
    на оръжие не наложи. Лесно е да се плямпа. Вече не вярваме на плямпане.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ИВАН

    33 33 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ!Украйна ще изчезне от картата,защото това е една измислена фашистка държава.Русия ще победи напук на Запада и подръжниците му.

    Коментиран от #121, #130

  • 118 Скрийй се

    28 26 Отговор
    Аман от руски мекерета.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Курд Околянов

    29 19 Отговор
    Путин не позволява да бият руснаци като българин в Северна Македония.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 26 Отговор
    НИКАКВО ОРЪЖИЕ за УКРАЙНА
  • 123 Хохо Бохо

    34 29 Отговор

    До коментар #103 от "Курд Околянов":

    Когато помагаме на Украйна, ние се предпазваме войната да не стигне до нас.
    Иначе Путин ще реши и нас да ни денационализира...

    Коментиран от #132, #133, #165, #377

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Всички

    5 7 Отговор

    До коментар #111 от "Хохо Бохо":

    ГЕРБ ПП ДБ БСП всички са

    Коментиран от #134

  • 127 78907

    29 20 Отговор
    Истинските украинци са наши братовчеди по произход и ген с оглед бългорското присъствие векове назад преди Екатерина да заграби тази земя и нарече Новорусия.В Украйна е гроба на Кубрат,в Запорожие на Аспарух ,случайно ли е.Прави ми впечатление ,че бежанци от Украйна които си намериха работа, започнаха правилно да изговарят думите на български без акцент.Докато мамашките и 20 г.да живеят тук не могат.

    Коментиран от #220

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Демократ

    31 25 Отговор
    Това изказване доказва, че този човек окончателно и безсрамно иска да обяви пред света, че България е путинска колония. Той забравя обаче,че не е собственик на държавата и хората и никой не му дава право да си мисли,че е народа.
  • 130 Да живее РУСИЯ

    23 26 Отговор

    До коментар #117 от "ИВАН":

    Путин е велик
  • 131 Станислав

    12 14 Отговор
    Как по добре да го каже човек!!
    Ще чакам да видя как ДБ и ПП ще го опровергаят!!
  • 132 Курд Околянов

    22 10 Отговор

    До коментар #123 от "Хохо Бохо":

    И как точно се предпазваме? Сигурно имаме противоядрен щит ?

    Коментиран от #142

  • 133 Госあ

    13 12 Отговор

    До коментар #123 от "Хохо Бохо":

    Да, ще ни денационализира с енергетика и пазари за селскостопанска продукция.

    Коментиран от #143

  • 134 Хохо Бохо

    14 17 Отговор

    До коментар #126 от "Всички":

    ПП и ДБ са евроатлантици,
    а другите са само крадливи..
  • 135 Ханс Балдунг

    26 21 Отговор
    Импийчмънт, веднага!
  • 136 911

    28 19 Отговор
    Чудно, защо като ходи в страни в Европа не им обяснява, че се въвличат във войната и, че като не помагат на нападнатия е начин за спиране на войната. Само тук плещи глупости защото има безмозъчни да му вярват. Тъ пак
  • 137 Перко

    34 27 Отговор
    Даването на оръжия на Украйна означава,че сме съпричастни със страданията на украинския народ.Означава,че ще полеем с малко вода огромния пожар запален от путин.Означава,че сме против безумието на кремълския диктатор.Всичко друго е лицемерие,защото,иначе пожара ще спре ,когато изгори всичко ,което може да гори в обсега на путьовите оръжия.

    Коментиран от #145, #149

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 44444

    26 16 Отговор
    Ти какво предлагаш? Да се приберат в Киев и пито платено. Защо не посъветваш Пут ин да се изтегли на границата и войната ще угасне на мига.
  • 141 А кво предлагаш, бе Чорап?

    30 20 Отговор
    Да се предадат и да страдат столетия? Егати логиката. Що не работиш активно ватниците да напуснат Украйна и да си ползват външните клозети в Москва.
  • 142 Бегай

    23 14 Отговор

    До коментар #132 от "Курд Околянов":

    Ами разчитаме Украйна да спре безумеца-ей така се предпазваме.

    Коментиран от #170

  • 143 Хохо Бохо

    16 17 Отговор

    До коментар #133 от "Госあ":

    К.ви пазари бре? Вече не ползваме руски горива.. Не търгуваме с Русия.. нали са под санкции?
    Имаме си необятния европейски пазар...

    Коментиран от #150, #166

  • 144 Червен галош

    20 15 Отговор
    Какво пречи на въшкарите да си заминат в кочитата и войната ще спре,иначе ще стане като у нас 45 години концлагер....
  • 145 Хахаха

    24 21 Отговор

    До коментар #137 от "Перко":

    Какво отношение вие имате към украинския народ? А състрадание към сръбския народ имахте ли, когато сте пуснали самолетите да бомбардират Белград, в резултат на което загинаха хиляди деца и възрастни?
    Състраданието ти само и единствено към стомаха си 7маш. Във всяко руско семейство има членове от Украйна. Те са свързани един с друг. А ти, като т ъ п а т а клюкарка си пъхаш носа си там, където нямаш работа, ,,състрадател" .

    Коментиран от #168

  • 146 Абсурдистан

    29 23 Отговор
    Странно е бивш военен и настоящ главнокомандващ да говори такива откровени глупости! Какво предлага чорапа, да помогнем на Кремъл за да свърши по-бързо войната? Или нова военна стратегия ако някой ни нападне, да откажем предлаганата помощ, да изуем гащи и да се наведем?!? Този индивид е тотално зависим от Кремъл!

    Коментиран от #157, #256

  • 147 Асоциален Примитив

    10 6 Отговор
    СТИГА БРЕ ПУСТИНЯК А ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Госあ

    15 15 Отговор

    До коментар #137 от "Перко":

    За да сме съпричастни със страданията на украинския народ от който една голяма част са руснаци, би трябвало да изпращаме руски оръжия, които са ни научили да произвеждаме и дали, на Русия 💁 За да свърши по бързо СВО. Иначе, абсолютно подкрепям приема на нуждаещи се бежанци от Украйна, но може би не в четиризвездни хотели, за да пълним гушите на хотелиерите, а в държавните почивни бази. Съгласен съм да не е и в бежански лагери с палатки, фургони и телени огради. Не за друго, а защото са ни близък народ, участвал в Освобождението ни под руската команда.
  • 150 Хахаха

    10 7 Отговор

    До коментар #143 от "Хохо Бохо":

    От който ще пазаруваш ябълките и правите краставици.
  • 151 Никси

    5 8 Отговор
    като гледам тоя Министър дето си го назначил , гаси в момента пожара с Бензин Н-100 от ОМV , цяла цистерна е прикарал с светли горива от клас-3 , познах го по кемлеровите табели и хванал пистолета с маркуча , то добре че не е клас-2 че тогава ще се види самия в приключение с газта , еле па клас-9 канцерогенните отровни химикали , но и Бензина е опасен , въпроса как ще угаси пожара !!!.
  • 152 Баста 🇺🇦

    26 22 Отговор
    Радев е кремълска панрофка.
  • 153 по-скоро

    23 16 Отговор
    ИМПИЙЧМЪНТ.....
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Ако раде

    19 19 Отговор
    Направи партия вече има моят глас
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Курд Околянов

    16 15 Отговор

    До коментар #146 от "Абсурдистан":

    Не трябва да съдействаме на Украйна да бъде напълно опустошена. Това е хуманното.
  • 158 Хахах

    21 19 Отговор
    Мекере си беше , мекере си остана радеффф
  • 159 Стига

    20 18 Отговор
    Ни изнася лекции за политики самовлюбен високопарен руски боклук.Ксжи как ти задкулисно си напълнил президенството с ДС съветници и мултаци Как правиш политика като дават на мултаци орден Стара планина.Ти си по-опасен от Толупа с твоите масонски и руски зависимости.Ти си по-голям шарлатанин от всички ,надмина Боко.
  • 160 Дан

    18 7 Отговор

    До коментар #44 от "Жоро":

    Я кажи сега кой копа и изнася?
    И ми кажи колко процента са в полза на държавата.
    Жокерче!
    Дънди ...........
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 то бива, бива, но...

    24 20 Отговор
    Още какво трябва да чакаме да се случи, че да вземем страна по въпроса? Може би да чакаме да стигнат до София? Колко необявени войни води Путин откакто е на власт, без да се намесва никой с цел да не се получи екскалация? Грузия, Абхазия, Чечня, заплахи за мМолдова ако се откаже от неутралитета си, намеса в конфликтите в Сирия и между Азербайджан и Армения, окупация на Крим, сега югоизточна Украйна.Този човек няма да се спре докато му се отстъпва и може да бъде да бъде спрян само ако бъде принуден. Друг начин няма, дори това да заплашва унищожение на планетата. Иначе руснаците пак ще я унищожат, но по бавно и с жестоки изтезания на всеки изпречил се на пътя им.
  • 163 Браво радев

    19 20 Отговор
    Каза им го
    Някой хора газ пикаят толкова много че май няма да се налага повече внос
  • 164 Ужас

    27 18 Отговор
    Ей ви още руска пропаганда от президента ако скоро не сте слушали. Ужас и безумие .... и това от бивш военен на НАТО!

    Коментиран от #173

  • 165 Тц тц тц

    29 20 Отговор

    До коментар #123 от "Хохо Бохо":

    Само манипулирате.Едва ли Путин ще тръгне други да завладява,защото ние не бесим с кабели бремнни жени и не горим живи хора,които са заковани на кръст.Путин влезна там да защити рускоговорящото население,което 8 г. тормозеше киевския режим,а вие искате да стане ядрена война с това наливане на оръжия.Защо не питате хората от Донбас какво искат?
    Лъжете,за да дават нон стоп пари и оръжия...Зеления вече има 2 милиарда на лична сметка.
  • 166 Госあ

    24 14 Отговор

    До коментар #143 от "Хохо Бохо":

    Необятния европейски пазар викаш 😂 които ни заринаха с вурстове трето качество и гръцки зеленчуци.
  • 167 Мнение

    22 18 Отговор
    Този Изкукурига!!! Не е за вярване!
  • 168 Коко

    19 14 Отговор

    До коментар #145 от "Хахаха":

    За кои хиляди жертви говориш, троле? За убитите от сърбите ли?
  • 169 """"'''''

    19 11 Отговор
    Оръжие се дава за да се спаси живот,за отбрана от агресор.Не виждаш ли кои са жертвите,кои градове са унищожени?.Защо изпрати самолет за пребитото момче е РСМ,нали защото е българин и жертва?А ако не беше?Чия история е фалшива?Имало ли е и украинци в руско-турската война и от кои епархии започва подготовката,от Север или от Юга на Руската империя?Къде е Самара?Защото все говорят за освободители,но са участвали,не само руси,а много националности.
  • 170 Курд Околянов

    15 16 Отговор

    До коментар #142 от "Бегай":

    Не трябва да съдействаме на Украйна да бъде напълно опустошена. Това е хуманното.
  • 171 попонай

    11 11 Отговор
    Гн президента па нищо не е разбрал.
    Не им ги дали, а им ги продали ..
  • 172 Хохо Бохо

    20 20 Отговор
    Май сега трябва да помислим как да извадим мутрата от президентство?
    МУТРО, ВЪН!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 един от многото

    10 6 Отговор

    До коментар #93 от "Госあ":

    Ами като си почнал да пишеш по темата давай по изчерпателно , обясни на читателите каква е тази "алея на ангелите" , и защо е направена!
  • 175 СТЕФАН

    7 7 Отговор

    До коментар #61 от "Госあ":

    Няма значение, че има парламентарно решение. Има 1001 начини да не се изпълни или да се забави. Кирил Петков доказа на практика това.
  • 176 Мислещ

    20 15 Отговор
    Ако България я нападнат значи ние нямаме право да се защитава ме трябва да се предадем мирно и тихо така ли Президенте ?

    Коментиран от #182

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Как

    22 20 Отговор
    Президентът се оказа шашкънин.Язък че гласувах за него. Спечели и веднага се демаскира като платен агент на КГБ. Не му стига пенсията от нато ами иска пенсия и от путин.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Хахаха

    27 12 Отговор
    Един от противниците на изпращането на танкове беше депутатът от Бундестага от опозиционната дясна партия (AfD) Петер Бистрон.

    „Германски танкове срещу Русия в Украйна. Вашите дядовци вече са правили такива опити и то заедно с всички тези мелници и бандери. И с какъв резултат? Ужасно страдание, безброй милиони мъртви и от двете страни. И все пак руските танкове вече бяха тук, в Берлин. И два от тях са още тук, наблизо, точно един до друг. И вие всяка сутрин минавате покрай тях и трябваше да запомните това“, каза той от парламентарната трибуна.

    Коментиран от #186

  • 182 По-мислещ

    8 5 Отговор

    До коментар #176 от "Мислещ":

    И нашия в Сев. Македония се е защитавал, а сега е в интензивното.
  • 183 Стига

    22 19 Отговор
    Ни изнася лекции за политики самовлюбен високопарен руски боклук.Ксжи как ти задкулисно си напълнил президенството с ДС съветници и мултаци Как правиш политика като дават на мултаци орден Стара планина.Ти си по-опасен от Толупа с твоите масонски и руски зависимости.Ти си по-голям шарлатанин от всички ,надмина Боко.
  • 184 сбъркани хора

    20 13 Отговор
    Руската империя няма нищо общо със сегашната Руска федерация. В заключение няма случай в световната история " империя" да е освободила някого. Всяка такава война цели завладяване на територии.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Обаче

    4 2 Отговор

    До коментар #181 от "Хахаха":

    Пиша ти 1000 +
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 „ФУРАЖКАТА ДЕФОРМИРА ГЛАВАТА”

    15 12 Отговор
    НАДПИС НА ВХОДА НА ГРУ В МО.ВА☝
  • 191 Емо

    22 15 Отговор
    Радев, ти беше добър офицер, но си лош държавник и некадърен политик. Обгради се с хора верни, но не особено умни. Както и да анализираш международната политика, икономиката и военните конфликти, не можеш да не забележиш, че от 15 години руските медии подготвят народа си, че ще има война, защото НАТО ще нападне Русия да й вземе ресурсите. Което направиха политици и олигарси в Русия и в България, с кражбите и преразпределянето, го има само в най-западналите бананови републики. Никой не е толкова глупав, че да води война за ресурси, за запада политиката на канонерките е отдавна минало, защото няма нужда от това. Но е актуална за руската агресивна политика. Тя се нуждае от колонии и експанзия. Радев, ти въобще не мислиш за обикновените хора и ги предаде. За какво управлява твоето правителство? За да краде пари, за да служи на Русия? Ами управлява лошо, според мен. Да се върнем пак на военния конфликт. Това за глобалния ядрен конфликт, да така го преподаваха във военните училища през 60-те и 70-те години. Днес глобалната политика и икономика са други, оттам трябва да почнем. А народа е зле, защото не направи нищо, за да бъдат извадени от играта корупционерите на съвременна България - целия ГЕРБ, начело с Борисов и Гешев. В момента сигуацията е такава, че се чувстват и са силните на деня, а не ти и твоето правителство. ГЕРБ се държи така, все едно е на власт. Нещо да кажеш, или мислиш за окаяното финансово състояние на народа? Ами то е такова, точно заради откр
  • 192 оня с коня

    25 17 Отговор
    Според Логиката на бившият Шофьор на Самолет и настоящ "изпълняващ длъжността" Президент на БГ Радев спирането на доставките на Оръжие на Украйна гарантирано ще доведе и до Край на Войната,т.е. е равносилно на вдигането на Бяло знаме от Украинците и АСИМИЛИРАНЕТО ИМ в Последствие от Русия на Населението и Територията им.Тази Логика на забрана на внос на Западно оръжие за Украйна естествено не е вследствие на Задълбочен Умствен Анализ на Радев,а 1 към 1 взаимствана от Руската пропаганда и според Междунар. Закони Радев рискува да бъде съден за ПЛАГИАТСТВО.Монетата обаче има 2 страни и съвсем Логично е Войната в Украйна да приключи НЕ със спиране на Доставките на Оръжие от Запада,а със спирането на такива за Русия от Иран и С.Корея,както и спирането на Руското финансиране за "Вагнер" защото Пригожин няма да "работи" в Украйна за тоя дето Духа.А защо Радев не предложи подобна Схема на Русия,като ги посъветва и да СПРАТ МОБИЛИЗАЦИЯТА ,защото Логично е че изпращането на руски Резервисти само "налива бензин в огъня"?Ами защото е кристално ясно че Радевите НАГЛАСИ са за Победа на Русия и ликвидиране на Украйна като Държава.И възниква въпроса:Руски ТРОЯНСКИ КОН внедрен на Най-високата Управленска длъжност в България и маскиран като "Натовски генерал" ли е Радев,или ДА и знаят ли Западните ни партньори що за Стока е...или ДА?

    Коментиран от #214

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Изкукуригал и злобен....

    8 8 Отговор
    Ами да ги нападнем...така ще ускорим моралното пропадане на губернията БГ
  • 195 Румен

    20 20 Отговор
    Егати какъв военен е създала държавата. Летец, който харесва Путин. Нараода Радев не желае да си Президент на България. Вземи си парите от Путин и се махай при братя Галеви. Продажник кат Слави си
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Трайчо

    17 11 Отговор
    Агент 1 на Москва
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Кочан

    20 16 Отговор
    Нямах нерви да прочета всичките доводи на този жалък тип. Прощавайте, ама някой ни нападне и започнат да ни съветват да се предадем с цел да намалим жертвите, явно няма да бъде мой президент.
    Време е българския народ да се вземе в ръце и да освободи предсрочно този индивид от заеманата длъжност.

    Коментиран от #411

  • 202 Така е

    20 15 Отговор

    До коментар #58 от "Българин":

    Нали затова сме руския троянски кон. РУСКИ АГЕНТ ПОД НАТОВСКИ ПАГОН. Хвали се даже нагло,че неговите хора били завършили в САЩ. Точно това е страшното на тези предатели.Маските паднаха.Да заминават при Кремълския си господар.
  • 203 Никси

    4 8 Отговор
    твоя Министър дето гаси пожара със шланга , проверили го да ли има Професионална Компетентност и Психо за превоз на светли горива и имали за тези горива документ ADR ,и карта за дигитален тахограв !!!😄😁😂😂😀😃😂😄😄😄😂😃😃,.
  • 204 Наблюдател

    19 16 Отговор
    Още преди да встъпи в длъжност Радев е защитавал руските интереси. Днес, вече втори мандат не престава да повторя едно към едно опорните пропагандни тези на Москва. Срам е за България и българите!
  • 205 Мразя Русия

    21 18 Отговор
    Поредната руска опорка
    Миризлив зелен чорап такъв.
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 ПРАВ Е ЧОВЕКА ..

    20 12 Отговор
    Казва абсолютната истина!
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Шумен

    21 16 Отговор
    Браво на Президента ни , истината си казва човека и е прав
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 До кога ще търпим

    17 18 Отговор
    Този клоун в зелени гащи

    Коментиран от #219

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 А50

    26 16 Отговор

    До коментар #192 от "оня с коня":

    Момче, няма Окрайна, има сблъсък между два свята руският и западният и само на руснаците им пука за хората там, докато запада използва фашисткия режим в Киев да захранва войната срещу Русия с месо. Това месо за запада няма никаква стойност и е за тяхно предпочитане да бъде жертвано колкото се може повече. Помнете че ще дойде ред и на запада да плати за убитите руски хора

    Коментиран от #246

  • 215 Ало

    16 4 Отговор
    Помните ли как Радев каза по една от телевизиите,че Крим е руски?

    Коментиран от #225

  • 216 Най-накрая да го кажат

    9 8 Отговор
    Трябва да си, определено противник на българския интерес, ако гласуваш за статията с по-малко от 5.
  • 217 Възхитен

    15 19 Отговор
    Възхищавам се на президента Радев, на неговатата държавническа отговорност, дълбока мъдрост и загриженост за народа! Целувам Ви ръка господин предидент! Вие сте истински демократ и народолюбец! Гордея се с Вас!

    Коментиран от #226, #227

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 ДПС

    3 3 Отговор

    До коментар #211 от "До кога ще търпим":

    Докато изберете отново Бойко!
  • 220 РЕАЛИСТ

    7 5 Отговор

    До коментар #127 от "78907":

    По големи глупости не бях чел скоро.
  • 221 Марш да лижеш

    10 8 Отговор

    До коментар #213 от "Полковник K. Живкова":

    сбръчканите топки на Мумията продажнице. Армия имаше при НРБ. Сега има шепа жалки паразити предатели с пагони.

    Коментиран от #308

  • 222 А50

    8 6 Отговор
    А защо Радев не наложи вето на приетото решение от НС за изпрашане на оръжие за Окрайна??????
    Май некъде е сгазил лука и САЩ го държат за топките или просто го е страх човекът за децата си
  • 223 Аман от фъфлещи и мънкащи

    11 9 Отговор
    В бг журналистите не знаят как да правят журналистика..оставят ги тия да декламират за да отчитат дейност
    Как ще коментира лицето Радев че официалните руски власти смятат да изпълнят така наречените си "цели" които са се факто анексиране на украинска територия и не смята ли че е редно 1во да не се допуска и 2ро че отговорноста за военните действия е на руската страна и съответно начина да се постигне мир е свободният свят да се противопостави на техните действия включително със доставки на оръжие за защитаващите се
  • 224 Алооо

    14 9 Отговор
    Ако беше България на мястото на Украйна, нямаше да говориш така. Пълен провал си...

    Коментиран от #259

  • 225 А50

    12 4 Отговор

    До коментар #215 от "Ало":

    Каза го за да спечели българите и го направи, но после ни предаде
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Шкембе Войвода

    11 8 Отговор

    До коментар #217 от "Възхитен":

    Възхитен си от какво, че е една фурнаджийска лопата??
  • 228 Никси

    1 5 Отговор
    а твоя Министър военен , имали цялото оборудване в цистерната , ръкавици , наметало , ботуши , азбестово одеяло , 2 пожарогасителя , че се напрайм на Даяджия и че одим да го изпитам за кемлеровите табели и да му проверя оборудването , а забравих заземител на цистерната има ли ?, ако няма знаиш ли ква е глобата , тоя месец без заплата !!!😁😀😀😂😃😂😀😁,.😀😄😂
  • 229 !!!?

    21 11 Отговор
    Не даването оръжие на Украйна означава, че Радев е на страната на кремълския Хитлер !!!?

  • 230 Я,виж,

    18 11 Отговор
    Радев отивай при Путин и договори спиране на пожара.Вземи и Шаренкова при " освободителите.Да се изтегли и от окупираните територии,местните не го искат.Чуваш ли се какви ги говориш ,да не помогнеш на жертвите,морално ли е?Разпускаш НС и си показа рогата?
  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 НЕТЪРПЕЛИВИЯ

    14 5 Отговор
    Предлагам да изпратим Шадравана в Украйна,да гаси пожара!

    Коментиран от #252

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Голем смях

    15 13 Отговор
    Човекът на Решетников пак се изхвърли като .... на мокър пясък.
  • 235 Е, дама ама

    17 11 Отговор
    Западналите искат вече гореща ядрена война с Русия... Ротшилдовите, Рокфелерите и подобните двбилни фамилии се надяват, Путин с сим звънне и да им каже, поне един ден предварително, з ада имат време да се скрият в дълбоките военни бази на САЩ, над 1 км под земята... Това е. За простолюдието горе гъби, а тези още преди години са организирали "простолюдието", да им изкопае и да снабди тези бази с всичко необходимо, като за тях "богатите саъанисти"! Да изчакат определно време, да измре всичко горе и е изпълзят на "почистената планета"!
    Опитваха със "заразата", сега с началната война, но за тях "намаляването на населението" не върви достатъчно бързо. За това сега подтикват дебилите в Европа, да доведат делото до край и Русия да започне да стреля с атомните ракети. Нас кой ни пита, че искаме още да живеем? За сатанягите ние сме никои...

    Коментиран от #242

  • 236 Интелектуалец

    14 14 Отговор
    Защо Радев не предложи подобна Схема на Русия,като ги посъветва и да СПРАТ МОБИЛИЗАЦИЯТА ,защото Логично е че изпращането на руски Резервисти само "налива бензин в огъня"?Ами защото е кристално ясно че Радевите НАГЛАСИ са за Победа на Русия и ликвидиране на Украйна като Държава.И възниква въпроса:Руски ТРОЯНСКИ КОН внедрен на Най-високата Управленска длъжност в България и маскиран като "Натовски генерал" ли е Радев?

    Коментиран от #241

  • 237 червени боклуци

    15 17 Отговор
    Този е срам за България ЕС и НАТО .После се чудете защо сме най-бедни и нещастни в ЕС.Троянски кон на руския агресор сме ..или поне политиците ни.Долна руска измет.
  • 238 Никси

    4 7 Отговор
    а забравих и последно нещо да те питам ,тази цистерна дето гаси пожара с бензин и механик водача е твоя военен Министър на шланга , тая цистерна с горно пълнене ли е или с долно ?, и колко клетки има за вместимост на бензина !!!.😃😁😀😄😂😄😀😁😃😁😀😄😂😛😃😁,.
  • 239 Перо

    19 9 Отговор
    Има резолюция на ООН забраняваща продажба или доставка на оръжие в рискови и воюващи страни! Явно това не интересува ЕС и НАТО!
  • 240 Наблюдател

    11 16 Отговор
    От 2017 година до днес Радев се е държал като говорител на Путин и винаги е защитавал руските интереси. Ако беше пенсиониран военен нямаше да има никакъв проблем, но той все пак е президент на България.
  • 241 Акъл море,глава шамандура

    19 11 Отговор

    До коментар #236 от "Интелектуалец":

    И Радев като каже на Путин какво?Ние сме малка държава.Няма смисъл да се бутаме между шамарите.
    Като него мислят 80% от хората.Ако не ви харесва си е ваш проблем!Ако се опитвате да се наложите на по-голямата част от населението значи искате да ги репресирате.

    Коментиран от #271

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Кой68

    9 6 Отговор
    Лицемерие
    Гняс
  • 244 Предателят руски

    14 13 Отговор
    Преди сме се предавали на турците, после на рашистите. Президент инсталиран от руския топ шпионин Решетников. Хора защо сте слепи като гласувате?
    Тоя що не обясни на Путин, че новата мобилизация само удължава конфликта? И налива свежа кайма в месомелачката.
  • 245 Чалгарите

    12 5 Отговор
    ПрецакАха държавата.Излъгаха надеждите на народеца
  • 246 оня с коня

    10 16 Отговор

    До коментар #214 от "А50":

    Досадно е да прокламираш Руска Пропаганда,при това не в Русия където Й е мястото,а в Европейска България- горд член на НАТО и ЕС.Няма лошо да си направиш "СЕЛФИ ЗА СПОМЕН" как назидателно размахваш Пръст на Запада че ще дойде и неговия Ред да си плати за избитите Руски войници,но някакси не става ясно КОЙ според тебе определя въпросния "Ред"?

    Коментиран от #253

  • 247 Да изселим

    7 4 Отговор

    До коментар #177 от "Българин":

    Бялата Златка от България!
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Един от много

    12 11 Отговор
    Пълен боклук... 🤬
    🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦👌👍👌👍👌👍
  • 251 читател

    10 14 Отговор
    След като лицето по-горе е за мир и запазването на човешки живот, защо не се обърне към Путин и да го призове да спре обстрелването на жилищни сгради и инфраструктура в Украйна. Защо се противопоставя на санкциите наложени на режима на Путин?
  • 252 Никси

    2 2 Отговор

    До коментар #232 от "НЕТЪРПЕЛИВИЯ":

    абе и я съм за , ама първо Требе да го напълни шадравана та да има с кво да гаси , матреял си Требе !!!😀😄😂😛😃😁😃😛😄😀😀😂😛,.
  • 253 А50

    15 9 Отговор

    До коментар #246 от "оня с коня":

    България, "гордата" членка на ЕС и НАТО с мизерстващо население, с разбита инфраструктура, номер едно по корупция, васали на САЩ, да ти имам гордостта робска

    Коментиран от #297

  • 254 Истината

    13 8 Отговор
    И Баце и Радев обслужват яко руският интерес но за пред публиката го играят доброто и лошото ченге, или евронатовеца и русофила. Защото Баце беше този, който изигра решаващата роля за избирането на фигуранта за президент. Като не издигна Плевнелиев за втори мандат, като бавеше до последно избора на кандидат на ГЕРБ и накрая като посочи неизбираемата Цецка Цачева.

    Коментиран от #266, #301

  • 255 Личи си че

    11 10 Отговор
    другаря Радев си е кремълски плюжък!
  • 256 Моряка

    14 10 Отговор

    До коментар #146 от "Абсурдистан":

    Абсурдното е,че точно когато за пръв имаме Президент,който не е шушушумига,избран с подавляващо мнозинство от народа,Президент,който засега опазва страната си да стои по далеч от задаващата се ядрена война,все ще се намери някоя амеба,която да го оплюе.Като този Абсурдистан например.Комплексар някакъв,нереализиран в нашия Абсурдистан.Под достойнството ми е да оборвам плюнките на Абтурнистана,само ще му цитирам думите на един признат от Запада писател,макар че е руснак :
    "Роденият да пълзи,неможе да лети."Сякаш че е знаел,че в България ще се появи такъв пълзящ прототип.
  • 257 Българин

    12 12 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор!
  • 258 бузю

    12 12 Отговор
    Падна ми в очите бай Президента ! Явно не е чувал как пожарникарите гасят пожар с насрещен огън и точно това се прави в момента- запалиха насрещен огън срещу неконтролируемия пожар Росия. Жалко за България , как веднъж не попаднахме на достйни управляващи , дотегна ми от плужеци и михлюзи !!
  • 259 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 14 Отговор

    До коментар #224 от "Алооо":

    А защо не помислиш, че може да го прави от страх за живота на децата си?! На Плевнелиев момченцето му почина от "инфаркт", след като той рязко се противопостави на Русия, на Желев дъщеричката най- неочаквано се обеси в Бояна, а мистериозната смърт на Людмила, скоро след грандиозния военен парад на 6. Май 1981 г. в София по случай на 1300 години България. Да продължа с Митя, детенцето на Георги Димитров, което умира след разногласията със Сталин.....а изтръгнатите "признания" от зам. мин. председателя Трайчо Костов, като изтезават пред него синът му.

    Коментиран от #275, #315

  • 260 От къде те изкопаха,бе?!!!

    17 4 Отговор

    До коментар #249 от "А Германците ?":

    Германия да ни плаща репарации?Та ние сме били съюзници с Германия,бе.

    Коментиран от #284

  • 261 Ѝме

    9 10 Отговор
    Браво, Български Войниче.
    Ще те залеят с помия обаче всякоцветните предатели продажни.
  • 262 Тримореца

    10 6 Отговор
    ...преди време размахва юмрук след една разходка до НАТО/САТАН,сега върл пацифист!
  • 263 Историческа

    10 8 Отговор

    До коментар #27 от "Майна":

    свързаност с генерал Колев в Добруджа да! Прочети ограмоти русофилската си главица!
  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 вйнатаебизнес

    15 11 Отговор
    Жестоки констатации. Правилни и силни думи. Но са само думи. Защо президента не инициира референдум за отлагане на еврото? Защо не инициира промяна в самия закон за референдумите? И да пита народа си дали е съгласен да участва в чуждата война, дали е съгласен да се налива бензин в огъня? Дошло е време за дела, иначе красивите думи ще ни изгорят, буквално!
  • 266 Моряка

    14 4 Отговор

    До коментар #254 от "Истината":

    То пък Плевнята,дето беше станал за смях на целокупния народ,след като се видя ,че е безгръбначна мижитурка,сякаш някой щеше да го избере.Цецка поне показваше някаква мъжественост,отиваше и някакси.
  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Да бе да

    12 10 Отговор
    "гасим пожара с бензин, да се съгласим, че ще има още много жертви"

    Рундьо , значи казваш Украйна да вдига белия байрак !!!
    Само да попитам , ако България е нападната , това ли ще ти е доктрината плъх селски ?
    Подозирах че си страхливец , но ти надминава очакванията !
    Срам и позор е този предател на България 🤭
  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 никой

    10 4 Отговор

    До коментар #241 от "Акъл море,глава шамандура":

    Не сме малка държава, нито сме бедна държава, просто погледни картата! Малки и крадливи, бедни духом и продажни са ни политиците. Но каквото е горе, такова е и долу. Всеки народ си заслужава политиците. Затова и Бай Ганьо е любим героой на младото поколение. За това и ще изчезнем от политическата карта на Европа, ще изчезнем и като народ...

    Коментиран от #340

  • 272 Кочо

    7 8 Отговор
    Глупак
  • 273 Васил

    12 10 Отговор
    Радев ти си уникален тъпак радвам се че мандата ти свършва и няма да гледаме жалката ти продажна физиономия която се продала за няколко рубли.
  • 274 ерфддере

    6 8 Отговор
    Ами то назначеното от теб правителство дава оръжията. Не мога да разбера кога ставате ненормални, за пред хората едно говорите а на дело друго правите. Дасе лъже е позорно и срамотия. Митю простия кои го назначи за министър на отбраната кака Гинка ли? Какво търси този прост палячо в осрайна и какви ангажименти е поел и за чия сметка? Защо е още на свобода а не в затвора? Много обичате да целувате краката на мустафата президент и министри, което си е срамотия. Да ви смъмри Христос всички мошеници облечени във власт.
  • 275 Моряка

    8 6 Отговор

    До коментар #259 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ало,Ипериалисте,много грешиш,братко.Грандиозния парад по случай 1300 години България беше на Девети септември 1981 г.Аз,както и хиляди като мене,сме живи участници в този парад.Целия август тренирахме в района на Железопътното училище.А Людмила умря преди това,някъде към края на юли.Години по късно,вече при "демокрацията "се разбра,че се е самоубила във ваната си в служебната си вила в резиденция Бояна.Така че не оставяй злобата да изопачава фактите.

    Коментиран от #291

  • 276 Браво

    11 10 Отговор
    Разумна позиция.
  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Стоян Александров

    5 7 Отговор
    Радюфффф се прави на ощипана лисица. Идат избоооооориииии. Безсрамен ЕНИЧАР. А КАТО ДАВАХТЕ ОРЪЖИЕ И ПРОДАВАХТЕ НА ЗАПАДА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО МЪЛЧА БЕЕЕЕ ? А ВЕЧЕ 4 НЕСЕЦА ДАВАШ 3 МАНДАТ, БЕЗСРАМНИК, МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ, НАЛИ БЕЕЕЕ ??? ЕНИЧАРИНО, АМЕРИКАНСКИ АГЕНТЕ, БЕЗСРАМНИК, ПОЗОР СИ ТИ, ПО- ДОЛЕН СИ И ОТ ПЛЕВНЯТА...КАКЪВ СРАМ, ПРЕЗИДЕНТ ПРЕДАТЕЛ, ЧЕ И ВОЕННЕН БИЛ ? ЛЕЛЕ МАЙКО... ВЗИМАЙ ЕСИН САМОЛЕТ И ОТИВАЙ В ОКРАЙНА ДА ТЕ СМАЖАТ БРАТЯТА РУССНАЦИ, ТИ ТОВА ЗАСЛУЖАВАШ...
  • 280 чичо стамат шумков

    10 12 Отговор
    Нищо ново под слънцето.БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ 1979 Г. ТА ДОСЕГА,ВИНАГИ СА ВЗВМАЛИ ГРЕШНИ РЕШЕНИЯ В НАЙ ВАЖНИТЕ МОМЕНТИ ОТ НАЙ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ.ТЕ ВИНАГИ СА ГЛЕДАЛИ ,,КЕЛЕПИРА БЕЗ ДА ОТЧИТАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА СТРАНАТА.Визирам започването от наша страна МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКАТА ВОЙНА и първата национална катастрофа.Решението да сме на страната на ГЕРМАНИЯ в двете световни войни довеждат до още две национални катастрофи и установяване на комунизма в страната ни.По отношение на сегашната война,има агресор (ПУТИН и РУСИЯ ) и той трябва да бъде спрян.ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ПОМОГНЕ НА УКРАЙНА Е С ОРЪЖИЕ.Нашият президент не може или не иска това да го разбере.БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО И ТОВА ГАРАНТИРА НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО НАТОВСКА ДЪРЖАВА.ЗНАЕТЕ КАК Е ПОГОВОРКАТА НЕ МОЖЕ ХЕМ ВЪЛКЪТ СИТ ХЕМ АГНЕТО ЦЯЛО.ЗА ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА И ТИ ДА ДАДЕШ

    Коментиран от #325

  • 281 Трифон зарезан

    9 9 Отговор
    Г-н Президент вървете в Москва и кажете на великиЯ путин-чо да си изнася мародерите от Крим от Донбас от Луганск от Запорожие абе от Украйна от договора от Виена Австрия 1991г.

    Коментиран от #283

  • 282 Чонков

    14 8 Отговор
    Младите четат подменена история ! Прав е! Подмяната на история от страна на Атлантиците трябва да се криминализира и да бъдат съдени.
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Много селско

    5 1 Отговор

    До коментар #260 от "От къде те изкопаха,бе?!!!":

    Не са ли Ви научили в тази държава на малко култура, вярно през последните години образованието е в тотален упадък, но все пак ... Иначе между компенсации и репарации има голяма разлика ...
  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 българофил

    4 13 Отговор
    Украйна просто следва примера на Китай. През седемдесетте години на миналия век, тогавашният председател на Китай, Мао Дзъ Дун, скъса съюза си с Русия, започна да преследва националните интереси на страната си и доведе нещата до това, е в наши дни, Китай е втората икономическа сила в света! Подобен напредък очаква, не само Украйна, но и всяка страна, която е успее да отхвърли зависимостта си от Русия, защото тя осигурява 60 процента от Брутният си Вътрешен Продукт, чрез износ, от огромните си природни богатства на газ, нефт и ценни метали!
  • 287 Чонков

    13 8 Отговор
    """Факт е, че имаме политици, анализатори, медии, които се захранват с грантове" от САЩ. Прав е Радев, грантаджиите трябва да бъдат озаптявани.
  • 288 ФаКт

    10 9 Отговор
    Румен Митрофанов , какво повече да му кажеш .
  • 289 РАДИкомундето В панделата

    9 10 Отговор

    До коментар #268 от "КАПУТЕРАДВЕВ РАЗБОЙНИК":

    РУМЕН БОКЛУКА РАДЕВ ПРОДАДЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД - НА ФАЩ НА... ПРАВО НАТО ЩЕ ЛОВИ БЪЛГАРИ И ЩЕ ГИ ВАКСИНИРА ПРОТИВ КУРШУМИ И ЩЕ ГИ ПРАЩА ДА УМРАТ В УКРАЙНА ЗА НОВИЯТ СВЯТ ПО КОЙТО САМО МИЛИАРДЕРИ ЩЕ ЖИВЕЯТ И ОБУВКИТЕ ИМ ЩЕ ЛЪСКА ИЗКУСТВЕН ЧЕЛОВЕК

    Коментиран от #300

  • 290 Щирлиц

    11 14 Отговор
    Срамувам се от позицията на президента!
    Когато путлер иска да избие цял един народ, да твърдиш, че като оставиш народа без оръжие ще има по-малко жертви е връх на цинизма.
    Днес е Украйна, утре ще сме ние. Ако не се помогне на слабия, то кръволозите в Кремъл ще унищожат света.
  • 291 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 4 Отговор

    До коментар #275 от "Моряка":

    Явно не сте разбрал в кой парад сте участвал...Нищо случва се.
  • 292 Укропат

    13 9 Отговор
    Браво евроджендъри. Идвайте на крайна на фронта. Чакаме ви. А ние ще си щъкаме из Слънчака. И донесете снежец за шефа ,че не смогваме с достафките. Слава шмъркалям. Брендони слава.
  • 293 патриот

    7 11 Отговор
    Украйна просто следва примера на Китай. През седемдесетте години на миналия век, тогавашният председател на Китай, Мао Дзъ Дун, скъса съюза си с Русия, започна да преследва националните интереси на страната си и доведе нещата до това, е в наши дни, Китай е втората икономическа сила в света! Подобен напредък очаква, не само Украйна, но и всяка страна, която е успее да отхвърли зависимостта си от Русия, защото тя осигурява 60 процента от Брутният си Вътрешен Продукт, чрез износ, от огромните си природни богатства на газ, нефт и ценни метали!

    Коментиран от #312

  • 294 Ха ха ха

    13 8 Отговор
    Винаги е бил долноподмолно болшевишкозависим нищожник

    Коментиран от #390

  • 295 Рашавия

    7 9 Отговор
    Откъде един пингвин да знае, че големите пожари се гасят именно чрез разпалване на огън?
    Тва не е като рада и мечокът или руски сладолед на клечка.

    Коментиран от #296

  • 296 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #295 от "Рашавия":

    Тва само ентелегенти като бацето го знаят 😂
  • 297 оня с коня

    10 9 Отговор

    До коментар #253 от "А50":

    45 г. България дори и в мечтите си не смееше да се сравнява с Великия СССР по всякакви показатели.СЕГА ОБАЧЕ нещата са "на абарот" и ако искаш да видиш истински Разбита Инфраструкура , Корупция и Мизерстващо Население,иди в Русия която е с 2 ПЪТИ И КУСУР ПО-НИСКА МРЗ от нашата.Защо говорим изобщо за Русия ли?Ами защото ти точно към нейната Колесница искаш да привържем БГ и да се откажем от Цивилизования Свят!А позволим ли да стане това,няма вече да сме "Братушки" с Руснаците защото по Презумпция ще поемат Управлението ни както при Соца и ще въведат ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ със "Огън и Меч" като например Национализация на Земята/в Русия можеш да имаш само 5-10 ДКА земя и то в Сибир при условие че отидеш да живееш там/,връщането "на мода" на Концлагерите,Връщане на Военната повинност,Пълен контрол на Медиите,НЕПОДСЪДНОСТ на Руски граждани на територията на БГ независимо от тежестта на Престъпленията им като в Сирия, и още и още,след което пък Западът ще ти сложи Желязната завеса за Търговия и Пребиваване/за упражняване на Труд пък да не говорим/,т.е. ще търгуваме ЕДИНСТВЕНО с Русия но...по Цени определяни от Тях!Е след всичко изредено предпочитам да съм "Васал" на САЩ,колкото и да ме презираш:)
  • 298 Ван дер Любе

    12 9 Отговор
    Малий и този е генерал? Значи, ако някой ни нападне, не трябва да му отговаряме, тъй като животът е най-голямата ценност. Ами ако ни падне силно въоръжен враг и тогава ли никой не трябва да ни указва помощ, за да се отбраняваме? Т.е. Радев иска Русия да унищожи Украйна, защото иначе ще има смърт. А не се ли видя, че ако руснаците завладеят Украйна ще има 40 милиона жертви? И преминаване към следващата държава. Ех пари пари. Като сме се продали на лихварите, идва време да си плащаме. Не ставаш нито за генерал, нито за президент.
  • 299 МИЦИ

    7 7 Отговор
    Нещастник
  • 300 АЗ ЩЕ ТРАСИРАМ ПАРЛАМЕНТА

    4 4 Отговор

    До коментар #289 от "РАДИкомундето В панделата":

    И ЩЕ ЧАКАМ ПОМОЩ ОТ РУСИЯ ДА ГО УДАРИ

    Коментиран от #304

  • 301 Ха ха

    8 6 Отговор

    До коментар #254 от "Истината":

    Ти имаш ли пипе?Плевньо за сериозен опонент ли го смяташ на Радев?Я ходи се прегледай ,но като начало ника си смени.
  • 302 Георги

    9 6 Отговор
    Тогава да оставят Украйна да бъде окупирана от шайката на Путин
  • 303 Лично мнение

    13 11 Отговор
    Прав е Радев. Евроатлантическите кратуни ще го проумеят едва като паднат първите ракети. Заради шепа продажни военолюбци ще пострада невиния български народ. Петков и Василев в затвора за престъпление срещу собствения си народ в интерес на чужда държава.
  • 304 ТИ СИ БИЛ ПРЕДАТЕЛ БЕ

    4 7 Отговор

    До коментар #300 от "АЗ ЩЕ ТРАСИРАМ ПАРЛАМЕНТА":

    ЩЕ ТРАСИРАШ ПАРЛАМЕНТА ,ПО ДОБРЕ ул. КОЗЯК ДА ТРАСИРАШ И БОЯТ НАСТАНА

    Коментиран от #313

  • 305 Хохо Бохо

    13 10 Отговор
    Нашият президент е солидарен с престъпника Путин.
    Не иска да помагаме на Украйна, за да може Путин лесно да убива украинците...
    Въпросът е, Радев човек ли е, или чудовище?
    МУТРО, ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

    Коментиран от #356

  • 306 Импийчмънт

    13 10 Отговор
    Предател Русофил Да се разжалва като Генерал от НАТО

    Коментиран от #310

  • 307 Хубави думи, правилно подбрани, но

    12 1 Отговор
    Радев, едно говори а друго прави.
  • 308 Не си прав

    11 9 Отговор

    До коментар #221 от "Марш да лижеш":

    Познавам доста "зелени чорапи", както ги наричате. Повечето са свестни и честни. При тях има йерарфия. Като дойде шеф идиот, снишават се, за да не си навредят на кариерното развитие. Все пак, и те семейства хранят. Относно евроатлантическата ориентация считам че вече до полковник са убедени натовци. Изключение правят семейно обременените лекапидти, които са още на власт. При тях и пето поколение ще бъде червено и проруско, защото след 9.9.1944 г е дошло на власт и досега е на власт, благодарение на Москва. Иначе за Радев Янев и сие бях изненадан, че когато трябваше да правят кариера бяха 100% НАТО, а сега, когато станаха политици се обърнаха към Кремъл. Значи има нещо много гнило, много съветско в политическата ни каста. Моето обяснение е, че от Кремъл се дават пари за руско влияние у нас. А западът иска закони и върховенство на правото. На бай Ганьо му дай келепира. Това Кремъл го знае и управлява. Западът цивилизова, но бавно. Дано внуците ни да живеят в цивилизована, европейска държава.
  • 309 Предател

    11 10 Отговор
    Марш в Бункера да сменяш памперсите на Путен
  • 310 Бай Кал

    6 3 Отговор

    До коментар #306 от "Импийчмънт":

    "Генерал от НАТО"......в НАТО генерали няма !!! .
  • 311 Диамантената ръка

    17 10 Отговор
    Прав е човека, даването на оръжие на Украйна ще доведе до повече жертви от руснаците, които го инсталираха на поста, затова жертвите според тоя невнятник трябва да са само украинци и оръжие трябва да има само Путин. Срамна работа, заради такива като тоя папуняк сме на това дередже..

    Коментиран от #335

  • 312 Ха ха

    11 9 Отговор

    До коментар #293 от "патриот":

    Литва ,Латвия,Естония надминаха Китай.Или те не са скъсали с Русия? А защо ли поляци и прибалтийци на опашки се редят за да ходят в Белорусия на почивка и покупки?Може би защото Белорусия скъса тотално с Русия?Опорките ти издишат.
  • 313 Путин след като УМРЕ Е ЗАВЕЩАЛ

    5 8 Отговор

    До коментар #304 от "ТИ СИ БИЛ ПРЕДАТЕЛ БЕ":

    ЦЯЛА РУСИЯ НА РУМЕН ГАДА РАДЕВ И НАШИЯ ГАД РАДЕВ МОЖЕ ДА НАТИСНЕ ЧЕРВЕНОТО КОПЧЕ
  • 314 Тази реч,

    15 2 Отговор
    трябваше в Рамщайн да я чуем вчера, високо и ясно, а не сега за вътрешна употреба на разумен човек Радев да се прави
  • 315 Щирлиц

    4 4 Отговор

    До коментар #259 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Може и така да е, но силно се съмнявам.
    Ще се върна на думите на Ботев "мила ми Венето, знай че след Родината най-много съм обичал теб".
    Следващите избори трябва добре да помислим дали президента ще е като Ботев, или като кирияк стефчо.

    Коментиран от #496

  • 316 Госあ

    13 16 Отговор
    За да помогнем на украинския народ да се освободи от бандерите, трябва руското оръжие което произвеждаме благодарение на руснаците, да го пращаме на Русия. Просто е. И логично.

    Коментиран от #324

  • 317 Срам за България

    11 11 Отговор
    Радеф Ти Импексова и Копейкин трябва да бъдете съдени като съучастници на режима на Путин избиващ Украинския народ
  • 318 Калин

    13 14 Отговор
    Браво на президента Радев, едно дългоочаквано откровено и стойностно изказване. Второто поред след като сложи кирчовците на мястото им и доказа че са набутани от едно посолство чрез измама в екипа му.

    Коментиран от #322

  • 319 Срам за България

    14 11 Отговор
    Радеф Ти Импексова и Копейкин трябва да бъдете съдени като съучастници на режима на Путин избиващ Украинския народ
  • 320 Българин

    13 10 Отговор
    Срам ме е ,че живея в тази русофилска държава.33 години след тъй наречения преход ние сме пак в Комунизъма.Срам,Срам,Срам.Няма ли тук импичмънт за тоя екземпляр

    Коментиран от #333, #344

  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Така де

    2 6 Отговор

    До коментар #318 от "Калин":

    А Кирчо агитира за него в деня за размисъл!
  • 323 Шостакович

    10 8 Отговор
    От приказките ти излиза, че мечтата ти е Путин да зароби Украйна. Да, ама не си познал.
  • 324 Трай бе

    8 9 Отговор

    До коментар #316 от "Госあ":

    Марш в Собир.Истинските руснаци бягат от путин.в България ,Турция Грузия,Казахстан ,САЩ.Гледсм руски Ютубъри в Щатите завря от ребята .

    Коментиран от #329, #332

  • 325 Дедо Иван

    10 8 Отговор

    До коментар #280 от "чичо стамат шумков":

    Да попитам дедовото.И какво получихме като сме членове на НАТО?Едно голямо Нищо!!!Разбиха всички родове войски,унищожено за скрап въоръжение , З пъти намален армейски състав,4-5 американски бази и то безплатно,небе без родна защита и т.н.Да сме получели нещо даром от тях?Отговори ми ти,защото не се сещам.Прав е Радев.Войната е страшна.Това не е компютърна игра или игрален филм.Събудете се и се напънете да мислите,защото сме на ръба ,като нация.По всички показатели.Превърнахме се в ,,не народ,а мърша".Жалко,дедовото,жалко!

    Коментиран от #433

  • 326 Хохо Бохо

    12 10 Отговор
    Военно престъпника, Радев е за ХАГА.
    Солидарен е с терориста, Путин....
  • 327 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 9 Отговор
    ...а случайно Радев да знае как се гасят пожарите на нефтени кладенци? Или потушаването на горски пожари по метода "Насрещен огън"?
  • 328 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 329 Госあ

    12 8 Отговор

    До коментар #324 от "Трай бе":

    Путин ще остане в историята като човека защитил границите на Русия. Безспорно във вътрешнополитически план трябват много реформи и промяна на изградения модел, но и това ще се случи. И да не забравяме, че все пак Москва винаги е била в топ 5 на мегаполисите по стандарт на живот. Нали знаеш ? А ?
  • 330 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 Госあ

    7 4 Отговор

    До коментар #324 от "Трай бе":

    А, а ти бегай у Дакота да се радваш на прерията, ве.
  • 333 Къв Комунизъм те гони па теб?

    10 8 Отговор

    До коментар #320 от "Българин":

    33 години в България е див неолиберализъм и атлантизъм. То това е проблема .....и въобще русофилията не замесвай.
  • 334 Сух

    11 8 Отговор
    Напълно подкрепям думите на Радев. Русите и украинците са наши братя и нямаме никаква работа да се местим във тяхните неразбории. Дережето е такова, благодарение на западните сатанисти, дезинформиращи и подклаждащи това, което се случва.
  • 335 Виж сега

    9 7 Отговор

    До коментар #311 от "Диамантената ръка":

    Мислиш ли,че ако Русия искаше по да й е лесно на нея,нямаше да пусне атомна бомба и да си осигури победа,както междупрочем направиха точно тези,които сега се бият в гърдите,че са големи хуманисти и ох,ах колко са загрижени за украинските войници.А сега си представи какво им е на тези деца в окопите.И си помисли дали не е по разумно поне опити за преговори да се направят.Или им е по-важно оръжейната промишленост да работи на пълни обороти.Аз вярвам повече на Президента,отколкото на някои от коментиращите,които даже войници не са ходили,ама много разбират, на думи.
  • 336 Госあ

    11 11 Отговор
    Русия е била, е и ще бъде. А наш’те прости, продажни и бездарни слуги на запада ни забиват все по надолу. Тва е положението.
  • 337 Радев, този цирк сме го гледали вече

    10 3 Отговор
    Кажи Радев, кога тези ценни мисли на международен форум ще ги кажеш? Да ги чуем примерно от Брюксел ? Иначе поздравление за позицията изразена тук.
  • 338 Българин

    7 6 Отговор
    Реално погледнато Радев е политическият баща на Кирил Петков и Асен Василев. Той ги вкара в политиката, той защитаваше като лъв канадското гражданство на Петков, той благослови създадената от тях политическа сила. Защото се мислеше за хитър кукловод, който може да дърпа конците им.. Затова сега е бесен и се мъчи да се оправдае пред Путин.
  • 339 Радев, този цирк сме го гледали вече

    11 3 Отговор
    А защо не даде на конституционният съд решението за Украйна ? Защо бре а? Сега у уваш иначе......
  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 84% от българите

    9 10 Отговор
    са за Русия !!!! Факт ! Какво Радев или някой друг политик казва, няма значение. Радев изгуби подкрепа последните месеци и сега подло се мъчи да навакса одобрение от хората. Едно говори , друго прави. Янев е същият лъжец.
  • 342 Пешо от блока

    9 6 Отговор
    Радев копае дъното с това изказване. Явно решетников го е активирал и повтаря като руски канал едни и същи глупости.
  • 343 Антонио Бандера

    4 3 Отговор
    E защо го даде тогава????
  • 344 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 345 Нацист

    5 12 Отговор
    Никакви оръжия за украинците!
    Нека Путин да ги убива!
    Слава на Възраждане!
  • 346 Даа

    7 8 Отговор
    Време разделно. С националния предател Румгадев и неговия любимец Путлер или с мирния свят на свободата и сигурността. Чорапа ще ни докара неизмерими злини. Да го товарим на Фалкона и към Шереметиево. Не ни трябва тука тоя никаквец.
  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 349 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 Госあ

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "Агата Кристи":

    Рублобоибрик номер едно е, даже гоце и руми алкохалика му завиждат! Пълен разпад на алкохолната кочина!
  • 352 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 353 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 356 Абе,човек

    6 7 Отговор

    До коментар #305 от "Хохо Бохо":

    Какво не ти е ясно.Никой не взима страна.Това,че сме ПРОТИВ ВОЙНАТА,не значи ,че сме за Русия .Ама Лавров е казал в прав текст,че няма как една ядрена страна да бъде победена.Какво тук не е ясно.Трябва ли да загине последният украинец и тогава да се тръгне на преговори.Аз съм майка на момче и изтръпвам от ужас някой "велик"политик,да ни набута във война.В случая печелят само оръжейните търговци.
  • 357 Анонимен

    9 6 Отговор
    Аз пък не съм съгласен моите синове да отидат в Украйна, защото местното пушечно месо свършва. От старите хора знам- не си слагай ръката там където вратата сърца. Пък вие си решите за вас и вашите деца. Украинците лежат по курортите ни, а ние да мрем откъде накъде? Вие от къде знаете,че Путин ще продължи ,да не би да ви сподели ? Продължавайте да дърпате. дявола за опашката

    Коментиран от #435

  • 358 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 359 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 360 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 РАДЕВ ПРЕСТЪПНИКА

    3 7 Отговор

    До коментар #354 от "РАДЕВАТА МАЙКА Е ЕСБИЙКА А БАЩА МУ ГЮЕЙ":

    С КИРО ПРЕСТЪПНИКА - ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ И 5 МИЛИАРДА ПРОДАДЕНО ОРЪЖИЕ НА ВРАЖЕСКИТЕ СИЛИ ОТ ФАЩ

    Коментиран от #369

  • 363 Последния Софиянец

    7 8 Отговор

    До коментар #37 от "ТтТ":

    Първанов беше по българин от тая продажна подлога!
  • 364 Радев бъди мъж !

    14 10 Отговор
    Кажи ясно и високо че България е за Русия и точка. Тази война не е наша и "обединения" Запад да се обединява, но без нас по тази тема. Това е достойното и национално отговорно поведение.
  • 365 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 366 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 367 84% от българите са категорично за

    11 11 Отговор
    РУСИЯ !.... Точка. Глас народен глас божий...
  • 368 стоян георгиев

    8 9 Отговор
    Старшината си остава старшина.мислене манталитет ...са си на старшина.да се снишил да се скриеш от началника да откраднеш и да подлярствяш...и на това учи поданиците си старшината.типично за Радев и кликата путлераси със зелени чорапи.не трябвало да се помага на Украина като това било пътя към мира...само това като му прочетеш и няма нужда да се занимаваш повече с тоя хасковски красавчик.

    Коментиран от #415

  • 369 ВРАГОВЕТЕ НА БГ са ФАЩ и ИНГИЛИЗИТЕ

    11 5 Отговор

    До коментар #362 от "РАДЕВ ПРЕСТЪПНИКА":

    ТЕЗИ ВАРВАРИ И НАШЕСТВЕННИЦИ ИСКАТ ДА ПОБЕДЯТ СВЕТЪТ
  • 370 не са дъвки

    9 5 Отговор

    До коментар #7 от "Стига стари дъвки!":

    Европа не направи достатъчно за мира.

    Коментиран от #375

  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 375 Европа не направи достатъчно за мира.

    11 4 Отговор

    До коментар #370 от "не са дъвки":

    Трябваше да нарита ФАЩ
  • 376 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 377 Ухо Бухо

    7 2 Отговор

    До коментар #123 от "Хохо Бохо":

    Има голяма разлика между денацификация и денационализация.Едва ли схващаш това обаче.Важно е да плямпаме глупости.Типичен киркорчовец.

    Коментиран от #395

  • 378 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    7 4 Отговор
    Първо от НПО-тата трябва да се започне. Червен Х на входа
  • 379 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 9 Отговор
    Зеленски ви разби ауспусите, роби проскубани и пиян‼️
  • 380 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 381 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 382 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 383  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    6 4 Отговор
    Байдън каза за съюзниците на САЩ в НАТО: „Те не искат да воюват с Русия. Те не търсят трета световна война. Изборът на местоименията на Байдън е значителен. Той използва „те“, а не „ние“.
  • 384 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 385 Дедо Иван

    8 6 Отговор
    Да попитам дедовото.И какво получихме като сме членове на НАТО?Едно голямо Нищо!!!Разбиха всички родове войски,унищожено за скрап въоръжение , З пъти намален армейски състав,4-5 американски бази и то безплатно,небе без родна защита и т.н.Да сме получели нещо даром от тях?Отговори ми ти,защото не се сещам.Прав е Радев.Войната е страшна.Това не е компютърна игра или игрален филм.Събудете се и се напънете да мислите,защото сме на ръба ,като нация.По всички показатели.Превърнахме се в ,,не народ,а мърша".Жалко,дедовото,жалко!

    Коментиран от #482

  • 386 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 387 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 388 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 389 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 390 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 391 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 392 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 393 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 394 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 395 стоян георгиев

    9 5 Отговор

    До коментар #377 от "Ухо Бухо":

    И ква е разликата? Обясни моля щото путлер отказа да го направи.след шутовете дето изяде от украинците и се отказа от денацификацията.та обясни на нас ограничените какво е денацификация?

    Коментиран от #404, #427

  • 396 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 397 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 398 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 399 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 400 Джордж Куни

    6 9 Отговор
    Президентът можеше поне проформа да наложи вето на пращането на оръжие, щеше да излезе чист. Не го направи. Отгоре на това излъга, че правителството не е могло да не изпълни решение на нс. Два пъти гласувах за него. Повече няма
  • 401 Така е

    10 2 Отговор
    Упорит идиот!
  • 402 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 403  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    7 3 Отговор
    В петък министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин и председателят на Обединения комитет на началник-щабовете генерал Марк Мили дадоха брифинг във военновъздушната база Рамщайн в Германия, и доказаха че са силно неадекватни хора. Изричното твърдение на Мили и Остин, че оръжията, предоставени от САЩ и НАТО, са с нападателен, а не отбранителен характер, е 180-градусово обръщане на публичните изявления на администрацията на Байдън, които оправдаха ескалацията на участието на САЩ във войната с декларация, че няма да предоставя „нападателно” оборудване....=====„Оборудването, което предоставихме, е отбранително, както знаете, а не нападателно. И ние виждаме това като разлика“, каза говорителят на Белия дом Джен Псаки на брифинг през май.

    „Идеята, че ще изпратим нападателно оборудване“, каза Байдън през същия месец, „и ще имаме самолети, танкове и влакове с американски пилоти и американски екипажи, просто разберете – и не се шегувайте, без значение това, което всички казвате - това се нарича „Трета световна война“.“

    Коментиран от #418

  • 404 Наркомандо

    5 2 Отговор

    До коментар #395 от "стоян георгиев":

    Как да ти се обясни, като сам виждаш колко си ограничен?

    Коментиран от #408

  • 405  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    6 9 Отговор
    Ако се приемат както публичните изявления на Мили, така и многократните твърдения на Байдън, това означава, че САЩ в действителност са във „война с Русия“. Тази необявена война се води без разрешение от Конгреса или каквито и да било усилия да се търси одобрението на американския народ. 

    Коментиран от #407

  • 406  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    9 6 Отговор
    Съобщението на НАТО, че изпраща офанзивни оръжия в Украйна, разкри целия разказ на администрацията на Байдън за участието на САЩ в Украйна като измама. Многократно се твърди, че САЩ и НАТО не участват във войната. Но НАТО не е само страна в конфликта, а и неговата движеща сила.През цялата 2022 г. администрацията на Байдън твърдеше, че се намесва в конфликта, за да спаси живота на украинци. В дългогодишния конфликт стана ясно, че единствената употреба на Америка от украинското население е като пушечно месо за война за доминиране на евразийската суша.
  • 407 НЕМА СТРАШНО ПОД ВОДАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #405 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО ЧУДО ИМА - КАПИТАН НЕМО ФИЛМА

    Коментиран от #412

  • 408 стоян георгиев

    7 7 Отговор

    До коментар #404 от "Наркомандо":

    Да това е руската опорка.понеже твърдението ви е плоска лъжа няма как да бъде обяснено на средноинтелигентен човек.доказани алкохолици квото са феновете на путлер обявяват останалите за наркомани.хаххахахах хохохохо.та благодаря за отговора.такъв и очаквах.затова и Радев и Борисов ви ловят на гола кука .за такива шарани даже хляб не трябва да се слага.
  • 409  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    3 6 Отговор
    ..... Остин продължи: „Става въпрос за света, който искаме нашите деца и внуци да наследят.“ Всъщност катастрофата, отприщена от американския империализъм в неговото „решаващо десетилетие“, ако не бъде спряна, ще остави следващото поколение с овъглена пустош, ако остане поколение, което да стане свидетел на това.....В отговор на твърдението на НАТО, че целта му е поражението на Русия, Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, написа кратко изявление в Telegram: „Загубата на ядрена сила в конвенционална война може да провокира избухването на ядрена война. Ядрените сили не губят големи конфликти, от които зависи тяхната съдба....Позицията на американския империализъм обаче е, че използването на ядрени оръжия – било то от Русия или от самите САЩ – не може да бъде възпиращ фактор за ескалацията на конфликта. В редакционна статия, публикувана в сряда, Wall Street Journal поиска удари на територията на Русия, заявявайки: „Защо диктатор, прехвърлил чужда граница, трябва да има свободата да претендира, че територията му е свещена?“ То заключава: „Репликата е, че г-н Путин може да пусне ядрено оръжие, но последните месеци показаха, че той ще вземе това решение въз основа на собствените си изчисления във всеки случай.“
  • 410 Радев ми се издига в очите

    8 14 Отговор
    От думите му струи здрав смисъл, който не намирам в логореята на тези от ПП или ДБ. Искам президентска Република с Радев. Аман от партии, партийки, партийни "проекти", и други подложки на чужди посолства.
  • 411 Емо

    8 4 Отговор

    До коментар #201 от "Кочан":

    Ако някой нападне нас, Радев ще каже на света: моля ви , не ни помагайте. Не ни давайте оръжие, за да ни победят по-бързо и с по-малко жертви от тяхна страна. За 12 години управление на ГЕРБ загубихме 1 200 000 българи. Точно така, милион и двеста сме по-малко, откакто ГЕРБ почна да управлява. Във войните от Србско българската, двете балкански, сме губили по 30 000 убити, първата световна - 150 000, втората още 60 000 поне. За около 7 календарни години войни имаме жертви да речем 250 000 убити и вероятно още толкова ранени. А след ГЕРБ - 1 200 000 българи по-малко, и то във време, в които мощно европейски пари започнаха да се наливат в България, за да тръгне икономиката и да живне народът. Но, както каза един строителен предприемач, от усвоителите на обществени поръчки за строежи, аз имам 7-8 джипа, разпродавам апартаменти от жилищен блок в Костинброд, и си правя имение- ранчо край Панагюрище.
  • 412 АЗ ВИКАХ ЧЕ РУСИЯ ГУБИ АМА ...

    3 5 Отговор

    До коментар #407 от "НЕМА СТРАШНО ПОД ВОДАТА":

    ТЕ РУСДНАЦИТЕ СА ХИТРИ ХОРА И БЕЗПЛАТНО ИСКАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ТЕХНОЛОГИИТЕ ОТ ЪКРАЙНА И ДА ГИ УПДЕЙТНАТ
  • 413 Като две капки

    2 3 Отговор
    Да се снишим, другари....докато бурята отмине,,,

    Коментиран от #420

  • 414  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    11 6 Отговор
    Тази реакционна политика на САЩ и НАТО отразява крайно безразсъдното настроение, обхванало капиталистическата олигархия, която вижда войната като изход от безбройните социални, икономически и политически кризи, обзели капиталистическия обществен ред. .....В края на миналия месец Байдън заяви: „Идеята, че ще дадем на Украйна материал, който е фундаментално различен от този, който вече се намира там, би имала перспективата да разбие НАТО и да разбие Европейския съюз“. Той добави: „Те не искат да воюват с Русия, не търсят трета световна война“. Става дума за Европа ! ....Но САЩ и НАТО безразсъдно тласкат света към ядрен апокалипсис.....Факт !
  • 415 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 416 Троянски кон

    10 5 Отговор
    Ген. Решетников добре си подбира персонала, но най-вече ние сме си виновни.
  • 417 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 418 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 419 Браво на Радев

    9 6 Отговор
    Имало значи малко разум и в политиците, да не повярва човек даже. Браво !!! , но това за Украйна е важно служебният кабинет в официален документ на НАТО и Еврокомисията да го връчи , иначе казаното ще бъдат просто поредните уйдурми за пред матриала.
  • 420 Ерик Пърделко

    3 1 Отговор

    До коментар #413 от "Като две капки":

    Айде заминавай, не се снишавай, диванний Рамбо
  • 421 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 422 ЦРУ

    13 7 Отговор
    Радев е руски агент.
    Путин трябва да убие всички украинци.... каза Радев
  • 423 Жолан

    11 7 Отговор
    Представяш ли си, ако Америка не беше направила Лендлийз на СССР през ВСВ и беше оставила нацистите да ги превземат, за да не "гаси пожар с бензин"?

    Коментиран от #424

  • 424 Хари Потен

    7 3 Отговор

    До коментар #423 от "Жолан":

    Представям си ако баба ти беше лбгт сега нямаше да ти слушаме малоумщините
  • 425 Радев е прав !

    12 7 Отговор
    Ние не сме терористи и на фашисти оръжие не трябва да даваме. Нека САЩ да си носят цялата отговорност за войната която предизвикаха.....НАТО вън от България и да си ни дават платените самолети.
  • 426  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    12 5 Отговор
    На кръстопътя на историята трябва ли да строим мостове и да асфалтираме пътища или да строим високи стени и дълбоки укрепления? Трябва ли да изберем печелившото сътрудничество или игра с нулева печалба? Различните избори водят до различни съдби. САЩ в момента са не само вредни но и опасни за световният мир.
  • 427 Много си тъп,Саше

    5 1 Отговор

    До коментар #395 от "стоян георгиев":

    Или Стоенчо.
  • 428  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    10 5 Отговор
    Ескалацията на войната между САЩ и НАТО срещу Русия поражда пред младите хора необходимостта да се борят за най-основното право: Правото на бъдеще.

    Не само ядрената война, но и реалността на изменението на климата, продължаващата пандемия, катастрофалните условия на неравенство и бедност, разрастването на фашизма и диктатурата: всичко ясно показва, че ако младите хора искат да имат бъдеще, трябва да се борим за него.Днешната младеж не е живяла и ден от живота си, когато Съединените щати не са били във война. Последствията са опустошителни.

    В периода между 2010 г. и 2019 г. почти 100 000 деца са убити или осакатени във военни конфликти, унищожили цели общества. Близо 33 000 деца са убити и ранени само в 20-годишната война в Афганистан, средно по едно дете на всеки пет часа.Въздействието на войната върху младите хора в САЩ е широкообхватно. Хиляди млади американски военни се присъединяват единствено поради икономически затруднения. Тоест виждат армията като единствения изход от бедността си, като единствената възможност да си позволят образование. Много от тези, които не са умрели или ранени, са завинаги белязани от преживяното. През 2019 г. 5861 ветерани са се самоубили в Съединените щати.Младежите са виждали как техните приятели и членове на семейството са изпратени да убиват или да бъдат убити, за да прокарат целите на американската управляваща класа за завладяване на света.Войната в чужбина означава и война у дома. Американското правителство никога
  • 429 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 430 Аз съм българин

    9 11 Отговор
    Срам ме е от този преZидент!!!

    Коментиран от #436

  • 431 Дааааа

    9 9 Отговор
    Русия се превърна в мишена на американския империализъм не поради автократичния характер на режима на Путин, а защото, първо, неговата защита на интересите на руските капиталисти се сблъсква със стремежа на Съединените щати за глобална хегемония, който се съсредоточава върху подготовката им за война с Китай; и, второ, огромното пространство на руска територия е източник на изключително ценни и стратегически важни суровини, метали и минерали - злато, платина, паладий, цинк, боксит, никел, живак, манган, хром, уран, желязна руда, кобалт и иридий, за да назовем само няколко - които Съединените щати са решени да поставят под свой контрол.
  • 432 Радев,

    4 3 Отговор
    следващото десетилетие ще бъде „десетилетието на социална революция“.  „Растежът на работническата класа и появата на класова борба в международен мащаб са обективната основа за революцията. Но спонтанните борби на работниците и техният инстинктивен стремеж към социализъм сами по себе си са недостатъчни. Превръщането на класовата борба в съзнателно движение за социализъм е въпрос на политическо лидерство.
  • 433 Опълченец

    2 4 Отговор

    До коментар #325 от "Дедо Иван":

    Нито един факт в поста ти, но може и да си бот
  • 434 ВИНАТА Е В ПОДЛОСТТА НА ЗАПАДА!!!

    15 10 Отговор
    Дааааа. Бях на страната на УК, но след като чух Меркел за заговора , който са подготвили запада с зеленото за умишлено подпалване на войната с Русия ,за да воюват те , заблуждавайки ни ,че помагат на УК, НЕ!!! Значи те са искали тази война да се случи! Тази подлост,тази коварност на запада, НЕ СМЕ ОЧАКВАЛИ . И както вървят нещата , вижда се УК са я прежалили , за да върви войната с Русия,НО НА КАКВА ЦЕНА????????? Жалко.
  • 435 Опълченец

    9 5 Отговор

    До коментар #357 от "Анонимен":

    Кога Украйна поиска синовете ни? Защо пропагандирате лъжи?

    Коментиран от #440

  • 436 Братята Кабабик

    6 11 Отговор

    До коментар #430 от "Аз съм българин":

    И нас ни е срам от теб, козяко
  • 437 Хохо Бохо

    11 8 Отговор
    Путлер САМ, ЕДНОЛИЧНО обяви война на НАТО.
    нали не бъркам?

    Сега да духа супата.
    И нашият предател, Радев - също!
  • 438 Радев,

    9 10 Отговор
    А какви означава недаването на оръжие за Украйна? Победа на Русия, заличаване на Украйна и един изкукал дядка съвсем самозабравил се на чийто режим трябва да се разчита, че няма да посегне на други държави като Молдова например.
  • 439 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 440 Трябва ли

    10 5 Отговор

    До коментар #435 от "Опълченец":

    Трябва ли да стане факт,че тогава да започнем да "плачем".Скоро от немски вестник научихме,че зад гърба на хората,все пак Кирил Петков и Асен Василев са били "герои".Ами от това се плашим,че докато ни заглавикват с празни приказки,зад гърба ни правят точно обратното.
  • 441 Президент за срам

    9 10 Отговор
    Радев май е президент на русия, а не на България.
  • 442 Какъв срам

    10 6 Отговор
    И тоя уж вдигаше юмруци среща мафията а сега работи с нея....
  • 443 Един българин

    9 8 Отговор
    Срам ме е, че имаме такъв президент, който е против българските интереси .
  • 444 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 445 дгдхш

    5 6 Отговор
    Зелен Чорап е дълъг пас на руските служби в България. За съжаление винаги са поне един ход напред. Но, сега отслабени от войната е моментът да се откъснем от мрачната хватка на КГБ номенклатурата, която изпомпва държавата посредством слугите си Доганов, Пеев, Тиквун и други.
  • 446 Това е истината

    6 7 Отговор
    Право куме в очи! Чест и почитания на Президента! България е налазена от много продажници и продължават да се правят нови и стари бъдещи вредни политически проекти, обслужващи чужди интереси, като ДБ, ПП, спаси София, ГЕРБ, БСП, ДПС, възраждане!
  • 447 Макробиолог

    5 5 Отговор
    Тия лупинги на президента не минават вече...занимават хората с измислен проблем,а за истинските мълчи кат чохъл на турбовитлов двигател....първо--не сме давали оръжие,а сме продавали ,и то не директно на Украйна...къв е проблема?че български фирми са спечелили?...по света хиляди фирми произвеждат оръжие,което общо взето служи за отнемане на животи,и?..като на руснаците и украинците им е толкова ума,да се избиват....с или без наше оръжие......този да каже друго---кой му се обади за Кирчо и асен?ко праим с македония?с чертежите ?ко праим с ядреното гориво дето даже не е изпитано, лицензирано и дори няма техн описание от производителя?това само за начало..
  • 448 хххх

    5 8 Отговор
    Веднъж, ако се оттървем от това нищожество ще заживеем щастливо!

    Коментиран от #449

  • 449 Кое от всички нищожества

    6 4 Отговор

    До коментар #448 от "хххх":

    кирчо ли, асенчо ли, пинокио ли, атанасчо ли, новият борис бонев ли, или всичките пишман анализатори и политолози на грантовете на америка за България или цялата група на прокопиев и кръга капитал зад тях, дето ни търгуват на САЩ, срещу власт и пари?
  • 450 Кирил

    8 6 Отговор
    Прости думи от прост безхаберен цървул...позор за Българите
  • 451 Уса

    6 2 Отговор
    Не сме най-големия доставчик дори не фигурираме в системата на сащ и нато,като доставчици.Измерено в пари ние сме мишки в сравнение със САЩ и Германия.Останалите са Франция,Испания и Италия с "ниска топка".Поляците,които толкова подскачат ги няма никъде дори не са дали колкото България,но устите им големи.За мен не е изненада,защото от сащ ги разбрах какви сапомияри
  • 452 гумата

    8 4 Отговор
    Очевидно президентът поощрява убийствата на армия Z. Добре е да си спомните кого докарахте на власт. Спомнете си, когато заплатите ви станат 2 долара.
  • 453 Ало.БГ

    3 1 Отговор
    Сайтът ало.бг се държи от ГДБОП!
    КОНТРОЛИРАТ ПРЯКО ОБЯВИТЕ ЗА КОМПАНЬОНКИ!
    КАК В ДЪРЖАВА КЪДЕТО ПРОСТИТУЦИЯТА Е ЗАБРАНЕНА,ЗАКОННО СЕ ПОДДЪРЖАТ И ФИНАНСИРАТ ОБЯВИ ЗА ЕСКОРТ И СЕКС.
    ПРОКУРАТУРАТА НА БОЙКО КЪДЕ Е?!
  • 454 🇧🇬 Да живее България 🇺🇲

    6 6 Отговор
    Всеки който е против помагането на Украйна е предател,родоотстъпник и продажник подкрепящ тероризма,както и руския фашизъм! Разберете,че с терорист като русия за съсед,никой не е застрахован и затова държавите трябва да си помагат по между си.На този свят има 200 държави като от тях 99% подкрепят Украйна срещу руските нацистки терористи.Това,че България е единствената държава където има национални предатели като русофилите които подкрепят руския терористичен враг,няма никакво значение.Това са руски шпиони които вече са гонени от закона и подлежат на съд

    Коментиран от #464

  • 455 Пак си неразбрал

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "така така":

    Киро го даде, той беше премиер, а не Корнелия. Министър председателя е фигурата с най-много правомощия в държавата България, вземете го запомнете това нещо, тиквеници.
  • 456 проф. Румяна Коларова

    3 5 Отговор
    Познавате ме. Аз съм една от групата "Недялковци". Изчетох част от коментарите по-долу. Едни са - за, други са против президента Радев. Аз съм от вторите, но трябва едно да ни е ясно, Радев ще завърши успешно вторият си мандат, а след това ще изкара още 3-4 мандата и като премиер. Ето защо препоръчвам още от сега да започнем да свикваме с това. Имаме време.
  • 457 Импийчмънт

    6 5 Отговор
    Класически предател Едно към едно с Копейкин
  • 458 Зайко Байко многознайко

    4 3 Отговор
    Другарю Президент, на Вас ще ви направя неустоимо предложение, със сигурност знаете, че партизанското Ви име е Румен-Пингвина!🐧🐧🐧Предложението е следното, предлагам Ви да отглеждаме пингвини, зимата се очертава студена за България, тези животинки са студоустойчиви и непридирчиви, не говорят празни приказки, както Вие правите, почти непрекъснато! Хем ще ги отглеждаме, хем ще се откажем от всички житни договори а Вас ще оставим да произнасяте безсмислените си речи на воля пред тях, сетих се, че някой беше ползвал класическа музика в кравеферма за увеличаване на млеконадоя, предполагам с речите които произнасяте, подобно влияние може да се отрази добре и на пингвините, така със сигурност ще решите, поне хранителната криза задаваща се на Българския хоризонт! Добре е да решавате нещата у нас радикално, Вие страдате от многополярно разстройство, комунист, офицер, летец, натовски генерал с две академии, стратегическа и тактическа или нещо подобно, който казва, че Крим е Руски, да разбира се Руски е , но на Вас не ви е работа, като държавен глава да правите такива изявления! Ние обикновените граждани вече не можем да се ориентираме, орел ли сте, рак ли сте или щука! Вече ми се струва, че надминавате лицето от Банкя в тази насока.
  • 459 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 460 Ама има много проЗти

    6 6 Отговор
    И недодяланим еУро атлнтици без мозъци в черепните кутии!
    Не виждате ли, че ФАЩ заедно с дебили ЕС и Глупен-Британия ни тикат упорито в ядрена война???
    Украинците са нищо, в сравнение с милиарди убито от гъбите... А вие Радев и не знам кой си и трябвало "да сме натювци"?
    Всиокото това вече е БЕЗ значение, понеже даже и утре сутринта може да не се събудим в този свят!!
    Какво да ме интересува някакъв си ФАЩ и техните натювци, ако ние измрем от техните игри???
    Русия се опитва с преговори, но там попада на тупанари. Еми освен войната, друго не й остана. Тя не е в Канада или Мексико. Докато ФАЩ дойдоха вече директно на техните граници. Мислете с тъпите си фашистански мозъци: Ние сме на 1 СЕК от ядрената катастрофа!!! А вие сте ЗА, понеже вярвате на ФАЩ!!!
    Онези с адоказани войнолюбци, убийци и идиоти.
    Русия воюва, когато няма друг изход. Укро са фашисти и трябваше да се очистят от заразата.
    Слава на Русия. Надявам се да се очисти света от тъпо еУро атланто фашисти!
    В момента палитр фитила на гъбите, ама сте тъпи и даже не схващате, какво ви се казва... Еми това. Ще издухате супата, заедно с "русофилите", гъбите не се интересуват, къв си и за кво се бориш!!! Тъпанари сте...
  • 461 русия е джудже

    2 6 Отговор
    Последния оцелял руски генерал се обръща към кремълското джудже :
    Руски генерал : Господин джуджевиден ботокс, до момента сме изгубили окило половин милион от войските ни,както и половината от военната ни техника.
    путин : Добре...А НАТО ?
    Руски генерал : НАТО още не са дошли сър
  • 462 Истината

    7 4 Отговор
    С генерали като Радев на България не и трябват врагове.

    Коментиран от #468

  • 463 Вижда се

    1 1 Отговор
    края на доктрината "Берия"! Сега въпросът е,кой ще размаже привържениците на този мек терор и ще остане в историята.Периферията вече започна да хленчи и да се огъва като червей на сухо...
    Вижда ви се края и вие го усещате...един по един...
  • 464 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 465 Те дадоха

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "така така":

    и на путин,когато ги мляха в Луганск😷
  • 466 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 467 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 468 И що

    2 0 Отговор

    До коментар #462 от "Истината":

    Много ли пречи на пропадналите предатели и продажници?
  • 469 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 470 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 471 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 472 бомбето

    3 1 Отговор
    Що бензин бе шефе , ората искат само нафта
  • 473 руски zвине

    3 7 Отговор

    До коментар #471 от "ФАЩ са фашисти":

    Toй варианта е един.Руския обор губи и яде гъбите.Света най-накрая ще се отърве от тоя фашистки тумор.:)) Руския фашистки обор разпали най-голямата война в 21 век в мирна Европа и заради това,че е терористична и фашистка държава,която освен да създава воини,нищо друго не прави,заслужава да бъде заличена като кърлеж от лицето на света.Това е единствения сценарий.Останалото е русофило-предателско лаладжийстване :))

    Коментиран от #474, #476, #477, #483

  • 474 Ние

    1 2 Отговор

    До коментар #473 от "руски zвине":

    простотиите които тиражират на блеещите глупаци, ги знаем! Не е нужно да ни цитираш глупостите, с които се забавляваме. Пропагандата е за забавление, не за информация! 😃
  • 475 Възмутен рус

    5 1 Отговор
    Този си има собствена концепция за диктатура,вече не му пука и от тези,които го назначиха.Не знам дали в руско е бардак,ама вие тепърва ще му сърбате попарата.
  • 476 Вече се вижда

    4 4 Отговор

    До коментар #473 от "руски zвине":

    Варианта е само 1.
    Русия пенеждава с или без гъби.
    ФАЩ са фашисти и вече го доказаха. Гад-британия също... А разните лаещи кученца тука, не са разбрали какво става...

    Коментиран от #478

  • 477 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 478 ветеринар

    0 2 Отговор

    До коментар #476 от "Вече се вижда":

    мстийо шта приспа

    Коментиран от #479, #481

  • 479 Е що

    2 0 Отговор

    До коментар #478 от "ветеринар":

    ще се приспиваш .......? 😂
  • 480 Този най-после май разбра?

    4 0 Отговор
    "няма как България да развива конкурентна икономика, наука, спорт, изкуство, когато младите ни хора, които след 10-15 г. ще бъдат основната движеща сила в нашето общество, днес заемат челните места в Европа по алкохол, тютюнопушене, употреба на наркотици, обездвижване и затлъстяване."
    Нашите "съюзници" знаят, какво ще стане с нас след 10-15 г... Няма да ни има. Ама прези ... до сега е имал някакви илюзии??? Те планират, да НИ НЯМА!!!
  • 481 Ха-ха-ха

    3 2 Отговор

    До коментар #478 от "ветеринар":

    Тебе нашите "съюзници" ще те "приспят"! Ама още.не си разбрал? Нямаш достатъчно умствен капацитет, за да го разбереш... Ама как още де...
  • 482 баба хайван

    0 2 Отговор

    До коментар #385 от "Дедо Иван":

    ти лично получи сладолед с 2 черни ⚫️⚫️
  • 483 Русия губи

    3 3 Отговор

    До коментар #473 от "руски zвине":

    Вече означава: Фащ и НАТО ядат гъби и то от много големите. И че теб те няма вече!
    Още не си ли разбрал?
    Други варианти няма!!!
  • 484 Бабикянец за ДБ

    4 5 Отговор
    Атлантическият джихад е вреден, и е най голямото зло за човечеството. НАТО са терористи
  • 485 Ха ха ха

    3 2 Отговор
    Винаги е бил долен и долнопробен
  • 486 Алохаааа

    4 3 Отговор
    Всички знаят , че е московскислугинаж , та на кой ли му пука , какво дрънкал болшевищкоувредения .
  • 487 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 488 Калоян, Методиев, явно си роден само да

    1 2 Отговор
    Плюеш! Такива никаде не ви търпят! Недоразумение то Бонев, не може да забие пирон в Кисело мляко иска да Управлява София!! Такива само могат да крадът, Софиянски, Янчулев по напред, Борисов, Фандъкова!! Крадци и лъжци, Хиляди заменки Кон за кокошка!! 32 год няма Прокуратура и Правосъдие в България, за това най голямите крадци, били Кметове, станаха политици, милионери и Милиардери!! Бившите шефове на СОС са Първи ортаци на тея кметове!!
  • 489 Тази комунистическа тъпа кратуна

    3 2 Отговор
    Си мисли че ще лъже винаги като комунистите като дойде краят на военнопрестъпниците от кремъл ще го видим къде ще се опита да избяга ще го изпратим да се бие в донбас без оръжие в ръка той можел да се справи без оръжие най изявената калинка в държавата
  • 490 Това е президент бай Ганьо

    3 1 Отговор
    Той щял да защитава без оръжия когато нападнат България не се нуждаел от външна помощ сега разбрахте ли какъв инфантил ид...т седи в президентството още ли не се чувствате прецакани
  • 491 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 492 ГРУ

    3 0 Отговор
    МОЛОД€Ц ШТИРЛИЦ(р.р.) МОЛОД€Ц НАШ ГОЛУБОЙ(дЖ€н д€ ра$т), ПРАВИЛЬНО В$€ $КАЗАЛ(Д€НЬГИ БУДУТ)!
  • 493 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 494 Бог дава, ама в кошара не вкарва!

    0 0 Отговор
    Функцията на държавника, е не да търси оправдания, а да усвоява в максимална степен, всяка потенциално полезна за страната ситуация, особено пък такава, като тая с Украйна!
  • 495 Този е престъпник

    2 1 Отговор
    И представител на мафията в кремъл незабавно трябва да се осъзнае и да разбере че лъжата има много варианти истината няма
  • 496 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор

    До коментар #315 от "Щирлиц":

    Опазил ни Господ от президент като тази ТРАГИЧНА ЛИЧНОСТ Ботев!
  • 497 БгТопИдиот

    0 0 Отговор
    Знаеше и можеше да спре това джепане,но не го направи.

    Имаше законови лостове за въздействие.

    Имах друго мнение за него !
  • 498 MTGонтан

    1 1 Отговор
    С Мунчо съм съгласен само по една тема . Че е неук зубрач на текстове спуснати му от Маскве и че е вкисната спаружена партенка . Ааа и чехльо също .
  • 499 Съединени индиански щати

    0 0 Отговор
    Че ние отдавна сме американска бензин колонка!
    Винаги верни и с големите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол